vineri, martie 1, 2024
Trading.roNeclasificatCine este cel mai bun broker Futures ?

Cine este cel mai bun broker Futures ?

Scalperii sau comercianții pe termen scurt, precum și comercianții profesioniști preferă să își petreacă poziția pe piața futures cu cel mai bun broker futures , datorită volumelor tranzacționate și accesului practic direct la piață. Pe piața futures pe care o cumpărați sau o vindeți direct cu un alt comerciant, brokerul este doar un intermediar pe care nu îl poate face tranzacții cu dvs. și, prin urmare, ceea ce câștigați este ceea ce alți comercianți pierd și invers.

Alegerea celui mai bun broker futures este, prin urmare, o întrebare importantă înainte de a începe tranzacționarea, fiind într-o concurență constantă cu alți traderi și profesioniști, presupunând că aveți la dispoziție cele mai bune instrumente pentru a putea lua deciziile adecvate.

Pe Traderfrancophone.fr vă vom oferi elementele necesare pentru alegerea celor mai buni brokeri futures , precum și a brokerilor pe care vi-i recomandăm.

Contracte viitoare

Contractele futures, forward sau futures sunt instrumente financiare numite instrumente derivate, care vă oferă dreptul și obligația de a cumpăra sau vinde un produs subiacent (indice, marfă sau orice activ financiar) cu un preț și un termen limită stabilit în prealabil .

De exemplu, cumpărați un contract futures privind petrolul cu prețul de 50 USD expirând în 3 luni, ceea ce înseamnă că veți cumpăra petrolul la 50 USD în 3 luni, indiferent de prețul petrolului de pe piață.

Dacă în 3 luni prețul petrolului este de 60 USD, atunci dacă sunteți un consumator de petrol, ați făcut o afacere bună cumpărând petrolul de care aveți nevoie ieftin sau îl puteți revinde pe piață cu 60 USD, în timp ce vă costă $ 50.

Altfel, pentru celălalt scenariu, dacă prețul petrolului în 3 luni este de 40 USD, atunci ați plătit mai mult și dacă doriți să-l vindeți, veți pierde 10 USD.

Contractele futures au fost inventate pentru a proteja fermierii și producătorii de volatilitatea prețurilor, deoarece contractul futures poate bloca sau stabili prețul unui produs, motiv pentru care fondurile speculative, instituțiile și marile companii utilizează contracte futures pentru a acoperi „Hedge” în limba engleză.

Dar, în ultimul timp, având în vedere potențialul de câștig pe piețele futures, investitorii fizici încep să tranzacționeze aceste produse care sunt tranzacționate în marjă și oferă mult mai mult pentru cunoscători, în plus, mai mulți brokeri au adăugat contracte futures la ofertele lor de tranzacționare.

Dacă preferați să tranzacționați și vă specializați într-un singur activ, de exemplu indicele francez, aveți nevoie de un broker futures CAC 40 .

Nu vă pierdeți timpul în căutarea unui broker pe cont propriu. Determinați-vă prioritățile de top și utilizați lista noastră pentru a găsi cel mai bun broker online pentru viitor .

[id wptb = 6907]

Iată o prezentare generală a celor mai bune alegeri ale TraderFrancophone.fr.

Lista celor mai buni brokeri futures 2021

 • Saxo Bank  : cel mai bun broker futures 2021
 • Tickmill  : Cel mai bun broker la viitor mai ieftin
 • TD Ameritrade : cel mai bun broker la termen pentru începători
 1. Saxo Bank

Descoperiți recenziile clienților pe platforma Saxo Bank

 Comisioane 
 5 $

Depozit minim
10.000 USD

 Cel mai bun pentru:

 • Platforma pentru profesioniști  

 • Pentru comercianții de zi   

 • A antrena

Este o bancă născută în Danemarca care a fost fondată în 1992 și oferă servicii bancare de investiții.

Compania oferă brokeraj, tranzacționare online, servicii bancare private și alte servicii financiare. Saxo Bank servește clienți din întreaga lume.

Saxo Bank este un broker exclusiv, care necesită o depunere minimă de 10.000 USD pentru a deschide un cont entry-level “Classic”. Conturile Saxo Bank Platinum și VIP necesită 200.000 USD, respectiv 1.000.000 USD. Dacă depozitul minim este prea mare, luați în considerare TickMill sau Whinvestirea.

În afară de depozitul minim, experiența clientului Saxo Trader este absolut genială. Pe lângă accesul la 40.000 de instrumente de tranzacționare, Saxo Bank oferă servicii de încredere pentru clienți și prețuri excelente în toate domeniile. Cel mai bun dintre toate, platforma pilot Saxo Bank, SaxoTraderGo, este excelentă și include tot ce au nevoie comercianții pentru a naviga pe piață.

 1. Brokeri Interactivi

Descoperiți recenziile clienților pe platforma Interactive Brokers

 Comisioane 
 0,85 USD


 Depozit minim
 10.000 USD

 Cel mai bun pentru:

 • Accesul pe piețele externe  

 • Pentru comercianții profesioniști 

 • O gamă largă de tipuri de conturi și active tranzacționabile disponibile

A fost fondată în 1978 și este unul dintre cei mai mari brokeri de reduceri cu sediul în Statele Unite. Brokerul este reglementat de mai multe autorități financiare la nivel global, inclusiv unele dintre cele mai importante, cum ar fi Financial Conduct Authority (FCA) din Regatul Unit și Securities and Exchange Commission (SEC) din Statele Unite.

Interactive Brokers este considerat sigur, deoarece este licențiat de mai multe autorități de reglementare. A avea o lungă experiență în publicarea informațiilor financiare în timp ce este listat la bursă este, de asemenea, un semn bun pentru securitatea acesteia.

Interactive Brokers se adresează atât comercianților activi la nivel de experți, cât și utilizatorilor instituționali, cu prețuri contractuale scăzute, rate de marjă scăzute și o serie de instrumente puternice pentru a accelera tranzacțiile futures sensibile la timp, incluzând liste de urmărire programabile și complet personalizabile cu spații pentru sute de contracte diferite.

 1. WH SelfInvest

Descoperiți recenziile clienților pe platforma WH Selfinvest

 Comisioane 

 3$

 Depozit minim
 5.000 USD

 Cel mai bun pentru:

 • Alegerea platformelor  

 • Pentru comercianții futures cu volum redus  

 • Tarife de comision ultra-mici

Este un broker cu sediul în Luxemburg, fondat în 1998. Compania este astăzi unul dintre cei mai mari brokeri de monede și CFD din Europa, cu birouri în Frankfurt, Paris și Zurich. Brokerul se adresează clienților din peste 28 de țări și oferă o serie de acțiuni, CFD-uri și opțiuni valutare.

Cei interesați de contracte futures și opțiuni pot deschide un cont de tranzacționare futures (cu un depozit de cel puțin 5.000 de euro), care le oferă acces la multe burse futures. Clienții au acces direct la toate piețele futures majore – sunt disponibile peste 2.000 de contracte futures electronice și opțiuni pentru contracte futures. Comercianții futuri se pot baza pe cotații reale de tip tick-by-tick, cea mai bună tehnologie de rutare a comenzilor (CQG și Patsystems), acces direct pe piață (DMA) și executarea comenzilor de mare viteză.

 1. Tickmill

Descoperiți recenziile clienților pe platforma Tickmill

 Comisioane 
 2 $

 Depozit minim
 1000 $

 Cel mai bun pentru:

 • Cea mai bună ofertă Mai ieftină 

 • Pentru comercianții pentru începători  

A fost înființată în 2014 după ce Armada Markets și-a transferat clienții cu amănuntul către entitatea Tickmill din Seychelles, unde este reglementată de Autoritatea pentru Servicii Financiare (FSA). Astăzi, marca Tickmill are statut de reglementare în Marea Britanie, Cipru și Malaezia. Potrivit site-ului său web, Tickmill Group are peste 200 de angajați și peste 50.000 de clienți.

Tickmill se străduiește să ofere cel mai bun mediu de tranzacționare posibil pentru a ajuta comercianții să aibă succes.

 • 5 Bursele futures reglementate la nivel global: CBOT, CME, COMEX, NYMEX și EUREX.
 • Execuție rapidă și fiabilă datorită schimburilor comerciale puternice centralizate.
 • Tipuri de comenzi standardizate pentru o execuție precisă.
 • Cerință de depunere redusă de 1.000 USD (sau echivalent în altă monedă).
 • Devises de base : USD, GBP et EUR.
 • Comisioane competitive.
 • Soluții personalizate pentru comercianții de volum.
 • O gamă de platforme de tranzacționare de vârf (multilingve).
 • Application mobile gratuite (multi-langue)
 1. TD Ameritrade

Descoperiți recenziile clienților pe platforma TD Ameritrade

Recenzie TDameritrade

Comisioane 
2,25 $

Depunere minimă
0 USD, dar 15.000 USD marjă minimă 

Cel mai bun pentru:

 • Cea mai bună ofertă internațională

 • Pentru comercianții Scalper   

 

Cu sediul în Omaha, Nebraska, TD Ameritrade a fost fondată în 1975 ca una dintre primele firme de brokeraj online din Statele Unite. Pe 25 noiembrie 2019, Charles Schwab a anunțat achiziția TD Ameritrade într-o tranzacție pe acțiuni încrucișate, evaluată la aproximativ 26 miliarde USD. Tranzacția s-a încheiat pe 6 octombrie 2020. La momentul închiderii, compania combinată avea aproximativ 6 trilioane de dolari în active și 28 de milioane de conturi de brokeraj.

TD Ameritrade ar putea fi doar cea mai prietenoasă platformă de tranzacționare futures pe această listă. Secretul: conținut educațional de neegalat, resurse tehnice și simulări de tranzacționare concepute pentru a introduce încet și fără probleme începătorii în lumea dificilă a tranzacțiilor futures.

Odată ce ați început, veți avea acces la aproximativ 70 de produse futures: valute futures, metale, produse agricole, produse forestiere, instrumente financiare derivate pe stoc și multe altele. Și veți fi întotdeauna un apel telefonic sau un e-mail pentru asistență expertă nonstop.

Cum să găsiți cel mai bun broker la termen?

Contractele futures sunt instrumente financiare sofisticate , dar în același timp ușor de utilizat dacă înțelegeți cum funcționează.

Comercianții care folosesc contracte futures încearcă în mod normal să câștige cât mai mulți bani posibil și să profite într-o perioadă de timp destul de scurtă, spre deosebire de acțiuni și ETF-uri , unde prețurile durează săptămâni lungi pentru a se schimba dramatic, contractele în termeni permit o poziție semnificativă prin tranzacționarea în marjă .

Majoritatea comercianților futures sunt scalpers sau comercianți de zi, care execută un număr mare de tranzacții în câteva minute, deci este important ca viteza de execuție să existe și ca informațiile disponibile să fie actualizate la fiecare milisecundă.

Un alt punct foarte important îl reprezintă instrumentele de gestionare a riscurilor, un broker care oferă monitorizarea relevantă în timp real a pozițiilor și măsurile de risc vor fi de un ajutor crucial pentru comerciant.

De taxele și comisioanele sunt , de asemenea , un punct important să se ia în considerare, acestea nu ar trebui să fie un obstacol în tranzacționare și așa să mănânce toate câștigurile.

În sfârșit și din păcate niciun viitor broker din Franța nu este încă la înălțimea sarcinii de a oferi pachete interesante.

Care sunt criteriile de luat în considerare la alegerea celor mai bune?

Am identificat câteva criterii importante care vă pot ajuta să alegeți cel mai bun broker la termen.

Trebuie să le luați în considerare înainte de a face alegerea finală și, bineînțeles, înainte de a deschide un cont demo

Calitatea serviciului pentru clienți

În cazul contractelor futures, serviciul pentru clienți al celui mai bun broker futures trebuie să fie foarte receptiv și să prevină orice problemă, deoarece timpul înseamnă bani, iar contractele futures reprezintă chiar și mulți bani.

          Agent


    Evaluare


          Clientul serviciului

 • Serviciu clienți disponibil 7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi.

 • Accesibil prin apel, e-mail, fax, chat live.

 • Serviciu clienți disponibil pe telefon, fax, poștă și prin mesaj pe platformă.

 • Disponibil între orele 8:00 - 20:00 de luni până vineri.

 • Serviciu clienți disponibil de luni până vineri 24 de ore pe zi.

 • Accesibil prin apel, e-mail și chat live


 • Serviciu clienți disponibil de luni până vineri între orele 8:00 și 17:00


 • Accesibil prin fax, e-mail, apel și chat pe platformă.


 • Serviciul pentru clienți este disponibil de luni până vineri între orele 08:00 și 22:00.

 • Accesibil prin apel, e-mail, chat live


Regulament

Un broker bine reglementat vă va proteja și vă va supraveghea fondurile în cazul unei probleme, dar și pentru a evita escrocheriile, ar trebui să alegeți un broker reglementat.


Agent

Creat în

Sediul central

Regulament


Depozit minim

1972

Greenwich,
Statele Unite

 • FCM

 • NFA

 • FINRA

 • SEC

10 000 €

1975

Omaha,
Statele Unite

 • CFTC

 • FINRA

 • SEC

2 000 €

1998

Luxemburg

 • FINMA

 • FSMA

 • CSSF

2 500 €

2014

Londra, Anglia

 • FCA

 • FSA

 • FSCA

 • LFSA

 • CYSEC

1 000 €

1992

Franţa

 • ACPR - Franța

10 000 €

Platformă

Viteza și fluiditatea platformei sunt elemente importante pentru un comerciant futures, în plus dacă platforma bug-uri sau blocuri suficient de des, sunt bani pierduți și, prin urmare, aveți nevoie de o platformă demnă de acest nume.


          Agent


    Evaluare


          Platforme

 • Saxoinvestor

 • Saxotrader Go

 • Saxotrader PRO

 • Platforma web Classic

 • Platforma Web Next Gen

 • TD Ameritrade mobil

 • Web Thinkorswim

 • Thinkorswim mobil

 • Metatrader 4

 • Webtrader

 • CQG

 • Portalul clienților.

 • Stație de lucru trader

 • IBKR Mobile

 • API IBKR

 • Nano Trader

Securitatea fondurilor dvs.

În caz de litigii sau probleme, fondurile dvs. trebuie protejate și imune la furt sau delapidare.


          Agent


    Evaluare

    Garanții / Securitate

 • Garanția depozitelor de către FGDR = 100.000 EUR maximum

 • Protection par la SIPC = 500 000 $

 • Protection par la FCA = 85 000 GBP

 • Protection par la CySEC = 20 000 EUR

 • Acoperire FDIC = maxim 2.500.000 USD

 • Acoperire SIPC = maxim 250.000 USD

 • Acoperire = 100.000 EUR maximum

Instrumente de analiză

Luarea deciziilor este foarte rapidă pe piețele viitoare, pentru aceasta disponibilitatea informațiilor și calitatea instrumentelor de analiză vor fi un punct foarte important asupra calității deciziei luate.


          Agent


    Evaluare


                  Instrumente

 • Sentiment des clients
  Signaux de trading
  Market Moovers
  MultiCharts
  UpData

 • Market Heatmap
  Strategy Roller
  Cercetare terță parte

 • Analiza tehnica

  Analiza fundamentală
  Autochartist

 • Scanere de piață
  Analist Cercetare
  Rapoarte financiare
  Wall Street Horizons

 • Instrument WL SuperFive
  Signal Radar
  SR
  Multe alte instrumente și strategii

Mijloace de plată și retragere

Cel mai bun broker futures vă va oferi posibilitatea de a depune sau retrage banii dvs. cu cele mai populare și utilizate pe scară largă metode de plată pe internet

 • Transferuri bancare
 • Paypal
 • Netteler
 • Carduri de credit și de debit

          Broker


    Evaluare


          Mijloace de plata

 •  transfer bancar

 • Transfer intern de la cont la cont

 • Transfert de titres

 •  transfer bancar

 • Portofel electronic

 • Card de credit

 • Operator de plăți mobile

 •  transfer bancar 

 • Carte de credit

 • Portofel electronic

 •  transfer bancar

 • Portofel electronic

 • Carte de credit

 •  transfer bancar

 • Verifica

 • Carte de credit

Cel mai bun broker la termen după suma investită

Majoritatea brokerilor futures necesită un depozit minim oarecum ridicat pentru investitorii individuali, dar acest lucru este pe deplin justificat având în vedere volumele tranzacționate pe piețele futures.

Un capital mic sub 1000 de euro va fi epuizat rapid, de exemplu, un punct pe FDAX (Contractul futures pe Dax) poate valora 10 euro, în funcție de pârghia unui singur contract, în timp ce FDax se deplasează în general cu 100 de puncte în medie pe zi .

 • Tickmill este cu siguranță cel mai bun broker la termen pentru investiții mici
 • Whselfinvest este cel mai potrivit pentru investiții între 2.000 și 5.000 de euro
 • TD Ameritrade este eficient pentru capital între 5.000 și 10.000 de euro
 • Saxo Bank este cel mai bun pentru investiții mari de 10.000 de euro și 50.000 de euro
 • Interactive Broker este mai bun pentru clienți mai profesioniști, dar cu minimum 10.000

Profesioniștii de pe piața financiară folosesc contracte futures pentru acoperirea împotriva mișcărilor nefavorabile ale prețurilor, cum ar fi companiile mari de mărfuri, instituțiile și fondurile speculative.

Există însă o categorie de profesioniști (arcade comerciale) care utilizează piețele futures doar pentru scalping și nu mai folosesc analize tehnice, ci analiza portofoliului și volumului de comenzi.

Pentru amatori, cei mai mulți sunt scalper-uri sau, în cea mai proastă zi, comercianți, deoarece pentru a putea deține o poziție timp de câteva zile pe o piață futures trebuie să plătiți un preț ridicat.

Cel mai bun broker pentru comercianții începători

De comercianții novice care doresc să negocieze contracte cu termeni , în general , sunt scalpers, ei vor încerca să profite de circulație mică a prețurilor activelor destul de volatile , cum ar fi uleiul sau Nasdaq.

Strategia este de a lua o mulțime de tranzacții și de a încerca să minimizeze pierderile prin stabilirea unui stop loss care vă va asigura că atunci când pierdeți poziția se închide automat cu setul de pierderi mici, dar să maximizați profiturile lăsând poziția deschisă cât mai mult timp posibil. ‘suntem câștigători.

Nu este foarte recomandabil să începeți tranzacționarea cu contracte futures datorită propriilor caracteristici și potențialului de pierdere, deși profiturile pot fi bune, nu sunt ușor de realizat.

Dar dacă doriți să încercați tranzacționarea futures, vă recomandăm să deschideți un cont Demo pentru a începe, mulți brokeri futures oferă conturi Demo gratuit, iar pentru noi cel mai bun broker futures pentru comercianții începători este Tickmill și TDameritrade.

Cele mai importante puncte pentru comercianții începători:

 • Ușurința de utilizare a interfeței și a instrumentelor
 • De taxele și comisioanele
 • De formare și servicii pentru clienți

Pentru comercianții începători Forex sau acțiunile sunt mai accesibile ca piață financiară decât contractele futures, contractele futures sunt mai mult pentru comercianții avansați.

Există, de asemenea, brokeri care oferă CFD-uri pe futures, care sunt mai ușor de înțeles pentru începători și, în plus, cel mai bun broker Futures CFD este Admiral Market, care oferă aceste produse cu platforma Metatrader , platforma de bază pentru începători.

Cel mai bun broker pentru comercianții experimentați

Interactive Broker și Saxo bank sunt cei mai buni brokeri futures pentru comercianții experimentați, având în vedere platformele lor sofisticate și avansate, produsele oferite, calitatea și rapiditatea executării comenzilor , precum și taxele accesibile în comparație cu serviciile oferite.

Cei mai experimentați comercianți futures sunt, în majoritatea cazurilor, scalpers sau comercianți de zi și fac mai multe tranzacții probabil zece sau o sută într-o singură zi, astfel încât taxele și viteza de executare a comenzilor sunt probabil punctul cel mai important.

Acuratețea informațiilor disponibile în timp real este foarte importantă pentru comerciantul scalping, deoarece acesta din urmă ia decizii în fiecare secundă, el trebuie să răspundă fluxului de informații disponibile și să îl folosească în favoarea sa.

Având în vedere viteza și numărul de tranzacții făcute de scalpers pe comercianții futures, analiza tehnică este oarecum depășită și tranzacționarea în portofoliul de comenzi preia, deoarece puteți vedea în timp real cine cumpără și cine cumpără. la anumite preturi.

Cele mai importante puncte pentru comercianții experimentați:

 • Viteza și calitatea de executare a ordinelor
 • Informații disponibile în timp real
 • Instrumente de sprijin pentru decizii și funcții avansate

 

Cel mai bun broker conform recenziilor

De asemenea, este important să luați în considerare opiniile altor clienți despre brokerul futures și, desigur, să citiți cât mai multe opinii cu privire la diferite surse pentru a vă face o idee generală despre acest broker futures.

Cel mai bun broker

Opinia clienților

Clienți de satisfacție 

98%
96%
96%
95%
95%

De ce este important să alegeți cel mai bun broker pentru tranzacționarea contractelor futures?

Importanța alegerii celui mai bun broker futures pentru un comerciant este primordială, deoarece brokerul dvs. va fi partenerul dvs. atât în ​​vremurile bune, cât și în cele proaste din aventura dvs. de tranzacționare futures.

Cel mai bun broker futures vă va oferi un avantaj clar și, datorită experienței lor, veți constata că funcționalitățile și caracteristicile platformei și instrumentele oferite s-au îmbunătățit pe măsură ce brokerul există, deoarece încearcă în mod constant să satisfacă nevoile clienților.

Începătorii deseori trec cu vederea alegerea celui mai bun broker și ajung să schimbe brokeri la fiecare trei luni și astfel să irosească bani și timp pe care altfel îi pot folosi la instruire.

Majoritatea comercianților futures doresc să înceapă să tranzacționeze cu bani reali imediat și nici măcar nu iau în considerare avantajele deschiderii unui cont Demo, care este adesea ușor și gratuit.

Alegerea celui mai bun broker futures este o oportunitate și nu o povară pentru dvs., mulți comercianți cred că dacă aveți cea mai bună strategie, indiferent care broker rezultatul va fi același, acest lucru este total greșit!

Cum știi că alegerea ta este cea mai bună?

Pentru a recunoaște un broker dacă este cel mai bun sau nu, trebuie doar să citiți recenziile disponibile pe internet pentru a vă face o idee despre ce cred site-urile independente de tranzacționare specializate în acest broker, de exemplu:

După ce ați citit puțin recenziile disponibile, puteți deschide un cont demonstrativ la broker care credeți că este compatibil cu obiectivele dvs. și cu profilul investitorului dvs. în cauză cu adresa dvs. de e-mail și veți avea, de obicei, o lună sau două gratuite cu un cont demo pentru a încerca.

Cum definești cine este cel mai bun broker pentru tine?

În cele din urmă, în funcție de comerciant, caracteristica celui mai bun broker futures care contează pentru un investitor poate conta mai mult sau mai puțin pentru altul. De exemplu, preferința fiecărui comerciant pe o platformă poate varia foarte mult. Nu toți comercianții sunt de acord cu ceea ce vor să vadă pe platforma unui broker. (Amintiți-vă că nu toți pictorii preferă aceeași perie, la fel și comercianții individuali. Unii nu au nevoie de toate clopotele).

Costurile de comision și marjă sunt probabil unul dintre lucrurile care stârnesc cele mai multe critici. Poate fi neînțelept să alegeți un broker doar pentru că este cel mai ieftin, dar la naiba, este ușor să plătiți în exces. Este important să determinați dinainte exact cât de mulți bani vor curge în fiecare tranzacție.

În cele din urmă, serviciul pentru clienți poate face sau rupe o experiență cu acest broker. Determinați-vă prioritățile personale și folosiți ghidul nostru pentru a găsi cea mai bună platformă de intermediere futures pentru dvs.

Feriți-vă de escrocherii!

Deși majoritatea brokerilor futures sunt bine reglementați, există unele site-uri de escrocherii care vă oferă produse sau bonusuri suprarealiste, așa că trebuie să fiți foarte atenți să nu cădeați în capcana lor și să cercetați întotdeauna brokerul, să consultați lista neagră AMF sau cum să evitați escrocheriile

Câteva sfaturi pentru tranzacționarea la viitor

Pentru a tranzacționa contracte futures mai bune, vă sfătuim să urmați următoarele 5 sfaturi:

 1. Tranzacționați numai piețele sau activele pe care le cunoașteți
 2. Puneți întotdeauna un stop loss și un profit
 3. Stabiliți obiective în termeni de profit și pierdere
 4. Respectați instrumentele de gestionare a riscurilor
 5. Gestionați-vă emoțiile și știți când să vă opriți

Și mai ales pentru a se antrena continuu într-o manieră consecventă, majoritatea comercianților începători, în special în rândul tinerilor, neglijează importanța autoformării sau a urmării formării.

Jargonul contractelor futures

Piața futures este diferită de Forex sau acțiuni , deci este necesar să cunoașteți cuvintele tehnice și jargonul pe care îl folosesc brokerii și comercianții futures.

 • Arbitraj : cumpărarea și vânzarea simultană de produse similare pe diferite piețe pentru a profita de diferențialele de preț.
 • Apel de marjă : Apelați de la un broker sau companie la un client, pentru a aduce depozitele de garanție la un nivel minim necesar. Regulile burselor afirmă că apelurile în marjă trebuie satisfăcute prin reducerea capitalului propriu din contul dvs. la nivelul marjei inițiale. Dacă un apel în marjă nu este atins imediat, compania poate lichida unele sau toate pozițiile comerciantului fără o notificare prealabilă.
 • Backwardation : o piață futures în care luna curentă are un preț mai mare decât lunile anterioare. Este opusul lui Contango
 • Baza : Diferența dintre prețul curent spot și prețul futures al aceluiași activ.
 • Bursă futures : piață centrală cu reguli și reglementări stabilite, unde cumpărătorii și vânzătorii se întâlnesc pentru a tranzacționa contracte futures și opțiuni pe contracte futures.
 • Clearing House : o agenție sau o companie separată de o bursă futures care decontează conturi de tranzacționare, colectează și deține fonduri în marjă, reglementează livrarea și raportează datele tranzacțiilor. Casele de compensare acționează ca o terță parte pentru toate contractele futures și opțiuni, acționând ca cumpărător pentru fiecare membru compensator vânzător și ca vânzător pentru fiecare membru compensator cumpărător.
 • Hedge : cumpărarea sau vânzarea unui contract futures ca înlocuitor temporar pentru o tranzacție pe piață la fața locului care urmează să fie făcută la o dată ulterioară. Acestea sunt de obicei poziții opuse pe piața spot și pe piața futures în același timp
 • Marja clientului : fonduri necesare cumpărătorilor și vânzătorilor de contracte futures și vânzătorilor de contracte de opțiuni pentru a asigura respectarea obligațiilor contractuale.
 • Marja inițială : suma pe care un participant la piața futures trebuie să o depună într-un cont de marjă atunci când plasează o comandă de cumpărare sau vânzare a unui contract futures. Numită și garanția inițială de performanță
 • Marja : suma de numerar pe care un client trebuie să o depună la broker pentru fiecare contract ca semn al bunei sale credințe în îndeplinirea condițiilor contractului.
 • Marja de întreținere : o sumă în general mai mică decât marja inițială (depozit de garanție), dar care face parte din aceasta și care trebuie păstrată în permanență în depozit. Dacă contul dvs. scade sub marja de întreținere necesară, veți primi un apel de marjă .

Recompense primite de brokeri


Agent


Récompenses

 • Cel mai bun broker de mărfuri de la Rankia Markets Experience Expo 2020

 • Cele mai bune experiențe de tranzacționare prin premiile Forex Broker 2020

 • Cel mai de încredere broker 2020

 • Cel mai bun site de brokeraj general

 • Cel mai bun broker online al Baronului 2020

 • Cel mai bun broker de Fuchs Briefe în 2020

 • Cel mai bun serviciu pentru clienți de la Stockbrokers.com acum 4 ani 

Ce broker la termen recomandăm?

La Traderfrancophone.fr credem că Saxo bank și Interactive Brokers sunt brokerii futures de referință, cu excepția faptului că depozitul minim este un pic ridicat, dar merită dacă aveți fondurile necesare, altfel pentru începători aveți de ales între Tickmill și Td Ameritrade care oferă platforme intuitive este o taxă relativ mică.

Whselfinvest este, de asemenea, un broker futures foarte bun, cu o ofertă completă și bogat în oportunități, important este că brokerul futures este potrivit pentru dvs. și că vă satisface perfect nevoile, așa că trebuie să încercați cu un cont demonstrativ și să citiți recenziile. pe site-uri independente specializate în tranzacționare.

Fiecare tip de comerciant are propriile nevoi, tocmai din acest motiv recomandăm mai mulți brokeri viitori care sunt cei mai buni ținând cont de nevoile dumneavoastră.

Încercați conturile demo ale diferiților brokeri futures oferite pentru o lună și apoi luați decizia finală.

Concluzie

Majoritatea investitorilor mici nu participă niciodată la piețele futures, cel puțin nu direct. Nu trebuie să participe. Deși sunt strategice pentru mulți traderi avansați, contractele futures nu fac parte integrantă din portofoliul investitorului tipic care își cumpără și deține titlurile. De asemenea, acestea nu sunt esențiale pentru realizarea tipului de diversificare pe care consilierii fiduciari financiari îl recomandă participanților pe piață cu orizonturi de investiții pe termen lung.

Cu toate acestea, comercianții experimentați care caută expunere la contracte futures merită să lucreze cu brokeri online cu preț redus în care pot avea încredere. Dacă vă aflați printre aceștia, puteți fi sigur că toți brokerii futures de pe această listă sunt potriviți pentru tipul dvs. de tranzacționare.

Referințe

Mergi mai departe

[sc_fs_multi_faq headline-0 = “h2” întrebare-0 = “🤔Ce Broker Tranzacționează Futures?” answer-0 = “Conform expertizei noastre, am încercat mai mulți brokeri futures, după testare și cercetare, am ajuns la concluzia că Saxo Bank și Interactive Brokers sunt cei mai buni brokeri futures în ceea ce privește calitatea ofertei disponibile și instrumentele disponibile traderilor.” image-0 = “” headline-1 = “h2” întrebare-1 = “🥇Care este cel mai bun broker pentru viitor pentru începători?” answer-1 = “Comercianții cu contract futures pentru începători au mai multe cerințe în ceea ce privește instruirea și urmărirea și nu cu siguranță condițiile prealabile necesare pentru a înțelege instrumentele și platformele avansate, acesta este motivul pentru care Tickmill și TD Ameritrade sunt cei mai buni brokeri futuri pentru comercianții începători, cu pregătire și platforme adecvate. “image-1 =” “headline-2 =” h2 “question-2 =” 👔Cum se tranzacționează futures? “Răspuns-2 = “Mai întâi asigurați-vă că înțelegeți ideile de bază și terminologia contractelor futures. Atunci motivul utilizării acestora, contractele futures vă pot ajuta să vă diversificați portofoliul, oferindu-vă acces la produse greu de găsit în altă parte. În plus, puteți obține expunere directă la activele subiacente, cum ar fi petrolul sau metalele prețioase. Contractele futures vă pot permite să speculați cu privire la mișcări de preț ascendente sau descendente pentru o serie de active diferite.

 

 

Tranzacți viitor? Cu care broker? Împărtășiți-vă experiența lăsând un comentariu!

 

Articolul precedent
Articolul următor
Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES