duminică, mai 26, 2024

Alvexo Părere

Alvexo Avis Trustpilot_Capture

Broker online reglementat de CySEC în Cipru și FSA în Seychelles, servicii pentru clienți accesibile și receptive, conținut bogat în instruire, o gamă largă de instrumente financiare, Alvexo se bucură de o bună opinie generală în rândul clienților și merită o bună părere a noastră, în ciuda răspândirilor sale necompetitive comparativ la referințe precum Admiral Markets. Putem avea încredere în Alvexo? DA.

 

Piața platformelor de tranzacționare online din Europa și din lume este din ce în ce mai competitivă, atât cu companii din finanțele tradiționale, cât și cu jucători puri. Dintre acestea, Alvexo este una dintre mărcile mai puțin cunoscute publicului larg . Cu toate acestea, oferă totuși o ofertă destul de cuprinzătoare.

La fel ca majoritatea concurenților săi, permite prin intermediul platformelor și instrumentelor sale să tranzacționeze instrumente financiare pe internet. Cu toate acestea, ar trebui să avem încredere în el ca comerciant? Alvexo este un broker de încredere sau o înșelătorie?  La ce să ne așteptăm cu Alvexo? Ce cred experții și clienții despre el?

Această recenzie sau mai bine această Alvexo Opinion își propune tocmai să vă expună informațiile utile și altele ignorate uneori de acest broker. Este esențial să vă familiarizați cu oferta unui broker, cu serviciile și prețurile sale și să citiți feedback-ul clienților săi înainte de a vă angaja.

După consultarea acestei revizuiri Alvexo, veți avea o vedere completă a ofertei de tranzacționare online Alvexo și a poziției ofertei sale pe piața franceză. Deci, puteți decide dacă merită să vă înregistrați sau să rămâneți la acest broker sau la care broker mai bine decât Alvexo să apelați.

 

Mărturii și Recenzii ale Clienților despre Alvexo

Să începem această revizuire Alvexo cu ceea ce cred clienții reali despre acest broker . Iată recenzii ale clienților Alvexo colectate pe Trustpilot și bazate pe experiența acestor clienți cu acest broker online.

Clienți

Recenzii ale clienților Alvexo

Notă pentru clienți Alvexo

Alvexo Comentarii de Jacques V.

Bună ziua, am
pus 5 stele care sunt bine meritate pentru simplul motiv că am vrut să investesc pe piețe prin ALVEXO și după ce am completat un chestionar și mi-am solicitat calitatea de membru cu plata minimă și, în schimb, am primit un e-mail în care se indică răspunsul meu și că nu făcusem niciodată investiții de tranzacționare și bursă, m-au informat să încep în schimb un test demo și că îmi anulează plata. Este de neimaginat să vedem seriozitatea acestei companii care, cunoscând vârsta mea de 85 de ani, nu a încercat să profite de ea Hat este extrem de rară. Un mare mulțumire acestei companii care m-a salvat de la pierderea banilor
Cu stimă, echipei ALVEXO.

Claude Alvexo Recenzie înșelătorie

Evitați cu orice preț. Dacă îți folosești bunul simț și le parcurgi paginile și numeroasele site-uri pe care le plătesc pentru a face publicitate, vei simți hoopla. Cel mai rău este faptul că critică abuziv brokerii legitimi în blogurile lor false, pentru a atrage economiști.

Forum Alvexo de MisterChristo

Bună seara,

nu mi-am deschis un cont real la Alvexo.

Hărțuirea serviciului pentru clienți (5 apeluri de la aceștia cu același număr în ... nici măcar 1 oră). Spunerea unui robot cheamă clienții direct.
Le-am spus despre aceste apeluri multiple, destul de ciudat, apelurile s-au oprit, vedeți înșelăciunea.

1) Complet iluminat cu dimensiunea Spread Euro / USD (există o mulțime de alte exemple) 3 sâmburi contra 1 vezi 0,6 în rândul concurenților francezi, explică acest lucru prin calitatea serviciului.
În mod ironic, un broker reglementat CYSEC este doar hahaha de calitate.

2) Îl vor evidenția pe Stéphane Ceaux-Dutheil (videoclipurile în care este vizibil pe Youtube = în general foarte puțin vizualizat) care lucrează pentru ei.

3) I-am întrebat dacă sunt profesioniști la locul lor și am răspuns că da. Am cerut nume, desigur, nu răspuns hahaha.

Recenziile sunt trucate.

Fugiți de acest broker și vă îndreptați către un broker reglementat AMF.

Alvexo Forum de Renaud P.

Servicii foarte bune, urmărire bună, pedagogie bună și amabilitate

Alvexo  forum de Chenevis

Dacă ești puțin priceput, cercetează pe net. Nu este un broker, este o mare escrocherie. Un pic ca prietenul lor Etoro. Își petrec timpul făcând reclame false atât aici, cât și pe multe site-uri unde denigrează brokeri decenți, împingându-vă să le vizitați. Nu sunt acolo și niciodată nu voi fi smuls de gunoaie ca ei.
Un bun ascultător.

Recenzie Alvexo din Jose Marriage

Sunt pe platformă de trei luni. Desigur, consilierul m-a împins cu blândețe, dar sigur, pentru a-mi mări capitalul și am trecut de la 1000 la 50.000 de euro. Apoi este să ia și să plece; relația cu consilierul este destul de bună. Ai propuneri pe care le iei sau nu. Dacă sunteți serios, puteți progresa rapid. Alvexo oferă resurse de instruire interesante, iar platforma vă permite să începeți rapid. La final, primul trimestru pozitiv.

Alvexo revizuiește comentariul asupra cererii de către Cédric

În opinia mea, Alvexo nu este deloc la înălțimea sarcinii. Aplicația este incredibil de lentă la început, nu sunt sigură dacă sunt singurul care a experimentat acest lucru. Pentru măsuri de conformitate, mi s-a cerut să trimit o copie a cardului meu bancar. Am făcut-o ... de 5 ori, fără succes. Serverul lor de e-mail a respins toate mesajele mele. Pentru o companie fintech, acest lucru nu este cu adevărat atractiv.

Comentariu de Stopin în forumul Alvexo

Experiență scurtă, dar totuși pozitivă, cu Alvexo. Câștig pozitiv la tranzacțiile finalizate. Oprirea activității din cauza unei schimbări de platformă prea grele în învățare în comparație cu brokerul meu istoric

 Alvexo de Michael Ribourd

Servicii simple și fiabile. recomandare și informații de calitate

 Alvexo de Locatelli

Accesați Google, apăsați pe Avertisment de tranzacționare și veți vedea oameni care au furat mii și mii de euro de către ALVEXO O doamnă mărturisește cu fața descoperită că a fost furată mai mult de 750.000 de euro mergeți să vedeți și vedeți singuri. Zeul meu spune că aproape am deschis un cont la ei.
NU ESTE NECESAR RĂSPUNSUL TĂU PRESCRIS DACĂ AM PUS ACEST MESAJ ESTE PENTRU A PREVENI PERSOANELE INTERESATE DE ACESTE ESCRO CS

Alvexo de Brad Boy

Fiind numită vagabond la telefon pentru că nu mă mai interesează oferta lor ...
Bravo, doamnă S, și în primul rând, ea este cea care mă hărțuiește la telefon să-mi ceară bani! Ne întrebăm cine este vagabondul?!?

 Alvexo de Client

Bună, tocmai mi-am închis contul, deoarece nu suport să pierd bani. Acestea fiind spuse,
sunt mulțumit de experiența mea, deoarece se spune că am încercat să-l sfătuiesc pe domnul Bryan, care este foarte eficient și direct. asta iti multumesc.

Chiar și asta am pierdut câțiva bani, adică 240 €, nici nu este sfârșitul lumii, păstrez o experiență bună.

Alvexo în Câteva Cifre Cheie

Această secțiune rezumă informațiile prezentate în această notificare Alvexo. Aici vă prezentăm informațiile cheie despre acest broker, astfel încât să aveți o privire de ansamblu dintr-o privire.

ALVEXO LA O privire

Data crearii

2014

Reguli

 • CySEC - Cipru

 • FSA - Seychelles

Spread-uri (Compte Standard)

 • EUR / USD: 3,3 sâmburi

 • DAX 30: 3,5 sâmburi

 • CAC 40: 3,52 sâmburi

 • Dow: 5,02 sâmburi

Activele propuse

 • Acțiuni

 • Valute

 • Indici

 • Materie prima  

Platforme de tranzacționare

 • MetaTrader 4

 • WebTrader

 • Cerere 

Depozit minim

500 €

Mijloace de plata

 • Carte bancaire

 • transfer bancar 

 • Transfert de titres

Serviciu Client

 • E-mail

 • Telefon

 • Site Internet

Cine este Alvexo?

Înainte de a răspunde la întrebarea „Alvexo, cum funcționează?” „, Să vedem mai întâi compania ca atare. Alvexo este o platformă de tranzacționare online care funcționează din 2014. În ceea ce privește activitățile sale în Europa, este un brand operat de VPR Safe Financial Group LTD, o firmă de investiții cipriotă.

Sediul central al acesteia se afla la adresa 1, strada Agias Fylaxeos, 3025 Limassol, Cipru, iar această firmă era în mod firesc sub autoritatea Comisiei pentru valori mobiliare și cipru ( CySEC ). La momentul redactării acestui aviz Alvexo, site-urile oficiale ale companiei ne spun că sediul central Alvexo se află acum în Seychelles, în special clădirea HIS, Office 5, Providence, Mahe.

Alvexo este deținută în prezent de HSN Capital Group Ltd. Acesta din urmă coordonează operațiunile companiei de brokeraj la scară globală. Alvexo Groupe are birouri în Regatul Unit, Suedia, Africa de Sud, Spania, Franța, România și Italia. Brokerul online este condus de Yaël Kleinman, CEO. Este unul dintre brokerii care beneficiază de un rating global bun din partea francezilor.

Identitatea acestui broker este construită pe două aspecte: inovația tehnologică și o orientare puternică spre învățare și servicii. Misiunea Alvexo este de a-și împuternici clienții, de a le oferi acces la cele mai avansate instrumente și suport de calitate pentru a garanta satisfacția pe termen lung.

Un alt fapt notabil despre compania Alvexo este că a devenit sponsor al Norwich FC. Acest club joacă într-una dintre cele mai prestigioase ligi europene de fotbal, BPL (British Premier League). Parteneriatul a fost semnat în timpul sezonului 2019-2020.

Premii Primite de Alvexo

Căutările efectuate pentru această revizuire Alvexo nu ne permit să prezentăm un preț sau o recompensă pe care Alvexo sau unul dintre serviciile sale le-a primit deja.

Dacă vă place să aveți încredere și să tranzacționați cu un broker recunoscut de experți și premiat de mai multe ori pe plan internațional, atunci nu ezitați să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a descoperi Admiral Markets , un broker care a câștigat numeroase premii și care se bucură de o bună reputație cu francezii și Vorbitorii de franceză în general.

 

Escrocherii cu Alvexo?

În următoarele părți ale acestei notificări Alvexo, vom intra în detaliu despre diferitele autorități de reglementare care asigură legalitatea activităților unui broker online. Alvexo, care are birouri fizice la Paris, operează pe bursa franceză reglementată de AMF (Autorité des Marchés Financiers).

În plus, grupul european Alvexo are sediul în Cipru. Ca atare, acesta este, prin urmare, supravegheat și reglementat de Comisia pentru valori mobiliare din Cipru (CySEC). În plus, Alvexo este membru al Fondului de compensare a investitorilor.

Este un sistem prudențial la care sunt părți o serie de companii de investiții. Garantează securitatea fondurilor depozitate de către deponenții individuali în caz de dificultăți financiare. Prin urmare, putem vedea că grupul Alvexo, care are credibilitatea necesară pentru a nu fi considerat o înșelătorie.

Brokerul online Alvexo a implementat, de asemenea, procese interne pentru a garanta securitatea investițiilor clienților săi. De exemplu, fondurile investitorilor sunt păstrate în conturi fiduciare specifice. Aceste resurse nu sunt luate în considerare în bilanțul companiei. Acest lucru garantează protecția acestora în cazul extrem al lichidării companiei. Ele nu pot fi folosite pentru a rambursa potențiali creditori.

În plus, nu este exclus ca persoanele rău intenționate să transmită Alvexo sau apoi să ofere oferte false de la acest broker doar pentru a înșela sau extrage informații bancare și confidențiale de la utilizatorii de internet. Cu toate acestea, până în prezent nu a fost raportată o astfel de înșelătorie.

Tipuri de Conturi Oferite de Alvexo

Brokerul Alvexo vizează un public larg și își adaptează oferta la diferite profiluri de investitori. Pe platformele Alvexo, puteți avea acces la mai multe tipuri de conturi. Le vom prezenta pe toate în această parte a recenziei noastre Alvexo.

1. Contul cu Risc Limitat

Acesta este contul implicit pe care brokerul îl aplică tuturor clienților săi atunci când deschide un cont. Acest așa-numit cont cu risc limitat se distinge printr-un anumit număr de setări destinate să sprijine investitorul novice și să îl protejeze de riscuri exagerate. În special, un stop loss este garantat și crește până la 50%; acest stop loss este activat automat la fiecare poziție luată, putem vedea clar limitarea riscului (de pierdere) în cauză.

De asemenea, cu acest cont, riscul va fi întotdeauna limitat la marja blocată pentru fiecare poziție. Caracteristicile sale de bază sunt aceleași cu contul standard, cu excepția depozitului minim la deschidere. Aici este de 1.000 de euro.

2. Contul Standard Alvexo

Un cont standard Alvexo este la îndemâna celor mai mici investitori. Este, de asemenea, potrivit pentru cei care încep să tranzacționeze. Depozitul minim la deschidere este de 500 de euro. Spreadurile Forex încep de la 3,3 sâmburi. Pentru a vă proteja împotriva inversării pieței, nivelul de oprire a acestui cont este de 50%.

Mărimea minimă a comerțului este de 0,01 lot. Pârghia permisă pentru acest tip de cont este măsurată cu un raport de 30: 1. Cu un cont standard la Alvexo, puteți cumpăra și vinde:

 • Valute
 • Indicii
 • Materii prime

Beneficiați zilnic de semnalele Alvexo. De asemenea, aveți acces la analize tehnice privind valorile mobiliare pe care doriți să le tranzacționați. În fiecare lună, echipele Alvexo vă pot oferi asistență personalizată.

3. Contul Alvexo Gold

Contul Alvexo Gold este cel mai utilizat dintre cele oferite de Alvexo. Vă permite să luați poziții pe aceleași tipuri de active financiare ca și contul standard. Dar el diferă de el în alte câteva moduri:

 • Suma minimă de depus pentru deschiderea unui cont este de 5.000 de euro
 • O scădere semnificativă a spread-ului cu 2,2 sâmburi
 • Primirea semnalelor de tranzacționare prin sms
 • Acces la o revizuire zilnică a piețelor financiare

În ceea ce privește asistența personalizată, abonatul unui cont Gold poate beneficia de acesta de două ori pe lună. De asemenea, trebuie remarcat faptul că nivelul stop out este maxim de 15% și pârghia este de până la 300: 1, numai pentru profesioniști.

 

4. Contul Alvexo Premium

Contul Alvexo Premium este unul dintre cele care vizează o elită; În lumina informațiilor culese pentru această opinie Alvexo, aceasta este mai potrivită pentru investitorii bogați și destul de experimentați. De fapt, pentru a accesa un cont premium Alvexo, trebuie să puteți face o depunere inițială de 10.000 de euro.

Spreadurile Forex încep de la 1,8 pip. Nivelul stop out pentru acest cont este de 15% (numai pentru clienții profesioniști). Dimensiunea minimă a comerțului crește la 0,25 lot. Pârghia permisă pentru acest tip de cont este de 300: 1 (numai pentru clienții profesioniști) ca în cazul conturilor anterioare. Cu un cont Premium de la Alvexo, puteți întârzia:

 • Valute
 • Indicii
 • Materii prime

Beneficiați de aceleași avantaje ca cele acordate abonaților conturilor Gold. În plus, aveți dreptul la asistență personalizată de două ori mai mare pe lună, precum și posibilitatea de a recurge la un apel în marjă pur și simplu prin e-mail.

5. Contul Alvexo ECN Platinum

Acest cont este chiar mai prestigios decât cel anterior. Pentru a deschide un cont Alvexo ECN Platinum, trebuie să depuneți 20.000 de euro. În schimbul unui pas atât de mare, brokerul online vă va oferi acces la avantaje exclusive.

Primul și cel mai notabil dintre aceste avantaje se referă la spread-urile percepute de brokerul online: abonații Alvexo ECN au 0,0 pip în spread. Pârghia este de 300: 1, iar nivelul stop out este de maximum 15% (numai pentru profesioniști). Pentru fiecare tranzacție, dimensiunea minimă este de 0,05 lot. Cealaltă caracteristică care diferențiază contul ECN Platinum de alte conturi Alvexo este că oferă o gamă mai largă de valori mobiliare care urmează să fie tranzacționate pe piețe:

 • Valute
 • Materii prime
 • Indici
 • Obligaţie
 • Acțiuni europene

Comparativ cu contul Alvexo Premium, acesta oferă aceleași servicii (analiză tehnică, semnale de tranzacționare – SMS -, revizuire zilnică a pieței, apel marjă – e-mail -). Dar abonații ECN Platinum au, de asemenea, câte 6 suporturi media personalizate în fiecare lună și o analiză zilnică a pieței în sesiuni live.

6. Contul Alvexo ECN Elite

Acest cont este cel mai prestigios dintre conturile oferite de Alvexo, comerciant online. Condițiile de tranzacționare sunt aceleași ca pentru contul ECN Platinum în ceea ce privește spread-urile (întotdeauna zero), efectul de levier maxim și nivelul de stop-out. Dar nivelul minim al mărimii comerțului este de 0,25 lot. Contul Alvexo ECN Elite oferă, de asemenea, acces la mai multe valori mobiliare de tranzacționat decât toate celelalte conturi:

 • Valute
 • Materii prime
 • Indici
 • Obligatii
 • Acțiuni europene
 • Acțiuni americane
 • Acțiuni canabis.

Serviciile care însoțesc acest tip de cont sunt cele mai extinse pe care Alvexo le poate oferi. Contul Alvexo ECN Elite are toate serviciile oferite abonaților ECN Platinum, cu, desigur, alte privilegii:

 • Asistența personalizată este nelimitată
 • Sesiuni și conferințe pentru sprijinirea clienților
 • O linie directă cu managerul de cont.

Consultând sursele oficiale ale brokerului atunci când scrieți această revizuire Alvexo, nu există un depozit minim prescris pentru a accesa contul Alvexo ECN Elite. Investitorii care doresc să beneficieze de acest cont și de beneficiile acestuia ar trebui să contacteze direct brokerul online.

La sfârșitul acestei revizuiri a tipurilor de conturi oferite de Alvexo, nu există un cont Alvexo Islamic pe site-ul lor oficial. Deși unele surse susțin că, împreună cu managerul dvs. dedicat Alvexo, puteți accesa un cont islamic și puteți tranzacționa în conformitate cu prescripțiile Coranului și Shariei. Dar în Alvexo Review, vă recomandăm să nu îl luați în considerare, deoarece brokerul nu comunică cu adevărat despre posibila sa ofertă de cont de tranzacționare islamică.

Cont Demo Alvexo

La fel ca și în cazul altor brokeri online care vizează un public de investitori amatori, aveți opțiunea de a deschide contul demonstrativ Alvexo. Este mai presus de toate un instrument educațional care vă permite să învățați și să vă dezvoltați abilitățile de investiții. Aveți posibilitatea de a vă deschide un cont pe platforma Alvexo MT4 fără a vă asuma niciun risc.

Deși nu vă permite să obțineți câștiguri, mai multe obiective pot fi atinse utilizând demonstrația Alvexo:

 • Practicați tranzacționarea online
 • Construiește noi strategii fără să riști să-ți pierzi capitalul
 • Familiarizați noii investitori cu utilizările și practicile pieței bursiere online (funcțiile platformei, luarea de poziții)

Pentru a deschide un cont demonstrativ la Alvexo, trebuie să introduceți următoarele informații: numele și prenumele dvs., o adresă de e-mail, un număr de telefon și o parolă. După ce ați dat aceste informații și ați acceptat politica de confidențialitate, puteți utiliza contul demonstrativ. Nu există spam Alvexo de care să vă faceți griji după deschiderea contului demonstrativ. Aceasta se deschide cu un sold virtual de 50.000 de euro. Cu acest capital veți efectua operațiuni. Contul demonstrativ vă permite, de asemenea, să beneficiați de un minim de servicii pentru a putea lua poziții pe piață:

 • Semnale de tranzacționare prin sms sau e-mail.
 • Analize de piață în timp real.

 

Cum se Deschide un Cont Real cu Alvexo?

Dacă contul demo vă permite să aflați cum să utilizați Alvexo, va trebui totuși să deschideți un cont real la Alvexo pentru a putea face investiții reale pe platformele brokerului. Procesul se face direct online, fie pe site, fie în aplicație.

Putem segmenta acest proces în mai mulți pași:

 1. Înregistrare Alvexo. În primul rând trebuie să vă înregistrați la brokerul online. Prin urmare, veți completa un formular cu informații de bază pentru a vă identifica: nume, prenume, e-mail, parolă. Se accesează pe site făcând clic pe butonul „Înregistrați” din partea dreaptă sus a ecranului.
 2. Conexiune Alvexo. Odată ce formularul este completat, contul dvs. ar trebui să fie verificat. Se aplică o procedură standard: un e-mail de autentificare este trimis la căsuța poștală pe care ați comunicat-o. Deschizând acest e-mail și făcând clic pe linkul indicat, contul dvs. va fi verificat și vă puteți conecta acum la broker cu acreditările dvs.
 3. Primul depozit. Când vă conectați pentru prima dată, primiți un mesaj de bun venit care vă invită să faceți prima depunere. Trebuie să indicați metoda de plată pe care să o utilizați și tipul de cont pe care intenționați să îl deschideți. Apoi introduceți suma, precum și identificatorii metodei dvs. de plată. De aceea, numai după ce contul dvs. a fost finanțat, vă puteți bucura pe deplin de el. Depozitul minim Alvexo este de 500 de euro.

Următorul tabel oferă o prezentare generală a sumelor minime pentru primul depozit la alți brokeri:

Brokeri

Suma minimă a depozitului

1 EUR la Invest și 100 EUR la MT4 / MT5

200 €

200 €

200 €

200 €

250 €

Cum Să Închideți Contul Alvexo?

La Alvexo este perfect posibil să vă ștergeți contul. În condițiile generale pe care le-am consultat pentru redactarea acestui aviz Alvexo, se stipulează că clientul poate solicita închiderea contului său de tranzacționare în orice moment. Această solicitare trebuie, după caz, să fie precedată de îndeplinirea oricărei obligații restante pe care clientul ar avea-o față de compania de brokeraj online.

Doriți să vă închideți contul Alvexo pentru a încerca un alt broker? Deci, aceasta este o oportunitate de a avea încredere în cel mai bun broker în prezent: Admiral Markets  sau de a face alegerea dvs. printre cei mai buni brokeri ai momentului .

În orice caz, pentru a continua cu închiderea unui cont Alvexo, sunt posibile două scenarii, în funcție de soldul din contul investitorului în momentul închiderii:

 • Dacă soldul contului este mai mare de 100 de euro, atunci investitorul va trimite pe interfața site-ului o cerere de retragere a tuturor fondurilor. Apoi va transmite această solicitare cu un e-mail adresat brokerului în care solicită închiderea contului său.
 • Dacă soldul este mai mic de 100 de euro, atunci investitorul nu are posibilitatea de a face el însuși o retragere pe platformă. El trebuie să trimită un e-mail în care îi cere brokerului să efectueze ambele operațiuni. Astfel, mesajul electronic va solicita retragerea tuturor fondurilor și închiderea contului.

Nu există taxe reale Alvexo pentru închiderea contului. Numai dacă retragerea care are loc în cadrul închiderii contului este efectuată de bancă, atunci investitorul va suporta costurile transferului. Odată ce solicitarea de închidere a contului este făcută și contul este golit, închiderea are loc în termen de o zi lucrătoare. După ce Alvexo a șters un cont, acesta nu poate fi reactivat timp de 3 luni.

Pentru Ce Tip de Cont Recomandăm Alvexo?

În acest moment, în opinia noastră Alvexo, putem spune că nu toate tipurile de conturi oferite de Alvexo sunt recomandabile investitorilor. Spreadurile practicate de broker, precum și nivelurile minime de depunere nu sunt cu adevărat competitive. În ceea ce privește serviciile de sprijin pentru investitori, acestea sunt destul de generice, astfel încât nu pot garanta o bună rentabilitate. Cu toate acestea, pentru unele profiluri, conturile Alvexo pot fi de un anumit interes.

 • Vă recomandăm să optați pentru contul demonstrativ Alvexo pentru cei noi pe piața de valori online. Soldul virtual este suficient de mare pentru a realiza un volum mare de tranzacții, iar abonatul beneficiază de semnale și analize care îi permit să se plaseze într-o situație de investiții. Puteți trece apoi la un cont standard sau la un cont Gold, în funcție de capacitatea inițială de investiții.
 • Dacă sunteți un investitor care are deja suficientă experiență în tranzacționarea online și un capital semnificativ, contul ECN Platinum are avantajul că nu are taxe debitate de broker. În plus, pârghia ridicată de 1: 300 poate duce la câștiguri de capital semnificative.

Alvexo: Broker AMF?

Strict vorbind, nu putem spune că brokerul online Alvexo este un broker AMF. De fapt, nu Autoritatea des Marchés Financiers a acordat Alvexo autorizația sau licența care îi permite să funcționeze ca broker online. Acesta este în general cazul numai pentru brokerii francezi, Alvexo având sediul în Cipru și Seychelles.

Cu toate acestea, activitățile tuturor brokerilor online care operează în Franța sunt controlate și supravegheate de AMF. Prin urmare, Alvexo France, care are birouri la Paris și care poate primi investiții din Franța de pe platformele sale, este monitorizată de AMF. Nu putem spune că opinia Alvexo AMF este negativă. Brokerul Alvexo nu se află pe lista neagră a AMF. Într-adevăr, autoritatea de reglementare a pieței financiare din Franța prezintă firme de investiții care nu își îndeplinesc standardele sau ale căror practici sunt periculoase într-o listă neagră actualizată periodic.

 

Alvexo:  Regulamente

Orice broker legitim trebuie să funcționeze sub controlul unui organism de reglementare. Acesta este cazul pentru Alvexo, care este reglementat funcționează sub reglementarea anumitor organisme .

Autoritatea pentru servicii financiare din Seychelles ( FSA ) reglementează activitățile Alvexo sub licența SD030. ASF este înființat în temeiul Legii autorităților din domeniul serviciilor financiare din 2013 și este responsabil pentru acordarea de licențe, supravegherea și dezvoltarea sectorului serviciilor financiare nebancare din Seychelles.

În Europa, reglementarea Alvexo vine de la autoritatea de reglementare cipriotă, Comisia pentru valori mobiliare din Cipru (CySEC). Comisia pentru valori mobiliare din Cipru a emis licența CIF 236/14 care permite Alvexo să funcționeze.

Fiind sub reglementarea CySEC, Alvexo face parte din Fondul de compensare a investitorilor, un mecanism prudențial pentru a garanta investițiile investitorilor individuali. Ca membru al Uniunii Europene, reglementările și operațiunile CySEC sunt conforme cu Directiva Autorității 2014/65 / UE care are ca scop armonizarea reglementării sectorului financiar din Europa.

În Franța, Alvexo este înregistrată în registrul agenților financiari Banque de France la numărul 60329. Prin urmare, activitățile sale intră în domeniul de aplicare al Autorității de control și rezoluție prudențială ( ACPR ). Acest organism legat de Banque de France supraveghează instituțiile financiare în interesul clienților lor și pentru menținerea stabilității financiare.

De Ce Să Tranzacționați cu Un Broker Reglementat?

Activitățile de intermediere în general și tranzacționarea online, în special, introduc în mod natural un număr mare de riscuri potențiale pentru gestionarea fondurilor încredințate de investitori intermediarilor financiari.

Printre numărul mare de brokeri online care există, este, prin urmare, necesar să faceți alegerea corectă: un broker care oferă suma maximă de garanții. Prima și cea mai importantă dintre aceste garanții este că un comerciant este reglementat.

 

Opinia noastră Alvexo prezintă în rândurile următoare importanța reglementării și avantajele acesteia pentru client.

Importanța Reglementării

Se spune că un broker este reglementat atunci când operează cu licență sau sub supravegherea unui organism oficial de reglementare financiară. Prin urmare, el este desemnat să respecte toate regulile emise de această organizație de îndată ce se deschide și atât timp cât este sub supravegherea sa.

Prin urmare, brokerul reglementat trebuie să îndeplinească cerințele legate de capitalul său, mecanisme de audit, printre altele. Rapoartele și declarațiile sale financiare trebuie publicate, precum și detaliile ofertei sale de servicii (comisioane, ore de tranzacționare, servicii pentru clienți etc.)

Certificarea sau licența atribuită brokerului reglementat nu este definitivă. Dacă la un moment dat brokerul nu mai respectă cerințele autorității de reglementare, licența sa poate fi retrasă. Brokerii reglementați afișează întotdeauna aceste informații pe toate paginile lor, deoarece este și un argument comercial.

În principiu, puteți verifica întotdeauna dacă licența autorității de reglementare este autentică accesând site-ul web al autorității de reglementare.

Regulament: Protecția Împotriva Escrocheriilor

Primul avantaj al investiției cu un broker reglementat este evitarea escrocheriilor. Într-adevăr, există site-uri de tranzacționare online care reprezintă un pericol pentru averea ta în mai multe moduri:

 • Poate acționa ca o companie care dorește să opereze în tranzacționare fără a avea abilitățile și resursele necesare. Astfel, își expune clienții la investiții proaste sau la eșecuri tehnice ale platformei care ar putea duce la pierderi de capital.
 • Aceștia pot fi actori rău intenționați ale căror oferte sunt construite cu costuri ascunse pentru a se îmbogăți pe capitalul investitorilor; sau companii cu politici de confidențialitate neregulate care își expun clienții la furt sau furt de identitate.

Un broker reglementat este considerat a fi un profesionist care are expertiza și resursele necesare și a cărui activitate este transparentă. De asemenea, garantează securitatea și confidențialitatea datelor stocate și schimbate cu clienții săi ca parte a activității de tranzacționare.

Regulament: Securitatea Investițiilor și Arbitraj

Activitatea de tranzacționare este inerent foarte riscantă. Pozițiile luate asupra titlurilor financiare pot duce la pierderi de capital. Cu toate acestea, în cazul unor erori care implică brokerul dvs. sau falimentul acestuia din urmă, investiția dvs. trebuie protejată.

Brokerii reglementați sunt obligați de reguli prudențiale stricte pentru protecția investiției. Au început adesea cu mecanisme de garanție capabile să asigure rambursarea investitorilor în cazul apariției unei probleme.

Se poate întâmpla, de asemenea, să apară dispute în relația dvs. cu brokerul. Dacă acesta din urmă este reglementat, acesta recunoaște organele de arbitraj înființate de autoritatea de reglementare. Investitorul, clientul brokerului, are posibilitatea de a depune un recurs în fața autorităților competente pentru a avea garanția că dosarul său va fi examinat într-un mod echitabil.

Unele Autorități de Reglementare

Autoritățile de reglementare au adesea jurisdicție națională sau regională, care se extinde la companiile cu sediul în jurisdicția lor și / sau care operează pe acest teritoriu. Putem cita unele dintre cele mai cunoscute și mai serioase:

 • Autoritatea piețelor financiare ( AMF ), principalul organism de reglementare din Franța.
 • Autoritatea de control și rezoluție prudențială ( ACPR ), un organism independent legat de Banque de France.
 • Comisia cipriotă de securitate a schimburilor financiare ( CySEC ).
 • Autoritatea de Conduită Financiară ( FCA ) din Regatul Unit.

Depozite și Retrageri la Alvexo

Revizuirea noastră Alvexo va prezenta acum mijloacele și condițiile pentru retrageri și depozite. La tranzacționarea Alvexo există în mod natural o varietate de metode de plată pentru afinanța contul sau a retrage bani.

Tarifele Alvexo pentru depozite și retrageri sunt zero: nu există costuri suplimentare în plus față de eventualele taxe bancare. Trebuie remarcat deja faptul că pentru tranzacțiile de depunere și retragere sunt utilizate doar două valute: euro și dolarul SUA. În plus, depozitele și retragerile din sau către conturi anonime nu pot fi acceptate.

Depozite la Alvexo

Dacă doriți să faceți un depozit pe Alvexo, procedura începe în diferite moduri, în funcție de platforma pe care o utilizați:

 • Faceți clic pe butonul de plată. Se află în partea de sus a ecranului dacă vă aflați pe platforma WebTrader
 • Dacă vă aflați pe pagina web Alvexo, butonul se află în bara de instrumente
 • În meniul principal al contului dvs. personal, aveți o filă „Depunere”

Pentru a efectua o depunere la acest broker online, aveți mai multe opțiuni Alvexo în ceea ce privește metodele de plată:

 • transferul bancar
 • card de credit. Sunt acceptați mai mulți operatori internaționali: MasterCard, Visa Card, American Express
 • cardul de debit. Puteți utiliza cele emise de CASH-U, Visa Electron, Maestro, V-PAY
 • portofelul electronic Qiwi Wallet

Prima depunere trebuie să fie egală sau mai mare decât un prag care depinde de tipul de cont la care este subscris investitorul. Pentru contul cu cel mai mic depozit minim, contul standard, clientul trebuie să depună 500 de euro. Alvexo creditează contul clientului în termen de o zi lucrătoare după ce Alvexo a primit efectiv banii.

 

Retrageri la Alvexo

 • Retragerea se poate face prin transfer bancar sau prin card de credit. Pentru a solicita o retragere, faceți clic pe butonul Retragere din meniul de pe pagina principală a contului dvs. și urmați instrucțiunile. Pentru a fi acceptată, retragerea trebuie să îndeplinească o serie de condiții.
 • Suma minimă de retragere este stabilită la 250 de euro.
 • Retragerea ar trebui să fie direcționată către contul bancar sau contul sistemului de plăți care a fost utilizat pentru finanțarea inițială a contului.
 • Informațiile pentru a finaliza cu succes retragerea trebuie să fie complete.
 • Soldul contului trebuie să fie mai mare decât suma solicitată și orice costuri de tranzacție.
 • Furnizați documente care să vă confirme identitatea, dacă este cazul.

Dacă sunt îndeplinite condițiile de conformitate, atunci retragerea trebuie finalizată în termen de 3-5 zile lucrătoare de la solicitare.

Ce Protecție Pentru Fondurile Clienților Vă Oferă Alvexo?

Fondurile depuse la Alvexo de către clienți sunt acoperite de un mecanism de protecție. Acesta este Fondul de compensare a investitorilor. Acesta a fost înființat de Comisia pentru valori mobiliare din Cipru (CySEC) în aplicarea dispozițiilor Directivei europene 97/9 / CE.

Brokerii reglementați de CySEC trebuie să fie membri ai acestui fond. Obiectivul Fondului este de a garanta creanțele clienților acoperiți împotriva membrilor săi. Această garanție se manifestă prin plata despăgubirilor după reclamații legate de serviciile furnizate de membrii Fondului, atunci când se dovedește că aceștia din urmă nu își pot onora angajamentele contractuale.

Serviciile acoperite de acest fond de compensare sunt în principal servicii de investiții (primirea, transmiterea și executarea comenzilor) și servicii auxiliare (custodia și administrarea instrumentelor financiare, schimb valutar și alte servicii conexe).

Dacă brokerul nu este în măsură să livreze clientului fonduri sau instrumente financiare deținute de client și deținute sau administrate de broker, atunci se solicită garanția Fondului.

De asemenea, specificăm în această notificare Alvexo că valoarea compensației corespunde sumei creanțelor considerate admisibile, indiferent de numărul de conturi, moneda sau locația serviciului. Suma maximă pe care un client o poate primi în despăgubire este de 20.000 de euro.

Alvexo: Ce Securitate Pentru Date și Tranzacții Oferă?

Am fost deja capabili să verificăm existența unui mecanism de garantare a fondurilor în opinia noastră Alvexo. Acum este vorba de prezentarea mecanismelor puse în aplicare de către broker pentru a garanta securitatea tranzacțiilor și a datelor schimbate pe platforma sa.

 • Politica de confidențialitate a brokerului Alvexo este conformă cu GDPR (European General Data Protection Regulation) și cu prevederile 2014/65 / UE ale directivei MiFID II . Acest lucru asigură faptul că conservarea și utilizarea acestora respectă legea, precum și interesele clienților.
 • Un sistem de criptare RapidSSL pe 256 de biți, unul dintre cele mai stricte protocoale de securitate a computerului, protejează toate tranzacțiile cu clienții, precum și tranzacțiile cu produse financiare. Sistemul de calcul Alvexo are mai multe firewall-uri pentru a preveni orice intruziune.
 • Serverele sunt situate în centre de date certificate SAS 70, iar furnizorii de servicii care gestionează tranzacțiile platformei Alvexo sunt certificate PCI nivel 1.

Procesoarele de plată utilizate de Alvexo – Powercash21 și SafeCharge – sunt toate reglementate de Banca Centrală a Ciprului.

Comisioane, Spread-uri și Taxe la Alvexo

Una dintre cele mai importante părți ale acestei notificări Alvexo este următoarea: comisioanele, spread-urile și taxele percepute de Alvexo pentru serviciile oferite clienților săi. Taxele Alvexo variază în funcție de instrumentele financiare tranzacționate și de tipurile de conturi.

Acest lucru duce la sute de comisioane, comisioane și taxe diferite. În această parte, le vom sintetiza cu comparații, astfel încât să puteți profita la maximum de sens și să vă clarificați opinia într-un mod precis.

Comisioane

Singurele conturi supuse comisioanelor Alvexo sunt conturile ECN Platinum și ECN Elite.

Pe valute:  comisioanele pe valute ( Forex ) sunt deduse prin lot, în moneda contra. Acestea sunt mai mari în contul ECN Platinum decât în ​​contul ECN Elite, variind de la 18 și respectiv 13 unități la 1.800 și 1.300 de unități. Cu toate acestea, unele perechi valutare precum EUR / ZAR (euro și randul sud-african) sau EUR / RUB (euro și rubla rusă) sunt tranzacționate fără comision la Alvexo.

Comisioane ECN Platinum Forex

Alvexo - Comisioane Forex - Cont ECN Platinum

EUR / USD

18 USD per lot

GBP / USD

18 USD per lot

USD / JPY

1800 JPY per lot

AUD/USD

18 USD per lot

USD/CAD

18 CAD par Lot

Comisioane ECN Elite Forex

Alvexo - Comisioane Forex - Cont ECN Elite

EUR / USD

13 USD per lot

GBP / USD

13 USD per lot

USD / JPY

1300 JPY per lot

AUD/USD

13 USD per lot

USD/CAD

13 CAD par Lot

Comisioane pe acțiuni. Comisioanele de acțiuni pot varia, dar pentru majoritatea acțiunilor sunt de 2,5 cenți pe acțiune pentru contul ECN Platinum și de 1,5 cenți pentru contul ECN Elite.

Comisioane ECN Platinum pentru acțiuni

Alvexo - Comisioane de capitaluri proprii - Cont ECN Platinum

Amazon (AMAZON)

2,50 ¢ pe acțiune

Adobe (ADBE)

2,50 ¢ pe acțiune

Airbus (AIRBUS)

2,50 ¢ pe acțiune

AXA (AXA)

2,50 ¢ pe acțiune

Bouygues (BYGUES)

2,50 ¢ pe acțiune

Comisioane ECN Elite pentru acțiuni

Alvexo - Comisioane de capitaluri proprii - Cont ECN Elite

Amazon (AMAZON)

1,50 ¢ pe acțiune

Adobe (ADBE)

1,50 ¢ pe acțiune

Airbus (AIRBUS)

1,50 ¢ pe acțiune

AXA (AXA)

1,50 ¢ pe acțiune

Bouygues (BYGUES)

1,50 ¢ pe acțiune

Comisioane pentru obligațiuni: Informațiile colectate pentru redactarea acestui aviz Alvexo arată că comisioanele percepute pentru euroobligațiunile pe 10 ani sunt de 50 de euro pentru contul ECN Platinum și de 25 de euro pentru contul ECN Elite. Pentru bonurile de trezorerie americane pe 10 ani, se aplică aceleași comisioane.

Comisioane pe indici. Acestea sunt printre cele mai mari comisioane de la Alvexo: 12,5 euro pe lot pentru indicele sintetic german DAX pentru conturile ECN Platinum. Iată o prezentare generală a acestor taxe pentru cele două conturi în cauză.

Comisioanele ECN Platinum și ECN Elite pe indici

Indici

Comisioane ECN Platinum

Comisiile ECN Elite

Euronext CAC40 (CAC)

5 EUR per lot

2,5 EUR per lot

DAX (DAX)

12,5 EUR per lot

6,25 EUR per lot

E-mini Dow (DOW)

2,5 USD per lot

1,25 USD per lot

E-Mini S&P 500 (SP)

25 USD per lot

12,5 USD per lot

E-mini NASDAQ 100 (NSDQ)

10 USD per lot

5 USD per lot

EURO STOXX 50 (DJXX)

5 EUR per lot

2,5 EUR per lot

Indicele dolarului american (USNDX)

50 USD per lot

25 USD per lot

ASX SPI 200 (ASX)

50 USD per lot

25 USD per lot

Index AEX (AEX)

100 EUR per lot

50 EUR per lot

JSE 40 (JSE)

0,5 USD per lot

0,25 USD per lot

Nikkei (NKY)

0,5 USD per lot

0,25 USD per lot

FTSE MIB (SPMIB)

1 EUR per lot

0,5 EUR per lot

Comisioane pentru contracte futures pe mărfuri.  Acestea variază de la 0,025 USD pe lot pentru plumb la 25 USD pe lot pentru grâu. Comisioanele percepute în contul ECN Platinum sunt întotdeauna duble față de cele percepute în contul ECN Elite.

Materie prima

Comisioane ECN Platinum

Comisiile ECN Elite

Grâu (WHT)

25 USD per lot

12,5 USD per lot

Porumb (porumb)

25 USD per lot

12,5 USD per lot

Cupru (COPP)

0,05 USD per lot

0,025 USD per lot

Cafea (COFF)

7,5 USD per lot

3,75 USD per lot

Sweet Crude (CL)

20 USD per lot

5 USD per lot

Brent Oil (BRNT)

20 USD per lot

10 USD per lot

Spread-uri

Spre deosebire de comisioane, spread-urile Alvexo sunt preluate din toate tipurile de conturi și sunt exprimate în sume (puncte de dobândă de preț).

 • Spread-uri valutare (FOREX). spread-urile valutare variază enorm la Alvexo. Pentru a înțelege mai bine acest aspect al opiniei noastre Alvexo, trebuie remarcat faptul că spread-urile sunt invers proporționale cu lichiditatea unei piețe. Astfel, perechile euro / dolar american și euro / yen japonez se numără printre cele cu cele mai mari volume de tranzacționare. Spread-urile lor Alvexo sunt de 3,3 și respectiv 4,3 sâmburi pentru contul standard. Pe de altă parte, perechile euro / rand sud-african sau dolarul SUA / rubla rusă nu sunt tranzacționate prea mult. Spreadurile lor pe același tip de cont sunt 100,3 și 150,3 sâmburi.

În pregătirea acestei revizuiri Alvexo, ne-am dat seama că diferențele valutare ale Alvexo scad treptat pe măsură ce se trece de la contul standard la contul ECN Elite. Iată o prezentare generală a acestor spread-uri.

Perechi valutare

Cont standard

Cont de aur

Cont premium

Cont ECN Platinum

Cont ECN Elite

EUR / USD

3.3

2.2

1.8

0.2

0.2

GBP / USD

4.3

3.2

2.8

0.3

0.3

USD / JPY

3.3

2.2

1.8

0.2

0.2

AUD/USD

4.3

3.2

2.8

0.4

0.4

USD/CAD

5.3

4.2

3.8

0.6

0.6

USD / NOK

50.3

41.2

40.8

29.5

29.5

USD / MXN

100.3

91.2

90.8

43.5

43.5

USD / RUB

150.3

141.2

140.8

31.6

31.6

 • Spread-uri pe obligațiuni: obligațiunile disponibile de la Alvexo sunt toate supuse aceluiași spread: 0,01.
 • Spreads pe stocuri și indici: acestea există numai pentru conturile ECN Elite și Platinum, care sunt singurele autorizate să tranzacționeze aceste instrumente financiare. În ceea ce privește acțiunile, Trade Tesk (1,24) sau Johnson Matthey (1,7) au cele mai mari & spread-uri. În schimb, acțiuni precum General Motor, General Electric sau Exxon au spread-uri de 0,01. Spreadurile pe indici sunt mai mari decât cele pe acțiuni: 6,69 pentru SPMIB, 11,99 pentru JSE, 1,03 pentru DJXX.
 • Spread-uri pe contracte de mărfuri. Răspândirile pe grâu sunt semnificativ mai mari decât celelalte. De asemenea, observăm în această revizuire Alvexo că spread-urile de mărfuri sunt în medie de 10 ori mai mari în conturile Standard, Gold și Premium decât în ​​conturile ECN Platinum și ECN Elite.

Materie prima

Cont standard

Cont de aur

Cont premium

Cont ECN Platinum

Cont ECN Elite

Porumb (porumb)

1.02

1

1

0.14

0.14

Cupru (COPP)

0.0062

0.006

0.006

0.0006

0.0006

Cafea (COFF)

0.62

0.6

0.6

0.07

0.07

Sweet Crude (CL)

0.07

0.05

0.05

0.01

0.01

Alte Taxe la Broker Alvexo

Alvexo impune o taxă de inactivitate de 10 euro pe lună după ce un cont a fost inactiv timp de 3 luni. În afară de aceste taxe, spread-uri și comisioane, nu există alte comisioane pe conturi pe care le-am putea raporta în această notificare Alvexo.

Compararea Spread-urilor cu Alți Brokeri

Acum că sunt cunoscute comisioanele și comisioanele acestui broker, ar fi interesant în acest Aviz Alvexo să le comparați cu cele ale altor brokeri. Acestea sunt spread-urile pentru contul Alvexo Standard pe care le folosim pentru această comparație.

Pentru a face acest lucru, am ales să analizăm spread-urile diferiților brokeri pe unele dintre cele mai tranzacționate perechi valutare. Comparând costurile Alvexo vs eToro, Alvexo vs FXTM, sau chiar Alvexo vs Admiral Markets și alți brokeri, ne dăm seama că prețurile Alvexo nu sunt în general foarte competitive.

EUR / USD

USD / JPY

GBP / USD

USD / CHF

USD/CAD

EUR / GBP

GBP / JPY

3,3 sâmburi

3,3 sâmburi

4,3 sâmburi

4,3 sâmburi

5,3 sâmburi

4,3 sâmburi

8 sâmburi

3 sâmburi

3 sâmburi

4 sâmburi

4 sâmburi

4 sâmburi

3 sâmburi

7 sâmburi

3 sâmburi

2 sâmburi

4 sâmburi

3 sâmburi

3 sâmburi

4 sâmburi

6 sâmburi

0,6 pip

0,9 pip

1 pip

2,9 sâmburi

1,6 sâmburi

1 sâmburi

2,4 sâmburi

Tipuri și Executarea Comenzilor

Tranzacționarea online oferă acces la piețele financiare, datorită intermediarilor, cum ar fi brokerii. Chiar dacă brokerul online sprijină investițiile clienților săi cu servicii auxiliare pentru a-l asista, investitorul, clientul, este cel care comandă diferitele tranzacții care se fac pe capitalul său.

Prin urmare, vom prezenta în această notă Alvexo diferitele tipuri de comenzi pe care le puteți plasa pe platformele Alvexo. O bună cunoaștere a tipurilor de comenzi este esențială pentru a obține cele mai bune de la un broker.

 • Ordinul de piață: acesta este ordinea de bază care permite unui investitor să ia o poziție dată asupra unui instrument financiar. Acesta este executat imediat de broker, la prețul stabilit de acesta.
 • Comandă Stop Loss: acesta este un tip de comandă care poate fi atașat la o comandă de piață. Aceasta este o măsură de gestionare a riscurilor. Ordinul „Stop loss” face posibilă limitarea pierderii clientului atunci când prețul se mișcă într-o direcție nefavorabilă: dintr-un anumit decalaj, poziția este învinsă automat.
 • Comanda „Take Profit”: este, de asemenea, legată de o comandă de piață. Funcționează invers invers ordinii anterioare. Este un ordin de a lua profituri atunci când se atinge câștigul specificat de investitor.
 • Ordinul „Comandă în așteptare”: acest tip de comandă este legat de o execuție condiționată viitoare. Brokerul va executa comanda numai atunci când se atinge prețul stabilit de client. Prin urmare, brokerul monitorizează piața și execută comanda la atingerea prețului fix. Cu acest tip de comandă, avem mai multe scenarii posibile:
  • Limită de cumpărare ”: aici comanda privind garanția financiară va fi executată atunci când prețul este mai mic sau egal cu prețul curent.
  • Stop Buy ”: investitorul plasează o comandă pentru a cumpăra un anumit titlu la un preț mai mare decât prețul în vigoare atunci când plasează oferta. Brokerul va executa comanda odată ce prețul atinge sau depășește pragul așteptat.
  • Limită de vânzare ”: această comandă stabilește o condiție pentru vânzarea unui instrument financiar. De îndată ce prețul atinge un nivel satisfăcător pentru investitor (în mod natural mai mare decât prețul valabil în momentul plasării comenzii), brokerul vinde titlul.
  • „  Vindeți Stop ”: este de a plasa o comandă pentru a vinde un instrument financiar atunci când acesta atinge un anumit preț.

O comandă poate fi întotdeauna modificată sau anulată atâta timp cât nu este executată. Pozițiile nu pot fi deținute pe termen nelimitat. Pe unele instrumente, noile Stop Loss, Take Profit sau comenzile în așteptare și / sau modificarea Stop Loss, Take Profit sau comenzile în așteptare existente sunt condiționate de condițiile pieței. Acestea pot fi acceptate numai într-un interval de preț (în puncte) față de prețul actual de pe piață.

Atunci când un client petrece mai mult de 30 de zile lucrătoare fără a desfășura nicio activitate în contul său, nicio mișcare a soldului sau vreo activitate tranzacțională (tranzacționare / retrageri / depozite), atunci pozițiile luate în contul său pot fi anulate.

 

Alvexo: Market Maker sau Broker ECN?

Brokerul online Alvexo acționează pe piețe în moduri diferite. El poate acționa ca un producător de piață. În calitate de producător de piață, el însuși oferă atenția pentru acțiunile pe care le desfășoară în numele clienților săi pe piață. Acest lucru îi permite să tranzacționeze active care nu sunt tranzacționate public, cum ar fi valutele sau valutele.

În calitate de producător de piață, Alvexo împarte o mare parte a riscului la care sunt expuși clienții săi investitori în tranzacții. În schimbul acestui risc mai mare, el este remunerat pentru diferența dintre prețul ofertei (la care cumpără) și prețul cerut (la care vinde instrumentul).

Alvexo este, de asemenea, un intermediar ECN (Electronic Communication Network). În calitate de intermediar ECN, el poate transmite direct comenzile clienților către furnizorii de lichidități care vor furniza contrapărții. Remunerația provine apoi din volumul comerțului, cu un comision preluat pentru fiecare tranzacție.

Acest statut dual, așa cum este prezentat în opinia noastră Alvexo, se reflectă în oferta Alvexo. Într-adevăr, conturile ECN Elite și ECN Platinum sunt singurele care suportă comisioane. În timp ce conturile Standard, Gold și Premium nu sunt supuse comisioanelor, ci diferențelor mai mari. Logica este deci simplă.

Pe conturile cu un volum redus de capital, Alvexo acționează în esență ca Market Maker și ia spread-uri mai mari pentru a-și acoperi riscul. Pentru conturile cu capital mai mare, Alvexo acționează ca intermediar ECN, percepe comisioane și spread-uri mai mici.

Piețe Accesibile cu Alvexo

Deși globalizarea economică a făcut posibilă accelerarea circulației internaționale a capitalului, titlurile financiare sunt încă listate la anumite centre financiare. Prin urmare, este interesant să profitați pe deplin de oportunitățile de tranzacționare online, să operați pe o platformă conectată la mai multe piețe financiare. Acesta este cazul acestui broker.

În plus, datorită instrumentelor automate de tranzacționare Alvexo , aveți posibilitatea de a opera pe mai multe piețe financiare fără a fi nevoie să rămâneți conectat la ecranul computerului 24 de ore pe zi. Semnalele pot, de exemplu, să evidențieze în mod direct oportunitățile. Prin urmare, Alvexo vă permite să tranzacționați pe mai multe burse din întreaga lume:

 • În Europa: Paris, Frankfurt, Milano, Amsterdam
 • În Asia: Tokyo, Singapore, Shanghai
 • În America: Chicago, Boston, New York

Produse Financiare Oferite de Alvexo?

Există multe instrumente financiare tranzacționate cu brokerul online Alvexo. În această recenzie Alvexo, le vom prezenta grupându-le pe categorii:

 • Acțiuni: Acțiunile sunt titluri de proprietate asupra acțiunilor la companii. O acțiune vă oferă drepturi asupra activelor și profiturilor companiei care a emis-o. Cu Alvexo, puteți cumpăra și vinde sute de acțiuni de companii europene, americane și asiatice. Sunt disponibile titlurile celor mai mari multinaționale: Netflix, Zoom, Nike, Air Liquide, Airbus, Toyota, BMW, Hugo Boss, Capgemini etc.
 • Obligațiuni: Acest tip de instrument reprezintă o datorie emisă de un stat sau o companie. Oricine cumpără o obligațiune are dreptul la o dobândă anuală sau un cupon pentru o perioadă specificată în momentul emiterii datoriei. La sfârșitul acestei perioade, valoarea obligațiunii sale îi este rambursată. De exemplu, la Alvexo găsim euroobligațiuni sau obligațiuni de trezorerie americane.
 • Monede:  o monedă este pur și simplu moneda unei țări străine. În Franța, moneda actuală este euro și, prin urmare, francul elvețian este o monedă. În Elveția, ar fi luat raționamentul opus. Prin urmare, piața valutară este locul în care deținătorii de valută tranzacționează unul împotriva celuilalt. Aproape cincizeci de perechi valutare sunt disponibile la brokerul online Alvexo. Veți găsi în Alvexo valutele cele mai importante valute: euro (EUR), lira sterlină (GBP), dolarul american (USD), dolarul australian (AUD), dolarul din Noua Zeelandă (NZD), dolarul canadian ( CAD)), franc elvețian (CHF), yen japonez (JPY).

 

 • Futures pe mărfuri: pe Alvexo, puteți tranzacționa mărfuri precum cafea, țiței ușor, gaze naturale, porumb, cupru, zahăr sau grâu. Nu sunt cumpărate și vândute tone de grâu sau porumb. Contractele futures sunt în esență produse de acoperire care oferă o garanție pentru obținerea la o dată viitoare a unei cantități de materii prime la un preț fixat în avans.
 • Indici: indicii bursieri măsoară, într-un interval dat, variația valorii unui portofoliu teoretic de titluri financiare selectate în funcție de criterii date. Astfel, CAC 40 este un indice care măsoară un portofoliu teoretic alcătuit din cele mai mari 40 de acțiuni de pe piața din Paris. La Alvexo broker, puteți tranzacționa mai mulți indici bursieri, inclusiv:
  • Indexul AEX
  • ASX SPI 200
  • DAX
  • Euro stoxx50
  • JSE 40
  • Nikkei 225
  • Tadawul
  • E-mini S&P 500
  • E-mini NASDAQ 100

Alvexo – Pârghii 

Efectul de levier este un concept binecunoscut în domeniul financiar, chiar dacă semnificația acestuia variază semnificativ în funcție de context. Pe piața de valori, efectul de levier este o posibilitate oferită de un broker, astfel încât un client investitor să ia poziții susținute parțial de un împrumut de la broker.

Această tehnică crește rentabilitatea investiției, dar înmulțește și riscurile. Este utilizat în general pe anumite titluri și se măsoară ca raport. În practică, o pârghie de 1: 10 înseamnă că, cu o investiție de 1000 de euro, brokerul pune 10.000 de euro în poziția dumneavoastră.

Levierul Alvexo variază în funcție de valorile mobiliare tranzacționate și de tipurile de cont. Pe CFD-uri, pârghia este de 1:10. Poate merge până la 1: 300 pentru tranzacționarea Forex. Numai conturile standard sunt limitate la un efect de levier de 1:30.

Platforme de Tranzacționare Alvexo

Oferta de tranzacționare online a acestui broker așa cum am prezentat-o ​​până acum în recenzia noastră Alvexo este implementată pe 3 platforme. Pe fiecare dintre ele puteți face tranzacții Alvexo, dar acestea diferă prin unele dintre caracteristicile și funcționalitatea lor.

Platforma Metatrader 4

Metatrader 4 este una dintre cele mai utilizate platforme din industria de tranzacționare online. Se descarcă cu ușurință de pe pagina de broker online Alvexo. Oferă o interfață, ergonomică și flexibilă, care se poate potrivi tuturor investitorilor, indiferent de nivelul lor de experiență.

Principalele caracteristici ale platformei Alvexo Metatrader 4 sunt următoarele:

 • Mai multe ferestre de navigare și posibilitatea plasării mai multor tipuri de comenzi.
 • Desktop, laptop și tablete compatibile.
 • Numeroase instrumente de analiză: 30 de indicatori tehnici, 9 intervale de timp, precum și diagrame Alvexo.
 • Recepționarea alertelor în timp real.
 • Mai multe instrumente de personalizare pentru tranzacționare mai precisă.

Webtrader

Pe lângă Metatrader 4, care este disponibil de la majoritatea brokerilor online, Alvexo are o platformă proprietară, Webtrader. Este accesibil direct pe internet. Oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru tranzacționare în timp real.

Interfața Webtrader are două domenii principale. Primul din stânga prezintă diferitele active disponibile. Fiecare utilizator îl poate personaliza adăugând titlurile pe care dorește să le urmeze. A doua parte, mai mare, are un grafic și permite executarea directă a comenzilor. Iată caracteristicile de pe Webtrader:

 • Alerte în timp real;
 • O gamă largă de active;
 • Primirea semnalelor de tranzacționare de 3 ori pe zi;
 • Managementul poziției (poziții deschise, comenzi în așteptare etc.) cu posibilitatea de a părăsi imediat o tranzacție.

Aplicația de Trading Alvexo

Cererea de tranzacționare Alvexo este disponibil pentru iPhone și Android , prin urmare , pe App Store și pe PlayStore. Scopul său este de a vă oferi un birou de tranzacționare mobil direct de pe telefon. Toate funcțiile sunt concepute pentru a vă oferi mijloacele necesare pentru a putea tranzacționa rapid de pe telefonul dvs. smartphone:

 • Semnalele Alvexo trimise zilnic cu analize specifice;
 • Alerte în timp real, cu posibilitatea executării rapide;
 • Opțiuni avansate de gestionare a riscurilor;
 • Grafică și analiză detaliate.

Ce Gândim Despre Platformele Alvexo

Platformele Alvexo sunt în mare parte destul de bine gândite. Acestea permit să profite din plin de oferta brokerului, așa cum apare în acest aviz Alvexo.

Metatrader 4 este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare. Alți brokeri online, cum ar fi AvaTrade, folosesc același lucru. Chiar dacă cea mai recentă versiune, Metatrader 5 este deja disponibilă, nu îndeplinește încă același entuziasm ca și cea precedentă. Metatrader 4 este mai potrivit pentru investitorii cu experiență. Deoarece este suficient de flexibil, astfel încât investitorul să își poată construi singur un tablou de bord cu instrumente personalizate.

Acestea fiind spuse, platforma Metatrader 4 Alvexo nu este cea mai performantă de pe piață. Într-adevăr, Metatrader 4 poate fi îmbunătățit cu zeci de plug-in-uri care oferă funcții suplimentare care nu se găsesc la Alvexo. Pentru a profita de cel mai bun MetaTrader 4, ar trebui să apelați la Admiral Markets și să utilizați platforma MetaTrader 4 Supreme Edition (Plug-in cu multe și interesante caracteristici suplimentare).

Platforma Alvexo Avis Webtrader are meritul de a fi foarte ușor de utilizat. Oferă servicii esențiale pentru tranzacționarea online. De asemenea, Webtrader este compatibil cu aproape toate dispozitivele (computere, smartphone-uri sau tablete). Prin urmare, această platformă este mai potrivită pentru clienții care au puțină experiență în tranzacționarea online. În plus, părerea noastră despre Alvexo Signals este că consistența și relevanța lor oferă clienților un avantaj.

Aplicația Alvexo, pe de altă parte, se va lupta să se claseze printre primele aplicații de tranzacționare online. Pornirea sa este uneori problematică și fluiditatea nu este întotdeauna garantată. În plus, este destul de limitat în ceea ce privește cantitatea de tranzacții posibile. În comparație, aplicația mobilă eToro este mai ergonomică, cu instrumente de instruire interesante. Aplicația Avatrade este furnizată mai mult cu instrumente tehnice decât cea a Alvexo.

 

Instrumente de Analiză oferite de Alvexo

Toți brokerii online își susțin clienții investitori cu instrumente de analiză, pentru a le oferi informațiile de care au nevoie pentru a anticipa evoluțiile pieței. Aceste instrumente sunt destinate să le îndrume pentru a lua cele mai profitabile decizii de investiții posibile.

Revizuirea noastră Alvexo listează 6 instrumente principale pe care acest broker le pune la dispoziția clienților săi:

 • Revizuirea pieței financiare: ia în considerare toate evenimentele importante care pot afecta economia și piața de valori. Analiza pieței Alvexo descifrează aceste evenimente, astfel încât clienții să poată profita de ele. Include analize zilnice, tendințe de piață și rapoarte săptămânale.
 • Alerte: acestea sunt notificări unice legate de modificări ale valorilor mobiliare financiare sau de fapte majore susceptibile de a le influența. În general, își propun să ofere clienților investitori informații și indicații, astfel încât, dacă este necesar, să își modifice imediat pozițiile și conținutul portofoliului lor. Alertele se referă la mărfuri, acțiuni și chiar Forex.
 • Calendarul economic: aceasta este agenda următoarelor reuniuni economice. Veți găsi acolo evenimentele importante de urmat. Acestea sunt în general datele de publicare a statisticilor (șomaj, creștere etc.) de către instituțiile de stat sau regionale, rapoarte analitice sau financiare de la institute sau companii mari sau alte evenimente de interes.
 • Calculatoare de investiții: acestea sunt instrumente de calcul care vă permit să efectuați simulări pentru a vedea rezultatele investițiilor potențiale. Există mai multe: convertor valutar, calculator profit pe tranzacționarea perechilor valutare, calculator marjă, calculator pip.
 • Diagramele: diagramele Alvexo sunt disponibile în special pe platforma WebTrader. Acestea fac posibilă vizualizarea rapidă a evoluției prețului unei garanții financiare pentru a putea anticipa și lua poziții interesante.
 • Semnalele Alvexo: Semnalele pe care brokerul Alvexo le trimite clienților provin de la echipe de experți care au analizat piețele. Sunt disponibile pe toate dispozitivele și sunt actualizate de 3 ori pe zi pentru o precizie maximă. Site-ul brokerului, pe care l-am vizitat în timpul redactării acestei revizuiri Alvexo, raportează că rata de precizie de 82%.

În această parte a recenziei noastre Alvexo, trebuie remarcat faptul că brokerul nu are instrumente bazate pe inteligență artificială în oferta sa de servicii. Site-ul oficial nu menționează tranzacționarea robotului Alvexo.

 

Cum Să Contactați Serviciul Pentru Clienți Alvexo?

Acest broker oferă investitorilor săi posibilitatea de a-l solicita direct pentru sfaturi, reclamații sau orice altă problemă. Contactele Alvexo sunt disponibile pe site.

 • Sediul social al Alvexo este la adresa 1, strada Agias Fylaxeos, KPMG Center, etajul 2, CY-3025 Limassol, Cipru. Dar are o reprezentare în Franța: 33 rue François 1er, 75008 Paris, Franța.
 • Puteți să-i scrieți lui Alvexo direct pe pagina de contact. Vă introduceți numele, adresa de e-mail și numărul de telefon în căsuțele indicate. Apoi subiectul mesajului dvs. și conținutul acestuia.
 • De asemenea, puteți apela Alvexo pe tabloul lor de distribuție. Există câte 8 numere atribuite fiecărei țări în care Alvexo își desfășoară activitățile de tranzacționare online. În Franța, numărul de telefon Alvexo este +33170702067. Pentru alte țări, numerele sunt disponibile pe pagina de contact a brokerului.

Trebuie remarcat faptul că, cu excepția Franței și a Ciprului, Alvexo nu are nicio reprezentare fizică în Europa sau Africa. Numerele corespunzătoare altor țări sunt, prin urmare, numere virtuale.

Ce Părere Avem Despre Serviciul Pentru Clienți Alvexo

Serviciul pentru clienți Alvexo oferă un număr limitat de resurse pe site-ul său. Nu există întrebări frecvente sau alte resurse destinate rezolvării problemelor întâmpinate de clienți în utilizarea platformelor și serviciilor Alvexo. De asemenea, putem deplânge absența chatului live. Cu toate acestea, serviciul de telefonie Alvexo este foarte eficient. Este disponibil în mai multe limbi.

În franceză, investigațiile pe care le-am efectuat pentru această revizuire Alvexo arată că este deosebit de receptiv și disponibil. De îndată ce contul este creat, un agent stabilește contactul cu clientul investitor prin telefon. Serviciul pentru clienți Alvexo este disponibil 24 de ore din 24. Acesta este un mare avantaj, deoarece bursele pe care le acoperă sunt răspândite în întreaga lume.

Instruiri Oferite de Alvexo

Alvexo se distinge printr-un puternic accent pus pe formarea clienților. Brokerul online oferă mai multe tipuri de resurse, dintre care cele mai multe sunt grupate într-o Academie Alvexo. Scopul său este de a construi capacitatea clienților de a investi în piața de valori, permițându-le să dezvolte strategii mai bune și să reducă posibilele pierderi.

Webinarii Alvexo

Disponibile pe canalul Alvexo Youtube, acestea sunt seminarii video care abordează puncte specifice mediului de tranzacționare. Acestea sunt resurse importante care permit clienților Alvexo să-și dezvolte cultura bursieră. Webinarele Alvexo sunt adesea orientate spre descifrarea anumitor evenimente curente sau chiar prezentarea unor teme tehnice aprofundate.

Aceste seminarii web sunt găzduite în principal de Stéphane Ceaux-Dutheil. Este analist tehnic și comerciant profesionist care a primit mai multe premii în profesia sa. Este autorul „Bourse et Analyze technique” sau „Tranzacționarea este aproape ușoară!”. Vorbește regulat pe canalul BFMTV.

Articole și Tutoriale

Acestea sunt conținut educațional care discută tranzacționarea, în funcționarea și tehnicile sale. Acestea vizează în principal o inițiere la tranzacționare, cu o abordare educațională care se concentrează pe elementele de bază:

 • Bazele Forex;
 • Rata dobânzii ;
 • Tranzacționarea cu aur și alte mărfuri;
 • Relația dintre indicatorii economici și piețele financiare;
 • Principiile de bază ale gestionării riscurilor.

Glosar și Întrebări frecvente

 • Glosar: Site-ul Alvexo are și un glosar. Permite o mai bună utilizare a altor resurse prin definirea termenilor tehnici utilizați.
 • Întrebări frecvente: FAQ Alvexo Academy este un instrument de evaluare. Evidențiază și răspunde la întrebări esențiale despre tranzacționarea online. Este structurat în două niveluri: „De bază” și „Avansat”.

Bonusuri și Promoții Alvexo

Brokerii online oferă de obicei bonusuri și promoții clienților lor, în condiții diferite. Nu este cazul cu Alvexo. În prezent, nu există niciun bonus Alvexo despre care să putem raporta în această recenzie Alvexo. Cu toate acestea, brokerul își rezervă dreptul de a organiza promoții și de a distribui bonusuri în conformitate cu mai multe metode:

Afilierea la Alvexo

Cu acest broker există posibilitatea de a face afilieri Alvexo. Dacă un client Alvexo cu un cont real propune promovarea brokerului, acesta poate primi bonusuri legate de această activitate. Brokerul Alvexo oferă diferite planuri de compensare pentru investitorii care doresc să deschidă programe afiliate.

Nu vă putem prezenta în această notificare Alvexo diferitele planuri de compensare și avantajele acestora, deoarece brokerul nu comunică deschis despre acestea. Pentru clienții interesați, vi se va oferi un formular de înregistrare, iar agenții brokerului vă vor contacta telefonic pentru a negocia planul dvs. de compensare cu dvs.

 

Comparație între Alvexo și Alți Brokeri

Înainte de a vă angaja într-un broker, este important să îi cunoașteți bine oferta. Dar este, de asemenea, interesant să îl comparați cu cel al altor brokeri online, pentru a putea evidenția avantajele și punctele slabe.

Degiro , Admiral Markets , eToro , IG Markets , piața de tranzacționare online au un număr mare de jucători. Prin urmare, este legitim să întrebi, de exemplu, Alvexo sau eToro, care este mai bine?

O comparație Alvexo vs degiro va dezvălui faptul că al doilea broker are mai multă vechime și experiență (1934) și prezintă tot atâtea garanții în ceea ce privește reglementarea (Autoritatea de conduită financiară, Autoritatea olandeză pentru piețele financiare, Banca centrală olandeză)

O comparație Alvexo vs eToro va evidenția faptul că instrumentele de instruire Alvexo sunt mai dezvoltate. Dar eToro se remarcă prin tranzacționarea sa socială, o garanție mai mare a fondurilor investite (poliță de asigurare de 1 milion de euro cu Lloyd’s of London în beneficiul clienților săi) și supravegherea mai multor autorități de reglementare recunoscute.

Pentru a putea avea o viziune globală asupra nivelului ofertei Alvexo, am întocmit un tabel mai exhaustiv care să ia în considerare toate criteriile importante ale unui bun broker. Folosim acest tabel pentru a compara Alvexo cu 6 alți brokeri, inclusiv Admiral Markets, deoarece acesta din urmă este considerat un punct de referință în industria de tranzacționare online de astăzi.

În Rezumat: Avantaje și Dezavantaje

Pentru a vă oferi o analiză de tranzacționare Alvexo mai bună, vă vom prezenta pur și simplu avantajele și dezavantajele care ar fi putut apărea în această revizuire Alvexo.

Beneficii

Dezavantaje

 • Reglementat de CySEC

 • Membru al fondului de compensare a investitorilor

 • Acțiuni de broker excelente

 • ECN / Market Maker Broker

 • Serviciu pentru clienți accesibil și receptiv (telefon)

 • Conținut bogat de instruire

 • O gamă largă de instrumente financiare

 • Pas de trading social

 • Fără instrumente AI (tranzacționare robot)

 • Depozit minim ridicat

 • Comisioane mari și spread-uri

 • Pas de live chat

 • Taxa de inactivitate

Este Alvexo Cel Mai Bun Broker Forex?

Brokerul online Alvexo are o ofertă excelentă, dar nu poate fi considerat cel mai bun broker Forex. Este un segment al piețelor financiare caracterizat de volume mari de comerț.

Cu toate acestea, spread-urile Alvexo rămân foarte mari și nu sunt foarte competitive. Admiral Markets este cea pe care o putem recomanda în Forex: o gamă foarte largă de valute și unele dintre cele mai mici spread-uri de pe piață.

Este Alvexo Cel Mai Bun Broker de Acțiuni?

În segmentul de acțiuni, Alvexo este reperul pentru tranzacționarea online. Brokerul vă permite să tranzacționați sute de valori mobiliare.

Cumpărați acțiuni ale marilor companii europene, americane și asiatice și multinaționale și luați o poziție pe cele mai bune acțiuni din principalele burse din lume. Comisioanele percepute sunt extrem de competitive.

 

Care Este Cea Mai Bună Alternativă la Alvexo?

În recenzia noastră Alvexo, am văzut deja cifrele cheie, avantajele și dezavantajele acestui broker. Comparându-l cu alți brokeri online, am reușit să evidențiem punctele forte și punctele slabe ale acestuia.

Luând în considerare aceste elemente, cea mai bună alternativă la brokerul Alvexo este Admiral Markets.

Admiral Markets funcționează sub reglementări și mai stricte, fiind supravegheate de autoritățile de reglementare din Marea Britanie, cipriot și australian. Garanțiile asupra fondurilor investite sunt, prin urmare, mai bune. Dacă optați pentru depunere prin transfer bancar, Admiral Markets primește toate depozitele fără sumă minimă.

Cele mai tartinabile Admiral Markets sunt mult mai atractive decât cele oferite de Alvexo, iar acesta este cazul pe aproape toate titlurile. Deși ambii brokeri percep o taxă de inactivitate de 10 euro pe lună, Admiral Markets îi percepe după 2 ani de inactivitate când Alvexo o face după 3 luni.

 

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

 

Ați mai folosit Alvexo și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES

2 COMENTARII

error: Content is protected !!