duminică, aprilie 21, 2024
Trading.roNeclasificatInteractive Brokers Recenzie

Interactive Brokers Recenzie

Broker cu sediul în Greenwich, Statele Unite, Interactive Brokers este un brokeraj online, care funcționează de câteva decenii. Fondat în 1977, este un broker cu experiență care și-a făcut un nume în domeniul tranzacționării de-a lungul anilor. Interactive Brokers este prezent acum în multe țări din întreaga lume, precum Elveția, China, Regatul Unit și Australia. Regulat de mai multe autorități de pe piața financiară, Interactive Brokers oferă peste 80.000 de active negociabile și comisioane destul de medii comercianților săi. Cu toate acestea, întrebarea este dacă este într-adevăr un broker de încredere?

Recenzii ale clienților despre brokeri interactivi

Interactive Brokers nu este un broker de renume, așa cum ați putea crede. De fapt, în ciuda istoriei sale îndelungate în domeniul tranzacționării, brokerii interactive trustpilot sunt destul de dezamăgitori. Într-adevăr, brokerul primește un rating general de 3 din 5 în cele din urmă.

Interactive Broker Client Review 2021

Notă Client Interactive Broker 2021

Anthony Dalin's Interactive Broker Review

Am vrut să deschid un cont pentru a profita de o oportunitate de piață. Deschiderea contului nu a fost înregistrată după aproape două luni. Oportunitatea nu mai există.
Acum, vreau să anulez deschiderea contului meu și să recuperez capitalul inițial depus (3.000 EUR). Cu toate acestea, Interactive Brokers mi-au blocat banii, în ciuda a două cereri de transfer (de 1 lună deja) ...

Opinion de Clopinet

Deschiderea unui sub-cont este laborioasă, trebuie să tastați din nou toate documentele pe care să le trimiteți și să așteptați, există întotdeauna un document nepotrivit, recunoașterea automată funcționează rar.

Opinie Tony sur Interactive Broker

Vă rugăm să răspundeți la biletele deschise pe platforma dvs. ... 
Aveți produse bune, tot ce aveți nevoie este un serviciu mai bun pentru clienți și, din păcate, un software decent. TWS este o mizerie plină de caracteristici.

Avis Interactive Broker de Karthik Kannan

Calitatea software-ului se deteriorează, nu mă așteptam la asta de la IB .... Serviciul lor pentru clienți este, de asemenea, foarte slab, funcționează doar pentru o perioadă limitată de timp și de obicei nu este accesibil.

Opinion de BD sur Interactive Broker

Serviciu de înșelătorie, vă iau depozitul și îl păstrează fără să răspundă la niciun e-mail.

Opinie Rachid Belou sur Interactive Broker

Tocmai am deschis un cont nou săptămâna trecută și încerc să apelez toată ziua pentru a depune și a găsi răspunsuri la întrebările mele, dar nimeni nu răspunde. Să-ți fie rușine IB.

Opinion de MP sur Interactive Broker

La fel ca mulți alți oameni, nu mă pot conecta. La început răspunsul a fost „în întreținere”, ceea ce a fost o minciună. O zi întreagă fără a putea tranzacționa pe o piață volatilă este pur și simplu șocantă. În plus, conexiunea este doar îngrozitoare ...

Opinie Interactive Broker de Howard Chung

Au:
1. Cel mai prost design de platformă, în comparație cu altele cu care am conturi.
2. Depozite întârziate-reținute timp de 4 zile.
3. Portal lent.
4. fără ofertă curentă (trebuie să folosesc ofertă din celelalte conturi pentru a plasa comenzi în IB)
5. serviciu slab pentru clienți
6. sistem nesigur pe lângă lipsa de utilizare a platformei lor ...

James Hoffman recenzii pe IBKR

Ce se întâmplă când proprietarul este bătrân, nu-i mai pasă de ceea ce oferă. Platforma se înrăutățește din ce în ce mai rău de ceva vreme și pierderea unei sesiuni întregi astăzi este cireașa de pe tort. Nu aș rămâne să privesc această navă scufundându-se.

Opinie Interactive broker de Mappy Man

Aș vrea să pot da zero. Acești oameni nu răspund la telefon, tu rămâi la telefon pentru a asculta muzică. Există brokeri mai buni, evitați-l cu orice preț.

Opinia domnului C Wood sur Broker interactiv

Am încercat să îmi accesez contul online pentru a ajusta o vânzare limitată, dar nu m-am putut conecta. Am încercat toată ziua fără succes. Telefonez și nu răspund ...

Opinie DJ H sur IBKR

Nimeni nu răspunde la telefon. 
A sunat 3 țări diferite din India, Marea Britanie, SUA pe parcursul zilei timp de 15-20 de minute în așteptarea unui apel internațional din Emiratele Arabe Unite. Trebuie să sunați pentru a reseta parola ???? Nimeni nu răspunde la apeluri telefonice! ...

Opinie Interactive Broker de Best Mattress UK

1 stea este deja mult. Sunt un client din Marea Britanie. Am crezut că au o platformă bună, dar m-am înșelat. Așa cum au menționat mulți alții, nu vă puteți conecta, nu puteți tranzacționa. Am avut această problemă de mai multe ori, de fapt destul de des ...

Opinie Taylor Carter sur Interactive Broker

Nu deschideți un cont la IB. Sistemul IB nu funcționează astăzi în imposibilitatea de a se conecta prin platforma de tranzacționare web, mobilă și desktop, software-ul lor pentru grafice este teribil, bara sfeșnicului este de fapt verde, dar prezintă o bară roșie în cădere, datele de introducere a comenzilor întârzie considerabil, nu deschideți un cont de tranzacționare cu ei sau vei pierde o grămadă de bani.

Opinie Ta Prasad sur Interactive Broker

Contul IBKR Lite a fost deschis cu ceva timp în urmă în principal din cauza ratelor de marjă scăzute. Dar mizeria a început când transferul de fonduri a durat săptămâni. Apoi, pentru fiecare tranzacție, cere parola de zeci de ori, chiar și pe propriul meu dispozitiv autentificat ...

Opinie IBKR de Resat Alagialis

Aplicația are erori și „descărcarea fișierului” nu funcționează.
Asistența live nu funcționează, apelul invers nu funcționează.
Este cel mai prost serviciu financiar pe care l-am folosit vreodată în viața mea.

Opinie Ume sur Interactive Broker

Extrem de lent. Sunt client australian. Am găsit că site-ul este ocupat tot timpul și nu se încarcă deloc. Datele de tranzacționare întârzie, de asemenea, cu câteva ore. Nu o voi recomanda nimănui.

Opinie bfjkm sur Interactive Broker

Am avut un cont de câțiva ani cu un sold de numerar pozitiv, dar din moment ce a existat un sold negativ în CAD și pozitiv în USD, ei îmi percep dobândă în fiecare lună pentru soldul negativ în CAD. Din nou, chiar dacă am avut un sold net de numerar pozitiv. Am sunat și nu au avut nici o empatie și au sugerat doar că sunt un idiot pentru că nu am revizuit afirmațiile mele în detaliu, ceea ce este din nou foarte dificil și, în opinia mea, practic ascuns în rapoartele lor. foarte dificil de gestionat în comparație cu alte conturi de broker.

Opinie Consumer

Tocmai am deschis un cont SIPP și am început să folosesc platforma. Îmi place, este greu să mă obișnuiesc la început, dar biroul de asistență IB m-a ajutat foarte mult, povestindu-mi totul. Deși a durat puțin până să răspundă la telefon, ar putea dori să răspundă mai repede. Este foarte ușor să plasați valute și faptul că puteți plasa comenzi stop și limit pe același stoc este grozav ...
Sunt foarte mulțumit de IB în comparație cu vechiul meu broker.

Opinie Interactive Broker de Andy 

Serviciul pentru clienți a atins fundul. 

Informații cheie despre brokeri interacționali

INTERMEDIARI INTERACTIVI ÎN SUMAR

Anul creației

1977

Regulament

 • FCA - Regatul Unit

 • SEC- Statele Unite

 • IIROC - Canada

 • FINRA - Statele Unite

 • NYSE -Statele Unite

Spreaduri medii

 • EUR / USD: 0,1

 • DAX 30: 0,80

 • CAC 40: 0,40

Activele propuse

 • Valute

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe mărfuri  

 • Fond reciproc

 • Cumpărați acțiuni reale / ETF-uri

 • Opțiuni

 • EFP

 • ETF

 • Fonduri de investiții

Platforme de tranzacționare

 • Stație de lucru pentru comercianți

 • Portalul clienților

 • IBKR Mobile

 • API IBKR

Depozit minim

10 000 €

Mijloace de plata

 • Carte bancaire

 • transfer bancar

 • Verifica

Clientul serviciului

 • Mesagerie instant pe site

 • Telefon

 • E-mail

 • Retele sociale

Cine este Brokerii Interactivi?

IBKR este un broker online care activează în tranzacționare de aproape 40 de ani. Fondat în 1977 de Thomas Peterfly, unul dintre pionierii digitalizării și automatizării tranzacțiilor, Interactive Brokers este cunoscut pentru vechimea și experiența sa.

Cu toate acestea, abia în 1994 brokerul a început să furnizeze serviciile sale de tranzacționare pe piața europeană. Din 1995, a început să ofere serviciile sale pe euronext. Astăzi, Interactive Brokers este disponibil în Franța și are și birouri în mai multe țări precum China, Elveția, Australia, Ungaria sau Rusia.

Sediul central este situat în Greenwich, SUA. În plus, Interactive Brokers este unul dintre liderii mondiali în tranzacționarea la termen. Cu toate acestea, în ciuda vechimii sale, Interactive Brokers primește opinii destul de negative, în special în ceea ce privește serviciul său pentru clienți. Într-adevăr, dacă credem ceea ce spun recenziile, brokerul nu își ia timpul să răspundă în mod adecvat clienților săi și acest defect începe să-și păteze serios reputația de mare broker.

[maxbutton id = “32” url = “https://www.interactivebrokers.eu/fr/home.php” text = “Interactive Broker”]

Interactive Brokers LLC este membru al  NYSE  –  FINRA  –  SIPC  și este reglementat de Comisia pentru valori mobiliare și bursă din SUA și Comisia pentru tranzacționare pe viitor a mărfurilor.

Siège:  One Pickwick Plaza, Greenwich, CT 06830
Site  SUA : www.interactivebrokers.com

Premii primite de Interactive Brokers

De-a lungul celor 43 de ani de experiență, Interactive Brokers a câștigat nenumărate premii și distincții ca broker valutar. Într-adevăr, s-a remarcat din concurență și s-a impus pe piața de tranzacționare oferind servicii de calitate. Iată lista prețurilor obținute de Interactive Brokers în ultimii 5 ani de activitate:

2015 :

 • Interactive Broker a primit cel mai mare rating global de 4,5 stele de la Barron’s;
 • Cea mai bună platformă FX la premiile FX Week 2015;
 • Cel mai bun comisar pe piețele futures – Inovație la CTA US Service Award;
 • Cea mai bună soluție pentru tranzacționarea pe mai multe clase de active la WSL Institutional Award;

2016 :

 • Evaluarea lui Barron de 4,5 pentru cel mai bun broker pentru comercianții de opțiuni;
 • Cel mai bun comerciant de broker – Futures by WSL Institutional;
 • Cel mai bun prim broker – categoria Start-up-uri după serviciile HFM Week din SUA Hedge Fund

2017 :

 • Ratingul Barron 4.2 la categoria „Cele mai mici costuri”;
 • N ° 1 în categoria „Comisioane și comisioane” din Stockbrokers.com;
 • Cel mai bun broker broker pentru Futures by Fund Technology și premiile instituționale WSL;
 • Cel mai bun prim broker – categoria tehnologie de către HFM Week Servicii din fondurile de hedging din SUA;

2018 :

 • Evaluare generală de 4,5, cea mai mare acordată de Barron’s;
 • N ° 1 în categoria „Ofertă de investiții” a Stockbrokers.com;
 • N ° 1 în categoria „Profesioniști” a ForexBrokers.com;
 • Cea mai bună platformă de tranzacționare globală de către Fund Technology și WSL Awards;
 • Cea mai bună aplicație mobilă în conformitate cu HFM Week US Hedge Fund Services;

2019 :

 • N ° 1 în categoria Cel mai bun broker online 2019 conform lui Barron;
 • Cel mai bun broker conform furnizorului de servicii Preqin;
 • Cel mai bun broker low cost în premiul Cardate.com’s Choice’s Editor;
 • N ° 1 în categoria „Tranzacționarea activelor” conform recenziilor interactive ale brokerilor StockBrokers.com;

2020 :

 • Cel mai bun broker valutar spot din Singapore, în conformitate cu CompareForexBrokers;
 • Cel mai bun cont internațional de tranzacționare a acțiunilor în premiul Australian Finder
 • 5 stele pentru profitabilitate excepțională, tranzacționare online de acțiuni pe Canstar;
 • Cel mai bun custodian de acoperire a fondului conform Preqin;
 • # 1 Cel mai bun broker online, # 1 pentru comercianții de active, # 1 pentru comercianții internaționali și # 1 pentru fondurile de pensii conform lui Barron.

Aceste diferite premii câștigate de brokerul Interactive sunt doar o parte din recompensele pe care le-a obținut de la existența sa. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este un broker online premiat, brokerul Interactive nu oferă cele mai bune servicii pentru clienți. Interactiv broker de tranzacționare și comentarii nu AMF reflectă calitatea brokerului de serviciu.

ECN Broker sau Market Maker?

Interactive Brokers este atât un brokeraj electronic global automat, cât și un Market Maker sau Market Maker, înainte de a fi un broker online. Într-adevăr, poate avea cerințe de intrare ușor mai mici decât un broker ECN. Acesta din urmă poate beneficia efectiv de un volum de comerț mai mare și, astfel, de un capital mai mare decât un Market Maker. În calitate de Market Maker, Interactive Brokers aplică apoi cerințe minime de tranzacționare și comisioane mai mici pentru tranzacții.

Cu toate acestea, oferă și execuție ECN / STP. Astfel, brokerul vă poate oferi spread-uri foarte strânse într-un cadru complet transparent cu privire la prețul de plătit în timpul executării tranzacțiilor dvs. Cu această execuție ECN / STP, Interactive Brokers nu a stabilit cerințe comerciale minime sau maxime. Prețurile sale depind în principal de tipul de cont de tranzacționare utilizat, de comerciant și de instrument.

Broker AMF sau nu?

Chiar dacă are diverse reglementări cu mai multe autorități din întreaga lume, Interactive Brokers nu este un broker AMF. Într-adevăr, deși își oferă serviciile în Europa și Franța, nu este reglementat de AMF sau Autoritatea des Marchés Financiers. Această nereglementare cu AMF este probabil o lipsă considerabilă, cu toate acestea, nu-și întunecă reputația pe piața internațională. Cu toate acestea, pentru a fi autorizat să tranzacționeze pe piața europeană, reglementarea AMF este importantă.

Interactive Brokers Franța, există?

Interactive Broker oferă serviciile sale de tranzacționare comercianților francezi. Cu toate acestea, nu are un birou stabilit în Franța. În plus, nereglementarea sa cu AMF nu îi permite să facă parte din brokerii recomandați de autoritatea franceză și, prin urmare, recunoscuți de comercianții francezi.

Reglementări privind Interactive Brokers

Comercianții care lucrează de ani de zile cu toții cunosc Brokeri Interactivi. În calitate de broker serios pe piața financiară, are reglementări cu multe autorități mondiale. Iată lista reglementărilor Interactive Brokers:

 • SEC – Statele Unite: Securities and Exchange Commission este un organism de reglementare independent al guvernului federal responsabil de protecția investitorilor și de menținerea ordinii și securității pe piață. În calitate de broker cu sediul în Statele Unite, Interactive Brokers beneficiază de reglementarea acestei autorități competente;
 • IIROC – Canada: Interactive Brokers Canada are reglementări cu IIROC sau cu Organizația de reglementare a industriei de investiții din Canada. Aceasta este o autoritate de reglementare care asigură protecția investitorilor pe piața canadiană.
 • FINRA – Statele Unite: brokerul Interactiv are, de asemenea, autorizația FINRA sau a Autorității de reglementare a industriei financiare. Este, de asemenea, o corporație privată care acționează ca un organism de reglementare independent. Acesta intervine pentru a proteja investitorii și pentru a proteja integritatea pieței, astfel încât să faciliteze vibrația pieței de capital.
 • NYSE – Statele Unite: pe lângă aceste diverse reglementări din Statele Unite, Interactive Brokers este listat și la NYSE sau la New York Stock Exchange. Aceasta este una dintre cele mai mari burse din lume.
 • FCA – Regatul Unit: Interactive broker uk avis este reglementat și autorizat de autoritatea de reglementare cunoscută FCA sau de Autoritatea de conduită financiară.

Ce protecții pentru fondurile clienților?

La fel ca majoritatea brokerilor de pe piața financiară, Interactive Brokers oferă segregarea conturilor. Astfel, fondurile clienților sunt stocate în conturi separate de cele ale brokerului în mai multe bănci. Dar, pe lângă segregarea conturilor, Interactiv Broker a implementat sistemul de compensare pentru a asigura securitatea optimă a fondurilor clienților. Aceasta este o garanție oferită anumitor clienți pentru a-și proteja investițiile în caz de faliment al brokerului.

Pentru început, comercianții de pe piața europeană vor putea profita de asigurarea oferită de FCA, autoritatea de reglementare din Marea Britanie, care oferă o sumă de 85.000 GBP pentru fiecare client. Apoi, există și asigurări cu FINRA, care oferă protecție de până la 500.000 USD pentru fiecare comerciant.

Pentru protecția comercianților canadieni, CIPF sau Fondul canadian de protecție a investitorilor, precum și IIROC sau Organizația de reglementare a industriei de investiții din Canada oferă compensații de până la 1.000.000 CAD pentru clienți. Astfel, putem spune că brokerul oferă o securitate optimă a fondurilor clienților, iar opiniile interactive ale brokerilor asupra acestui punct sunt destul de favorabile.

Putem avea încredere în brokeri interactivi?

Fiabilitatea unui broker este un element important atunci când vine vorba de a face o alegere. Într-adevăr, nu este recomandabil să vă încredințați investiția oricărui broker. Astfel, înainte de a începe tranzacționarea cu un broker, nu uitați să aflați despre fiabilitatea acestuia. Datorită cunoștințelor sale extinse despre piața financiară internațională și a lungilor ani de experiență, brokerul Interactive Brokers și-a făcut un nume în domeniul tranzacționării.

În plus, Interactive Brokers are o serie de reglementări cu mai multe autorități globale. Aceste autorizații fac posibilă demonstrarea fiabilității și competenței brokerului ca broker online. De asemenea, pe lângă reglementări, Interactive Brokers oferă o oarecare protecție unora dintre clienții săi. Astfel, în Europa, Statele Unite și Canada, comercianții pot beneficia de compensații în caz de faliment al brokerului. Acesta este un fel de garanție pentru a asigura siguranța fondurilor de investiții ale comercianților.

Escrocherie Interactive Brokers

Opinia Interactive Brokers nu este foarte satisfăcătoare atunci când știm că este un broker care funcționează de patruzeci de ani. Cu toate acestea, nu există nicio înșelătorie pe site. Într-adevăr, Interactive Brokers este un brokeraj online de încredere, deși serviciul lor pentru clienți lasă de dorit. Astfel, pentru a câștiga și mai multă notorietate și fiabilitate, brokerul ar trebui să se gândească la îmbunătățirea asistenței pentru clienți și a problemei de acces.

Recenzii ale brokerilor

Cel mai bun broker

Opinia clienților

Clienți de satisfacție 

98%
96%
96%
95%
92%
91%

Pentru ce tip de cont este recomandat Interactive Brokers?

La fel ca mulți brokeri cunoscuți pe piață, Interactive Brokers oferă traderilor săi mai multe tipuri de conturi în funcție de nevoile lor și de nivelul lor de experiență în tranzacționare. Într-adevăr, diferitele conturi oferite de broker depind de nevoile clientului care le va folosi. Brokerul interactiv oferă comercianților săi contul privat, contul instituțional, contul de portofoliu de marjă, contul IBKR Lite, precum și contul IBKR Pro.

Cont personal

Contul de vânzare cu amănuntul este destinat comercianților cu amănuntul. Astfel, este înregistrat pe numele uneia sau mai multor persoane fizice. Contul privat poate lua mai multe forme în funcție de nevoile comerciantului:

 • Cont personal : această opțiune este destinată persoanelor care își gestionează personal propriul cont. IB permite apoi acestei persoane să acceseze mai multe funcții ale platformei și, eventual, să integreze alți co-titulari prin proxy.
 • Cont comun : acest cont este ideal pentru persoanele care doresc să se descurce în cuplu. Aceste două persoane vor putea adăuga în continuare alți utilizatori prin intermediul unui proxy.
 • Cont de pensionare : această opțiune este disponibilă pentru rezidenții fiscali din SUA care doresc să aibă un cont individual de pensionare. Deținătorul contului poate adăuga și alți utilizatori, dacă dorește.
 • Trust sau cont de încredere : acesta este un cont deținut de o persoană juridică în numele unei persoane fizice.
 • Cont de depozit UGMA și UTMA : acest cont este destinat agenților de investiții autorizați care gestionează banii unui client și îl sfătuiesc. Este posibil ca o persoană care gestionează contul unui minor să opteze pentru acest tip de cont. Cu toate acestea, rețineți că acest cont este disponibil numai pentru comercianții din Statele Unite și nu se aplică niciun efect de levier.
 • Contul de prieteni și grupuri de familie : acest cont permite clientului să gestioneze propriul fond de investiții, precum și cel al prietenilor sau membrilor familiei sale. Este destinat în primul rând unei persoane care caută să devină consilier de investiții.

Cont instituțional

Acest tip de cont este destinat în principal investitorilor instituționali. Astfel, este înregistrat pe numele unei companii sau a unui consilier financiar autorizat. La fel ca și contul privat, poate lua și mai multe forme:

 • Grupul de tranzacționare proprietar : acesta este un cont destinat unei companii pentru investiții proprii. Contul poate fi gestionat de unul sau mai mulți utilizatori care susțin tranzacțiile.
 • Cont de broker : o opțiune ideală pentru un broker autorizat, cu mai mulți utilizatori.
 • Cont pentru întreprinderi mici : cont destinat IMM-urilor.
 • Cont de consilier : pentru consilierii autorizați, autorizați crearea mai multor conturi de clienți.
 • Cont Family Office : ideal pentru o companie de consultanță responsabilă de gestionarea averii unei familii înstărite.

Compte Portfolio de Marge

Acesta este un cont care permite clientului să crească efectul de levier dincolo de cel deja impus. Astfel, efectul de levier depinde de valorile mobiliare deținute de comerciant și poate ajunge până la x5 sau x6. Pentru a deschide un cont Interactive Broker Margin Portfolio, veți avea nevoie de 100.000 USD sau echivalentul în USD.

Cont demonstrativ

La fel ca mulți brokeri de pe piață, brokerul Interactiv oferă comercianților săi posibilitatea de a tranzacționa cu un cont demonstrativ. Acest tip de cont îi va permite clientului să experimenteze tranzacționarea pe platformele IB și să învețe despre serviciile oferite de broker. Acesta din urmă pune la dispoziția comercianților săi până la un milion de dolari în monedă virtuală.

Comerciantul novice va putea astfel practica luarea de poziții și familiarizarea cu diferitele instrumente oferite de broker. Pentru comercianții profesioniști, contul demonstrativ broker interactiv va fi o oportunitate de a tranzacționa volume mari prin crearea unor condiții similare unui mediu real de tranzacționare.

Cont IBKR Lite și IBKR Pro

Vorbim despre contul IBKR Lite și IBKR Pro atunci când comerciantul alege în funcție de experiența și personalitatea sa. Într-adevăr, opțiunea IBKR Lite este destinată în primul rând numai conturilor private. Opțiunea IBKR Pro este disponibilă pentru toate tipurile de conturi.

Există mai multe diferențe între IBKR Lite și IBKR Pro, atât în ​​ceea ce privește condițiile de tranzacționare, cât și în ceea ce privește comisioanele și comisioanele. De exemplu, dacă IBKR Pro este utilizat pe toate platformele de tranzacționare IB, IBKR Lite nu oferă acces la stația de lucru Trader. De asemenea, dacă nu se aplică taxe de întreținere a contului pe IBKR Lite, IBKR Pro oferă comision lunar de 20 USD.

Taxe la Interactive Brokers

La fel ca majoritatea brokerilor, Interactive Brokers aplică anumite comisioane, precum spread-uri, comisioane și alte comisioane, drept compensare. Dacă este un broker de referință în domeniul tranzacționării, prețurile sale rămân destul de ridicate, mai ales când vine vorba de comisioane și alte costuri.

Cu toate acestea, brokerul Interactive Broker oferă cele mai mici spread-uri atunci când vine vorba de tranzacționare în valută. Astfel, recenziile interactive ale brokerilor despre tranzacționare și auf, precum și taxele de brokeraj sunt destul de favorabile.

Spread

Pentru a permite comercianților să obțină profitul maxim, brokerul Interactive oferă spread-uri reduse și reduse, în special pentru forex.

Spreaduri pe Forex

Motto

 Spreaduri pe Forex

EUR / USD

0,1 sâmburi

GBP / USD

0,7 sâmburi

USD / CNH

0,1 sâmburi

USD/CAD

0,2 sâmburi

USD / JPY

0,2 sâmburi

AUD/USD

0,2 sâmburi

USD / CHF

0,4 sâmburi

USD / MXN

45,2 sâmburi

Comisioane

Brokerul interactiv oferă fie un comision în scădere, fie un comision fix, în funcție de instrument și de locația geografică a comerciantului. De exemplu, în Statele Unite, prețurile degresive se aplică acțiunilor. Pe de altă parte, nu vor fi necesare comisioane pentru anumite ETF-uri.

Comisioane pe acțiuni, ETF-uri, mandate

Țară

 Comisioane pe acțiuni, ETF-uri, mandate 

Statele Unite

0,005 USD / acțiune (1,00 USD min - 1,00% maxim)

Canada

0.1 CAD/action (1.00CAD min - 0.5% max)

Mexic

0.1% MXN (60.00 MXN min - Pas de max )

Austria

0,1% (4,00 EUR min - 120,00 EUR max)

Belgia

0,1% (4,00 EUR min - 29,00 EUR max)

Țările baltice

0,2% (10,00 EUR min - Fără maxim)

Franţa

- 0,1% (4,00 EUR min - 29,00 EUR max)
- 0,1% (5,00 USD min - 42,00 USD max)

Germania

- 0,1% (6,00 EUR min - Nici unul sau maxim 49,00 EUR)
-0,1% (4,00 EUR min - 99,00 EUR sau 49,00 EUR maxim)

Ungaria

0,1% (200 HUF min - Fără maxim)

Israel

0.1% (15 LS min - Pas de maximum)

Italia

-0,1% (4,00 EURmin- 29,00 EUR max)
-0,1% (6,00 EUR min - 29,00 EUR max)

Olanda

-0,1% (4,00 EUR min - 29,00 EUR max)
-0,1% (5,00 USD min - 42,00 USD max

Regatul Unit

-0,05 USD (5,00 USD min - Fără max)
- 0,1% (4,00 EUR min - 29,00 EUR max)

Taxe și comisioane pentru acțiuni CFD

Brazilia

Valoarea tranzacției

 Proaspăt 

<= 40 000 000 BRL

0,12% - 15 minimum / comandă

 40 000 001 - 400 000 000

0,10% - 10 min / comandă

> 400 000 000 

0,08% - 5 minimum / comandă

Statele Unite

Volum (lunar)

 Comisioane pe acțiune

<= 300 000 USD

0,0050 USD (1,00 USD min) 

300,001 - 3,000,000

0,0045 USD (1,00 USD min)

3,000,001 - 20,000,000

0,0040 USD (1,00 USD min)


20,000,001 - 100,000,000

0,0035 USD (1,00 USD min)


> 100.000.000

0,0030 USD (0,65 USD min)

Europa

Valoare lunară (EUR)

 Prin comisioane de tranzacție 

<= 10.000.000

0.05 %

10,000,001 – 100,000,000

0.03 %

> 100.000.000

0.02 %

Africa de Sud

Valoare lunară

 Prin comisioane de tranzacție 

<= 150.000.000

0,12% (50 ZAR min)

150,000,001 - 1,500,000,000

0,10% (35 ZAR min)

> 1.500.000.000

0,09% (15 ZAR min)

Australia

Valoare lunară (AUD)

 Taxe de tranzactie 

<= 10.000.000

0.05 % % (5.00 AUD min)

10,000,000

0.03 % (3.00 AUD min)

Hong-Kong

Valoare lunară (HKD)

 Prin comisioane de tranzacție 

<= 300.000.000

0,05% - 12,00 HKD min

> 300.000.001

0,03% - 8,00 HKD min

Japonia

Valoare lunară (JPY)

 Prin comisioane de tranzacție 

<= 9.000.000.000

0,03% (100 JPY min)

9,000,000,001 – 20,000,000,000

0,02% (40 JPY min)

> 20.000.000.000

0,015% (30 JPY min)

Singapore

[id wptb = 8991]

Taxe CFD și comisioane pe indici

America de Nord

Europa

Contracta

 Prin taxa de tranzacție 

Marea Britanie 100

0,005% (1,00 GBP min)

EURO 50

0,010% (1,00 EUR min)

GERMANIA 30

0,005% (1,00 EUR min)

FRANȚA 40

0,010% (1,00 EUR min)

SPANIA 35

0,010% (1,00 EUR min)

OLANDA 25

0,010% (1,00 EUR min)

ELVETIA 20

0,010% (1.00 CHF min)

LONDRA GOLD

0,0015% (2,00 USD min)

LONDRA ARGINT

0,0015% (2,00 USD min)

Asia Pacific

Contracta

 Prin comisioane de tranzacție 

JAPONIA 225

0,010% (40,00 JPY min)

HONG KONG 50

0,010% (10,00 HKD min)

AUSTRALIA 200

0.010 % (1.00 AUD min)

Comisioane pentru CFD-uri pe Forex

[id wptb = 8997]

Taxe de administrare

În plus față de comisioane și spread-uri, sunt de așteptat și alte comisioane broker interactive. Acestea sunt taxele care se aplică în timpul intervenției managerilor independenți. Într-adevăr, acești consilieri își facturează serviciile fie prin facturare automată, electronică sau directă. Aceste taxe de consultanță vor fi stabilite atunci când clientul se înregistrează și clientul le poate modifica în spațiul său de administrare a contului, dacă dorește.

Taxele de întreținere a contului sunt, de asemenea, facturate de brokerul Interactive. Acesta este cazul contului de broker interactiv pentru clienții din cadrul planului de economii la pensie. Aceasta este taxa de întreținere de 12,50 CAD care trebuie plătită pe trimestru, precum și taxa de retragere și dezabonare în cazul unei retrageri totale de 50 CAD. Taxele de inactivitate ale brokerilor interactive sunt, de asemenea, de așteptat într-un cont de broker interactiv.

Alte cheltuieli

În plus față de comisioanele interactive de gestionare a contului de broker, brokerul aplică și comisioane pentru procesarea tranzacțiilor cu valori mobiliare care vă afectează portofoliul. Există, de asemenea, unele taxe de tranzacționare fără comision care sunt percepute. Acestea sunt comisioane de tranzacție. În plus, taxe care permit accesul la anumite date, precum și taxe de transfer

Instrumente financiare oferite la Interactive Broker

Printre cele mai importante puncte pozitive ale acestui broker, putem vorbi despre diversitatea instrumentelor financiare pe care le oferă. Într-adevăr, brokerul Interactiv are perechi valutare, acțiuni, indici, contracte futures și opțiuni. De asemenea, comerciantul poate cumpăra și ETF.

Brokerul interactiv își poate permite să ofere comercianților săi toate varietățile de instrumente financiare datorită accesului la peste 130 de burse din întreaga lume. Iată o listă a instrumentelor financiare oferite de brokerul Interactive:

 • Brokerul permite traderilor să tranzacționeze pe o mare varietate de acțiuni și ETF-uri . De asemenea, comerciantul va avea posibilitatea de a tranzacționa pe cele mai populare piețe, cum ar fi NYSE și LSE.
 • De obligațiile ;
 • Monede spot ;
 • Cele Fondurile mutuale ;
 • Contractele futures ;
 • De opțiuni ;
 • CFD ;
 • VET sau Exchange pentru fizică ;
 • Fonduri Les Hedge ;

Brokerul interactiv oferă astfel toate produsele derivate pentru marea plăcere a traderilor precum nasdaq, SP 500 etf, SP 500 cfd sau chiar Dow Jones. Într-adevăr, diversitatea instrumentelor este unul dintre elementele care fac ca părerile interactive ale brokerilor să fie întotdeauna destul de satisfăcătoare.

Pârghie oferită de Interactive Broker

Brokerul interactiv oferă o pârghie variabilă. Într-adevăr, totul depinde de contul de broker interactiv al clientului și de țara sa de reședință. Pentru comercianții din Statele Unite, brokerul oferă un efect de pârghie în conformitate cu regulamentul T sau Reg T.

În acest caz, comerciantul ar trebui să se limiteze la o marjă inițială de până la 50%, care variază în funcție de tipul de garanție tranzacționată. De asemenea, marja minimă de întreținere este de 25%. Astfel, capitalul nu trebuie, mai presus de toate, să scadă sub 25% din volumul care urmează să fie tranzacționat în contul dvs. de broker interactiv.

Pe de altă parte, comercianții profesioniști pot beneficia de o marjă de broker interactivă mai mare, cu un sold minim de 100.000 USD. Într-adevăr, în acest caz, efectul de levier poate crește până la 1: 200. Cu toate acestea, pentru comercianții europeni, efectul de levier va fi limitat la 1:30 în conformitate cu liniile directoare ale legii MiFID II. Această limitare corespunde pârghiei maxime a brokerului interactiv valutar pentru perechile valutare.

Platforme de tranzacționare oferite de brokeri interactivi

Cele mai interactive comentarii broker pe platformele sunt destul de pozitive. Într-adevăr, brokerul online Broker interactiv oferă o gamă largă de platforme de tranzacționare în funcție de nevoile specifice ale clienților săi. Deci, indiferent dacă este un începător în tranzacționare sau comercianți profesioniști, toată lumea va putea găsi ceea ce caută.

Brokerul interactiv oferă clienților săi patru tipuri de platforme de tranzacționare, și anume: Portalul clienților, Stația de lucru pentru comercianți, IBKR Mobile, precum și IBKR API. Cele mai interactive opiniile broker de clienti pe aceste platforme diferite permit să se înțeleagă că acestea oferă funcționalități complete și foarte satisfăcătoare.

Stație de lucru pentru comercianți

Este platforma pilot Interactive Broker concepută special pentru comercianții profesioniști. Într-adevăr, Trader Workstation sau TWS le permite utilizatorilor să profite de funcții avansate, dar și să dezvolte strategii de tranzacționare mai bune. Recenziile interactive ale brokerilor de pe această platformă sunt considerabil satisfăcătoare.

Stația de lucru Trader este într-adevăr una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare pentru comercianții profesioniști. Are multe avantaje, cum ar fi viteza de execuție, funcții standard, instrumente puternice de tranzacționare și un tablou de bord personalizabil. Pentru a satisface comercianții profesioniști, stația de lucru Trader permite tranzacționarea unei game largi de produse. În plus, este un instrument puternic și flexibil în același timp.

Comerciantul poate alege între TWS Mosaic sau Classic TWS. Mosaic vă permite să accesați toate cele mai importante instrumente de tranzacționare, să gestionați comenzi, dar și să urmăriți evoluția pieței cu diagrame și urmăriri eficiente. De asemenea, spațiul de lucru de pe TWS Mosaic este perfect personalizabil.

Această platformă de tranzacționare pentru profesioniști oferă, de asemenea, acces direct la analize și știri de pe piața financiară. Stația de lucru Trader oferă, de asemenea, o gamă largă de caracteristici care vor permite accesul la mai multe tipuri de comenzi de broker interactive. Astfel, comerciantul poate beneficia de o execuție mai rapidă, limitând în același timp riscul de pierdere și, de asemenea, poate beneficia de rate de tranzacționare mai bune.

Avantajele platformei Trader Workstation nu se limitează la aceste funcționalități diferite. Într-adevăr, este posibil ca traderul să facă o simulare pe un broker interactiv. Adică, traderul folosește un cont simulat pentru a experimenta tranzacționarea pe platformă, pentru a-și îmbunătăți strategiile de tranzacționare și, de asemenea, pentru a-și perfecționa abilitățile.

Deci, chiar dacă facem o comparație între Metatrader 5 și brokerul interactiv TWS, putem fi siguri că TWS se poate remarca perfect.

Portalul pentru clienți

Dacă brokerul Interactiv a fost considerat mult timp un broker pentru profesioniști, ulterior a conceput o platformă pentru începători în tranzacționare. Acesta este Portalul pentru clienți, care este o platformă mai simplificată și mai ușor de utilizat pentru a permite traderilor novici să experimenteze tranzacționarea automată cu brokerul Interactive și să plaseze comenzi mai ușor.

Datorită acestei platforme web trader pentru începători, recenziile interactive ale brokerilor pentru noii traderi sunt mai favorabile.

În plus, portalul client permite traderului să acceseze toate secțiunile și toate instrumentele de tranzacționare oferite de brokerul Interactive. De asemenea, este o platformă foarte intuitivă și ușor de utilizat. Prezintă o afișare complet rațională a contului de client, care oferă toate informațiile necesare de care acesta va avea nevoie. Cu bara de căutare disponibilă pe portalul clienților, puteți face cu ușurință cercetarea fără a parcurge mai mulți pași dificili.

Platforma vă permite, de asemenea, să tranzacționați două tipuri de comenzi: comenzi de piață și comenzi în așteptare. De asemenea, are toate instrumentele necesare pentru a asigura o analiză a activității dvs. de tranzacționare și, astfel, pentru a facilita luarea deciziilor. De asemenea, nu trebuie să descărcați software de broker interactiv pentru a profita de această platformă.

IBKR Mobile

Aceasta este o aplicație mobilă concepută de broker pentru a permite clienților săi să profite de diferitele funcționalități ale brokerului Interactive. IBKR Mobile este disponibil atât pe iOS, cât și pe Android. Astfel, comerciantul va putea tranzacționa și accesa contul său chiar și atunci când este în mișcare.

Această aplicație oferă clientului o platformă intuitivă și o tehnologie de ultimă oră pentru a se bucura de tranzacționarea mobilă cu toate instrumentele importante. Într-adevăr, IBKR Mobile oferă instrumente cum ar fi grila de distribuire a opțiunilor sau, de asemenea, o roată de introducere a comenzilor. Astfel, chiar dacă brokerul Interactive nu oferă Metatrader 4 și Metatrader 5, avantajele oferite de aplicația mobilă sunt la înălțimea așteptărilor comercianților.

Pentru a consolida securitatea contului dvs. și a vă supraveghea cheltuielile, IBKR Mobile are o opțiune de preautorizare. Aceasta constă în informarea prealabilă a clientului atunci când face o achiziție de peste 1000 USD pe un card. Apoi face posibilă evitarea utilizării frauduloase a cardului de broker interactiv. De asemenea, puteți consolida securitatea și mai mult datorită cheii IB. Această dublă autentificare protejează contul de broker interactiv cu utilizarea unică a numelui de utilizator și a parolei.

Tranzacționare în timp real

De asemenea, este posibil ca traderul să beneficieze de o platformă și mai avansată cu Prorealtime. Aceasta este asocierea software-ului grafic Prorealtime cu brokerul Futures IBKR. Recenziile interactive ale brokerilor pe Prorealtime sunt destul de favorabile.

API IBKR

Soluțiile API IBKR sunt destinate să permită comercianților să-și proiecteze propriile aplicații de tranzacționare. Deci, puteți obține toate datele importante de piață și accesa toate analizele și graficele necesare activității dvs. de tranzacționare. De asemenea, API IBKR sau Interfața de programare a aplicației vă va permite să alegeți tehnologia care vi se potrivește cel mai bine pentru a stăpâni tranzacționarea pe brokerul interactiv.

API IBKR vă oferă posibilitatea de a proiecta o aplicație completă, la înălțimea așteptărilor dvs. și pentru o experiență de tranzacționare avansată. Programatorul va avea la dispoziție mai multe limbaje de programare pentru a alege, cum ar fi Java, NET, C ++, ActiveX sau DDE. Pentru programatorii începători, un model DDE pentru Excell API va fi oferit ca bază pentru aplicația lor DDE. De asemenea, securitatea suplimentară va fi disponibilă în aplicația dvs. pentru a consolida securitatea contului.

Comparația platformelor de tranzacționare a brokerilor interacționali

Stație de lucru pentru comercianți

Portalul clienților

IBKR Mobile

 • Platforma pentru comercianții profesioniști

 • Caracteristici avansate

 • Instrumente puternice de tranzacționare

 • Interfață mai simplificată

 • Ideal pentru comercianții începători

 • Platforma intuitivă

 • Bucurați-vă de tranzacționare chiar și în deplasare

 • Compatibil cu Android și iOS

 • Platforma securizată

Alunecarea și executarea comenzilor pe brokeri interacționali

Slippage este diferența de preț de tranzacționare între momentul emiterii ordinului și executarea efectivă. Broker Interactive Brokers susține că oferă clienților săi executarea rapidă a tranzacțiilor de tranzacționare. Într-adevăr, acest element face parte din opiniile potrivit cărora brokerul interactiv este un broker de încredere. Brokerul oferă executarea rapidă și precisă a ordinelor de tranzacționare. Viteza de execuție oferită de brokerul Interactive este printre cele mai satisfăcătoare de pe piața financiară. În plus, acest lucru permite comerciantului să beneficieze de cel mai bun preț într-un cadru confidențial și să controleze timpul de trimitere pe piață.

Instrumente de analiză a brokerilor

Pentru a asigura o experiență de tranzacționare adecvată comercianților săi, Interactive Brokers oferă o gamă largă de instrumente de analiză. Acestea sunt elemente importante luate în considerare de clienți, mai ales atunci când vine vorba de a da o opinie despre brokerul Interactiv. Are o serie de instrumente care permit traderului să-și îmbunătățească strategiile de tranzacționare și, de asemenea, să-l susțină cu fiecare sarcină și decizie care trebuie luată. Iată lista instrumentelor oferite de Interactive Broker:

 • I Acumula-distribute algoritm : Acest instrument permite comerciantului să beneficieze de cel mai bun pret pentru o tranzacție care implică un volum de tranzactionare mare , rămânând în același timp discret în piață.
 • FXTrader : Acest instrument de broker interactiv permite traderului să beneficieze de o interfață de tranzacționare optimizată pentru a tranzacționa perechi valutare. În plus, FXTrader poate suporta mai mult de 20 de tipuri de comenzi.
 • ScaleTrader : Acesta este un algoritm de scalare care permite comerciantului să cumpere la prețuri în scădere și să obțină astfel profit atunci când vinde, dar și invers să vândă la prețuri ridicate și să cumpere cu profit. Acest instrument permite clientului broker interactiv să-și cunoască puterea de cumpărare.
 • SpreadTrader : Este un instrument pentru stația de lucru Trader care constă în gestionarea spread-urilor mai rapid și mai ușor de pe un singur ecran. Un singur clic pe un preț Bid sau Ask va fi suficient pentru a plasa o comandă de tranzacționare.
 • OptionTrader : Acest instrument vă permite să tranzacționați și să vizualizați opțiuni pe un suport. Afișează date importante de piață, precum și pentru a gestiona și crea comenzi de opțiuni.
 • Calendarul evenimentelor : La fel ca majoritatea brokerilor cunoscuți, brokerul Interactiv oferă un calendar economic care permite traderilor să cunoască evenimentele viitoare importante care pot avea un impact asupra pieței financiare.

Diversitatea instrumentelor oferite de brokerul Interactive îl face unul dintre cei mai cunoscuți brokeri din domeniul tranzacționării. În plus, opiniile interactive ale brokerilor cu privire la aceste instrumente sunt destul de favorabile.

Instruiri oferite de Interactive Broker

Acest broker oferă o secțiune de instruire destul de cuprinzătoare pentru marea satisfacție a clienților săi. Într-adevăr, opiniile despre brokerul interactiv cu privire la formarea pe care o oferă sunt destul de pozitive. Brokerul oferă IBKR Campus pentru a-și învăța comercianții cum să tranzacționeze pe piața financiară și să stăpânească instrumentele disponibile pe platformă.

Putem descoperi apoi, în secțiunea de instruire a brokerului, Academia Traderilor, un ghid interactiv de brokeri și un punct de plecare ideal pentru începătorii care doresc să intre în domeniul tranzacționării. Această parte vă va permite, de asemenea, să vă îmbunătățiți cunoștințele despre platformele interactive de tranzacționare a brokerilor.

Apoi, putem descoperi și seminarii web IBKR care vă permit să vizualizați, să ascultați și să aflați mai multe despre subiectele care domină piața. Comerciantul poate participa la seminarii web sau poate alege dintre seminarii web deja preînregistrate. Pentru a avea o viziune globală și precisă a pieței, Interactive Broker oferă, de asemenea, traderilor săi Trader Insight. Acestea sunt toate analize și rapoarte efectuate de profesioniștii de pe piață.

Dacă doriți să vă aprofundați și mai mult cunoștințele despre programare, API IBKR, Blockchain sau alte tehnologii de transformare care privesc piețele moderne, brokerul Interactiv oferă, de asemenea, un blog în acest scop.

Pentru studenții care doresc să combine cursuri de finanțare sau IT cu experiențe de tranzacționare, brokerul online are și Laboratorul de tranzacționare pentru studenți. Videoclipurile și tutorialele sunt disponibile pe site-ul oficial https://www.interactivebrokers.eu/en/home.php pentru cei care preferă instruirea video.

Astfel, putem spune că opiniile pozitive despre brokerul interactiv și pregătirea acestuia sunt justificate. Într-adevăr, brokerul face un punct de onoare cu privire la calitatea și diversitatea instruirii pentru comercianți.

Cum să devii afiliat la Interactive Brokers?

La fel ca cei mai mari brokeri de pe piață, Interactive Broker are un program de recomandare pentru comercianți. Într-adevăr, un comerciant va fi posibil să fie plătit prin trimiterea clienților la broker. Este foarte ușor să profitați de acest program de recomandare. Va fi suficient să dați numele și adresa de e-mail a unui prieten, astfel încât brokerul Interactive să îl poată contacta.

Remunerația primită de introducătorii de afaceri va fi stabilită în funcție de țara de reședință. De exemplu, un client care aduce afaceri în Statele Unite poate primi o sumă de 200 USD atunci când clientul menționat deschide un cont IBKR și îl finanțează pentru cel puțin 1 an. Recenziile interactive ale brokerilor din programul de afiliere sunt foarte valoroase, chiar dacă condițiile rămân destul de restrictive.

Mijloace de a contacta brokerul

Brokerul interactiv oferă clienților săi toate canalele de contact posibile. Într-adevăr, comerciantul poate contacta brokerul:

 • Prin telefon ;
 • Prin e-mail ;
 • Prin chat online ;
 • Prin intermediul rețelelor sociale precum Facebook, Twitter sau Linkedin.

Cu toate acestea, chiar dacă brokerul pare a fi foarte accesibil, recenziile negative ale brokerului Interactiv privind asistența pentru clienți afectează foarte mult serviciile sale. Într-adevăr, dacă unii clienți sunt mulțumiți de viteza de răspuns a liniei de asistență, alții sunt dezamăgiți de calitatea serviciului, de incompetența agenților și de încetineala asistenței.

Recenzii de servicii pentru clienți ale brokerilor

Serviciul pentru clienți oferit de Interactive Brokers este adesea criticat pentru că este lent și dificil de rezolvat problemele clienților. Într-adevăr, deși se spune că asistența pentru clienți este disponibilă non-stop, unii clienți au dificultăți în a primi răspunsuri rapide, în special prin e-mail sau chat live pe site. Răspunsurile pot dura zile și sunt uneori în afara contextului ridicat de comerciant.

Cu toate acestea, putem spune că serviciul pentru clienți este încă acolo și reușește să răspundă solicitărilor de bază ale clienților. Uneori, problemele tehnice pot fi urmărite chiar cu un singur clic. Cu toate acestea, când vine vorba de elemente fundamentale, managementul durează prea mult sau pur și simplu nu există.

Astfel, opiniile despre brokerul interactiv și serviciul său pentru clienți sunt destul de negative. În plus, este regretabil faptul că asistența pentru clienți IBKR nu are consilieri francofoni, având în vedere că brokerul oferă serviciile sale de tranzacționare în Franța. Comercianții francezi sunt adesea singuri în caz de îngrijorări tehnice sau de altă natură.

Comparație Interactive Brokers cu alți brokeri

Pentru a ști cu adevărat ce valorează un broker, nimic mai bun decât o comparație cu cei mai mari concurenți ai săi. Astfel, ne putem regăsi cu ușurință și putem avea opinii întemeiate pe brokerul Interactiv.

Agent

Puncte Fort

Notă pentru clienți

 • Spread pe Dax

 • Clientul serviciului

 • Depunere / Retragere gratuită

 • PayPal

 • Spațiu educațional complet

 • Instrumente de tranzacționare

 • Broker International

 • O gamă largă de active

 • Analize de piață

 • Gama largă de produse

 • Broker listat

 • Platforma accesibilă tuturor

 • Corectați comisioanele de brokeraj

 • Broker reglementat și recompensat

 • Peste 15 ani de experiență

 • Depunere rapidă și gratuită

 • Mai multe platforme

 • Serviciu clienți de calitate

 • Pârghie importantă

 • Instrumente de analiză de tranzacționare

 • Taxe de tranzacționare corecte

 • Tranzacționare mobilă

 • Antrenament adaptat

 • Broker canadian

 • O gamă largă de instrumente financiare

Broker interactiv vs Degiro

Pentru a vă ajuta să alegeți brokerul potrivit, trebuie să vă comparați alternativele. Astfel, am stabilit toate punctele care diferențiază brokerul interactiv de Degiro. În primul rând, pentru cei care încep la tranzacționare, prețurile brokerului interactiv pot fi destul de complexe de înțeles în funcție de recenziile clienților. Dacă aveți un capital suficient de mare, adică mai mult de 100.000 USD pentru a investi, brokerul Interactiv ar fi mai avantajos.

Cu toate acestea, Degiro oferă o procedură de cont mai rapidă și mai ușor de deschis. Nu este cazul brokerului Interactive. Într-adevăr, deschiderea unui cont de broker interactiv este foarte lungă și plictisitoare, dat fiind că nu este un broker european. Cei doi brokeri diferă, de asemenea, în ceea ce privește depozitul minim. Într-adevăr, Interactive Broker oferă un depozit minim de 2000 USD, în timp ce Degiro oferă doar 0,01 USD.

 

Interactive Brokers  vs IG

Chiar dacă Interactive Broker este cunoscut pentru lunga sa istorie în domeniul tranzacționării, IG Market are și mai multă experiență decât el. Într-adevăr, dacă IBKR există din 1977, IG Market este un broker care funcționează din 1974. Astfel, se poate lăuda cu faptul că este un broker cu o mare experiență.

În ciuda opiniilor brokerului interactiv cu privire la varietatea instrumentelor și piețelor disponibile sunt foarte favorabile, IG se remarcă prin faptul că este primul broker care le oferă clienților săi tranzacționarea pe Forex mai mult de 15.000 CFD-uri. Brokerul interactiv oferă, de asemenea, mărfuri, acțiuni, opțiuni și obligațiuni, cifra atingând doar 6100 CFD-uri. Deci, pe baza comparației dintre acești doi brokeri și recenziile clienților, IG este un broker mai bun decât brokerul Interactive.

Interactive Brokers vs  XTB

Cunoscut la nivel internațional în peste 13 țări astăzi, XTB este un broker renumit care se remarcă prin securitatea pe care o oferă fondurilor clienților săi. Chiar dacă este destul de tânăr în comparație cu brokerul Interactive, XTB este un broker care și-a câștigat locul pe piața franceză și europeană. De asemenea, oferă comisioane și comisioane decente, cu un serviciu pentru clienți informat și disponibil.

Cu toate acestea, acest ultim punct rămâne de îmbunătățit pentru Interactive Broker. Într-adevăr, recenziile clienților arată că serviciul de interacțiune cu clienții interactiv este foarte rar și uneori este chiar incompetent când vine vorba de probleme de fond tehnic. Cu toate acestea, cei doi brokeri interacționari vs brokeri xtb sunt toți destul de greu de utilizat pentru începători.

Interactive Brokers vs Lynx

Dacă brokerul interactiv este un broker vechi, Lynx nu a apărut decât în ​​2006. Astfel, brokerul interactiv are multe avantaje față de acest broker tânăr în ceea ce privește gama largă de valute negociabile, instrumentele financiare oferite sau, de asemenea, costurile de tranzacționare. În special pentru comercianții cu experiență, recenziile brokerilor interactive sunt destul de tentante.

Pentru comercianții francezi, Lynx oferă asistență telefonică în franceză, dar și chat direct în franceză, dacă este necesar. Acesta este un avantaj imens pe care îl are față de brokerul Interactive, deoarece acesta din urmă nu are asistență pentru clienți în limba franceză. În plus, spre deosebire de brokerul Interactive care percepe taxe de inactivitate și de întreținere a contului, Lynx nu prevede taxe de inactivitate.

Interactive Brokers  vx XM

Broker Forex și CFD din 2009, XM este cunoscut pentru comisioanele sale scăzute și serviciile de calitate disponibile în peste 30 de limbi. Deși XM este un broker mai nou pe piața financiară, este unul dintre cei mai serioși, fiabili, cu costuri reduse și servicii satisfăcătoare pentru clienți, conform recenziilor clienților.

Acesta este un avantaj considerabil pe care îl are față de brokerul Interactive. Într-adevăr, recenziile interactive ale brokerilor despre serviciul pentru clienți sunt destul de dezamăgitoare. Astfel, putem spune că XM câștigă brokerul Interactive. Cu toate acestea, acesta din urmă oferă o selecție mai largă de servicii de tranzacționare, opțiuni, obligațiuni, fonduri și valute.

 Interactive Brokers vs Questrade

Questrade este unul dintre cei mai renumiți brokeri din Canada. La fel ca brokerul Interactive, oferă posibilitatea de a tranzacționa valute pe Forex, acțiuni, opțiuni, CFD-uri și, de asemenea, fonduri mutuale. Avantajul pe care îl are față de brokerul interactiv este că oferă mt4 printre platformele de tranzacționare.

La rândul său, Interactive broker nu are nici metatrader 4, nici metatrader 5. Cu toate acestea, IBKR este înaintea Questrade în ceea ce privește instrumentele financiare oferite. De exemplu, brokerul Interactive oferă aproape 115 perechi valutare, în timp ce Questrader oferă doar 40. În plus, spread-urile oferite de IBKR sunt mult mai avantajoase decât cele ale Questrade.

Broker interactiv vs Saxo Bank

Comparația dintre brokerul interactiv și Saxo Bank arată că acești doi brokeri au multe asemănări. De fapt, la fel ca brokerul Interactive, Saxo Bank oferă clienților săi negocierea contractelor pentru termeni, opțiuni și, de asemenea, acțiuni. Cu toate acestea, Saxo bank se remarcă prin oferirea mai multor perechi valutare decât brokerul Interactive. De asemenea, oferă o selecție mai mare de instrumente financiare decât IBKR.

Pe scurt: Avantajele și dezavantajele brokerului

Beneficii

Dezavantaje

 • Broker reglementat și asigurat

 •  Posibilitatea de a tranzacționa pe toate piețele 

 • Taxe reduse de brokeraj

 • Platforma de ultimă generație

 • O platformă sigură pentru comerciant și fondurile sale

 • Instrumente corecte de tranzacționare și cercetare

 • Permite scalping și acoperire

 • Clienții IBKR Pro pot beneficia de o reducere la spread-uri.

 • Taxele de tranzacționare nu sunt atractive în special pentru comercianții cu capital redus

 • Bazele prețurilor nu sunt ușor de înțeles pentru comercianții începători

 • O platformă care nu are intuitivitate

 • O taxă de inactivitate de 10 USD se aplică contului IBKR

 • Procedură lungă și obositoare de deschidere a contului

 • O interfață de tranzacționare destul de complexă 

 • Serviciul pentru clienți nu este foarte prezent și nu este foarte competent pentru probleme complexe

Interactive Broker este cel mai bun broker?

Lider în domeniul tranzacționării, Interactive Broker oferă traderilor săi posibilitatea de a tranzacționa pe toate piețele. În plus, deoarece este supus unei reglementări stricte, putem spune că este un broker de încredere. Cu toate acestea, în ciuda vechimii sale și a stăpânirii pieței financiare internaționale, Interactive Broker nu este cu adevărat cel mai bun broker pe care îl putem sfătui.

Într-adevăr, cu serviciul său pentru clienți care nu are capacitate de reacție și competență, dar și complexitatea utilizării interfeței sale, brokerul Interactive trebuie să își îmbunătățească în continuare serviciile. Deci, în comparație cu brokeri mai buni precum Admiral Markets, Interactive Broker nu este într-adevăr cea mai bună alternativă.

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

Referințe

Mergi mai departe

[sc_fs_multi_faq headline-0 = “h3” întrebare-0 = “🏦Brokerul interactiv este un broker reglementat?” answer-0 = “Broker care operează pe piața internațională, brokerul interactiv este reglementat în mai multe țări din întreaga lume. Într-adevăr, deoarece este un broker american, este reglementat de mai multe autorități din Statele Unite, cum ar fi SEC, FINRA și NYSE De asemenea, este reglementat de FCA în Marea Britanie și de IIROC în Canada. ” image-0 = “” headline-1 = “h3” question-1 = “❓Ce tip de broker este broker interactiv?” answer-1 = “Brokerul interactiv poartă atât pălăria brokerului ECN, dar și a producătorului de piață. Într-adevăr, în calitate de producător de piață, el acționează ca intermediar între piețe și comerciant. Cu toate acestea, oferă și execuția ECN / STP, care apoi permite comercianților să obțină prețuri reale de piață fără ca brokerul să intervină. “image-1 =” “headline-2 =” h3 “întrebare-2 =” 💳Care sunt metodele de plată acceptate de brokerul interactiv? “răspuns -2 =” Metodele de plată acceptate de Interactive Broker sunt destul de limitate. Acceptă doar transfer bancar și cec. “Image-2 =” “headline-3 =” h3 “question-3 =” 💡Este posibil să deschideți un cont PEA cu brokerul interactiv? “Răspuns-3 =” Brokerul interactiv nu totuși, oferă clienților săi posibilitatea de a crea un cont PEA (Plan d’Epargne en Actions). Cu toate acestea, zvonurile sugerează că brokerul poate face acest tip de cont disponibil în viitorul apropiat. “Image-3 =” “headline-4 =”

 

 

Ați mai folosit Interactive Broker și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!