luni, mai 27, 2024
Trading.roCriptomonedeRecenzii Coinbase - Cel Mai Bun Broker Crypto sau înșelătorie

Recenzii Coinbase – Cel Mai Bun Broker Crypto sau înșelătorie

Odată cu creșterea popularității activelor financiare, cum ar fi platformele criptomonede, cum ar fi Coinbase, ocupă mai mult spațiu. Dar să știe cum să rezolve un broker și escrocherii de încredere este dificil pentru utilizatori. Deci, pentru cazul Coinbase, ce opinie se poate avea este pozitivă sau negativă?

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Recenzie Coinbase – De Ce Să o Alegeți

Pe lângă faptul că este o platformă de tranzacționare, coinbase este, de asemenea, un portofel sau portofel pentru criptomonede. Furnizarea unui mediu de stocare a activelor pentru criptomonede este un serviciu căutat. Și oferă, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra criptomonede direct. De fapt, concentrarea totul pe o singură platformă evită complicațiile și reduce riscul de furt. Într-adevăr, este renumit pentru securitatea pe care o emană în lumea financiară, calificându-se chiar ca o opinie sigură a bazei de monede, care nu este unanimă.

Această platformă își concentrează activitatea în principal pe criptomonede. Această alegere de specializare își arată punctele forte în valute. Deci, această platformă nu vă permite să tranzacționați alte active, spre deosebire de brokeri precum Libertex sau eToro.Aceștia oferă posibilitatea de a vă diversifica investițiile.

 

Coinbase vs Etoro

Platforma eToro este liderul actual în tranzacționarea socială la nivel global. Acest lucru înseamnă că este cea mai bună platformă pe care puteți cumpăra criptomonede și că prin copierea investiției altor investitori. Deci, pentru a lua decizia cu privire la alegerea dintre Coinbase sau eToro? Tabelul de mai jos vă va permite să vă formați propria opinie cu privire la aceste platforme.

Informații cheie Coinbase vs eToro

Marcă globală

Anul creației

2012

2007

Numele cripto

51

26

Sediul central

San Francisco, în California

Cipru

Regulament

SEC

CySEC - Cipru

Copiere de tranzacționare 

non

da

pârghie

x3

non

Taxa medie

1,49%

1,0 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 •  Ethereum

Aplicație mobilă

da

da

Deci, conform datelor de mai sus, brokerul eToro depășește în mod clar moneda de bază. Într-adevăr, eToro oferă posibilitatea de a întârzia alte active și o opțiune Copy Trading.

Coinbase vs Libertex

Considerat unul dintre cele mai bune site-uri pentru achizițiile dvs. de criptomonede, platforma Libertex nu mai este prezentată. Acest lucru se datorează în special faptului că această platformă este supusă unei reglementări stricte, are costuri foarte competitive și, mai ales, este mai eficientă în fața concurenților. Pentru a determina diferența reală dintre aceasta și platforma Coinbase, văzând detaliile acestora în tabelul de mai jos.

Informații cheie Coinbase vs Libertex

Marcă globală

Anul creației

2012

1997

Numele cripto

51

50

Sediul central

San Francisco, în California

Paris

Regulament

SEC

CySec

Copiere de tranzacționare 

non

non

pârghie

x3

1: 600

Taxa medie

1,49%

1,0%

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 • Clipoci

 • Eter

Aplicație mobilă

da

da

Este destul de clar că Libertex oferă mult mai multe criptomonede utilizatorilor săi decât Coinbase. În plus, are o aplicație mobilă mult mai puternică pentru a cumpăra cripto valute peste tot. Libertex este, prin urmare, mult mai bun decât Coinbase.

Coinbase vs Vantage FX

Brokerul Vantage FX a cărui reputație se învârte în principal în domeniul tranzacționării Forex nu trebuie subestimată. Într-adevăr, este, de asemenea, un concurent mai mult decât excelent pentru Coinbase dacă vorbim despre monede virtuale. Vantage FX oferă clienților săi posibilitatea de a cumpăra cripto valute cu o pârghie mult mai interesantă decât cea oferită de coinbase. Deci, la cine ar trebui să te adresezi între Vantage FX și Coinbase? Acest tabel de comparație de mai jos vă va ajuta să luați decizia.

Informații cheie Coinbase vs Vantage FX


Marcă globală

Anul creației

2012

2009

Numele cripto

51

-

Sediul central

San Francisco, în California

Australia

Regulament

SEC

ASIC

Copiere de tranzacționare 

non

da

Pârghie

x3

1: 400

Taxa medie

1,49%

0,1 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

Aplicație mobilă

da

da

Platforma Vantage FX , pe lângă faptul că este mult mai experimentată decât coinbase, este și mai eficientă. Într-adevăr, are avantaje tehnologice mult mai sofisticate decât cele ale coinbase-ului.

 

Coinbase Trusted Site – Cine Este?

Creat în 2012 de Briam Armstrong și Fred Ehrsam, are sediul în California. Este o platformă de tranzacționare, cumpărare sau vânzare de criptomonede. Dar le poate stoca și deoarece este și un portofel sau portofel. Reputația acestei platforme este așa cum este astăzi datorită prezenței sale în întreaga lume. Putem vedea faptul că forumul coinbase sau site-ul de revizuire coinbase abundă pe web pentru a vorbi despre această platformă. Printre altele, platforma este supusă unor reglementări puternice și acest lucru la nivel internațional. Deci, singurul său este reglementat de SEC for Securities and Exchange Commission. Este un organism american însărcinat cu reglementarea și controlul piețelor financiare. Dar, este, de asemenea, reglementări internaționale. Astfel, pentru baza de monede fiabilitatea este o caracteristică dobândită și aplicabilă.

Cifre cheie Coinbase

Pentru a vedea obiectiv performanța reală a acestei platforme, iată câteva cifre care o privesc:

 • 56 de milioane de utilizatori din întreaga lume.
 • Prezent în peste 100 de țări (cum ar fi Coinbase France).
 • Volumul trimestrial tranzacționat de 335 miliarde dolari.
 • 223 miliarde de active pe platformă.

Printre altele, platforma a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de dolari. Numărul său crescător de utilizatori îl face una dintre platformele profitabile din afaceri.

Pentru cariera sa, se poate observa că în 2019 a suferit o pierdere netă de peste 28 de milioane de dolari. Și în cursul anului 2020, a atins o sumă de peste 1,14 miliarde de dolari, ceea ce se traduce prin creșterea cu peste 136%. Pentru notificarea coinbase 2021, se estimează la nivelul de  50 miliarde și 75 miliarde de dolari .

 

Taxe Coinbase

Pentru a analiza potențialul este utilizarea funcțională a unei platforme pentru a vedea de ce nu utilizați coinbase? Este important să acordați o atenție deosebită tarifelor percepute pe platformă. Într-adevăr, indiferent dacă este vorba de comisioanele de conversie coinbase sau comisioanele de tranzacție coinbase. Toate acestea trebuie examinate.

1. Notificare Coinbase – Taxe de depunere și retragere

Trebuie să știți că taxele percepute de coinbase variază de la 1,49 € la 3,99 €, în funcție de metoda de plată utilizată. În ceea ce privește modul de a retrage bani din coinbase? Efectuați doar transferuri bancare sau utilizați celelalte metode de plată. Se poate vedea, de asemenea, că costurile pentru cardurile de credit sunt destul de mari. Cu toate acestea, aceste taxe rămân destul de competitive dacă ne referim la nivelul mediu oferit în sector.

 • Între 25 și 50 €: comision fix de 1,99 €
 • Între 50 și 200 €: comision fix de 2,99 €
 • Dincolo de 200 €: 1,49 € comision.

2. Notificare Coinbase – Taxe de tranzacționare

În ceea ce privește taxele pe care coinbase le aplică în contextul tranzacționării criptomonedei, putem vedea că acestea sunt aliniate pe 2 baze:

 • O tranzacție spread de 0,5% pentru cumpărături și vânzări de criptomonede
 • O rată forfetară de 1% pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Recenzii Privind Metodele De Plată Coinbase

Platforma coinbase acceptă majoritatea metodelor de plată de pe piață. Acest efort de a face experiența utilizatorului cât mai ușoară posibil. Cu toate acestea, trebuie să fiți informat cu privire la metodele de plată care pot fi utilizate în țara dvs. Aceste diferite metode de plată sunt următoarele:

 • depozit bancar
 • Card de debit sau credit
 • PayPal
 • Cripto-valute

 

Revizuirea Fiabilității Coinbase

Reglementările furnizate de SEC sunt o garanție a fiabilității acestei platforme. Astfel, asigură stocarea monedei crytpo ca portofel. Astfel, stocarea jetoanelor bitcoin, ethereum sau dogecoin pe coinbase este fără risc. Faptul că este într-adevăr urmărit legal la nivel internațional înseamnă că nu este o înșelătorie. Și astfel este posibil să câștigi bani pe coinbase tranzacționând criptomonede sau cumpărând și vânzând.

De asemenea, merită să ne amintim că compania coinbase este o companie cotată la bursă. Cu o intrare inițială impresionantă de 250 USD pentru fiecare acțiune și o evaluare de până la 65 miliarde USD. Cu toate acestea, la deschiderea tranzacțiilor pe piață, prețul va crește ajungând la 381 de dolari. În acest moment, revizuirea acțiunilor monedei pare promițătoare, tranzacțiile învârtind în jur de 200 $ și 300 $.

Coinbase Review – Platformă Reglementată?

Este într-adevăr o platformă reglementată de un organism american responsabil de controlul și reglementarea piețelor financiare, și anume SEC. Această reglementare este mai mult decât necesară din cauza naturii nereglementate a activului oferit de coinbase com Avis riscă suficient pentru investitor.

Într-adevăr, întrucât criptomonedele nu sunt supuse unui organism central de control. Prin urmare, acestea nu sunt la fel de legitime ca monedele tradiționale emise de state. Pentru a depăși acest lucru, trebuie reglementată reglementarea platformelor criptomonede. Datorită acestui fapt, evităm diferitele tipuri de escrocherii obișnuite. În această zonă, cum ar fi deformările intenționate ale numelui, cum ar fi: colț de bază, coibază, cionbază, colț de bază proaspăt, colț de bază de observare sau chiar înșelătorie de colț de bază și chiar colț de bază. Trebuie să fii meticulos cu riscul de a-ți pierde fondurile inutil, numirea reală a platformei fiind „coinbase” .

 

Recenzii Coinbase Pe Platforme Web, Aplicații …

În ceea ce privește site-ul coinbase, putem spune că este unul dintre cele mai bine lucrate de pe piață. Într-adevăr, interfața cu utilizatorul site-ului a fost concepută în așa fel încât să faciliteze cât mai mult manipularea. Astfel, această mare ușurință în utilizare îl plasează la același nivel de manevrabilitate ca și brokerul. eToro.Este destul de intuitiv, permițând chiar și începătorilor să își ia repede amprenta. În plus, brokerul are și o versiune mobilă. În epoca smartphone-urilor, deținerea unei versiuni mobile a devenit într-adevăr o necesitate. Deci, în ceea ce privește aplicația coinbase, revizuirea pozitivă este incontestabilă. Feedback-ul cu privire la aceasta este destul de gratuit.

Ce Tranzacții Puteți Face Pe Coinbase

În afară de funcția sa de portofel pentru stocarea criptomonedelor, coinbase oferă utilizatorilor săi operațiuni pe criptomonedele prezente pe site.

1. Cumpărați criptomonedă

După ce v-ați înregistrat pe site-ul coinbase, veți putea accesa în cele din urmă secțiunea Cumpărare și vânzare. Apoi treceți la alegerea metodei de plată. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă plata cu cardul este rapidă, în special cu un transfer instantaneu de criptomonede. Dar rata de bază a monedei de aplicat va fi semnificativ mai mare. Pe de altă parte, utilizarea transferului, cum ar fi SEPA, este mai puțin costisitoare. Cu toate acestea, trebuie să așteptați în medie 48 până la 72 de ore înainte de a adăuga monede virtuale. . Trebuie doar să selectați moneda criptă pe care doriți să o achiziționați pentru a vă valida achizițiile.

2. Vindeți Crypto Currency

În ceea ce privește vânzarea, aceasta este accesată și prin componenta Achiziție și vânzare. Prin selectarea opțiunii Vânzare prin adăugarea unui cont bancar dacă acest lucru nu a fost realizat încă la înregistrare. Acest lucru vă permite în special să primiți direct suma vânzării direct în contul dvs. Pentru această operațiune este posibil să utilizați PayPal. În plus, aveți și opțiunea de a primi prețurile de vânzare direct pe portofel prin PayPal.

3. Schimb valutar crypto

Tranzacționarea sau conversia criptomonedelor este posibilă și pe coinbase. Putem tranzacționa niște monede criptografice care nu sunt de vânzare, precum cele noi pe piață. Pentru a face acest lucru, pur și simplu accesați pagina monedei care vă interesează. Apoi, trebuie doar să alegeți moneda criptă care urmează să fie schimbată în fila „Conversie”.

 

Coinbase – Ar Trebui Să Investiți În Criptomonede?

Platforma coinbase are multe calități ca platformă de criptomonede. Există faptul că oferă o mare varietate a acestui activ, iar faptul că este o platformă reglementată funcționează și în favoarea sa. În plus, acordă o atenție deosebită securizării. Aceste calități sunt mai mult decât lăudabile, însă nu sunt suficient de puternice în raport cu greutatea concurenților de pe piață. Într-adevăr, experiența liderului Libertex în domeniu este încă incontestabilă.

Ce Efect De Pârghie Oferă Coinbase?

Platforma americană oferă pârghie cu o marjă maximă x3. Motivul pentru care această opțiune este atât de constrânsă este că tranzacționarea criptomonedelor este destul de riscantă. Într-adevăr, pârghia are parametri complexi. Dar și licențe restrictive aplicate pe CFD-uri. În plus, efectul de levier este oferit doar utilizatorului contului coinbase Pro. Adică comerciantului care a confirmat deja pe piață. Această măsură urmărește mai ales să evite riscurile de a ajunge la un sold negativ după ce a investit în criptomonede în urma utilizării unei pârghii prea mari.

 

Lista Criptografică Disponibilă pe Coinbase

Iată o mică colecție a diferitelor criptomonede oferite de site-ul coinbase com pentru utilizatorii săi:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Clipoci
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • EOS
 • OmiseGo
 • Tezos
 • Stelar
 • Compus
 • Aave
 • UNU
 • UniSwap
 • Za
 • Tron
 • VeChain
 • Ethereum Classic
 • Filecoin

PS: Această listă este doar cu titlu informativ și nu este exhaustivă a tuturor criptomonedelor acceptate de coinbase.

Ce Portofel Este Oferit de Coinbase?

Platforma oferă portofele pentru fiecare monedă criptografică prezentă pe site-ul coinbase com.

Oferă într-adevăr „portofelele” în cauză („portofele”) în funcție de criptomoneda oferită pe site. Acestea vă permit să stocați cripto-monedele online odată achiziționate. Coinbase oferă un serviciu de stocare securizat prin așa-numitele portofele „hot” sau „hot wallet”. Acest lucru se face folosind aplicațiile gratuite Coinbase Wallet și Coinbase Vault, ambele fiind disponibile în versiuni mobile.

În ceea ce privește primul portofel și anume Coinbase, acesta este portofelul de bază oferit de platforma „de bază” a platformei. Prima sa caracteristică este ușurința tranzacționării criptelor valutare și, prin urmare, permite primirea instantanee a fondurilor dvs.

În ceea ce privește seiful Coinbase, este considerat a fi „seif virtual”. Într-adevăr, acest portofel oferă utilizatorului posibilitatea de a-și păstra criptomonedele în siguranță.

Cu toate acestea, în ciuda nivelului de securitate care este destul de ridicat pentru cele două portofele Coinbase oferite de platformă. Este mult mai logic să apelăm la depozitarea la rece. Și asta folosind o cheie fizică, de exemplu. Într-adevăr, să vă protejați în mod eficient moneda criptografică în ceea ce privește starea de notificare clubb coinbase este mai degrabă să vă îndreptați către stocarea în afara rețelei. Cu toate acestea, pentru site-urile cu suficientă experiență în securizarea fondurilor și a altor active, cum ar fi Libertex, aceasta nu este o problemă.

 

Coinbase Review – Avantaje și Dezavantaje ale Platformei

Platforma coinbase abordează o anumită eficiență dacă ne uităm la avantajele sale care sunt destul de grele. Cu toate acestea, are și o serie de defecte. Prin urmare, le vom vedea în detaliu, astfel încât să puteți obține o opinie obiectivă despre acest broker de criptomonede.

Avantajele Coinbase

Prin urmare, vom vedea principalele avantaje pe care le are platforma față de concurenții săi de pe piață. Și înțelegeți astfel cele mai bune fațete ale acestei platforme.

 • Prezența sa largă în lume, cu o acoperire de peste 100 de țări în prezent. Astfel, că gama largă de criptomonede acceptate de platformă.
 • Posibilitatea de a câștiga gratuit cripto valute. Acest lucru se datorează câștigului bazei de monede.
 • Oferă servicii de asistență pentru utilizatori destul de cuprinzătoare. Are într-adevăr resurse educaționale excelente pentru a vă sprijini cât mai bine posibil. Apoi, în plus față de acest lucru, un serviciu excelent pentru clienți, având în vedere capacitatea sa mare de reacție.
 • O mare preocupare pentru cel mai bun mediu de investiții. Acest lucru se reflectă în special în atenția acordată securității platformei. Printre altele, este și un punct de onoare să încheie o poliță de asigurare. Acesta din urmă fiind pentru fondurile pe care clienții săi au decis să le stocheze online.
 • Manevrabilitatea mare a interfeței sale. Într-adevăr, site-ul coinbase are o interfață suficient de simplă pentru a permite chiar și începătorului să își ia amprenta rapid.
 • O mare flexibilitate în operațiunile financiare. Acest lucru se reflectă în acceptarea unui număr mare de metode de plată diverse.
 • Implicarea în utilizarea criptomonedelor în economia reală prin înființarea unui card. Revizuirea cardului coinbase este destul de promițătoare. Într-adevăr, începând din 2019, este posibil ca utilizatorii acestui card să plătească pentru achiziționarea lor în magazinele criptografice sau pentru operațiunile clasice de retragere pe mașini automate.

 

Dezavantaje ale monedei

Cu toate acestea, platforma de revizuire a bazei de monede are o serie de neajunsuri care necesită îmbunătățiri:

 • Desigur, site-ul prezintă deja un număr destul de bun de criptomonede. Cu toate acestea, această listă are un număr mare de lacune.
 • Deși opțiunea de revizuire a câștigului de monede este interesantă, totuși, nu este o situație viabilă să câștigi criptomonedă gratuit.
 • Regretăm mai mult decât orice absența activelor precum acțiuni, ETF-uri, mărfuri sau chiar valutare. Cu siguranță, este o alegere să fi decis să se specializeze în criptomonede. Investitorii care doresc să își diversifice investițiile nu apreciază această limitare a instrumentelor.
 • O altă reclamație este probabil faptul că ratele bazei de monede sunt destul de mari. Fie că este vorba de comisioane de conversie sau comisioane de tranzacție. Acest lucru reduce foarte mult utilizarea cardului coinbase.
 • Dacă metodele de plată pentru achiziție sunt diversificate, acest lucru nu este valabil pentru retragere. Într-adevăr, metodele de retragere oferite sunt limitate.
 • Metode de retragere limitate
 • Un defect de neiertat este și lipsa de tranzacționare socială pe site.
 • Rețeaua coinbase are, de asemenea, o tendință nefericită de a fi inaccesibilă în timpul fluctuațiilor puternice ale prețurilor.

 

Coinbase Review – Cele Mai Bune Alternative în 2021

Este adevărat că coinbase este o bună platformă de criptomonede. Dacă ne concentrăm pe media sa, putem spune că este suficient de serios să se mențină pe piață. Cu toate acestea, atunci când intrăm pe piețele financiare nu suntem mulțumiți de bine, căutăm cel mai bun. Amintiți-vă, aceasta este o lume în care performanța și cifrele vorbesc pentru dvs. Platformele precum Libertex sau eTorosunt alternative bune pentru că umple golurile acestei platforme. Și asta oferind aceleași servicii, dar la costuri mult mai mici.

 

🤔Ce este un Crypto Currency Broker?

Un criptor broker este o platformă care acționează ca intermediar pe piața criptomonedelor de pe care comercianții pot vinde sau cumpăra monede digitale. Printre cele mai populare se numără: Libertex, eToro, Vantage FX, Binance ...

👮‍♂️Coinbase este un agent de încredere în criptomonede?

Coinbase este cel mai de încredere broker de criptomonede de pe piață. Este reglementat de SEC (Securities Exchange Commission). În plus, compania este listată la bursă. Acest lucru îl face o obligație de transparență și respectare a standardelor legale.

❔Câte valute Crypto pot tranzacționa pe Coinbase?

Puteți tranzacționa aproximativ 50 de criptomonede pe Coinbase, inclusiv: Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP și multe alte cryptos majore. Din păcate, nu putem găsi al patrulea criptă pe piață: Binance Coin.

💱Pot tranzacționa Dogecoin pe Coinbase?

În acest moment, Dogecoin nu este disponibil pentru tranzacționare pe Coinbase, dar bursa intenționează să o includă la sfârșitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie.

🇫🇷Coinbase este disponibil în Franța?

Coinbase este disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume, inclusiv în țări din Europa, cum ar fi Franța, Belgia și Germania.

💶Care sunt taxele Coinbase?

Coinbase este prezent în peste 30 de țări, iar metodele de plată sunt disponibile în aceste zone diferite. Pentru un transfer SEPA, operațiunea va dura între 4 și 5 zile, cu o taxă de 1,49%. În ceea ce privește plățile prin carduri de credit, taxele sunt de 4%, însă tranzacția este instantanee.

🔑De ce să nu folosiți Coinbase?

Acest serviciu este destul de limitat. Într-adevăr, coinbase nu vă oferă nicio cheie pentru a înțelege și a anticipa fluctuațiile pieței. Într-adevăr, site-ul este conținut pentru a stoca moneda dvs. criptografică. Este posibil să asimilați coinbase la o bancă online, dar cu o specialitate în criptomonede.

📈Cum să măresc nivelul contului meu Coinbase?

Dând clic pe secțiunea Limite de cont din Setări, veți putea vedea nivelul contului curent. Apoi, puteți face pașii următori pentru a vă crește nivelul contului: Mai întâi, trebuie să vă verificați numărul de telefon. Apoi verificați informațiile dvs. personale. Apoi vă confirmați identitatea cu un act de identitate cu fotografie. Și urmați instrucțiunile rămase pentru a crește nivelul contului.

⚡Ce ar trebui să fac dacă contul meu Coinbase este compromis?

Dacă credeți că contul dvs. este compromis, trebuie să contactați asistența Coinbase de la numărul de telefon asociat contului dvs. Apoi urmați instrucțiunile pentru a o dezactiva temporar.

👌Cât de sigure sunt datele cardului meu Coinbase?

Les données de votre carte sont hébergées hors site par vos fournisseurs de paiement. Ces données sont stockées en toute sécurité. La politique de données de Coinbase est à consulter pour plus d’informations.

💰Există taxe pentru retragerile instantanee ale cardului Coinbase?

Raspunsul este da. Dar variază în funcție de țara dvs. de locație. De exemplu, dacă vă aflați în Statele Unite, taxa de tranzacție pentru retragerea cardului instantaneu poate reprezenta până la 1,5% din retragere. Pentru clienții din Uniunea Europeană sau din Regatul Unit, aceste taxe pot atinge nivelul de 2% din tranzacție.

💻Cum îmi închid contul Coinbase?

Este ușor să vă închideți contul Coinbase. Într-adevăr, trebuie mai întâi să faceți clic pe Setări, apoi să selectați fila Securitate cont. Apoi derulați până în partea de jos a paginii și faceți clic pe Închidere cont. Bine de știut: mai întâi trebuie să vă resetați soldul contului la zero pentru ca acesta să fie închis. De asemenea, atunci când continuați operațiunea de închidere a contului, ar trebui să știți că această acțiune este ireversibilă.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!