luni, iulie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeElrond Recenzie: Ar Trebui să Investim în Această Criptomonedă?

Elrond Recenzie: Ar Trebui să Investim în Această Criptomonedă?

Logo ElrondNote Elrond AvisOpiniile pozitive Ce putem spune, ce va trebui acum s─â lu─âm ├«n calcul cu ELGD (pe scurt) pentru a-╚Öi diversifica portofoliul de jetoane. ├Äntr-adev─âr, re╚Ťeaua dezvoltat─â de Benjamin Mincu, Lucian Mincu ╚Öi Lucian Todea ├«n 2017 se afl─â ├«n proces de stabilire pe pia╚Ť─â de la noul impuls dat acestui proiect ├«n iulie 2020. Rezumatul criptomonedei ├«n aceast─â opinie.

Elrond Avis -Diagram─â Pre╚Ť ├«n Timp Real ╚Öi Valoarea de Pia╚Ť─â


Cele Mai Bune Site-uri Pentru a Cump─âra Elrond Crypto

Exist─â o multitudine de platforme care v─â vor permite s─â cump─âra╚Ťi cripto Elrond, dar condi╚Ťiile vor fi aleatorii. Prin urmare, v─â prezent─âm cele mai optimizate site-uri pentru a cump─âra Elronds.

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Notificare Elrond, Cripto de Încredere sau Înșelătorie?

Rena╚Öterea criptomonedelor pe pia╚Ť─â ├«n ultimii ani poate pune ├«n mod logic ├«ndoial─â un nume mic precum Elrond. Pe de alt─â parte, de╚Ťin─âtorii de jetoane sunt destul de formali pe forumurile de discu╚Ťii, EGLD este un jeton sigur pentru investi╚Ťii.

Putem ad─âuga c─â col╚Ťul a fost dezvoltat de structura Elrond Network cu sediul ├«n Malta ╚Öi se bucur─â de credibilitate ├«n opiniile pozitive pe care le-am ├«nt├ólnit pe internet. ├Än plus, Elrond este disponibil pe platforme serioase precum Libertex sau Binance, care asigur─â fiabilitatea criptomonedelor pe care le ofer─â.

Recenzii Despre Cursul Elrond: Va Exploda?

Este destul de dificil s─â studiezi pre╚Ťul criptei Elrond ├«n acest moment datorit─â datelor istorice limitate disponibile. Cu toate acestea, din octombrie 2020, valoarea jetoanelor a continuat s─â creasc─â. ├Äntr-adev─âr, dup─â un IPO de 13,98 USD, acum g─âsim pre╚Ťul s─âu ├«n jur de 100 USD. ├Än plus, pare evident c─â cripto-ul Elrond nu a atins ├«nc─â v├órfurile ╚Öi are ├«nc─â c├ó╚Ťiva ani ├«nainte. Prin urmare, putem concluziona ├«n mod logic c─â cripto-ul poate fi ni╚Öa de investi╚Ťii perfect─â pentru lunile urm─âtoare.

Investi╚Ťia ├«n Elrond: o Idee Bun─â sau Proast─â?

Elrond este o criptografie t├ón─âr─â, ├«n evolu╚Ťie, care ofer─â investitorilor ╚Öi utilizatorilor posibilitatea de a-╚Öi diversifica portofoliile. Ideea din spatele designului tokenului este de a instala moneda crypto ├«n timp, p─âstr├ónd aceea╚Öi performan╚Ť─â constant─â. Prin urmare, v─â putem sf─âtui doar s─â v─â g├óndi╚Ťi cu aten╚Ťie la subiect, deoarece o investi╚Ťie ar fi benefic─â pentru dvs. ├«n orice mod.

Dac─â ave╚Ťi ideea de a investi ├«n Elrond, trebuie mai ├«nt├ói s─â determina╚Ťi tipul de investi╚Ťie. ├Äntr-adev─âr, ave╚Ťi posibilitatea de a de╚Ťine direct jetoane ├«n cantit─â╚Ťi aleatorii sau de a trece printr-un broker pentru a tranzac╚Ťiona CFD-uri. ├Än ambele cazuri, investi╚Ťia ├«n Elrond necesit─â o strategie strict─â care v─â va permite s─â ob╚Ťine╚Ťi profitul maxim.

Are Elrond un Viitor pe Pia╚Ť─â? Opinie

Este dificil de spus cu precizie care va fi viitorul lui Elrond pe pia╚Ťa criptomonedelor ├«n lunile urm─âtoare. Cu toate acestea, unele date cheie, cum ar fi pre╚Ťul actual, ne pot oferi o privire asupra tendin╚Ťelor viitoare. ├Äntr-adev─âr, putem spune c─â de ceva timp, Elrond are varia╚Ťii destul de ascendente, iar investitorii au o opinie destul de pozitiv─â. ├Än plus, scalabilitatea ╚Öi solu╚Ťiile oferite de blockchain-ul token sunt pe cale s─â devin─â parte a timpului. Toate acestea prezic─â un viitor cel mai productiv pentru EGLD ╚Öi de╚Ťin─âtorii de jetoane.

Previziunile Pre╚Ťurilor Elrond Crypto – Recenzii

Anali╚Ötii financiari au analizat cripta Elrond ╚Öi pre╚Ťul acesteia. Au ├«ncercat s─â stabileasc─â care sunt urm─âtoarele pre╚Ťuri pe care le va ar─âta un simbol EGLD ├«n urm─âtoarele c├óteva luni. Rezultatele sunt destul de interesante ╚Öi confirm─â ideea c─â moneda este un pariu sigur ├«n care s─â investe╚Öti banii t─âi. Cu toate acestea, acestea din urm─â r─âm├ón doar prognoze bazate pe evolu╚Ťia istoric─â a pre╚Ťului activului cripto.

Prin urmare, trebuie s─â lu─âm aceste informa╚Ťii cu o perspectiv─â minim─â ╚Öi s─â putem realiza propriile analize. Acest lucru v─â va ajuta s─â v─â face╚Ťi deciziile de investi╚Ťii mai u╚Öoare ╚Öi s─â v─â adapta╚Ťi ├«n cazul unei tendin╚Ťe contrare. ├Än plus, iat─â cifrele prognozate pentru Elrond pentru urm─âtoarele 24 de luni.

Previziuni Elrond Price 2022

Iat─â datele despre prognoza de pre╚Ť a lui Elrond pentru anul 2022:

Lună

Preț mediu ($)

Procentul de creștere (%)

Ianuarie 2022

166.64$

83.1%

Februarie 2022

155.31$

70.65%

Mar 2022

173.76$

90.93%

Aprilie 2022

139.94$

53.77%

Mai 2022

159.63$

75.4%

Iunie 2022

181.11$

99%

August 2022

153.44$

68.6%

Iulie 2022

146.46$

60.93%

Sept 2022

173.93$

91.12%

Oct 2022

138.68$

52.38%

Noiembrie 2022

178.61$

96.25%

Dec 2022

150.38$

65.24%

Previziuni ale pre╚Ťului Elrond pentru 2023

Urm─âtoarele numere reprezint─â prognoza de pre╚Ť a lui Elrond pentru anul fiscal 2023.

Lună

Preț mediu ($)

Procentul de creștere (%)

Ianuarie 2023

200,67$

120,49%

Februarie 2023

182,11$

100,11%

Mar 2023

222,33$

144,3%

Aprilie 2023

176,78$

94,25%

Mai 2023

158,92$

74,63%

Iunie 2023

158,41$

74,07%

August 2023

184,96$

103,24%

Iulie 2023

166,86$

83,35%

Sept 2023

181,85$

99,81%

Oct 2023

156,18$

71,61%

Noiembrie 2023

224,33$

146,49%

Dec 2023

162,17$

78,2%

Cump─âra╚Ťi Elrond (EGLD / USD) cu Libertex

Libertex este ├«ntr-adev─âr unul dintre cele mai bune site-uri pentru a cump─âra Elrond de la introducerea cripto-ului. Brokerul online reglementat CySEC a stabilit condi╚Ťiile ideale pentru a tranzac╚Ťiona activele cripto ╚Öi a profita de mi╚Öc─ârile pie╚Ťei.

Astfel, clien╚Ťii ├«╚Öi pot face achizi╚Ťiile doar av├ónd un cont de tranzac╚Ťionare online pe una dintre platformele disponibile. ├Än restul acestei revizuiri, v─â prezent─âm c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli pe care trebuie s─â-i urma╚Ťi ╚Öi pentru a cump─âra criptomoneda prin Libertex.

Deschide╚Ťi un Cont de Tranzac╚Ťionare

Dup─â cum v-am explicat mai devreme, deschiderea unui cont de tranzac╚Ťionare este primul pas ├«n cump─ârarea Elrond pe Libertex. Procesul este destul de simplu ╚Öi complet f─âr─â h├órtie. Prin urmare, toate datele necesare pot fi furnizate direct de pe PC-ul sau smartphone-ul conectat la Internet. Iat─â deci o scurt─â prezentare general─â a ceea ce trebuie f─âcut pentru o deschidere real─â a modulului Libertex:

 • Accesa╚Ťi site-ul web Libertex:┬á face╚Ťi clic pe unul dintre linkurile din aceast─â recenzie Elrond sau accesa╚Ťi direct Google.
 • ├Änregistra╚Ťi-v─â: nimic nu poate fi mai simplu. Face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ×├Änregistra╚Ťi-v─âÔÇŁ de pe pagina principal─â ╚Öi completa╚Ťi formularul de ├«nregistrare cu informa╚Ťiile solicitate.

De ├«ndat─â ce a╚Ťi finalizat procesul de ├«nregistrare Libertex, ve╚Ťi avea acces direct la aceste platforme. Cu toate acestea, brokerul v─â poate solicita informa╚Ťii suplimentare pentru a spori securitatea contului dvs. Prin urmare, va fi necesar s─â furniza╚Ťi documente justificative pentru anumite date furnizate anterior ├«n formular.

Fonduri de Depozit

Pentru ca contul dvs. s─â fie pe deplin func╚Ťional, trebuie s─â face╚Ťi o prim─â re├«nc─ârcare a unei sume mai mari sau egale cu 100 ÔéČ. Pentru a face acest lucru, Libertex a pus la dispozi╚Ťie mai multe metode de plat─â sigure. Prin acestea, pute╚Ťi continua cu u╚Öurin╚Ť─â.

├Än plus, brokerul online v─â permite s─â beneficia╚Ťi de un bonus de 3 p├ón─â la 20% ├«n func╚Ťie de sumele pe care le ve╚Ťi injecta ├«n contul dvs. real. Alte beneficii vi se vor acorda mai t├órziu. Efectuarea permisului de depunere necesit─â:

 • Face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ×Depune╚Ťi fonduriÔÇŁ din partea de sus a paginii de pe platform─â;
 • Selecta╚Ťi una dintre metodele de plat─â disponibile pe cea pe care urmeaz─â s─â o utiliza╚Ťi;
 • Introduce╚Ťi suma suplimentar─â ╚Öi face╚Ťi clic pe ÔÇ×DepunereÔÇŁ.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul c─â, pentru a cump─âra Elrond, trebuie s─â investi╚Ťi sume mai mult sau mai pu╚Ťin substan╚Ťiale. De fapt, valoarea unei unit─â╚Ťi este de obicei ├«n jur de 100 USD ╚Öi aceast─â sum─â va fi ├«nmul╚Ťit─â cu cantit─â╚Ťile pe care le ve╚Ťi lua. Prin urmare, ├«ncerca╚Ťi s─â depune╚Ťi suficiente fonduri, astfel ├«nc├ót s─â nu v─â limita╚Ťi ├«n investi╚Ťii. ├Än plus, iat─â o prezentare general─â a interfe╚Ťei de depozit Libertex:

Cum s─â Cump─âra╚Ťi Elrond pe Libertex

Etapele preliminare finalizate constituie cea mai mare parte a opera╚Ťiunii. Acum, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â investi╚Ťi ├«n pre╚Ťul Elrond ╚Öi nimic nu este mai u╚Öor pe Libertex. Deci, urma╚Ťi urm─âtorul proces pentru a finaliza achizi╚Ťionarea Elrond pe Libertex.

 • Deschide╚Ťi platforma Libertex, MetaTrader 4 sau 5 a brokerului;
 • Accesa╚Ťi lista instrumentelor financiare disponibile ╚Öi selecta╚Ťi clasa de criptomonede;
 • Apoi selecta╚Ťi Elrond (EGLD / USD);
 • Trece╚Ťi graficul pe curba de cump─ârare;
 • Analiza╚Ťi pre╚Ťul ╚Öi plasa╚Ťi o comand─â de cump─ârare pe valoarea de pia╚Ť─â a criptomonedei.

De Ce S─â Cump─âra╚Ťi Elrond pe Libertex?

Libertex este unul dintre brokerii care colecteaz─â cele mai pozitive opinii cu privire la achizi╚Ťionarea Elrond. Acest lucru se datoreaz─â ├«n parte faptului c─â ofer─â servicii reglementate de c─âtre o institu╚Ťie la alegere. Licen╚Ťa sa de reglementare CySEC ├«i permite s─â ofere clien╚Ťilor s─âi servicii de calitate ╚Öi o platform─â sigur─â.

Prin urmare, nu ve╚Ťi risca ├«n ceea ce prive╚Öte criptomonedele ╚Öi investi╚Ťiile dvs. ├Än plus, afluxul de investitori c─âtre broker permite men╚Ťinerea unui nivel de lichiditate peste medie. Prin urmare, acest lucru faciliteaz─â tranzac╚Ťionarea ╚Öi reduce considerabil pre╚Ťurile oferite pe jeton comparativ cu al╚Ťi brokeri online.

Ve╚Ťi ├«n╚Ťelege, Libertex este una dintre cele mai bune oferte de pe pia╚Ť─â pentru Elrond, dar nu numai. Pute╚Ťi g─âsi o multitudine de alte cripto-valute, inclusiv cele mai populare ╚Öi altele mai pu╚Ťin cunoscute, cum ar fi:

 • Bitcoin ;
 • Ethereum;
 • DogeCoin;
 • Ripple XRP;
 • Bitcoin Cash;
 • Litecoin;
 • TRON ;
 • Compus;
 • NEO;
 • Ca Qtum;
 • Eos;
 • Poligon;
 • Stelar;
 • IOTA (IOTA / USD);
 • 0x (0x / USD)
 • PancakeSwap;
 • Ontologie;
 • Tezos;
 • UniSwap;
 • Teren ;
 • Solona;
 • Valut─â;
 • FileCoin;
 • Elrond;
 • Dash;
 • Binance Coin;
 • Aave;
 • Avalan╚Ö─â;
 • Algorand;
 • Bitcoin Cash / Bitcoin (BCH / BTC);
 • Chiliz;
 • Cosmos ;
 • Bitcoin Gold ;
 • Produc─âtor;
 • Nu ;
 • OmiseGE;
 • Jeton de re╚Ťea Synthetix;
 • Zcash;
 • AN;
 • Za.

Revizuirea Istoricului Pre╚Ťurilor Elrond Crypto

Care ar fi poten╚Ťialul de a investi dac─â a╚Ťi pariat pe Elrond cu ceva timp ├«n urm─â? Aceasta este ├«ntrebarea pe care to╚Ťi investitorii care inten╚Ťioneaz─â s─â investeasc─â fonduri ├«n cripto-activ. Acesta este motivul pentru care vom analiza c├óteva date istorice ale pre╚Ťului Elrond ├«n aceast─â opinie.

2020: Începuturi Interesante

Lansarea oficial─â a Elrond ├«n iulie 2020 poate fi descris─â ca fiind un succes din perspectiva contextului. De╚Öi cripto-ul a optat pentru o schimbare de simboluri ├«n ultimul minut, structura re╚Ťelei Elrond a reu╚Öit s─â ajung─â din urm─â bine. De╚Ťin─âtorii au putut, prin urmare, s─â migreze de la ERD la EGLD f─âr─â probleme ╚Öi valoarea sa de pia╚Ť─â nu a fost afectat─â. Dup─â o ofert─â ini╚Ťial─â de schimb de 3,25 milioane dolari, cu 25% din jetoanele v├óndute, Elrond a ├«nregistrat ini╚Ťial un pre╚Ť de ***. ├Än s─âpt─âm├ónile care au urmat, Elrond a c├ó╚Ötigat de aproape trei ori valoarea sa.

Curs EGLD 2020 Avis Elrond

2021: Confirmare

Cripto-ul a fost ├«n circula╚Ťie doar de c├óteva luni, dar 2021 este deja un exerci╚Ťiu de confirmare. ├Äntr-adev─âr, acest lucru se datoreaz─â faptului c─â opiniile sunt destul de ├«mp─âr╚Ťite cu privire la problema evolu╚Ťiei lui Elrond ╚Öi a capacit─â╚Ťii sale de a fi un cripto sigur. Cei mai dubio╚Öi investitori sper─â c─â 2021 va putea confirma tendin╚Ťa ╚Öi impulsul a ├«nceput la sf├ór╚Öitul anului 2020 ╚Öi p├ón─â acum simbolul ├«╚Öi respect─â promisiunile.

Totu╚Öi, numerele nu sunt la fel de extraordinare ca pe alte criptos scalabile. Acest lucru nu ├«mpiedic─â Elrond s─â continue s─â ├«nregistreze scoruri satisf─âc─âtoare. Contractele pentru tranzac╚Ťionarea diferen╚Ťelor beneficiaz─â, de asemenea, de volatilitatea care urc─â zi de zi odat─â cu fluxul de comercian╚Ťi de criptomonede. Anul este ├«nc─â ├«n desf─â╚Öurare, dar putem acorda deja credit EGLD.

Evaluarea cursului EGLD 2021 elrond

Cum Func╚Ťioneaz─â Elrond Crypto?

Elrond este o criptomoned─â cu un blockchain care poate fi multiplicat de zece ori prin crearea de aplica╚Ťii descentralizate. Crearea acestor Dapps sau aplica╚Ťii descentralizate trece prin contracte inteligente ╚Öi ├«i permite lui Elrond s─â ├«╚Öi m─âreasc─â capacitatea de gestionare a datelor.

Func╚Ťionarea blockchain-ului de criptare Elrond Network este destul de similar─â cu toate a╚Öa-numitele criptomonede de a treia genera╚Ťie. Prin urmare, ├«╚Öi propune s─â rezolve problemele de interoperabilitate ╚Öi scalabilitate pe care le ├«nt├ómpin─â de obicei blockchain-urile. Acest lucru ├«i permite, ├«n special, s─â fie mai eficient ╚Öi mai receptiv ├«n gestionarea tranzac╚Ťiilor utilizatorilor.

Cine Investe╚Öte ├«n Elrond Crypto? – Opinie

├Än mod ideal, toat─â lumea este capabil─â s─â cumpere jetoane sau s─â ├«╚Öi schimbe valoarea de pia╚Ť─â. Elrond ├«╚Öi propune s─â ofere solu╚Ťii blockchain pentru ├«ntreprinderi ╚Öi persoane fizice, satisf─âc├ónd ├«n acela╚Öi timp cererea semnificativ─â. Prin urmare, aceasta trebuie s─â includ─â o accesibilitate semnificativ─â a criptei Elrond, astfel ├«nc├ót s─â nu d─âuneze niciunui poten╚Ťial investitor.

├Än plus, cripto se num─âr─â printre succesorii desemna╚Ťi ai Ethereum. Acest lucru implic─â deschiderea c─âtre publicul larg, iar platformele de schimb criptografic au ├«n╚Ťeles acest lucru. Prin urmare, nu ve╚Ťi avea preocup─âri majore cu privire la investi╚Ťiile ├«n Elrond, indiferent de tipul de investi╚Ťie pe care dori╚Ťi s─â ├«l face╚Ťi.

Capitalizarea Pie╚Ťei Elrond ╚Öi Volumul Comer╚Ťului: Ce Loc pentru Cripto?

├Än ceea ce prive╚Öte capitalizarea de pia╚Ť─â, ├«l g─âsim pe Elrond pe locul 59 al celor mai bune criptos cu 1.414.250.000 de dolari. ├Än nici m─âcar un an, col╚Ťul a reu╚Öit s─â ajung─â ├«n top 60, ceea ce este admirabil. Aceasta este, de asemenea, o dovad─â a popularit─â╚Ťii na╚Öterii monedei criptografice.

├Än plus, observ─âm, de asemenea, c─â volumul s─âu zilnic de tranzac╚Ťionare este ├«n jur de 47 milioane dolari, ceea ce ├«l face una dintre cele mai tranzac╚Ťionate titluri de valoare de pe pia╚Ť─â.

Câteva Sfaturi pentru a Investi Bine în Elrond Crypto

├Änainte de a ├«ncepe un pariu precum investi╚Ťia ├«n Elrond, ar fi ├«n╚Ťelept s─â face╚Ťi c├óteva predispozi╚Ťii. Prin urmare, iat─â c├óteva sfaturi ├«n aceast─â recenzie care v─â vor ajuta s─â v─â ajusta╚Ťi cel mai bine strategia de investi╚Ťii Elrond.

 • Investi╚Ťi ├«n CFD-uri : CFD-urile cu un broker online v─â ofer─â mai multe garan╚Ťii de securitate ╚Öi mai mult─â flexibilitate ├«n investi╚Ťiile dvs. Acestea v─â permit doar s─â paria╚Ťi pe mi╚Öc─ârile pre╚Ťului ac╚Ťiunii activului. ├Äntr-adev─âr, ve╚Ťi putea profita de varia╚Ťiile alcista ╚Öi bearish ale Elrond conform previziunilor dvs. ├Än plus, ve╚Ťi putea beneficia de efectele de levier pentru a cre╚Öte cantit─â╚Ťile care vor fi achizi╚Ťionate. Pe de alt─â parte, alegerea de a investi ├«n jeton cump─âr├ónd jetoane v─â expune direct la o sc─âdere a pre╚Ťului ╚Öi v─â restr├ónge drastic capacitatea de a le vinde.
 • Apela╚Ťi la o platform─â reglementat─â : exist─â o mul╚Ťime de platforme de unde pute╚Ťi cump─âra jetoane Elrond sau pute╚Ťi tranzac╚Ťiona CFD-uri. Prin urmare, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi ├«ntotdeauna pe un site reglementat. Acesta din urm─â v─â va permite s─â investi╚Ťi oferind ├«n acela╚Öi timp garan╚Ťii de securitate pentru fondurile dvs.
 • Investi╚Ťi doar ceea ce pute╚Ťi pierde : pot exista momente ├«n care previziunile ╚Öi predic╚Ťiile nu sunt ├«n concordan╚Ť─â cu realitatea. Ceea ce ├«nseamn─â c─â exist─â posibilitatea ca ╚Öi analizele dvs. s─â nu fie bune ╚Öi s─â pierde╚Ťi bani. V─â recomand─âm s─â investi╚Ťi sume pe care le ve╚Ťi pierde f─âr─â a avea un impact major asupra stilului dvs. de via╚Ť─â zilnic.

Compara╚Ťia Comisioanelor de Investi╚Ťii Elrond Crypto

Dac─â cump─âr─â cripta Elrond este ├«nc─â accesibil─â, taxele percepute de platforme pot ├«nclina opiniile investitorilor. Acestea vin de obicei sub form─â de comisioane pentru cantit─â╚Ťile de jetoane pe care le cump─âra╚Ťi. Acesta este motivul pentru care v-am f─âcut acest tabel comparativ cu procentele pe care site-urile de pe cripta Elrond le recupereaz─â ├«n aceast─â opinie.

Brokeri

Cheltuieli

Comision

11,5 sâmburi (încărcare variabilă)

-

orice

1,9% comision (5 puncte)

pas de spreads

 -1.0% 

De Unde s─â Cump─âra╚Ťi Cripto Cu ╚Öi F─âr─â P├órghie?

Efectul de p├órghie v─â va permite ├«n principal s─â umfla╚Ťi num─ârul de Elrond ├«n care ve╚Ťi investi. Acesta din urm─â este foarte adesea absent pe cripturile active pe majoritatea platformelor de brokeraj online. Iat─â, ├«n aceast─â opinie, c├ó╚Ťiva dintre brokerii care au aceste marje de investi╚Ťii pentru negocierea Elronds c─âtre clien╚Ťii lor:

Brokeri

Pârghie 

1:30

1:2

2:1

Care Sunt Cele Mai Bune Strategii Pentru a Investi ├«n Elrond? – Opinie

Exist─â doar dou─â forme principale de investi╚Ťii pentru criptomonede, inclusiv Elrond, care sunt: ÔÇőÔÇőpozi╚Ťiile lungi ╚Öi scurte. ├Äntr-adev─âr, indiferent dac─â tranzac╚Ťiona╚Ťi CFD-uri ╚Öi cump─âra╚Ťi jetoane, ve╚Ťi avea de ales ├«ntre a cump─âra pentru a revinde direct sau a v─â p─âstra jetoanele ├«n timp ce valorile lor cresc considerabil. Aici vom analiza aceste dou─â op╚Ťiuni pentru a v─â ar─âta avantajele ╚Öi dezavantajele strategiei dvs. EGLD.

Investi╚Ťii pe Termen Scurt

Aici, este vorba de a paria pe mici varia╚Ťii ale pre╚Ťului activului EGLD. Este mai u╚Öor de aplicat ├«n contextul unei investi╚Ťii ├«n CFD-uri din cauza lichidit─â╚Ťii pe care o ofer─â. Cu alte cuvinte, va trebui s─â analiza╚Ťi cu aten╚Ťie tendin╚Ťa ├«nainte de a plasa comanda de cump─ârare. Apoi, va fi vorba de a face aceea╚Öi opera╚Ťie de mai multe ori pe zi pentru fiecare c├ó╚Ötig sau pierdere din tranzac╚Ťiile anterioare.

Prin urmare, aceast─â abordare necesit─â o concentrare considerabil─â ╚Öi un timp pentru a fi alocat pie╚Ťei financiare. ├Än plus, trebuie s─â st─âp├óni╚Ťi configurarea indicatorilor, deoarece ace╚Ötia sunt esen╚Ťiali pentru a determina punctele de intrare eficiente ├«n tendin╚Ť─â. Dup─â ce a╚Ťi ├«ndeplinit aceste condi╚Ťii prealabile, trebuie pur ╚Öi simplu s─â:

 • Schimba╚Ťi periodicitatea graficului dvs. pe zi ├«ntreag─â (1m, 5m, 15m, 1h, 4h, D1);
 • Utiliza╚Ťi un indicator de tendin╚Ť─â pentru a determina punctele de intrare relevante;
 • ├Änmul╚Ťi╚Ťi cump─ârarea ╚Öi v├ónzarea EGLD de fiecare dat─â c├ónd o tranzac╚Ťie genereaz─â profit.

Cump─âra╚Ťi recenzii pentru Elrond Court Terme

Exemplu de Investi╚Ťii pe Termen Scurt

S─â presupunem c─â dori╚Ťi s─â lua╚Ťi pozi╚Ťii optimiste la pre╚Ťul Elrond, iar brokerul dvs. v─â arat─â pre╚Ťul de cump─ârare la 86.476. Cump─âra╚Ťi 55 de cantit─â╚Ťi pentru a le p─âstra maxim 3 zile, stabilind un stop loss la 84.568 ╚Öi un profit profit la 90.564. Iat─â, aproximativ, eventualit─â╚Ťile cu care v─â ve╚Ťi confrunta:

 • Stop loss-ul dvs. este declan╚Öat automat ╚Öi pozi╚Ťiile dvs. sunt v├óndute la 84.568 pentru a limita pierderile. A╚Öadar, primi╚Ťi ├«napoi 4.651 USD ├«mpotriva 4.756 USD investi╚Ťi. Un deficit de 105,18 USD pe parcursul a 8 ore ├«n sesiune.
 • Pre╚Ťul Elrond nu atinge profitul sau oprirea dvs. ├«n termen de 3 zile definite anterior ╚Öi decide╚Ťi s─â vinde╚Ťi. Pre╚Ťul ├«n acest moment exact este 88.032 din cele 55 de pozi╚Ťii. Recupera╚Ťi 4.841,76 USD ├«mpotriva a 4.756 USD injecta╚Ťi, ceea ce face un c├ó╚Ötig de 85,76 USD.
 • Profitul preluat plaseaz─â o comand─â de v├ónzare automat─â odat─â ce pre╚Ťul Elrond a atins valoarea de 90.564. Prin urmare, cele 55 de pozi╚Ťii v─â permit s─â recupera╚Ťi 4.981,02 USD pentru 4.756 USD investi╚Ťi. Un profit de 225 USD timp de 2 zile ├«n sesiune.

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, c├ó╚Ötigurile pe termen scurt sunt de obicei destul de mici. Aceast─â strategie v─â las─â ├«n continuare alegerea ├«ntre cre╚Öterea cantit─â╚Ťilor sau multiplicarea agresiv─â a pozi╚Ťiilor pentru a v─â cre╚Öte rentabilitatea investi╚Ťiilor. ├Än plus, necesit─â abilit─â╚Ťi specifice ╚Öi mintea unui comerciant experimentat. Din aceste motive, nu v─â recomand─âm.

Investi╚Ťii pe Termen Lung

Investi╚Ťia pe Elrond pe termen lung se reduce la luarea de pozi╚Ťii sau cump─ârarea de jetoane pe care le ve╚Ťi p─âstra pe termen nelimitat. Acest tip de investi╚Ťie este potrivit at├ót pentru tranzac╚Ťionarea CFD, c├ót ╚Öi pentru achizi╚Ťionarea de jetoane ├«n sine.

Spre deosebire de abordarea pe termen scurt, ve╚Ťi avea flexibilitatea de a urma cursul ╚Öi de a v─â adapta obiectivele pe baza evenimentelor. ├Äntr-adev─âr, obiectivul dvs. va fi pur ╚Öi simplu s─â a╚Ötepta╚Ťi p├ón─â c├ónd valoarea cripto-ului este suficient de mare pentru a v─â vinde monedele sau pentru a deveni utilizator, profit├ónd de pre╚Ťul s─âu ridicat.

Aceast─â abordare nu necesit─â instrumente de analiz─â puternice pentru a determina tendin╚Ťa. Cu toate acestea, trebuie s─â v─â uita╚Ťi la performan╚Ťele ╚Öi previziunile istorice pentru a v─â ajuta ├«n procesul dvs. Implementarea sa este relativ simpl─â. Deci trebuie s─â:

 • Petrece╚Ťi graficul de analiz─â pe o periodicitate ridicat─â (D1, W1, M1, Y1);
 • Analiza╚Ťi previziunile de pre╚Ť EGLD (EGLD / USD) pentru lunile urm─âtoare ╚Öi determina╚Ťi-v─â stop loss-ul ╚Öi lua╚Ťi profit.
 • Plasa╚Ťi comanda de cump─ârare ╚Öi a╚Ötepta╚Ťi.

Cump─âra╚Ťi recenzii pe termen lung Elrond

 

Exemplu de Investi╚Ťie pe Termen Lung

Acum presupune╚Ťi c─â ve╚Ťi plasa o comand─â de cump─ârare pe termen lung la pre╚Ťul Elrond. Pre╚Ťul afi╚Öat de brokerul dvs. este de 86.476 pentru o unitate. Deschide╚Ťi 205 de pozi╚Ťii pe o perioad─â nedeterminat─â. ├Änc─â ave╚Ťi grij─â s─â plasa╚Ťi un stop loss la 75.500. Iat─â rezultatele probabile pe care le ve╚Ťi ob╚Ťine pentru destina╚Ťia dvs. de plasare:

 • 6 luni mai t├órziu, pre╚Ťul criptografic Elrond ajunge la 101.233 ╚Öi v─â vinde╚Ťi pozi╚Ťiile la pre╚Ťul pie╚Ťei. Pe cele 205 de unit─â╚Ťi, c├ó╚Ötiga╚Ťi 20.752 USD ├«n CFD-uri comparativ cu cei 17.727,58 USD investi╚Ťi. Prin urmare, ob╚Ťine╚Ťi un profit net de 3.025.185 USD.
 • Stop loss-ul este declan╚Öat dup─â 3 luni pe burs─â. Acesta din urm─â v─â permite s─â recupera╚Ťi 15.477 la ├«nceputul dvs. de 17.727,58 USD. Sau un deficit de 2.250,08 USD.

Cum S─â Cump─âra╚Ťi Elrond ├«n 2021?

Nu exist─â o strategie unic─â pentru cump─ârarea Elrond ├«n 2021. ├Äntr-adev─âr, totul depinde de obiectivele dvs. personale ╚Öi de ceea ce spera╚Ťi s─â c├ó╚Ötiga╚Ťi pe criptomonede. Prin urmare, va trebui s─â adapta╚Ťi abordarea pe termen scurt sau pe termen lung pentru investi╚Ťiile dvs. ├«n anul 2021.

Cu toate acestea, putem ad─âuga c─â sf├ór╚Öitul anului este de obicei momentul ├«n care criptos explodeaz─â pe valorile lor. Pute╚Ťi profita de acest lucru deschiz├ónd pozi╚Ťii acum sau tranzac╚Ťion├ónd CFD-uri cu brokerul dvs.

Ce Portofel S─â Alege╚Ťi Pentru Elrond Crypto?

Problema incompatibilit─â╚Ťii portofelelor electronice pentru cryptos este aproape inexistent─â. ├Äntr-adev─âr, marea majoritate a celor mai populare portofele v─â vor permite s─â v─â p─âstra╚Ťi jetoanele ├«n siguran╚Ť─â, ├«n func╚Ťie de platformele lor.

Cu toate acestea, se poate observa c─â unele dintre ele sunt mai potrivite dec├ót altele ├«n gestionarea anumitor col╚Ťuri. Acesta este motivul pentru care am efectuat unele cercet─âri pentru a v─â oferi cele mai optimizate portofele ├«n gestionarea jetoanelor dvs. Elrond. Iat─â rezultatele:

 • Portofel Elrond : Acesta este portofelul proiectat de echipa Elrond pentru gestionarea jetoanelor sale. ├Än mod normal, este cel mai potrivit pentru criptocurrency ├«n interactivitate cu blockchain-ul s─âu.
 • Binance : Potrivit pentru gestionarea ╚Öi schimbul Elrond cu alte monede criptografice;
 • Kraken : o platform─â mai bun─â pentru gestionarea pre╚Ťului ╚Öi adaptarea valorii jetonului la pia╚Ť─â;
 • Coinhouse: Cel mai bun portofel francez pentru managementul Elrond.

Cum S─â Exploatezi Elronds?

Până în prezent, nu există încă nicio modalitate de a extrage direct criptomoneda Elrond. Într-adevăr, totul se află în blockchain. Acesta din urmă nu include în procesul său de operare posibilitatea de a oferi utilizatorilor jetoane împotriva validării blocurilor.

Este ├«nc─â posibil s─â utiliza╚Ťi c├óteva solu╚Ťii alternative pentru a ob╚Ťine un rezultat aproape echivalent. Aici este o chestiune de a cheltui mineritul pentru mineritul altor monede ╚Öi apoi s─â le schimb─âm pentru Elronds. Pentru a face acest lucru, ve╚Ťi avea nevoie de un computer dedicat ├«n ├«ntregime sarcinii la care ve╚Ťi ad─âuga nu mai pu╚Ťin de 18 pl─âci grafice. Este cea mai eficient─â solu╚Ťie pe picioare deja disponibil─â.

Cum S─â Ob╚Ťine╚Ťi Elronds la Cel Mai Mic Cost?

Popularitatea lui Elrond ofer─â o mul╚Ťime de oportunit─â╚Ťi de a ob╚Ťine jetoane low-cost pentru cei interesa╚Ťi. Acest lucru ├«l face ├«n primul r├ónd disponibil pe marea majoritate a platformelor online care se deschid c─âtre criptomonede. Prin urmare, v─â ve╚Ťi putea bucura de c├óteva avantaje pe care nu le ve╚Ťi g─âsi ├«n fiecare col╚Ť. Prin urmare, aici, ├«n aceast─â notificare, c├óteva op╚Ťiuni pentru a primi Elronds aproape gratuit:

 • Robinete: De obicei, acestea vin sub form─â de site-uri online. V─â ofer─â jetoane pentru ac╚Ťiuni mai mult sau mai pu╚Ťin u╚Öoare, cum ar fi vizionarea reclamelor sau completarea Captchas. Cele mai multe dintre acestea sunt complet gratuite ╚Öi nu necesit─â instalarea de software pe computer .
 • Exploatarea minier─â: ├«n timp ce exploatarea Elrond r─âm├óne destul de complex─â pentru moment, r─âm├óne o op╚Ťiune complet valid─â ╚Öi sigur─â. ├Äntr-adev─âr, pute╚Ťi extrage cu u╚Öurin╚Ť─â criptos precum Ethereum sau EOS ╚Öi le pute╚Ťi schimba aproape gratuit ├«mpotriva Elronds .
 • Investi╚Ťia prin intermediul unei platforme de tranzac╚Ťionare : Investi╚Ťia online prin intermediul unui broker este, f─âr─â ├«ndoial─â, cea mai solid─â op╚Ťiune pentru achizi╚Ťionarea de jetoane la un pre╚Ť sc─âzut. Brokerii primesc pre╚Ťurile direct de la furnizori, asigur├óndu-v─â c─â nu ve╚Ťi suporta o tax─â suplimentar─â pentru achizi╚Ťiile dvs. de la Elronds. Acesta este cazul, de exemplu, cu eToro ┬ásau AvaTradre, care v─â ofer─â acces la pia╚Ťa valutar─â digital─â f─âr─â a v─â suprasolicita contul real.

Care Sunt Avantajele ╚Öi Dezavantajele Investi╚Ťiilor ├«n Elrond? Opinie

Elrond este unul dintre cryptos care poate fi g─âsit ├«n aproape toate dezbaterile despre viitorul cryptos cu opinii mixte. ├Äntr-adev─âr, dac─â unii ridic─â unele dintre avantajele deja subliniate ├«n acest articol, al╚Ťii prefer─â s─â se bazeze pe anumite dezavantaje ale proiectului. V─â pute╚Ťi hot─âr├« cu aceast─â diagram─â a plusurilor ╚Öi minusurilor Elrond:


Beneficii


Dezavantaje

 • Blockchain scalabil

 • Cripto accesibil

 • O bună capitalizare de piață

 • Lichiditate constantă

 • Curs în continuă evoluție

 • Disponibil pe majoritatea platformelor online

 • Viteza transmisiei

 • Nici o posibilitate de a mea

 • Cripto tânăr

Recenzii Elrond Blockchain

Blockchain-ul lui Elrond este unul dintre cele mai bine g├óndite pe pia╚Ťa criptomonedelor de ast─âzi. Pe l├óng─â abordarea provoc─ârilor interoperabilit─â╚Ťii ╚Öi scalabilit─â╚Ťii blockchain-ului, acesta este capabil s─â fie implementat pe o scar─â de neimaginat p├ón─â acum. Poate acoperi teoretic ├«ntregul vast domeniu care este Internetul. Companiile ╚Öi persoanele fizice ├«nc─â a╚Öteapt─â ca acesta din urm─â s─â-╚Öi demonstreze valoarea, dar cineva poate fi deja cople╚Öit de amploarea proiectului.

C├ót Po╚Ťi C├ó╚Ötiga Investind ├«n Elrond?

C├ó╚Ötigurile posibile prin investi╚Ťii ├«n criptoul Elrond sunt relative la cantit─â╚Ťile pe care le ve╚Ťi cump─âra. Dac─â pre╚Ťul unui jeton se situeaz─â ├«n prezent ├«n intervalul de la 70 la 100 USD, lucrurile se pot schimba foarte repede. ├Äntr-adev─âr, valoarea unei monede Elrond poate fi dublat─â ├«ntr-un timp scurt.

Cu alte cuvinte, profiturile dvs. vor fi foarte propor╚Ťionale cu investi╚Ťiile pe care le face╚Ťi. Exemplele privind strategiile pozi╚Ťiilor lungi ╚Öi foarte scurte asupra pre╚Ťului Elrond din aceast─â opinie sunt, de asemenea, destul de ilustrative ale acestui fapt.

Concluzie: Este Momentul Potrivit Pentru a ├Äncepe s─â Investi╚Ťi ├«n Elrond?

Dup─â ce am ajuns la sf├ór╚Öitul acestei revizuiri, ne putem aminti din criptarea lui Elrond c─â are poten╚Ťialul de a permite tot felul de investi╚Ťii investitorilor dispu╚Öi. Prin urmare, ofer─â posibilitatea de a utiliza CFD-urile unui broker sau de a cump─âra jetoanele pentru a face profitabile investi╚Ťiile sale.

├Än plus, putem observa, de asemenea, c─â blockchain-ul s─âu scalabil are capacitatea de a se extinde p├ón─â la infinit, care este un punct esen╚Ťial pentru asigurarea viitorului. Moneda criptografic─â este ├«nc─â la ├«nceput ╚Öi poate face mai mult de o ezitare. Cu toate acestea, este clar c─â acum este momentul s─â investim ├«n ├«ncercarea de a profita la maximum.

­čĄöCare este cea mai bun─â op╚Ťiune ├«ntre tranzac╚Ťionarea de Elrond sau cump─ârarea de jetoane?

De╚Öi ambele op╚Ťiuni pot func╚Ťiona bine pentru dvs., este totu╚Öi mai sigur s─â tranzac╚Ťiona╚Ťi CFD-uri dec├ót s─â cump─âra╚Ťi jetoane. ├Äntr-adev─âr, de╚Ťinerea de jetoane ia ├«n considerare mul╚Ťi parametri, cum ar fi selectarea unui portofel sigur, lichiditatea activului cripto sau cre╚Öterea obligatorie a pre╚Ťului Elrond. Pe de alt─â parte, investi╚Ťia ├«n contracte cu diferen╚Ťa v─â permite doar s─â paria╚Ťi pe tendin╚Ťa pe care o va lua valoarea EGLD, f─âr─â a lua ├«ns─â ├«n considerare toate datele din amonte.

­čĺ▒Care este cea mai bun─â platform─â pentru a tranzac╚Ťiona Elrond cu alte criptomonede?

Mai multe site-uri online v─â permit s─â schimba╚Ťi Elrond f─âr─â costuri suplimentare cu alte jetoane. Acesta este cazul, de exemplu, al Binance, Coinhouse sau Kraken, care sunt platforme optimizate pentru gestionarea monedelor digitale. De asemenea, pute╚Ťi face unele cercet─âri ╚Öi pute╚Ťi g─âsi alte oferte sigure ╚Öi sigure pentru a v─â tranzac╚Ťiona cu u╚Öurin╚Ť─â jetoanele.

­čĄĆCare sunt sumele recomandate pentru a intra ├«n Elrond Crypto?

Aici, totul depinde ├«n primul r├ónd de fondurile pe care le ave╚Ťi la dispozi╚Ťie. Este recomandabil s─â investi╚Ťi doar ceea ce v─â pute╚Ťi permite s─â pierde╚Ťi. Prin urmare, nu v─â pune╚Ťi ├«n─âl╚Ťimi dincolo de posibilit─â╚Ťile voastre. Cu toate acestea, efectul de levier v─â poate ajuta s─â cre╚Öte╚Ťi num─ârul de pozi╚Ťii pe care le pute╚Ťi deschide. Acesta este cazul, de exemplu, pentru Libertex, care limiteaz─â pozi╚Ťiile minime la 20, oferindu-v─â acces la o marj─â de 1:20 ├«n compara╚Ťie cu capitalul dumneavoastr─â.

­čĺ╣Cum se analizeaz─â datele istorice ale Elrond Crypto?

Elrond a fost ├«n circula╚Ťie oficial doar de la sf├ór╚Öitul anului 2020. Schimbarea simbolului pe care l-a suferit blockchain-ul nu a afectat ├«n mod ciudat entuziasmul din spatele proiectului. Vom observa chiar c─â mai mul╚Ťi investitori au fost interesa╚Ťi de proiecte dup─â aceast─â schimbare, dac─â vrem s─â credem opiniile. Cu toate acestea, cifrele sunt destul de ├«ncurajatoare ╚Öi sugereaz─â c─â cripto-ul va c├ó╚Ötiga impuls ├«n urm─âtorii doi ani.

­čžÉCe alternativ─â fiabil─â la Elrond exist─â pe pia╚Ťa criptografic─â?

De╚Öi nu sunt foarte accesibile, ac╚Ťiunile blue chip precum Bitcoin (BTC) ╚Öi Ethereum (ETH) sunt op╚Ťiuni excelente de investi╚Ťii. Cu toate acestea, po╚Ťi s─â apelezi ├«n continuare la profiluri similare cu cele ale lui Elrond cu Polkadot, Cardano sau EOS. Toate acestea sunt etichetate ca blockchain-uri ale viitorului ╚Öi arat─â c├óteva numere interesante de la lansarea lor. care cripto s─â cumpere dup─â februarie 2021 din aproape 10.000 de criptomonede aflate ├«n circula╚Ťie.

­čöŻ Ave╚Ťi mai multe ├«ntreb─âri sau o opinie cu privire la problema viitorului criptei Elrond? Sim╚Ťi╚Ťi-v─â liber s─â l─âsa╚Ťi un comentariu ­čžÉ

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzac╚Ťionarea pe pie╚Ťele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizeaz─â performan╚Ťa instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!