marți, iunie 18, 2024
Trading.roTradingCont Coinhouse : Tutorial de înscriere și Test Complet

Cont Coinhouse : Tutorial de înscriere și Test Complet

Cont Coinhouse Avis LogoCoinhouse este o platformă criptografică destul de reputată pe web. Într-adevăr, mulți oameni consideră că este o alegere bună pentru a cumpăra cripto, în ciuda unor limitări. Acestea fiind spuse, dacă sunteți interesat să cumpărați monede digitale pe această platformă, atunci iată cantitatea maximă de informații despre aceasta. Ce merită cu adevărat contul Coinhouse? Cum să vă înregistrați pe această platformă? Veți avea răspunsuri la toate întrebările dvs. datorită acestei revizuiri cuprinzătoare.

Cum se deschide un cont Coinhouse? Tutorialul complet

Primul lucru de făcut atunci când doriți să cumpărați criptos de pe un site este să vă înregistrați pe această platformă. Deci, trebuie mai întâi să creați un cont pe Coinhouse dacă doriți să accesați serviciile sale. Iată întreaga procedură de urmat pentru a ajunge acolo:

 • Mai întâi, deschideți site-ul oficial Coinhouse, doar căutând numele acestuia în browser.
 • Apoi, când accesați pagina de pornire, veți vedea un buton „ Deschideți un cont ” în partea dreaptă sus a interfeței. Faceți clic pe acest buton.

Recenzii Coinhouse Creează cont

 • După aceea, platforma Coinhouse afișează un formular de înregistrare. Dacă aveți un cont Gmail, vă puteți potrivi acreditările cu contul pe care doriți să îl creați. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „ Continuați cu Google ”. În caz contrar, introduceți o adresă de e-mail validă în câmpul „E-mail”.
 • Apoi, trebuie să specificați tipul de cont pe care doriți să îl creați, bifând una dintre cele trei casete care apar pe ecran.

Notificare privind crearea contului Coinhouse

 • Acum, este afișat un nou formular în care trebuie să menționați datele dvs. personale, adică numele, prenumele, adresa etc.

Recenzii privind înregistrarea contului Coinhouse

În acest moment, contul dvs. este deja creat, dar lipsește doar un ultim lucru pentru a începe să îl utilizați.

Cum să vă verificați identitatea pe Coinhouse?

După completarea ultimului formular de înregistrare, tot ce trebuie să faceți este să vă justificați identitatea înainte de a putea cumpăra criptos. Pentru a face acest lucru, Coinhouse necesită pur și simplu câteva documente. Acestea includ, printre altele, dovada adresei, documentul de identitate sau pașaportul.

Prin urmare, va trebui să scanați aceste diferite elemente și să le încărcați pe site-ul oficial Coinhouse. Site-ul va verifica corespondența dintre documente și datele furnizate în timpul înregistrării. În cele din urmă, puteți începe să utilizați contul Coinhouse.

Cum se depun fonduri pe Coinhouse?

În realitate, nu trebuie să învățați cum să efectuați un depozit Coinhouse, deoarece platforma nu necesită bani pentru a fi pus într-un sold. Deci, puteți cumpăra sau vinde cryptos din anumite metode de plată.

De exemplu, puteți face o achiziție de Bitcoin fără a depune nimic. Cumpărați direct din contul dvs. bancar.

Cum să cumperi Cryptos din modulul tău Coinhouse?

Există doi pași principali pentru achiziționarea cripto-ului din noul dvs. cont Coinhouse.

 • Mai întâi, trebuie să alegeți metoda de plată pe care să o utilizați pentru această tranzacție. Deci, dacă doriți să utilizați un card de credit / debit, faceți clic pe butonul „ Adăugați card bancar. Apoi introduceți următoarele informații: numele, numărul cardului, data de expirare a cardului bancar.
 • De asemenea, îl puteți cumpăra printr-un transfer bancar. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „ Conectați un alt cont bancar ”. Apoi furnizați detalii precum: numele băncii, numele titularului contului, IBAN, BIC și Swift.
 • După ce ați ales metoda de tranzacție preferată, trebuie să adăugați adresa portofelului electronic. Prin urmare, trebuie să faceți clic pe butonul „ Portofel ”, apoi să selectați „ Asociați un portofel nou ”.
 • Ulterior, va apărea din nou un formular. Trebuie să îl completați configurând portofelul. Deci, specificați adresa și tipul de jeton de cumpărat. Finalizați dând clic pe „ confirmați un portofel nou ”.
 • Ultimul pas este achiziționarea cripto-ului propriu-zis. Deci, după ce ați adăugat un portofel în contul dvs. Coinhouse, accesați gama de criptare a site-ului. Găsiți jetonul pe care doriți să îl cumpărați. De exemplu, faceți clic pe „ Cumpărați Bitcoin ”. Apoi, configurați achiziția specificând suma și adresa portofelului.
 • De îndată ce se va face acest lucru, veți primi un cod de securitate. Deci, utilizați-l pentru a valida tranzacția.
 • În cele din urmă, când vedeți „ Felicitări ” pe ecran, înseamnă că tranzacția a avut succes.

Care sunt diferitele tipuri de conturi disponibile pe Coinhouse?

La prima vedere, Coinhouse vă oferă două tipuri principale de conturi în funcție de profilul dvs. În primul rând, aveți componenta conturilor personale. Aceste module sunt destinate investitorilor cu amănuntul de toate tipurile.

Apoi aveți secțiunea de conturi profesionale. Aici, este vorba despre modulele Coinhouse create pentru companiile mari sau pentru oricine altcineva care caută un serviciu specific.

Deci, în această parte a recenziei, veți găsi informații precise despre toate aceste tipuri diferite de conturi Coinhouse.

Conturi Coinhouse pentru persoane fizice

Conform informațiilor furnizate pe platforma sa, Coinhouse vă oferă trei module scalabile principale în funcție de nivelul dvs. de experiență și de mijloacele dvs. financiare. Iată diferitele conturi pentru persoanele cu această platformă franceză:

 • Contul clasic sau personal : Aceasta este versiunea originală sau implicită a site-ului. Astfel, acest modul vă oferă toate funcțiile și serviciile de bază ale Coinhouse. Adică posibilitatea de a cumpăra, vinde sau schimba mai mult de 30 de criptomonede prin metodele dvs. de plată.
 • Apoi aveți contul Coinhouse Premium : această versiune este mai avansată decât cea precedentă. Contul Premium este destinat și persoanelor care doresc să îl ducă la nivelul următor. Într-adevăr, cu acest modul, beneficiați de sprijinul experților în investiții pe platforma Coinhouse. Pentru aceasta, plătiți un comision anual de 468 € . În plus, aveți reduceri la taxele care vi se aplică. În cele din urmă, vă oferă, de asemenea, semnale și informații despre cryptos care ar putea exploda în viitor. Deci, dacă aveți un capital de investiții de bază de cel puțin 5000 € / $, acest cont Coinhouse vă va fi foarte util.
 • În cele din urmă, aveți ultimul cont personal numit Platinum . La fel ca modulul anterior, nu este gratuit. Cu toate acestea, nu stabilește o comisie anuală standard. Depinde de mai multe criterii. Contul Platinum este apoi caracterizat prin numeroasele sale specificități, cum ar fi segregarea conturilor, comisioane chiar mai mici, furnizarea unui raport de investiții destinat facilitării impozitării dvs., sprijin de către un expert Coinhouse doar pentru dvs. Cu mai mult de 10.000 € / $ de capital, este mai bine să alegeți acest din urmă cont.

Deci acestea sunt cele trei forme ale modulelor de investiții Coinhouse. Subliniem aici absența unui cont demo. Pe de altă parte, platforme mari precum Libertex, eToro, Vantage FX și AvaTrade le oferă toate.

 

Module Coinhouse pentru profesioniști

Platforma de cumpărare criptografică Coinhouse s-a gândit și la investitorii profesioniști și nu numai. Gama de conturi include, de asemenea, un modul pentru orice persoană competentă care dorește să colaboreze cu Coinhouse. Iată principalele module:

 • Contul pentru afaceri e. Coinhouse vă permite să cumpărați criptos în numele companiei dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați un cont de companie sau de afaceri și să plătiți un comision anual de 490 € . În plus, acest modul vă permite să fiți însoțiți de experți în cripto. Apoi vă oferă sfaturi cu privire la ce criptos să cumpărați pentru a crește bogăția afacerii dvs.
 • În plus, aveți și contul de consilier financiar . Dacă vă angajați în această activitate, Coinhouse vă permite să puneți la dispoziția clienților oferta sa de criptare.
 • Pentru a continua, Coinhouse vă oferă și un cont de custodie . Este de fapt un seif cripto. Deci, atunci când aveți o cantitate mare de criptare, vă puteți stoca monedele în acest portofel securizat, care este separat de toate celelalte conturi.
 • În cele din urmă, aveți contul de afiliere Coinhouse . După cum sugerează și numele său, acest modul este destinat persoanelor care doresc să își pună abilitățile în slujba site-ului. De exemplu, dacă aveți un public, îl puteți redirecționa către Coinhouse. Apoi câștigați un comision pentru fiecare client nou generat prin intermediul mass-media dvs.

Care sunt diferitele utilizări ale unui modul Coinhouse?

Probabil că v-ați întrebat ce lucruri concrete puteți face dintr-un cont Coinhouse. De fapt, aveți de ales între mai multe opțiuni și anume:

 • Achiziționarea de cripto-valute : Aceasta este principala utilizare a contului Coinhouse. Aveți posibilitatea să cumpărați fără limită toate monedele digitale disponibile în oferta sa. Aceasta direct printr-un transfer de bani, fără intermediarul unui depozit de fonduri.
 • Apoi ai vânzarea de monede digitale . Dacă aveți jetoane criptografice și doriți să le vindeți la prețul actual, contul dvs. Coinhouse vă facilitează găsirea unui furnizor. Desigur, se aplică câteva taxe pentru fiecare dintre vânzările dvs.
 • Depozitarea monedelor : așa cum am spus mai sus, contul Coinhouse poate acționa ca o bancă pentru criptos. Prin urmare, aveți de ales între un modul dedicat exclusiv stocării cripto, unde vă puteți păstra activele direct în contul de investiții. Oricum ar fi, piesele dvs. sunt în siguranță acolo.
 • În cele din urmă, puteți tranzacționa și cripto- uri dintr-un cont Coinhouse. Schimbul este permis, de asemenea, fără limită, atâta timp cât este un schimb între cryptos listate pe site.

Iată diferitele utilizări pe care le puteți face contului dvs. Coinhouse. După cum puteți vedea, tranzacționarea prețului cryptos nu este una dintre ele. Deci, dacă doriți să câștigați bani speculând cu privire la prețul criptomonedelor, mergeți și vizitați site-uri precum Libertex, eToro, AvaTrade, precum și Vantage FX.

Informații cheie Coinhouse vs eToro

Marcă globală

Anul creației

2014

2007

Numele cripto

30

26

Sediul central

Paris

Cipru

Regulament

AMF

CySEC - Cipru

Copiere de tranzacționare 

non

da

pârghie

non

non

Taxa medie

0,99%

1,0 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 •  Ethereum

Aplicație mobilă

non

da

Ce taxe se aplică diferitelor module Coinhouse?

Platforma de cumpărare criptografică Coinhouse aplică taxe în funcție de tipul de modul utilizat. Acestea fiind spuse, iată câteva date precise despre cele mai utilizate conturi ale sale:

 • Taxe pe un cont clasic: în cazul unei achiziții prin transfer, site-ul percepe 2,99% din tranzacție. Când cumpărați cu cardul de credit, plătiți 3,49% . Pe de altă parte, când vine vorba de vânzarea de jetoane, comisionul este de 2,99% .
 • Rată de cont premium: dacă cumpărați criptos prin acest cont prin transfer bancar, rata este de 2,49% și 3,49% cu cardul de credit. Impozitul pe vânzări este, de asemenea, ridicat, la 2,49% .

După cum puteți vedea, există o mică reducere a taxelor atunci când utilizați un cont Coinhouse Premium.

Rata contului premium

Taxe de cont clasice

Cumpărare prin transfer (2,49%)

achiziție prin transfer bancar (2,99%)

Achiziționare cu card de credit (3,49%)

Achiziționare cu card de credit (3,49%)

Vânzare (2,49%).

Vânzare (2,99%)

Ce Cryptos pot cumpăra cu un cont Coinhouse?

Există mai mult sau mai puțin 30 de valute digitale pe care le puteți cumpăra printr-un cont Coinhouse. Da, această ofertă este destul de limitată, dar este deja un început bun pentru a vă diversifica portofoliul. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multe cripte, este mai bine să vă înregistrați pe eToro. Acestea fiind spuse, iată câteva dintre jetoanele pe care le puteți găsi pe Coinhouse.

 • VeChain
 • Avalanşă
 • Uniswap
 • UNU
 • Inel buclă
 • REN
 • Aave
 • Token DAO Curve
 • Producător
 • Echilibrist
 • Pax Gold
 • Cardano
 • Cosmos
 • Rețeaua OMG
 • buline
 • EOS
 • Jeton de atenție de bază
 • Augur
 • Za
 • Stelar
 • Tezos
 • Bitcoin Cash
 • XRP
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Bitcoin

Aceste active digitale sunt disponibile la prețuri și niveluri de tranzacționare diferite. Puteți vizualiza diferitele prețuri criptografice direct pe platformă. În acest fel, investiți cu bună știință.

 

Ce țări acceptă Coinhouse?

Atâta timp cât jurisdicția țării în cauză permite achiziționarea de cryptos, puteți crea un cont Coinhouse acolo. Drept urmare, site-ul Coinhouse este disponibil aproape peste tot în zona SEPA. Iată câteva exemple de țări în care găsiți Coinhouse:

 • Franţa
 • Italia
 • Belgia
 • elvețian
 • Germania
 • și multe altele.

Care sunt regulamentele platformei Coinhouse?

Coinhouse este un site de cumpărare de cripto complet legal. De asemenea, este reglementat de un organism de renume internațional. Acesta este Autorité des Marchés Financiers , prescurtat AMF. Acest organism de reglementare este una dintre cele mai importante organizații de restructurare a pieței bursiere din Europa și, mai precis, din Franța.

Trebuie să vă declarați contul de impozite?

Totul depinde de legea în vigoare în țara dvs. de reședință. Într-adevăr, dacă legea impune să declarați toate sursele de venit în scopuri fiscale, trebuie să vă declarați și contul Coinhouse. Acest lucru se datorează faptului că contul dvs. vă va câștiga cu siguranță bani.

Desigur, trebuie să plătiți impozite în funcție de cât câștigați din acest profil Coinhouse. Mai mult, acest site vă permite să generați mai ușor un raport de investiții. Astfel, aveți mai puține probleme în declararea veniturilor rezultate din contul dvs. Coinhouse.

Cum să vă securizați contul?

Setarea unei parole pentru contul dvs. Coinhouse este un pas de bază. Un tocător cu experiență nu va avea probleme să vă pătrundă în cont dacă aceasta este singura măsură de securitate pe care ați luat-o. Din fericire, puteți optimiza siguranța modulului dvs.

Într-adevăr, Coinhouse a creat un sistem de autentificare cu doi factori (2FA) care ajută la consolidarea securității contului dvs. Deci, cum aplicați această măsură?

E simplu. Accesați secțiunea „Profilul meu” și selectați „ Activați autentificarea cu doi factori ”. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să descărcați aplicația Twilio AUTHY.

După activarea acestei funcții, veți avea nevoie acum de telefonul mobil și de parolă pentru a vă conecta cu succes la contul Coinhouse. Prin urmare, modulul dvs. este mai bine protejat în acest fel.

Cum să închideți modulul Coinhouse?

Aveți dreptul să vă închideți contul Coinhouse dacă credeți că nu îl veți mai folosi. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți o solicitare către site prin e-mailul [email protected]. Cu toate acestea, înainte de a efectua această interogare, trebuie să luați câteva măsuri de precauție.

De exemplu :

 • Trebuie să furnizați adresa de e-mail exactă utilizată pentru a deschide contul pe care doriți să îl închideți.
 • De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu există nicio tranzacție în desfășurare în contul dvs.
 • În cele din urmă, asigurați-vă că contul dvs. este gol. În caz contrar, retrageți imediat fondurile rămase.

Pe scurt, dacă urmați aceste instrucțiuni, Coinhouse vă va închide contul cât mai curând posibil.

 

Avantajele și dezavantajele modulului Coinhouse

Contul Coinhouse poate fi îmbunătățit. Cu alte cuvinte, are atât puncte tari, cât și puncte slabe. În această parte, facem o sinteză a diferitelor sale puncte forte și limitări.

Beneficii

La prima vedere, vedeți că contul Coinhouse este destul de avantajos. Iată câteva elemente pozitive care ar trebui evidențiate:

 • În primul rând, trebuie să salutăm pluralitatea tipurilor de cont Coinhouse. Într-adevăr, acest modul există în mai multe versiuni care corespund profilurilor de utilizator diferite.
 • Apoi, observăm că crearea unui cont Coinhouse este perfect legală, având în vedere reglementările acestui site.
 • În plus, conturile de pe acest site sunt extrem de securizate prin sisteme de criptare și o funcție 2FA.
 • Rețineți, de asemenea, că GUI-ul acestui cont îl face cu ușurință să fie utilizat.
 • Cel mai mare avantaj este acela de a putea cumpăra cryptos direct prin card sau transfer. Aceasta fără depunere prealabilă.
 • În cele din urmă, contul Coinhouse vă permite să fiți însoțiți de experți în criptomonede.

Inconvenientele

Din păcate, există câteva puncte destul de nefericite și despre contul Coinhouse. Iată limitele observate.

 • În primul rând, observăm că acest modul nu are o versiune demo. Deci, investitorii încep cu bani reali, care pot fi riscanți.
 • În al doilea rând, taxele și comisioanele pentru acest cont sunt mai mari decât media. Brokeri precum eToro oferă mult mai puțin.
 • Apoi, observăm că nu este posibil să tranzacționăm valoarea criptelor pe acest cont.
 • În cele din urmă, puteți deschide un cont numai dacă locuiți într-o țară din zona SEPA.

Rezumat: Puncte tari și limitări

Iată un rezumat al punctelor forte și punctelor slabe ale contului Coinhouse, așa cum s-a observat mai sus.


Beneficii


Dezavantaje

 • Diversitatea versiunilor contului

 • legalitate

 • Securitate

 • ușurință în utilizare

 • plata simplificată

 • asistență de către experți

 • fără cont demo Coinhouse

 • taxe scumpe

 • opțiunea de tranzacționare lipsă

 • restricție națională

Există o alternativă mai bună pentru Coinhouse?

Având în vedere diferitele limite pe care le observăm în contul Coinhouse, este clar că acesta nu este cel mai bun modul pentru a cumpăra criptos. Din fericire, aveți mai multe alternative care sunt mai bune.

Aveți contul eToro care acceptă o versiune demo, precum și o funcție de tranzacționare socială. Cu un modul eToro, puteți copia investițiile celor mai buni investitori.

În cele din urmă, aveți contul AvaTrade care are toate instrumentele profesionale de care aveți nevoie pentru a cumpăra criptos mai eficient.

Reglementat de : ASIC, CBI, FSA, FSCA, FSC și ADGM


Crypto Monnaies  :
Bitcoin, Ripple, Ethereum, Litecoin Dash, Bitcoin Dash, Monero, NEO, EOS 

Anul înființării  :

2006


Mijloace de plată  : cont bancar, transfer bancar, card de credit 

Aceste alternative sunt, prin urmare, mai bune decât contul Coinhouse. Vă recomandăm să vizitați aceste platforme pentru a afla personal.

 

Concluzie: Opinia noastră cu privire la modulul Coinhouse

Pe scurt, opinia noastră despre contul Coinhouse este destul de pozitivă. Acest lucru se datorează faptului că acest modul are caracteristici de calitate, în ciuda unor defecte. Trebuie totuși recunoscut faptul că contul Coinhouse face posibilă cumpărarea criptelor cu mare ușurință. Cu toate acestea, nu permite tranzacționarea în prețul criptelor. Motiv pentru care nu recomandăm această platformă.

🔻Ați mai folosit un cont Coinhouse? Dă-ne impresiile tale în comentarii. 🔻

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!