marți, iunie 18, 2024
Trading.roTradingSmall Caps Trading

Small Caps Trading

Este un fapt: tranzacționarea este în plină expansiune de câțiva ani. Mulți comercianți sunt interesați doar de acțiuni cu capacitate mare, în timp ce alții preferă capitaluri mici? Pentru moment, nu este încă o companie de renume. Cu toate acestea, ele prezintă un potențial enorm. Dovadă, specialiștii din piața de valori cred că comercianții care exclud tranzacționarea cu capitalizare mică riscă să piardă multe oportunități.

Ce Este un Small Caps Trading – Definiție

A Small Cap este o companie mică cu o evaluare de piață mică . Mai exact, este o companie listată cu o valoare totală a acțiunilor în circulație de mai puțin de 2 miliarde de dolari. De cele mai multe ori, un Small Cap se referă la o companie nouă, în creștere.

Brokeri de Top pentru Investiții în Small Caps

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Într-adevăr, pe piețele de valori, există companii de diferite dimensiuni:

 • Les Big Caps
 • Les Mid Caps,
 • Les Small Caps
 • Les Micro Caps
 • Nano Caps

De ce să Investim în Small Caps Trading

Tranzacționarea acțiunilor cu capitalizare mică este adesea considerată o investiție riscantă, datorită dimensiunii sale. Da, dar orice investiție este! Dovada este că până și capacele mari au avut zile proaste. Unele au fost prada fraudei interne, ducând la pierderea încrederii multor acționari.

Toate acestea pentru a vă spune dimensiunea unei companii nu este în niciun caz un factor primordial în a determina dacă este sau nu o investiție bună. În realitate, Small Cap Trading are avantaje și dezavantaje. Esti interesat? Începeți tranzacționarea.

1.Small Caps Trading: Analiză Fundamentală pentru Prioritizare

Pentru ca o investiție într-o capitalizare mică să fie plătită, trebuie să vă bazați pe analize fundamentale. Small Caps Trading te poate îmbogăți într-adevăr Dar riscați să plătiți scump dacă nu știți cum să evaluați relevanța unui stoc înainte de fiecare investiție.

2. Small Caps Trading Pro

Tranzacționarea cu capitalizare mică reprezintă investiții excelente pentru începători. Dacă doriți să creșteți performanța portofoliului dvs., trebuie să:

 • Învață să cumperi stocurile potrivite la momentul potrivit
 • Profitați de stocuri care oferă performanțe rapide
 • Profitați de acțiunile care asigură performanțe senine, dar pe termen lung

Pe scurt, trebuie să vă comportați ca un profesionist și să știți cum să selectați Small Caps ce vi se potrivesc.

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC și FinCEN

                                          Crypto Monnaies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Ripple, Cardano, Dash, EOS, NEO, Stellar

Anul fundației :
2007


Mod de plată  : card de credit, bancar, Klarna / Ready, PayPal, Moneybookers și Neteller

Avantajele Investițiilor în Small Caps Trading

Definiția Small Caps Trading este setul de operațiuni de vânzare și cumpărare efectuate pe piețele financiare. Pe de altă parte, va fi necesar să ne concentrăm doar asupra companiilor care nu prezintă o capitalizare de piață puternică. Acestea sunt companii clasificate în categoria C a Eurolist.

Aveți grijă, însă, această clasificare nu înseamnă în niciun fel că acestea sunt companii neinteresante. Dimpotrivă, tranzacționarea cu capitalizare mică oferă oportunități semnificative.

1. Small Cap oferă un potențial de creștere mai mare

Comparativ cu Big Caps, Small Caps au un potențial de creștere mai mare. Cei mai mulți dintre ei sunt companii în creștere, care sunt în proces de a deveni Big Caps. Înseamnă doar că, dacă alegeți investiția potrivită, se poate dovedi mai mult decât merită.

2. Informațiile privind Small Caps Stocks sunt limitate

Comparativ cu informațiile dezvăluite cu majuscule mari și mari, cele despre majuscule sunt menite să fie mai discrete. Și, dintr-un motiv întemeiat, specialiștii în bursă acordă puțină atenție capitalurilor mici. Dar putem vedea acest lucru ca pe o oportunitate. Într-adevăr, această lipsă de analiză poate duce la o mai bună stabilire a prețurilor acțiunilor cu capitalizare mică. Acest lucru permite investitorilor să obțină o rentabilitate excelentă a investițiilor lor.

3. Prețul acțiunilor nu este cu adevărat influențat de instituțiile financiare

Trebuie să știți că investiția instituțiilor financiare este reglementată. De exemplu, nu pot investi foarte mult în Small Caps Trading. Astfel, există un risc redus de creștere a prețului acțiunilor din cauza investițiilor mari ale instituțiilor financiare mari.

Dezavantajele Investițiilor în Small CapsTrading 

La fel ca orice tranzacție financiară, investițiile în tranzacționarea Small Caps au și unele dezavantaje.

1. Riscul Ridicat

Conform Review-urilor de tranzacționare a capitalurilor mici, investiția în acțiuni cu capitalizare mică implică un risc mai mare. Primul risc se referă la modelul de afaceri Small Cap. Într-adevăr, fiabilitatea sa rămâne de demonstrat. De asemenea, trebuie amintit că un model de afaceri defectuos duce direct la rezultate financiare și operaționale slabe.

Pe de altă parte, există dificultățile Small Caps în accesarea noilor surse de finanțare. Astfel, se luptă să umple golurile din fluxul lor de numerar.

2. Lichiditate Redusă

Prin termenul „lichiditate a unui activ” se înțelege faptul că acesta poate fi cumpărat sau vândut rapid fără ca acesta să aibă un efect major asupra prețului. Conceptul este foarte simplu: cu cât o companie este mai lichidă, cu atât este mai ușor și mai rapid de tranzacționat. Această lichiditate redusă a capitalurilor mici complică, prin urmare, tranzacțiile. De asemenea, rezultă indisponibilitatea stocurilor cu prețuri bune de cumpărare.

Cum să Cumpărați Acțiuni Small Caps?

Acum există mai multe platforme care oferă informații, precum și analize relevante cu privire la Small Caps Trading. Un lucru important de reținut, totuși, este că, deși unele platforme de tranzacționare cu capitalizare mică oferă sfaturi utile, altele nu sunt la fel de fiabile. De exemplu, site urile Fume Small Caps Trading au o reputație proastă pe Internet.

etoro logo

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC și FinCEN

Anul fundației :
2007

Sediul central  : Limassol, Cipru

Depozit minim :
200 USD

67% din conturile CFD cu amănuntul pierd bani.

Pe lângă platforme, puteți găsi și informații utile pe rețelele de socializare. Acesta este în special cazul Twitter Small Caps Trading . Același lucru este valabil și pentru Small Cap Trading View , o platformă care vă permite să faceți cercetări.

În ceea ce privește investiția în sine, vă sunt disponibile mai multe soluții. Cităm în special:

 • le Day Trading,
 • Achiziție directă,
 • ETF,
 • fonduri clasice.

1. Le Day Trading Small Caps

Tranzacționarea pe zi este definită ca cumpărarea și vânzarea de acțiuni în aceeași zi. Minuscule Day Trading interesant dovedește dacă știi să profite de mici mișcări de preț ale zilei. Rețineți, totuși, că nu generează câștiguri sau venituri regulate peste noapte, cu excepția Small Caps și a Big Caps.

2. Achiziție directă

Investiția directă este o strategie destul de dificilă pentru Small Caps Trading . De asemenea, este nevoie de timp. Pe de altă parte, oferă o rentabilitate mai atractivă pe termen mediu și lung. Cumpărarea directă se poate face prin valori mobiliare live pe care le puteți deține printr-un cont de valori mobiliare.

3. L’ETF (fonduri tranzacționate la bursă)

Pe piața Small Caps Trading, perioadele de volatilitate pot reapărea adesea. Aceasta înseamnă că o investiție ETF poate fi considerată cea mai benefică strategie. Într-adevăr, investiția într-un ETF se dorește a fi mai ușoară și mai puțin costisitoare. Mai mult, în lumea Small Caps Trading European, diversificarea investițiilor cu ETF-uri se prezintă ca cea mai sigură modalitate de abordare a tranzacționării SCT cu capitalizare mică (în special pentru un investitor independent).

4. Fonduri clasice de OPCVM (instituție de investiții colective în valori transferabile)

Investiția în Small Caps prin intermediul OPCVM este, de asemenea, o alternativă bună. Aceasta constă în încredințarea gestionării banilor dvs. unei organizații specializate în investiții și investiții. Aceasta este atât o soluție practică, cât și o soluție economică.

Primele 7 Acțiuni Interesante din Small Caps Europene în 2021

Iată o listă neexhaustivă a celor mai bune ETF-uri:

 • SPDR MSCI Europe ETF cu pondere mică în valoare capitalizată
 • WisdomTree Europe SmallCap Dividend UCITS ETF Acc
 • BNP Paribas Easy MSCI Europe Small capital SRI S-Séries 5% ETF plătit UCITS
 • SPDR MSCI Europe Small Cap UCITS ETF
 • Wisdom Tree Europe Smallcap Dividend UCITS ETF
 • Lyxor MSCI EMU Small Cap UCITS ETF-Acc
 • IShares STOXX Europe Small 200 UCITS ETF (DE)

Notă: Diversificarea investițiilor dvs. cu ETF-uri este esențială pentru a reduce riscurile în tranzacționarea Small Caps.

Cele 2 Small Caps Americane de Urmărit cu Atenție în 2021

L’Aeterna Zentaris INC. – AEZS (Nasdaq)

Aceasta este o acțiune în sectorul biotehnologiei. Capitalizarea sa de piață este de aproximativ 137 milioane dolari. Datorită noilor produse pe care le oferă, AEZS atrage din ce în ce mai mulți investitori.

The Carparts.com- PRTS (Nasdaq)

Este o acțiune în sectorul producției de piese auto. Capitalizarea sa de piață se apropie de 850 de milioane de dolari. Schimbarea în management a permis acestei companii să realizeze o creștere incredibilă în ultimii ani.

Unele Întrebări Frecvente Despre Small Caps Trading

Da și nu ! Depinde de mai mulți factori, inclusiv: - planul de tranzacționare, - dimensiunea contului. În timp ce prețul mai mic al Small Caps atrage adesea comercianții, se poate prezenta ca un mare risc de tranzacționare.

Din nou, totul depinde de fiecare comerciant, de obiectivele lor și, cel mai important, de nivelul de risc pe care doresc să îl asume.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!