duminică, mai 26, 2024
Trading.roCriptomonedeInvestiți Bitcoin - Afacere Bună sau Înșelătorie?

Investiți Bitcoin – Afacere Bună sau Înșelătorie?

Bitcoin crypto FED iunie 2021După boom-ul său din 2020, investitorii încă ezită să investească în Bitcoin din cauza numărului limitat de jetoane, a numărului de investitori și a prețului său care continuă să crească. Apare apoi o întrebare: Este o afacere bună sau o înșelătorie să investești în Bitcoin? În acest articol vom răspunde la această întrebare și vom ști tot ce trebuie să știm despre Bitcoin.

Investiția Bitcoin – Top 4 Platforme

1 .  XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

2. Vantage FX - Cea mai bună platformă criptografică cu pârghie 1:20

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Investiți Bitcoin – Afacere Bună sau Înșelătorie?

În prezent, toți investitorii care doresc să  investească în moneda criptografică a misteriosului Satoshi Nakamoto pun această întrebare. Investind în Bitcoin , ați putea obține o afacere bună, deoarece acum doar câteva luni valoarea Regelui Crypto Monedelor s-a înmulțit de peste 4 ori, ajungând acum la peste 30.000 de euro. Dar problema cu investiția în această monedă criptografică este că este prea volatilă, adică valoarea sa poate crește sau scădea oricând. Dar, așa cum se spune „cine nu riscă nimic nu are nimic”, așa, conform analizei noastre, este o afacere bună de investit, dar trebuie totuși să fii bine informat înainte de a investi în Bitcoin.

Prețul Bitcoin – Este o Afacere Bună să Investești în Această Monedă Criptografică?

Înainte de a începe, trebuie să cunoașteți mai întâi variația prețului Bitcoin. Mai jos puteți vedea prețul acestei monede Crypto în timp real.

Grafic


Cât de mult puteți câștiga investind în această monedă criptografică?

În 2009, investind astăzi 100 de euro veți avea peste 100.000 de euro. Într-adevăr, puteți vedea că Bitcoin este foarte profitabil. În prezent, dacă investiți 100 de euro în Bitcoin și valoarea acestuia crește cu 10% pe lună, atunci veți câștiga până la 10 euro pe lună și în doar un an veți avea mai mult decât dublul capitalului inițial, adică 120 de euro.

Va Exploda Bitcoin?

Acum, investitorii se adună la alte monede, astfel încât Bitcoin atrage din ce în ce mai puțini investitori. Dar peste câțiva ani vor reveni la Bitcoin după ce au renunțat la celelalte Altcoins. Așadar, prețul Bitcoin va exploda ca urmare a creșterii cererii.

Prețul Bitcoin în 5 Ani – Predicție

Înainte de a investi în lumea finanțelor, ar trebui să avem întotdeauna o perspectivă pe termen lung. Așa că vom vedea mai jos rezultatul analizelor privind prețul Bitcoin în următorii 5 ani.

Predicția prețului Bitcoin în 2022

Conform analizelor de preț ale monedelor digitale, valoarea Bitcoin va fi mult mai mare în 2022 decât valoarea sa actuală. Într-adevăr, datele par să indice că Bitcoin ar putea avea cu siguranță un preț de peste 50.186,62 euro.

Prognoza prețului Bitcoin în 2023

Din cauza crizei, monedele tradiționale ar fi, fără îndoială, mai puțin profitabile decât monedele Crypto. În consecință, Bitcoin va fi folosit din ce în ce mai mult în societate, prețul cursului său va fi apoi de aproximativ 56.341,13 euro în 2023.

Viitorul prețului Bitcoin în 2024

Pentru 2024, aproape toate punctele sunt verzi pentru creșterea valorii sale. Dacă Bitcoin continuă să câștige investitori, valoarea sa ar putea crește la 73.115,22 euro.

Prognoza prețului Bitcoin în 2025

Anul acesta își va confirma apoi supremația față de alte valute Crypto. Ar fi posibil ca, în 2025, criptomonedele să intre pe deplin în economia reală. Acest succes și-ar putea stabiliza prețul în cei 85.147,13 euro.

Investiția Bitcoin Pentru Începători – Idee Bună sau Nu?

Știm cu toții volatilitatea ridicată a Bitcoin. Dar gestionarea acestei volatilități ar fi dificilă pentru începători, cel mai bun mod de a anticipa aceasta ar fi să vezi prognoza pentru prețul său. În timp ce, din 2020, din ce în ce mai mulți indivizi și investitori sunt interesați de Bitcoin. Într-adevăr, Bitcoin este mult mai profitabil decât alte investiții tradiționale. Înainte de a cumpăra, este mai recomandabil pentru începători să aleagă brokerul eToro .

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC și FinCEN


                                          Crypto Monnaies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Ripple, Cardano, Dash, EOS, NEO, Stellar

Anul fundației :
2007


Mod de plată  : card de credit, bancar, Klarna / Ready, PayPal, Moneybookers și Neteller

Ce Viitor Are Bitcoin?

Cu toții ne punem întrebarea: va crește și mai mult prețul Bitcoin? Da, pe termen lung, toate luminile sunt verzi pentru creșterea prețului Bitcoin. Datorită sistemului de înjumătățire (următoarea înjumătățire în 2024) care constă în împărțirea recompenselor miniere la 2 la fiecare 4 ani, acesta va fi apoi protejat de inflație.

Cu stocul de a curge sau modelul S2F care se bazează pe deficitul de Bitcoin. Prin urmare, este posibil ca valoarea sa să crească pe piața de valori. Într-adevăr, din 2019 S2F (Stock to Flow) al Bitcoin a continuat să crească. Dacă previziunile sunt valabile, Bitcoin va deveni cel mai rar activ din lume.

Investiți Bitcoin cu Libertex

Printre aceste câteva site-uri de cumpărare a criptomonedelor , Libertex este cea mai bună platformă dacă doriți să investiți în această monedă virtuală. Iată un ghid pentru a vă arăta cum să le cumpărați cu Libertex .

1. Deschiderea unui cont cu Libertex

În primul rând, dacă nu sunteți încă membru, trebuie să vă înregistrați pe platformă. Acesta constă în furnizarea de informații despre dvs. care ar fi necesare, cum ar fi numele dvs., prenumele, telefonul, adresa de e-mail și parola, numărul de telefon etc.

2. Fonduri de depozit

Apoi, după înregistrare, puteți depune capitalul inițial. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să alegeți suma de depus și metoda dvs. de plată. Contul dvs. va fi finanțat imediat ce confirmați tranzacția.

3. Cumpărați Bitcoin

Odată ce contul dvs. este finanțat, puteți începe să alegeți Bitcoin printre moneda criptă oferită. O veți vedea în fila „Cryptos”, dar înainte de a cumpăra va trebui să vă configurați strategia determinând nivelurile „Stop Loss” și „Take Profit”. După ce ați terminat toate acestea, puteți cumpăra Bitcoin făcând clic pe butonul „Cumpărați”.

4. De ce faceți acest lucru cu Libertex

Motivele care fac din Libertex cea mai bună platformă pentru a cumpăra Bitcoin sunt:

 • Este o platformă reglementată, este reglementată de CySEC deoarece respectă cu ușurință standardele ESMA pentru a-și proteja investitorii.
 • Libertex este una dintre platformele care oferă taxe competitive și o oportunitate de a avea efect de levier.
 • De asemenea, are o lichiditate mare, ceea ce face mai ușoară recuperarea banilor.
 • Libertex oferă o mare multitudine de perechi Crypto Currency. Iată lista criptomonedelor disponibile pe această platformă.

Investiția Bitcoin – Recenzii

Observatori

Bitcoin

Recenzii

 Stan Druckermiller

 Când Bitcoin crește, înnebunesc pentru că nu am Bitcoin. Când Dogecoin urcă, mă face să râd. (...) Cred atât de puțin despre Dogecoin încât nu-mi pasă când crește.  "

L'opinion


Bitcoin într-o scădere îngrijorătoare

Având în vedere acest lucru, fondatorul Tesla a decis să suspende achiziționarea de mașini Tesla cu bitcoin. Fondatorul menționează motive de mediu, dar motivele sale nu sunt foarte convingătoare, mai ales când știm că în februarie anul trecut Tesla a achiziționat criptomonede pentru mai mult de un miliard și jumătate de dolari.

Shak

E timpul să apelăm la Etherum. 

Pentru shak, este timpul să apelăm la Etherum. Într-adevăr, având în vedere investițiile recente ale investitorilor instituționali, totul sugerează că Etherum se pregătește să intre în era sa de glorie. Mai puțin consumator de energie și la fel de fiabil și sigur ca bitcoin, Etherum ar putea fi următorul lider în criptomonede. 


Investiți Bitcoin cu Boursorama

Acum este posibil să legați și să vizualizați portofoliul dvs. de la Boursorama, dar investitorii așteaptă în continuare sosirea marilor brokeri și posibilitatea de a cumpăra și vinde direct prin intermediul aplicației bancare Boursorama.

Investiți în Numerar Bitcoin

Investiția în Bitcoin Cash este foarte interesantă, este una dintre cele mai importante monede virtuale din zilele noastre. Prin urmare, este imperativ ca investitorii în criptomonede să investească în această monedă, deoarece aceștia pot obține mult mai mult profit din aceasta. Încă trebuie să știți că, pentru moment, evoluția BCH este legată de cea a Bitcoin .

Investiția Forumului Bitcoin

Conform diferitelor forumuri, este necesar să fii bine informat înainte de a investi. De asemenea, este mai indicat să solicitați sfatul unui expert și să utilizați platforme fiabile și ușor de utilizat, dacă sunteți începător, cum ar fi eToro și Libertex .

Investiți Bitcoin în Franța

În prezent, există mai multe modalități de a investi în Bitcoin. În primul rând, trebuie să începeți prin a crea un portofel înainte de a cumpăra unul. Vă sunt disponibile mai multe soluții, dar cea mai utilizată și cea mai sigură dintre toate rămâne achiziția pe platformele de tranzacționare care oferă Contract For Difference (CFD), cum ar fi Libertex .

Investiți Bitcoin în Islam

Pentru a investi în Bitcoin, este esențial ca musulmanii să știe dacă tranzacționarea dvs. este o investiție sau un pariu. Prin urmare, este recomandabil să alegeți cel mai bun broker care oferă tranzacționare islamică, cum ar fi eToro .

Investiți Bitcoin în Elveția

În Elveția, este posibil să cumpărați Bitcoin online prin intermediul unor platforme precum Swissquote. Taxele sunt foarte mici cu această platformă, dar Bitcoin este disponibil doar contra euro sau dolari.

Dar este, de asemenea, posibil să-l cumpărați de la distribuitoare automate, dar costurile rămân destul de mari.

Investiți Ethereum vs Bitcoin

Bitcoin este considerat un instrument speculativ sau o monedă de schimb. În timp ce, Ethereum favorizează crearea de contracte inteligente (contracte inteligente) sau aplicații descentralizate (dApps). Ambele sunt criptomonede foarte valoroase, dar compararea lor este inutilă, deoarece se află în ramuri diferite, acestea trebuie considerate ca fiind complementare. Prin urmare, este recomandat să investiți în ambele.

Merită Necazul să Investești în Bitcoin

Potrivit unor investitori, merită să investiți în această criptomonedă în 2021. Într-adevăr, valoarea Bitcoin depinde de cerere și ofertă. Deci este o investiție bună în comparație cu investițiile tradiționale.

Ce Este Bitcoin?

Este o tehnologie „peer to peer”, care este accesibilă tuturor, deoarece nicio autoritate centrală nu deține sau controlează Bitcoin. Inventat în 2008 de Satoshi Nakamoto. Este prima criptomonedă care a fost creată în lume. Este în fruntea tuturor concurenților săi cu un capital de peste 600 de miliarde de dolari.

 • 2021: Capitalul dvs. ar fi crescut cu 10%, dacă ați investi acum 6 luni.
 • 2020: Capitalul dvs. ar fi crescut cu 10%.
 • 2019: În prezent, ați fi înregistrat o creștere de 33% a capitalului dvs. inițial.
 • 2018: Capitalul dvs. ar fi mărit de zece ori astăzi cu 308%.
 • 2017: Astăzi, capitalul dvs. va crește cu 1497%.

Cum Funcționează

Bitcoin a fost creat pentru a facilita tranzacțiile în mod anonim și fără intermediarul băncilor. Apoi funcționează după cum urmează, un sold Bitcoin este atașat la cheia publică a proprietarului său. De exemplu, vom avea doi utilizatori pe care îi vom numi A și B, A apoi trimite o tranzacție către B pe care A o va semna cu cheia sa privată și o va transmite în rețea, care îi identifică semnătura și îi atribuie adresa lui B care apoi primiți tranzacția.

0 commission RO V2

Cine Investește în Această Criptomonedă – Opinie

Din cauza crizei, investitorii mari sunt printre cei mai mari beneficiari ai Bitcoin, dar acum piața crește și atrage din ce în ce mai mulți fani. Prin urmare, oamenii cumpără Bitcoin pentru că îl văd ca fiind principala investiție foarte profitabilă în prezent.

Capitalizarea Pieței Bitcoin

Creată în 2009, capitalizarea de piață a Bitcoin este în prezent de 620 951 321 186 dolari, Bitcoin ocupă primul loc printre criptomonede cu un volum de schimb de 9 055 743 821,85 dolari.

Sfaturi Pentru Investiții în Bitcoin

Când investiți în Bitcoin, trebuie să știți că Bitcoin nu are un preț oficial. Prin urmare, are propriile reguli, deoarece este un mediu IT. Iată câteva sfaturi înainte de a investi în această monedă criptografică:

 • Diversificați-vă portofoliul
 • Investiți doar ceea ce puteți pierde
 • Aflați înainte de a investi
 • Feriți-vă de escrocherii și urmați-vă rezultatele

Tabel Comparativ de Ppentru a Cumpăra Bitcoin

Există mai multe platforme care oferă Bitcoin. Iată lista celor mai buni brokeri care cumpără Bitcoin :

Plăcuțe

Reglementări

Cripto-valute disponibile

Pârghie

Depozit minim

Libertex 

CySEC - Cipru
AMF - Franța FSCA - Africa de Sud

Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, XRP, Ethereum Classic

1:30

100 €

Capital.com

FCA - Anglia CySEC - Banca Națională a Ciprului din Republica Belarus

Bitcoin, DogeCoin, Ethereum, Ripple, Cardano, TRON, Litecoin, Bitcoin Cash, Stellar, Quantum

1:30

20 €

eToro


CYSEC - Cipru

Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Cardano, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Stellar, Tezos, TRON, Ripple, Zcash

1:30

200 $

Kraken

FinCEN - SUA FinTRAC - Canada AUSTRAC -Australie
Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Cardano, Dogecoin, Monero, Polkadot

1: 2

1 €

Coinbase

FinCEN - SUA

Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS, Stellar Lumens, Tezos

1: 6

2 €

Binance

_

Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Ripple, TetherUSD, Cardano, Binance Coin

1: 8

1 $

Unde Puteți Cumpăra Bitcoin cu Pârghie și De Unde Fără – Recenzii

Pentru achiziționarea criptomonedelor cu pârghie, eToro oferă cel mai bun serviciu de pe piață. Datorită acestui efect de pârghie, riscul scade la cumpărarea criptomonedei. Veți putea vedea efectul de levier oferit de diferiții brokeri în tabelul menționat mai sus.

Alec_Stocks_RO

Ce Strategie Să Dețină Bitcoin?

Pe termen lung

Pe termen lung ai putea obține o mulțime de profituri. În ciuda variației prețului său, este foarte interesant să investiți pe termen lung cu această monedă Crypto. Prin urmare, este foarte important să vedem prognozele privind prețul Bitcoin pe termen lung.

Investiția Bitcoin pentru 2021

Acum este momentul potrivit pentru a investi în Bitcoin. Într-adevăr, prețul său a scăzut cu mai mult de 50 la sută de la începutul anului, însă, conform cifrelor, valoarea sa nu va dura mult până la urcare. Prin urmare, este foarte profitabil să investiți în Bitcoin, dar trebuie să alegeți momentul ideal înainte de a investi.

Termen foarte scurt

Sub rezerva unei volatilități foarte mari, variația prețului Bitcoin poate face să pierzi mulți bani, dar dacă investești pe termen foarte scurt, ar fi favorabil pentru tine. Pentru cei care practică tranzacționarea pe zi, poate profita cu ușurință de această volatilitate.

Bitcoin cu Care Portofel?

Înainte de a investi, vinde sau schimba BTC, trebuie să aveți în mod necesar un portofel pentru a le stoca. În funcție de preferințe, depinde de dvs. să alegeți ce tip de portofel vi se potrivește. Dar, se recomandă utilizarea portofelelor recomandate pentru Bitcoin. Printre cele mai fiabile, găsim:

 • eToro
 • Libertex
 • Capital.com
 • Coinbase
 • Binance
 • Portofel Bitcoin

Cu aceste portofele veți fi în siguranță.

Cum să Extrag Cripto cu Acronimul BTC?

Exploatarea minieră implică rezolvarea problemelor criptografice pentru a crea un bloc și a fi recompensat cu un simbol. Se pare atunci că este ușor să fiți recompensat în BTC atâta timp cât aveți materialele necesare. Cu toate acestea, nu este cazul. În prezent, este posibilă și exploatarea cu telefoane, dar acest proces durează mult mai mult decât cu un computer bine echipat.

Cum Să Obțineți Bitcoin?

 • Cumpărați BCH

Cumpărați de la persoane fizice care au BTC pe platforme online.

Cumpărați cu intermediarul unui broker care îl oferă.

 • Fiți plătit cu BCH

Puteți câștiga BTC în schimbul unui bun sau serviciu și apoi îl puteți stoca în blockchain-ul sau portofelul BTC. În tranzacționare, puteți schimba moneda dvs. pentru BTC în unele dintre cele mai avantajoase condiții de pe piață. Dar tranzacția dvs. trebuie să fie mai mare decât sumele minime și ar trebui să plătiți taxa de plată. Pe eToro, dacă doriți să fiți plătit în Bitcoin , trebuie să faceți clic pe „retrage fonduri” și să alegeți Bitcoin ca metodă de plată pentru a primi fondurile dvs.

 • Robinetele

De asemenea, puteți obține Bitcoin folosind robinete. Aceasta este distribuția gratuită a Bitcoin primit ca donație de către anumite site-uri.

 • Minerează-ți BTC

Pentru a  extrage BTC , trebuie să alegeți cel mai bun software și hardware pentru minerit, să vă alăturați unui pool și să sperați să extrageți câteva fragmente de jetoane și să vă conectați portofelul pentru a le recupera. La fel ca toate monedele criptografice, BCH nu face excepție și este descentralizat. Aceasta înseamnă că nicio autoritate sau persoană nu controlează rețeaua. Minerii folosesc calculul pentru a rezolva ecuații matematice pe blockchain-uri. După ce un nod din rețea a rezolvat ecuația matematică, acesta verifică un bloc de tranzacții. Apoi primește o recompensă pentru verificarea tranzacției. Această recompensă, în cazul mineritului Bitcoin, veți obține BTC.

Avantajele și Dezavantajele Bitcoin

Beneficii 

Dezavantaje

 • Criptomonedă dominantă pe piață

 • Anonimatul tranzacțiilor

 • Prezent pe toate platformele

 • Lichiditate ridicată care facilitează investițiile

 • Fără limită în sumele transferate

 • Un mijloc de plată care a devenit comun

 • Volatilitatea Bitcoin

 • Tranzacții ireversibile

Bitcoin Are Vitor? Ce Prognoze și Viitor

Fiind regele criptomonedelor, Bitcoin are o mare promisiune și și-ar putea menține supremația în anii următori. Într-adevăr, prognoza este pozitivă dacă ne uităm la grafice, dar pare a fi doar în stadiile incipiente, cel mai bun este încă să vină.

Cât Putem Câștiga Dacă Investim în Bitcoin?

Bitcoin este în prezent cea mai valoroasă criptomonedă. Investind sau minând vei putea obține o mulțime de profituri. În ciuda volatilității sale, este foarte profitabil, de exemplu, dacă ați investi în 2020, anul acesta ați fi avut mai mult decât dublul investiției.

În 2021, prețul său a explodat cu 200%, împingându-și valoarea până la peste 22.000 de dolari, această creștere care își continuă drumul. Deci, cifrele arată că Bitcoin poate economisi mulți bani într-o perioadă scurtă de timp.

Concluzie – Este Momentul Potrivit Pentru a Începe Această Monedă Criptografică? – Înștiințare

Nu este prea târziu să investești în Bitcoin, dar înainte de a investi trebuie să fii conștient de tot ce se întâmplă. Într-adevăr, cu volatilitatea sa, prețul său poate varia într-o zi, într-o lună sau într-un an, puteți obține profit sau puteți pierde bani. Pentru orice tip de investiție, este moneda cripto ideală.

 

💶 Cum să investești în Bitcoin?

Pentru a putea investi în Bitcoin, veți putea: Cumpăra jetoane, utilizați un broker online care oferă Cripto Valute precum Libertex și eToro prin CFD (Contract For Difference). De asemenea, puteți vinde servicii sau puteți schimba bunurile cu Bitcoin.

🔎 Este interesant să investești în Bitcoin?

Investind în Bitcoin puteți obține o mulțime de profit. Din 2020, investitorii și persoanele fizice sunt din ce în ce mai interesați de această monedă criptografică, deoarece este mai profitabilă decât investițiile tradiționale.

⏰ Est-il Trop Tard pour Investir dans le Bitcoin ?

Nu, nu este prea târziu să investești în Bitcoin.

⛔ Care sunt pericolele Bitcoin?

Ca orice investiție financiară există un risc pentru Bitcoin, unul dintre aceste riscuri este promovarea tranzacțiilor ilicite, spălarea banilor, frauda fiscală. Așa cum s-a întâmplat în 2013, 90% din activitatea ilegală provenea din tranzacții de criptomonede precum Bitcoin.

❔ Aveți întrebări sau doriți să împărtășiți experiența dvs. Bitcoin? Lasă-ne un comentariu!

Articolul precedent
Articolul următor
Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!