marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeRipple Trading - Investiție bună sau înșelătorie?

Ripple Trading – Investiție bună sau înșelătorie?

Tranzacționarea criptografică este o activitate care stârnește un entuziasm real în întreaga lume. Permite comercianților privați și profesioniști să profite de investițiile lor în funcție de evoluția prețurilor de pe piață. Printre activele disponibile, Ripple este una dintre cele mai râvnite criptomonede ale momentului. Ripple Trading este o investiție bună? Ce trebuie să știi pentru a o practica? Și pe ce platformă să tranzacționați XRP? Iată un ghid complet pentru tranzacționarea Ripple.

Ripple Trading – TOP 4 Platforme de tranzacționare XRP

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Ripple Trader – Preț în timp real – Grafic XRP


1. Deschideți un cont cu XTB

2 . Finanțează-ți contul

3. Plasați o comandă de achiziție

Cel mai bun broker de tranzacționare criptografică – Libertex – Cum să tranzacționați XRP pe Libertex

Site sigur și sigur, Libertex este cel mai bun broker pentru tranzacționarea criptomonedelor . Această platformă creată în 1997 oferă o gamă largă de criptomonede, inclusiv Ripple. Pentru a începe tranzacționarea XRP acolo, iată ce va trebui să faceți:

Pasul 1: deschideți un cont de tranzacționare

Primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să accesați site-ul Libertex și să deschideți un cont. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Creați un cont” și completați toate informațiile solicitate. Când totul este bine finalizat, faceți clic pe „Înregistrați-vă” pentru a vă valida înregistrarea.

Pasul 2: finanțați-vă contul de tranzacționare

Pentru a putea începe tranzacționarea, este mai întâi necesar să vă finanțați contul de tranzacționare. La Libertex , depozitul minim trebuie să fie în valoare de 100 EUR. Așadar, alegeți metoda de plată care vi se potrivește. De exemplu, puteți cumpăra Ripple cu Paypal, prin transfer bancar, card de credit, Skrill etc. Apoi, indicați suma de depus și faceți clic pe „Depune”.

Pasul 3: alegeți cripto-ul pe care doriți să îl tranzacționați

Când contul dvs. este bine creditat, puteți alege cripto-ul pe care doriți să îl tranzacționați. Pentru a face tranzacționare Ripple, selectați XRP din lista criptomonedelor oferite. Apoi alegeți perechea valutară de tranzacționat (EUR / USD, de exemplu).

Pasul 4: Deschideți poziția la alegere

Acum puteți deschide în cele din urmă o poziție. Dacă nu sunteți sigur de valoarea de pariat, puteți selecta doar valorile implicite și apoi faceți clic pe „Vindeți” sau „Cumpărați”. Nu uitați să indicați nivelul „Stop Loss” și „Take Profit” pentru a vă limita pierderile și preluarea profitului.

Tabel de comparație pentru Ripple Trader Broker

Site-uri pentru a cumpăra Ripple

Notă

Plăcuțe

Reglementări

Cripto-valute disponibile

Pârghie

Depozit minim

CySEC - Cipru
AMF - Franța FSCA - Africa de Sud

+ de 50 cryptos

1:30

100 €

 CySEC - Cipru 

+ de 80 cryptos

1:30

200 $

FCA - Anglia CySEC - Banca Națională a Ciprului a Republicii Belarus

+ de 15 cryptos

1:30

20 €

FinCEN - SUA FinTRAC - Canada AUSTRAC -Australie
+ de 40 cryptos

1: 2

1 €

Ce este XRP Trading? Definiție

Tranzacționarea Ripple este o activitate care corespunde tranzacției de cumpărare și vânzare a Ripple pe piețele financiare. Permite comercianților să profite de fluctuațiile prețului XRP în funcție de mișcarea prețului. De obicei, se face de pe internet, tranzacționarea Ripple se face prin intermediul unui broker online. Acest lucru vă va oferi instrumentele și cunoștințele pentru a tranzacționa XRP dintr-un cont de tranzacționare. În schimb, el va percepe un mic comision, a cărui sumă va depinde de site-ul ales de dvs.

Pentru a tranzacționa XRP, puteți utiliza un cont de tranzacționare CFD. În acest caz, veți tranzacționa cu mișcări de preț Ripple fără a fi nevoie să dețineți criptomoneda. În caz contrar, este, de asemenea, posibil să cumpărați și să vindeți Ripple de la un schimb. Vă veți cumpăra XRP, îl veți ține într-un portofel digital și îl veți vinde într-un moment favorabil pentru a obține profit.

Câți bani puteți câștiga folosind XRP Trading?

Pentru a vă putea face o idee despre cât de mult puteți câștiga prin tranzacționarea Ripple, iată un exemplu foarte concret.

Să presupunem că ați cumpărat Ripple la sfârșitul anului 2020, când prețul său era de aproximativ 0,25 USD. Păstrându-l timp de 6 luni, veți putea câștiga dublu, deoarece prețul XRP în iunie 2021 este de 0,55 €. Acest preț a ajuns chiar la 0,80 € într-o anumită perioadă a anului.

Dacă nu, iată un alt exemplu care vă va ajuta să înțelegeți cât de mult puteți câștiga ținând XRP timp de câțiva ani. Să presupunem că ați investit 2.000 de dolari în Ripple și puteți obține un randament anual de 20%. Aflați în rândurile următoare rentabilitatea investiției pe termen lung:

 • În doar 1 an, capitalul dvs. inițial a crescut de la 2.000 EUR la 2.400 EUR.
 • Această cifră poate ajunge la 4.000 € după 5 ani.
 • Și după 10 ani, puteți câștiga până la 6.000 EUR.

Rețineți că câștigurile sau pierderile dvs. vor depinde în principal de volatilitatea pieței. Prin urmare, este foarte important să alegeți momentul potrivit pentru a cumpăra și a vinde o criptomonedă.

Care este viitorul Ripple? Prognoza pe termen scurt și lung

Previziunile analiștilor pentru viitorul XRP sunt destul de optimiste. Dacă anul 2020 a fost mai presus de toate marcat de începutul crizei de sănătate, rezultând o scădere a valorii XRP, prețul Ripple a început să experimenteze o bună stabilitate de la începutul anului 2021. În ciuda volatilității pieței, valoarea de XRP este într-o formă bună, cu o cotare de 0,55 € la momentul scrierii. Dacă această creștere continuă, prețul Ripple se poate apropia de marca de 1 euro până la sfârșitul anului.

În ceea ce privește viitorul său pe termen lung, mulți se întreabă dacă prețul Ripple poate ajunge la 100 € în 5 ani. Pentru moment, opiniile analiștilor cu privire la prețul XRP sunt împărțite. Și mai mult, procesul Ripple împotriva SEC este un factor determinant în viitorul său. Astfel, tranzacționarea XRP pe termen scurt rămâne cea mai profitabilă de până acum. Acest lucru permite traderilor să speculeze cu privire la fluctuația prețurilor.

Cum funcționează tranzacționarea XRP?

Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum, Ripple nu folosește tehnologia Blockchain. Are propria sa tehnologie, o rețea numită RCPA (Ripple Protocol Consensus Algorithm). Aceasta a fost dezvoltată în cadrul RTGS (Real Time Gross Settlement). Acest lucru permite Ripple să asigure tranzacții rapide în doar câteva secunde.

Când vine vorba de modul în care funcționează tranzacționarea XRP, majoritatea platformelor online oferă contracte CFD. Acestea vă permit să cumpărați și să revindeți Ripple în orice moment. Deoarece comenzile sunt automatizate, comercianții pot efectua mai multe tranzacții simultan. Mai mult, aceștia vor putea indica în avans limitele achizițiilor sau vânzărilor înainte de a plasa comenzile.

Tranzacționarea criptomonedelor: Cum să cumperi sau să vinzi Ripple?

Pași de urmat pentru a cumpăra sau a vinde Ripple

Iată ce va trebui să faceți pentru a cumpăra sau a vinde Ripple:

 • În primul rând, va trebui să creați un cont de tranzacționare cu o platformă de renume precum Libertex . Acest lucru vă va permite să tranzacționați CFD-uri jucând la mișcările de preț Ripple live pe piață.
 • Când contul dvs. este activ, conectați-vă la site pentru a deschide o poziție. Apoi, selectați perechea valutară pentru tranzacționare și efectuați o analiză a mișcării prețurilor pe piață. Acest lucru vă va informa dacă este mai bine să vindeți sau să cumpărați XRP.
 • Dacă direcția prețului vă arată că prețul este în tendință de scădere, înseamnă că va trebui să cumpărați în loc să vindeți Ripple. Pe de altă parte, dacă prețul XRP tinde să crească, atunci veți avea șanse mari să obțineți profit prin vânzarea Ripple.
 • După ce ați decis acțiunea dvs., tot ce trebuie să faceți este să indicați suma de investit și multiplicatorul. Acest instrument vă va ajuta să determinați potențialul dvs. de profit sau pierdere.
 • Când suma de investit și multiplicatorul sunt bine indicate, finalizați acțiunea făcând clic pe „Cumpărați” sau „Vindeți”.

Exemplu multiplicator pentru tranzacționarea XRP

Pentru a putea înțelege principiul utilizării unui multiplicator, iată două exemple de calcul.

exemplu

Să presupunem că deschideți o poziție în perechea EUR / USD cu o sumă de investiție de 50 USD și multiplicatorul utilizat este 1. Dacă prețul crește cu 10%, veți obține un profit de 5 USD (1 x 50 $ x 10%) .

Să luăm un alt exemplu. Să presupunem că introduceți 20 ca multiplicator, iar valoarea investiției este încă de 50 USD. Dacă prețul crește cu 10%, veți obține un profit de 100 $ (20 x 50 $ x 10%). Rețineți că multiplicatorul vă poate crește sau reduce veniturile în funcție de variația prețului.

Ar trebui să investești sau să tranzacționezi Ripple?

Pentru a vă ajuta să alegeți între a investi sau a tranzacționa Ripple, este în primul rând important să știți dacă sunteți gata să fiți de acord cu următoarele condiții.

Investiția în Ripple înseamnă:

 • Dețineți complet Ripple
 • Trebuie să plătească în avans și integral activul
 • Fiind expus la limite la depozit
 • Este posibil să plătiți taxe suplimentare pentru depozite sau retrageri.

Pe de altă parte, tranzacționarea Ripple este:

 • Speculați prețul XRP fără a deține activul
 • Profitați dintr-o poziție fără a fi nevoie să plătiți costul integral
 • Nu plătiți taxe de depunere și retragere
 • Poți începe să tranzacționezi imediat.

Oricum, ambele metode au atât beneficii, cât și riscuri. Totul depinde de obiectivele dvs. și de cunoștințele dvs. de tranzacționare sau investiții.

Beneficii

Dezavantaje

 • Accelerarea tranzacțiilor interbancare

 • Preț atractiv pentru a renunța la comisioanele de tranzacții internaționale

 • Monedă cu volatilitate redusă

 • Parteneriate cu instituții majore

 • Jetoanele sunt folosite foarte puțin

 • Problema descentralizării

 • O mare parte din XRP este în circulație

De ce să fii interesat de XRP Trading?

A treia monedă criptografică după Bitcoin și Ethereum, Ripple este o monedă virtuală cu un potențial mare. Clasat printre criptomonedele promițătoare de pe piață, se remarcă prin rapiditatea tranzacțiilor și fiabilitatea sa. Dacă sunteți în căutarea unui activ în care să investiți, iată câteva motive pentru a fi interesați de tranzacționarea XRP:

O monedă criptografică volatilă

Volatilitatea prețului XRP face din această monedă un activ atractiv. Datorită cursului său agitat, cumpărarea sau vânzarea Ripple permite comercianților să obțină profituri. Dacă luăm, de exemplu, prețul în această lună a lunii iunie 2021, acesta a trecut de la 0,80 € la 0,40 € pentru a crește ulterior la 0,55 € în doar câteva zile.

Chiar dacă Ripple nu este, prin urmare, una dintre acele monede criptografice care în general se confruntă cu creșteri spectaculoase, este foarte interesant să investiți în ea pe termen scurt sau lung. Mai mult, puteți consulta prețurile în timp real pe diferite platforme și puteți face o mică analiză înainte de tranzacționare.

Pentru a explora mai bine volatilitatea prețului Ripple, vă recomandăm să încercați un cont demo. Site-ul eToro , de exemplu, vă oferă posibilitatea de a utiliza un cont demo fără limită de timp.

Lichiditate mare

Un alt avantaj al XRP este capacitatea sa de a asigura o lichiditate ridicată. Într-adevăr, este foarte posibil să vindeți și să cumpărați rapid jetoanele XRP în ciuda volatilității pieței. Cu atât mai mult, puteți profita de un timp de tranzacție mai scurt și puteți schimba Ripple la cel mai bun preț. Alegând să tranzacționați pe platforme cu lichiditate ridicată, cum ar fi Libertex , eToro sau Vantage FX , XRP-ul dvs. va fi ușor convertit în numerar fără a fi afectat de prețurile pieței.

Posibilitatea tranzacționării cu pârghie

Utilizarea efectului de levier permite traderilor să tranzacționeze Ripple cu capital mai mare. Acesta este un mod eficient de a câștiga mai mulți bani. Cu toate acestea, trebuie amintit că veți avea un risc mai mare de pierdere dacă prețul scade vreodată în mod neașteptat.

Luați un exemplu de tranzacționare Ripple cu pârghie. Dacă deschideți o poziție cu o investiție de 400 USD și un efect de levier de 5: 1, înseamnă că principalul dvs. este de fapt 2000 USD, care este de 5 ori suma investită (400 USD x 5).

Cu toate acestea, pentru a limita pierderile și preluarea profitului, există anumite caracteristici care vă permit să vă închideți automat pozițiile. Acestea sunt „stop loss” și „take profit”. Aceste caracteristici sunt disponibile pe majoritatea platformelor importante, cum ar fi eToro , Libertex sau Vantage FX .

Ore de tranzacționare favorabile

Deoarece piața criptomonedelor este independentă de bănci, puteți tranzacționa Ripple în orice moment al zilei. Spre deosebire de alte piețe care sunt accesibile doar de luni până vineri, criptomonedele au program de tranzacționare mai favorabil. Puteți efectua tranzacțiile direct de pe platformele de schimb. Pentru a tranzacționa, de exemplu, XRP pe eToro , piața este accesibilă pe tot parcursul săptămânii, sau chiar în weekend.

Recenziile clienților


Recenzii Crypto Currency XRP

Note

Recenzia lui Kelth

Totul este bine acum

Returnări bune la depunerea inițială

Cu siguranță le voi recomanda prietenilor mei.

Comentariul lui J Nathan

Am cea mai bună experiență de până acum cu XRP. Sunt foarte buni în a vă sprijini și a vă ajuta în tranzacțiile dvs.!

Comentariu de la Abbas Seyedmohammadi

Efectiv

Profitabil

Transferați bani în toate colțurile lumii

Aflați de ce sute de instituții financiare aleg RippleNet pentru a oferi o experiență de plată mai bună și pentru a oferi oportunități de afaceri mai mari tuturor, oriunde.

Recenzia lui Tim

Experiența mea a fost bună până acum, știu că mulți oameni ca mine gândesc mult înainte de a face un salt pe piața investițiilor și mai ales când vine vorba de cripto. Încercați, nu veți regreta.

Care este nivelul de risc al tranzacționării acestei criptomonede?

La fel ca toate investițiile, tranzacționarea Ripple are și riscuri ridicate. Puteți obține profituri mari, dar vă puteți pierde complet capitalul. Aceste riscuri sunt legate în principal de volatilitatea pieței. Acest lucru se datorează faptului că modificările neașteptate pot determina scăderea bruscă a valorii XRP. În plus, tranzacționarea Ripple este probabil să fie predispusă la hacks sau escrocherii. Acesta este motivul pentru care este foarte important să alegeți un site sigur și sigur, cum ar fi eToro , Libertex sau chiar Vantage FX.. Când vine vorba de tranzacționarea CFD, trebuie amintit că această activitate este foarte speculativă. Deoarece câștigurile și pierderile depind de valoarea totală tranzacționată, s-ar putea să vă treziți obținând profituri mari sau pierzând totul brusc.

Ce strategie să folosiți pentru tranzacționarea Ripple?

Există două strategii principale de utilizat atunci când tranzacționează Ripple:

1. Tranzacționare pe termen scurt

Despre ce e vorba ?

Tranzacționarea pe termen scurt este o strategie care implică menținerea XRP pentru o perioadă scurtă de timp. Durata poate varia de la câteva minute la câteva ore, sau chiar câteva zile sau săptămâni, în funcție de evoluția cursului. Tranzacționând pe termen scurt, veți cumpăra Ripple cu scopul de a-l vinde rapid. Așadar, sunteți convins că prețul său pe termen scurt poate fi atractiv pentru a obține profit.

Stiluri de tranzacționare adaptate

Scalping-ul și tranzacționarea zilnică sunt cele mai potrivite stiluri pentru tranzacționarea pe termen scurt. Acestea se bazează în principal pe analiza graficelor pentru a profita de variațiile mici de preț. Dacă sunteți un comerciant începător, este recomandabil în primul rând să vă familiarizați cu diferitele tehnici, cum ar fi Moving Averages, RSI sau chiar MACD. Acestea vă permit să identificați în avans puterea pieței. În caz contrar, puteți utiliza și copierea. Această strategie de investiții vă permite să copiați automat activitatea comercianților mai experimentați în vederea obținerii de câștiguri. Dacă această alternativă vă tentează, accesați site-ul eToro . Este cea mai faimoasă platformă de tranzacționare a copiilor.

2. Tranzacționare pe termen lung

Despre ce e vorba ?

Aceasta este o strategie de a păstra Ripple pe termen lung în loc să-l vândă. Cunoscută sub numele de HOLD, tranzacționarea pe termen lung este deținerea XRP pentru un an sau mai mult. Ideea este de a stoca Ripple cu așteptarea unei explozii de preț pe termen lung.

Stiluri de tranzacționare adaptate

Pentru a tranzacționa pe termen lung, va trebui să aplicați strategia de așteptare. În acest caz, vă sfătuim să cumpărați Ripple pe o platformă de schimb precum eToro , Libertex sau chiar Vantage FX . Acest lucru vă va permite să vă păstrați XRP într-un portofel online sau offline și să îl revindeți mai târziu. Pentru a determina cel mai bun timp pentru a vinde XRP-ul dvs., este necesar să fiți permanent la curent cu ultimele știri. Acest lucru vă va permite să cunoașteți evoluția prețului pe piață.

0 commission RO V2

Care sunt diferitele tipuri de portofolii pentru a vă păstra XRP-ul?

Există trei tipuri diferite de portofele pentru a vă păstra XRP-ul:

 • Portofele Hot Ripple  : Aceste tipuri de portofele sunt de obicei oferite de platforme. Ușor de utilizat, acestea sunt accesibile prin internet și vă permit să vă stocați XRP online.
 • Portofele de birou XRP : clasificate drept cele mai sigure mijloace de stocare, aceste tipuri de portofele sunt accesibile dintr-un browser web, de unde necesitatea descărcării și instalării acestuia.
 • Portofel fizic XRP : Cu portofelul fizic XRP, nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a stoca Ripple. Pe de altă parte, este necesară validarea fizică a fiecărei tranzacții care trebuie luată în considerare.

Ce trebuie să știți pentru a tranzacționa Ripple Crypto

Dacă ați decis să tranzacționați Ripple, este important să cunoașteți diferiții termeni legați de tranzacționare, dar mai ales să înțelegeți cum funcționează. Iată ce trebuie să știți.

Date Ripple

Preț

0,828375 €

Volumul mediu de tranzacții în 24 de ore

11 284 638 625 €

Procentaj de scădere după 24 de ore

20,90%

Capitalizare de piață

44 848 254 997 €

Rezerve circulante

46 135 372 183 jetoane XRP

Monede Crypto promițătoare 2021: date despre prețul Ripple

Preț

0,962422 €

Volumul mediu de tranzacții în 24 de ore

11 284 638 625 €

Procentaj de scădere după 24 de ore

20,90%

Capitalizare de piață

44 848 254 997 €

Rezerve circulante

46 135 372 183 jetoane XRP

1. Trading des CFD

Principe du Trading CFD

Principiul tranzacționării CFD sau Contractul pentru diferență este puțin diferit de cel al tranzacționării standard. În tranzacțiile standard, cumpărați Ripple și câștigați bani atunci când prețul acestuia crește. Profitul pe care îl obțineți corespunde, prin urmare, creșterii valorii prețului său, mai puțin comisioanele percepute de broker. Dar atunci când tranzacționați CFD-uri, câștigurile dvs. vor depinde de prețul Ripple crește sau scade. Deci, la fel ca în cazul tranzacțiilor tradiționale, puteți paria pe creșterea XRP. Cu toate acestea, tranzacționarea CFD vă permite, de asemenea, să pariați pe dezavantaj. Oricum, puteți obține profit în funcție de tendința pieței.

Exemplu de tranzacționare CFD

exempluDupă ce ați urmărit îndeaproape tendința prețului XRP, decideți să vă poziționați scurt, deoarece credeți că prețul XRP va scădea. Să presupunem că deschideți o poziție în Ripple față de dolarul SUA (XRP / USD) și alegeți să vindeți 5 contracte.

Prețul de piață este de 0,80 și veți vinde XRP la 0,79, un preț ușor mai mic din cauza spread-ului. Dacă predicția dvs. este corectă, că prețul XRP va scădea față de dolar, veți câștiga.

Deci, să presupunem că noul preț al XRP este 0,50 sau mai precis 0,51 cu spread-ul. Puteți apoi să vă închideți poziția și să primiți câștigurile achiziționând toate cele 5 contracte. Pe măsură ce piața a mutat 0,28 puncte (0,79-0,51), iată câștigul dvs.: 5 x 0,28 = 1,4 USD.

În caz contrar, adică, dacă valoarea XRP crește, veți suferi o pierdere. Să presupunem că ați decis să părăsiți poziția atunci când prețul a crescut cu 0,36 puncte la 1,16 (0,80 + 0,36). Astfel, prețul de achiziție al XRP va crește la 1,17 odată cu spread-ul. Prin urmare, diferența de preț va fi de 0,38 (1,17-0,79), iar pierderea dvs. se va ridica la 5 x 0,38 = 1,9 USD

2. Spread-urile

Spread-ul și tranzacționarea XRP – Explicare

În timpul tranzacționării Ripple, spread-ul corespunde diferenței de preț a prețului de cumpărare și a prețului de vânzare al criptomonedei. Considerat drept remunerația unui broker, acesta variază de la o platformă la alta în funcție de cele mai bune prețuri de cumpărare sau de vânzare oferite de clienți. Contrar credinței populare, răspândirea nu este de fapt o variabilă impusă de platformă. Valoarea sa depinde mai ales de activul care urmează să fie tranzacționat și de modul în care piața reacționează la acest activ. Pentru a tranzacționa Ripple, va trebui mai întâi să verificați valoarea spread-ului impus de platformă, deoarece această valoare depinde de la o criptomonedă la alta. Rețineți că există platforme care nu percep un spread în criptomonede. În schimb, acestea oferă comisioane exprimate în procente, așa cum este cazulLibertex și eToro .

Diferenții factori care determină răspândirea

Diferenți factori pot determina diferențele în spread-urile aplicate pentru fiecare criptomonedă:

 • Nivelul de tranzacționare al activului : În general, criptomonedele care au o activitate de tranzacționare ridicată se tranzacționează cu un spread destul de mic. Pe de altă parte, cei cu activitate mică au spreaduri mai mari.
 • Lichiditatea pieței  : acesta este, de asemenea, un factor care influențează răspândirea. Când piața este mai lichidă, spread-urile tind să fie mai mici. Care este cazul cripto Ripple.
 • Numărul de platforme care gestionează activul  : dacă activul este disponibil pe mai multe platforme, spread-ul tinde să fie destul de redus.
 • Volatilitatea criptomonedei  : În funcție de evoluția prețului general al activului, spread-ul poate fi, de asemenea, destul de ridicat, mai ales atunci când criptomoneda este prea volatilă.

3. Roboții

Folosirea botului pentru Ripple Trader

Pentru a putea economisi timp și a construi strategii într-un mod automat, botul este un software care vă permite să analizați prețul Ripple pe piață. Acest instrument este destinat în principal comercianților începători pentru a le simplifica operațiunile de tranzacționare. Aveți grijă, însă, deoarece unele site-uri pot fi escrocherii. Astfel, este mai bine să alegeți un bot legat de un broker reglementat precum eToro . În afară de protejarea datelor dvs. personale, vă poate ajuta să alegeți cea mai bună platformă pentru a tranzacționa automat Ripple.

Exemple de roboți pentru tranzacționare XRP

Există roboți plătiți și gratuiți care vă permit să tranzacționați Ripple. Important este să alegeți un site fiabil, sigur și ușor de utilizat. Printre alternativele posibile, puteți utiliza roboți precum Bitcoin Trader, Crypto Nation Pro sau Ripple Code.

4. Efectul de pârghie

Efect de pârghie – Definiție

Pârghia este o tehnică care vă permite să împrumutați pe o platformă de schimb de capital pentru a vă crește investiția inițială. Utilizarea acestuia vă poate duce apoi să obțineți câștiguri mari sau să implicați riscuri mari de pierderi.

Exemplu de pârghie Ripple

Pentru a putea înțelege utilizarea pârghiei, iată un exemplu de investiții.

exemplu

Să presupunem că doriți să investiți 100 USD în Ripple și să aplicați un levier x5. În acest caz, suma totală investită va deveni 500 EUR. Dacă prețul Ripple crește cu 5%, câștigul dvs. va fi atunci de 25 € sau 5% x 500. În caz contrar, adică dacă prețul Ripple va scădea cu 5%, veți pierde cei 25 €.

5. Marja în Tranzacționare

Tranzacționare pe marjă – Principiu

Strâns legată de utilizarea pârghiei, tranzacționarea în marjă este o metodă de tranzacționare care vă permite să accesați sume foarte mari de capital. Într-adevăr, atunci când deschideți o poziție cu marjă, va trebui să dețineți un procent din valoarea totală a comenzii. Și această investiție inițială o numim „marjă”. Pentru a deschide, de exemplu, o tranzacție de 200.000 USD cu un efect de levier de 10: 1, va trebui să aveți o marjă în capital în valoare de 20.000 USD.

Avantajele și riscurile tranzacționării la marjă

La fel ca și utilizarea levierului, practica tranzacționării în marjă are atât avantaje, cât și dezavantaje. Într-adevăr, vă permite să generați profituri mari dacă prețul de pe piață se mișcă în favoarea dvs. În plus, este un mod eficient de a vă diversifica capitalul și de a deschide mai multe poziții fără a fi nevoie să transferați o sumă mare în contul dvs. Cu toate acestea, practica tranzacționării în marjă prezintă riscuri mari, în funcție de cantitatea de levier pe care o utilizați. Prin urmare, este necesar să se utilizeze strategii de gestionare a riscurilor, cum ar fi stop loss, o caracteristică disponibilă pe aproape toate platformele de tranzacționare, cum ar fi eToro , Libertex sau Vantage FX .

Ce factori influențează prețul XRP?

La fel ca toate celelalte criptomonede, prețul Ripple poate crește sau scădea din cauza diferiților factori:

 • Legea cererii și ofertei : creșterea prețului Ripple depinde de numărul de investitori interesați de această monedă virtuală. Cu cât crește numărul utilizatorilor săi, cu atât câștigă mai mult în valoare. Dacă oferta este mai mare decât cererea, prețul Ripple va scădea în consecință. Pe de altă parte, dacă cererea este mai mare, prețul va crește automat.
 • Prețul altor cripto valute : Prețul Ripple poate crește, de asemenea, în funcție de evoluția prețurilor altor cripto valute de pe piață. Într-adevăr, dacă o criptomonedă alternativă la Ripple crește în valoare, numărul investitorilor interesați de XRP va scădea. Acest lucru poate duce la o scădere a prețului.
 • Decizii politice : Evenimentele politice pot influența și valoarea Ripple. De exemplu, în timpul interzicerii ICO-urilor de către China, multe criptomonede și-au văzut scăderea prețurilor. De asemenea, pierderea încrederii în politica monetară aplicată într-o țară poate determina oamenii să se intereseze de XRP.
 • Influența figurilor publice  : prețul Ripple poate crește sau scădea și sub influența figurilor publice care vorbesc pozitiv sau negativ despre această monedă virtuală. În caz contrar, acoperirea media poate fi, de asemenea, o sursă de influență pentru prețul XRP.

0 commission RO V2

Sfaturile noastre pentru tranzacționarea cu succes a Ripple Crypto

Pentru a vă pune șansele și pentru a reuși să tranzacționați Ripple, iată câteva sfaturi pentru a vă maximiza profiturile:

 • Nu investiți tot capitalul dvs .: Deoarece activitatea de tranzacționare Ripple este legată de riscul de pierdere, evitați să utilizați tot capitalul, chiar dacă credeți că predicțiile dvs. cu privire la evoluția prețului XRP sunt bine întemeiate.
 • Urmărirea tendințelor pieței : pentru a vă face o idee mai bună despre cum se va mișca prețul XRP în viitor, urmăriți cu  atenție tendințele pieței, precum și statisticile macroeconomice.
 • Începeți cu o sumă mică : pentru a vă familiariza cu tranzacționarea XRP, începeți cu o cantitate mică  de capital. Puteți chiar să vă scufundați într-un cont demo înainte de a investi sume mai mari. Cel eToro poate fi utilizat fără limită de timp.
 • Efectuați o analiză tehnică  : aceasta vă permite să prevedeți orice creștere sau scădere a prețului Ripple. Pentru a face acest lucru, utilizați instrumente de încredere, cum ar fi medii mobile, pentru a urmări evoluția prețului XRP.
 • Limitați efectul de levier  : acest sfat este valabil mai ales pentru investitorii începători, deoarece majoritatea dintre ei tind să maximizeze efectul de levier fără a lua în considerare posibilitățile de risc de pierdere.

Alec_Stocks_RO

Concluzie

În concluzie, tranzacționarea Ripple este o modalitate interesantă de a câștiga bani atâta timp cât ați însușit diferitele strategii de tranzacționare. În plus, este important să urmăriți îndeaproape evoluția prețului XRP pentru a reuși investiția dvs. Și nu în ultimul rând, aveți grijă să alegeți o platformă sigură și sigură capabilă să ofere cele mai bune condiții de tranzacționare. În acest caz, vă sfătuim să apelați la eToro , cel mai bun site pentru începători sau mai degrabă să tranzacționați Ripple pe Libertex pentru a beneficia de un comision mult mai mic comparativ cu alți brokeri de pe piață.

⁉Prețul Ripple va exploda?

În prezent, Ripple se bucură de o bună stabilitate, deși nu atinge încă vârful său ridicat. Ultima sa mare explozie a fost în 2018, un nivel istoric de 3,65. În prezent, prețul XRP începe să crească și, dacă continuă în această direcție, poate experimenta o explozie până la sfârșitul anului.

👌 Care sunt site-urile de încredere pentru a cumpăra Ripple în Franța?

Pentru a cumpăra Ripple în Franța, vă puteți înregistra pe site-uri sigure și bine reglementate, cum ar fi Libertex, Vantage FX și eToro. Înregistrarea pe aceste site-uri este gratuită și fără obligații.

😕 De ce valoarea XRP nu crește?

Chiar dacă Ripple ocupă locul trei pe piața criptomonedelor, prețul său se luptă să urce. Acest lucru poate fi explicat prin utilizarea sa destul de diferită de alte cryptos precum Bitcoin sau Ethereum. În plus, concurența dură în fața apariției noilor cripto-valute promițătoare este, de asemenea, pentru ceva.

👍Ce cripto să cumpăr în 2021?

În afară de Bitcoin, Ethereum și Ripple, care dețin poziții puternice pe piața criptomonedelor, alte active precum Dogecoin și Safemoon au atras interesul investitorilor de la începutul anului 2021.

⏳ Acum este timpul să cumpărați Ripple?

Deoarece prețul Ripple începe să experimenteze în prezent o fază de urcare, este, prin urmare, un moment bun să îl cumpărați, astfel încât să poată fi vândut spre sfârșitul anului, când prețul tinde, în general, să crească.

💡 Predicție XRP: Poate Ripple să ajungă la 100 USD?

De la înființare, prețul Ripple USD nu a depășit încă 3 USD. Prin urmare, este dificil de prezis până acum că prețul său poate ajunge la 100 de dolari.

= “”]

💡 Aveți alte întrebări sau comentarii despre Trading Ripple? Nu ezitați să ne lăsați un comentariu! 💡

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!