duminică, mai 26, 2024
Trading.roNeclasificatFortuneo Părere

Fortuneo Părere

Creat în 2009, Fortuneo își desfășoară activitatea în Franța după ce a primit o autorizație emisă de ACPR. Acest broker este o filială a Crédit mutuel Arkea și are aproximativ 750.000 de clienți. Într-adevăr, această bancă online este acum deschisă tuturor, datorită ofertei sale Fosfo fortuneo și are o gamă aproape completă de produse financiare pentru a satisface orice potențial client. Opinia Fortuneo este în general pozitivă. Deci, putem avea încredere în Fortuneo? DA .

[maxbutton id = “31” url = “https://www.fortuneo.fr/” text = “Fortuneo”]

Recenzii ale clienților care au folosit brokerul

Clienții noi emit adesea multe opinii despre bănci precum BforBank sau Fortuneo. Aflați ce părere au clienții despre serviciile pe care le oferă prin Recenziile lor Fortuneo .

 Recenzie clienți Fortuneo 2021

Fortuneo Note 2021

Recenzii René despre Fortuneo

Să fug de
pe site-ul bursier acum jos zilnic !!! (client de 20 de ani)
Voi schimba broker

Opinia lui Jean Pierre despre Fortuneo

Fortuneo nu este o bancă ... nu vă pierdeți timpul cu aceste șarlote ....
După mai mult de două luni de la solicitarea mea de împrumut și oferind peste 52 de documente justificative, ei refuză un împrumut fără motiv ....

Recenzie David Louise despre brokerul Fortuneo

Scriu această postare pentru că mă întristează să văd atâtea recenzii proaste.

Celine, cred că problema ta premium va fi rezolvată printr-un apel telefonic. Fratele meu făcuse o greșeală, a fost rezolvată în 5 minute. În plus, orele lor de telefon sunt foarte extinse. Și nici măcar nu percep o suprataxă pe linia lor de telefon.

Celor cărora li s-a perceput cardul de credit pentru inactivitate, trebuie doar să efectuați o singură plată pe lună, se explică în lista de prețuri, în plus este foarte bine explicată. Dacă este prea complicat, trebuie doar să automatizați o cheltuială lunară pe internet, chiar și 1 bănuț funcționează.

Chiar și plata unei taxe de inactivitate la fortuneo este încă mai puțin costisitoare decât un cont clasic activ. Într-o bancă fizică sunteți debitat automat, activ sau neactiv, sunteți întotdeauna cel care pierde. În timp ce la fortuneo chiar ai opțiunea de a nu plăti. Iar bonusul pentru ospitalitate este atât de mare încât nu va fi consumat timp de cel puțin un an, așa că este în regulă ...

Este atât de gratuit încât chiar și carnetul de depozite de cecuri și cecuri vă este trimis gratuit! Și chiar și plicurile cu adresa deja scrisă pe ele! (nu este o glumă)

Serviciile plătite sunt puține, dar nu există taxe ascunse. Prețul fiecăruia dintre serviciile lor este clar indicat în lista lor de prețuri. Sunt cazuri foarte speciale.

Este posibil ca serviciile bancare online să nu fie potrivite pentru toată lumea, dar fortuneo este perfect pentru oricine are nevoie de o bancă, pe care o poate face rapid. Trebuie să știi cum să folosești un computer și să faci parte din cei care știu și le place să facă lucrurile singuri.

Site-ul lor este perfect: în prima mea bancă a trebuit să sun de mai multe ori pentru a face operațiuni simple, mai ales când adăugam IBAN-uri pentru un beneficiar străin; în timp ce cu fortuneo pot face totul singur: schimbarea limitei, blocarea și deblocarea cardurilor, sistemul lor de carduri virtuale funcționează excelent, sistemul lor de notificare este deosebit de bine gândit ...

Părerea mea este sinceră, nu lucrez pentru ei, sunt doar un client fericit care recomandă fortuneo tuturor celor cărora le place să fie liberi și să gestioneze singuri micile lor afaceri.

Recenzie a lui Lucie-forum Fortuneo

Soldul contului nu este niciodată actualizat, întotdeauna cu câteva zile întârziere, coloana „retrageri viitoare” nu afișează prea mult ... Deci, atunci când verificați soldul contului înainte de a efectua o achiziție, adică plata CB este refuzată, că adică plătim o taxă foarte mare (+ de 100 €) scriind un cec fără a avea suficienți bani în contul nostru.
El face publicitate „banking gratuit”, da, gratuit atunci când avem suficient timp pentru a ne nota toate cheltuielile zi de zi și a monitoriza, calculăm singuri soldul real al contului nostru curent în fiecare zi, altfel, ceea ce face pentru a plăti este departe de a depăși taxă bancară normală!

Părerea lui Richard despre brokerul Fortuneo

Cont închis Serviciile

lor pentru clienți sunt furnizori de servicii, care nu pot accesa date, procesul de închidere a contului durează 3 luni ... Nu acceptă semnături electronice. Taxe în fiecare lună chiar și fără a folosi contul ... Am pierdut câțiva bani și mult timp din vina lor .. Îmi recomand să nu

 Brokerul Fortuneo Recenzii Xavier Roux

Mare bancă. Recomand 100%. O bancă modernă fără costuri suplimentare și care răspunde așteptărilor mele. Codul meu de trimitere: 13008344

courtier Fortuneo Opinie de Francianna Boc

Cont închis. Mi se cere un RIB pentru a efectua transferul în contul meu principal. Până în prezent niciun transfer Nu mai vreau să aud de la această bancă

Recenzie consumator Fortuneo de Emmanuelle Henry

Au durat 5 luni pentru a-mi deschide contul.

Opinia lui Damien despre Fortuneo

Serviciul scandalos de asigurare auto, după ce am încasat prima plată, nu a mai răspuns, în ciuda numeroaselor mele reamintiri, deci facturat pentru o asigurare pe care nu am primit-o niciodată. Se pare că nu sunt singurul în acest caz. Evitați serviciul de asigurare auto Fortuneo. În plus, transferurile bancare prin fortuneo devin din ce în ce mai complicate, dacă nu chiar imposibile, este necesar să insistăm de multe ori că în sfârșit sunt de acord să facă transferurile, pur și simplu scandaloase.

Recenzie Marc Dubois pe Fortuneo

Ei bine, am vrut să deschid un cont, deoarece ultima dată nu a funcționat. Primim un număr de fișier prin e-mail. Trebuie să introduceți numărul fișierului care mă transferă la accesul clientului, pe care nu îl am, deoarece nu am încă un cont. Deci este imposibil să creezi și să finalizezi orice.

Serviciu clienți ? timp de așteptare estimat la mai puțin de 5 minute, la mai mult de 30 de minute după ce renunț.

În concluzie: o durere de cap pentru a crea un cont și un serviciu pentru clienți inaccesibil. Nu îndrăznesc să-mi imaginez, la cel mai mic glitch, angoasa care trebuie să fie.

Voi încerca spectacolul de acțiuni, dacă acesta nu este un alt puzzle.

părerea lui Philipe-forum Fortuneo

Spre surprinderea mea, de când am devenit client Fortuneo (acum câțiva ani), nu am avut până acum plângeri (Cont curent, LA, Livret +, PEA). Am avut și soția mea să deschidă un cont, fără nicio problemă (dacă cheltuim pe rata ridicolă de 0,10% dobândă pentru Livret +). Am avut o problemă între Boursorama și Fortuneo, dar vina nu pare să fie a Fortuneo (sunt încă surprins că un cont Fortuneo poate fi creditat atunci când numele titularului este greșit ??? nu există deci control?), În orice în cazul în care clienții Sce m-au sunat din nou la tel. din proprie inițiativă, destul de uimitor! În aceste zile, însă, par să externalizeze apelurile clienților, iar corespondentul nu este întotdeauna foarte prietenos! întrucât nu a fost cazul înainte, ci altul decât acela,

Recenzie Amoros Celine pe brokerul Fortuneo

Nu am primit niciodată oferta de bun venit de 150 € pentru deschiderea unui card de aur. Mă duc de câteva luni, este inacceptabil. Este scris în contractul pe care l-am semnat.
Mi-au confirmat-o telefonic de mai multe ori și acum se presupune că oferta nu este bună ...
Momentul acela rău este scandalos

Vedere spre Balkis. h pe brokerul Fortuneo

Ajutor! M-am conectat la contul meu Fortuneo! Și îmi dau seama că mi-au închis contul PEA fără să mă anunțe din cauza unui ATD! Dar fără să mă informeze! Coșmarul nu se termină aici! Mi-au făcut o pierdere de 20.000 € da douăzeci de mii de euro! Nu mai dorm! Lucrez din greu pentru a pune acești bani deoparte și! Am scris un e-mail de reclamație! Niciun răspuns și banii mei sunt încă blocați! Am contactat un mediator .. el va interveni în termen de două luni de la e-mailul meu pentru moment fără răspuns de la Fortuneo !!! Voi lua un avocat! Dacă cineva știe că a trăit acest coșmar, vă rog să-mi răspundeți .. sunt inumani! Fără etică! Sunt devastat!

Opinie Michel PERRIN despre Fortuneo

A transferat un PEA către Fortuneo. Nu faceți această greșeală. În primul rând, au folosit scuza absenței buletinului de la banca mea (care l-a trimis, desigur). Le-am trimis personal nu e-mail. Au confirmat primirea (pentru că i-am chemat înapoi!) Mi-au garantat că fondurile mele vor fi eliberate a doua zi. Exact acum 7 zile. Au probleme cu fluxul de numerar care mă împiedică să investesc? Telefonează serviciul clienți care știe să-și ceară scuze. Dar nu mai mult. A fugi. M-am înșelat. Este cel mai rău. Ne simțim proști.

Recenzie Romain NEVERS pe FORTUNEO

Prin poștă sau telefon nu răspunde niciodată sau foarte mult. Prefer să mă întorc la banca mea într-o sucursală, până la urmă a fost foarte bine chiar și mai scump pentru anumite servicii

Broker FORTUNEO Opinie Mathieu GUIBETEAU 

Reguli care nu sunt scrise în Condițiile generale și care fluctuează în funcție de consilieri.

Am depus astfel o sumă prin cec, dintr-un cont care îmi aparține (și finanțat).

Acestea îmi justifică o perioadă inițială de așteptare de 10 zile, apoi odată atinsă această perioadă, când sun pentru a efectua transferul, ar exista reguli care m-ar obliga să aștept încă o săptămână.

Nu pun un cec pe contul meu, astfel încât banii să nu fie niciodată disponibili.

Am avut aceeași problemă cu transferurile, unde ieși din regulile pălăriei imediat ce depășesc o anumită sumă ... întotdeauna te face să aștepți să poți folosi ce sunt banii MEA.

Recenzia lui Charles COATALEM - forumul FORTUNEO

Din cauza Covid, biletele mele de avion au fost anulate.
Compania aeriană a emis rambursarea cardului bancar utilizat pentru achiziționarea acestora, cardul meu Fortuneo, și a furnizat dovada rambursării pentru a-l susține. Problema este că acest card bancar a expirat între timp.
Fortuneo (care furnizează și gestionează totuși cardurile bancare ale clienților săi) spune că nu pot face nimic și „banii sunt pierduți”. De asemenea, ei nu oferă nicio soluție pentru a rezolva această problemă. Concluzie:
600 de euro au fumat din cauza incompetenței lor și a rea-credinței lor

Surse: Trustpilot, Igraal

Fortuneo a câștigat premiul pentru cele mai ieftine servicii bancare online în 2019. Rețineți că prima meserie care a făcut faimoasă această instituție de creditare este tranzacționarea online. Mai mult, tranzacțiile la bursă și brokerajul online rămân activitățile emblematice ale Fortuneo. Aflați de ce această instituție de credit este apreciată de clienții francezi și chiar dincolo de granițele Franței.

Panoul de anunțuri Fortuneo

Dacă recenziile Fortuneo

abundă pe internet, deoarece clienții sunt destul de pretențioși. Ei nu ezită să-și posteze în mod regulat opiniile cu privire la calitatea serviciilor oferite acestora. Am selectat cele mai relevante recenzii ale pieței bursiere Fortuneo pentru a vă arăta o imagine de ansamblu a ceea ce părerea utilizatorilor despre platformă.

 Recenzie clienți Fortuneo 2021

Fortuneo Note 2021

Recenzia lui Bastien Ussuf despre Fortuneo

Cardurile de aur sunt grozave
Personal Sunt foarte mulțumit de Fortuneo
Am un cont curent cu un card de aur de 5 ani.
Văd doar avantaje, deoarece este mult mai ieftin decât cele ale altor bănci, cu aceleași garanții.
În plus, în acest moment au oferte de bun venit de 130 € pentru orice primă deschidere a unui cont cu acest cod:
12866451 

Opinia lui Aurélien despre Fortuneo

Probabil una dintre cele mai bune banci online !!
Aplicația este foarte bine concepută și marele plus al acesteia este că puteți obține carduri bancare virtuale. Ideal pentru efectuarea unei achiziții pe internet în condiții de siguranță completă cu un cod de utilizator unic 130 € oferit
Nu ezitați să utilizați următorul cod de sponsorizare la înregistrare pentru a beneficia de un bonus de 130 € la deschiderea contului !!

Recenzia lui Darche despre Broker Fortuneo

Fortuneo: bancă să fugă. Tot ce le pasă sunt banii tăi. Foarte complicat pentru a ajunge la un interlocutor care să vă poată răspunde la întrebări. Puteți petrece ore la telefon rătăcind de la serviciu la serviciu, ca să nu mai vorbim de așteptare de fiecare dată. Și când credeți că solicitările dvs. au fost luate în considerare, nu este așa! Fără urmăritori.

 Rodolphe Fortuneo

Este definitivă, închiderea contului după solicitarea unei ipoteci.
Toate recenziile pozitive pentru Fortuneo se referă la funcționarea contului bancar pentru o utilizare clasică cu BC-ul său, de îndată ce solicitați un serviciu bancar real, este Cata ...
Cererea de împrumut este în curs de desfășurare de 2 luni. Acum două săptămâni, mi s-a cerut să încheiez o asigurare pentru daune de carte pentru achiziționarea unei locuințe principale cu serviciu. Aceasta este o lucrare de renovare. Acest tip de asigurare este necesar în special pentru construcții sau extinderi. Prețul acestei asigurări, 3.300 de euro, care se adaugă la costurile acestei ipoteci, la fel de mult de spus că se cântărește dosarul dacă nu aveți această sumă deoparte. Asigurare solicitată după o lună și jumătate de studiu a dosarului, când Fortunéo a știut de la început valoarea lucrării.
Nu am răspuns la această cerere de asigurare, au trecut 15 zile și nimeni nu m-a contactat pentru a mă întreba ce se întâmplă ... uimitor.
Am cerut unei alte bănci să elaboreze un dosar de cerere de împrumut. Această bancă mă urmărește în aceleași condiții, nu îmi cere asigurare.
Totul s-a finalizat în 10 zile, aștept oferta de împrumut. 2 luni pierdute, în speranța că notarul meu și vânzătorul meu vor fi găzduitori pentru că tocmai am depășit, din cauza Fortunéo, perioada mea de condiții precedente pentru achiziție.
Mic detaliu, raportul meu de datorii în cele din urmă este de 24%, probabil un record rău pentru Fortunéo ...

Pierre Guimard pe Fortuneonb

Bancă extrem de slabă pentru serviciul clienți. Absolut necinstit cu facturarea necuvenită a așa-numitelor conturi latente (pe care, în mod evident, refuză să le închidă)

Laurent Wingel pe Fortuneo

înșelătorie cu privire la ofertele de sponsorizare, vă cer să urmați o procedură ciudată pentru deschiderea finală a PEA și, în același timp, investighează adesea sponsorizarea și vă spun că nu ați respectat condițiile.
Pe de altă parte, deschid 2 conturi curente fără niciun motiv.
și, în cele din urmă, preferați schimbul direct, deoarece taxele sunt mult mai ieftine și vă rambursează taxele de transfer.
Cu adevărat dezamăgit Fortuneo

Opinie Deçue sur Fortuneo

Dosarul a fost refuzat fără motiv la început, deoarece înțeleg că RIB nu provine dintr-o bancă „reală”. Cu toate acestea, am un cont într-o altă bancă și, în loc să-mi dea alt RIB, fișierul a fost respins ... Din fericire, Boursorama a fost mai puțin rapid, luându-și problema să-mi ceară pur și simplu un alt RIB. Elitism fără discriminare, ce interes?

 Zaoui pe Fortuneo

Sincer, voi vorbi doar despre punga pe care o am doar. Serviciul pentru clienți este destul de receptiv prin telefon, iar interlocutorul este eficient. Pe de altă parte, costurile burselor americane sunt foarte mari, nu recomand pentru un cont de valori mobiliare. Pentru mazăre este foarte corect și aplicația este bună.

Opinie Alain Laybros Fortuneo

Prețul serviciilor și primele plătite la deschidere nu trebuie să elimine banca online de o calitate de serviciu ireproșabilă, cu atât mai mult atunci când nu există un contor
De ce? Imaginați-vă că numărul gratuit devine taxabil !! Telefonul este singurul dvs. mijloc de contact dacă site-ul este în întreținere.
Sunt client și acest lucru mă îngrijorează

 Beatrice Fortuneo

Serviciu deplorabil pentru clienți. În urma unui cec neîncărcat de 10 euro în vechea mea bancă, m-am trezit interzis să mai bancarizez pentru cecuri. Fortunéo mi-a blocat toate mijloacele de plată, inclusiv cardul de credit, și nu a facilitat niciodată plata. Cu 2 copii mici, inclusiv 1 bebeluș, m-au sfătuit să plătesc produsele alimentare prin transfer.
Și asta în timp ce aveam peste 15.000 de euro în cont. Niciun singur manager nu a avut curajul să facă ceva în favoarea mea ... nu am văzut niciodată o bancă atât de rea. La acest preț, chiar și plapuma mea se descurcă mai bine decât ele

Pa Strauss pe Fortuneo

Sunt client al acestei bănci de 7 ani și, în general, sunt mulțumit de aceasta.
Dacă sunteți autosuficient în gestionarea conturilor dvs. bancare și căutați comisioane bancare reduse, Fortuneo este banca pentru dvs.
Singurul dezavantaj: erorile computerului care revin frecvent. Nu durează niciodată prea mult. Dar dacă sunteți un bursier activ, acest lucru poate fi enervant.
Bine de știut: ofertă de sponsorizare de bun venit. Menționați codul sponsorului: 12739113 în fișierul de deschidere și beneficiați de un bonus de bun venit.

Tony Fortuneo Opinie

Extrem de mulțumit de această bancă online!
Rapid și eficient pentru fiecare întrebare pe care am avut-o și, de asemenea, procesează rapid cererile.
Taxe medii.
Nicio problemă timp de 10 ani!

 Jean Marc Bauchet Fortuneo

Extrem de mulțumit de această bancă online!
Rapid și eficient pentru fiecare întrebare pe care am avut-o și, de asemenea, procesează rapid cererile.
Taxe medii.
Nicio problemă timp de 10 ani!

Opinie Mme RIVERO JENIFER pe Fortuneo

Au făcut o ofertă gratuită de card auriu și un bonus de 130 EUR pentru alegerea acestui card!
Condiții de venit de 1800 € net pe lună ... Sunt cel puțin 2100 € net pe lună și îmi spun că nu îndeplinesc condițiile! O înșelătorie grozavă și, în plus, nu este accesibilă și pe platformă nimeni nu știe cum să te informeze, în plus, foarte neprietenos! Nu știu nimic despre asta!

MORET BRUNO Fortuneo

Mult noroc tuturor celor care v-ar încerca norocul încercând să vă deschideți un cont.
Am trimis documentele de 10 ori și am primit doar e-mailuri automate, cerându-mi să renovez aceste celebre documente. 2 ore la tel cu serviciile lor de oameni mai incompetenți decât ceilalți. Poate că pdf-ul nu este într-adevăr un pdf, adresa de e-mail nu este conformă, dovada oficială a edf domcilie nu este acceptată și așa mai departe ...

Opinie Xavier C Fortuneo

Deci, acolo este la fel ponpon ... deschid un cont de titlu online, primesc toți identificatorii și fac o plată inițială (de 5000 qd chiar ...) ... Și transferul surpriză respins ... de Fortuneo, motiv: fondurile nu provin din Rib pe care le-ați informat în timpul procesului de înregistrare ...
Verific dublu, fără eroare ... Cu siguranță o eroare ... Repet transferul meu ... Și noul mesaj. ... "Ați respins două transferuri, datele dvs. de conectare sunt șterse și contul dvs. a fost anulat"
Moarte de râs, pentru a spune că aveam să pun bani în astfel de tâlhari ... Sper că algoritmii lor bursieri sunt puțin mai puțini pentru că acolo e într-adevăr înfricoșător ...
Oricum ai fi înțeles că va fi fără mine ...

Manu Master pe Fortune

Nullissime
Am deschis un cont cu o ofertă de bun venit, fără să fi văzut vreodată culoarea.
Se asigură că nu primim cardul bancar la timp și când am încercat să îl închid, mi-au răspuns că mi-am schimbat semnătura.
Ar fi trebuit să știu că atunci când este o ramură a unei unități clasice, nu este niciodată cu adevărat online

Sursa: Trustpilot; Igraal

Cine este Fortuneo?

Brokerul Fortuneo este una dintre cele mai populare bănci online din Franța. De fapt, pe lângă produsele bursiere, banca Fortuneo oferă aproape toate serviciile bancare convenționale. Cu toate acestea, rețineți că numai persoanele fizice pot deschide un cont Fortuneo fără card.

S-ar putea să vă întrebați cine se află în spatele Fortuneo? Sau cine deține banca Fortuneo? În primul rând, este o filială a Crédit Mutuel Arkea și, ca marcă comercială a companiei Arkéa Direct Bank, Fortuneo nu este lipsită de credibilitate. Dacă vă întrebați cum funcționează banca Fortuneo, știți că această societate pe acțiuni are un consiliu de supraveghere și un consiliu de administrație. Capitalul Fortunéo se ridică la 89.198.952 euro, datorită căruia compania a putut extinde serviciile sale la asigurări și tranzacționare. În acest sens, brokerul oferă o ofertă foarte populară în Franța.

Date importante din istoria Fortuneo:

 • 2009: crearea Fortuneo;
 • Aprilie 2020: Fortuneo câștigă premiul  „ cea mai ieftină bancă” acordat de Capital / Panorabanque.com;
 • Septembrie 2020: al treilea pentru titlul „cele mai bune bănci pentru studenți” acordat de Le Parisien și Selectra, distincție primită grație ofertei Fosfo Fortuneo;
 • Octombrie 2020: titlul „trofeu de aur” acordat de site-ul MeilleureBanque.com;
 • Octombrie 2020: Fotuneo ocupă locul al doilea serviciu de servicii bancare online Prenium de pe site-ul MeilleureBanque.com;
 • Septembrie 2019: cea mai bună bancă conform clasamentului Bankin;
 • Ianuarie 2019: site-ul Meilleur Banque.com acordă băncii Fortuneo titlul de cea mai bună bancă online pentru directori superiori datorită cardului World Elite Fortuneo;
 • Ianuarie 2019: „cea mai ieftină bancă” acordată de Le Monde;
 • Septembrie 2018: premiul „cea mai ieftină bancă online” acordat de site-ul Meilleure Banque.com;
 • Septembrie 2018: „trofeu de aur” acordat de Meilleur Banque.com;
 • Martie 2018: distincția „cea mai ieftină bancă” făcută de Capital / Panorabanques.com;
 • Iunie 2017: „cea mai bună bancă a anului 2016”, clasament independent al Bankin;
 • Iunie 2017: premiul „prima bancă pentru angajați și lideri de afaceri” acordat de Label Capital;
 • Octombrie 2016: distincția „cea mai puțin costisitoare bancă” acordată de Le Point și site-ul MeilleureBanque.com;
 • Decembrie 2015: dublă distincție „cea mai bună aplicație mobilă” și „cei mai buni consilieri de proiect” acordate de site-ul Meilleurebanque.com;
 • Octombrie 2015: premii „cea mai ieftină bancă” și „trofeul băncii” acordate de Meilleurebanque.com;
 • Noiembrie 2014: distincția „cea mai bună bancă pentru seniori” acordată de Challenge în colaborare cu Meilleurebanque.com;
 • Februarie 2014: premiul „cea mai ieftină bancă online” acordat de Mieux Vivre Votre Argent;
 • Februarie 2013: premiul „cea mai ieftină bancă online” acordat de Mieux Vivre Votre Argent;
 • Iunie 2013: premiul „cea mai ieftină bancă din 2013” acordat de Capital;
 • Octombrie 2013: distincția „bancă care vă percepe cel mai puțin” de la comparatorul băncii utilizatorilor de internet;
 • Octombrie 2012: distincția „bancă care vă percepe cel mai puțin” de la comparatorul băncii utilizatorilor de internet;
 • Mai 2012: „primul în clasamentul general”; „Primul în clasamentul celor mai bune patru contracte de asigurare” datorită Fortuneo Vie  ; „Primul în clasamentul celor mai bune conturi de economii”, distincții acordate de Capital;
 • Februarie 2012: „Lista tarifelor bancare 2012” acordată de Le Monde;
 • Iunie 2011: prețul „trofeul cu cele mai mici prețuri” oferit de Le Revenu;
 • Iulie 2011: „cea mai ieftină bancă” acordată de Capital;
 • Martie 2010: distincția „cea mai ieftină bancă” oferită de Revista Investir.

Recompense primite de Fortuneo

De la începutul activităților sale, banca Fortuneo s-a remarcat imediat în lumea instituțiilor financiare franceze. Calitatea ofertelor Fortuneo i-a permis să câștige câteva premii.

 • Aprilie 2020  : Fortuneo câștigă premiul „cea mai ieftină bancă  ”  acordat de Capital / Panorabanque.com;
 • Septembrie 2020  : al treilea pentru titlul „  cele mai bune bănci pentru studenți  ” acordat de Le Parisien și Selectra, distincție primită grație ofertei Fosfo Fortuneo;
 • Octombrie 2020  :   titlul „ trofeu de aur ” acordat de site-ul MeilleureBanque.com;
 • Octombrie 2020 : Fortuneo ocupă locul al doilea serviciu bancar online premium de pe site-ul MeilleureBanque.com;
 • Septembrie 2019  : cea mai bună bancă conform clasamentului Bankin;
 • Ianuarie 2019  : site-ul MeilleureBanque.com acordă băncii Fortuneo titlul de cea mai bună bancă online pentru directori superiori datorită cardului World Elite Fortuneo;
 • Ianuarie 2019  : „cea  mai ieftină bancă  ” acordată de Le Monde;
 • Septembrie 2018  :  premiul „cea  mai ieftină bancă online ” acordat de site-ul MeilleureBanque.com;
 • Septembrie 2018  : „  trofeu de aur  ” acordat de MeilleureBanque.com;
 • Martie 2018  :  distincția „cea  mai ieftină bancă ” făcută de Capital / Panorabanques.com;
 • 2017  : Trofeu Qualiweb pentru cea mai bună relație cu clienții din categoria Bănci și Finanțe ;
 • Iunie 2017  : „  cea mai bună bancă a anului 2016  ”, clasament independent al Bankin;
 • Iunie 2017  :  premiul „  prima bancă pentru angajați și lideri de afaceri ” acordat de Label Capital;
 • Octombrie 2016  :  distincția „  cea mai puțin costisitoare bancă ” acordată de Le Point și site-ul MeilleureBanque.com;
 • Decembrie 2015  : dublă distincție „  cea mai bună aplicație mobilă  ” și „cei  mai buni consilieri de proiect  ” acordate de site-ul Meilleurebanque.com;
 • Octombrie 2015  :  premiile „cea  mai ieftină bancă  ” și „  trofeul băncii ” acordate de Meilleurebanque.com;
 • Noiembrie 2014  :  distincția „  cea mai bună bancă pentru seniori ” acordată de Challenge în colaborare cu Meilleurebanque.com;
 • Februarie 2014  :  premiul „cea  mai ieftină bancă online ” acordat de Mieux Vivre Votre Argent;
 • Februarie 2013  :  premiul „cea  mai ieftină bancă online ” acordat de Mieux Vivre Votre Argent;
 • Iunie 2013  :  premiul „cea  mai ieftină bancă din 2013 ” acordat de Capital;
 • Octombrie 2013  :  distincția „  bancă care vă percepe cel mai puțin ” de la comparatorul băncii utilizatorilor de internet;
 • Octombrie 2012  :  distincția „  bancă care vă percepe cel mai puțin ” de la comparatorul băncii utilizatorilor de internet;
 • Mai 2012  : „  primul în clasamentul general  ”; „  Primul în clasamentul celor mai bune patru contracte de asigurare  ” datorită Fortuneo Vie; „  Primul în clasamentul celor mai bune conturi de economii  ”, distincții acordate de Capital;
 • Februarie 2012  : „  Lista tarifelor bancare 2012  ” acordată de Le Monde;
 • Iunie 2011 prețul  „ trofeul cu cele mai mici prețuri ” oferit de Le Revenu;
 • Iulie 2011  : „cea  mai ieftină bancă  ” acordată de Capital;
 • Martie 2010  :  distincția „cea  mai ieftină bancă ” oferită de Revista Investir.

Pictura Fortuneo dintr-o privire

Fortuneo se distinge prin calitatea ofertei sale de bun venit Fortuneo, serviciile sale și taxele pe care le oferă numeroșilor săi clienți. Informațiile cheie despre platforma dvs. de tranzacționare online sunt rezumate în tabelul următor. Acest lucru vă va permite să înțelegeți esențialul a ceea ce trebuie să știți despre Fortuneo dintr-o privire.

FORTUNEO LA O scurtă privire

Anul creației

2009

Regulament

 • ACPR

 • AMF

Taxe medii

 • Prețul bursei Fortuneo prima categorie

 • Mai puțin de 500 de euro: 1,95 euro per comandă;

 • Între 500 de euro și 2000 de euro: 3,90 euro per comandă;

 • Peste 2000 de euro: comision 0,1% pe comandă

 • Fortuneo a doua categorie prețul pungii

 • Mai puțin sau egal cu 10.000 de euro: 9,50 euro în costuri per comandă;

 • Mai mare de 10.000 de euro: 0,12% comision pe comandă, cu minimum treizeci (30) de tranzacții pe lună

 • Fortuneo evaluează a treia categorie

 • Mai puțin sau egal cu 100.000 de euro: 6,5 euro pe comandă;

 • Mai mare de 100.000 de euro 0,10% cu minimum o sută (100) de tranzacții pe lună

 • Portofelul tarifar Fortuneo a patra categorie (pentru începători)

 • Două (02) comenzi gratuite pe lună în contul de valori mobiliare obișnuite (această preț nu este valabilă pentru contul fortuneo PEA);

 • Ulterior, costurile fortuneo se ridică la douăzeci (20) de euro pe an.

Activele propuse

 • Acțiuni

 • Obligatii

 • Futures

 • Mandate

 • ETF

 • SICAV

Platforme de tranzacționare

 • ProCapital

 • Trader live

Depozit minim

 0.0 €

Mijloace de plata

 • Card bancar obișnuit 

 • MasterCard clasic;

 • MasterCard Elite;

 • MasterCard Gold;

 • Carte Fosfo Fortuneo.

 • Card bancar virtual Fortuneo;

 • Verifica;

 • transfer bancar

 • ApplePay

 • GooglePay

 • SamsungPay

Clientul serviciului

 • Telefon: 02 98 00 29 22; +33 2 98 00 29 22 (din străinătate);

 • Disponibil telefonic de la 8:30 la 20 pm de luni până vineri și de la 9:00 la 18:00 sâmbătă;

 • Echipa formată din consilieri și experți în patrimoniu cu sediul în Franța, la Paris și Brest;

 • Chat via le site web : www.fortuneo.fr

 • Version mobile du site : m.fotuneo.fr

Regulamentul Fortuneo

Portofelul virtual Fortuneo oferă servicii juridice, deoarece are aprobările necesare pentru a practica în Franța. Într-adevăr, este reglementat de Autoritatea de control și rezoluție prudențială, prescurtată ACPR. Instituția financiară are, de asemenea, autorizație de la Autorité des Marchés Financiers (AMF). Cei doi furnizori Fortuneo, și anume ProCapital și Oddo BHF SCA, au, de asemenea, aprobări ACPR și AMF pentru o mai bună tarifare Fortuneo.

Putem avea încredere în Fortuneo?

Comercianții profesioniști și neprofesioniști au încredere în ofertele Fortuneo. Într-adevăr, investiția prin banca Fortuneo vă permite să beneficiați de anumite avantaje acordate după înregistrarea Fortuneo:

 • Spațiul client Fortuneo este foarte sârguincios;
 • Plata securizată Fortuneo este posibilă prin toate Xpay: GooglePay; ApplePay; SamsungPay …. ;
 • Cardul virtual FortuneoMasterCard oferă multe avantaje în timpul plății securizate prin internet Fortuneo:
 • Asistență medicală în străinătate;
 • Asistență juridică în străinătate;
 • Spitalizare și asistență la repatriere cu o rată excelentă PEA Fortuneo;
 • Șofer de schimb;
 • Un interesant capac de carte de aur Fortuneo;
 • Asistență concierge 24/7 pentru deținătorii de cărți de elită din lume Fortuneo.
 • 1% rambursare la achizițiile dvs. online;
 • Plăți rapide cu card Fortuneo negru sau cu card de credit Fortuneo;
 • O metodă de plată prin internet fără contact Fortuneo, doar cu o conexiune Fortuneo;
 • În ceea ce privește investițiile pe piața de valori, este disponibil un plan de investiții Fortuneo pentru începători, precum și un preț accesibil pe piața de valori Fortuneo.

Escrocherii Fortuneo

Ca parte a opiniei noastre despre banca Fortuneo, am pus sub semnul întrebării securitatea operațiunilor pe platforma sa. Se pare că brokerul își propune să lucreze numai cu furnizori de încredere. Ca urmare, nu există escrocherii majore în ceea ce privește comisioanele de administrare Fortuneo.

Există Fortuneo France?

Da, Fortuneo este o societate pe acțiuni înființată în Franța în 2009. Este o filială a băncii Crédit Mutuel ARKEA. Are 750.000 de clienți, dintre care unii nu se află pe teritoriul Franței. Cu toate acestea, acesta din urmă poate beneficia cu ușurință de serviciile băncii.

Pentru ce tip de cont este recomandat Fortuneo?

Pentru a face o investiție Fortuneo pe termen scurt, brokerul vă oferă trei tipuri de conturi și depinde de dvs. să determinați din opinia dvs. Fortuneo care să alegeți:

 • În contul de instrumente financiare obișnuite : cu acest tip de cont curent Fortuneo, puteți investi banii în principalele centre financiare din întreaga lume , cum ar fi CAC 40 Fortuneo. Acesta nu este un cont Fortuneo comun. De asemenea, veți avea o varietate de titluri financiare asupra cărora puteți specula;
 • Contul AEP : deschiderea PEA Fortuneo (economii cota de plan de conturi) vă permite să direcționeze economiile companiilor europene ale căror acțiuni sunt listate la bursa. Este un cont pro Fortuneo care vă oferă avantaje fiscale, în special datorită ratei sale PEA Fortuneo;
 • Contul PEA-PME : Dacă recenzia noastră PEA Fortuneo v-a lăsat nemulțumit, contul PEA-PME oferă mai multe avantaje antreprenorilor. Este destinat celor care doresc să investească numai în întreprinderi mici și mijlocii europene. Acest cont al asociației Fortuneo poate reuni mai multe persoane.

Există patru planuri de investiții bursiere din care puteți alege, toate cu prețuri optime Fortuneo. Taxele de brokeraj Fortuneo de plătit depind de planul pe care îl alegeți. Rețineți că un card bancar Fortuneo gratuit este disponibil pe platformă și că un plan de investiții Fortuneo este dedicat special comercianților începători care nu se gândesc să înceteze Fortuneo.

Închiderea unui cont Fortuneo este un proces important de remarcat, mai ales înainte de a face alegerea pentru un anumit tip de cont. Într-adevăr, banca vă permite să închideți cu ușurință contul Fortuneo. Pentru a închide un cont Fortuneo, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de închidere a contului Fortuneo și să urmați o procedură detaliată în termenii și condițiile. Rețineți că se pot aplica unele costuri de închidere a contului Fortuneo.

Oferta bancară completă a Fortuneo

Pentru a obține o opinie destul de clară despre Fortuneo , trebuie să revizuiți gama de servicii bancare oferite de unitate.

La Carte World Elite CB Mastercard

Acesta este un card bancar prestigios care vă permite să accesați cu ușurință mai multe servicii. Într-adevăr, cardul este gratuit și unitatea nu percepe taxe în străinătate. Acest card este supus condițiilor, deoarece pentru a avea acces la acesta, trebuie să aveți 4.000 de euro venit lunar net pentru a justifica atunci când deschideți. În plus, trebuie să depuneți o sumă de 4000 de euro în fiecare lună în contul dvs. Fortuneo. Dacă nu există un transfer instantaneu Fortuneo pe lună, banca vă percepe 50 de euro pe trimestru.

Printre serviciile care fac World Elite CB Mastercard specială, putem menționa:

 • Fără taxe pentru plăți și retrageri cu card de credit în Franța și în străinătate
 • Plata securizată pe internet este gratuită
 • Plățile și retragerile în euro sunt gratuite
 • Opoziția cardului bancar este gratuită
 • Este posibil să dezactivați în mod implicit și să activați gratuit accesul clientului
 • Limita de retragere zilnică este stabilită la 900 de euro, iar limita săptămânală este de 1600 de euro.

În Franța sau în străinătate, acest card vă permite să efectuați achiziții, beneficiind în același timp de următoarele avantaje:

 • Un spațiu personal dedicat în care puteți accesa informațiile dvs. personale, certificatele și rapoartele de daune în doar câteva clicuri
 • Limite specifice de plată și retragere
 • Asistență consolidată și garanții de asigurare
 • Un service de conciergerie : un assistant personnel disponible 24h/24, 7j/7
 • Un serviciu de concierge Word Elite: un serviciu excepțional inspirat de cele mai mari hoteluri.
 • Acces la orașele fără pic, programul care vă oferă acces la experiențe incredibile în jurul culturii, artei, sportului, gastronomiei, călătoriilor, cumpărăturilor și agrementului în Franța și în 47 de orașe din întreaga lume.

La CB Mastercard

Această ofertă este disponibilă persoanelor care pot dovedi un venit net lunar de 1.200 de euro sau economii de 5.000 de euro plătite la abonarea la Fortuneo prin cec. Retragerile pe zi și pe săptămână sunt limitate la 500 de euro, în timp ce plata maximă pe zi și pe săptămână este de 1.500 de euro.

La Gold CB Mastercard

Pentru a accesa această ofertă, trebuie să furnizați dovada a 1.800 de euro net lunar la abonament sau să aveți economii de 10.000 de euro cu Fortuneo în prealabil. Cu Gold CB Mastercard, limita de retragere este stabilită la 900 de euro pe zi și 1000 de euro pe săptămână.

Oferta emblematică a Fortuneo: Oferta Phospho

În unele instituții financiare, cum ar fi Fortuneo sau Boursorama banking online, există o ofertă puternică care oferă avantaje unice clienților. Din 2019, Fortuneo a pus la dispoziția clienților o ofertă bancară numită Fosfo. Aceasta este o ofertă fără condiții de venit, accesibilă gratuit și care nu impune taxe pentru persoanele care locuiesc în afara Franței. Utilizatorul acestei oferte are un card MasterCard cu autorizare sistematică. Avantajele Fosfo sunt:

 • Un cont bancar , cu debite directe, transferuri și aplicație bancară
 • Un MasterCard cu autorizare sistematică cu plată fără contact
 • Un descoperit de cont autorizat,  accesibil de la șase luni de vechime
 • Un carnet de cecuri (încasarea cecurilor se face prin poștă)
 • Acces autorizat la toate ofertele de credit și economii ale Fortuneo.

Oferta American Express a Fortuneo

Oferta American Express este disponibilă pentru clienții cu un cont curent Fortuneo. Acest serviciu oferă o mare libertate de plată și un program de loialitate destul de generos. Cu serviciul American Express, aveți de ales între 3 oferte:

La Carte Green American Express

Acesta este un card gratuit pentru primul an și accesibil cu un cont curent. Trebuie să justificați un venit anual brut de cel puțin 20.000 de euro pentru a-l obține. Această carte are mai multe avantaje:

 • Libertatea de plată și capacitatea de cheltuieli scalabilă
 • O retragere săptămânală plafonată la 300 de euro în Franța și 900 de euro în străinătate
 • Puncte de fidelitate acordate pentru fiecare achiziție
 • Urmăriți-vă cheltuielile în timp real din zona de clienți American Express.
La Carte Gold American Express

Cardul Gold este gratuit pentru clienții care au conturi curente la Fortuneo și care au un venit anual brut de cel puțin 35.000 de euro. În primele luni, puteți primi o rambursare de 80 de euro din 800 de euro de cheltuieli. Caracteristicile acestei oferte sunt următoarele:

 • Disponibilitatea ofertelor atractive în mai multe mărci și seri de cumpărături
 • Puncte de loialitate la fiecare achiziție care poate fi transformată în cadouri
 • Posibilitatea de a obține bilete în previzualizarea celor mai mari spectacole
 • Servicii de agenții de turism online cu avantaje privilegiate.

De asemenea, beneficiați de anumite servicii de asigurare datorită cardului de asigurare aur Fortuneo, și anume:

 • Garanția de protecție la cumpărare
 • Asistență medicală și costuri medicale
 • Garanție de închiriere vehicul
 • Asigurare de anulare și amânare a călătoriei
 • Asigurarea incidentelor de călătorie
 • Asistență de călătorie
La Carte Platinum American

În cazul în care recenzia dvs. cu cardul aur Fortuneo a fost satisfăcătoare, cardul de platină vă va convinge și mai mult. Spre deosebire de alte tipuri de cărți, cardul Platinum Fortuneo nu este gratuit. Costă 55 de euro și oferă 30.000 de puncte utilizatorului său. Mai multe avantaje sunt atașate utilizării acestui card:

 • Acces gratuit și nelimitat la peste 1.200 de saloane private de aeroport, oriunde în lume
 • Un concierge Platinum disponibil 24/7
 • Acces VIP la cele mai mari evenimente și 90 dintre cele mai populare restaurante din Franța
 • Agenția de turism Platinum pentru a vă organiza sejururile
 • Reduceri, ramburs, multe oferte personalizate sunt disponibile la cele mai mari mărci.

Economiile oferite de Fortuneo

Planificarea pentru viitor necesită economii eficiente, gratuite și sigure. Broșura Fortuneo + vă permite să vă măriți economiile fără riscul de a pierde capital. Fondurile depuse sunt întotdeauna disponibile cu o remunerație de 0,10% variabilă brută. Opinia dvs. despre cartea de carte Fortuneo va fi cu siguranță pozitivă, deoarece puteți depune de la 10 euro. Plafonul de transfer Fortuneo pentru economii este stabilit la 10 milioane de euro, iar dobânzile sunt calculate la fiecare două săptămâni. Făcând o simulare Fortuneo, veți observa că contul de economii este foarte avantajos:

 • 0 € taxa de deschidere
 • Taxă 0 € pe rate
 • 0 € taxe de retragere
 • 0 €  taxe de întreținere a contului.

Formule de asigurare Fortuneo

Datorită reputației sale excelente, Fortuneo a intrat și pe piața asigurărilor pentru a oferi servicii de protecție pentru oameni și mașinile acestora.

Asigurare de viata

Asigurarea de viață Fortuneo este un avantaj solid al finanțării proiectelor. Pentru a vă garanta investiția, brokerul se bazează pe 4 puncte forte care stau la baza ofertei sale:

 • de randamentele atractive : oferta de asigurare de viață include un contract cu randamente consistente și fonduri atractive în euro;
 • taxa de înregistrare : taxele de membru la asigurare Fortuneo sunt stabilite la 0 € sub formă de plăți. Cu toate acestea, sunt stabilite taxe specifice pentru plăți în numele SCI, SCPI, ETF și OPCI. În plus, taxele de administrare sunt competitive.
 • gestionarea ușoară a contului său : puteți gestiona totul legat de politica direct on – line prin intermediul aplicației mobile sau site – ul web.
 • suportul de calitate : Fortuneo pune la dispoziția clienților săi, un serviciu de consiliere disponibile pentru gestionarea eficientă a contractului de asigurare.

L’Assurance Auto

O altă filială a Crédit Mutuel Arkéa se ocupă de asigurarea auto a Fortuneo, asigurările Suravenir. Brokerul oferă avantaje pentru asigurații, indiferent de formula aleasă, și anume garanția personală a șoferului până la 500.000 EUR și extinderea garanției personale a șoferului la vehiculele închiriate sau împrumutate. În plus, asistență de 0 km este acordată tuturor utilizatorilor.

Vă vom prezenta cele trei tipuri de formule de asigurare disponibile, astfel încât să puteți avea o opinie cu privire la oportunitățile Suravenir Fortuneo:

 • Formula terților : oferă acoperire de răspundere civilă (vătămări corporale și daune materiale terților).
 • Plan Third Party +:  În plus față de beneficiile planului Third Party, acesta vă acoperă în caz de furt sau tentativă de furt, incendiu, sticlă spartă, furtună sau chiar dezastre naturale.
 • Formula tuturor riscurilor: în afară de riscurile acoperite de celelalte formule, această formulă vă acoperă pentru daune, accidente și vandalism. În plus, vehiculul dvs. este acoperit dacă este declarat ireparabil din punct de vedere economic la 6 luni de la prima intrare în funcțiune (valoare de înlocuire 6 luni) și puteți beneficia de o valoare minimă de compensare în cazul unei pierderi garantate.

Vă puteți completa formula folosind opțiunile disponibile pe site:

 • Vehicul de schimb
 • Garanție de valoare de cumpărare timp de 4 ani
 • Garanția conținutului și accesoriilor vehiculului
 • Garanție de defecțiune mecanică
 • Garanția șoferului până la 1.000.000 €
 • 3 niveluri de franciză.

Creditul imobiliar Fortuneo

Fortuneo își sprijină clienții în proiecte de viață. Serviciile bancare online vă permit să beneficiați de un împrumut la domiciliu la tarife competitive. Puteți împrumuta între 80.000 și 2.000.000 de euro la rate fixe între 7 și 25 de ani. Banca vă economisește costuri inutile, cum ar fi taxele de administrare și, într-o anumită măsură, indemnizația de rambursare anticipată. Pentru a identifica problema și pentru a primi un sfat ipotecar complet Fortuneo, știți că debitorul trebuie să aducă cel puțin 10% din suma totală a proiectului înainte de a solicita un împrumut. În plus, este responsabilitatea sa să gestioneze costurile incidentale, precum notarul și alții.

Taxe oferite de Fortuneo

În ceea ce privește plafonul de transfer Fortuneo la investițiile pe piața bursieră, cardul virtual Fortuneo oferă patru planuri de investiții conform cărora comisioanele Fortuneo sunt percepute pentru comenzile plasate. Cardul bancar gratuit Fortuneo este, de asemenea, afectat.


Rata de bursă Fortuneo

Proaspăt

 • Taxe bursiere Fortuneo (conturi de valori mobiliare ordinare)

 • 0 € pentru primele 2 comenzi mai mici sau egale cu 10.000 € pentru fiecare lună calendaristică,

 • 20 € din comanda a 3-a,

 • 0,20% pentru orice comandă de peste 10.000 €

 • Activ de minim 50.000 EUR

 • Taxe optime pentru conturile PEA și PEA-PME

 • 1,95 € pentru o comandă mai mică sau egală cu 500 €.

 • 3,90 € pentru o comandă între 500 € și 2.000 €.

 • Cu 0,20% peste.

 • Fără condiții minime de restante sau tranzacții.

 • Disponibil numai pe piețele Euronext, Paris, Bruxelles și Amsterdam

 • Taxe bursiere pentru comerciant activ (PEA și PEA-PME)

 • 9,50 € pentru o comandă mai mică sau egală cu 10.000 €.

 • 0,12% pentru o comandă mai mare.

 • Minim 30 de tranzacții / lună sau 90 de tranzacții în ultimele 3 luni. 

 • Disponibil numai pe piețele Euronext, Paris, Bruxelles și Amsterdam.

 • Taxă de bursă Fortuneo Trader 100 de comenzi (PEA și PEA-SME)

 • 6,50 € pentru o comandă mai mică sau egală cu 100.000 €.

 • 0,10% pentru o comandă mai mare.

 • Minim 100 de tranzacții pe lună sau 300 de tranzacții în ultimele 3 luni.

 • Disponibil numai pe piețele Euronext, Paris, Bruxelles și Amsterdam.

 

Pârghia și instrumentele oferite

Când doriți să utilizați efectul de levier sau să îl modificați în timpul aplicației de buget Fortuneo, va trebui să mergeți la platformă. Prin accesul clientului dvs., veți activa fila „profil și parametri”, apoi secțiunea „configurație bursieră” și în cele din urmă cea numită „efect de levier”.

Rețineți că pentru a obține 3 pârghii puteți face orice modificări și completați formularul online. Pe de altă parte, pentru un efect de pârghie 5 tipăriți și completați un formular dedicat în acest scop, semnați-l, scanați-l și trimiteți-l în cele din urmă către Fortuneo prin poștă, fax sau e-mail.

De fapt, pentru a vă oferi un efect de pârghie de 5, echipele Fortuneo trebuie mai întâi să vă analizeze profilul pentru a nu mai trebui să închideți apoi contul Fortuneo. Veți primi un răspuns în termen de zece zile de la primirea cererii dvs.

Platformele oferite de Fortuneo pentru investiții în acțiuni

Fortuneo este o bancă online care vă permite, de asemenea, să investiți în acțiuni online. Pentru a accesa acțiuni la bursă, puteți parcurge două platforme de tranzacționare. Iată tabelul care rezumă caracteristicile platformelor oferite de Fortuneo.

Caracteristici

Trader live

Procapital

 Produse

 • Acțiune

 • Urmăritor

 • Certificat

 • Mandat  

 • Turbo

 • Acțiuni

 • Obligatii

 • Urmăritori

 • Certificate

 • Mandate

 • Obligațiuni și drepturi

 • Cupoane

Versiune mobilă

Nu este disponibil

Disponibil

Tipuri de conturi

Cont de valori mobiliare ordinare, PEA, PEA-IMM

Cont de valori mobiliare ordinare, PEA, PEA-IMM

Particularități

 • Posibil să plasați comenzi direct din diagrame

 •  Personalizați culoarea de afișare a instrumentului cu alegerea unui fundal negru sau a unui fundal deschis

 •  Alegerea utilizării pe mai multe ecrane

 •  Echipa dedicată vigilenței fiscale

 •  IFU, ISF, TOB, Pre-cont

 • Recuperarea impozitelor în străinătate

Glisarea și executarea comenzii: viteza executării comenzii

Brokerul execută comenzile dvs. de cumpărare / vânzare pentru CFD Fortuneo, obligațiuni pe acțiuni sau orice alt produs derivat prin intermediul celor doi furnizori de servicii: ProCapital și Oddo BHF SCA. Acești furnizori de servicii sunt instruiți să plaseze comenzile clienților în conformitate cu modul în care sunt formulați de către autorii lor și cât mai repede posibil.

Instrumente de analiză Fortuneo

Pentru a vă permite să investiți în cel mai rațional mod posibil, Fortuneo vă oferă câteva instrumente analitice:

 • ecranul;
 • comerciant live;
 • multe alerte de informații despre piața de valori.

Înainte de a începe, puteți lua mai multe informații despre fondurile de investiții. Fortune oferă instrumente pentru a afla despre un fond

 • Foaia detaliată pentru a evalua: nivelul de risc, performanța, raportul Sharpe, managerul, Morningstar Rating, prospectul simplificat etc.
 • Știri de management colectiv: pentru a fi la curent cu fluxurile de știri.
 • Ghidul de investiții: pentru întrebări despre OPC-uri și management colectiv

Pentru a construi un portofoliu de instrumente vă sunt, de asemenea, disponibile:

 • Selectorul multicriterial
 • Comparatorul
 • Premiile
 • Modelează portofolii.

Datorită acestor instrumente, veți putea să vă efectuați analizele tehnice și să consultați diagrame ale prețurilor produselor în care ați investit sau doriți să investiți. De exemplu, va fi mai ușor să comparați Boursorama Banque cu Fortuneo CAC 40.

Programele de instruire conținute pe site

În loc să închidă conturile Fortuneo, site-ul web Fortuneo permite comercianților care doresc să devină mai competenți să se antreneze prin mai multe resurse:

 • Buletin informativ: prin intermediul buletinului informativ Fortuneo puteți primi articole despre elementele fundamentale ale pieței de valori și puteți evita încetarea fortuneului;
 • Lecții de streaming: lecțiile sunt predate în direct pe platforma Fortuneo;
 • Analizele experților sunt de asemenea diseminate în mod regulat;
 • Ghidurile pentru piața de valori sunt disponibile pe site-ul web al băncii Fortuneo.

Recenzii de servicii pentru clienți

Zona de clienți a băncii Fortuneo este renumită pentru că este rapidă și eficientă. Într-adevăr, echipa sa este formată din consilieri și experți în avere care vă vor ghida în cel mai bun mod posibil în investițiile dvs. pe piața de valori.

Accesul clienților la banca Fortuneo se poate face prin:

 • Telefon: 02 98 00 29 22; +33 2 98 00 29 22 (din străinătate);
 • Chat via le site web : www.fortuneo.fr
 • Version mobile du site : m.fotuneo.fr

Cum să devii afiliat la Fortuneo?

Programul de afiliere Fortuneo este foarte atractiv. Pentru a obține o opinie de sponsorizare Fortuneo, acesta din urmă acordă sponsorului un bonus de 110 euro, în timp ce fiul obține 130 de euro după deschiderea unui mazăre Fortuneo din contul său bursier Fortuneo. Rețineți că sponsorul și linia descendentă trebuie să îndeplinească anumiți termeni și condiții Fortuneo pentru a primi aceste bonusuri prin transfer instant Fortuneo.

Pentru sponsor:

 • A fi majorat;
 • Aveți active de cel puțin 500 de euro cu Fortuneo;
 • Aveți un cont de depozit Fortuneo;
 • El poate sponsoriza maximum 10 recomandări.

Pentru nașul:

 • A fi majorat;
 • Nu aveți deja un cont bursier Fortuneo, altfel s-ar putea să fiți reziliat;
 • Efectuați o plată de cel puțin 1000 de euro. Rețineți că atunci când fiul își transferă contul de la un alt broker la Fortuneo, plata a 1000 de euro nu este necesară.

Cum să contactați Fortuneo

Puteți contacta Fortuneo prin mai multe canale:

 • Telefon: 02 98 00 29 22; +33 2 98 00 29 22 (din străinătate);
 • Chat via le site web : www.fortuneo.fr
 • Version mobile du site : m.fotuneo.fr

Comparația Fortuneo cu alți brokeri

În Franța, banca Fortuneo se confruntă cu o concurență dură în sectorul său de afaceri. În plus față de opinia noastră despre Boursorama și Fortuneo, descoperiți comparația noastră cu alte unități care operează în Franța.

Fortuneo vs A dmiral Markets

Fortuneo vs bforbank

Fortuneo vs Hello Bank

Fortuneo vs ING Direct

Fortuneo vs Monabanq

Agent

Puncte fort

Notă pentru clienți

Piața Amiralului

 • Reglementat în Marea Britanie

 • Autorizat de ACPR în Franța;

 • Oferiți o pregătire bună

 • Serviciu clienți în franceză

 • Practica tranzacționării sociale

 • Are o gamă largă de instrumente financiare

Saxo Bank

 • Selecție imensă de instrumente financiare

 • Posibilitatea de a avea mai multe active cu același cont

 • Taxe și comisioane accesibile

 • Platforme ușor de utilizat, bogate în instrumente și caracteristici de analiză

 • Fără taxe de depunere sau retragere

Fortuneo

 • Gratuit pentru averea virtuală a cardului Visa în primul an 

 • Serviciu clienți în franceză

 • Mai multe instrumente de analiză

 • Serviciu clienți în franceză

Monabanq

 • Card Visa gratuit în primul an;

 • Costuri: 9 euro pe lună

Boursorama Bank

 • Donație de bun venit de 80 de euro;

 • Carte visa gratuite 

 • Minim de plătit: 1000 de euro

Bună ziua bancă

 • Carte visa gratuite

 • Venituri de plătit: 1000 euro minim;

 • Card de salut gratuit în primele trei luni.

Orange Bank

 • Carte mastercard gratuite

 • Venit minim de plătit: 1 euro;

 • Cadou de bun venit: 80 euro.

ING

 • Fără condiție de venit 

 • Plata fără contact

Recenzii de broker proaste

Unii clienți se bazează pe comparația Fortuneo Boursorama pentru a critica Fortuneo pentru întârzierile sale lungi în procesarea fișierelor și alte cereri precum închiderea Fortuneo PEA. Aceștia susțin chiar că accesul clienților Fortuneo la bancă este acum externalizat către alte companii. Într-adevăr, ei susțin că au avut probleme în a afla cum să își închidă contul Fortuneo.

Această stare de fapt ar cauza mai multe inconveniente. Astfel, se observă din ce în ce mai mult că operatorul de la celălalt capăt al liniei nu stăpânește procedurile în vigoare la Fortuneo. Mai rău, chiar se întâmplă ca doi operatori să ofere informații diferite unui client Fortuneo care apelează serviciul clienți de două ori pentru a găsi o soluție la o problemă cu care se confruntă.

În rezumat: Avantaje și dezavantaje

Analiza Fortuneo Life este, în general, pozitivă, deoarece nu este doar o instituție financiară și de asigurări. De asemenea, este licențiat ca furnizor de servicii de investiții. Acest broker oferă mai multe avantaje, precum și unele dezavantaje.

BENEFICII

DEZAVANTAJE

 • Taxe competitive

 • O multitudine de metode de plată

 • Aprobat de ACPR și AMF

 • Plata fără contact

 • Plata prin toate xPay

 • Cardul virtual Fortuneo

 • În afară de ipotecă, nu este disponibilă nicio altă ofertă de credit

 • Calitatea serviciului pentru clienți Fortuneo se deteriorează

 • Uneori, întârzieri mari în procesarea cererilor

 • Imposibil de deschis un cont profesional

Este Fortuneo cea mai bună instituție financiară?

Aplicația Fortuneo pune în practică recomandările AMF și ACPR privind securitatea pe care o instituție financiară trebuie să o acorde clienților săi. Prin compararea Hello Bank – Fortuneo, se pare că Fortuneo Bank oferă servicii financiare aproape complete, care se extind la operațiuni de asigurare și bursă. Cu privire la acest ultim punct, opinia noastră despre Fortuneo este, în general, pozitivă. Cu toate acestea, o alternativă mai bună ar fi să mergeți cu Admiral Markets. Acest broker oferă instrumente și pârghii ușor de utilizat. În plus, taxele de brokeraj oferite sunt la îndemâna tuturor traderilor, începătorilor și profesioniștilor.

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

Referințe

Mergi mai departe

FAQ

[sc_fs_multi_faq headline-0 = “h3” întrebare-0 = “❓Cum execută Fortuneo ordinele de stoc ale clienților săi?” answer-0 = “Pentru a executa comenzile acestor clienți pe centrele financiare, Fortuneo folosește doi furnizori de servicii. Aceștia sunt: ​​ProCapital și Oddo BHF SCA. Acești brokeri, aprobați de AMF și ACPR, oferă comisioane avantajoase de retragere din fortuneo. ” image-0 = “” headline-1 = “h3” question-1 = “🤔Fortuneo este accesibil pentru care profil de client?” answer-1 = “Orice tip de client privat poate deschide un cont Fortuneo în condiții tarifare. Într-adevăr, datorită cardului său Fosfo Fortuneo, nu mai trebuie să demonstrați un venit minim pentru a deschide un cont profesional Fortuneo în banca dvs. online.”imagine-1 = “” titlu-2 = “h3”întrebare-2 = “📱Este posibil să accesez Fortuneo prin intermediul telefonului meu mobil?” answer-2 = “Da! Versiunea mobilă a site-ului web Fortuneo este accesibilă prin adresa: www.m.fortuneo.fr. În plus, banca online a proiectat aplicații pentru iPhone, iPad și Android. Fortuneo este, prin urmare, accesibil prin toate dispozitive mobile. ” image-2 = “” headline-3 = “h3” question-3 = “💳Cum se investește pe piețele bursiere prin Fortuneo?” answer-3 = “Există patru planuri diferite de investiții Fortuneo. În consecință, din suma pe care doriți să o investiți în abilitățile și experiența dvs. de tranzacționare, veți alege oferta care vi se potrivește. Rețineți că există un plan special de investiții pentru începători. vă sunt taxate conform planului pe care l-ați ales.

 

 

Ați mai folosit Fortuneo și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!