marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeRecenzii despre IOTA (MIOTA)

Recenzii despre IOTA (MIOTA)

IOTA se dovedește a fi foarte interesant pentru comercianți, pentru investitori și pentru tot publicul, în ciuda faptului că a fost lansat abia în 2015. Cu acest proiect, este posibil să procesăm tranzacțiile mai ieftin și mai scalabil, dar mai presus de toate mai rapid și mai sigur. În acest an 2021, Iota a evoluat și a câștigat valoare pe piață. Opiniile despre Iota sunt aproape pozitive. Vedem în acest articol atât evoluția, cât și viitorul acestei cripte.

IOTA Avis – înșelătorie sau afacere bună?

După cum știți, prețurile criptomonedelor se pot schimba în câteva minute, făcându-l cu adevărat imprevizibil. Cu toate acestea, diferiți factori fundamentali vor influența prețurile criptomonedelor. Conform analizelor, Iota ar putea oferi randamente destul de pozitive în acest an 2021. Mai mult, este una dintre criptomonedele fundamental puternice care poate dura pe piață pe termen lung.

Această criptomonedă este o investiție pentru acest an.

Diagrama prețurilor și recenziile IOTA în timp real

Iată un grafic care arată Prețul IOTA în timp real:


Recenzii IOTA – Top 4 Cele mai bune site-uri pentru IOTA

Pentru a vă ajuta, am selectat cele mai bune 5 site-uri pentru a cumpăra IOTA :

1. Vantage FX- Meilleure Plateforme Crypto avec Effet de Levier 1 : 20

2.  XTB - Meilleure Plateforme Crypto Monnaies avec + de Choix

3. eToro  - Meilleure Plateforme Crypto en Copy Trading

4. AvaTrade - Meilleur Broker Crypto avec Compte Géré 

1. Deschideți un cont cu XTB

2 . Finanțează-ți contul

3. Plasați o comandă de achiziție

Urmează să explodeze IOTA? Opinie

Această monedă criptografică a obținut un câștig de peste 100% în cursul anului 2020, în ciuda unei căi încununate de obstacole. Acest câștig se explică prin faptul că IOTA a început anul 2020 cu o capitalizare de piață de 446 milioane și peste 900 milioane în decembrie a aceluiași an. Pe lângă toate acestea, IOTA este în parteneriat cu companii mari și are un interes pentru Internetul obiectelor (IoT), care ajută, de asemenea, să îl diferențieze de toate celelalte criptomonede. La sfârșitul anului 2020, situația IOTA a înregistrat o îmbunătățire semnificativă, în ciuda scăderii puternice a capitalizării sale de piață față de maximele din 2017.

Mai mult, analizele dovedesc o creștere destul de semnificativă a acestui cripto în acest an. Astfel, prețul Iota are toate șansele de a depăși bara simbolică de 1 USD până la sfârșitul anului.

Viitorul IOTA în 5 ani – Predicția prețului

Pentru a aborda mai bine evoluția viitoare a prețurilor IOTA, mai jos sunt prognoze de la mulți analiști pe care i-am pus la punct. Numerele prognozate de mai jos prezintă câteva dintre previziunile IOTA privind prețurile pentru 2020, 2021, 2022, 2023 și 2025+ oferite de analiștii tehnici și experții din industrie.

Curs IOTA 2020 – Recenzii 

 • Creșterea prognozei: 0,42 USD
 • Prognoza scăzută: 0,008 USD

IOTA Forecast 2021 – Recenzii 

 • Creșterea prognozei: 0,81 USD
 • Prognoza scăzută: 0,23 USD

Predicție IOTA 2022 – Recenzii 

 • Creșterea prognozei: 1,22 USD
 • Predicție redusă: 0,45 USD

Avenir IOTA 2023 recenzii ale angajaților 

 • Creșterea prognozei: 2,32 USD
 • Predicție redusă: 1,20 USD

IOTA Forecast 2025+ Recenzii 

 • Creșterea prognozei: 6,35 USD
 • Predicție redusă: 2,90 USD

Această analiză ne permite să observăm o creștere mare a previziunilor și, în special, o creștere regulată a prețului IOTA în următorii 5 ani.

IOTA pentru începători

Nu contează dacă sunteți începător, aveți și ocazia să cumpărați și să tranzacționați Iota în siguranță cu eToro. Conform analizei noastre, această platformă de tranzacționare care a fost creată în 2007 rămâne cea mai bună platformă de sugerat începătorilor. Motivul este simplu: puteți cumpăra Iota în eToro cu ușurință și la o rată mai ieftină.

Mai mult, acest broker este destul de reglementat și renumit în lumea tranzacțiilor.

Cumpărați IOTA la Libertex

Mulți brokeri oferă clienților lor criptomonedă IOTA, deși este încă foarte tânără în comparație cu alte criptomonede existente. Dintre acești brokeri, Libertex este cel mai de încredere datorită calităților pe care le are despre care vom vorbi mai târziu.

1. Deschideți un cont cu Libertex

Înregistrarea la acest broker este în primul rând obligatorie înainte de a putea cumpăra cripto valute acolo, de exemplu cumpărați IOTA.

Iată pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă crea contul:

 • Începeți accesând site-ul oficial Libertex
 • Veți face clic pe „Înregistrați”, pe care îl vedeți în partea dreaptă sus a ecranului
 • Completați toate informațiile care vor fi solicitate pe formularul de înregistrare care va apărea.
 •  Acceptați termenii și condițiile Libertex.
 • Vă completați înregistrarea făcând clic pe „Creați un cont”.

Formular de înregistrare Libertex

2. Fonduri de depozit

Deoarece este vorba despre cumpărare, trebuie mai întâi să vă finanțați contul prin depunerea de fonduri. Pentru a face acest lucru, sunt disponibile mai multe metode de plată pentru a vă ușura sarcinile. Este important să specificați că depunerea fondurilor la Libertex este gratuită și instantanee.

Prin urmare, dacă explicăm în trei pași foarte simpli depunerea de fonduri la Libertex , trebuie să:

 • alegeți metoda de plată care vi se pare potrivită,
 • specificați suma de investit,
 • validați tranzacția.

Pentru depozit, este de 20 de euro sau echivalentul în USD, GBP sau PLN, care este minimul necesar, în timp ce pentru retragere nu există un minim.

De unde să cumpărați metoda de plată Ada Cardano criptografică

3. Cumpărați sau vindeți Iota la Libertex

Într-adevăr, achiziționarea IOTA la Libertex se face urmând pașii următori:

 • accesați bara de căutare pentru a găsi IOTA
 • deschideți o comandă de cumpărare făcând clic pe cumpărați sau o comandă de vânzare făcând clic pe vindeți

Atât, tocmai ați plasat comanda de cumpărare pe Libertex .

Exemplu de achiziție IOTA

Iată un exemplu foarte specific de achiziție a acestei criptomonede pe Libertex:

Ar trebui să cumpăr Iota cu Libertex în 2021?

După cum am spus mai sus, Libertex deține un număr mare de cantități ca broker. Să cităm câteva dintre ele:

 • Regulament:

Libertex este recunoscut de cele mai mari organisme internaționale precum CySEC din Cipru și FSCA.

 • Taxe foarte accesibile:

După unele analize, am putut vedea că swap-urile, spread-urile și comisioanele practicate de acest broker sunt accesibile tuturor.

 • Viteza optimă de execuție:

Aceasta este pentru a limita riscul de alunecare. Alunecările este o problemă care apare în timpul validării poziției. Într-adevăr, spunem că există derapaje atunci când prețul afișat nu coincide cu prețul executat la deschiderea tranzacției. Schimbarea rapidă a prețurilor din cauza fluctuațiilor pieței are ca rezultat alunecări pozitive și alunecări negative. Este pozitiv dacă prețul executat este mai bun decât cel afișat înainte ca poziția să fie luată și este negativ în caz contrar. Transparența brokerului este văzută de proporția de derapaje pozitive față de derapaje negative, raportul nu trebuie să meargă în favoarea brokerului sau a clientului, ci să fie corect pentru ambii.

 • Cont securizat:

Oferte care vă protejează banii: cu conturile securizate pe care le oferă, Libertex vă permite să vă protejați cripta. Acesta este cazul IOTA.

 • Accesibilitate mobilă:

Cu telefonul dvs. mobil, IOS sau Android, este posibil să tranzacționați criptele pe Libertex.

 • Diversitatea metodelor de plată:

Aveți de ales între mai multe metode de plată pe care le oferă. Dar, de asemenea, nivelul de lichiditate te va impresiona cu siguranță. În afară de aceasta, există posibilitatea de a dispune de câștigurile dvs. cu ușurință.

Recenzii IOTA – Ghid de înțelegere Ce este IOTA?

Proiectul IOTA a fost creat la sfârșitul anului 2015 de Sergey Ivancheglo, David Sontesbo, Serguei Popov și Dominik Schiener.

Este fundația IOTA, situată în Germania, care a gestionat-o de la lansare. În afară de tranzacțiile financiare, IOTA dorește să permită transferul de date de la o mașină la alta. Înainte de lansarea oficială, IOTA a strâns fonduri printr-o ofertă inițială de monede (ICO). În total, proiectul a primit peste 3.000 de bitcoin, în valoare de 434.000 de dolari la acea vreme. De atunci, capacitatea de piață a IOTA a atins peste 14 miliarde de dolari!

De asemenea, criptomoneda proprie IOTA se numește MIOTA, dar pentru a menține lucrurile simple și pentru a ușura înțelegerea, vom păstra IOTA ca nume pe parcursul acestui articol. Drept urmare, miliarde de dispozitive au fost conectate la internet în 2020. În acest ecosistem Internet of Things (IoT), dispozitivele pot face schimb de date și informații de plată cu mai multe alte dispozitive în contextul tranzacțiilor. Efectuate pe parcursul zilei.

IOTA intenționează să devină modul standard de efectuare a tranzacțiilor pe dispozitive. Într-adevăr, fondatorii săi au descris registrul ca fiind o „rețea de bază neautorizată pentru Internetul obiectelor care permite interoperabilitatea între mai multe dispozitive” . Pur și simplu, aceasta înseamnă că va permite tranzacții între dispozitive conectate și oricine le va putea accesa.

Revizuirea IOTA – Cine investește în această criptă?

În realitate, oricine poate investi în IOTA. Comerciant profesionist, începător, de afaceri sau individual, puteți investi în această criptă. Cu alte cuvinte, investiția în această criptă este permisă tuturor. Această monedă digitală este accesibilă tuturor, la fel ca Bitcoin Cash, Litecoin etc.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care opinia IOTA este pozitivă pentru unii. În plus, toți cei care pretind că păstrează o criptă pentru o lungă perioadă de timp sunt invitați în mod special să fie interesați.

Iota Review – Tabel comparativ al celor mai bune platforme

Iată o comparație a celor mai bune platforme pentru a cumpăra IOTA în funcție de informațiile cheie:

Plăcuțe

Reglementări

Cripto-valute disponibile

Pârghie

Depozit minim

CySEC - Cipru
AMF - Franța FSCA - Africa de Sud

Bitcoin, IOTA, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, XRP, Ethereum Classic

1:30

100 €

 CySEC - Cipru 

Bitcoin, IOTA, Bitcoin Cash, Binance Coin, Cardano, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, NEO, Stellar, Tezos, TRON, Ripple, Zcash


1:30

200 $

Cumpărați Iota: PayPal, card de credit sau transfer bancar

Apoi vi se prezintă diferitele metode de plată posibile:

 • Paypal
 • Card de credit,
 • Transfer bancar,
 • Neteller,
 • Skrill,
 • Imediat,
 • ideal,
 • GiroPay,
 • Încredere

Ce strategie să dețină Iota? Opinie

Obținerea celui mai bun profit posibil este scopul tuturor traderilor care folosesc diferite tipuri de strategii pentru a-și satisface voința. În această parte, vom încerca să explicăm strategia adecvată în funcție de instrumentul financiar, precum și de profilul investitorului, specificând avantajele și dezavantajele acestuia.

Investiți în IOTA pe termen lung – O idee bună sau nu? Opinie

Este foarte important să știți că cu cât vă ocupați mai mult pozițiile, cu atât aveți mai multe șanse să câștigați bani. IOTA vă oferă apoi o strategie al cărei scop este să alegeți o criptomonedă în care cumpărați poziții, astfel încât să beneficiați de variațiile mari ale prețului activului.

Dacă doriți să vă păstrați cripta pe termen lung, ar trebui să vă gândiți întotdeauna să o gestionați bine pentru a nu suferi impactul taxelor. De fapt, păstrarea IOTA dvs. la un broker vine întotdeauna cu o taxă care crește cu cât o păstrați mai mult timp acolo. Apropo de un management bun, nu ezitați să faceți spread-uri sau comisioane, toate acestea vă permit să profitați mereu mai mult pentru a evita o pierdere la final.

Întrucât prețurile criptomonedelor nu sunt deloc fixe, am menționat deja o schimbare foarte frecventă, deținerea IOTA pe termen lung vă va economisi foarte mult. Cu alte cuvinte, puteți păstra IOTA pe care l-ați cumpărat astăzi la un preț scăzut cât mai mult timp posibil și, atunci când prețurile vi se par bune, îl vindeți înapoi la un preț ridicat.

Ar trebui să cumpăr IOTA pentru 2021?

Dar nu trebuie să vă păstrați cripta pentru o lungă perioadă de timp, este foarte posibil să cumpărați IOTA doar pentru anul 2021. Pentru aceasta, trebuie să vă lichidați toate pozițiile înainte de sfârșitul anului. Aceasta este și o strategie foarte interesantă pentru păstrarea banilor, cu excepția faptului că, spre deosebire de prima, este într-un fel o investiție pe termen mediu.

Încă vine cu costuri care nu sunt la fel de diferite de investițiile pe termen lung.

Iota Review – Investiții pe termen foarte scurt

La rândul său, această strategie vă va permite să beneficiați de mici variații ale prețurilor criptomonedelor, deținând IOTA într-un timp foarte scurt. Prin urmare, trebuie să luați poziții foarte scurte, fiind foarte atenți să respectați întotdeauna cumpărarea și vânzarea; așa, trebuie doar să alegeți momentul potrivit pentru a investi.

Unde este Iota în lista Crypto?

În 2017, IOTA a fost printre primele 10 criptomonede, mai exact al 4-lea în general. La acea vreme, IOTA avea o capitalizare de 13,2 miliarde de dolari. Dar IOTA a fost victima uneia dintre problemele cu adevărat mari cu care s-au confruntat criptomonedele în ultimii ani, respectiv hacking-ul portofelului. Principala cauză a acestei probleme este integrarea unui terț. Acest lucru l-a făcut să-și piardă impulsul imediat și a avut un impact asupra clasamentului său.

În prezent, nu mai este în top 10, dar este pe punctul de a reveni și își prezintă deja noul său portofel care nu mai are integrări terțe. Acest nou portofoliu a fost rescris și modularizat de mai multe ori.

În orice caz, investiția în IOTA acum nu este deloc o idee proastă, având în vedere toate calitățile pe care le are, în ciuda faptului că a fost pe piață doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Iota cu portofelul Quel? Opinie

Înainte de a începe să vă deschideți aventura cu această criptomonedă, trebuie să deschideți un portofel IOTA care vă va permite să trimiteți și să primiți IOTA. În această parte, vom încerca să vă explicăm de ce trebuie să avem un portofel, care sunt tipurile de portofele IOTA, care portofele ar fi avantajoase pentru dvs. și mai ales cum puteți utiliza acest portofel pentru a cumpăra sau vinde IOTA.

Ce este un portofel IOTA? Opinie

Un portofel IOTA poate fi atât fizic, fie digital, deține cheile dvs. publice și private și se conectează la registrul general. Cheia publică a portofelului dvs., cunoscută și sub numele de „adresa portofelului”, poate fi considerată numărul de cont pentru IOTA, unde oricine poate trimite fonduri, dar nimeni nu poate retrage fonduri fără acest portofel. Puteți accesa soldul cheii dvs. publice prin cheia privată a portofelului, care este utilizată pentru aprobarea tranzacțiilor din registrul general.

Câțiva pași marchează gestionarea unei criptomonede precum Iota: achiziționarea unei monede digitale din moneda dvs. fiduciară (euro, dolar …), conversia între diferite criptomonede și investiții, apoi în cele din urmă stocarea câștigurilor dvs. la locul sigur.

Pentru a efectua toate aceste acțiuni, sunt disponibile diferite tipuri de portofolii:

1. Portofel hardware (hardwallet)

 • Ledger Nano X
 • Ledger Nano S

2. Portofel desktop / mobil

 • Iota Light
 • Iota Trinity
 • GUI Full Node Iota
 • Nostalgie

3. Portofel online (portofel web)

 • Binance
 • eToro
 • CoinMerce

4. Portofel de hârtie Iota

În funcție de preferințe în ceea ce privește securitatea și accesibilitatea, fiecare are alegerea sa de portofel. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă, pentru a afla despre fiecare oportunitate, transpuneți-o în profilul dvs. de investitor.

Ce este mineritul Crypto Currency?

Este o operațiune care constă în validarea unei tranzacții care tocmai a fost efectuată, într-o criptomonedă specifică, prin criptarea datelor și apoi înregistrarea acestei tranzacții în blockchain. Minerii sunt operatori care folosesc puterea de calcul, adică plăci grafice, procesoare sau chiar computere care sunt folosite pentru jocuri video pentru a confirma o tranzacție. De fapt, minerii au software care le permite să rezolve o problemă matematică, iar această rezoluție se manifestă prin faptul că tranzacția este confirmată.

Iota minieră, cum funcționează?

Pe de altă parte, în rețeaua IOTA, totul se face într-un mod diferit, deoarece fiecare dintre persoanele care doresc să utilizeze sistemul pentru trimiterea de fonduri este chemată în același timp să contribuie la rețea confirmând tranzacțiile celorlalți. Iată o explicație simplă a modului în care funcționează:

 1. Mark îi trimite fonduri lui Shane.
 2. În timpul transferului, Mark trebuie, de asemenea, să confirme tranzacțiile pentru alte două persoane – Jimmy și Milan.
 3. Face acest lucru oferind puterea sa de calcul.
 4. Data viitoare când Jimmy sau Milan vor să trimită bani, vor trebui să facă același lucru confirmând tranzacțiile altor două persoane.

Scopul principal al acestui sistem este de fapt creșterea scalabilității pe măsură ce crește numărul de persoane care îl utilizează. Drept urmare, este posibil să efectuați mai multe tranzacții în același timp, ceea ce va oferi clienților IOTA și mai multe avantaje decât altele.

Pe scurt, la IOTA, noțiunea de minerit sau miner nu există, deoarece toată lumea contribuie la rețea confirmând tranzacțiile altora. Când a fost creat, un set de jetoane de peste 2,7 miliarde au fost puse direct în circulație. Această omisiune minieră a însemnat că toate tranzacțiile IOTA sunt practic gratuite. Eliminarea acestor taxe de tranzacție permite utilizarea protocolului IOTA pentru procesarea microplăților, adică a plăților de sume mici de bani.

 

Cum obțin Iotas?

După cum sa menționat mai sus, exploatarea IOTA nu este posibilă, deoarece această caracteristică nu este disponibilă cu această criptomonedă. Prin urmare, va trebui să investiți într-o platformă de tranzacționare precum Libertex urmând pașii menționați anterior.

Iota review – totul despre MIOTA

IOTA funcționează în așa fel încât să ofere cei mai mulți bani oricui deține cripto cât mai mult timp posibil. Mai mult, prin vânzarea acestui criptograf, realizați plata unui comision de 10%, în timp ce decizia de a vă păstra activele vă va oferi posibilitatea de a primi o parte din comisionul care este luat de la vânzătorii SFM.

Deci, soluția IOTA este de a elimina mai multe concepte cheie și constrângeri topografice dintr-un blockchain. MIOTA, criptomoneda IOTA, este prestabilită, iar consensul tranzacțiilor are loc diferit în comparație cu un blockchain. Dezvoltatorii de la IOTA au venit cu o nouă structură de date numită Tangle.

Tangle este porecla folosită pentru a descrie decontarea tranzacției și stratul de integritate a datelor din IOTA Directed Acyclic Graph (DAG). Este structurat ca un lanț de tranzacții individuale care sunt legate între ele și stocate de o rețea de noduri participante. Participanții la rețea sunt responsabili în comun pentru validarea tranzacțiilor și trebuie să confirme două tranzacții deja trimise la rețea pentru fiecare tranzacție pe care o emit.

Prin urmare, tranzacțiile pot fi emise gratuit prin rețea, ceea ce facilitează micro-plățile. Pentru a evita spamul, fiecare tranzacție necesită resurse de calcul bazate pe algoritmi de dovadă a muncii (PoW), pentru a găsi răspunsul la un puzzle criptografic simplu.

Recenzii IOTA – Care sunt beneficiile?

Iota se remarcă din competiție datorită mai multor criterii:

 • O rețea ușor scalabilă
 • Un proiect inovator
 • O piață încurajatoare
 • Tranzacții rapide
 • Tranzacții gratuite
 • Scalabilitate nelimitată
 • Abilitatea de a procesa toate datele, nu doar tranzacțiile financiare
 • Mai multe parteneriate de prestigiu
 • Fără minerit IOTA – toată lumea contribuie

Recenzii IOTA – Ce sunt contra?

În fața acestor forțe, mai multe puncte slabe califică oportunitatea investiției:

 • Complexitate crescută datorită unei operații ternare (în afara standardelor de obicei binare)
 • O distribuție nu foarte transparentă a jetoanelor
 • Numeroase probleme tehnice și erori
 • O supraestimare a proiectului având în vedere precocitatea sa

Recenzii Iota – Blockchain Vs Tangle

În timp ce majoritatea criptomonedelor împărtășesc același design blockchain, IOTA a ales, la rândul său, să dezvolte Tangle, o nouă platformă care utilizează un concept matematic cunoscut sub numele de Directed Acyclic Graphic (DAG). Pentru a înțelege încurcătura, trebuie să aflați ce este graficul direcționat.

încurcătură, care este structura de date a IOTA, este un tip special de grafic direcționat, care conține tranzacții. Fiecare tranzacție este reprezentată de un vârf în grafic. Uneori unele tranzacții nu sunt aprobate și se numesc sfaturi. Cu fiecare nouă tranzacție care tocmai s-a alăturat, ea poate alege două, dintre toate tranzacțiile finalizate, dar care nu sunt aprobate înaintea ei, pe care le aprobă, ceea ce creează două noi maxime în grafic. Strategia de selectare a celor două consilii de aprobat este foarte importantă și este cheia tehnologiei IOTA. În plus, Tangle este un grafic aciclic descentralizat (DAG), un sistem de noduri care nu este secvențial. Astfel, fiecare nod poate fi conectat la alte câteva noduri dintr-un Tangle. Dar ele sunt conectate doar într-o anumită direcție. Aceasta înseamnă că un nod nu se poate referi la el însuși.

Spre deosebire de un blockchain standard, care este un set secvențial legat, Tangle oferă posibilitatea de a prelucra simultan tranzacțiile. Eficiența Tangle crește pe măsură ce sunt atașate mai multe sisteme la acesta.

Pe scurt, IOTA nu folosește un blockchain clasic, ci folosește propria tehnologie Tangle, capabilă să corecteze unele defecte în blockchain-urile clasice, pentru a îmbunătăți conceptul.

Cât pot câștiga dacă cumpăr Iota? Opinie

Dacă vă întrebați cât de mult ați putea culege investind în prețul IOTA , vi se recomandă să vă familiarizați cu prețul pieței și să vă educați în topuri. Cert este că câștigul depinde de cât de mult investiți.

Pentru a câștiga mult, vă invităm să investiți cât mai mult posibil, astfel încât să puteți profita foarte repede de pe urma acestuia. Dar asigurați-vă că cursul este foarte promițător.

Forum IOTA – Unele recenzii ale clienților

Iată câteva recenzii Iota de la utilizatori:

Clienții IOTA

Recenzii IOTA

Notă 

Comentariu de la Ange Pacheco


„O cameră excelentă în care am investit de când aveam două săptămâni, iar marea lor echipă care se dezvoltă treptat ne ține la curent cu progresele înregistrate. Sunt doar fericit că fac parte dintr-un proiect atât de grozav. ”

Comentariu de la MM Sidiki


„Este piesa mea preferată, va atinge un nou record.”

Iota conform lui Gurucoin

„Cel mai bun proiect criptografic din lume !! Puteți doar să vă multiplicați banii !! ”

Avis de Toparke Dere

„IOTA este printre primele 20 de criptomonede ... Jetoanele sunt atractive pentru investiții pe termen lung.”

Concluzie – Este momentul potrivit pentru a intra în această criptă?

În ultimii cinci ani, inovațiile în criptografie au continuat să se îmbunătățească. IOTA este în mod clar printre cele mai promițătoare criptomonede din jur, în ciuda puținelor probleme pe care le-a întâmpinat în ultimii ani. Dacă sunteți nou în tranzacționare, nu ezitați să investiți în IOTA. Dar trebuie să fii atent cu brokerul pe care îl alegi, Libertex este cel mai potrivit având în vedere ușurința tranzacțiilor pe care le oferă acest broker.

Pentru a încheia această revizuire, cripto IOTA are un potențial enorm de a fi utilizat la nivel global. Atâta timp cât echipa continuă să atingă obiectivele stabilite, cred că proiectul va avea un succes imens.

🤔 Va crește prețul IOTA în 2021?

Există mulți factori care pot provoca o mișcare a prețului IOTA în acest an, așa cum am văzut în acest ghid. Cu toate acestea, pe baza previziunilor experților, perspectivele sunt luminoase pentru prețul IOTA, care se așteaptă să crească în 2021, dar și dincolo.

❔ Ce factor ar putea determina scăderea prețului IOTA?

Așa cum este de fapt cazul tuturor criptomonedelor, o scădere a Bitcoin ar afecta IOTA. Acest lucru ar putea apărea din cauza mai multor factori, cum ar fi preluarea profitului după o creștere bruscă. Riscul unei reglementări mai puternice a criptomonedelor este, de asemenea, un factor care trebuie luat în considerare în 2021.

🙋 Face parte IOTA din primele 10 monede Crypto?

De fapt nu, la începutul anului 2021, IOTA este a 35-a cea mai importantă criptomonedă. Deși nu este încă printre cele mai mari criptomonede, înseamnă, de asemenea, că are mult spațiu pentru a urca mai sus în clasament pe măsură ce proiectul său și utilizarea criptomonedei sale se extinde.

❓ Cum tranzacționez criptomoneda IOTA?

Vechea și dificila metodă de tranzacționare a criptomonedelor IOTA este de a găsi mai întâi un schimb care are IOTA disponibil pentru tranzacționare. Apoi, va trebui să transferați Bitcoin sau alte criptomonede în acest schimb pentru a tranzacționa IOTA, deoarece majoritatea schimburilor nu vă permit să utilizați moneda fiduciară pentru a cumpăra. Sperăm că în acest timp nu v-ați pierdut sau ați uitat cheile private și că nu a existat nicio încercare de a vă pirata portofelul și furtul de monede. De asemenea, puteți veni la AvaTrade și puteți tranzacționa CFD-uri IOTA. Este mult mai simplu, nu există riscul unui hack și puteți profita în continuare de mișcările de preț IOTA.

🔽 Este moneda IOTA Crypto bună pentru comercianți?

La fel ca toate celelalte criptomonede, prețul IOTA este destul de volatil, ceea ce îl face potrivit pentru comerciant. Cu toate acestea, moneda nu pare a fi cea mai bună pentru investițiile pe termen lung, deoarece a scăzut la niveluri foarte scăzute și în afară de o revenire din prăbușirea din martie 2020, moneda nu a văzut interesul pe care „l-a avut odată. IOTA este un proiect destul de vechi în ceea ce privește criptomoneda, dar se pare că mulți au uitat de el și îl lasă în urmă. Desigur, tehnologia blockchain este destul de nouă, iar progresele se întâmplă tot timpul. O actualizare majoră a protocolului sau o nouă revoluție ar putea determina cu siguranță creșterea prețului IOTA.

🔽 Dacă aveți gânduri cu privire la IOTA, nu ezitați să ne împărtășiți cu noi în comentarii !! 🔽

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!