marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedePantherswap Recenzii

Pantherswap Recenzii

PantherSwap este prima fermă de achiziție de numerar automată și primul schimb descentralizat AMM care rulează pe lanțul inteligent al Binance cu multe caracteristici unice și creative care vă permit să câștigați. Descoperiți recenziile aprofundate Pantherswap în acest ghid.

Recenzie Pantherswap – Escrocherie sau Afacere?

Pantherswap este un proiect foarte recent, a fost lansat pe 27 aprilie 2021. Dezvoltatorii au un proiect foarte ambițios bazat pe proiectul Pancakeswap cu un nou sistem de sponsorizare. Pantherswap nu este o înșelătorie, dar încă caută încrederea investitorilor. Ar trebui chiar subliniat faptul că proiectul are o bază solidă.

Panther Swap Review Review – Diagramă și Recenzie

Iată cursul Pantherswap ico găsit pe Coingecko.

Cele Mai Bune Site-uri Pantherswap Crypto – Top 4 Site-uri

1 .  XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

2. Vantage FX - Cea mai bună platformă criptografică cu pârghie 1:20

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Pantherswap Va Exploda? Opinie

Când s-a lansat, prețul Pantherswap a atins un maxim de 5 USD pe jeton. Pantherswap este în curs de a demonstra acest lucru acestor utilizatori. Proiectul își propune să creeze un sistem de securitate dezvoltat pentru a asigura acești utilizatori. Acest proiect este foarte interesant și ce va exploda aceste prețuri în viitor. Proiectul are o funcționalitate de a fi auto-aprovizionat cu lichiditate și aceasta este, de asemenea, specificul său. În prezent, prețurile continuă să scadă din cauza scăderii cererii și ofertei, așa că este timpul să treceți la vânzarea jetoanelor dvs. înainte de a fi prea târziu.

Schimbări Pantherswap în 5 ani – Predicție

Previziunile pentru prețurile Pantherswap pentru următorii 5 ani sunt următoarele

2021

0,31 USD

2022

0,39 USD

2023

0,44 USD

2024

0,53 $

2025

0,65 USD

Putem vedea o creștere anuală a valorii simbolului de 125%, care este destul de scăzută pentru un proiect nou venit.

Investiți în Pantherswap – Idei Bune sau Nu – Recenzii

Deoarece pantherswap este un proiect nou, prețul este încă foarte volatil și o valoare destul de scăzută. Trebuie să parcurgeți o analiză a rețelelor și a funcționării platformei înainte de lansare. Dar ambițiile dezvoltatorilor acestui proiect au făcut din această criptomonedă interesantă. Într-adevăr, pentru comisioanele de tranzacție sunt 5%, inclusiv 4% rezervate grupurilor pentru a garanta o lichiditate mai bună și 1% va fi ars. Alegerea de a investi în Pantherswap nu este încă o idee bună în acest moment, cu excepția cazului în care vi se pare interesant proiectul.

Pantherswap Pentru Începători

Dacă sunteți începător și alegeți să investiți în Pantherswap. Vă recomandăm să faceți multe cercetări în jurul acestei noi platforme. Deoarece Pantherswap are propriul său AMM (Automating Market Maker) bazat pe lanțul inteligent al Binance, este posibilă și cultivarea și stivuirea. Fii atent, deoarece acestea nu sunt recomandate începătorilor pentru a evita pierderea investițiilor.

Recenzii ale Angajaților Avenir Pantherswap

Pantherswap este un proiect ambițios, dar viitorul său depinde de investitorii care vor paria pe această monedă. Într-adevăr, prețurile nu au încetat să scadă în ultima vreme, așa că este timpul să vă vindeți jetoanele Panthere pe platformă. Dezvoltatorii sunt încă în căutarea investitorilor care doresc să parieze pe această monedă criptografică.

Nu știm valoarea plafonului de piață, iar valoarea totală blocată este în prezent de doar 114 736 814 USD în momentul scrierii acestui articol.

Previziunea Prețului Pantherswap – Este Posibil?

Experții speră să atingă un preț de 8 USD pe jeton Panther. Dar este dificil de spus acum dacă este posibil să se ajungă la acest preț acolo. Prețurile actuale sunt în jur de 0,2 USD. Cu toate acestea, valoarea unei criptomonede depinde în continuare de entuziasmul investitorilor din jurul proiectului.

Cumpărați Pantherswap la Libertex

Din păcate, nu este posibil să cumpărați Pantherswap la Libertex. Dar vă sfătuim să mergeți la o platformă descentralizată precum Coingeko sau să vă faceți achizițiile direct pe Pancakeswap. Cealaltă modalitate este să faceți o achiziție de alte criptomonede la Libertex și să o depuneți pe platforma Pantherswap, apoi să faceți un schimb pentru a vă câștiga Panther.

1. Deschideți un Cont cu Libertex

Pentru a efectua achiziții de criptomonede pe Libertex, trebuie să treceți prin deschiderea unui cont. Pentru înregistrarea dvs. trebuie să completați un formular cu informațiile despre identitatea dvs. prin aprobarea condițiilor generale de gestionare a contului dvs.

2. Fonduri de Depozit

Apoi, finanțați-vă contul făcând o depunere utilizând metodele de plată disponibile pe platformă.

3. Cumpărați Valute Crypto

În cele din urmă, puteți face achiziția de criptomonedă disponibilă pe platformă.

De Ce Faceți Acest Lucru cu Libertex

Libertex este o platformă reglementată, sigură, cu o lichiditate mai bună. Libertex deține un număr mare de criptomonede pe platforma sa, este reglementat de CySEC. Libertex asigură, de asemenea, aceste incestori conform standardului ESMA.

Ce Este Pantherswap? – Opinie

Lansat pe 27 aprilie 2021, PantherSwap este o bursă descentralizată (DEX) cu o piață automată a Yield Farm și o fermă de randament bazată pe Smart Chain de la Binance. Platforma oferă servicii de tranzacționare, tranzacționare de token-uri, furnizare de lichiditate, achiziție de randament și servicii inițiale de oferire de token-uri. Ea folosește propriul simbol PANTHER pentru aceste servicii.

Platforma are o asemănare cu platforma populară Pancakeswap, diferența este că recompensele de miză sunt mai mari, există și alte opțiuni de lichiditate și alte caracteristici decât Pancakeswap.

Cum Funcționează Protocolul Panther?

Funcționarea Pantherswap depinde în primul rând de fondurile de lichidități. Aceste fonduri de lichidități sunt fonduri blocate pe platformă păstrate într-un contract inteligent. Într-adevăr, după o tranzacție 4% sunt plătiți de către utilizatori numiți Furnizori de lichiditate (LP).

Funcționarea LP este după cum urmează dacă utilizatorii depun două jetoane ale unei perechi care se află în același pool, vor avea în schimb jetoane LP având aceeași valoare ca perechea depusă.

Agricultură și Staking

Una dintre caracteristicile platformei Pantherswap este abilitatea de a „ferma” simbolul PANTHER. În agricultura Mijloacele astfel la perechi de fișiere de valute cripto într – un bazin este de a primi în schimbul de interese. Putem lua ca exemplu, depunerea BNB LP pe platformă pentru a produce jetoane PANTHER.

Platforma oferă, de asemenea, posibilitatea de participare, ceea ce înseamnă blocarea fondurilor în siguranță de către Panther Locked și utilizarea acestora la nivel de blockchain pentru îmbunătățire.

La Loterie

Pe platformă, utilizatorii pot câștiga la loterie achiziționând un bilet. Un bilet costă 5 Panther, iar loteria are loc la fiecare 12 ore. Câștigarea la loterie este următoarea, dacă aveți două numere în ordine, veți câștiga 10% din lotul loterie, pentru trei numere corecte 20% și 50% pentru patru numere corecte. Nu există nicio restricție privind participarea la loterie pentru fiecare utilizator, dar numai 50 de bilete pot fi achiziționate odată prin interfața cu utilizatorul.

Sponsorizare

Diferența Pantherswap în comparație cu platforma Pancakeswap este că pe Pantherswap este posibilă sponsorizarea. Într-adevăr, dezvoltatorii vor să atragă noi investitori a căror sponsorizare va aduce un câștig de 1% pentru fiecare fiică.

Cine Investește în Recenzii Pantherswap

Proiectul este destinat fanilor agriculturii și mizei. Într-adevăr, criptomonedele Panther swap vor să aducă o nouă inovație în lumea criptomonedelor datorită proiectului lor cu mai multă securitate. Platforma a configurat dulapul panterei pentru a vă bloca fundul pe platformă.

De Unde Puteți Cumpăra Pantherswap cu Leverage și de Unde Fără – Recenzii

Dacă ați fost interesat de jetonul Pantherswap, puteți continua să cumpărați. Chiar dacă simbolul nu este prezent în lista criptomonedelor disponibile pe anumite platforme de schimb, îl puteți găsi cu ușurință pe platforma PancakeSwap sau pe Coingeko.

Dacă doriți să tranzacționați, mai multe monede criptografice sunt disponibile de la Libertex pentru schimb ulterior împotriva Pantherswap.

Ce Strategie Să Dețină Pantherswap? Opinie

Dacă doriți să investiți în Pantherswap și nu știți ce strategie ați adoptat. Vă recomandăm să fiți atenți și să monitorizați în mod regulat prețul criptomonedei. Deoarece proiectul este foarte recent, este de preferat să faceți o investiție pe termen scurt. Beneficiile pot fi neglijabile în comparație cu o investiție pe termen lung, dar riscurile sunt mai mici. La fel ca orice investiție, nu puteți prevedea viitorul cu exactitate, deci cel mai bine este să investiți pe termen scurt.

Pantherswap cu Care Portofel? Opinie

Deoarece Pantherswap se află pe lanțul Binance, portofelele vor fi, de asemenea, aceleași. Este necesar să aveți un portofel metamask pentru a stoca jetoanele PANTHER . Dar este, de asemenea, posibil să schimbați cu alte valute crypto și să păstrați în alte portofele adecvate.

Cum Să Obțineți PANTHER

PantherSwap are propriul serviciu de token și schimb de lichidități, permițând utilizatorilor să obțină jetoane PANTHER Liquidity Pool (PANTHER LP). Utilizatorii vor împerechea PANTHER cu un alt jeton precum BUSD sau BNB și vor colecta jetoane LP în schimb în portofelul lor. Apoi pot depune acele jetoane LP într-o fermă de producție pentru a câștiga PANTHER sau alte jetoane potențiale.

De asemenea, este posibil să obțineți Panther prin pariere pe bazine. Într-adevăr, prin utilizarea unui singur token, utilizatorii BUSD pot câștiga Panther. Utilizatorii pot primi doar în pool-ul BUSD o dată la 8 ore. Celelalte bazine au o perioadă de blocare de 2 ore sau 6 ore. De fiecare dată când depuneți jetoane într-o piscină de mize, există o taxă de 4%.

Pantherswap Blockchain – Recenzii

Pantherswap Blockchain este același cu cel al Binance Chain. Platforma este alcătuită din mai multe secțiuni. Primul pentru schimbul de jetoane și al doilea pentru fermă să dispună de PANTHER prin depunerea pe platformă a unui pool de perechi de criptomonede. De asemenea, este posibil să stivați jetoane și să aveți PANTHER în schimb cu un randament bine definit.

Pantherswap Are Viitor? Ce Prognoze și Viitor – Recenzii

Nu putem prezice cu exactitate viitorul Pantherswap. Această platformă are aceeași funcționalitate ca Pancakswap, dar dorește să ofere mai multă securitate și dorește, de asemenea, să minimizeze volatilitatea monedelor. În prezent, prețul său este cel mai scăzut, chiar dacă experții prezic un preț simbolic la 8 USD. Este încă necesar să urmăriți în mod regulat evoluția acestei monede. Dar chiar acum, strategia potrivită este de a vinde înainte ca prețurile să scadă la minim.

Cât Poți Câștiga Dacă Cumperi Pantherswap

Când a fost lansat, prețurile token-urilor au ajuns la 5 dolari, dar în ultimul timp prețurile au scăzut în jurul valorii de 0,2 dolari. În speranța unor prețuri mai mari în viitor, puteți cumpăra jetoanele la cele mai mici prețuri și puteți obține un profit mai târziu. Nu putem spune suma exactă a câștigurilor dvs., dar vă sfătuim să faceți întotdeauna o analiză tehnică înainte de orice investiție.

Concluzie – Este Momentul Potrivit Pentru a Începe în Pantherswap?

Vă întrebați dacă este momentul să săriți în Pantherswap? Cu siguranță platforma are baze solide și interesante, dar în prezent prețurile sunt la cele mai mici. O investiție pe termen lung ar fi interesantă, dar va depinde și de viabilitatea proiectului. Dezvoltatorii au avut un proiect ambițios, dar pentru a spera la o creștere a prețurilor în viitor, este necesar să pariați pe entuziasmul investitorilor.

🤔Este Pantera o investiție profitabilă pe termen lung?

Rentabilitatea depinde de viabilitatea proiectului și de aprecierea în timp. O investiție pe termen lung este întotdeauna interesantă, dar din moment ce proiectul este foarte recent, ar trebui să fii întotdeauna atent.

❓Când va scădea valoarea lui Panther?

Valoarea actuală este de aproximativ 0,2 USD, prețul este cel mai scăzut, dar dezvoltatorii speră la o creștere a prețului.

✔️Cum va crește prețul PantherSwap într-un an?

Predicțiile nu sunt bune conform previziunilor, el vede încă un preț de aproximativ 0,3 USD.

☢️Când va crește sau va scădea valoarea Panther și de ce?

Chiar dacă previziunile există, totul depinde de numărul de utilizatori și de monedele aflate în circulație pe piață, acesta este ceea ce va defini valoarea Pantherului, fie că va crește sau va scădea.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!