luni, mai 27, 2024
Trading.roNeclasificatProRealTime Părere : Test de Platformă de Referință pentru Comercianți

ProRealTime Părere : Test de Platformă de Referință pentru Comercianți

De Platformele de tranzacționare sunt un instrument necesar pentru fiecare comerciant sau investitor , de unde stii care este potrivit pentru tine? În acest articol, am încercat și testat pentru dvs. platforma ProRealTime , o platformă concepută de o companie franceză IT-Finance special pentru comercianți și analiști tehnici, un instrument puternic și unic , deoarece este un software bazat pe web, care este susținut la rețeaua cloud a companiei și oferă o gamă largă de instrumente grafice și analitice avansate.

Valoare

Ușurință în utilizare

Performanţă

Instrumente tehnice


Ce este ProRealTime?


Este o platformă de analiză tehnică. Această platformă face posibilă automatizarea tranzacționării unei game largi de active. Caracteristicile sale includ diagrame și indicatori tehnici, un instrument avansat de filtrare a pieței ProScreener și un instrument avansat de testare înapoi numit ProBacktest. Pentru a afla mai multe despre această platformă de analiză tehnică, consultați recenzia noastră ProRealTime.

4.5/5

Probabil vă întrebați cum funcționează platforma ProRealTime? Am testat noi înșine această platformă timp de o lună pentru a vă putea da părerea despre ProRealTime și informațiile necesare înainte de a lua decizia.

Testul nostru al platformei ProRealTime este independent.

ProRealTime Home

Recenzii ale clienților pe platforma ProRealTime

  Subiecte ale recenziilor ProRealTime

Recenzii clienți ProRealTime

Notă Client ProRealTime

Opinia lui Bruno despre platforma ProRealTime

salut, tocmai am avut o problemă și referentul meu Benjamin Suger a rezolvat problema menționată într-un mod foarte amabil și profesional.
Mulțumesc pentru profesionalism.

Opinie Pascal Letille sur ProRealTime

Bună ziua
200% mulțumit de prorealtime, serviciul pentru clienți întotdeauna disponibil și atent.

ProRealTime părerea lui Jean Lelouch


Asistență foarte bună și bun venit pentru a-mi oferi în timp real Prorealtime este un instrument excelent

Pierre Guardiola Recenzii pe ProRealTime

Serviciu excelent, nimic de spus, cu excepția faptului că este o plăcere, pentru o dată, să suni la serviciul clienți.
Federica tocmai a luat 20m la telefon pentru a-mi explica toate detaliile de instalare.
Liniștitor, clar și precis.
Mulțumesc Federica și întregii echipe PRT.

Frederic D Opinie pe ProRealTime

Utilizator al platformei dvs. de mult timp, aș dori să vă felicit pentru software-ul bursier, fără de care tranzacțiile mele ar avea o eficiență mai mică de cel puțin 50%. Prin urmare, amortizarea financiară a abonamentului se realizează în mare măsură prin câștigarea de randamente.

ProRealTime opinia lui Tarek D

Datorită reprezentării „x-ticks” și a reactivității excelente a platformei dvs., obțin în mod regulat performanțe bune. Cifrele grafice exploatabile sunt numeroase în fiecare zi. Sper că mulți dintre abonații dvs. beneficiază de aceasta

părere ProRealtime de Simone S

Cum mă descurc fără un astfel de instrument care mi-a permis să obțin câștiguri substanțiale în ciuda crizei subprime și în cele mai dificile momente - platforma dvs. de tranzacționare este o necesitate care devine esențială ...

ProRealTime opinia lui Yannick Rosler

Fiind un fost comerciant profesionist și cont propriu astăzi, am nevoie de cea mai bună platformă de tranzacționare și analiză.
Trebuie să fac analize tehnice, dar și algoritmi de cod, iar PRT este într-adevăr cea mai bună platformă de tranzacționare.
PRT este simplu, ușor, dar și foarte tehnic pentru cei care au nevoi foarte specifice ca mine.
Asistența este, de asemenea, importantă, domnul PETER este cu adevărat disponibil și PRT va găsi întotdeauna o soluție pentru dvs.
Finanțele nu sunt un joc, înconjoară-te de cei mai buni și ia PRT nu vei fi dezamăgit

 ProRealTime opinia lui Gerard Sagnier

Sunt client de 15 ani cu Prorealtime. Sunt un analist tehnic profesionist cu 35 de ani de experiență. Așadar, folosesc platforma de diagrame de foarte mult timp. Este, fără îndoială, cel mai bun. Foarte profesionist, foarte precis, rapid și obținem o grafică clară care se potrivește perfect nevoilor celor 5 clienți profesioniști ai mei.
În sfârșit, domnul David Pitter, întotdeauna prietenos în contact, are mai presus de toate un talent incontestabil, găsind răspunsuri rapide la evoluția uneori puțin prea rapidă a versiunilor Prt.
Bravo, un succes binemeritat.
Gerard Sagnier

Recenzie ProRealTime a Galaxy Choco

Am început ca novice, platforma este practică și plăcută de lucrat. De îndată ce contul este creat, un referent PRT ne contactează (Clément din partea mea), astfel încât să ne putem lua ușor notele, ceea ce este liniștitor, în plus, apreciez foarte mult reactivitatea lui în timpul întrebărilor mele sau problemelor întâmpinate. Corespondența prin e-mail sau apel în funcție de cerere, dar în orice caz ascultarea, necesită timp pentru a răspunde la cerere și este foarte receptivă! Este foarte liniștitor!
Pe scurt, o platformă pe care o recomand !!!

ProRealTime opinia lui Arnaud

Folosesc PRT de peste 15 ani și, sincer, ar fi mai mult decât dificil să fac fără asta.
Pro Order este într-adevăr un plus frumos la această platformă de neegalat din Franța.
Am 2 conturi legate de IG pentru CFD-uri tranzacționate de robot și un IB pentru restul, stocuri și opțiuni (live pe platforma IB.
Mulțumesc angajaților PRT, adesea răbdători pentru a răspunde la întrebări și nevoi.

Platforma ProRealTime Opinia lui Nicolas Attis

Tranzacționez de 6/7 ani și am încercat o serie de platforme și brokeri. Interfața lui Prt este de departe cea mai completă, ergonomică, intuitivă ...
Posibilitatea de testare înapoi și codificarea metodelor sale, scanare multigrafică, de piață ...
Totul este reglabil pe grafice.
Astăzi nu mă pot vedea tranzacționând fără interfața pregătită. În plus, versiunea 11 tocmai a fost pusă online. Mulțumim întregii echipe Prt pentru munca depusă.

Recenzia lui Yanick Drouet pe platforma ProRealTime

foarte mulțumit de serviciul pentru clienți foarte receptiv.

Opinia lui Sylvain despre ProRealTime

Utilizator timp de 1 an, consider că consilierii sunt atenți și receptivi la rezoluția prbs. Singurul dezavantaj este gestionarea lunii martie când nimeni nu a răspuns sau un singur mesaj explicativ nu a fost trimis utilizatorilor.

ProRealTime Platform Review de Louis Marraud

Dacă interfața mi s-a părut complexă la început, am putut să o personalizez, să o simplific pentru a o adapta la nevoile mele. Acum este foarte plăcut.
În serviciul pentru clienți, Clément este disponibil și prietenos.
Aștept răspunsuri la câteva întrebări tehnice înainte de a intra în direct!

Jean Paukl opinia lui ProRealTime

Personal sunt foarte mulțumit de cel care are grijă de mine la PRT în acest caz DAVID PITTER este foarte reactiv atunci când îl apelăm și este rar că nu găsește o soluție
Este adevărat că platforma este bine concepută și foarte ușor de utilizat și totuși, de când sunt cu ei, am avut ocazia să văd BECANE evoluând de mai multe ori.
Pentru a procesa CFDS, sunt deosebit de fericit, deoarece putem deschide mai multe GRAFE care permit o vizualizare bună a pieței
. Singurul dezavantaj este că cea mai recentă versiune a platformei nu este în prezent accesibilă conturilor mici, dar în acest sens, managerii de clienți nu sunt preocupați
Doar conducerea poate lua inițiativa de a oferi acest acces și în acest moment cred că toți clienții ar fi mulțumiți.

Steph France Recenzii pe ProRealTime

Am practicat multe despre funcția de tranzacționare automată ProOrder și ProBacktest și confirm că acest sistem este absolut ineficient. Mai multe teste confirmă faptul că sistemul automat de tranzacționare de pe PRT nu este fiabil.
În backtest am 6 tranzacții câștigătoare și 6 tranzacții pierdute, împotriva a 11 tranzacții pierdute în viața reală!
Aceiași parametri sunt utilizați cu aceleași instrumente, UT, interval de timp etc. pe o perioadă reală, apoi backtest-ul Pro. Nu se potrivește niciodată. Concluzie: fie backtest-ul oferă rezultate „umflate” pentru a înșela comerciantul, fie există o problemă în acest sistem.
Dacă se dovedește că acesta este primul motiv, acest truc este numit o înșelăciune pentru a-l face pe utilizator să creadă că metoda sa este bună și că are șanse să câștige, când dimpotrivă va pierde totul.
Sunt foarte dezamăgit că brokerul IG îl promovează. 

Ce este platforma ProRealTime?

Ce este o platformă de tranzacționare?

O platformă de tranzacționare este un program care permite investitorilor și comercianților să poziționeze tranzacțiile prin intermediari financiari și să monitorizeze conturile.

Platformele de tranzacționare sunt, de asemenea, asociate cu alte servicii , cum ar fi ofertele în timp real, software-ul de graficare, fluxurile de știri și chiar analiza premium.

În plus, serviciile pot fi adaptate în mod specific unor piețe specifice, cum ar fi acțiuni , valute , opțiuni sau piețe futures.

Platforma ProRealTime a primit recenzii pozitive de la comercianți și analiști tehnici, în special vorbitoare de limbă franceză.

Cum se alege cea mai bună platformă? Criterii care trebuie luate în considerare

 • Platforma are instrumente și resurse de înaltă tehnologie pentru analiza grafică? Platforma ProRealTime este foarte puternică în opinia noastră și are multe instrumente și caracteristici special dedicate analiștilor tehnici și grafici.
 • Viteza și calitatea comenzilor executate sunt suficiente  ? Putem considera platforma ProRealTime ca fiind cea mai bună din punct de vedere al calității și vitezei de executare a comenzilor și a datelor istorice.
 • Câte diagrame puteți deschide în același timp? Cu ProRealTime puteți deschide mai multe diagrame simultan fără nicio problemă.
 • Platforma oferă tranzacționare automată? Da, puteți să o faceți singur și să codificați propria strategie de tranzacționare automată sau să importați codul deja stabilit.
 • Are resurse și formare avantajoase? ProRealTime oferă instruire în format video sau PDF pentru a înțelege pe deplin instrumentele și funcționalitățile platformei

Ce este ProRealTime?

ProRealTime este o platformă de analiză tehnică foarte populară care automatizează tranzacțiile și acceptă o mare varietate de active . Potrivit companiei, software-ul are peste 880.000 de utilizatori în întreaga lume, în parte deoarece este utilizat de marii brokeri precum IG , Saxo Bank și Interactive Brokers . ProRealTime percepe un abonament lunar pentru datele de tranzacționare în timp real, care pot fi prohibitiv costisitoare pentru comercianții neprofesioniști.

ProRealTime este o platformă supravegheată de AMF (Autorité des marchés financiers).

 • Număr de utilizatori din întreaga lume: 883.768
 • Numărul de instrumente financiare disponibile: 565.968
 • Anul existenței platformei: 20 de ani

Utilizator ProRealTime

Cum să obțineți modul ProRealTime gratuit?

Pentru a descărca gratuit ProRealTime, faceți clic aici: Descărcați programul ProRealTime

Apoi, trebuie să urmați pașii pentru a instala platforma, odată ce instalarea este finalizată, vă puteți lansa platforma și puteți începe încercarea gratuită ProRealTime.

Platforma ProRealTime este potrivită pentru Mac, Ios, Android și Linux.

Cum să contactați ProRealTime?

 • Prin telefon +33 (0) 178 766 766 – între orele 9:00 și 18:00 în fiecare zi
 • Prin formular de contact: https://www.prorealtime.com/fr/contact
 • Prin poștă: ProRealTime SAS – 30 avenue Edouard Belin – 92500 Rueil-Malmaison – FRANȚA

Ce piețe oferă platforma ProRealTime pentru tranzacționare?

În funcție de brokerul selectat, piețele oferite de ProRealTime sunt numeroase, mai mult de 562.091 instrumente financiare , indiferent dacă:

 • Indicele futures
 • CFD-uri pe indici
 • CFD-uri pe stocuri
 • Opțiunile
 • Ratele și obligațiunile
 • Materii prime și metale prețioase.

Platforma ProRealTime are toate piețele interesante pentru comercianți, în special comercianții profesioniști care utilizează tranzacționarea în marjă cu contracte futures și opțiuni.

Analiștii tehnici adoră această platformă și piețele oferite de ProRealTime , dar este compatibilă și pentru comercianții care folosesc roboți de tranzacționare sau care doresc să își codifice propriile strategii de tranzacționare .

Cât costă platforma?

Majoritatea funcțiilor pot fi folosite gratuit și sunt tot ceea ce aveți nevoie cu adevărat dacă lucrați doar cu prețuri de sfârșit de zi.

Dacă doriți să utilizați date în timp real , aveți nevoie de versiunea Premium .

Începe de la 29,99 EUR pe lună (fără date în timp real).

Nu există niciun angajament – puteți anula oricând lunar.

Dacă doriți să utilizați ProRealTime mai intens, vă recomandăm versiunea ProRealTime Premium la un preț de 79,99 EUR pe lună.

tarrif Prt

Cu această versiune obțineți mai multe date istorice și puteți vizualiza mai multe liste și diagrame în același timp. De asemenea, puteți rula până la 100 de sisteme de tranzacționare simultan pe serverele ProRealTime .

În plus, acest plan vine cu asistență premium pentru clienți și o capacitate mai mare de scanare. Acest lucru se traduce prin mai multe instrumente de scanare și mai multe rezultate cu scanări mai rapide, pe mai multe piețe.

Puteți primi alerte pe telefonul dvs. mobil și puteți beneficia de un spațiu de stocare semnificativ mai mare (puteți economisi până la 2000 de indicatori, sisteme de tranzacționare și ecranare pe stația dvs. de lucru).

Cu versiunea Premium, puteți vedea, de asemenea, poziții deținute de comercianți anonimi, care sunt cu un rang peste tine în ProCommunity și puteți urmări până la 100 de prieteni în timp real.

Dar ar trebui să se țină seama de faptul că costurile și diferențele de pe ProRealTime variază în funcție de brokerul ales (Interactive Brokers sau IG) pentru a afla mai multe:

Unde puteți tranzacționa cu platforma ProRealTime? Cei mai buni brokeri

Pentru a putea utiliza această platformă aveți de ales între trei brokeri sau dacă doriți doar să utilizați platforma pentru a analiza piețele și nu pentru a tranzacționa, o puteți face cu versiunea de tranzacționare pe hârtie și puteți descărca modul gratuit ProRealTime .

Dar pentru a deschide un cont profesional pe ProRealTime este recomandat să aveți versiunea premium .

ProRealTime oferă integrare cu IG și Interactive Brokers și în curând Saxo Bank .

Puteți consulta opiniile brokerilor folosind ProRealTime:

Recenzii Interactive Brokers

Recenzii IG

Recenzii Saxo Bank

Continuați să citiți acest articol pentru a afla părerea noastră despre ProRealTime .

De asemenea, cu ProRealTime puteți deschide un demo nelimitat sau un cont de tranzacționare virtual, deși acest lucru necesită un abonament la date în timp real, dar platforma oferă o perioadă de încercare de două săptămâni a versiunii premium gratuite.

Depozitul minim pe ProRealTime depinde de brokerul ales și de oferta selectată. Depunerea și retragerea pe ProRealTime depind, de asemenea, de brokerul pe care îl alegeți.

Brokeraj PRT

Ce brokeri oferă ProRealTime? Care este cel mai bun pentru a utiliza această platformă?

Pentru moment, doi brokeri oferă platforma ProRealTime și în curând Saxo Bank va putea oferi platforma ProRealTime.

Pentru acțiuni și contracte futures , Interactive Brokers este cea mai bună soluție, având în vedere reputația brokerului, în special pentru acțiunile din SUA și contractele futures pe indici.

Interactive Broker este considerat unul dintre cei mai buni brokeri futures și cel mai bun broker de acțiuni .

Dar dacă doriți să își asume riscuri și utilizarea efectului de levier , de indicele de capital și CFD – urile oferite de IG broker sunt cea mai eficientă soluție.

Citiți recenzia noastră despre brokerii CFD pe ProRealTime aici

Iar pentru Forex , oferta Saxo Bank va fi la înălțimea sarcinii odată lansată.

De ce credem că este cea mai bună platformă?

ProRealtime este o platformă de analiză tehnică și tranzacționare . Acoperă aproape toate principalele piețe bursiere din lume, precum și principalele piețe futures și 47 de perechi valutare.

Pentru multe piețe, datele despre prețuri datează de 20 de ani.

Următoarele caracteristici m-au convins să folosesc singur software-ul:

 • Instrumente puternice pentru a identifica tranzacționarea oportunităților și analiza pieței
 • Tranzactionare automata si backtesting
 • O gamă largă de piețe
 • Serviciu clienți competent
 • Versiune gratuită cu date de sfârșitul zilei sau versiune cu plată cu date în timp real
 • ProRealTime este o platformă supravegheată de autoritatea AMF pentru piața financiară și ACPR Banque de France
 • Tranzacționare de pe platformă (cu avantajul suplimentar al datelor în timp real gratuite pentru tranzacționare activă)
 • Doi brokeri de renume din care să aleagă ( Interactive Brokers și IG ) și în curând Saxo Bank
 • Acces ușor și ergonomie bună
 • Actualizări regulate și funcții noi
 • Date de piață de înaltă calitate , inclusiv date istorice cuprinzătoare

Ceea ce iubește cel mai mult oamenilor la platforma ProRealTime

Platforma ProRealTime este extrem de apreciată de comercianții de analiști tehnici și grafici, instrumentele puse la dispoziție pentru a analiza graficele și funcționalitățile ajutoarelor decizionale permit traderilor să aibă un avantaj impactant , calitatea și viteza de execuție. Comenzile sunt fenomenale.

IG , Interactive Brokers și Saxo Bank au ales să ofere această platformă clienților lor cărora le place să utilizeze analize tehnice și grafice pentru a lua decizii pe piață.

ProRealTime este apreciat de comercianții avansați , din punct de vedere tehnic, platforma este surprinzătoare, software de ultimă generație cu caracteristici care facilitează analiza asupra oricărui activ.

Chiar dacă piața CFR ProRealTime nu este utilizată pe scară largă, piețele futures și de acțiuni sunt cele mai utilizate pe platformă, deoarece analiza tehnică și grafică funcționează foarte bine pe diferitele sale piețe.

Ce caracteristici oferă platforma?

Puteți afișa diagrame trimestriale sau anuale, ceea ce este important dacă doriți să vă simțiți mișcările de preț pe termen lung. Pentru comercianții pe termen foarte scurt, există graficele de bifă și o secundă.

Pentru a afișa un grafic , pur și simplu introduceți instrumentul în funcția de căutare.

Puteți utiliza disponibile liste predefinite sau creați propriul . Dacă faceți clic pe un instrument din listă, acesta afișează automat graficul corespunzător.

Puteți comuta între instrumente rapid și ușor utilizând meniul derulant.

Se pot deschide mai multe cărți, iar cărțile pot fi copiate și legate între ele. În versiunea Premium, aveți și posibilitatea de a crea grupuri de cărți.

Setările vă permit să modificați grafica după cum doriți și să le adaptați la toate nevoile dvs.

Puteți efectua următoarele selecții în diagrame:

 • Histogramă
 • Linie + puncte
 • Invizibil
 • Diagramă cu bare
 • Candelabru
 • Munte
 • Volum lumânare
 • EquiVolume
 • Kagi
 • Punct și figură
 • Renko
 • Trei linii de pauză
 • Bare de distanță
 • Bougies de distance
 • Heikin-Ashi

Instrumentele de desenare includ:

 • Cursor
 • Regulă
 • Mode alarme
 • Zoom mod
 • Linii (linie, linie orizontală, linie verticală, segment, segment orizontal, segment vertical)
 • Linii avansate (linii de viteză, linie cu unghi, linie după procent, regresie liniară)
 • Forme (dreptunghi, dreptunghi oblic, eclipsă, eclipsă oblică, triunghi)
 • Icoane (cumpărați semnal, vindeți semnal, verificați, încrucișați)
 • Canaux (Andrews Pitchfork, Schiff Pitchfork, Standard Error Channel, Standard Deviation Channel, Raff Channel, Simple Channel)
 • Fibonacci (retragere Fibonacci, extindere Fibonacci, fus orar Fibonacci, arc Fibonacci, ventilator Fibonacci, canal Fibonacci, eclipsă Fibonacci, spirală Fibonacci)
 • Gann (linia Gann, ventilatorul Gann, grila Gann, pătratul Gann)
 • Text (text cu bule, text de ancorare)
 • Mutați un obiect, copiați un obiect, configurați un obiect, ștergeți un obiect

Software-ul oferă toate instrumentele de desen de bază, dar nu are opțiuni mai specializate precum Elliott Waves și alte formațiuni cool. Cu toate acestea, pentru majoritatea comercianților, instrumentele de desen încorporate funcționează bine.

Software-ul conține în prezent aproximativ 115 indicatori.

De asemenea, puteți vizualiza spread-uri , spread-uri și compara diferite instrumente / piețe.

În cele din urmă, puteți configura platforma pentru a trimite alerte tehnice sau de preț pe telefonul dvs. mobil .

Diagramele și indicatorii tehnici

Graficele tehnice sunt în centrul ProRealTime. În mod implicit, platforma afișează trei diagrame diferite pentru un singur activ, astfel încât să puteți monitoriza mai multe perioade de timp simultan.

Instrumentele de graficare sunt extrem de robuste, similare cu cele pe care le veți găsi pe TradingView sau eSignal. Peste 120 de indicatori sunt încorporați în ProRealTime și sunt la fel de personalizabili pe cât v-ați aștepta de la o platformă de tranzacționare de nivel superior .

Puteți regla totul, de la parametrii de calcul ai unui indicator până la culoarea afișajului graficului. Deși opțiunile estetice pot părea exagerate, ele fac de fapt mai ușoară suprapunerea multor indicatori pe un singur grafic.

ProRealTime oferă în special posibilitatea de a crea proprii indicatori. Cu toate acestea, acest lucru necesită utilizarea editorului de cod încorporat, care nu este la fel de ușor de utilizat ca ceea ce oferă platforme de tranzacționare similare.

Nu există o modalitate ușoară de a integra indicatorii existenți pentru a le modifica codul, iar funcția de sugestie a codului nu a fost la fel de utilă pe cât credeam.

Pentru a adăuga un indicator pe platforma ProRealTime, trebuie doar să selectați fila indicatorului și să alegeți indicatorul pe care doriți să îl adăugați în grafic.

Indicatori PRT

ProRealTrend

Una dintre cele mai bune caracteristici ale funcțiilor de analiză ProRealTime este că grafica este adnotată automat cu linii de tendință de suport și rezistență . Nivelurile majore și minore de rezistență și rezistență pot fi colorate sau punctate diferit, astfel încât să se știe imediat ce se întâmplă atunci când se uită la o diagramă pentru prima dată.

De asemenea, poate fi combinat cu alerte .

Cu ajutorul detectării ProRealTrend , puteți primi o alertă dacă prețul se apropie de nivelurile ProRealTrend. Acest lucru este foarte util dacă nu puteți sau nu doriți să vă monitorizați permanent pozițiile deschise. Dacă, pe de altă parte, intenționați să deschideți o poziție, este util să primiți o alertă atunci când prețul se apropie de zone interesante.

De exemplu, mai jos ProRealTime detectează automat liniile de tendință pe perechea EUR / USD.

Diagrama PRT

În plus, platforma ProRealTime vă permite să detectați cu ușurință activele care sunt pe cale să schimbe tendința sau care sunt aproape de suport sau rezistență semnificativă.

tendință PRT

ProScreener

ProRealTime include, de asemenea, un instrument avansat de analiză a pieței care profită de bogăția de valori disponibile pentru platformă. Există o mână de ecrane predefinite sau puteți utiliza un instrument asemănător unui vrăjitor pentru a construi ecrane personalizate. Un lucru de reținut este că instrumentul de filtrare funcționează doar pentru stocuri , CFD-uri pe stocuri și valutare și nu puteți căuta caracteristici precum volatilitate ridicată pe mai multe tipuri de active în acel moment.

proscreener PRT

Date și istoric bursier

Calitatea datelor ProRealTime este excelentă. Următoarele șase criterii de calitate a datelor sunt îndeplinite:

 • Flux de date push în timp real cu latență foarte redusă (direct din schimburi)
 • Flux de date de serviciu de înaltă disponibilitate
 • Servicii fiabile de date și întreținere
 • Date istorice complete (inclusiv intraday)
 • Posibilități nelimitate în alegerea termenelor limită
 • Adaptarea afișării datelor în funcție de nevoile utilizatorului

În plus, datele pot fi exportate cu ușurință în orice moment folosind instrumentul de export al datelor DDE.

Istoricul datelor este foarte cuprinzător .

De exemplu, datele zilnice EUR / USD au fost disponibile din iunie 1979, iar datele orare EUR / USD sunt înapoi de 16 ani (5 ani în versiunea completă). Datele zilnice Dax au fost disponibile din ianuarie 1997, iar datele orare Dax au o vechime de 15 ani (5 ani în versiunea completă).

Puteți căuta cu ușurință numele unei acțiuni pe baza mai multor criterii, cum ar fi industria sau capitalizarea de piață .

Date PRT

Tranzacționează cu STREAM DECK

Acum este posibil să tranzacționați cu ProRealTime folosind un Stream Deck

 • Plasare mai rapidă a comenzilor
 • Confort visuel
 • Complet personalizabil

Pentru a afla mai multe: tranzacționați cu un Stream Deck (prorealtime.com)

Cu ce ​​tip de tranzacționare pot folosi ProRealTime? Comerț social, tranzacționare auto și tranzacționare manuală

Platforma ProRealTime conform opiniei noastre permite toate tipurile de tranzacționare, puteți fie:

 • Tranzacționați manual plasând comenzile dvs. de cumpărare și vânzare direct pe grafic sau printr-un carnet de comenzi
 • Automatizează-ți strategia de tranzacționare, iar platforma îți execută strategia pe piață
 • Utilizați Pro Community pentru a interacționa cu alți traderi care folosesc ProRealTime și pentru a împărtăși analiza și ideea de tranzacționare

procom PRT

Din acest motiv, platforma ProRealTime este completă și utilizată pe scară largă de comercianții proprietari și de analiștii tehnici.

Pentru comercianții începători , platforma Meta Trader oferită de Admiral Markets sau platforma eToro pare mai potrivită.

Pentru a afla cine este cea mai bună platformă? eToro sau ProRealTime consultați articolul nostru cea mai bună platformă de tranzacționare pentru începători.

Tranzactionare automata

Datorită instrumentului automat de tranzacționare, vă puteți crea și testa propriile strategii de tranzacționare.

Un avantaj suplimentar este că se bazează pe tehnologie de server 100% . Aceasta înseamnă că, odată ce sistemul dvs. de tranzacționare a început, puteți închide computerul, deoarece sistemul dvs. va rula pe serverele ProRealTime .

Aceasta oferă o securitate suplimentară în caz de probleme tehnice , cum ar fi pierderea temporară a accesului la internet sau întreruperile de curent. De asemenea, aveți mai multă putere de calcul decât poate oferi computerul dvs., ceea ce este deosebit de benefic pentru calculele complexe în perioade mai scurte de timp.

În cele din urmă, codurile dvs. sunt criptate de chei de criptare înainte de a fi trimise către serverul ProOrder. Acest lucru face imposibil ca ProRealTime să vă citească codurile. Nimic altceva nu ar avea sens.

Platforma conține câteva strategii de afaceri predefinite pentru învățare și practică.

De asemenea, puteți importa și exporta propriile coduri de program.

Pentru ce tip de tranzacționare este adecvată platforma ProRealTime? Pe termen lung, scalare și tranzacționare de zi

Platforma este potrivită pentru orice tip de tranzacționare, chiar dacă este cel mai bine cunoscută pentru scalping și tranzacționare de zi , datorită vitezei și calității executării comenzilor, platforma oferă scalperilor mijloacele adecvate pentru o experiență de mai bună.

 • Pentru tranzacționarea zilnică, platforma este potrivită, deoarece oferă diagrame adecvate pentru orice unitate de timp și puteți consulta mai multe diagrame simultan cu diferite unități de timp.
 • Pentru tranzacționarea pe termen lung, platforma oferă un instrument automat de detectare a tendințelor , care vă permite să cunoașteți tendința activului dorit și, astfel, să investiți cu încredere , deoarece pe termen lung activele urmează tendința de bază.

De exemplu, aici, pe Nasdaq, indicele bursier american de tehnologie, linia roșie este trasată automat de platforma ProRealTime , care indică o formă de tendință pe un grafic săptămânal.

nasdaq PRT

Cum se utilizează ProRealTime? Plasarea comenzilor, istoricul tranzacțiilor și adăugarea pieței

Exemplu de deschidere și închidere a poziției

Pentru a plasa o comandă pe ProRealTime, o puteți face folosind două metode, fie direct din grafic, fie prin carnetul de comenzi .

Cel mai rapid mod este să plasați comanda direct prin grafic prin intermediul interfeței de acces rapid care se află în partea de sus a graficului dvs., puteți defini tipul de comandă (cumpărați sau vindeți), cantitatea, un stop loss și un profit profit sau țintă de profit .

În caz contrar, vă puteți plasa comanda prin carnetul de comenzi, platforma ProRealTime oferă trei tipuri de cărți de comenzi (orizontală, verticală și cea mai bună ofertă / cerere).

Modul diferă ușor în funcție de tipul de carte de comandă, dar principiul este același. Trebuie să începeți prin a defini cantitatea din partea stângă jos a cărții, apoi faceți clic pe cumpărați sau vindeți la nivelul de preț dorit.

 Pentru a afla mai multe: Tranzacționare: plasarea comenzilor – Manual ProRealTime

Cum să vă vedeți istoricul tranzacțiilor?

Istoria tranzacțiilor este un element important pentru un comerciant, deoarece vă permite să faceți un pas înapoi și să vedeți toate tranzacțiile dvs. și posibilitatea de a analiza pozițiile dvs. câștigătoare și pierdute.

Puteți vizualiza istoricul dvs. fie sub forma unui raport detaliat care vă arată istoricul în detaliu, fie sub forma unui grafic de performanță care vă arată evoluția grafică a portofoliului dvs.

Pentru a afla mai multe: Tranzacționare: portofoliu și listă de comenzi – Manual ProRealTime

Istoria PRT

Cum se adaugă o piață pe platforma ProRealTime?

Pentru a adăuga o piață pe ProRealTime, trebuie doar să faceți clic pe Liste din meniul Vizualizare și va fi afișată o listă predefinită a diferitelor clase de active disponibile (Forex, Franceză, CFD-uri).

Apoi, trebuie să selectați piața dorită și graficele acestui activ vor apărea automat.

Pentru a afla mai multe: Liste de valori – Manual ProRealTime

Platforma ProRealTime este mai potrivită pentru comercianții începători sau comercianții experimentați?

ProRealTime este, în opinia noastră, cel mai potrivit pentru comercianții avansați care pot profita de funcțiile sale de backtesting și automatizare . Acest software este scump odată ce se iau în considerare fluxurile de date, iar instrumentele de dezvoltare a strategiei se află în cea mai mare parte a valorii sale în comparație cu software-ul gratuit de analiză tehnică.

Acestea fiind spuse, versiunea gratuită a ProRealTime , care oferă date la sfârșitul zilei , poate fi, de asemenea, foarte utilă pentru comercianții swing și comercianții mai puțin experimentați. Analiza automatizată a tendințelor este extrem de utilă, iar numeroasele instrumente de desen și analiză tehnică ale software-ului sunt excelente pentru identificarea tiparelor înainte de următoarea zi de tranzacționare.

Platforma ProRealTime este special concepută pentru comercianții care utilizează analize tehnice și, prin urmare, sunt de un nivel mai avansat decât comercianții începători, care cu siguranță nu stăpânesc analiza tehnică și lumânările japoneze.

Meta Trade r este mai convenabil pentru începători și pentru cei cărora le place să tranzacționeze Forex.

Software-ul ProRealTime este disponibil pe mobil?

Da, platforma ProRealTime are o versiune mobilă pentru iPhone, Android și tablete. Pur și simplu nu este o aplicație, o puteți accesa doar prin intermediul motorului de căutare de pe telefonul smartphone:

Pentru mai multe informații: ProRealTime pe mobil

Sfaturi pentru utilizatorii de iPhone și iPad: ProRealTime mobile – Piața de valori în timp real pentru smartphone-uri (iPhone, Android …)

Instruire pentru a prelua conducerea platformei

Pentru a stăpâni platforma ProRealTime, site-ul oficial al platformei oferă câteva tutoriale simple și bine realizate și cursuri de instruire pentru a ajuta utilizatorii să descopere și să înțeleagă caracteristicile platformei.

De asemenea, puteți încerca platforma ProRealTime ca o demonstrație gratuită.

ProRealTime: video de ajutor pentru a învăța în video, altfel există un ghid ProRealTime sub forma unui manual PDF
Introducere – manual ProRealTime pentru a înțelege mai bine platforma pas cu pas.

ProRealTime vs Tradingview

Deși ProRealTime este mai puternic decât Tradingview și oferă instrumente de analiză tehnică, ProRealTime nu este potrivit pentru comercianții începători și analiștii tehnici și pentru începătorii grafic .

Din acest motiv, Tradingview este mai potrivit pentru începători, deoarece puteți urmări analiza altor persoane și învăța analist tehnic în același timp.

În timp ce ProRealTime este mai mult pentru comercianții avansați și independenți .

Citiți recenzia noastră Tradingview aici: Recenzii Tradingview

ProRealTime vs Metatrader 4 și 5

ProRealTime poate fi dificil de gestionat dacă este prima dată pe o diagramă de acțiuni și veți avea mari dificultăți în înțelegerea tuturor termenilor tehnici.

În timp ce  Metatrader, care poate fi o alternativă la ProRealTime, este mai ușor de manipulat, în special pentru comercianții Forex .

Tranzacția automată pe ProRealTime este dificilă și necesită un nivel foarte bun de programare, în timp ce Metatrader este mai intuitiv și veți găsi deja comercianți de robot gata de utilizare.

Deci ProRealTime sau MT4 ? depinde de nivelul dvs. de cunoștințe în tranzacționare și analiza graficelor. Dar trebuie să încerci singur pentru a vedea diferența.

ProRealTime – Mot de la fin

Platforma ProRealTime este atât de apreciată de comercianții de analiști tehnici , fiind eu însumi un analist tehnic, consider că ușurința accesului la informații și știri referitoare la piețele pe care le urmăm ne oferă mai mult timp pentru a ne concentra pe grafice și diagramă.

Opinia noastră despre ProRealTime este că este platforma de referință în special pentru comercianții avansați. Tranzacționarea este un amestec de analize fundamentale și tehnice pentru a obține un rezultat mai bun, dar este, de asemenea, important să aveți o platformă care să vă ofere cele mai bune instrumente pentru a câștiga.


Avantajele ProRealTime

Dezavantaje ProRealTime

 • Sprijină acțiuni, valutare, CFD-uri, contracte futures, obligațiuni și opțiuni

 • Analiza automată a tendințelor

 • O mare varietate de indicatori cu tone de personalizare

 • Un instrument de backtesting foarte avansat și schimburi automate

 • Aplicație mobilă cu alerte de preț

 • Datele scumpe se alimentează pe stocuri și indici

 • Ecranul ar putea fi mai flexibil pentru căutări pe mai multe materiale

[id wptb = 6903]

Referințe

Mergi mai departe

FAQ

 

Ați mai folosit ProRealTime? Dacă da, împărtășiți-ne experiența dvs. lăsând un comentariu!

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!