luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatIron FX Părere

Iron FX Părere

Sigla IronFXIronfx este un brokeraj online care vă permite să tranzacționați mii de active tranzacționate public. Acest broker s-a născut în 2010 în Cipru, dar originile sale sunt mult mai îndepărtate. Într-adevăr, acest broker face parte dintr-un mare grup internațional numit Fxpro, care datează din 1972. Prin urmare, Iron FX nu are lipsă de experiență în domeniul tranzacționării și se afirmă ca unul dintre brokerii a căror creștere este fără precedent. Această platformă de brokeraj este condusă de Markos A. Kshiouris și ancorează o mulțime de ancore. De aceea am studiat-o, pentru a vă spune ce părere avem despre aceasta, în această recenzie IronFx.

Putem avea Încredere în Iron FX?

La fel ca majoritatea brokerilor, despre IronFx se vorbește, atât prost, cât și bine. Într-adevăr, mulți utilizatori dau o părere destul de pozitivă despre această platformă. Alții, în schimb, au o părere destul de îngrijorătoare despre asta. Confruntat cu astfel de percepții divergente, vă puteți întreba dacă aveți încredere în Iron Fx sau nu. Am scanat internetul și am găsit câteva reacții ale utilizatorilor. Din aceste fragmente, veți putea să vă faceți o idee generală despre ceea ce cred alți comercianți. Depinde de tine să ai încredere în el după aceea.

Informații Cheie Despre IronFX

IronFX LA O privire

Data crearii

2010

Regulament

 • FCA - Regatul Unit

 • CySEC - Cipru

 • ASIC - Australia

Spreaduri medii

 • EUR / USD: 1.1

 • DAX 30: 1.0

 • CAC 40: 1.0

 • Sau: 0,5

Activele propuse

 • Valute

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe mărfuri  

 • CFD-uri pe ogliberații

 • CFD-uri pe ETF-uri

 • Achiziționarea de acțiuni reale

 • Opțiuni

Platforme de tranzacționare

 • MetaTrader

 • ferestre

 • Mac

 • Webtrader

 • Mobil

Depozit minim

50 

Mijloace de plata

 • Carte bancaire

 • transfer bancar 

 • PayPal

 • Skrill

 • Neteller

Clientul serviciului

 • E-mail

 • Conversație online

 • Telefon

ECN Broker sau Market Maker?

Unul dintre avantajele care adaugă puncte la revizuirea Iron fx este că este atât un broker ECN, cât și un Market Maker. Totul depinde de preferința ta. Aveți la dispoziție o gamă de tranzacții Market Maker care vă supun spread-urilor începând de la 1,8 pip. Puteți opta pentru tranzacții STP / ECN care generează mai puține spread-uri și începeți de la 0,0 pip.

Recompense Primite de Iron FX

Atunci când un broker este apreciat de un număr mare de utilizatori, cel mai adesea primește recompense pentru munca sa. Acesta este cazul brokerului Iron fx. Primul premiu acordat acestui broker datează din 2011. Revista populară World Finance îi acordă premiul pentru cel mai bun broker nou al grupului FX. Trebuie remarcat faptul că acest premiu vine la numai un an de la crearea sa. Dovadă că încă de la începuturile sale, calitatea brokerului Ironfx a fost deja ecou în industria investițiilor. Ceva mai târziu, calitatea brokerului este confirmată, când este recunoscut ca platforma care oferă cele mai bune servicii în brokeraj competitiv. Acest premiu i-a fost acordat chiar de London Stock Exchange. Confruntat cu astfel de argumente.

Iron FX: Broker AMF sau Nu?

Autoritatea AMF pentru piețele financiare este organismul independent care supraveghează performanța burselor din Franța. Când suntem întrebați dacă Ironfx este autorizat de AMF, spunem un mare DA! Deși acest broker este reglementat de un alt organism, autoritatea piețelor financiare îl autorizează pe teritoriul francez.

Regulamente Iron FX

Ironfx este considerat un broker multinațional, deoarece este reglementat de mai multe autorități din diferite țări. În țara sa natală, Cipru, Ironfx este reglementată de Comisia de securitate comercială din Cipru (CySEC). Puteți găsi numărul de licență CYSEC Iron Fx în informațiile sale, n.125 / 10.

Iron fx este, de asemenea, implantat și reglementat de FCA, care este organismul de conformitate din Regatul Unit. Este același lucru pentru Australia sau pentru acest broker și este reglementat de autoritatea ASIC. 

Ce Protecție Pentru Fondurile Clienților Oferă Brokerul?

Fondurile dvs. sunt supuse a două tipuri principale de risc atunci când le încredințați oricărui broker. În primul rând, brokerul vă poate folosi banii după cum consideră potrivit și poate face ceea ce vrea cu ei. În acest caz, vă aflați în fața unei adevărate înșelătorii. Deci, ce face Iron Fx pentru a-și liniști clienții? Acest broker ia măsuri simple și eficiente. În loc să vă păstreze fondurile pe platforma sa, Iron Fx vă stochează banii în conturi bancare segregate ale celor mai mari unități. Aceasta înseamnă că atunci când faceți un depozit, banii dvs. sunt încredințați unei adevărate bănci independente, în funcție de locația dvs. În această măsură, puteți fi sigur că brokerul nu vă va folosi banii pentru activitățile sale personale.

Al doilea risc este, desigur, soldul negativ. Dacă nu aveți un control bun asupra pârghiei brokerului sau dacă piața merge prea departe în dezavantajul dvs., este posibil să vă pierdeți toți banii, iar soldul dvs. va arăta un minus. Aceasta înseamnă că datorați bani brokerului pe care tranzacționați. Aceasta este o problemă gravă, deoarece mai multe companii au fost deja văzute în judecată pe comercianți pentru problema soldului negativ. Fii sigur, acest scenariu este destul de rar pe IronFX. Brokerul vă protejează împotriva fondurilor negative. El afirmă că, ca parte a „acordului cu clientul, îl împiedică pe client să piardă mai mult decât suma din soldul său total. Comercianții IronFX, fără excepție, beneficiază de acoperire în acest scop”.

Iron FX Escrocherii

Nu vă vom minți în această recenzie Iron FX! Acest broker ar avea o latură întunecată care a scufundat mult pe internet. În trecut, acest broker a fost scutit de orice suspiciune, dar se pare că a durat o vreme. Totul a început să se răstoarne când mai mulți utilizatori care rulează acest site s-au plâns. Aceștia din urmă îl acuză pe Iron Fx că nu le-a plătit câștigurile din CFD-uri sau orice altă investiție. Potrivit mărturiilor lor, utilizatorii au sume relativ mari în conturile lor. Ei ar fi depus o cerere formală de retragere. Cu toate acestea, plățile nu au trecut niciodată, spun ei. Unele site-uri susțin, de asemenea, că directorul general al ironfx bank este implicat în cazuri de fraudă și că ar putea fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea. Desigur, aceste acuzații au dat publicitate proastă acestui broker, oricât de reglementat și de mai multe ori recompensat. Mulți comercianți și afiliați preferă acum să stea departe de această platformă.

La rândul nostru, nu am găsit nicio dovadă reală care să confirme sau să infirme aceste acuzații. Deci, înainte de a-ți lua picioarele, gândește-te mai bine. Zvonurile potrivit cărora Iron fx este o înșelătorie pot fi false. Pe de altă parte, recompensele pe care le-a obținut sunt foarte reale. Trebuie să consultați toate opiniile de fier fx, pentru a vă forma o opinie obiectivă. 

Tipuri de Conturi Iron FX

Puteți alege între mai multe conturi de tranzacționare. În primul rând, acesta este contul Standard. Acesta din urmă admite spread-uri de la 1,8 pip, o pârghie de 1: 1000. Acest tip de cont nu acceptă niciun comision pentru schimburile dvs. și acceptă mai multe valute, cum ar fi EURO, USD, GBP. Pentru a utiliza acest cont, trebuie să depuneți cel puțin 100 USD și să investiți din 0,01 lot.

De asemenea, aveți contul PREMIUM, care are aceleași caracteristici ca și cel anterior în ceea ce privește monedele și efectul de levier. Răspândirea aici este de 1,6 pip și, dacă preferați acest model, va trebui să depuneți cel puțin 1000 USD pentru a profita de serviciile sale. Între timp, contul VIP implică o depunere minimă de 10.000 USD. Nu admite niciun comision, doar spread-uri de cel puțin 1,4 pip. Acest număr vă permite să efectuați ficatul cu o potență de 1: 1000. Pentru clarificare, contul VIP acceptă doar USD pentru a emite tranzacții.

În cele din urmă, aveți contul fix Zero. Acesta din urmă nu acceptă nicio răspândire, dar admite comisioane. Pentru a utiliza acest cont Ironfx trebuie să depuneți cel puțin 500 USD și acceptă doar euro și dolari.

Iron FX admite, de asemenea, o secțiune STP / ECN în care puteți găsi conturi foarte avantajoase și anume:

 • FARA COMISIE
 • RĂSPÂNDIRE ZERO
 • ABSOLUT ZERO

Acestea sunt principalele conturi pe care le puteți utiliza pe acest broker. Conturile standard vă oferă BONUL IronFX. Acestea sunt variate și au la dispoziție mai multe avantaje. Astfel, în ceea ce privește diversitatea și calitatea conturilor, opinia noastră Iron Fx este în esență pozitivă.

NB: Ironfx are și un cont islamic pentru a garanta investițiile acestor traderi speciali. Diferitele conturi menționate în această secțiune vă permit să utilizați platformele Ironfx Webtrader, Ironfx Metatrader 4.

Contul Demonstrativ

Pentru a obține propria revizuire a băncii Ironfx, trebuie să testați aceste caracteristici diferite. Pentru aceasta, platforma admite un cont demo. Acesta este gratuit și vă permite să simulați aproape orice eventualitate care poate apărea în timpul tranzacționării live. În acest fel, veți stabili dacă vă place acest broker. Prin urmare, puteți începe să investiți fiind un pic mai informat cu privire la modul în care funcționează. Pentru a accesa acest cont de instruire, trebuie doar să completați un mic formular de înregistrare. Trebuie să menționați numele, numărul de telefon, țara de reședință, moneda etc.

Cea de-a doua parte a formularului vă solicită să definiți suma depozitului dvs. (acesta este bani virtuali pe care îi folosiți pentru a afla cum să tranzacționați pe platformă), pârghia dorită. Apoi, completați câmpul rezervat codului. Faceți clic pe „Treceți la contul DEMO”. Apoi aveți o simulare care include toate funcțiile și activele brokerului.

NB: Contul demonstrativ Ironfx are o durată nelimitată și nu necesită niciun angajament.

Cont Real Iron FX

Procedura de creare a unui cont IronFx nu este foarte diferită de ceilalți brokeri. Pentru a crea un cont real, trebuie doar să vă conectați la site-ul oficial al acestui broker. Odată ajuns pe interfață, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul verde „înregistrare” din partea de sus a paginii de pornire. Va apărea un formular de înregistrare, va trebui să îl completați cu datele dvs. personale, apoi să vă configurați contul de mai jos. Dând clic pe butonul „Deschideți contul dvs. de tranzacționare”, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile platformei. Contul dvs. este astfel creat. În cele din urmă, va trebui confirmat. Va trebui să furnizați documente de identitate și o dovadă validă de reședință. După acest ultim pas, puteți face o conexiune IronFx și depune.

Taxe pe Iron FX

Cheltuielile suportate de tranzacționarea unui broker sunt factori determinanți ai calității acestuia. Așadar, ne-am uitat la taxe, comisioane și spread-uri în această recenzie Iron FX. Iată la ce vă puteți aștepta.

Spread pe Iron FX

Să începem cu spread-urile pe care acest broker le ia de la tine. Pe IronFx, la fel ca în majoritatea platformelor de tranzacționare, nu există un spread standard. Acest lucru se datorează faptului că prețul activelor este variabil. Din acest motiv, Iron Fx preia spread-urile în funcție de tipul de activ pe care îl cumpărați și, de asemenea, de tipul de cont pe care îl utilizați. Următoarele tabele din recenzia noastră Iron FX oferă o scurtă prezentare generală a problemei.

Spread Iron FX Forex

Valute

Cont micro

Premium

Premium spread Fixe

Normal Spread Fixe

AUDCAD

5.7

5.7

5

5

AUDJPY

4

4

4

4

AUDUSD

1.4

1

1.7

2.1

CADJPY

3.9

3.9

4

4

EURAUD

4

4

5

5

EURCAD

5.7

5.7

5

5

EURGBP

1.1

0.9

1.5

1.7

USDCAD

1.5

1.3

1.6

1.8

EURUSD

1.1

0.7

1.7

2.1

Spread Iron FX Aur et Argint

Micro

Premium

Premium Spread Fixe

Normal Spread Fixe

NOTĂ

0.5

0.5

0.5

0.5

XAUEUR

0.6

0.6

0.65

0.65

XAGUSD

0.04

0.04

0.05

0.05

XAGEUR

0.05

0.05

0.06

0.06

XPDUSD

3

3

3

3

XPTUSD

4

4

4

4

Spread CFD des Futures

Iron FX - Spreads sur Futures

mini NASDAQ-100

0.50

E - mini S&P 500

0.50

CAC 40 Index

1.00

DAX

1.00

Gaz natural

0.002

Spread CFD sur Acțiuni

Acestea încep de la 0,1 pip pentru stocurile din Marea Britanie, în timp ce stocurile din SUA sunt la 0,04 pip.

MONEDE

TRIBUNAL DE SWAP

SWAP LUNG

USDCAD
-0.468
-0.291
EURCAD
-0.075

-0.595

AUDCAD

-0.355

-0.425

GBPUSD
-0.298
-0.48
BTCUSD
-2500000.0
-2500000.0

Comisioane

Al doilea mijloc de remunerare al brokerului IronFx este comisionul pe care îl ia pentru anumite investiții. De exemplu, dacă cumpărați sau vindeți valută în STP dintr-un cont profesional STP / ECN 2, comisionul este de 7,5 USD. Pentru un cont normal STP / ECN 3 plătiți un comision de 13,5 USD. Pentru achiziționarea de metale de aur și argint, comisionul este de 10 USD per lot pe conturi (2) și 30 USD pentru conturi (3). Când deschideți o poziție CFD în contracte futures, plătiți un comision de 10 USD, indiferent de activul cumpărat. În ceea ce privește CFD-urile pe stocuri, comisionul este același pentru toate produsele și se ridică la 0,10% din valoarea tranzacției.

Alte Taxe pe Iron FX

Platforma Ironfx nu percepe nicio taxă atunci când depuneți bani pe site. Totuși, totul depinde de banca pe care o utilizați. Operatorul dvs. vă poate percepe o taxă de depozit. În ceea ce privește retragerile Ironfx, acestea sunt taxate cu 1,5 EURO (prin card de credit) sau 10 EURO (prin transfer bancar).

Instrumentele Propuse

Puteți investi în mai multe forme de instrument. Putem cita:

 • Forex: peste 70 de perechi valutare
 • Metale prețioase: aur și argint
 • Indici (DAX, NASDAQ și multe altele)
 • Produse de bază sau materii prime (cacao, zahăr etc.)
 • Contracte futures
 • Acțiuni ale companiilor listate

Ceea ce este un pic rușinos este că nu poți tranzacționa obligațiuni cu IronFX. Cu toate acestea, această diversitate de instrumente este suficientă pentru a vă diversifica portofoliul. 

Pârghie Sugerată

IronFx oferă diferite efecte de pârghie în funcție de conturi. Pentru mai multe detalii, accesați secțiunea „Tipuri de cont Ironfx” de pe această pagină. În general, acest broker vă permite să creați CFD-uri cu pârghii cuprinse între 1: 200 și 1: 1000.

Platforme de brokeri

Pe Iron FX, aveți la dispoziție 4 platforme de tranzacționat:, PMAM, MT4 MultiTerminal, MT4 și, Webtrader 4.

 • PMAM : Cu această platformă, aveți toate instrumentele pentru a integra tranzacționarea în contul dvs. principal. Vă permite să gestionați mai multe conturi pe ecran. Aici vă puteți gestiona stocurile, comenzile și pozițiile cu un singur clic.
 • Webtrader 4 : Nu este nevoie să descărcați sau să instalați niciun software. Puteți accesa direct serviciile IronFX prin web.
 • Gazduire IronFX VPS: Aceasta este o mașină virtuală proiectată de broker, unde site-ul de tranzacționare are propriul server complet securizat. vă puteți accesa contul indiferent de locația dvs.
 • MT4: îl puteți avea descărcându-l pe dispozitivul dvs. Android sau IOS. Este potrivit atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei începători.

Toate aceste platforme vă stau la dispoziție pentru a vă permite să beneficiați de o experiență de tranzacționare foarte bună.

Glisarea și Executarea Comenzii

Atunci când statisticile pentru anumite active încep să circule, comercianții încearcă să salveze ziua dacă semnul este rău. Ca urmare, activele afectate scad dramatic într-o perioadă de timp. Dacă vă aflați încă în aceste active în acest moment, vă confruntați cu efectele alunecării și puteți cădea în soldul negativ. Pentru a preveni acest lucru, Ironfx VPS execută comenzi Stop pentru a vă menține în verde. Este o strategie de acoperire.

Instrumente de Analiză

Pentru a vă permite să beneficiați de o experiență mai bună, site-ul vă oferă mai multe instrumente de analiză. Deja aveți platforme de tranzacționare cu funcții precum:

 • Convertorul valutar
 • Calculator de profit
 • Calculator valoare pip
 • Calculator de marjă

În afară de aceste instrumente, Iron Fx admite alte funcționalități. Putem vorbi despre tranzacționarea copiilor ironFX. această funcție vă permite să urmăriți cei mai buni comercianți de pe platformă și să le imitați investițiile pentru a spera să aveți rezultate bune la rândul vostru. Comerțul cu copii Ironfx este deosebit de interesant atunci când sunteți nou în investițiile bursiere. Cu această ocazie, brokerul obține încă un punct în recenzia noastră Iron FX.

Calculator de Tranzacționare

Brokerul online Iron Fx vă permite să calculați cu ușurință cheltuielile de tranzacționare. Acest broker are un calculator de tranzacționare online, pentru a vă ușura viața. Calculatorul de valoare al pipei Iron Fx este ușor de utilizat. Are câmpuri Valute, Perechi valutare, Dimensiune lot și Total. Când completați aceste câmpuri diferite, nu trebuie decât să faceți clic pe butonul „calculați”. Obțineți un rezultat instantaneu.

Instruire

Tranzacționarea este un exercițiu destul de complex atunci când ești începător. Pentru a depăși această problemă, Iron Fx vă oferă un program de instruire în timpul căruia veți învăța toate contururile investițiilor în tranzacționare. Astfel, veți putea câștiga experiență într-un timp foarte scurt și veți deveni un adevărat profesionist la tranzacționare.

Iron FX Recenzii Servicii Clienți

Dacă întâmpinați dificultăți pe platformă sau dacă aveți întrebări, puteți vorbi cu un agent de servicii pentru clienți IronFx. Această asistență este disponibilă 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână, de luni până vineri. În această perioadă, puteți ajunge la asistență prin chat instantaneu, prin e-mail sau prin apel telefonic. Serviciul este receptiv și eficient. Veți găsi soluții cu mai mare ușurință. Revizuirea serviciului nostru pentru clienți Iron FX este pozitivă

Contacte

Doriți să vă alăturați acestui broker? Iată diferitele contacte Ironfx:

 • Apelați: +44 (0) 203 282 7777

Cum Să Devii un Afiliat Iron FX?

Crearea unui afiliat Ironfx este foarte ușor. Se aplică același principiu ca și cel al înregistrării. Adică este suficient să creați un cont IB. Va trebui să completați doar un mic formular. După aceea, brokerul te consideră contributor. Desigur, atunci când sunteți afiliat Ironfx, primiți alte beneficii, cum ar fi reduceri sau pârghii mai mari.

Iron FX Vs Bdswiss Vs Admiral Markets

Să comparăm Iron FX cu BDSWISS și Admiral Markets, pentru a afla cine este cel mai bun broker. În ceea ce privește flexibilitatea taxelor, Iron Fx este un broker mai bun decât Bdswiss. Acesta din urmă percepe taxe chiar și asupra depozitelor, în plus, impune limite comerciale maxime. Iron Fx nu percepe taxe pentru depozite și puteți tranzacționa cât de multe active doriți. Cu toate acestea, Iron Fx este puțin limitat în ceea ce privește metodele de plată. Într-adevăr, Ironfx nu acceptă paypal sau skrill. În ceea ce privește problema plăților, Bdswiss este mai bun.

Admiral Market, la rândul său, cuprinde toate calitățile absente pe Ironfx și Bdswiss. Admiral Markets este flexibil în ceea ce privește taxele și are o mare varietate de metode de plată, inclusiv Skrill, Paypal.

Rezumat: Avantaje și Dezavantaje

Înainte de a da o analiză finală Ironfx, să recapitulăm aspectele pozitive și negative ale brokerului:

Beneficii

Dezavantaje

 • Mai multe active disponibile

 • Ofertă bună de CFD

 • Disponibilitatea unui bonus

 • Disponibilitatea fondului de compensare

 • Multiplatform

 • Aplicație mobilă Ironfx de calitate

 • Cont demo

 • Fără taxe de depozit

 • Răspândire relativ avantajoasă

 • Absența obligației în activele brokerului

 • Recenzii de retragere Ironfx mixte, din cauza timpilor de livrare oarecum mari.

Iron FX – Este Cel Mai Bun Broker Forex?

Brokerul Ironfx are o mulțime de avantaje, ceea ce îl face un broker recomandabil. Cu toate acestea, există încă zone de îmbunătățit pentru a revendica titlul de cel mai bun broker valutar. Plățile lente sunt un defect care împiedică calitatea acestui broker, ceea ce, în ansamblu, este în regulă. În această recenzie Iron FX, credem că Admiral Markets este o alternativă mai bună, deoarece abordează toate neajunsurile Ironfx. Deci nu !! Ironfx nu este cel mai bun broker. În schimb, vă recomandăm Admiral Markets, care vă oferă cea mai bună experiență de tranzacționare posibilă. 

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

 

Ați mai folosit Iron FX și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!