duminică, mai 26, 2024
Trading.roNeclasificatCel mai Bun Robot de Trading

Cel mai Bun Robot de Trading

Credeți că este nevoie de multă experiență pentru a tranzacționa și a câștiga bani? Mai gandeste-te. Ai toate șansele cu cel mai bun robot de tranzacționareÎn acest ghid, vă oferim informații complete despre subiectul roboților de tranzacționare automată.  Despre ce e vorba?  Cum functioneazã ?  Cine este cel mai bun comerciant auto?

Robotul de tranzacționare: ce este?

Roboții de tranzacționare sunt programe automate de calculator concepute pentru tranzacționare.  Acestea sunt de obicei realizate într-o formă algoritmică, care le permite să înlocuiască sau să scadă implicarea traderului real.

Cu alte cuvinte, este un algoritm capabil să ia decizii pentru un investitor uman.

Oferta de tranzacționare bot se adresează în primul rând investitorilor începători, dar profesioniștii o folosesc frecvent.

Cei mai buni roboți de tranzacționare sunt capabili să analizeze datele pieței într-un timp record și să investească în locul titularului contului.

În acest fel, investitorul nu trebuie să aibă cunoștințe extinse despre tranzacționare, nici măcar să fie bun la computere.  Tot ce trebuie să facă este să dea robotului comenzi atent și să-și finanțeze contul.

Particularitatea roboților de tranzacționare

Există ceva special la tranzacționarea roboților care îi diferențiază de un comerciant manual sau uman. Primul aspect este viteza de execuție. Roboții pot analiza și plasa comenzi în timp record.

Roboții nu au emoții. Astfel, ei pot aplica strategia potrivită, atunci când este nevoie, fără a pune întrebări. Acesta este un punct care face diferența cu un investitor uman.

Diferitele categorii de roboți de tranzacționare

Există mai multe tipuri de roboți de tranzacționare, care se disting în funcție de mai multe categorii.

În primul rând, putem clasifica roboții de tranzacționare în funcție de nivelul de independență. Astfel distingem:

 • Roboți de tranzacționare automați
 • Roboți de tranzacționare semi-automatici

De asemenea, clasificăm cei mai buni roboți de tranzacționare în funcție de piețe:

 • Les robots de trading Forex
 • Les robots de trading CFD
 • Roboti de tranzacționare futures
 • etc.

De asemenea, comercianții auto diferă în funcție de platformă. În acest sens, distingem

 • Experți consilieri pentru platforma Metatrader (cel mai bun robot bf ao auto trading)
 • ProOrder pentru platforma ProRealTime
 • Alte platforme (de exemplu, cei mai buni roboți de tranzacționare binance)

În cele din urmă, distingeți mai mulți roboți de tranzacționare în funcție de orizontul investițional:

 • Les bots de trading Scalping
 • Roboți de tranzacționare pe termen lung

Cum funcționează roboții de tranzacționare?

Prin definiție, poți simți că robotii de tranzacționare fac totul pentru tine.  Nu este exact cazul.  Cel mai bun robot de tranzacționare va gestiona doar tranzacțiile din contul dvs.

Adică plasarea unei comenzi și închiderea pozițiilor dvs.  Robotul de tranzacționare se bazează pe strategia dvs. de investiții pentru a opera la bursă după cum doriți.

Pentru a face acest lucru, sunteți chemat să configurați anumite funcții, pe care robotul le va aplica literei.

După ce v-ați configurat robotul, acesta scanează piața și găsește semnale avantajoase pe care le aplică automat. În cel mai bun caz, investitorul trebuie doar să încaseze profiturile.

În general, un robot de tranzacționare funcționează după cum urmează:

 • Este configurabil de către utilizator
 • După configurare, analizează semnalele emise de piață
 • Procesează semnalele și identifică cea mai bună investiție
 • El plasează automat o comandă de cumpărare sau vânzare

Punctele pro și contra utilizării celor mai buni comercianți de roboți

Iată toate aspectele pozitive și negative ale utilizării robotilor de tranzacționare automată.

Beneficii

Dezavantaje

 • Tranzacționare 24 de ore

 • Rapiditate de executare

 • Nicio emotie

 • automatizarea tranzacționării

 • Fiabilitate și eficiență incerte

Sfaturi cu privire la roboți

Încă de la început, avem câteva sugestii pe care le  face  la debutul dumneavoastră în tranzacționare automate  sunt de  succes.

În primul rând, învață să tranzacționezi. Robotul va efectua cu siguranță operațiunile pentru dvs., dar va depinde de dvs. să îi dați ordine.  Prin urmare, trebuie să aveți un minim de abilități pentru a stabili o strategie pe care o va urma algoritmul dvs.

De asemenea, este important să faceți alegerea corectă a robotului.  Dacă investiți dintr-un bot slab performant, ați putea ajunge să pierdeți mulți bani.

În cele din urmă, fiți conștienți de riscurile investițiilor pe piața de valori. Chiar și  cu cel mai bun robot automat de tranzacționare la bursă , puteți pierde bani. 

Este foarte dificil să se prevadă mișcările de pe piața bursieră, astfel încât prețurile pot fi nefavorabile.  În acest caz, veți pierde bani.  Nu este în niciun caz vina robotului, deoarece nu ar trebui să vă garanteze succesul.

Depinde de dvs. să stabiliți cea mai propice strategie pentru obținerea de profituri.

Cum îmi poate schimba viața tranzacționarea automată?

Tranzacționarea clasică este o oportunitate excelentă de a câștiga bani și de a-ți crește averea.  Investiția automată urmează aceeași logică.

Roboții comerciali oferă mai multă eficiență și reacție.  Semnalele pe care le analizați în câteva ore, acestea sunt capabile să le proceseze în câteva secunde.

Având în vedere viteza cu care variază prețurile activelor, această reacție este un real avantaj.  Acest lucru vă va permite să luați poziții avantajoase cât mai curând posibil, ceea ce vă permite să câștigați bani.

Deci, în măsura în care botul de tranzacționare vă permite mai multă eficiență în investiții, vă poate ajuta  obțineți profituri mai ușor.  În acest sens, tranzacționarea automată cu comercianții de bot vă schimbă viața.

Cum să te pricepi la utilizarea traderilor de roboți

Există o singură modalitate de a deveni un comerciant de succes cu bot. Pentru a face acest lucru, trebuie să învățați tranzacționarea și să puteți transmite viziunea dvs. către un algoritm.

Chiar mai bine dacă puteți codifica. În acest fel, veți putea să vă creați propriul comerciant de roboți.

Psihologie pentru a reuși cu cel mai bun comerciant auto

Dacă doriți să intrați în tranzacționare folosind roboți automat, trebuie să aveți o anumită mentalitate.

În primul rând, ar trebui să fiți conștient de faptul că, chiar și folosind cea mai bună setare de optimizare a robotului de tranzacționare, puteți pierde bani.

Chiar dacă algoritmul dvs. este de ultimă oră, acesta nu poate anticipa cu exactitate toate mișcările pieței.

Apoi, trebuie să știi cum să înveți din greșelile tale. Dacă un bot pare ineficient, luați în considerare o nouă abordare de configurare pentru a-l face mai eficient.

Practic, trebuie să fii conștient de riscul pierderii și să știi cum să te ridici în caz de dificultăți.

Acum știți tot ce trebuie să știți despre subiectul robotilor de tranzacționare. Vă reamintim că aceste instrumente automate sunt recomandate începătorilor în tranzacționare.

Este o oportunitate de a câștiga bani fără a avea neapărat ani de experiență pe piața de valori.

Vă sfătuim cu tărie să începeți tranzacționarea folosind un robot. Cu toate acestea, aveți grijă ce broker alegeți pentru această investiție.

Am oferit mai mulți roboți de tranzacționare în acest ghid, dintre care unul este Admiral Markets EAs. Alegeți brokerul care vi se potrivește cel mai bine și, mai presus de toate, instruiți-vă înainte de a începe o carieră în tranzacționare automată.

Construiește un plan pentru succes

Pentru a avea succes în tranzacționare, există un plan de urmat. Iată un rezumat al lucrurilor de făcut:

1. Educați-vă și învățați elementele de bază ale tranzacționării
2. Înregistrați-vă la un broker bun cu o funcție de tranzacționare automată
3. Creați sau cumpărați unul dintre cei mai buni roboți de tranzacționare
4. Testați robotul printr-un cont demonstrativ pentru a începe. configurat după cum doriți.
5. Lăsați robotul să investească pentru dvs. și controlați-i activitatea

5 sfaturi puțin cunoscute cu privire la subiect

În afară de sfaturile pe care le promulgăm în acest ghid, aveți sfaturi care vă vor permite să fiți mai eficienți folosind roboți de tranzacționare.

Acestea sunt indicații simple, care de cele mai multe ori trec neobservate de investitori.  Vă sfătuim să:

setați pierderi  rezonabile de oprire  :  atunci când utilizați un robot de tranzacționare, acesta vă aplică strategia fără îndoială.

Deci, dacă ați setat un stop  loss prea strict, acesta vă va închide pozițiile în același timp în care este atins acest prag, chiar dacă este doar timpul unei secunde.

Acest lucru vă poate determina să pierdeți bani, deoarece prețul poate crește semnificativ în următoarele câteva minute.

Setați o   Potrivit Take Profit:  Nu fi lacom, și nu cere robotul să caute cel mai înalt nivel de profit.  Idealul este ca robotul să vă economisească profiturile atunci când acestea au atins un prag avantajos.

Alegeți activul potrivit:  evaluați  volatilitatea  activelor înainte de a  le defini ca un produs de tranzacționat .  Chiar și cu cea mai bună setare de optimizare a   robotului de tranzacționare , veți avea dificultăți în a face un număr pentru un activ care este prea volatil.

Verificați întotdeauna  tranzacțiile  robotului dvs. de tranzactionare:  algoritmii sunt autonome, desigur, dar este banii după toate.  Deci, petreceți un timp minim  controlând  investițiile robotului pentru a  evita  surprize neplăcute.

Folosiți roboți diferiți în funcție de active:  parierea pe un singur produs nu a fost niciodată o strategie câștigătoare.  Este mai bine să utilizați cel puțin 2 roboți pe instrumente diferite.

De exemplu, utilizați cel mai bun robot de tranzacționare a indexului și altul pentru F orex .

Cum să începeți?

Noțiuni de bază în tranzacționarea cu roboți de tranzacționare sunt destul de simple. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați un PEA sau un cont de valori mobiliare obișnuit la un broker.

Desigur, brokerul în cauză trebuie să aibă un robot de tranzacționare automat.

Apoi, trebuie să învățați cum să vă folosiți robotul, dintr-un cont demonstrativ, apoi puteți trece la tranzacționarea automată reală.

Cum să vă creați robotul de tranzacționare ideal?

Cunoașteți elementele de bază ale tranzacționării și sunteți experți în programare?  Apoi, vă puteți programa robotul dvs. de tranzacționare.

Pentru a face acest lucru, puteți utiliza secțiunea  MQL4  sau  MQL5 a  platformelor  Metatrader .

Pentru a vă crea robotul, trebuie pur și simplu să transcrieți strategia dvs. de tranzacționare în termeni algoritmici utilizând diferite limbaje de programare, cum ar fi:

 • C ++
 • MQL4
 • MQL5

În general, iată ce trebuie făcut concret pentru a vă crea sistemul automat de tranzacționare:

Stabiliți un program de tranzacționare pe baza bugetului dvs. și a momentelor ideale pentru tranzacționarea automată.
Definiți-vă strategia de investiții specificând condițiile pentru deschiderea unei poziții și analiza pieței de valori.

Creați un filtru de analiză a tendințelor și integrați-l pentru a ajuta robotul să  decidă  dacă se poziționează ca vânzător sau cumpărător. Mediile mobile sunt analize  ideale  pentru a îndeplini acest principiu.

Definiți caracteristici clare și precise care vor acționa ca semnale de cumpărare sau vânzare.

Acolo le aveți, tot ce trebuie să faceți este să transcrieți aceste date într-un algoritm pentru a vă automatiza strategia de tranzacționare.

Reguli pentru a începe cu cel mai bun algoritm de tranzacționare

Iată câteva linii directoare de urmat dacă doriți să aveți succes în tranzacționare, folosind algoritmi de investiții automate.

Alegeți un broker bun care are o funcție de tranzacționare automată. Puteți consulta selecția noastră de cei mai buni brokeri cu robot de tranzacționare de mai sus.

Mai presus de toate, vă sfătuim să utilizați consultanții experți disponibili pe Metatrader prin Admiral Markets.

Alegeți cea mai bună platformă de tranzacționare. Dacă doriți să utilizați roboții mai ușor, aveți nevoie de o platformă de calitate.

Software-ul de tranzacționare Metatrader și ProRealTime sunt excelente atunci când vine vorba de tranzacționare automată.

Practicați înainte de a începe. Ar trebui să testați întotdeauna robotul de tranzacționare înainte de a începe. Aceasta este singura modalitate de a ști dacă acest bot vă satisface așteptările.

Dezvoltă-ți propriul robot. Este mai bine să investiți în crearea unui robot pe măsură, care va aplica strategia dvs. de tranzacționare la scrisoare. Este posibil ca roboții plătiți deja codificați să nu se potrivească viziunii dvs.

Utilizați un robot care se bazează pe tendințe și pe valorile potrivite: este întotdeauna mai sigur să urmați tendințele și valorile.

Acestea sunt date esențiale de sprijin pentru luarea deciziilor. Este probabil ca un robot care detectează și să urmărească aceste date să obțină profit. Cum să deveniți un comerciant folosind cel mai bun comerciant auto?

Pentru a investi pe piața bursieră cu ajutorul algoritmilor de tranzacționare automată, trebuie mai întâi să înțelegeți și să stăpâniți elementele de bază ale tranzacționării.

Cum să înveți?  Este simplu, puteți consulta diverse ghiduri pentru comercianții începători de limbă franceză.  Veți găsi fiecare punct esențial de tranzacționare, explicat într-un limbaj accesibil tuturor.

De asemenea, vă puteți abona la forumuri de discuții, descărca cărți etc.

Apoi, este timpul să vă alegeți robotul de tranzacționare.  Selectați un robot care are numărul maxim de stele și recenzii pozitive.  Aflați cum să utilizați funcțiile sale cu o demonstrație. 

Înainte de a trece la modul real, configurați robotul de tranzacționare, apoi completați contul.  Acolo îl ai, te poți gândi deja la tine ca la un trader realizat, folosind bots de tranzacționare.

Cum să alegeți brokerul / robotul pentru a începe?

Alegerea brokerului este foarte importantă pentru a începe în tranzacționarea automată, deoarece, în general, roboții de tranzacționare sunt incluși în funcțiile brokerilor.

Am selectat criterii care vă vor permite să faceți o alegere înțeleaptă a brokerului. Este :

 • La disposition d’un robot de trading
 • Reguli
 • Diferitele metode de plată
 • Ingustimea spread-urilor si a taxelor de brokeraj
 • Viteza de execuție
 • Programul de instruire
 • Securitatea fondurilor
 • Instrumente de analiză
 • Serviciu Clienti

Cel mai bun broker

Opinia clienților

Clienți de satisfacție 

98%
96%
96%
95%
92%
91%

 În plus, este, de asemenea, important să vă faceți griji cu privire la caracteristicile robotului în sine.

Iată ce puncte trebuie respectate pentru a alege cel mai bun broker și cel mai bun comerciant automat de roboți

Numărul de poziții luate

După cum știți, unii brokeri primesc comisioane de fiecare dată când deschideți poziții și când le închideți.

 Astfel, numărul de poziții deschise de robot este un criteriu important, deoarece într-o anumită măsură cu cât sunt mai multe poziții, cu atât cheltuiți mai mult.

 Dacă robotul ia puțin prea multe poziții, poate fi dezavantajos din punct de vedere al costurilor. Cu toate acestea, dacă nu deschide o comandă suficientă, pierdeți oportunitățile de profit.

Din fericire, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru dacă utilizați un broker fără comisioane.  Acesta este cazul Admiral  Markets  care nu ia un comision pentru deschiderea sau închiderea unei comenzi.

 Prin urmare, robotul are toată libertatea necesară.

Câștiguri și pierderi consecutive

Câte poziții câștigătoare poate genera robotul succesiv? Câte pierderi la rând investesc? Răspunsurile la aceste întrebări vă permit să aveți o apreciere generală a nivelului de eficiență al robotului.

Desigur, dacă pierderile sunt mai mari decât câștigurile, este mai bine să scădeți. Cel mai bun robot de tranzacționare este cel care vă permite să obțineți profituri maxime succesive pe o anumită perioadă.

Pierderi și câștiguri medii

Trebuie să știi ce îți permite robotul să câștigi sau să pierzi în medie. Astfel, puteți determina raportul dintre risc și câștig pe fiecare poziție. Dacă acest raport profit / risc este mai mic de 1, este mai bine să evitați acest robot de tranzacționare.

Matematica este simplă. Ia doar câștigul mediu și împarte-l la pierderea medie. Suma obținută este criteriul determinant pentru alegerea dvs.

Pierdere și câștig maxim

Aceste date sunt importante pentru evaluarea conformității cu riscul pe care îl acceptați pentru robot. Dacă un robot vă permite un nivel adecvat de pierdere și acceptați acest risc, robotul nu trebuie să depășească acest prag.

În caz contrar, trebuie să abandonăm această platformă automată.

Rata de succes

Acesta este cel mai important criteriu în alegerea celui mai bun robot de tranzacționare. Aceasta este o frecvență care vă permite să determinați dacă robotul este avantajos sau dezavantajos.

Vă recomandăm să vă concentrați numai pe roboții care au o rată de succes de peste 50%.

NB: În unele momente nefaste, companiile își supra-optimizează roboții. Astfel, comercianții lor automat prezintă un nivel excelent de performanță într-o anumită perioadă.

După aceea, observăm cu dezamăgire ineficiența software-ului. Pentru a evita căderea în capcană, verificați întotdeauna dacă rata de succes a robotului se potrivește cu raportul dintre câștiguri și pierderi.

Iată câteva exemple de date de performanță fiabile:

   • 70% succes pentru un raport de 0,8
   • 50% succes pentru un raport de 1,5
   • Succes de 30% pentru un raport de 4

În aceste 3 cazuri, putem vedea clar că robotul de tranzacționare este avantajos. Într-adevăr, atunci când rata de succes este mai mică de 50%, raportul câștig / pierdere este mai mare de 1 și invers.

Aveți grijă la tranzacționarea roboților care au atât o rată de succes ridicată, cât și un raport ridicat. De cele mai multe ori sunt supra-optimizați.

Cu cine să o facă? Știți cum să selectați cel mai bun robot de tranzacționare

Mai devreme în acest articol am enumerat câteva criterii de selecție care vă permit să alegeți un broker bun și un robot de tranzacționare mai bun.

Pentru a fi sigur că un robot îndeplinește toate aceste calități, va trebui să-l testați. Fii sigur, am făcut deja această lucrare pentru tine.

Am studiat mai mulți brokeri care oferă servicii automate de roboți. Brokerii de mai jos sunt cei care s-au remarcat prin calitatea roboților lor.

Admiral Markets: Expert Advisors

Dacă Admiral Markets este prima opțiune din această secțiune, aceasta se datorează faptului că acest broker admite roboți de tranzacționare de bună calitate.

În calitate de broker Metatrader, Admiral Markets admite numai roboți disponibili pe această platformă. Aceștia sunt consilieri experți.

Datorită limbajului de programare MQL4 și MQL5, Admiral Markets vă permite să vă programați propriul Consilier de experți. În acest fel, veți avea un robot pentru dvs. care se potrivește strategiei dvs.

Prin urmare, îl puteți folosi gratuit, deoarece îl veți fi creat singur. În plus, puteți cumpăra un Expert Advisors deja dezvoltat de un profesionist, pe platforma Metatrader de 4 sau 5 l.

Pentru a vă asigura că robotul achiziționat este potrivit pentru dvs., Admiral Markets vă permite să îl testați cu un cont demonstrativ. Apoi puteți pune EA într-o simulare de tranzacționare și puteți vedea dacă reacționează așa cum doriți.

Consilierii experți sunt, în general, automate sau semi-automate. Acești roboți conțin următoarele caracteristici:

 • Actualitatea
 • Imparţialitate
 • Analiza pieței 24 de ore
 • Tranzacție fără emoții
 • Detectarea celor mai avantajoase semnale
 • Configurabil

 

Iată câteva EA disponibile pe Admiral Markets:

Simulator de tranzacționare: permite testarea datelor istorice pe orice perioadă de timp, în condiții reale de tranzacționare

Mini Terminal: un robot care vă permite să calculați automat numărul de loturi pentru a lua orice poziție în funcție de riscul în euro pe care îl acceptați.

Mișcare mobilă: un robot de tranzacționare care vă permite să investiți în date istorice de pe platformele mt5. Acest robot de tranzacționare vă permite să verificați calitatea unei comenzi înainte de a o deschide.

De asemenea, este important să subliniem că Admiral Markets este un broker excelent. Nu percepe niciun comision și aplică spread-uri ultra strânse. Datorită calității sale de bun broker și a eficienței roboților săi, Admiral Markets pare a fi opțiunea ideală pentru începuturile dvs.

Beneficii

Dezavantaje

 • Este un robot sigur în ceea ce privește reglementarea

 • Este ideal pentru progresul în tranzacționare

 • Cel mai bun robot Forex oferă clienților săi o gamă largă de servicii

 • Există o ofertă de instruire 

 • Mai multe platforme de tranzacționare 

 • Mai multe metode de plată 

 • Serviciu competitiv pentru clienți

 • În afară de Meta trade, nu avem alte platforme de tranzacționare automate

AvaTrade: Zulutrade et Duplitrade

Amiral nu este singurul broker care are un robot de tranzacționare. AvaTrade oferă, de asemenea, unele software-uri de tranzacționare automate.

De exemplu, puteți utiliza un robot de tranzacționare Forex Zulutrade. Acesta este un algoritm automat care vă permite să reproduceți investițiile care au avut cel mai mare succes.

În acest fel, aveți șansa de a obține aceleași rezultate fără a fi nevoie să analizați piața.

AvaTrade are, de asemenea, un robot Copy Trading numit Duplitrade. Acesta din urmă vă permite doar să copiați semnale generate de comercianții de nivel înalt.

La fel ca Admiral Markets, AvaTrade nu percepe comision. Deci, puteți folosi cei doi roboți ai săi cu libertate deplină, îngrijorându-vă doar de răspândirile sale.

Beneficii 

Dezavantaje

 • El este unul dintre roboții care oferă tranzacționare socială investitorilor.

 • Asistența pentru clienți este excepțională

 • Un robot CFD et Forex

 • Robot cu instrumente de analiză tehnică

 •  O ofertă de instruire foarte interesantă

 • Există costuri ascunse

 • Platforma automată este dificil de utilizat pentru începători

IGI: ProOrder

Concurența rămâne strânsă, deoarece IG Markets se alătură cursei cu o funcție de tranzacționare robotică pe mai multe platforme.

În afară de Metatrader 4, robotul IG folosește și module precum L2 Dealer, care are funcții avansate în tranzacționarea automată a CFD-urilor.

Aveți, de asemenea, API-ul IG Markets. Vă permite să creați propriile funcții comerciale automatizate, pentru o investiție personalizată.

Astfel, puteți găsi roboții Metatrader Expert Advisors pe IG Markets. Cu toate acestea, principalul comerciant de roboți al acestui broker se numește ProOrder și este utilizat pe platforma ProRealTime.

Acest sistem automat de tranzacționare vă permite să implementați automat strategia graficului.

În plus, are un instrument de creare asistată, care vă permite să vă configurați propriul robot ProOrder fără prea mult efort.

Beneficii

Dezavantaje

 •   Un robot de e-commerce de top

 • Instrumente educaționale superbe

 •   Posibilități excepționale de depunere și retragere

 •   Asistența pentru clienți este lentă

 •  Taxe CFD pentru stocuri de valoare ridicată

 • Portofoliu limitat de produse

Pepperstone : cTrader Automate

cTrader Automate este robotul folosit de brokerul Pepperstone. După cum sugerează și numele său, acest robot de tranzacționare poate fi utilizat doar pe platforma de brokeraj cTrader.

Cu acest sistem automat, vă puteți programa propriul robot în funcție de obiectivele și strategia dvs. Datorită API-ului cTrader, puteți chiar să vă personalizați indicatorii pentru a aduce mai multă eficiență robotului dvs.

Apropo, cel mai mic spread pe Pepperstone începe de la 0,0 pip. Aceasta înseamnă că veți putea folosi robotul cTrader Automate fără a cheltui prea mult pe costuri.

Beneficii

Dezavantaje

 • O asistență  excelentă pentru clienți 

 • Auto Trade Rapide

 • Spreaduri mici 

 • Platforme de tranzacționare automate excelente

 • Singurul dezavantaj al Pepperstone este faptul că serviciul său pentru clienți nu este disponibil 7 zile pe săptămână. Roboții săi sunt impecabili.

eToro: CopyPortofolio

Acest broker online cipriot are 2 roboți principali de tranzacționare. Aceste sisteme automate de tranzacționare se concentrează în principal pe tranzacționarea copiilor. Copierea investiției unui comerciant mai experimentat.

În primul rând, eToro vă prezintă robotul OutSmartNSDQ. Acest algoritm analizează activitatea de tranzacționare a unui anumit grup de comercianți.

Pe această bază, el selectează acțiuni din NSDQ100, care, conform sentimentului comercianților studiați, constituie oportunități de a depăși indicele NSDQ100.

Prin urmare, robotul permite investitorului să copieze tranzacțiile experților pe acțiuni specifice.

În al doilea rând, aveți Altrader50. Un CopyPortofolio care identifică cei mai buni 50 de investitori eToro pentru luna următoare. Altrader50 vă permite să copiați tranzacțiile lor pentru a încerca să obțineți aceleași rentabilități ca și ei.

Beneficii

 Dezavantaje

 • Robot Trader mobil                                                                                            

 • Funcția Copy Trade

 • Puține funcții pe roboți

[id wptb = 6124]

Iată câțiva brokeri care oferă roboți de tranzacționare de calitate. Dacă doriți să începeți să tranzacționați utilizând roboți, vă recomandăm Admiral Markets Expert Advisors.

Aceștia sunt cei mai ușor comercianți auto de utilizat.

Ce platformă pentru începători?

Când sunteți nou în tranzacționare, aveți nevoie de o platformă ușor de învățat.  Interfața platformei trebuie să aibă o lizibilitate bună și trebuie să fie intuitivă.

 În mod ideal, platforma vă ghidează în utilizarea dvs., cu indicații clare și precise.

În opinia noastră, pentru a începe cu tranzacționarea roboților, platforma  Metatrader  4 este ideală.  Permite o manipulare ușoară.  Mai departe, aveți  Metatrader  5, care este o versiune mai  avansată .

 Este la fel de ușor, dar vă permite să utilizați câteva funcții  suplimentare .  Vă recomandăm software-ul  Metatrader  pentru a începe tranzacționarea cu roboți de investiții automate.

MetaTrader 4

MetaTrader 5

 • Grafic

 • Consultanță de specialitate

 • indicateurs

 • Grafic

 • Conseils d'experts

 • indicatori

 • Tablou de bord personalizat

Cum să înveți?

Tranzacționarea nu este un concept dat pentru toată lumea. Pentru a începe o carieră de tranzacționare folosind roboți de tranzacționare, merită să învățați conceptul.

Pentru a începe să învățați, puteți descărca materiale care vorbesc despre piața de valori și despre investiții. Acolo veți găsi toate detaliile cheie despre tranzacționare.

Apoi, aveți programe de formare bune pe brokeri, cum ar fi Admiral Markets. Aceasta este o învățare mai practică, care vă va permite să înțelegeți aspectul tehnic al conceptului.

În plus, nu este nimic mai bun de învățat decât să exersezi. Dacă știți deja elementele de bază, utilizați o versiune demo a robotului pentru a stăpâni caracteristicile.

După aceea, veți fi gata să începeți să investiți prin intermediul roboților de tranzacționare.

Bazele și jargonul robotilor de tranzacționare

Iată un set de termeni pe care trebuie să îi cunoașteți atunci când doriți să utilizați roboți de tranzacționare. Jargonul care se aplică comercianților de roboți este similar cu cel al tranzacționării în general.

Deci, acestea sunt cuvinte pe care probabil le cunoașteți deja.

 • Activ-financiar : Acesta este un titlu sau un contract care poate fi tranzacționat la bursă
 • Forex : toate perechile valutare de pe bursă (EUR / USD, AUD / JPY etc.)
 • Calendar economic : ansamblu de informații economice capabile să influențeze prețul de pe piața de valori
 • CFD : Contract pentru diferență
 • Futures : Contractele futures
 • Ofertă : Prețul de vânzare al unui activ
 • Întrebați : prețul de achiziție al unui activ
 • Spread : Diferența dintre prețul Ask și prețul Bid
 • EA : Expert Advisors
 • Semnale: indicație care oferă informații despre momentul și modul de a lua o poziție susceptibilă de a genera profit.


Tipuri de pregătire pentru începători

Nu o putem spune suficient, instruirea este cheia succesului în orice investiție bursieră. Prin urmare, înainte de a utiliza un robot de tranzacționare, nu uitați să vă antrenați.

Iată diferitele tipuri de instruire la care veți avea dreptul:

 • Instruire video: seminarii web, tutoriale și orice alt curs ilustrativ
 • Instruire bazată pe text: document, ghid scris etc.
 • Instruire interactivă: sesiune de discuții între comerciantul novice și comerciantul profesionist
 • Instruire practică: utilizarea contului demonstrativ

Exemplu de robot – Pas cu pas Cum să le folosiți

 • Instruire : învățați tranzacționarea citind documente conexe, participând la instruire, urmărind tutoriale etc.

 • Alegerea brokerului potrivit : Selectați un broker legal și profitabil care are un robot de tranzacționare automat

 • Practicați manipularea robotului cu o versiune demo gratuită

 • Treceți la investiția reală și configurați robotul pentru a vă aplica
  automat strategia .

Exemplu de tranzacționare automată

Veți înțelege mai bine principiul tranzacționării roboților în fața unui caz concret.  Iată un exemplu de  tranzacționare  automată pe Admiral  Market , cu robotul EA  Moving  Average ex. 5 .  În imaginea de mai jos, vedem acest robot care studiază datele din trecut.

Aici, este un test al algoritmului pentru a determina gratuit dacă este eficient sau nu.  În acest exemplu, robotul  Moving  Average urmează o strategie de tranzacționare de bază care îi instruiește:

cumpărați la piață când  media  mobilă a unei lumânări se  închide la mai mult de 12 perioade
Vindeți  la piață  când  media  mobilă a unei lumânări se  închide la mai puțin de 12 perioade .

Imaginea ilustrată arată cum reacționează robotul în aceste situații.  Dacă doriți să utilizați acest robot, îl puteți găsi în biblioteca EA a  Metatrader  5.

Câți bani este nevoie pentru a folosi cel mai bun robot de tranzacționare?

Nu există o sumă standard de plătit pentru a profita de robotul Auto Trader. Totul depinde de brokerul pe care îl alegeți să utilizați robotul lor de tranzacționare automată. De exemplu, pe Admiral Markets aveți acces la comercianții auto de la o sumă minimă de 1 euro. Alți brokeri percep mult mai mult pentru a utiliza această funcție.

Ce rata de succes pentru începători?

Nu putem oferi un răspuns precis la această întrebare. După cum am menționat mai sus, fiecare robot are rata sa de succes.

Prin urmare, succesul începătorului va depinde de acest factor și de abilitățile de tranzacționare ale acestuia. Acestea fiind spuse, dacă utilizați un comerciant auto care are o rată de succes scăzută, este posibil să nu obțineți profituri bune.

Este la fel dacă vă configurați robotul incorect, făcându-l să urmeze o strategie discutabilă.

Ce câștiguri și ce pierderi atunci când se utilizează roboți de tranzacționare?

Nu există un nivel prestabilit de pierderi și câștiguri atunci când se utilizează roboți de tranzacționare.

 Fiecare comerciant auto afișează statisticile lor de rentabilitate, dar ele sunt întotdeauna  nesigure , deoarece piața  este  imprevizibilă .

La sfârșitul zilei, ceea ce determină cu adevărat câștigurile sau pierderile dvs. este nivelul dvs. de investiții și strategia dvs.

 Dacă investiți foarte mult și configurați robotul cu o strategie câștigătoare, există șanse mari să obțineți profituri mari.

Efectul opus apare atunci când setarea dvs. nu este benefică.

Cel mai bun moment pentru a folosi roboți de tranzacționare

Timpul pe care îl dedici meseriilor tale  este un punct determinant al succesului tău.

 Vestea bună este că, datorită robotilor de tranzacționare, nu mai trebuie să petreceți ore întregi analizând piața și deschizând pozițiile. La urma  urmei, robotul o face deja pentru dvs.,  după ce l-ați configurat corect.  

Cu toate acestea, trebuie să aruncați o privire asupra meseriilor dvs. de câteva ori  .  Nu lăsați robotul să facă totul singur.

Prin urmare, comercianții de autovehicule soluționează problema disponibilității.  Sunt în funcțiune 24 de ore pe zi.  Deci, fiecare moment este ideal pentru utilizarea robotului.

 Se aprind automat atunci când piețele sunt deschise, detectează semnale cât mai repede posibil și plasează comenzi în timp real.

Cu toate acestea, vă recomandăm să efectuați tranzacții automate la următoarele ore:

 • La publicarea informațiilor economice
 • În timpul discursurilor principalilor jucători de pe piață
 • În perioadele de informații fiabile

Tranzacționarea cu cel mai bun algoritm: se poate face cu normă întreagă sau ca simplu hobby?

Decizia depinde de tine. Puteți alege să efectuați tranzacționare automată cu normă întreagă, cum ar fi doar timpul liber.

Oricum ar fi, veți supraveghea numai activitatea pe care o face algoritmul.

Tranzacționarea automată poate fi activitatea dvs. principală atâta timp cât dețineți controlul investițiilor robotului pe tot parcursul zilei. Poate fi și un simplu hobby.

De exemplu, vă configurați robotul de tranzacționare și îl lăsați să investească în timp ce vă ocupați de alte activități. Apoi te întorci să-i controlezi munca numai atunci când ești liber.

Ce strategie să folosești când ești începător?

Acum să aruncăm o privire asupra diferitelor strategii pe care le puteți adapta robotului dvs. pentru tranzacționare automată. Iată principalele strategii de adoptat.

Tranzacționare de înaltă frecvență: atunci când robotul deschide și închide mai multe poziții cât mai repede posibil. Această strategie este potrivită pentru investitorii care doresc să gestioneze un volum mare de tranzacții într-un timp scurt.

Tranzacționare automată cu software terță parte: puteți utiliza un robot dealer Mt4 sau L2 deja programat pentru dvs. Această strategie vine ca răspuns la comercianții care au cerințe clare, dar nu doresc să codeze robotul pe cont propriu.

Monitorizarea tendințelor: Această strategie constă în identificarea tendințelor de pe piață, în încercarea de a prezice mișcările pieței.

În acest caz, robotul va deschide sau închide poziții ori de câte ori detectează o tendință avantajoasă.

Ce tip de tranzacționare ar trebui să alegeți atunci când sunteți începător?

Trebuie să configurați cel mai bun robot de tranzacționare gratuit mt4 , în funcție de tipul de investiție cel mai potrivit pentru dvs. Alegerea este a ta, deci nu există un tip ideal de tranzacționare.

Puteți transforma robotul dvs. într-un bot de tranzacționare swing. Adică va deschide poziții pe termen mediu. La fel cum puteți face tranzacționare automată de zi. În acest caz, configurați robotul astfel încât să deschidă poziții și să îl închidă în aceeași zi.

Robotul poate face scalping. Adică să multiplicați operațiile succesive pe un interval scurt de timp, pentru a profita de fiecare variație.

În opinia noastră, va fi prea dificil să configurați un robot pentru scalping. Prin urmare, recomandăm Swing și Day Trading ca tip de investiție.

Ce indicator de tranzacționare să utilizați atunci când sunteți începător?

Pe ce indicator este robotul de tranzacționare pe care am ales să investesc? Aceasta este o întrebare sensibilă pe care o poate pune un comerciant informat.

Există într-adevăr mai mulți indicatori în tranzacționare. Acestea sunt elemente care servesc drept repere pentru robot.

Dacă sunteți începător, vă recomandăm să utilizați un robot care se bazează pe următorii indicatori:

 • Media mobilă simplă
 • Medie mobilă excepțională
 • MACD

Aceștia sunt cei 3 indicatori esențiali. Dacă robotul dvs. încorporează aceste elemente, puteți face o intrare cu succes în tranzacționarea automată.

Cum se plasează o comandă și se închide o poziție cu robotul de tranzacționare?

Nu tu chiar plasezi sau închizi o poziție atunci când tranzacționezi automat. Robotul se ocupă de el. Iată cum se face:

Programează-ți robotul singur, atribuindu-i toate fațetele strategiei de investiții (tipul de produs de tranzacționat, stop loss, Take Profit, inversare, indicatori de utilizat).

Această alternativă vine atunci când doriți să faceți tranzacționare automată gratuită.

Dacă nu știi cum să programezi, vei plăti un profesionist care îți va codifica strategia. Prețul serviciului său va depinde de dificultatea de a vă programa ideea.

Puteți cumpăra întotdeauna un sistem deja programat cu cea mai bună setare de optimizare a robotului de tranzacționare. Asigurați-vă că acest robot este într-adevăr ceea ce doriți să fie.

Prin lansarea robotului pe care l-ați programat sau achiziționat singur, acesta va deschide și închide pozițiile automat, în conformitate cu parametrii atribuiți în amonte.

Cuvântul final – Recenzii ale utilizatorilor despre robotul de tranzacționare

Este foarte dificil să găsești recenzii ale clienților pentru anumiți roboți de tranzacționare. Cu toate acestea, am găsit recenzii ale clienților pentru MT4, o platformă în care puteți utiliza Expert Advisors (robot de tranzacționare Metatrader). Conform cercetărilor noastre, Admiral Markets oferă cele mai bune servicii în jurul MetaTrader și mulți traderi care doresc să stabilească o strategie de tranzacționare automată folosesc acest broker.

Revizuirea clienților MT4 2021

Notă Client MT4 2021

AVIS DE Andrea Harkless

Îmi place această aplicație, o folosesc din iunie 2020. are unele probleme care trebuie remediate sau actualizate. 

Am citit o parte din post și mulți se plâng de aceleași probleme. 

Meta4 ar trebui să vă anunțe (1) atunci când nu aveți suficiente fonduri pentru a licita.

(2) Respingeți S / L când a fost bine. (3) o

OPINION DE Keanu Matthew SUR MT4

Aș prefera citatele să nu fie atât de mari și urâte ...

Vă rugăm să reveniți la modul în care erau înainte de ultima actualizare sau să dați opțiunea de a alege între sau. 

Este mult mai bine când am putut vedea spead, low și high al perechii valutare etc. Nu-mi place acest presupus aspect nou.

Samuel N AVIZ MT4

Aplicație grozavă, adoră cât de ușor este de folosit. Conexiune foarte ușoară cu diferiți brokeri. 

O problemă este că aplicația va avea uneori o coloană albă care atârnă ca 30% din ecranul meu și trebuie să repornesc aplicația pentru ao readuce la normal.

Referinţă

Mergi mai departe

FAQ

h2 “întrebare-4 =” 🥇 Care este cea mai bună opțiune între un robot de tranzacționare gratuit și un model plătit? “răspuns-4 =” Foarte des se pare că roboții plătiți sunt mai eficienți. Nu este neapărat cazul. Există, de asemenea, roboți gratis care au performanțe liniștitoare. “Image-4 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “] h2 “întrebare-4 =” 🥇 Care este cea mai bună opțiune între un robot de tranzacționare gratuit și un model plătit? “răspuns-4 =” Foarte des se pare că roboții plătiți sunt mai eficienți. Nu este neapărat cazul. Există, de asemenea, roboți gratuite care au performanțe liniștitoare. “Image-4 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “]

 

 

 

Folosești celălalt robot de tranzacționare? Împărtășiți-vă experiența și lăsați-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!