luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatMedical Metaverse va avea o valoare de 71,2 miliarde de dolari până...

Medical Metaverse va avea o valoare de 71,2 miliarde de dolari până în 2030

Cel mai recent raport de la InsightAce Analytic prezice că piața globală de metaverse concentrată pe industria sănătății și a îngrijirii medicale va avea o valoare de până la 71,2 miliarde de dolari până în 2030, în timp ce această piață este evaluată până în 2021 la 5,06 miliarde de dolari.

Metaverse Medical: o investiție promițătoare

Principalele companii care vor conduce metaversul medical vor fi Meta, Microsoft, CableLabs și 8 Chili, în timp ce alte tehnologii care se vor dezvolta și în domeniul sănătății vor fi realitatea augmentată și realitatea virtuală, iar piața principală va fi localizată în America de Nord.

Raportul susține că metaversul va revoluționa îngrijirea medicală, va atrage mai mulți pacienți, va îmbunătăți diagnosticul, va îmbunătăți designul sălilor de operație, va optimiza tratamentele și formarea și chiar va permite monitorizarea de la distanță a pacienților și, în treacăt, va crește veniturile industriei medicale.

metaverse-prognoza-medicala-2030
Una dintre țările cu cea mai mare adoptare a criptomonedei este Franța, care susține și proiecte în metavers. O altă țară bine reprezentată este Spania care a fost anunțată că primul eveniment medical al metaversului va avea loc pe 27 octombrie în țară. Proiectul va prezenta Spitalul Metaverse. Acest centru de sănătate intenționează să aplice metaversul și cele mai recente progrese din Web 3.0 pentru furnizarea de servicii de sănătate.

Primul spital gestionat cu active digitale pentru managementul spitalului și cercetarea biologică prin agenții guvernamentale simbolizate pentru proiectarea sa de către comunitatea științifică a sănătății. „MEDICINA REALĂ ÎNTR-UN SPAȚIU VIRTUAL”. Intenționăm să oferim noi modalități de a oferi asistență medicală excelentă în beneficiul populației generale și al pacienților. Pe lângă generarea de alternative la un management mai eficient al serviciilor de sănătate.

Cu un potențial atât de mare și într-o industrie precum cea a sănătății, investiția în acțiuni ale companiilor farmaceutice sau medicale care se înclină pe metaverse poate fi un avantaj pentru rentabilitate semnificativă pe termen lung.

Metaversul va revoluționa industria medicală

Cel mai recent raport al InsightAce Analytic susține că Metaverse este „în faza incipientă”, dar va fi o resursă excelentă pentru furnizorii de servicii medicale și pentru pacienți pentru a învăța și a se simți mai confortabil și încrezător mergând mai des la medic.

„Importanța integrării metaversului, realității virtuale, realității augmentate, inteligenței artificiale, calculului cuantic, Internetului lucrurilor, Web 3.0, cloud-ului și roboticăi va revoluționa îngrijirea sănătății. Realitatea augmentată, cu căștile sale distractive și accesoriile SF, este pe cale să transforme modul în care oamenii interacționează cu profesioniștii din domeniul sănătății.”

industria-sanătăţii-în-metaversul-1
În plus, companiile de top care împing industria medicală să accelereze imersiunea în metavers sunt: ​​BioflightVR, CAE Inc., Devden Creative Solutions, Dhi Tattva, Eon Reality, Intuitive Surgical, Global Healthcare Academy, 3D Systems, AccuVein, ImmersiveTouch, Koninklijke Philips NV, Medical Realities, printre cele mai importante. Aceste valori reprezintă o bază bună de investiție pentru stocurile din metaversul legat de industria sănătății.

Spitalul San Juan de Dios din Zaragoza fusese cufundat în metavers datorită dezvoltării unui centru spitalicesc virtual interactiv, care a făcut din acesta primul spital european care a oferit o experiență imersivă în metavers.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!