duminică, iulie 21, 2024
Trading.roActiuniAcțiuni cu Dividende Lunare - 55 Cele mai bune Actiuni

Acțiuni cu Dividende Lunare – 55 Cele mai bune Actiuni

nvestitorii caută adesea modalități de a-și construi un portofoliu echilibrat care să ofere venituri constante și creștere pe termen lung. În acest context, acțiunile cu dividende lunare devin o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să beneficieze de fluxuri de venit periodice, în timp ce își mențin investițiile pe termen lung. Acest articol explorează avantajele și strategiile implicate în investițiile în acțiuni cu dividende lunare.

Ce sunt acțiunile cu dividende lunare?

Acțiunile cu dividende lunare reprezintă acțiuni ale companiilor care distribuie dividende către acționari în fiecare lună. Acest tip de investiție oferă investitorilor avantajul de a primi plăți regulate, ceea ce poate fi deosebit de atractiv pentru cei care doresc un flux constant de venituri. Aceste dividende sunt adesea rezultatul unor politici de distribuire a profitului mai frecvente decât cele ale altor companii, care pot acorda dividende trimestriale sau anuale.

Lista Acțiunilor cu Dividende Lunare din SUA / Canada

 1. Agree Realty Corporation (industria REIT)
 2. American Financial Trust (retail REIT)
 3. AGNC Investment (ipotecă REIT)
 4. Apple Hospitality REIT (hoteluri și agrement REIT)
 5. Love REIT Residential (ipoteca REIT)
 6. Acțiuni și valori Grupo Aval (finanțe)
 7. Badresco Bank (finanțe)
 8. Broadmark Realty Capital (ipotecă REIT)
 9. Cazare Chatham (hoteluri și agrement REIT) *
 10. Choice Properties REIT (retail REIT)
 11. Chorus Aviation (industrie)
 12. Cross Timbers Royalty Trust (Énergie)
 13. Dream Industrial REIT (industria REIT)
 14. Dream Office REIT (biroul REIT)
 15. Dynex Capital (ipotecă REIT)
 16. Ellington Financial (ipotecă REIT)
 17. Compania cu venituri Eagle Point (fonduri închise)
 18. Proprietăți EPR (specialitatea REIT) *
 19. Enerplus (Energie)
 20. Corporation de venituri din schimb (industrie)
 21. Gladstone Capital Corporation (finanțe)
 22. Gladstone Commercial Corporation (REIT diversificat)
 23. Gladstone Investment Corporation (finanțe)
 24. Gladstone Land Corporation (specialitatea REIT)
 25. Resurse globale de apă (utilități)
 26. Gold Resource Corporation (Materiale de bază)
 27. Granit Real Estate Investment Trust (REIT industrie)
 28. Horizon Technology Finance (Finanțe)
 29. Inter Pipeline (Energie)
 30. Itaú Unibanco (Finanțe)
 31. Proprietăți LTC (sănătatea REIT)
 32. Main Street Capital (Finanțe)
 33. Mesa Royalty Trust (Energie) *
 34. Orchid Island Capital (ipotecă REIT)
 35. Oxford Square Capital (finanțe)
 36. Pacific Coast Oil Trust (Energie) *
 37. Pipeline Builder (Energie)
 38. Permian Basin Royalty Trust (Énergie)
 39. Pennant Park Floating Rate (Companii de dezvoltare a afacerii)
 40. PermRock Royalty Trust (Energie) *
 41. Prospect Capital Corporation (Companii de dezvoltare a afacerilor)
 42. Permianville Royalty Trust (finanțe) *
 43. Venituri imobiliare (retail REIT)
 44. Sabine Royalty Trust (Energie)
 45. Stellus Capital Investment Corp. (Finanţa)
 46. San Juan Basin Royalty Trust (Energie) *
 47. Shaw Communications (Telecom)
 48. SL Green Realty Corp. (Biroul REIT)
 49. Solar Senior Capital (companii de dezvoltare de afaceri)
 50. Stag Industrial (industria REIT)
 51. Superior Plus (Utilități)
 52. Energie regenerabilă Transalta (Utilități)
 53. Investitori globali americani (finanțe)
 54. Energia Vermilion
 55. Whitestone REIT (retail REIT)

Avantajele Investițiilor în Acțiuni cu Dividende Lunare:

 1. Fluxuri de Venit Regulate: Unul dintre principalele avantaje ale acțiunilor cu dividende lunare este posibilitatea de a beneficia de fluxuri de venit constante. Acest aspect este deosebit de important pentru investitorii care depind de investiții pentru a-și susține cheltuielile lunare.
 2. Diversificare a Portofoliului: Investițiile în acțiuni cu dividende lunare permit diversificarea portofoliului. Prin alegerea unor companii din diferite sectoare care oferă dividende lunare, investitorii pot reduce riscul specific asociat cu un singur sector al economiei.
 3. Reinvestirea Eficientă a Dividendelor: Dividendele lunare oferă oportunități excelente pentru reinvestire. Prin reinvestirea rapidă a dividendelor, investitorii pot beneficia de efectul compus, adăugând astfel la creșterea pe termen lung a capitalului lor investit.
 4. Stabilitate a Pieței Volatile: În contextul volatilității pieței, acțiunile cu dividende lunare pot oferi o anumită stabilitate. Deși nu sunt complet imune la fluctuațiile pieței, acestea pot oferi o sursă de venituri care să atenueze pierderile asociate cu mișcările bruște ale prețurilor acțiunilor.
 5. Potențialul de Creștere a Dividendelor: Multe companii care distribuie dividende lunar au o istorie solidă de creștere a dividendelor. Acest aspect poate aduce beneficii semnificative investitorilor pe măsură ce companiile își sporesc profitabilitatea și, implicit, distribuțiile către acționari.

Criteriile Cheie Pentru Alegerea Celor Mai Bune Actiuni din Listă

Atunci când investiți într-un stoc lunar de dividende, rețineți că acestea sunt în general mai riscante în comparație cu media pieței din motivele menționate în paragrafele anterioare. Pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere posibilă, iată câteva criterii cheie de urmat.

Rata de crestere a dividendului

 • Primul criteriu cheie de analizat este puterea dividendului. Sincer, acesta este pilonul principal al acestei categorii de acțiune. Dacă se sparge într-o mie de bucăți, ai putea la fel de bine să cauți iarbă mai verde în altă parte.
 • Mai întâi asigurați-vă că compania are o istorie de ani consecutivi de creștere a dividendelor. De ce ? Pentru că este un semn de încredere în viabilitatea viitoare a companiei.
 • În al doilea rând, asigurați-vă că raportul de plată, una dintre cele mai utilizate valori pentru a analiza puterea dividendului, nu este ridicat în câțiva ani, adică sub 80%. Prin forța de a sta în zona roșie, compania în cauză nu este imună la un eveniment care provoacă anxietate sau exogen, care o obligă să-și reducă sau să elimine dividendul.
 • Cu toate acestea, în cazul REIT-urilor care reprezintă majoritatea stocurilor lunare de dividende, va trebui să vă uitați la raportul de plată FFO, care trebuie să fie mai mic de 80-90%, având în vedere intensitatea capitalului sectorului.

Nivelul datoriei, o preocupare de urmărit cu atenție

 • Atunci când o companie nu vă mai poate plăti un dividend, este de obicei legată de o datorie excesivă. Pentru un stoc cu dividend lunar, acest lucru este mai dăunător, deoarece marja sa de manevră este redusă. Într-adevăr, au nevoie de capital prin datorii ieftine pentru a atinge creșterea.
 • Pentru a asigura sustenabilitatea dividendului, trebuie să monitorizați criterii precum:
 • Datorie / EBITDA care evaluează cât de repede compania își va putea rambursa datoria. Limita care nu trebuie depășită este de 5, dar pentru companiile cu capital intensiv putem tolera o limită în jur de 6-7.
 • Ratingul de credit care corespunde ratingului financiar al datoriei unei companii definit de agențiile de rating (S&P, Moody’s, Fitch). La fel ca în școală, cu cât este mai mare, cu atât va fi mai ușor să împrumutați. Pe piețele financiare, tolerăm un rating de credit pentru investiții, adică BBB- sau mai mare. Dacă, din păcate, ratingul de credit este foarte scăzut, compania va vedea costul datoriilor crescute și va avea dificultăți în finanțarea activității sale.

Cash Flow ul este este rege

 • Realizarea cifrei de afaceri și a profitului este esențială pentru o afacere. Ar trebui să facă acest lucru în timp ce își păstrează sau își mărește fluxul de numerar? Fluxul de numerar este mijlocul direct al companiei de a distribui dividendul acționarilor săi.
 • Ce ar trebui să urmăriți cu atenție? În primul rând, analizați fluxul de numerar operațional al companiei din ultimii cinci ani. El trebuie să fie absolut pozitiv cu riscul de a-și arde banii. Apoi ar trebui să fie stabil sau să crească în fiecare an. În al doilea rând, verificați dacă fluxul de numerar liber este pozitiv.
 • Dacă aveți un stoc cu un dividend lunar cu un flux de numerar fragil, s-ar putea la fel de bine să-l vindeți și să găsiți mai bine în altă parte.

Acțiuni Lunare de Dividende – Top 5

 1. Gladstone Land Corporation
 2. Proprietăți LTC
 3. Shaw Communications
 4. Stag Industrial
 5. Venituri imobiliare

Sunteți nerăbdător să cunoașteți primele 5 dintre cele mai bune stocuri lunare de dividende. Ele sunt alese pe baza performanței financiare din ultimii cinci ani, a perspectivelor de creștere, a solidității dividendului și a calității modelului de afaceri.

1. Gladstone Land Corporation

 • REIT-urile nu sunt doar zidurile birourilor, centrelor comerciale, hotelurilor sau depozitelor. Puteți găsi proprietăți în afara pistelor bătute. În familia stocurilor lunare de dividende, știți Gladstone Land Corporation.
 • Gladstone Land Corporation este un REIT care investește și deține terenuri agricole în zece state americane unde se cultivă fructe și legume, apoi materiale agricole precum grâu, soia, porumb, zahăr și orez. Compania și-a văzut capitalizarea de piață triplându-se de la punctul său scăzut în martie 2020, în urma crizei Covid-19.
 • Gladstone Land cumpără terenuri agricole și apoi le închiriază fermierilor printr-un acord de vânzare-închiriere. Contractele de leasing sunt, în general, în leasing triplu net, adică chiriașii plătesc toate taxele (impozite pe proprietate, costuri de întreținere, asigurare) în plus față de chirie.
 • Proprietățile sale sunt investite în principal în fructe și legume, a căror cerere nu este foarte sensibilă la capriciile ciclului economic. În schimb, materialele agricole generează un randament mai mic din cauza volatilității prețurilor lor pe piețele financiare.
 • Din punct de vedere financiar, Gladstone Land are un flux de numerar în creștere în fiecare an, ceea ce îi permite să distribuie în mod regulat un dividend acționarilor. Plata FFO este de 83%, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dividend pe termen scurt și mediu. Singurul dezavantaj este nivelul de îndatorare cu un raport datorie / EBITDA mai mare de 15. Dar, pe de altă parte, fundamentele intrinseci ale companiei sunt solide.
 • Gladstone Land are viitori factori de creștere. În primul rând, nevoile alimentare sunt susținute de creșterea populației lumii. Deuzio, oferta de terenuri agricole din Statele Unite scade în ciuda densității scăzute a populației. Într-adevăr, fiecare teren agricol este transformat de clădiri, case, centre comerciale, clădiri de birouri etc. Acest lucru se explică prin urbanizarea excesivă a societății.
 • Combinația dintre creșterea populației mondiale și scăderea ofertei de terenuri agricole sugerează o formă de optimism cu privire la viitoarea creștere a Gladstone Land. Raportul cerere / ofertă va încuraja investițiile în terenuri agricole. În contextul în care încălzirea globală este o problemă majoră în deceniile următoare, această tendință va crește doar. Mai mult, pe lângă dividend, Gladstone Land Corporation este un pariu LONG CALL pe inflație și creșterea mărfurilor agricole într-o măsură mai mică.

LTC Properties

 • Știați că este posibil să investiți în sectorul sănătății prin REIT? Printre tipurile de proprietate, REIT-urile de sănătate sunt cele mai rezistente în perioade de criză, chiar dacă criza Covid-19 le-a pătat oarecum reputația.
 • Dacă sunteți interesat, de ce să nu aruncați o privire la LTC Properties, singurul REIT de asistență medicală care plătește un dividend lunar.
 • LTC Properties este un REIT care deține și operează aproximativ 180 de case de bătrâni și case de bătrâni. Portofoliul său imobiliar este echilibrat între cele două tipuri de unități. Acestea sunt distribuite în 27 de state americane pentru 30 de operatori.
 • Contractele de leasing sau contractele de închiriere sunt leasinguri triple nete. Acest lucru face posibilă îmbunătățirea gestionării costurilor și reducerea riscului operatorului. În plus, LTC Properties este atât proprietar, cât și dezvoltator imobiliar.
 • În ceea ce privește finanțele, dividendul LTC Properties a trecut linia roșie cu un raport de plată FFO de 89%. Randamentul său mediu este între 5-6%. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de criza Covid-19, deși LTC Properties nu și-a redus dividendul.
 • Dacă lărgiți sfera, nu vom spune că trebuie să fim prea alarmați. Pe de o parte, nivelul fluxului de numerar este relativ stabil. Pe de altă parte, ratele de îndatorare sunt onorabile pentru o industrie înfometată de capital: datorie / EBITDA la 5,6 și datorie / capitaluri proprii la 86%.
 • LTC Properties are un factor de creștere incontestabil în deceniile următoare, îmbătrânirea populației. Baby Boomers, care reprezintă majoritatea populației din țările occidentale, vor vedea nevoile lor de sănătate crescând. Prin urmare, va exista o cerere semnificativă de îngrijire medicală și locuințe de susținere. Ceea ce este benefic pentru proprietățile LTC. Întrucât această cerere va fi puternică din cauza unei cohorte mari de populație peste 80 de ani, acest lucru scade riscul de neînchiriere și închirieri vacante.

 

3. Shaw Communications

 • Shaw Communications are distincția de a fi listată în Canada și Statele Unite. Sincer, aceasta este o bijuterie ascunsă pentru orice investitor de dividende. Sunteți folosit în lumea operatorilor de telecomunicații pentru a vă referi la AT&T, Verizon în Statele Unite și BCE, Telus în Canada, care plătesc un dividend trimestrial. Dar cu dividendul lunar oferit de Shaw Communications, vă accelerați generarea de venituri.
 • Shaw Communications este un operator de telecomunicații canadian. Activitatea sa se învârte în jurul a două activități, telecomunicații fără fir și prin cablu. Compania canadiană oferă clienților săi (persoane fizice sau companii) servicii de telefonie mobilă, conexiune la internet prin fibră optică, abonamente video prin satelit etc. Veniturile sunt generate în principal în Canada și provin din servicii pentru consumatori.
 • Shaw Communications s-a luptat în a doua jumătate a anilor 2010. Acest lucru se datorează transformării afacerii sale. Compania canadiană a dorit să se concentreze asupra afacerii sale de bază, telecomunicațiile, și să se dezinvolte de mass-media considerate non-strategice. În martie 2021, Shaw Communications ar putea fi cumpărat de concurentul său Rogers, dar această preluare nu este unanimă, deci nu sunt sigur că se va materializa. În mod logic, evoluția profiturilor sale a fost volatilă, chiar dacă baza de abonați a crescut. Ar trebui să fim îngrijorați de dividendul său?
 • Pentru a crede ochilor, nu. Raportul de plată este, desigur, ușor peste linia roșie, la 81%. Pe de altă parte, Shaw Communications a reușit să-și îndrepte nivelul fluxului de numerar, apoi a menținut un nivel al datoriei sub control cu ​​datoria / EBITDA la 2,82. Mai mult, acest lucru îi permite să obțină un rating de investiții de la Standard & Poor’s pentru a accesa mai ușor finanțarea de pe piețele financiare.
 • Deși concurența canadiană este extrem de competitivă în sectorul telecomunicațiilor, există spațiu pentru a câștiga cote de piață. În plus, este un sector care rezistă bine în perioade de recesiune.
 • Extinderea 5G ar putea fi profitabilă pentru Shaw Communications. Cu un dividend cu un randament de aproximativ 3%, este un stoc de dividende lunar interesant de pus într-un fond de portofoliu. Cu toate acestea, înțelegerea cu Rogers ar putea duce la dispariția companiei de pe bursă dacă autoritățile de concurență o vor valida. Dacă acest lucru nu se întâmplă, aveți o oportunitate excelentă de investiții printre stocurile de dividende lunare.

4. Stag Industrial

 • Investitia online este o tendință fundamentală care va continua în deceniile următoare. Încetul cu încetul, își ia treptat cota de piață în comerțul fizic. În loc să pariați pe jucători puri, cum ar fi Amazon, Walmart, Ebay, Alibaba, JD.com sau FedEx și UPS, vă uitați la Stag Industrial, care își concentrează o parte din cifra de afaceri prin intermediul chiriașilor care activează în comerțul online.
 • Stag Industrial este un REIT industrial axat pe achiziția și gestionarea închirierii de imobile industriale în 39 de state din SUA. Portofoliul său imobiliar este alcătuit în principal din depozite. Soldul rămas este dedicat activităților de producție ușoară.
 • Portofoliul său de clienți este relativ diversificat la nivel de sector. Printre primii săi clienți se numără Amazon, FedEx, Cotsco Wholesale și DHL în comerțul electronic, Ford în industria auto, Perrigo Company în domeniul sănătății, Schneider Electric, XPO Logistics în industrie etc. Acest lucru ajută la reducerea riscului de neplată a închirierii.
 • Când investiți într-un REIT, este în primul rând să primiți dividende regulate. În ceea ce privește dividendul Stag Industrial, acesta a scăzut cu siguranță în 2019, după 7 ani de creștere consecutivă. Acest lucru se explică prin achiziții grele de bunuri imobiliare care i-au adus pe termen scurt o scădere a fluxului de numerar. Dar, pe de altă parte, investițiile sale sunt surse de creare de valoare pentru acționarul pe termen lung.
 • În 2020, compania americană și-a reluat marșul înainte, în ciuda crizei Covid-19. A crescut chiar cu un cent de dolar în 2020, deși acest lucru este simbolic.
 • Datoria / EBITDA la 5,2 și raportul de plată FFO la 72,8% nu oferă motive de îngrijorare cu privire la forța actuală a dividendului său. Mai mult decât atât, prețul său pe piața bursieră este la valori maxime istorice și se descurcă mai bine decât media compartimentului REIT pe termen mediu și lung.
 • Stag Industrial se bucură de un randament de aproximativ 4% și un dividend lunar. REIT este oarecum supraevaluat deoarece P / FFO (echivalentul PE al imobilelor listate) este de 18,5, sau 13% din P / FFO mediu al REIT. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează calitatea companiei. Este mai bine să așteptați o retragere pentru a-l cumpăra la un preț rezonabil.
 • Faptul că Stag Industrial are un portofoliu imobiliar mai puțin susceptibil la capriciile ciclului economic este un activ neprețuit pentru un investitor care caută o rentabilitate atât ridicată, cât și solidă. În plus, creșterea vânzărilor online va duce la creșterea cererii de depozite. Este un pariu sigur că marile nume din comerțul electronic își optimizează o parte din costurile operaționale prin închirierea de depozite de la Stag Industrial.

5. Realty Income

 • Acesta este o actiune cu dividend lunar pe care toată lumea și l-ar dori. Din 2020, s-a alăturat clubului închis al aristocraților dividendelor, adică companiilor americane care și-au majorat dividendele timp de cel puțin 25 de ani consecutivi. Mai mult, este singura acțiune cu dividend lunar care are acest privilegiu. Înțelegeți de ce investitorii sunt interesați de aceasta.
 • Realty Income este un REIT axat pe ziduri comerciale cu 84% din portofoliul său imobiliar. Soldul rămas este distribuit între industrie (11,5%), birouri (3%) și agricultură (1,5%). Distribuția geografică a portofoliului său imobiliar este foarte concentrată în Statele Unite în 49 de state, Puerto Rico și Regatul Unit.
 • În top 20 dintre primii chiriași care reprezintă 51% din chiriile sale, găsim nume mari precum Walgreens, 7-Eleven, Dollar General, FedEx, Dollar Tree, Sainsbury’s, Walmart, CVS Pharmacy, Tesco, Home Depot și chiar Kroger. Contractele de leasing cu chiriașii sunt închiriate triple-net, cu scopul de a reduce o parte din cheltuielile sale de funcționare și de a ne oferi libertatea de a face achiziții precum cea a Vereit.
 • Această diversificare a portofoliului său de clienți și imobiliare demonstrează de ce Realty Income reușește să genereze în mod regulat creștere în FFO și fluxul de numerar și distribuie un dividend în creștere de cel puțin 25 de ani.
 • Deși raportul său de plată FFO este ridicat la 83,4%, Realty Income reușește să rămână în control asupra gestiunii sale financiare pentru a-și menține statutul de aristocrat de dividende. Ratele datoriei sale nu sunt de natură să îngrijoreze agențiile de rating care le atribuie un rating de investiții.
 • În orice caz, Realty Income este crème de la crème a stocurilor lunare de dividende datorită unei istorii excepționale de creștere a dividendelor. Puteți face din acesta unul dintre pilonii portofoliului dvs. cu un echilibru corect între randament, recurența veniturilor și creșterea regulată a capitalului.

Când Cumpărați Pentru a Primi Dividende Lunare?

 • Deoarece acestea sunt companii care distribuie un dividend în fiecare lună, întrebarea când să le cumpere nu ar trebui să fie o obsesie. Singurul lucru de care trebuie să fii atent este să fii cu ochii pe calendarul cu date de postare.
 • Dacă doriți să primiți dividendul, cumpărați acțiunea înainte de data anterioară. Cu toate acestea, ar fi o idee bună să faceți acest lucru în condiții de piață convenabile pentru dvs., adică la prețuri rezonabile sau într-o configurație tehnică optimistă la nivelul graficului.

Strategii pentru Investiții Eficiente în Acțiuni cu Dividende Lunare:

 1. Cercetare Riguroasă a Companiilor: Înainte de a investi în acțiuni cu dividende lunare, este esențial să efectuezi o cercetare amănunțită a companiilor în care intenționezi să investești. Analizează istoricul performanței financiare, politica de dividende și perspectivele de creștere ale fiecărei companii.
 2. Diversificare Corespunzătoare: Diversificarea este cheia succesului în investiții. Alege acțiuni din diferite sectoare și industrii pentru a-ți proteja portofoliul împotriva riscurilor specifice unui anumit domeniu.
 3. Monitorizare Constantă a Performanței: Chiar dacă investiți pasiv, monitorizarea constantă a performanței companiilor din portofoliu este crucială. Schimbările în politica de dividende sau semnalele de avertisment pot influența deciziile tale de investiții.
 4. Reinvestirea Dividendelor: Explorează opțiunile de reinvestire eficientă a dividendelor. Puteți alege să reinvestiți automat dividendele în acțiuni suplimentare sau să le păstrați pentru a le utiliza în alt mod în funcție de obiectivele tale financiare.
 5. Ajustarea Periodică a Portofoliului: Viața economică și condițiile pieței se pot schimba, iar investitorii ar trebui să fie pregătiți să își ajusteze portofoliul în consecință. Revizuirea și ajustarea periodică a investițiilor pot asigura că portofoliul tău rămâne aliniat cu obiectivele tale.

Concluzie

 • Acțiunile lunare de dividende vă oferă o serie de avantaje față de care investitorii nu sunt indiferenți. În primul rând, colectați venituri în fiecare lună. Să aveți venituri suplimentare pentru a vă acoperi cheltuielile personale este întotdeauna binevenit. În al doilea rând, acestea oferă un randament peste media pieței și peste inflație. Ce să compenseze parțial pierderea de valoare a monedei în fiecare an.
 • Cu toate acestea, investițiile în stocuri lunare de dividende nu reprezintă securitatea socială. Sunt mai riscante în comparație cu acțiunile de bază ale portofoliului, cum ar fi Johnson & Johnson, Air Liquide, Coca-Cola, Pepsico etc. Așteptați reduceri bruste de dividende sau tăieri la cel mai mic incendiu. De aici și importanța de a fi selectiv. De ce să nu aveți un ochi atent asupra primelor 5 cele mai bune stocuri de dividende lunare.
 • Dacă îl punem în locul dvs., este logic să dedicați un procent mic din portofoliul dvs., cu o preferință pentru REIT, care par mai familiare investitorilor de retail.
Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!