luni, iulie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeEthereum Trading: Cum Să Reușiți Cu Investiția Dvs.?

Ethereum Trading: Cum Să Reușiți Cu Investiția Dvs.?

A doua cea mai mare monedă criptografică din lume, Ethereum este de interes pentru un număr mare de investitori. Acest provocator Bitcoin și-a sculptat un loc important datorită capitalizării sale puternice pe piață și aplicațiilor descentralizate. Sunteți interesat în mod special de această criptomonedă și doriți să începeți în Ethereum Trading? În acest articol, găsiți cele mai bune platforme pentru tranzacționarea Ethereum și ceea ce trebuie să știți pentru ca investiția dvs. să aibă succes.

Ethereum Trading – TOP 3 Platforme Pentru Trading Ethereum

1. eToro  - Meilleur Broker pour les Débutants

2. Libertex - Meilleur Broker Signaux de Trading?

3. Vantage FX - Meilleur Broker à fort Effet de Levier

ETH Trader – Preț în Timp Real – Diagrama Prețului Ethereum


Cel Mai Bun Broker de Crypto Trading – Libertex – Cum Să Tranzacționați Ethereum pe Libertex

Pentru a putea începe tranzacționarea Ethereum, este mai întâi necesar să găsiți un site de încredere capabil să ofere o lichiditate excelentă. Printre platformele disponibile, Libertex rămâne cel mai bun broker pentru a vinde și cumpăra această monedă criptografică. Iată diferiții pași de urmat pentru a tranzacționa ETH acolo.

1. Deschideți un Cont de Tranzacționare

În primul rând, este mai întâi necesar să creați un cont de tranzacționare. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul web Libertex și faceți clic pe „Creați un cont”. Apoi, completați toate informațiile esențiale despre dvs. fără a uita să creați o parolă. Când totul este bine informat, finalizați înregistrarea făcând clic pe „Înregistrați-vă”.

Deschiderea contului Libertex

2. Finanțează-ți Contul de Trading

Când contul dvs. este creat corect, va trebui să faceți o primă depunere. O puteți plăti prin transfer bancar, Skrill, Neteller, card de credit etc. După alegerea metodei de plată care vi se potrivește, indicați suma de depus și faceți clic pe „Depune”.

De unde să cumpărați metoda de plată Ada Cardano criptografică

3. Alegeți Criptomoneda pentru Trading

Acum va trebui să selectați criptocurrency pentru tranzacționare. Pentru a tranzacționa Ethereum, alegeți ETH din lista criptomonedelor disponibile.

 

4. Deschideți Poziția la Alegere

După selectarea Ethereum, puteți deschide o poziție indicând valoarea de pariat. De asemenea, este posibil să utilizați valoarea implicită, apoi indicați nivelul „Stop Loss” și „Take Profit” înainte de a da clic pe „Cumpărați” sau „Vindeți”.

Tabel Comparativ al Brokerilor pentru Ethereum Trader

Criptomonede

Taxe ETH

Déepozit Moinim

Efect de Levier Crypto

Bitcoin

Bitcoin Cash

Tether

Binance Coin

Bitcoin

Ethereum

NEO

Bitcoin cash

Bitcoin

Ethereum

Libra

Bitcoin cash

Ce Este ETH Trading? Definiție

Tranzacționarea Ethereum este activitatea de cumpărare sau vânzare a Ethereum pe o platformă de schimb. Vă permite să profitați de modificările prețurilor de piață între deschiderea și închiderea unei poziții. Prin urmare, valoarea câștigurilor dvs. va depinde de valoarea pe care ați pariat și de evoluția prețului ETH.

Cum Poți Tranzacționa Ethereum?

Pentru a tranzacționa Ethereum, îl puteți cumpăra în numerar, îl puteți stoca într-un portofel digital și îl puteți ține până când decideți să îl vindeți. În caz contrar, cea mai comună formă este de a tranzacționa Ethereum prin CFD-uri. Aceasta implică tranzacționarea cu posibilitatea creșterii sau scăderii prețului și obținerea unui profit dacă predicția dvs. este corectă. Pentru a face acest lucru, înregistrați-vă pe un site de tranzacționare precum Libertex, eToro sau Vantage FX, efectuați un prim depozit și alegeți între cumpărarea sau vânzarea Ethereum.

Câți Bani Poți Face din Trading ETH?

De la înființare, prețul Ethereum a cunoscut mișcări mari, cu creșteri dramatice și momente de scădere bruscă. Pentru a avea o idee despre cât de mult puteți câștiga tranzacționând la prețul Ethereum, iată explicația noastră.

Când a fost lansat în 2015, prețul ETH era peste 2 EUR. În 2016, a ajuns la 17 EUR înainte de a scădea la 5 EUR la sfârșitul anului. Doi ani mai târziu, prețul Ethereum a atins punctul culminant și s-a tranzacționat la 1.103 EUR. Deci, dacă ați cumpărat această criptomonedă atunci când a fost lansată, ați fi putut obține un câștig imens ținând-o timp de doi ani.

O altă opțiune posibilă este de a juca la fluctuația prețului pentru o perioadă scurtă. În martie 2020, de exemplu, prețul Ethereum a crescut de la 171 € la 98 € într-o zi. Apoi, a cunoscut o fază alcătească până la sfârșitul anului 2020, în valoare de 600 EUR.

Dacă ne uităm la aceste date, suma pe care o puteți câștiga prin tranzacționarea Ethereum este foarte variabilă. Dacă decideți să îl păstrați, câștigul dvs. va depinde de prețul la care l-ați cumpărat și de prețul în care decideți să îl vindeți. Pe de altă parte, dacă tranzacționați CFD-uri, o bună analiză a evoluției prețului său este cea mai bună modalitate de a obține profit.

Care Este Viitorul Ethereum? Prognoza pe Termen Scurt și Lung

Criptomonedă cu un preț destul de volatil, nu putem prezice viitorul Ethereum cu nicio certitudine. Cu toate acestea, datele despre prețuri din trecut, evoluția actuală a prețului ETH, precum și previziunile analiștilor ne pot ajuta să știm cum poate evolua prețul Ethereum în următoarele luni și ani.

În cursul anului 2020, prețul ETH a cunoscut o tendință ascendentă și aceasta a continuat în 2021. Potrivit opiniilor experților, nu se așteaptă niciun declin în acest an. Dimpotrivă, Ethereum se confruntă cu o frumoasă fază de urcare care ajunge până la 2.961 dolari până la sfârșitul anului. În plus, viitorul pe termen lung al Ethereum pare a fi la fel de strălucitor. Iată predicțiile Digitalcoinprice cu privire la evoluția prețului ETH până în 2028.

Dacă prețul Ethereum își urmează evoluția actuală, această criptomonedă își poate perpetua poziția de lider pe piața digitală după Bitcoin. Oricum, tendința ascendentă a prețului nu vă împiedică să tranzacționați pe termen scurt și să pariați pe dezavantajul prețului ETH. La fel ca toate celelalte criptomonede, Ethereum nu poate scăpa de o scădere bruscă a valorii.

Cum Funcționează ETH Trading?

La fel ca principalul său rival Bitcoin, Ethereum folosește tehnologia Blockchain. Tranzacțiile sunt apoi grupate împreună sub formă de blocuri, iar istoricul este arhivat într-un registru accesibil tuturor utilizatorilor. Toate acestea se fac în deplină siguranță și cu respectarea confidențialității datelor dvs. personale. În plus, tranzacționarea Ethereum funcționează pe un sistem descentralizat și nu depinde de nicio instituție financiară. Transferurile sunt automatizate datorită software-ului Smart Contracts și nu depind de nicio terță parte, ceea ce elimină toate posibilitățile de escrocherii.

Tranzacționarea Criptomonedelor: Cum Se Cumpără sau Se Vinde Ethereum?

Pentru a putea cumpăra sau vinde Ethereum, va trebui mai întâi să alegeți un site de încredere cu cele mai bune condiții de tranzacționare. Site-ul Libertex vă permite, de exemplu, să speculați prețurile Ethereum la cel mai mic cost. În ceea ce privește eToro, site-ul este renumit în special pentru Copy Trading. Prin urmare, este platforma ideală pentru începători. Și dacă aveți o bună înțelegere a utilizării efectului de levier, este mai bine să apelați la Vantage FX.

Odată înregistrat pe site-ul pe care îl alegeți, sunteți liber să cumpărați sau să vindeți Ethereum. Deci, faceți o analiză a prețului ETH în ultimele zile sau săptămâni. Dacă prețul se confruntă cu o fază de urcare, înseamnă că este mai bine să vindeți Ethereum în loc să îl cumpărați. Pe de altă parte, dacă observați că prețurile sunt mult mai mici, este deci un moment bun să cumpărați Ethereum pentru a le putea revinde mult mai târziu.

După ce ați decis acțiunea dvs., indicați suma de investit și alegeți un multiplicator. Dacă investiți, de exemplu, o sumă de 1000 $ și multiplicatorul este 5, atunci suma pe care o investiți de fapt este de 5000 $. Și dacă prețul crește, de exemplu, cu 20%, profitul dvs. va fi de 1000 $ sau 1000 x 5 x 20%.

Ar Trebui Să Investesc sau să Schimb Ethereum?

Variația prețului Ethereum vă permite să investiți sau să tranzacționați ETH în funcție de alegerea dvs. Pentru prima opțiune, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe un site securizat precum Libertex, să cumpărați Ethereum în numerar, să îl stocați într-un portofel și să îl revindeți la momentul potrivit. În acest caz, va trebui să așteptați câteva luni sau ani pentru a vă multiplica câștigurile.

Pe de altă parte, dacă preferați să tranzacționați Ethereum, va trebui să deschideți un cont de tranzacționare și să speculați prețul fără a fi nevoie să dețineți pe deplin activul. Cu toate acestea, este necesar să se analizeze în mod corespunzător mișcarea pieței pentru a putea poziționa prețul în sus sau în jos. În ceea ce privește pozițiile, acestea pot dura de la câteva minute la câteva săptămâni, în funcție de variația prețului.

Oricare ar fi preferința dvs., fiecare activitate are atât beneficii, cât și riscuri. Pentru a vă ajuta să alegeți între investiția sau tranzacționarea Ethereum, iată un tabel rezumat al punctelor lor de diferență.

De Ce Să Fii Interesat De ETH Trading?

Dacă tranzacționarea Ethereum te tentează, dar eziți să începi, iată motivele pentru a fi interesat de această criptomonedă:

Un Curs care va Exploda Probabil Anul Acesta

Din iulie 2020, Ethereum a început să experimenteze o nouă fază alcătească. Prețul său era de aproximativ 250 USD pentru a ajunge la 1500 USD în ianuarie 2021. La momentul scrierii acestui articol, prețul Ethereum este de 1.814 EUR sau în jur de 2.156 USD. Dacă continuă să urmeze această tendință, investitorii pe termen scurt se pot aștepta la o creștere plăcută la 2.500 EUR, exact ceea ce se așteaptă unii experți.

Bucurați-vă de o Lichiditate Mai Bună

Tranzacționarea Ethereum este o soluție tangibilă pentru a profita de perioadele de tranzacționare rapide. Dacă un transfer durează aproximativ cincisprezece minute cu Bitcoin, se face în mai puțin de 15 secunde cu Ethereum. Astfel, această criptomonedă este apreciată în special pentru lichiditatea ridicată. Așadar, îl puteți tranzacționa la prețul dorit și îl puteți schimba în numerar fără nicio dificultate.

Un Activ Volatil

La fel ca majoritatea criptomonedelor, prețul Ethereum fluctuează regulat, ceea ce este potrivit pentru tranzacționare. Dacă unii oameni se tem de această volatilitate a prețurilor, nu este neapărat un lucru rău, deoarece îl puteți folosi pentru profit. Este chiar posibil să obțineți profituri mari fără a utiliza chiar și efecte de pârghie. Într-adevăr, datorită volatilității prețurile criptomonedelor reușesc să atingă apogeul și acesta este cazul Ethereum.

Posibilitatea Tranzacționării cu Pârghie

Dacă sunteți un comerciant cu experiență și doriți să vă asumați riscuri, puteți tranzacționa Ethereum cu efect de levier. Multe site-uri precum eToro, Libertex și Vantage FX oferă cea mai bună pârghie pentru a încasa rapid câștiguri mari. Pentru comercianții începători, utilizarea unui cont demo este o necesitate. Aceasta este singura modalitate de a încerca diferite strategii cu bani virtuali. De exemplu, eToro vă permite să utilizați până la 100.000 USD fictivi.

Alec_Stocks_RO

Care Este Nivelul de Risc al Tranzacționării Acestei Criptomonede?

La fel ca și posibilitatea de a obține profituri mari, tranzacționarea Ethereum vine cu riscuri și poate chiar să-ți pierzi tot capitalul. Cu toate acestea, este foarte posibil să limitați acest risc, respectând cu strictețe regulile de tranzacționare; în caz contrar, nu ezitați să dedicați timp pentru a vă consolida cunoștințele. Unele platforme precum eToro vă oferă posibilitatea de a lua cursuri. Vă oferă videoclipuri de tranzacționare, cursuri online și publică articole, permițându-vă să aflați mai multe despre tranzacționarea criptelor și cum funcționează site-ul. Deoarece Ethereum este un activ sigur, riscul nu este deci legat de cripta în sine, ci de orice scădere bruscă sau creștere a prețului. De aici și interesul de a vă pregăti bine înainte de lansare.

Care Sunt Strategiile Adecvate Pentru Trading Ethereum?

Există două tipuri de strategii care corespund tranzacționării Ethereum:

Strategia pe Termen Scurt

Această strategie implică cumpărarea și revânzarea Ethereum într-o perioadă de timp destul de scurtă. De exemplu, puteți practica tranzacționarea swing în vederea creșterii unei poziții în câteva zile. Vă permite să obțineți câștiguri mici la creșterea sau scăderea prețului ETH în funcție de previziunile dvs. în raport cu evoluția prețului său. În caz contrar, puteți adopta și tehnica tranzacționării de zi sau a scalpingului. Acesta constă în efectuarea de operațiuni pe o scară de timp foarte scurtă, care poate varia de la câteva secunde la câteva minute. Fiți atenți, însă, deoarece această tehnică necesită un studiu atent al mișcărilor de preț. Prin urmare, este puternic descurajat pentru comercianții începători.

Strategia pe Termen Lung

Prin adoptarea strategiei pe termen lung, puteți profita de mișcări mari de prețuri. Acesta constă în achiziționarea Ethereum pentru a-l păstra câteva luni sau câțiva ani. Pentru a o practica bine, este mai întâi necesar să utilizați o platformă de schimb precum Libertex. Cumpărați acolo și păstrați-vă Ethereum într-un portofel. Apoi le puteți revinde mult mai târziu. Astfel, strategia pe termen lung nu necesită o monitorizare constantă a evoluției prețului. Se bazează pe analize fundamentale pentru a putea obține câștiguri după o perioadă lungă de deținere.

Care Sunt Diferitele Tipuri de Portofele Pentru a vă Păstra ETH-ul?

Pentru a vă putea păstra ETH-ul pentru o anumită perioadă de timp, este necesar să le păstrați în portofele digitale. Iată diferitele alternative posibile:

  • Portofele Ethereum online : acestea sunt portofele accesibile prin intermediul browserului dvs. de internet. Acestea vă permit să vă stocați Ethereum direct pe site-ul de unde le-ați achiziționat.
  • Portofele software Ethereum  : aceste portofele sunt tipuri de portofele care trebuie descărcate și instalate pe computer sau mobil. Astfel, cheile private vor fi stocate direct pe dispozitiv.
  • Portofele fizice Ethereum  : acestea sunt portofele offline care vă permit să stocați Ethereum într-un dispozitiv. Un pic mai scump de comparat cu portofoliile menționate mai sus, acestea necesită validare manuală pentru a confirma fiecare tranzacție.
  • Portofele de hârtie Ethereum  : acestea sunt bucăți de hârtie care conțin cheile dvs. private. Ieftin, acestea sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a vă stoca ethereumul offline fără a fi nevoie să cumpărați un portofel fizic. Aveți grijă, totuși, pentru că, dacă pierdeți bucata de hârtie, nu veți avea cum să vă recuperați ETH-ul.

Printre diferitele tipuri de portofele pe care le-am prezentat, portofelele online Ethereum rămân cele mai populare portofele pentru investitori. Majoritatea platformelor de renume precum eToro, Libertex sau Vantage FX le oferă astfel încât clienții lor să-și poată păstra cu ușurință simbolul ETH.

Ce Trebuie Să Știți Pentru a Tranzacționa Ethereum

Indiferent de strategia pe care doriți să o adoptați, este important să vă familiarizați cu anumiți termeni legați de tranzacționare și să înțelegeți cum funcționează aceștia. Iată ce va trebui să știți.

1. Lotul

Explicația Lotului Comercial Ethereum

În timpul unei activități de tranzacționare, Ethereum este tranzacționat de obicei în loturi. Acestea sunt jetoane utilizate pentru standardizarea comenzilor. Pentru referință, un lot înseamnă un contract sau o unitate a Ethereum. Permite comercianților să cumpere și să vândă mai multe active împreună la tranzacționare. Anume că pierderea sau câștigul realizat în timpul unei tranzacții depinde de numărul de loturi pe care le-ați vândut sau cumpărat.

Exemplu de Lot

Când deschideți o poziție Sell Ethereum, decideți să cumpărați 10 loturi. După închiderea poziției, presupuneți că diferența de preț Ethereum este de 20 de puncte. Pentru a cunoaște nivelul de pierdere sau câștig realizat, va trebui să multiplicați diferența de preț cu numărul de loturi achiziționate. Aici, este de 200 $ sau 10 loturi x 20 de puncte.

2. CFD sau Contract For Difference

Ethereum CFD – Explicare

CFD-urile sunt un tip de contract care vă permite să pariați pe creșterea sau scăderea Ethereum fără a o deține. În funcție de direcția prețului, veți tranzacționa cu brokerul diferența de valoare dintre deschiderea și încheierea contractului. Dacă predicția dvs. se potrivește cu mișcarea prețului, veți primi câștiguri. În caz contrar, va trebui să plătiți platformei diferența de valoare.

Exemplu CFD Ethereum

Doriți să tranzacționați Ethereum și să decideți să deschideți o tranzacție scurtă în Ethereum față de dolar (Ethereum / USD). Să presupunem că prețul actual de vânzare / cumpărare al Ethereum față de dolar este de 1.800 / 2.000. Când deschideți poziția, credeți că prețul va scădea și decideți să vindeți 5 unități la un preț de d. Deschidere de 1 800.

Așa cum sperați, prețul Ethereum față de dolar a scăzut efectiv cu 1.500 / 1.700. Atunci decideți să închideți poziția la 1.700. Astfel, prețul s-a mutat 100 de puncte în favoarea dvs. (1.800 – 1.700). Prin urmare, profitul dvs. este de 500 USD (100 x 5).

Al doilea caz posibil: contrar previziunilor dvs., să presupunem că prețul Ethereum față de dolar a crescut. Decizi apoi să închizi poziția la 1900/2100 pentru a evita creșterea în continuare a pierderilor. Astfel, prețul a evoluat cu 300 de puncte față de dvs. (2100 – 1800). Prin urmare, pierderea dvs. este de 1.500 USD (300 x 5).

3. Spread-ul

Spread pentru Traderul Ethereum – Explicație

La tranzacționare, spread-ul este diferența de preț dintre prețul de cumpărare și prețul de vânzare al unui activ. Acesta este un comision perceput de platforma de tranzacționare de fiecare dată când deschideți o poziție. Considerată drept remunerația brokerului, spread-ul este exprimat în general în puncte. Rețineți că există brokeri care nu aplică spread-ul. În schimb, percep comisioane exprimate în procente. Acesta este cazul site-ului Libertex.

Exemplu de Calcul al Spread-ului

Iată un exemplu de cotație Ethereum, astfel încât să puteți afla cum să calculați spread-ul: 998.30 / 998.35

998.30 este prețul de vânzare și 998.35 este prețul de achiziție. Pentru a calcula spread-ul, va trebui să scădeți prețul ofertei din prețul cerut. Deci, diferența aici este de 0,05 puncte (998,35-998,30).

4. Pip

Pip – Explicație și exemplu

Pip este un acronim englezesc pentru percentage in point (procentaj în punct) . Aceasta este o unitate de măsură utilizată pentru măsurarea mișcărilor de preț. Într-adevăr, criptomonedele precum Ethereum sunt tranzacționate în general în dolari. Dacă prețul merge de exemplu de la 1800,00 USD la 1801,00 USD, creșterea prețului este de 1 pip.

5. Efect de Pârghie

Tranzacționarea Ethereum cu Pârghie – Explicație

Pârghia este o tehnică care vă permite să tranzacționați Ethereum cu mai mult capital decât aveți. Prin urmare, nu este necesar să se plătească întreaga valoare a poziției care urmează să fie tranzacționată. Astfel, utilizarea pârghiei are atât avantaje, cât și riscuri. Vă ajută să vă multiplicați câștigurile, dar vă poate amplifica și pierderile, în funcție de mișcarea prețurilor de pe piață.

Alec_Stocks_RO

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!