luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatBitcoin - un Eșec după Goldman Sachs

Bitcoin – un Eșec după Goldman Sachs

Deoarece Bitcoin a atins noi maxime în ultimul an, mulți investitori (inclusiv dvs.) s-au întrebat dacă ar trebui să investească. O echipă Goldman Sachs vă spune: Bitcoin are potențial, dar nu este încă recomandat persoanelor fizice. Cu adevărat?

Crypto Abandonat de Goldman’s Wealth Management

Într-un nou raport către clienții săi de gestionare a averii, Goldman a menționat că Bitcoin și alte criptomonede nu îndeplinesc criteriile pe care banca le spune că determină dacă o clasă de active este „investibilă” – interesant de investit.

Echipa ISG a lui Goldman aplică cinci criterii pentru a determina dacă să cumpere sau nu Bitcoin :

  1.  Generați fluxuri de numerar stabile și fiabile pe bază contractuală, cum ar fi obligațiunile
  2.  Generați profituri prin expunerea la creșterea economică, cum ar fi acțiunile
  3.  Oferiți beneficii consistente și fiabile de diversificare pentru un portofoliu
  4.  Volatilitatea pernei
  5.  Furnizați dovezi consistente și fiabile de acoperire a inflației sau a deflației ca depozit de valoare

Bitcoin a eșuat și nu îndeplinește niciunul dintre criteriile de mai jos. Și echipa Goldman Sachs a subliniat că datele privind criptomoneda sunt limitate și uneori de calitate „slabă”.

 

O Discuție Ambiguă Despre BTC

Acest rating negativ pentru BTCUSD vine în timp ce Goldman își extinde ofertele de criptomonede clienților instituționali. La începutul acestui an, banca de investiții Goldman a înființat un birou dedicat tranzacționării criptomonedelor axat pe Bitcoin. În lunile următoare, banca va oferi, de asemenea, opțiuni de ethereum și futuri clienților săi, a raportat Bloomberg.

Am devenit schizofrenici la Goldman Sachs?

Nu ! De fapt, banca distinge două tipuri de investiții financiare: investițiile, care trebuie să îndeplinească criteriile de mai sus, și speculațiile.

Pentru investitorii standard care nu au o mulțime de active financiare în portofoliu sau a căror strategie de investiții este în mod intenționat cu risc scăzut, cryptos nu are prea mult sens.

Într-adevăr, pentru investitorii tradiționali, „caracteristicile de risc, rentabilitate și incertitudine” ale Bitcoin, o alocare de 1% către cripto într-un portofoliu cu risc moderat ar trebui să genereze o rentabilitate anuală de 165% pentru a fi semnificativă într-un portofel. O alocare de 2% ar necesita o rentabilitate anuală de 365%. Dar, în ultimii șapte ani, Bitcoin a generat o rentabilitate anuală de 69%.

Pe de altă parte, pentru dvs., care doriți să faceți o investiție cu potențial ridicat, cripto și, în special, Bitcoin, satisfaceți-vă perfect nevoile! Chiar mai mult dacă sunteți dispus să investiți în BTC / USD pe termen lung.

 

Cumpărarea Bitcoin Înseamnă Cumpărarea Viitorului Finanțelor

Pentru că da, Goldman Sachs a fost una dintre primele bănci care a cumpărat masiv Bitcoin pentru a câștiga mulți bani prin specularea prețului BTC! Dacă cumpărarea criptelor pentru cei integrați în portofoliul dvs. de investiții nu are sens din punctul de vedere al bancherului dvs., pe de altă parte, este foarte interesant dacă căutați performanțe ridicate datorită volatilității.

Cu doar câteva luni în urmă, Bitcoin a atins 64.000 de dolari, sau + 125% în doar 3 luni! Un câștig semnificativ în timp record, înainte de o scădere de -55% într-o lună.

Într-adevăr, acest tip de dinamism face ca criptarea să nu fie adecvată pentru gestionarea portofoliului. Dar adoptând o strategie de investiții similară cu Goldman Sachs și alți profesioniști de top din industrie, este posibil să se obțină performanțe mai bune decât orice alt activ financiar.


Mai ales că brokerii, cum ar fi eToro , vă permit, de asemenea, să câștigați bani cu mișcări de tip bearish bitcoin pentru a vă maximiza câștigurile potențiale.

 

În prezent, prețurile Bitcoin s-au consolidat cu mult sub 40.000 USD și este posibil să crească din nou în orice moment. Deși rămân unele riscuri de dezavantaj pe termen scurt, fondurile de investiții elvețiene și americane specializate în cripto au indicat deja că au profitat de mișcarea descendentă din ultimele săptămâni pentru a răscumpăra BTC. Obiectivul lor de preț BTC USD este în prezent de 100.000 USD până la sfârșitul anului 2021.

Cumpărarea criptelor înseamnă, de asemenea, cumpărarea viitorului finanțelor. Cele mai mari companii se îndreaptă din ce în ce mai mult către criptos, în special către Bitcoin și Ethereum. Chiar și guvernele încep să o recunoască drept o monedă oficială, El Salvador fiind liderul săptămânii trecute.

Aveți o singură întrebare de întrebat: sunteți un investitor tradițional care caută o investiție sigură ca Livret A sau un comerciant care caută oportunități unice? Dă-ne părerea ta în comentarii!

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!