luni, mai 27, 2024
Trading.roTradingCont Kraken : Tutorial Creare Cont și Parametri de Modul

Cont Kraken : Tutorial Creare Cont și Parametri de Modul

spargeC─âuta╚Ťi cum s─â deschide╚Ťi un cont ╚Öi s─â cump─âra╚Ťi criptocurrency pe Kraken? E╚Öti exact acolo unde trebuie s─â fii. De c├ó╚Ťiva ani, Kraken a servit drept punct de reper printre o selec╚Ťie de platforme dedicate monedelor digitale. Acest lucru se datoreaz─â par╚Ťial faptului c─â se plaseaz─â pe pia╚Ť─â ca facilitator ├«n adoptarea acestui nou tip de metod─â de plat─â. ├Än acest articol, ve╚Ťi vedea cum arat─â deschiderea unui modul pe platforma Kraken ╚Öi cum s─â ├«l utiliza╚Ťi.

Cum se Deschide un Cont Kraken?

Pa╚Öii pentru deschiderea contului dvs. Kraken ╚Öi achizi╚Ťionarea criptomonedelor sunt relativ simpli de urmat. Singurul parametru important de luat ├«n considerare este verificarea suplimentar─â implementat─â de burs─â pentru a cre╚Öte securitatea activelor dvs. Iat─â ce trebuie s─â face╚Ťi pas cu pas:

 • Accesa╚Ťi ┬ásite-ul web Kraken ┬á: pute╚Ťi face acest lucru de la Google sau introduce╚Ťi direct Kraken.com ├«n bara principal─â a browserului. Aceasta v─â va redirec╚Ťiona apoi c─âtre platforma online unde vor avea loc pa╚Öii urm─âtori.
 • Face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ×Crea╚Ťi un contÔÇŁ de pe pagina principal─â ┬á: se afl─â ├«n partea dreapt─â sus a ecranului sub bara browserului. Acest buton porne╚Öte procesul de ├«nregistrare online.

Crea╚Ťi un cont Kraken Avis

 • Completa╚Ťi cu aten╚Ťie informa╚Ťiile solicitate ┬á : Aceasta implic─â introducerea datelor dvs. de identificare, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, un nume de utilizator securizat ╚Öi o parol─â pentru accesul dvs. ulterior.

Completa╚Ťi formularul Contului Kraken Avis

 • Valida╚Ťi-v─â ├«nregistrarea ╚Öi activa╚Ťi contul ┬á: Kraken v─â va trimite un cod de validare la adresa de e-mail furnizat─â anterior pe care trebuie s─â o recupera╚Ťi pentru a completa c├ómpul care apare pe site. Acum, v─â ve╚Ťi conecta din nou cu numele de utilizator ╚Öi parola pe care le-a╚Ťi introdus ├«n prealabil pentru a v─â activa contul ╚Öi a-l face func╚Ťional.

Activarea contului Kraken Avis

 

Care Sunt Tipurile de Conturi de pe Kraken?

├Än primul r├ónd, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â kraken ofer─â de fapt doar un singur tip de cont. ├Äntr-adev─âr, indiferent de profilul dvs. de investitor, ave╚Ťi doar o op╚Ťiune de modul pentru a cump─âra criptomonede pe platform─â. Cu toate acestea, acesta din urm─â se poate modifica ├«n func╚Ťie de nivelul de verificare pe care ├«l finaliza╚Ťi. Prin urmare, brokerul de schimb a pus la dispozi╚Ťie trei niveluri principale care v─â ofer─â avantaje speciale. Mai multe detalii despre specificul fiec─âruia dintre ele.

Nivelul de baz─â

Dup─â cum sugereaz─â ╚Öi numele, acesta este nivelul de baz─â al accesului la platforma Kraken ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťile sale de cump─ârare ╚Öi v├ónzare criptografice. Este necesar ╚Öi practic indispensabil pentru utilizarea celor mai de baz─â op╚Ťiuni ale site-ului de criptare. Pentru a-l accesa, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â introduce╚Ťi informa╚Ťii precum informa╚Ťii personale precum: numele dvs. complet, num─ârul de telefon ╚Öi adresa. Acest nivel de verificare v─â permite s─â:

 • Transfera╚Ťi anumite criptomonede ├«n contul dvs., inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether ╚Öi Ripple;
 • Depozit nelimitat de criptomonede;
 • 5.000 USD ca limit─â de retragere zilnic─â;
 • Cump─âra╚Ťi, vinde╚Ťi ╚Öi converti╚Ťi criptomonede;
 • Comer╚Ť cu levier;
 • Ob╚Ťine╚Ťi recompense cu miza.

Nivelul de baz─â este destul de apropiat de urm─âtorii pa╚Öi de verificare ├«n ceea ce ofer─â clien╚Ťilor. Ve╚Ťi avea a priori acelea╚Öi op╚Ťiuni ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi disponibile pentru gestionarea contului dvs. Kraken. Cu toate acestea, func╚Ťiile referitoare la cotarea FIAT vor fi disponibile numai dac─â face╚Ťi upgrade.

 

Nivelul intermediar

Aproape complet, acesta este nivelul de verificare care v─â ofer─â deschiderea real─â c─âtre utilizarea contului dvs. Kraken. Este necesar pentru gestionarea tranzac╚Ťiilor de c─âtre valute conven╚Ťionale precum dolarul american, euro sau lira sterlin─â. Pe l├óng─â func╚Ťiile de verificare de baz─â, v─â ofer─â:

 • Transfer bancar limitat la 100.000 USD pe zi ╚Öi 500.000 USD pe lun─â;
 • Transferul criptomonedelor ├«n contul dvs., inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether ╚Öi Ripple;
 • Depozit nelimitat de criptomonede;
 • 500.000 USD ca limit─â de retragere zilnic─â;
 • Achizi╚Ťionarea, v├ónzarea ╚Öi conversia criptomonedelor;
 • Tranzac╚Ťionare cu efect de levier;
 • Ob╚Ťine╚Ťi recompense cu miza;
 • Tranzac╚Ťionarea la termen a criptelor pentru investitorii din afara Statelor Unite;
 • Tranzac╚Ťionare la burs─â f─âr─â re╚Ťet─â.

De╚Öi este numit nivelul intermediar, acoper─â deja aproape toate op╚Ťiunile pe care ╚Ťi le poate oferi un cont Kraken pentru achizi╚Ťionarea de monede digitale.

Nivelul Pro

Acest nivel de verificare a contului dvs. v─â ofer─â acces nelimitat la Kraken. Este, de asemenea, cea mai bun─â versiune a modulului. ├Än principal, este necesar s─â fi trecut deja nivelul intermediar. ├Än plus, va trebui s─â ad─âuga╚Ťi datele dvs. bancare ╚Öi documentele justificative pentru a asigura veridicitatea informa╚Ťiilor transmise. Iat─â c├óteva dintre principalele avantaje pe care le ob╚Ťine╚Ťi cu versiunea Pro a contului Kraken:

 • Transferuri bancare nelimitate;
 • Depozite ╚Öi retrageri nelimitate de criptomonede;
 • Posibilitatea de a face tranzac╚Ťii OTC;
 • Achizi╚Ťionarea, v├ónzarea ╚Öi conversia criptomonedelor;
 • Tranzac╚Ťionare cu efect de levier;
 • Ob╚Ťine╚Ťi recompense cu miza;
 • Tranzac╚Ťionarea la termen a criptelor pentru investitorii din afara Statelor Unite;
 • Tranzac╚Ťionare la burs─â f─âr─â re╚Ťet─â.

Cum S─â Utiliza╚Ťi Contul dvs. Kraken Pentru a Cump─âra Cryptos?

Un cont Kraken este dedicat ├«n principal achizi╚Ťion─ârii de criptomonede, deci este dificil s─â nu ╚Ötii cum s─â ├«l folose╚Öti. ├Äntr-adev─âr, acesta din urm─â v─â ofer─â posibilitatea de a plasa comenzi directe pe pia╚Ť─â ╚Öi de a avea jetoanele dvs. ├«ntr-un timp relativ scurt. De asemenea, pute╚Ťi vinde ╚Öi tranzac╚Ťiona monedele ├«n siguran╚Ť─â pe platform─â. Cu toate acestea, va trebui mai ├«nt├ói s─â parcurge╚Ťi diferi╚Ťii pa╚Öi pentru a v─â verifica contul Kraken pentru majoritatea acestor ac╚Ťiuni. Explica╚Ťii mai detaliate ├«n urm─âtoarele p─âr╚Ťi.

 

Cump─âra╚Ťi Criptomonede pe Kraken

Cump─ârarea criptomonedelor pe Kraken este relativ simpl─â ├«n compara╚Ťie cu majoritatea celorlalte site-uri online. ├Äntr-adev─âr, platforma este complet optimizat─â pentru a v─â oferi acces u╚Öor la toate monedele digitale ╚Öi pentru a v─â permite s─â efectua╚Ťi o achizi╚Ťie cu un singur clic. Pentru a face acest lucru, sunt necesari totu╚Öi c├ó╚Ťiva pa╚Öi pe care ├«i ve╚Ťi beneficia. Vorbim aici despre:

 • Verificarea contului dvs .: Pentru a efectua o achizi╚Ťie utiliz├ónd o moned─â FIAT precum Euro, Dolar sau Franc elve╚Ťian, trebuie s─â fi╚Ťi cel pu╚Ťin la nivelul intermediar. Doar din partea din urm─â sunte╚Ťi autorizat s─â efectua╚Ťi depozite din contul dvs. bancar sau din orice alt sistem de pl─â╚Ťi conven╚Ťional. ;
 • Depunerea de fonduri: acest pas este evident crucial deoarece, dac─â contul dvs. nu are fonduri, este imposibil pentru dvs. s─â plasa╚Ťi o comand─â de cump─ârare pe pia╚Ť─â.
 • Achizi╚Ťionarea de cripto-valute : Odat─â ├«ndeplini╚Ťi pa╚Öii anteriori, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ×cump─âra╚Ťi criptoÔÇŁ. V─â va duce direct la pagina comenzilor de cump─ârare. Acum ave╚Ťi posibilitatea de a face acest lucru prin intermediul altor criptomonede sau monede FIAT.

De exemplu, s─â presupunem c─â dori╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi 2 Bitcoins cu contul dvs. Kraken folosind EURO, o moned─â comun─â. Iat─â aproximativ ce ve╚Ťi avea ├«n fa╚Ť─â:

Achizi╚Ťiona╚Ťi contul Bitcoin Kraken

Vinde╚Ťi Criptomonede

Pentru v├ónz─âri, procesul este destul de similar cu cel pe care vi l-am prezentat. Va trebui s─â urma╚Ťi aceia╚Öi pa╚Öi pentru verificarea contului, depunerea de fonduri ╚Öi apoi v├ónzarea jetoanelor. Acesta este aproximativ afi╚Öajul pe care ├«l ave╚Ťi ├«n fa╚Ť─â atunci c├ónd ini╚Ťia╚Ťi procesul de cump─ârare a criptelor pe contul dvs. Kraken:

Vânzarea Cryptos pe un cont Kraken

Schimb─â Criptomonede

Schimbul valutar crypto permite jetoanelor s─â fie convertite de la un blockchain la altul f─âr─â costuri suplimentare. Un cont Kraken v─â permite s─â schimba╚Ťi monedele dvs. cu lista criptomonedelor disponibile pe site. A╚Öa arat─â convertorul platformei de schimb:

Converti╚Ťi BTC ├«n USDT pe Kraken

Trading Criptomonede

Tranzac╚Ťionarea criptomonedelor este una dintre activit─â╚Ťile emblematice care pot fi realizate cu un cont Kraken. Echivalat foarte des cu achizi╚Ťionarea de jetoane, cele dou─â concepte vin ├«mpreun─â cu c├óteva nuan╚Ťe. Conceptul de aici este de a investi pe pia╚Ťa fluctua╚Ťiilor unei monede digitale fa╚Ť─â de o contrapartid─â. Prin urmare, spre deosebire de cump─ârarea de jetoane, ve╚Ťi c├ó╚Ötiga bani dac─â predic╚Ťiile dvs. sunt corecte ╚Öi numai atunci. Apoi, trebuie s─â v─â echipa╚Ťi cu aten╚Ťie pentru a cre╚Öte calitatea diverselor investi╚Ťii.

Kraken are instrumentele necesare pentru specula╚Ťiile bursiere pentru clien╚Ťii s─âi. De╚Öi majoritatea sunt accesibile de la nivelul de verificare Pro, nu ve╚Ťi avea nicio problem─â special─â la plasarea comenzilor complete de la nivelul intermediar. Pentru a face acest lucru, trebuie s─â trece╚Ťi prin *** ╚Öi apoi s─â deschide╚Ťi *** pentru a avea acces la diagramele de analiz─â ale activelor dvs. cripto preferate.

Kraken Account Trader

Care Sunt Taxele de pe Kraken?

Kraken percepe mai multe taxe dup─â deschiderea contului dvs. pe platform─â. Acestea sunt legate ├«n principal de tranzac╚Ťiile ╚Öi comenzile dvs. de pe pia╚Ť─â. Astfel, bursa a optat pentru un sistem procentual asupra sumelor implicate ├«n timpul negocierilor dumneavoastr─â. Acestea pot fi segmentate ├«n func╚Ťie de diferitele c├ómpuri de care sunt ata╚Öate ╚Öi, prin urmare, vom avea urm─âtoarele puncte:

Taxe de Reîncărcare

Acestea acoper─â toate depozitele ╚Öi retragerile pe care le efectua╚Ťi din contul dvs. Kraken. Acestea variaz─â ├«n func╚Ťie de moned─â ╚Öi de mijloacele de plat─â utilizate. De asemenea, putem observa c─â, ├«n unele cazuri, ╚Ťara de re╚Öedin╚Ť─â influen╚Ťeaz─â taxele care vor fi re╚Ťinute ├«n timpul tranzac╚Ťiilor dvs. pe site. Cu toate acestea, majoritatea sunt gratuite ╚Öi nu dep─â╚Öesc 10 EUR. Vedem c─â Kraken ├«l face un punct de onoare pentru a facilita accesibilitatea la platforma sa ╚Öi la pie╚Ťele criptomonede.

Taxe de Tranzac╚Ťionare

Acestea sunt luate atunci c├ónd plasa╚Ťi o comand─â de cump─ârare sau de v├ónzare pe o anumit─â criptomoned─â din contul dvs. Kraken. Acestea vor fi facturate numai dup─â ce site-ul v─â valideaz─â destina╚Ťia de plasare. Taxele de tranzac╚Ťionare ale Kraken sunt, prin urmare, diferite, ├«n func╚Ťie de tipul de tranzac╚Ťii pe care ├«l face╚Ťi. ├Än func╚Ťie de parametrii defini╚Ťi, iat─â aproximativ tarifele pe care vi le va fi taxat:

 • Cump─ârare instantanee : 0,9% la cump─ârarea oric─ârei monede stabile + 1,25% la perechi de criptare cu p├órghie.
 • Pentru monede stabile ╚Öi perechi Forex : ├«ntre 0,20% ╚Öi 0,0% ├«n func╚Ťie de cantit─â╚Ťi ╚Öi tipul pozi╚Ťiei deschise. Mai multe detalii despre sumele ╚Öi procentele facturate ├«n tabelul de mai jos.

******

Taxele pentru un cont Kraken sunt relativ mici pentru serviciile oferite. Cu toate acestea, unii clien╚Ťi le estimeaz─â prea mari ├«n compara╚Ťie cu concuren╚Ťa, ceea ce cre╚Öte considerabil num─ârul de opinii negative pe care le g─âse╚Öti pe internet. La r├óndul nostru, putem spune c─â aceste acces─âri sunt mai degrab─â premium ╚Öi merit─â pre╚Ťurile impuse de platform─â.

Disponibilitate

Metodă / partener

 depozit

Depozit minim

Taxe de depozit

Durata tratamentului

USD

USD

Numai SUA

 • FedWire
  (MVB Bank)

 • FedWire
  (semnătură bancă)

 • FedWire
  (Silvergate)

 • FedWire
  (custodia Etana)

 • FedWire
  (Synapse)

 • 1 USD

 • 1 USD 

 • 100 USD

 • 150 USD

 • 20 USD 

 • Gratuit

 • Gratuit

 • 10 USD

 • 5 USD

 • 0-1 zile lucrătoare

 • 0-1 zile lucrătoare

 • 0-1 zile lucrătoare

 • 2-5 zile lucrătoare
  sau instantanee

 • 3-5 zile lucrătoare

Intreaga lume

 • SWIFT
  (Banca de semnături)

 • SWIFT
  (Silvergate Bank)

 • SWIFT
  (Etana Custody)

 • 150 USD

 • 1 USD 

 • 100 USD

 • Gratuit

 • Gratuit

 • 10 USD

 • 2-5 zile lucrătoare
  sau instantanee

 • 0-5 zile lucrătoare

 • 0-5 zile lucrătoare

EEA
Individuel
EEA & US
Business Pro

SWIFT
(Bank Frick)

4 USD

 3 USD

1-5 zile lucrătoare 

Intreaga lume*; 

Business Pro

 • Sigiliu


 • Rețeaua de schimb Silvergate (SEN)

 • Fără minim

 • Fără minim

 • Gratuit

 • Gratuit

 • Aproape instantaneu

 • Aproape instantaneu

EUR

euro

 Numai SEPA

 • SEPA
  (Fidor)

 • SEPA
  (Frick Bank)

 • SEPA
  (InCore Bank)

 • SEPA / SEPA Instantaneu
  (ClearJunction)

 • 1 EUR

 • 1 EUR

 • 1 EUR

 • 1 EUR

 • Gratuit

 • Gratuit

 • Gratuit

 • Gratuit

 • 0-3 zile lucrătoare
  sau instantanee

 • 0-3 zile lucrătoare

 • 0-3 zile lucrătoare

 • 0-3 zile lucrătoare

Intreaga lume*

 • SWIFT
  (Bank Frick)

 • SWIFT
  (Fidor)

 • SWIFT
  (Etana Custody)

 • 4 EUR

 • 50 EUR

 • 150 EUR

 • 3 EUR

 • Gratuit

 • Gratuit

 • 1-5 zile lucrătoare

 • 1-5 zile lucrătoare

 • 2-5 zile lucrătoare
  sau instantanee

CHF

Numai în Liechtenstein și Elveția

SIC
(Bank Frick)

1 CHF

0,75 CHF

Aceeași zi

Intreaga lume*

 • SWIFT
  (Bank Frick)

 • SWIFT
  (Etana Custody)

 • 1 CHF

 • 150 CHF

 • 0,75 CHF

 • Gratuit

 • 1-5 zile lucrătoare

 • 2-5 zile lucrătoare
  sau instantanee

Rata contului premium

Taxe de cont clasice

Cumpărare prin transfer (2,49%)

achiziție prin transfer bancar (2,99%)

Achiziționare cu card de credit (3,49%)

Achiziționare cu card de credit (3,49%)

Vânzare (2,49%).

Vânzare (2,99%)

Care sunt Criptomonedele Oferite de Kraken?

Lista de jetoane pe care le pute╚Ťi achizi╚Ťiona prin contul dvs. Kraken este destul de impresionant─â. ├Äntr-adev─âr, toate monedele digitale care sunt bine clasate ├«n ceea ce prive╚Öte capitaliz─ârile de pia╚Ť─â sunt deja disponibile pe site. ├Än plus, o selec╚Ťie de viitoare criptomonede este ad─âugat─â la numele de top pentru a v─â ├«ncuraja s─â v─â diversifica╚Ťi investi╚Ťiile financiare f─âr─â prea multe riscuri. Prin urmare, Kraken v─â ofer─â posibilitatea de a investi printre ╚Öi al╚Ťii ├«n:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • EOS
 • Dash
 • Zcash
 • buline
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Pepene
 • Iconomi
 • Gnose
 • Augur
 • Za
 • Dogecoin
 • Valut─â
 • Clipoci
 • Stelar
 • Pripon
 • Clipoci
 • Cardano
 • Tezos
 • Cosmos
 • Qtum

╚śi multe alteleÔÇŽ

Dup─â cum a╚Ťi v─âzut, peste 60 de criptomonede sunt disponibile pe Kraken pentru tranzac╚Ťionare ╚Öi cump─ârare direct─â. Acest lucru este mult mai mic dec├ót unii concuren╚Ťi direc╚Ťi, cum ar fi Binance, de exemplu, dar aceast─â cifr─â este ├«nc─â impresionant─â.

 

Ce ╚Ť─âri Sunt Valabile Pentru Deschiderea Unui Cont Kraken?

De╚Öi Kraken este interna╚Ťional, nu pute╚Ťi deschide un cont pe platform─â de oriunde ├«n lume. Din p─âcate, nu toate ╚Ť─ârile sunt capabile s─â ofere acoperirea de securitate necesar─â pentru a v─â permite s─â accesa╚Ťi func╚Ťionalitatea modulului. Deci, ave╚Ťi c├óteva restric╚Ťii geografice puse ├«n aplicare de site-ul de schimb. Acestea variaz─â de la absen╚Ťa total─â a serviciilor Kraken la anumite limite specifice de utilizare. Prin urmare, vom avea urm─âtoarele ╚Ť─âri sau state ├«n cauz─â:

 • Afganistan
 • Congo Brazzaville
 • Congo-Kinshasa
 • Cuba
 • Iran
 • Irak
 • Libia
 • Coreea de Nord
 • Siria
 • Tadjikistan
 • Republica Centrafrican─â
 • Guineea-Bissau
 • Liban
 • Mali
 • Namibia
 • Somalia
 • Sudul Sudanului
 • Sudan
 • Yemen
 • Statul washington
 • Statul New York
 • Japonia
 • Australia

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, Fran╚Ťa nu se afl─â pe lista acestor ╚Ť─âri. Prin urmare, v─â pute╚Ťi deschide contul Kraken f─âr─â nicio limit─â ├«n timpul achizi╚Ťiilor. Acesta este ╚Öi cazul Belgiei, Elve╚Ťiei ╚Öi al tuturor ╚Ť─ârilor din zona euro. Autoriza╚Ťiile ╚Öi licen╚Ťele de reglementare ale site-ului par s─â ├«ncline balan╚Ťa. De asemenea, oferim o actualizare detaliat─â a organismelor care reglementeaz─â activit─â╚Ťile Kraken ├«n liniile care urmeaz─â.

Regulamentele Kraken

├Änainte de a v─â deschide contul Kraken, este evident s─â v─â interesa╚Ťi de reglement─ârile pe care le are platforma San Francisco. ├Äntr-adev─âr, putem spune c─â site-ul este destul de bine reglementat pentru un schimb ╚Öi v─â ofer─â un loc de tranzac╚Ťii pe criptomonede complet ├«ncadrate. ├Än special, platforma are mai multe licen╚Ťe de organizare fiabile pentru activit─â╚Ťile sale financiare ╚Öi serviciile de intermediere. Ceea ce este suficient de impresionant pentru a fi subliniat. Licen╚Ťele ob╚Ťinute de Kraken sunt dup─â cum urmeaz─â:

 • Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) ├«n Statele Unite ale Americii – num─ârul de ├«nregistrare (31000176593851).
 • Centrul de analiz─â a tranzac╚Ťiilor ╚Öi rapoartelor financiare (FINTRAC) din Canada sub num─ârul de ├«nregistrare M19343731.
 • Autoritatea financiar─â conduit─â (FCA) , ├«n Regatul Unit pe care le ├«nregistreaz─â ├«n conformitate cu CryptoFacilities Ltd , cu num─ârul de referin╚Ť─â 757895.
 • ├Än Rapoartele de tranzac╚Ťii australian ╚Öi Centrul de Analiz─â (AUSTRAC) care stie ca Bit Trade Pty Limited.
 • Agen╚Ťia de servicii financiare (FSA) ├«n Japonia. Num─âr de ├«nregistrare: nr.00022.

Trebuie S─â V─â Declara╚Ťi Contul De Impozite?

Trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â este obligatoriu s─â men╚Ťiona╚Ťi contul dvs. Kraken la depunerea declara╚Ťiilor de impozit pe venit. Odat─â ce deschiderea este complet─â ╚Öi verific─ârile sunt complete, trebuie s─â include╚Ťi modulul ├«n conturi pentru a nu avea probleme ulterior. A╚Öadar, v─â sf─âtuim s─â ave╚Ťi grij─â s─â nu o uita╚Ťi.

Cum S─â V─â Securiza╚Ťi Contul Kraken?

De╚Öi modulul platformei este destul de sigur, nu este exclus s─â fi╚Ťi victima unui atac cibernetic care vizeaz─â fondurile dvs. Prin urmare, c├óteva modalit─â╚Ťi de securizare a contului dvs. Kraken sunt disponibile direct de pe site-ul bursei. Acestea v─â vor permite s─â spori╚Ťi securitatea ├«n jurul conexiunilor ╚Öi sunt destul de u╚Öor de configurat f─âr─â a fi nevoie de manipul─âri complexe. Vorbim aici despre:

 • Identificare cu doi factori (2FA): este o op╚Ťiune suplimentar─â de acoperire a securit─â╚Ťii ├«n timpul conexiunilor dvs. Printre altele, v─â asigur─â c─â ve╚Ťi fi singurul cu acces la contul dvs. Kraken printr-un proces de identificare care se schimb─â la fiecare 30 de secunde ├«n timpul opera╚Ťiunilor dvs. Pentru aceasta, trebuie s─â activa╚Ťi func╚Ťionalitatea sa complet─â ├«n set─ârile contului dvs. pentru a v─â asigura c─â v─â protejeaz─â ├«mpotriva intruziunilor.
 • Securizarea adresei dvs. de e-mail: Scopul este ├«n primul r├ónd s─â v─â asigura╚Ťi c─â parolele pentru e-mailul dvs. ╚Öi contul dvs. Kraken sunt diferite. Apoi, este recomandat s─â elimina╚Ťi num─ârul de telefon din posibilele linkuri cu adresa dvs. de e-mail, deoarece este o modalitate mai u╚Öoar─â de a accesa datele de recuperare.
 • Nu ├«mp─ârt─â╚Öi╚Ťi nim─ânui telefonul sau laptopul : aici, trebuie mai ├«nt├ói s─â evita╚Ťi s─â v─â transmite╚Ťi parola oricui o cere. Ar trebui s─â v─â feri╚Ťi de orice eventualitate care vine din aceast─â parte, deoarece este, de asemenea, o modalitate de a v─â proteja contul Kraken.
 • Securizarea conexiunilor la internet : poate p─ârea banal─â, dar este una dintre modalit─â╚Ťile preferate de a v─â ataca pe dvs. ╚Öi pe contul dvs. Kraken. Astfel, ├«n general, este recomandat s─â evita╚Ťi Wi-Fi-ul public sau s─â utiliza╚Ťi un VPN puternic ca parte a conexiunilor dvs. Pentru propria conexiune, nu ezita╚Ťi s─â configura╚Ťi un router ├«n care ve╚Ťi introduce o parol─â complex─â.

 

Cum S─â V─â ├Änchide╚Ťi Contul Kraken?

Nu mai dori╚Ťi s─â v─â utiliza╚Ťi contul Kraken ╚Öi s─â v─â g├óndi╚Ťi s─â ├«l ├«nchide╚Ťi definitiv? Nu v─â face╚Ťi griji, exist─â o solu╚Ťie. ├Än primul r├ónd, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â platforma de schimb din San Francisco nu percepe taxe de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi nu percepe taxe de inactivitate. P─âr─âsirea modulului f─âr─â a v─â reconecta la acesta este, prin urmare, o op╚Ťiune valid─â care nu v─â va costa nimic.

Cu toate acestea, dac─â ve╚Ťi folosi din nou acredit─ârile vechi sau dori╚Ťi s─â elimina╚Ťi contul dvs. Kraken din declara╚Ťia de impozite, v─â vor dura doar c├óteva minute. ├Än primul r├ónd, va trebui s─â c─âuta╚Ťi formularul general disponibil pe site-ul platformei. Apoi ├«l ve╚Ťi completa ╚Öi selecta╚Ťi op╚Ťiunea de ├«nchidere a contului ╚Öi a╚Ťi terminat.

Avantajele și Dezavantajele Kraken

Având un cont Kraken are avantajele sale, dar și câteva puncte negative care sunt dezvăluite în timpul utilizării sale de zi cu zi. Următoarele linii detaliază aceste aspecte diferite ale modulului de schimb.

Beneficii

Marea majoritate a punctelor men╚Ťionate ├«n acest articol sunt punctele forte sau avantajele cre─ârii unui cont Kraken. Acesta este cazul, de exemplu:

 • Multiplicitatea criptomonedelor : Kraken v─â ofer─â un catalog plin de jetoane ├«n care pute╚Ťi investi. Este, ├«n special, una dintre platformele cu cel mai diversificat domeniu de posibilit─â╚Ťi.
 • Site-ul ╚Öi aplica╚Ťia sa mobil─â optimizate : totul este fluid ╚Öi dinamic, f─âr─â suprapunere. Tranzac╚Ťionarea sau cump─ârarea criptomonedelor direct pe platforma de schimb este literalmente o s─ârb─âtoare pentru ochi.
 • Cont reglementat ╚Öi autorizat : ┬ĘC├óteva licen╚Ťe de reglementare sunt legate ├«n special de contul dvs. Kraken. Prin urmare, ave╚Ťi securitatea ╚Öi stabilitatea platformei pe care investi╚Ťi.
 • Utilizarea marjelor de investi╚Ťii : tranzac╚Ťionarea cu p├órghie pe criptomonede este relativ rar─â pe majoritatea platformelor. Kraken ├«╚Öi confirm─â rolul de site de top pentru monedele digitale, oferindu-v─â o marj─â de p├ón─â la x5 din capitalul dvs.
 • O component─â de instruire : dac─â sunte╚Ťi nou ├«n monedele digitale ╚Öi dori╚Ťi s─â investi╚Ťi ├«n ea, este posibil. Ghidurile video ╚Öi articolele oferite de Kraken sunt at├ót distractive, c├ót ╚Öi educative, pentru a v─â u╚Öura ├«n╚Ťelegerea elementelor de baz─â ale acestor noi monede.
 • Lichiditate consistent─â : Cump─âra╚Ťi criptomonede ╚Öi revinde╚Ťi-le ori de c├óte ori dori╚Ťi. ├Äntr-adev─âr, Kraken are una dintre cele mai bune lichidit─â╚Ťi de pe pia╚Ť─â ╚Öi o pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi f─âr─â costuri suplimentare.

Dezavantaje

Iat─â principalele aspecte negative ale cre─ârii ╚Öi utiliz─ârii unui cont Kraken pe pia╚Ťa valutar─â digital─â:

 • Taxe clar mari ├«n compara╚Ťie cu concuren╚Ťa : printre site-urile de top pe care s─â cump─âra╚Ťi cripto-valute, se pare c─â Kraken are cele mai semnificative taxe. Acest lucru este, desigur, variabil ├«n func╚Ťie de instrumente, dar ├«n medie r─âm├óne valabil.
 • Unele erori : mai mul╚Ťi clien╚Ťi au men╚Ťionat ├«n notele lor c─â au ├«nt├ómpinat erori ├«n timpul sesiunilor lor de tranzac╚Ťionare. Unii dintre ei au raportat c─â au pierdut bani ca urmare. Prin urmare, este un punct negativ pe care nu ├«l putem ignora ├«n acest articol.
 • F─âr─â cont demo : orice broker serios trebuie s─â aib─â un modul de testare pentru a facilita gestionarea fondurilor de investi╚Ťii reale pe platforma sa. Din p─âcate, Kraken nu ofer─â unul, ceea ce este un pic ru╚Öinos.

 

Exist─â o Alternativ─â Mai Bun─â la Kraken?

De╚Öi platforma are c├óteva puncte negative, este ├«nc─â dificil s─â faci mai bine dec├ót Kraken la achizi╚Ťionarea de criptomonede. ├Äntr-adev─âr, brokerul este ├«ntotdeauna una dintre cele mai bune alegeri posibile de pe pia╚Ť─â. Cu toate acestea, unii brokeri sunt la fel de eficien╚Ťi ╚Öi v─â ofer─â acces competitiv. Acesta este cazul, de exemplu, cu eToro ╚Öi Libertex care s-au deschis la monedele digitale acum c├ó╚Ťiva ani. Ast─âzi, ace╚Ötia sunt pozi╚Ťiona╚Ťi ca lideri ├«n achizi╚Ťionarea de Bitcoin ╚Öi Ethereum ├«n CFD-uri.

Alte platforme de acela╚Öi tip, cum ar fi Binance, Coinhouse sau Coinbase, sunt, de asemenea, op╚Ťiuni viabile pentru cump─ârarea criptomonedelor. Acestea v─â ofer─â cump─ârarea de jetoane ╚Öi tranzac╚Ťionarea pe site-urile lor de schimb la pre╚Ťuri foarte competitive.

Informații cheie Kraken vs eToro

Marcă globală

Anul creației

2011

2007

Numele cripto

72

26

Sediul central

 • Fără Francisco

 •  Statele Unite

Cipru

Regulament

 • FinCEN

 • FINTRAC

 • FCA

 • FSA

CySEC - Cipru

Copiere de tranzacționare 

non

da

Pârghie

da

1: 2

Taxa medie

0,026% din suma tranzacției

1,0 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Pripon

 • Bitcoin Cash

 • Cardano

 • Bitcoin

 •  Ethereum

Aplicație mobilă

 da

da

Concluzie: Ce Să Ne Gândim la Contul Kraken?

├Än cele din urm─â, analizele contului Kraken pot fi divergente, dar toate converg ├«ntr-un singur punct: este o op╚Ťiune sigur─â ╚Öi fiabil─â. ├Äntr-adev─âr, Kraken ofer─â un modul de investi╚Ťii care este at├ót simplu, c├ót ╚Öi eficient, care este orice altceva dec├ót o ├«n╚Öel─âtorie. Prin urmare, nu ve╚Ťi avea griji majore ├«n crearea sa ca ├«n utilizarea sa. Cu toate acestea, punctele negative men╚Ťionate ├«n acest articol ar trebui s─â v─â atrag─â aten╚Ťia asupra riscurilor pe care le ave╚Ťi ├«n investirea banilor ├«n ele. Alternative precum Binance, AvaTrade sau chiar eToro sunt la fel de viabile ╚Öi mai lini╚Ötitoare.

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzac╚Ťionarea pe pie╚Ťele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizeaz─â performan╚Ťa instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!