marți, iunie 18, 2024
Trading.roNeclasificatWhselfinvest Părere 2021

Whselfinvest Părere 2021

WH Selfinvest este un broker reglementat în mai multe țări europene: de CSSF și Ministerul Finanțelor din Luxemburg, de FSMA din Belgia, AFM din Olanda, ACPR din Franța, BaFin din Germania și FINMA din Elveția. Atent la comunitatea sa, serviciul său pentru clienți este foarte dinamic. În ciuda valorii depunerii sale inițiale care este restrictivă, acest broker vă permite să tranzacționați CFD-uri, Forex și Futures. Putem avea încredere în WH Selfinvest? DA

Alegerea unui broker este un pas foarte important în implementarea unei strategii câștigătoare pe piețele financiare. Dar, în fața numeroaselor sale oferte, pe cine să aleg? Răspunsul la această întrebare necesită luarea în considerare a mai multor parametri pe baza ofertelor brokerului online și, de asemenea, a opiniilor relevante ale utilizatorilor săi. Pentru a vă ghida în această căutare, dezvoltăm această recenzie cuprinzătoare a brokerului online WH Selfinvest.

Este un broker de tranzacționare de încredere? Este potrivit pentru comercianții începători ?

WH Selfinvest Recenzii ale Clienților

Mai mulți utilizatori ai serviciilor WH Selfinvest s-au exprimat cu privire la calitatea serviciilor oferite de acest broker. Iată un tabel care rezumă aceste recenzii ale clienților WH Selfinvest colectate pe Google (Google play, TradingView, Google My Business, Youtube WH Selfinvest …).

Recenzie client WHSelfInvest

Notă Client WHSelfInvest

opinia lui Algurinho PE WHSelfInvest

păcat că piața este limitată cu WH

opinia lui ReussirEnBourse WHSelfInvest

Testez pentru moment. Va urma

WHSelfInvest Broker Recenzii Sambel

Actualizare mare. Un mare salt înainte, asocierea cu viziunea de tranzacționare este un schimbător de jocuri. Acum putem analiza cu adevărat pe un laptop sau mai bine pe o tabletă. Bună inițiativă care investește

Broker WHSelfInvest nu întârzie la toate recenziile

Aplicația integrează acum interfața grafică TradingView, care este mai bună decât cea a NanoTrader.

 Recenzie WHSelfInvest de Jean-Francois Grasset

Nu este rău, dar lipsă de funcții Nu este posibil să acoperiți biletul de comandă. Pacat ca este posibil pe aplicatia Windows.

Recenzii despre N. pe WHSelfInvest Broker

Foarte, foarte rău și cu adevărat groaznic că aduceți o astfel de aplicație pe piață. Pentru o companie care se pare că era sinonimă cu calitatea, acest lucru a fost foarte rău! Plasarea comenzilor este un dezastru, iar calculul dimensiunii poziției este imposibil. Nu înțeleg de ce nu ne-am gândit la asta. Programatorul trebuie să nu fi avut nici o idee despre întregul subiect. Îi lipsesc o mulțime de elemente de bază simple. Sunt într-adevăr foarte dezamăgit de WHS. Rău!

WHSelfInvest opinia lui Kim Com

Doar rahat ... La începutul anului 2019 am primit aplicația mobilă de la whs pentru a o testa. Nu deosebit de extins, dar a fost destinat doar ca o alternativă pentru tranzacționarea pe termen scurt în deplasare. Dar a funcționat atât de bine încât la un moment dat am tranzacționat doar pe smartphone-ul meu. Tehnologie ...

Recenzie WHSelfInvest de Timo Heck

Aplicație foarte bună

WHSelfInvest sas Swiderski Recenzii

Înalt

Recenzia lui Jens Lehmann pe WHSelfInvest Broker

Nu știu cât de des ar trebui să dezinstalez această aplicație pentru a vedea graficele ... Dacă schimb unitatea de timp a graficului, nu se încarcă mai multe grafice și începe din nou!

Broker WHSelfInvest opinia lui pascal grave

nu este specific pentru acest videoclip, ci pentru toate testele din spate. Doar pentru a vă spune că, prin cunoașterea trecutului, este foarte ușor să câștigați, dar mâine este cu totul altă poveste și aceasta nu o știți. Fii atent, fii atent ...

Opinia lui Arnaud despre WHSelfInvest Broker

Personal, nu sunt un fan al pledării pentru tranzacționarea roboților fără să insist insistent asupra faptului că este IMPOSIBIL să creezi un robot automat de tranzacționare care să te facă să câștigi ... cei mai deștepți oameni de pe planetă. iar cel mai bun pe care îl au este semiautomat, care trebuie parametrizat frecvent. Chiar și un robot adecvat pentru tranzacționarea de recuzită nu va fi niciodată eficient pe termen lung dacă nu monitorizați și corectați setările. Cred că ar trebui să subliniezi asta un pic mai mult, îmi imaginez că nu ai vrea să fii acuzat că vindeți visul: P

Recenzie Proastă Despre WHSelfInvest

În practică, există 3 puncte care îi fac pe unii comercianți nemulțumiți de ofertele brokerului WH Selfinvest. În primul rând, există un depozit inițial din care suma necesară este foarte mare. Într-adevăr, pentru a începe tranzacționarea cu brokerul, trebuie să depuneți o sumă minimă de 2.500 de euro.

În al doilea rând, serviciul de brokeraj WH Selfinvest oferă un număr extrem de limitat de active. Pot fi tranzacționate până la 70 de perechi valutare. În afară de această opțiune, puteți tranzacționa și active cum ar fi contracte futures, CFD-uri, mărfuri și acțiuni.

Într-un al treilea punct de vedere, brokerul oferă foarte puține avantaje tarifare. De exemplu, comercianții trebuie să plătească încă niște tarife pentru whselfinvest . Există taxe de retragere pentru fiecare tranzacție. Singura scutire disponibilă la WH Selfinvest este accesibilă numai în timpul primei tranzacții de retragere din fiecare lună. Pentru următoarele operațiuni, trebuie să plătiți taxe care sunt stabilite în funcție de moneda de bază a contului de comerciant.

Recenzii Despre Serviciul Clienți

Serviciul pentru clienți este un criteriu important în evaluarea calității ofertelor unui broker. Prin urmare, este necesar să evidențiem opinia utilizatorilor WH Selfinvest cu privire la serviciul brokerului.

WH Selfinvest oferă servicii eficiente pentru clienți, prin intermediul cărora abonații își pot prezenta zilnic dificultățile. Canalele oferite de acesta din urmă sunt numeroase. Acestea pot fi contactate prin e-mail, telefon sau chat direct. De asemenea, trebuie să anunțați că există un forum de investiții proprii înființat de broker, unde puteți găsi răspunsuri la multe întrebări. Este un creuset pentru schimbul de experiențe ale utilizatorilor și obținerea de răspunsuri de la comunitatea ta.

Cine este WH Selfinvest?

Creat în 1998, are sediul în Luxemburg, de unde oferă clienților săi mai multe servicii de tranzacționare. Acest broker este prezent și în Franța, Elveția, Germania, Olanda și Belgia, cu reprezentanțe.

WH Selfinvest deține o licență de broker, o licență de agent de comision și o licență de administrator de active în țara sa de instalare. De asemenea, este supus standardelor diferitelor țări în care își are birourile și își oferă serviciile. Activ pe continentul european, unde are o comunitate mare de utilizatori, operează și în America și în multe alte țări.

WH SEFLINVEST ADRESA

Cele oferte de WH Selfinvest sunt multe și interesante . Pentru a afla mai multe, am deschis un cont la acest broker pentru a testa și a asigura fiabilitatea acestuia în serviciile oferite clienților săi. Descoperiți informațiile care ne determină să declarăm acest broker de încredere pentru a-și desfășura operațiunile de tranzacționare.

ECN Broker sau Market Maker?

Diferența dintre un broker ECN și un marker de piață constă în câteva aspecte cheie. De exemplu, un ECN joacă rolul unui intermediar simplu cu clienții săi. Pe de altă parte, un marker de piață creează prețuri și lichidități. Alegerea dintre cele două modele depinde de profilul dvs. și de strategia dvs. Fiecare dintre opțiunile sale are avantaje și dezavantaje.

WH Selfinvest este un ECN recunoscut pentru serviciile sale de calitate oferite clienților săi. Prin urmare, transmite informațiile și comenzile abonaților săi pe piața de tranzacționare. Este un semn de transparență să oferi comercianților toate șansele de succes. Deschideți un cont la acest furnizor de servicii de tranzacționare pentru a primi o părere WHSelfinvest .

Câteva Informații despre WH Selfinvest Broker

BROKER WH SELFINVEST

Anul creației

1998

Regulament

 • CSSF - Luxemburg

 • ACPR - Franța

 • BAFIN - Germania

Spreaduri medii

 • EUR / USD: 0,8

 • AUD/CAD : 2,0

 • Motorină: 150

 • Cafea C Spot: 20

Activele propuse

 • Valute

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe mărfuri  

 • Obligațiuni CFD

 • CFD-uri pe stocuri

 • Futures

Platforme de tranzacționare

 • MetaTrader 4

 • Ninjatrader

Depozit minim

 •  500 € pentru un cont standard

 • 2.500 € pentru un cont profesional

Mijloace de plata

 • transfer bancar 

Clientul serviciului

 • Page contact sur site

 • Telefon

 • E-mail

Ce Recompense Primește WH SelfInvest?

O altă modalitate de a face bilanțul recenziilor WHSelfInvest este de a verifica lista de recompense . Acesta este un set de trofee care expune și asigură publicului calitatea și eforturile brokerului de a-și satisface comunitatea. Pe acest criteriu, WH SelfInvest urcă cu ușurință în partea de sus a podiumului cu numeroase premii care îi merită. Lista este lungă, dar trebuie să ne amintim:

 • 2020  : Cea mai bună platformă de tranzacționare, executarea comenzilor și posibilități de comandă (revista bursieră „€ uro am Sonntag” ). Ales patru ani consecutivi.
 • 2020  : În top 3 dintre cei mai buni brokeri Futures și CFD. Ales 6 ani la rând în top 3.
 • 2020 : „Cel mai bun broker 2020” și „Lista de onoare a celor mai buni brokeri” de Fuchs Briefe.
 • 2019 : Cel mai bun broker „satisfacția generală a clienților și în 14 domenii cheie de servicii măsurate”. »(Societate de cercetare în domeniul tendințelor investiționale).
 • 2019 : Marele Premiu pentru Excelență, Best Future Broker, primit la târgul de analiză tehnică din acest an de la Paris.
 • 2019 : Broker preferat datorită platformei sale excelente de tranzacționare NanoTrader, de către Asociația Germană a Analiștilor Tehnici (VTAD).
 • 2019 : „Lista de onoare a celor mai buni brokeri” (de Fuchs Briefe).

Reglementarea Broker WH Selfinvest

În desfășurarea activității sale de intermediere, WH Selfinvest a respectat legile și diferitele dispoziții în vigoare în mai multe țări. Astfel, are multe autorizații care justifică serviciile oferite.

WH Selfinvest SA deține:

 • O licență de broker (nr. 42798) emisă de Ministerul Finanțelor din Luxemburg
 • O licență de broker (nr. 36399) emisă de Ministerul Finanțelor din Luxemburg

Pentru a-și extinde activitățile, WH Selfinvest a deschis o reprezentanță în Franța și Germania:

 • sucursala franceză (nr. 18.943 acpr) în cadrul „ Autorității de control și rezoluție prudențială” (ACPR) și Banque de France;
 • sucursala din Germania sub numărul 122635 și sub controlul „Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht” (BAFIN);
 • reprezentare în Elveția în cadrul „  Autorității federale de supraveghere a pieței financiare” (FINMA);
 • reprezentare în Belgia în cadrul „  Autorității pentru servicii și piețe financiare” (FSMA );
 • reprezentare în Olanda sub „  Autoriteit Financiële Markten” (AFM) .

Toate aceste autorizații arată seriozitatea brokerului și atenția de a oferi comercianților un serviciu de calitate. Pentru a ne îmbogăți mai bine opinia WHSelfinvest , descoperiți o altă listă de brokeri care oferă și fiabilitate utilizatorilor lor.

Broker WH Selfinvest France, Există?

Brokerul WH Selfinvest nu este recunoscut în Franța sub denumirea WH Selfinvest France. Cu toate acestea, este înregistrată în Franța pentru a-și furniza serviciile prin intermediul Autorității de control și rezoluție prudențiale sub numărul 18 943 ACPR. Deține, de asemenea, o autorizație de la Banque de France. Prin urmare, francezii pot utiliza serviciile acestui broker pentru diferitele lor operațiuni pe piața financiară.

Broker Autorizat AMF sau Nu?

WH Selfinvest își poate oferi serviciile de tranzacționare în Franța. Activitățile sale sunt guvernate de dispozițiile ACPR și Banque de France, care este autorizată de AMF. Prin urmare, este un broker AMF autorizat.

Ce Protecții Oferă WH Selfinvest Pentru Client?

WH Selfinvest asigură calitatea serviciilor oferite membrilor comunității sale. Astfel, se iau mai multe măsuri pentru a garanta transparența și buna gestionare a fondurilor clienților.

Depozitele clienților destinate activităților de tranzacționare sunt separate de fondurile companiei WH Selfinvest. În funcție de țară și de tipul de cont, fondurile sunt depuse la o instituție de credit de încredere cu garanții. Astfel, pentru depozitele efectuate în Luxemburg, Franța și Germania, fiecare client (deponent) este protejat până la 1.000.000 EUR pe depozit și pe bancă.

În Luxemburg, această garanție este asigurată de Fondul de garantare a depozitelor din Luxemburg (FGDL) și de Fondul de garantare și rezoluție a depozitelor (FGDR) din Franța. În Germania, această protecție este oferită de „Einlagensicherungsfonds des Bundesverbandes deutscher Banken”. Pentru fondurile depuse în Marea Britanie, fiecare client este protejat până la 75.000 GBP.

În cazul insolvabilității companiei WH Selfinvest SA, sistemul de compensare a investitorilor din Luxemburg (SIIL)  oferă o protecție de 25.000 EUR. În cazul insolvabilității partenerilor englezi ai WH Selfinvest SA, FSCS garantează investițiile până la o sumă de 50.000 GBP.

Ce Protecții Pentru Datele Clienților WH SelfInvest?

WH SelfInvest face un punct de onoare în problema protecției datelor clienților. Astfel, respectă diferitele dispoziții ale Regulamentului general al UE privind protecția datelor (GDPR). Cardul de confidențialitate al brokerului oferă mai multe detalii despre diferiții parametri luați în considerare.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că brokerul folosește doar informațiile furnizate de utilizatorii platformei sale pentru a le oferi un serviciu mai bun. Prin urmare, aceste date nu sunt partajate cu alte surse externe.

Putem Avea Încredere în WH Selfinvest?

Este normal să ne întrebăm despre fiabilitatea unui broker online. Pentru a situa mai bine și a oferi o opinie relevantă WHSelfinvest , trebuie să faceți referire la anumite criterii. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să vă asigurați că accesați site-ul oficial al WH Selfinvest.

După finalizarea acestui pas, trebuie acordată o atenție specială diferitelor autorizații deținute de acest furnizor de servicii de tranzacționare în regiunea dvs. Ca reamintire, WH Selfinvest este autorizat în multe țări ale Uniunii Europene. Acest lucru este justificat și de diferitele reprezentări deschise de broker.

Înșelătorie WH Selfinvest ?

Până în prezent, nu au fost raportate notificări de înșelătorie de către membrii comunității WH Selfinvest. Acesta este un semn al seriozității brokerului în serviciile oferite. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați întotdeauna că utilizați site-ul oficial al brokerului pentru a evita căderea asupra uzurpatorilor sau a site-urilor rău intenționate online.

Instrumente de Tranzacționare Oferite de WH Selfinvest

Ar fi incomplet să oferim o opinie WH Selfinvest fără a revizui diferitele instrumente oferite de acest furnizor de acces la piața financiară . Acesta oferă multe opțiuni utilizatorilor săi, cum ar fi CFD-uri, Forex, Futures și acțiuni.

CFD

În ceea ce privește CFD-urile, există mai multe posibilități. De exemplu, puteți tranzacționa CFD-uri, de piață, cum ar fi CFD-uri spot, mărfuri, CFD-uri futures și indici.

Forex

În ceea ce privește valutele, brokerul WH Selfinvest vă permite să tranzacționați mai multe perechi (mai mult de 80 de perechi valutare). În plus, este posibil să tranzacționați opțiuni cu o dimensiune a comenzii mai mare de 1000. Utilizatorul are, de asemenea, opțiunea de a tranzacționa forex bazate pe comisioane sau spread.

De asemenea, este posibil să tranzacționați contracte futures cu brokerul online WH Selfinvest. În acest scop, fiecare utilizator este liber să aleagă pachetul care corespunde profilului său de comerciant. De asemenea, poate opta pentru o combinație personalizată de platformă de tranzacționare. Celălalt avantaj al tranzacționării futures pe WH Selfinvest este că pachetul dvs. este reînnoit tacit la sfârșitul fiecărei luni.

Acțiuni

La nivel de acțiuni, brokerul WH Selfinvest oferă accesibilitate acestor utilizatori. Are multe oferte pentru a oferi comercianților șansa de a alege între mai multe acțiuni. Această observație nu ne-a scăpat în timpul investigației noastre pentru a stabili o opinie completă WHSelfinvest .

Pârghie pe Piața Bursieră la WH Selfinvest

Pârghia este un factor determinant într-o strategie de tranzacționare. Are atât avantaje, cât și dezavantaje. Totul depinde de strategia și nivelul de calificare. La WH Selfinvest, efectul de levier nu este cea mai bună afacere. Într-adevăr, brokerul oferă o pârghie maximă de 1: 50 abonaților săi. Această alegere ar fi pentru a limita pierderile acestor utilizatori. Acesta este un argument lăudabil! Acesta este un aspect care i-a adus multe recenzii proaste de la WHSelfinvest .

De asemenea, trebuie remarcat faptul că această ofertă este valabilă doar pentru tranzacționarea Forex. În cazul altor active, cum ar fi stocurile și metalele prețioase, efectul de levier variază între 1:20 și 1:30. Aceasta este cu mult sub oferta obișnuită disponibilă pe piață. 

Ce Tipuri de Conturi Pot Tranzacționa pe WH SelfInvest?

Pentru a lăsa alegerea utilizatorilor săi, WH SelfInvest le permite să aleagă între două tipuri de conturi. Acestea sunt contul standard și contul profesional. Fiecare dintre opțiunile sale are caracteristici diferite. Fiecare comerciant își poate alege în funcție de profilul său.

Cont Standard

Acesta este un cont de tranzacționare standard, fără o caracteristică specială. Utilizatorul acestui tip de cont este supus spread-urilor pentru diferitele tranzacții efectuate. Aceste spread-uri variază și sunt în jur de 2 pips pe tranzacție. Rețineți că spread-urile de pe acest cont sunt puțin mari în schimbul unui comision zero. Adică, comercianții din acest cont nu plătesc comisioane.

Cont Profesional

SE are în vedere o ofertă un pic particulară, deoarece veți beneficia de spreaduri mici și comision pe tranzacție. Aici spread-ul este destul de redus și în jur de 1 pip cu un comision fix de 0,035 USD per 1000 USD de tranzacție efectuată.

Pentru ce Tip de Cont este Recomandat WH SelfInvest?

Ofertele brokerului WH SelfInvest sunt puțin variate pentru a face o alegere. Cu toate acestea, fiecare categorie de comercianți se găsește într-un tip de cont. Astfel, contul standard este mult mai potrivit pentru comercianții începători. Dacă aveți un profil de comerciant care efectuează puține tranzacții într-o lună. Această primă formulă este foarte practică pentru dvs.

Contul profesional, așa cum sugerează și numele, este mult mai potrivit pentru comercianții profesioniști care fac tranzacții mari zilnic. Cu toate acestea, în comparație cu alți brokeri, oferta acestui broker nu este cea mai atractivă, deoarece costurile sale de tranzacție sunt mai mari. Răsfoiți ofertele eToro pentru a profita de cele mai bune condiții de tranzacționare.

Care Sunt Costurile WH SelfInvest Broker?

Această secțiune va fi dedicată în principal diferitelor onorarii pe care brokerul le aplică clienților săi. Pentru aceasta, veți descoperi spread-urile, comisioanele și swap-urile.

Spread

Spreadurile de investiții proprii sunt destul de reduse și se întind pe valute, contracte futures și acțiuni.

Spread-uri pe Forex

WH SelfInvest - Spread-uri Forex

EUR/AUD

1,0

EUR/CAD

2,0

EUR / CHF

1,0

GBP / NZD

6,0

GBP/CAD

2,0

GBP / USD

0,8

USD / CHF

0,9

AUD/USD

0,8

Sprea-uri Futues

WH SelfInvest - Spread-uri Futures

Activ

Produs

Motto

Spreads

Index

EU Stoxx 50

euro

3

Index

Franța 40

Euro

5 (10)

Index

Germania 30

euro

4 (8)

Index

Marea Britanie 100

lira sterlină

6 (8)

Index

Indicele volatilității SUA

USD

0,1

Metale

Aur (Sau)

USD

0,5

Metale

Argint (Argent)

USD

2,5

Rata dobânzii

Eurodolar

USD

0,02

Rata dobânzii

Euribor

Euro

0,02

Rata dobânzii

Sterling

lira sterlină

0,02

Energie

US Crude

USD

4

Energie

UK Crude

USD

5 (10)

Energie

Motorină

USD

150 (300)

Energie

Ulei încins

USD

40

Obligaţie

oameni

euro

0,2

Obligaţie

Federaţie

euro

0,3

Obligaţie

dragă

euro

0,2

Produse agricole

Cafea C Spot

USD

20

Produse agricole

Sugar 11 Fut

USD

0,06

Produse agricole

Vitele hrănitoare

USD

0,4

Agricultură

London Cocoa No7

lira sterlină

6

Spread-uri de Capitaluri proprii

WH SelfInvest - Spread pe acțiuni ale principalelor piețe din Franța

Euro

Spread corespunzător prețului suport

CHF

Spread corespunzător prețului suport

USD

Spread corespunzător prețului suport

Comisioane

Cu brokerul, politica de aplicare a comisionului variază în funcție de instrumentele pe care le tranzacționați. Prin urmare, există comisioane legate de valută, CDF, contracte futures și acțiuni de pe principalele piețe.

Forex

Pentru comercianții valutari, amintiți-vă că este posibil să alegeți tranzacția pe baza spread-ului și pe cea bazată pe comisioane. Aceste comisioane sunt relativ mici și reprezintă doar 0,035% din suma investită. Pentru a spune acest lucru, dacă plasați o comandă de cumpărare de 1000 EUR / USD, WH SelfInvest vă va retrage doar 0,035 euro ca comisioane.

CFD-uri

Platforma refuză să fie un producător de piață și permite entuziaștilor CFD să beneficieze de comisioane reduse. Acestea variază în funcție de tipul de cont activat. Prin urmare, deținătorii de conturi mini vor trebui să plătească doar 0,007%, în timp ce utilizatorilor unui cont standard li se va retrage un comision de 3 euro pe plasarea comenzii. Poate suna foarte mult, dar este posibil să obțineți o reducere de 66% pentru comercianții fideli.

Futures

Comisioanele aferente comenzilor futures sunt după cum urmează:

 • 3,20% per comandă pentru contracte futures în CHF, GBP și USD;
 • 2,20% per comandă pentru contracte futures în EUR.

Actiunile

Comisioanele continuă să fie mult mai mici atunci când se analizează brokerajul. În ceea ce privește principalele piețe, acestea sunt defalcate după cum urmează:

 • Acțiuni în EUR  : comision de 0,09% cu 5,95 euro ca taxă minimă;
 • Acțiuni în USD  : comision de 0,01%, cu o taxă minimă de 4,95 USD;
 • Acțiuni în CHF  : comision de 0,09% cu 9,65 franci elvețieni ca taxă minimă;
 • Acțiuni în AUD  : 0,15% comision cu 10 dolari australieni ca taxă minimă;
 • Acțiuni în CAD  : comision de 0,2% cu 10 dolari canadieni ca taxă minimă;
 • Acțiuni în GBP  : 0,10% comision cu 9,95 GBP ca taxă minimă;
 • Acțiuni în HKD  : 0,15% comision cu 25 de dolari din Hong Kong ca taxă minimă;
 • Acțiuni în JPY  : 0,15% comision cu 500 de yeni ca taxă minimă;
 • Acțiuni în NOK și SEK : comision 0,10% cu 89 de coroane ca taxă minimă;
 • Acțiuni SGD  : 0,15% comision cu 5 dolari Singapore ca taxă minimă.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că tranzacționarea pe acțiuni este oferită de acest broker în legătură cu brokeri interacționali (wh selfinvest – brokeri interactive). Acesta este un activ, deoarece transferurile de cont între acești doi brokeri sunt gratuite.

Swapuri

În conformitate cu noile sale reguli de tranzacționare, site-ul aplică swap-uri pentru tranzacțiile executate pe piața valutară și CFD. În mod convenabil, comerciantul plătește swap-ul instituțional umflat cu 0,5 pip. În schimb, primește un swap instituțional redus cu 0,5 pip. Este important să ne amintim că acesta este pragul maxim pe care WH SelfInvest îl aplică clienților săi. Acest element nu își lasă indiferentă comunitatea, care își dă opinia WH SelfInvest.

Alte Comisioane ale Brokerului

Aceste informații pot părea irelevante pentru unii, dar este de o mare importanță să aveți o opinie completă WHSelfInvest . Prin urmare, trebuie remarcat faptul că există și alte taxe care sunt aplicate de acest broker. Unele oferte care sunt de obicei disponibile gratuit sunt generate de bani pe platforma sa. Aceasta este, de exemplu, versiunea completă a NanoTrader și opțiunea WHSelfinvest VPS care se plătește . În plus față de suma mare a depozitului, comerciantul ar trebui să se aștepte să achite alte taxe pentru a beneficia de servicii complete.

Cu toate acestea, brokerul WH SelfInvest trebuie să fie creditat că nu percepe nicio taxă pentru inactivitate sau taxe de comandă anulate. Prin urmare, aceste aspecte trebuie luate în considerare la luarea unei decizii.

Platforme de Trading Disponibile la WH SelfInvest

Instrumentul de lucru și funcționalitățile fac parte din elementele de analiză pentru o opinie completă WHSelfinvest. Pentru diferitele dvs. intervenții pe piața de valori, brokerul oferă acces la două platforme de tranzacționare: MetaTrader 4 și NanoTrader. Acestea sunt accesibile într-o versiune funcțională WHSelfInvest pentru mobil pe aplicația Wh SelfInvest pentru Android și pe iPhone.

Concentrați-vă pe MetaTrader 4

Încă cunoscută sub acronimul WHS MT4, această platformă a fost mult timp apreciată de clienții brokerului. Datorită instrumentului său „Expert Advisors”, facilitează efectuarea analizelor. De asemenea, îl puteți schimba pe tabloul de bord al aplicației pentru a vă configura strategiile. Accesibil pe Windows și Mac, WHS MT4 rămâne gratuit și funcțional doar pentru CFD și tranzacționare valutară.

NanoTrader

Fost cunoscută sub numele de WHS FutureStation Nano, aici aveți marca comercială a WH SelfInvest. Foarte versatil, oferă acces la forex, CFD-uri, contracte futures, acțiuni, produse structurate și tranzacționare de opțiuni. Este, de asemenea, platforma ideală pentru începătorii care doresc să se cufunde în lumea burselor online. În acest scop, include aproape 15 instrumente de tranzacționare gratuite, 80 de strategii de investiții, 30 de scanere gratuite și multe alte avantaje.

O puteți obține în două versiuni: NanoTrader Free și NanoTrader Full. Versiunea gratuită se referă la software-ul gratuit pentru conturile demo. În ceea ce privește versiunea NanoTrader completă, aceasta corespunde conturilor reale.

Alte Platforme de Tranzacționare

În afară de platformele Mt4 și NanoTrader , brokerul WH SelfInvest oferă și alte soluții adecvate. Astfel, comercianții futures pot folosi Sierra Charts, Ninjatrader, Trade Navigator. De asemenea, își adaptează instrumentele de tranzacționare la utilizatorii sistemului Linus. Acest broker oferă și platforme whtrinvest webtrader ; Prorealtime, tradingview și cloud trading. Cu toate acestea, este un serviciu cu plată.

Diferitele sale opțiuni îl ajută pe trader să își configureze mai bine graficul de tranzacționare și să definească instrumentele care se potrivesc strategiei sale. Există, de exemplu, diagrama renko wh autoinvest, în bare, linii, căpușe, lumânări etc. Prin urmare, puteți face backtest pentru autoinvestire sau puteți utiliza un API whinvestit cu date existente în condiții normale de tranzacționare.

Slippage și Executarea Comenzilor la WH SelfInvest

Slippage este un fenomen care frustrează mulți comercianți, deoarece nu vă permite să profitați de o intrare bună. La WH SelfInvest, nu veți vedea acest tip de inconvenient. S-a stabilit că 98% din ordinele executate nu suferă de derapaje sau re-listare. Acesta este un avantaj care îl obligă pe cineva să dea o opinie pozitivă asupra autoinvestirii .

În ceea ce privește executarea comenzilor, aceasta este cu o viteză impresionantă. Utilizatorii nu înregistrează nicio eroare în timpul plasării. Spre deosebire de unii brokeri dubioși care se ocupă de tranzacții, acest broker înregistrează comanda dvs. și o execută în fracțiuni de secundă.

Instruiri Oferite de WH SelfInvest

Unul dintre avantajele serioase pe care trebuie să le recunoască acest broker este capacitatea sa de a oferi mai multe tipuri de instruire clienților săi. Acestea includ în special:

 • seminarii;
 • seminarii web sau teleconferințe;
 • ebook gratuit whselfinvest ;
 • prezentări etc.

Datorită crizei actuale de sănătate, sunt accesibile doar teleconferințele. Platforma oferă o serie de teme pe diferite agende pe care le puteți urmări de acasă. În lista următoarelor seminarii web programate, aveți următoarele subiecte:

 • Totul despre CFD brut din SUA fără expirare;
 • Ultimele știri la WH SelfInvest în februarie;
 • Investiți mai bine datorită efectelor pieței;
 • Tranzacționare swing și tranzacționare de zi cu strategia Daily Dax.

Pentru a-l accesa, nu trebuie decât să vă înregistrați pe site-ul oficial WH SelfInvest pentru a cunoaște toate detaliile necesare.

Calculator de Trading și alte Instrumente Oferite de WH SelfInvest

Ofertele brokerului WH SelfInvest sunt numeroase și optează pentru a oferi cea mai bună calitate a serviciilor abonaților săi . Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acesta din urmă nu oferă abonaților un calculator de tranzacționare sau un convertor de monedă.

Comercianții săi beneficiază totuși de o multitudine de instrumente și indicatori de tranzacționare care reprezintă active pentru dezvoltarea unei strategii câștigătoare. Găsiți peste 25 de instrumente și indicatori de tranzacționare utilizabili. Aveți :

 • wh selfinvest cfd margin;
 • wh selfinvest heikin ashi;
 • wh selfinvest ichimoku, etc.

. Înregistrați-vă pentru a avea opinia dvs. WHSelfinvest .

WH SelfInvest Oferă un Bonus de Bun Venit?

WH SelfInvest nu oferă abonaților săi bonus de primire sau ofertă promoțională. Trebuie să se recunoască faptul că este rar să beneficiezi de astfel de opțiuni de stimulare din partea brokerilor europeni.

În caz contrar, oferă multe soluții de formare gratuite pentru a oferi fiecărui comerciant, în special începătorilor, șansa de a-și îmbunătăți strategia și de a obține profituri. Oferta de cont demo WHSelfInvest este, de asemenea, oferită și constituie un activ semnificativ pentru primii săi pași pe piața de tranzacționare online.

Care Sunt Opțiunile Pentru a Deveni Partener WH SelfInvest?

Calitatea de membru nu face parte din catalogul de servicii oferite de WH SelfInvest comunității sale. Prin urmare, nu este posibil să deveniți un partener WH SelfInvest.

Trebuie subliniat că, spre deosebire de acest broker, există mulți alți concurenți care oferă alternative mai bune. Descoperiți condițiile și ofertele de parteneriat ale brokerului online eToro .

Alec_Stocks_RO

Cum Să Contactați WH Selfinvest?

WH Selfinvest oferă abonaților săi numeroase soluții pentru contactarea acestuia. În fiecare țară în care are un birou, există personal gata să se ocupe de diferitele dvs. preocupări.

 • Site internet : https://www.whselfinvest.fr/fr-fr/
 • Telefon: 
  • LU: +352 42 80 42 81
  • FR: +33 (0) 1 48 01 47 61
  • CH: +41 44 350 42 40
  • Fax: +33 (0) 1 48 01 47 62

WH SelfInvest vs Alți Brokers

Pentru a obține o opinie completă WHSelfInvest, este necesar să se ia în considerare toate ofertele acestui broker, dar și să se facă o comparație cu cele ale altor jucători din domeniul său. Deci, pentru a vă oferi mai bine o imagine de ansamblu mai bună, iată un tabel de comparație.

Trebuie remarcat faptul că lista nu este exhaustivă. Puteți extinde analiza și la alți brokeri. De exemplu :

 • wh selfinvest vs captrader;
 • wh selfinvest vs ig Markets;
 • whselfinvest vs ig.


Agent

Cont deschis

Depozit minim

Regulament

Platforme

Active comerciale


Înștiințare

500 €

 • CSSF

 • ACPR

 • BAFIN

 • MT4

 • NanoTrader

 • Forex

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe obligațiuni

 • Futures

100 €

 • FCA

 • CySEC

 • FSCA

 • FSA

 • LFSA

 • MT4

 • Forex

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe obligațiuni

 • Futures

100 €

 • FCA

 • CySEC

 • ASIC

 • FSA

 • MT4

 • MT5

 • MetaTrader Supreme Edition

 • Forex

 • Acțiuni fizice

 • ETF

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe ETF-uri

 • CFD-uri pe obligațiuni

 • CFD-uri pe Futures

100 €

 • FINMA

 • FCMC

 • JFSA

 • MT4

 • JForex

 • Forex

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe ETF-uri

 • CFD-uri pe obligațiuni

200 $

 • FCA

 • CySEC

 • ASIC

 • Platforma EToro WebTrader Classic

 • Platforma EToro WebTrader ProCharts

 • Forex

 • Acțiuni fizice

 • ETF

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe ETF-uri

200 €

 • FCA

 • ASIC

 • CySEC

 • FSAS

 • MT4

 • MT5

 • cTrader

 • Forex

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe obligațiuni

 • CFD-uri pe Futures

200 $

 • FCA

 • ASIC

 • DFSA

 • MT4

 • MT5

 • cTrader

 • Forex

 • CFD sur Indices de Devises

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

5 $

 • FCA

 • ASIC

 • DFSA

 • CySEC

 • MT4

 • MT5

 • Forex

 • Acțiuni fizice

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

250 €

 • FCA

 • CySEC

 • KNF

 • BIFSC

 • Cnmv

 • Bafin

 • MT4

 • xStation 5

 • Forex

 • Acțiuni fizice

 • ETF

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe ETF-uri

WH SelfInvest Este Cel Mai Bun Broker Forex sau Bursier?

Beneficii

 Dezavantaje

 • Mulți ani de experiență                                                                                                                     

 • Serviciu clienți dinamic și atent

 • Fara alunecare

 • Toate tehnicile de tranzacționare autorizate (scalping, swing, hedging etc.)

 • Oferta cont demo

 • Disponibilitatea multor resurse de învățare

 • Suma inițială a depozitului este prea mare

 • Puține active disponibile pentru tranzacționare

 • Indisponibilitatea platformei WH SelfInvest MT5

 • Nu este accesibil clienților din SUA

 • Puține resurse de depozit

Broker de tranzacționare reglementat, cu mulți ani de experiență, WH SelfInvest prezintă încă deficiențe majore. Suma ridicată a depozitului inițial, mijloacele de plată și nivelul scăzut al efectului de levier sunt toate elemente care îi împotrivesc. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că brokerul are grijă să ofere comercianților din comunitatea sa multe instrumente practice de utilizat pentru a stabili o strategie câștigătoare pe piețe. De asemenea, a primit multe distincții care îl fac o soluție bună pentru meserii profesionale.

Opțiunile oferite de brokerul WH SelfInvest nu facilitează o inițiere bună pentru începători. Primul obstacol major care trebuie depășit este condițiile sale de deschidere a contului. Opiniile utilizatorilor comunității sale sunt puține și niciun caz de înșelătorie nu a fost observat într-o manieră sau adus în fața unei instanțe împotriva brokerului. Acesta este apoi un angajament de seriozitate și în serviciile oferite.

Pentru a face primii pași pe piața de tranzacționare online sau pentru a profita de oferte mai bune, brokeri precum eToro oferă multe opțiuni mai potrivite. De asemenea, luând în considerare numărul de instrumente oferite, depozitul minim, condițiile de plată și multe alte avantaje.

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

🏠WH SelfInvest Este un broker reglementat?

WH SelfInvest, este un broker online de încredere, cu numeroase autorizații. Se află sub controlul BaFin, CSSF, FSMA și AMF.

💶Care este suma minimă a depozitului pentru a deschide un cont de tranzacționare real cu WH SelfInvest?

Pentru a deschide un cont de tranzacționare, comerciantul trebuie să depună 500 EUR pentru un cont standard și 2.500 EUR pentru un cont profesional.

🌍Din ce țară provine WH SelfInvest Broker?

WH SelfInvest este un broker creat în 1998 și cu sediul în Luxemburg.

💡Ce tipuri de conturi oferă brokerul WH SelfInvest?

WH SelfInvest oferă comunității sale două categorii de conturi. Există contul standard și contul profesional.

💳Care sunt metodele de depunere acceptate la WH SelfInvest?

La WH SelfInvest depozitele se fac doar prin transfer bancar.

🔎Putem scalp cu WHSelfInvest?

Da, sunt permise toate tipurile de tranzacționare.

🏅Care este cea mai bună alternativă la WhSelfinvest?

Comunitatea noastră de tranzacționare apreciază în mod special următorii brokeri: Vantage FX (pentru primirea sa bonus și pârghia acestuia), Axi (pentru instrumentele sale avansate de tranzacționare) și eToro (pentru simplitatea sa).

 

Folosești WH Selfinvest și vrei să împărtășești experiența ta? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!