luni, iulie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeBitcoin Cash (BCH) Criptomonedă în Timp Real

Bitcoin Cash (BCH) Criptomonedă în Timp Real

Preț Bitcoin Cash în TimpReal – BCH


Bitcoin Cash Crypto Monedă în Timp Real BCH / USD Preț


Cel Mai prețul Bun Broker Pentru a Cumpăra Prețul Bitcoin Cash

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Bitcoin Cash Crypto Currency în Timp Real BCH / EUR


Bitcoin Cash SV Preț în Timp Real


Bitcoin Cash vs Bitcoin Price în Timp Real BCH / BTC Crypto CurrencyCe Este Bitcoin Cash? Definiție

Bitcoin cash este o criptomonedă creată în august 2017, dintr-o furcă de Bitcoin. Bitcoin Cash a mărit dimensiunea blocurilor, permițând procesarea mai multor tranzacții și îmbunătățirea scalabilității. De asemenea, este conceput pentru a fi o criptomonedă tranzacțională care funcționează ca un sistem electronic de plată în numerar.

Folosind BCH

Bitcoin Cash a fost creat pentru a găzdui o dimensiune mai mare a blocului comparativ cu Bitcoin, permițând astfel mai multe tranzacții într-un singur bloc. Este destinat să rezolve problema de scalabilitate a bitcoinului și să ofere o mai mare utilitate în viața de zi cu zi.
Cu toate acestea, este menit să fie cheltuit mai degrabă decât păstrat ca un depozit de valoare. Puteți utiliza Bitcoin Cash pentru a achiziționa carduri cadou în categorii precum alimente, îmbrăcăminte și accesorii, jocuri, divertisment și mărfuri de aproape orice tip.
Care este Diferența Dintre Bitcoin Cash și Bitcoin? 

Bitcoin este limitat de timpul de procesare a tranzacțiilor, o problemă care a stârnit rupturi facționale în comunitățile de mineri și dezvoltatori de bitcoin.
Pentru aceasta, Bitcoin Cash a fost inițiată de minerii și dezvoltatorii de bitcoin preocupați de viitorul criptomonedelor bitcoin și de capacitatea sa de a se scala eficient.
În timp ce blocurile bitcoin sunt limitate la 1 MB, blocurile BCH pot fi de până la 32 MB.

Deci, principala diferență între BTC și BCH este dimensiunea blocurilor.

Ce Criptomonedă va Exploda în 2021?

Următoarea criptă câștigătoare va fi o chestiune de alegere a utilizatorului. Deoarece există peste 9.000 de criptomonede pe web, nu este deloc ușor să le analizăm pe toate.

O modalitate de a vă raționaliza alegerea este să vă uitați la atracția publică, măsurată prin capitalizarea de piață a monedelor (capitalizarea pieței monedelor).

Primele 9 active digitale, cum ar fi bitcoin, conform acestei valori în mai 2021 sunt:

  • Ethereum
  • Binance Coin
  • Cardano
  • Dogecoin
  • Clipoci
  • buline
  • Bitcoin Cash
  • Litecoin
  • Stelar

De Ce Să Investim în Bitcoin Cash?

Dacă Bitcoin Cash este o investiție bună, depinde și de modul în care vă așteptați să se comporte criptomoneda în viitor. Deși privit mai mult ca un mijloc de schimb, Bitcoin Cash poate fi considerat o investiție bună dacă credeți că scalabilitatea și prelucrarea mai rapidă a acestuia vor duce la adoptarea pe scară largă. Dar, din punct de vedere tehnic, Bitcoin Cash (BCH) are blocuri mai mari și poate procesa mai multe tranzacții la taxe mai mici decât Bitcoin (BTC), ceea ce face BCH o investiție mai bună, în special pentru utilizatorii interesați de plăți zilnice și cumpărături online.

Previziunea prețului Bitcoin Cash: Conform ultimelor prognoze pe termen lung, prețul Bitcoin Cash va ajunge la 500 USD până la sfârșitul anului 2021, apoi la 1.000 USD până la sfârșitul anului 2022. Bitcoin Cash va ajunge la 2.000 USD în 2029.

Dacă ați decis să investiți în Bitcoin Cash, nu ezitați să alegeți cea mai bună platformă criptografică.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!