marți, iunie 18, 2024
Trading.roNeclasificatAxiTrader Părere

AxiTrader Părere

Fondat în 2007 în Australia, AxiTrader este un broker cunoscut pentru caracteristicile sale avantajoase pentru investitori. De asemenea, acest broker oferă clienților săi o reglementare cu multe organizații și autorități mondiale, spread-uri și comisioane reduse, precum și o platformă de tranzacționare de ultimă generație. Cu toate acestea, se pune întrebarea dacă AxiTrader este într-adevăr un broker de încredere pe piața financiară? Iată recenzia noastră completă AxiTrader .

Recenzii ale clienților despre AxiTrader

Cele mai AxiTrader comentarii am găsit pe Trustpilot sunt foarte pozitive. Într-adevăr, brokerul este foarte bine plasat printre brokerii de pe piața financiară dacă se bazează pe ceea ce spun clienții pe forumul axitrader.

AXITRADER 2021 Recenzie clienți

Notă Client AXITRADER 2021

Avis de Christophe Friant sur Axitrader

Fiabile și de calitate. Serviciul pentru clienți este de top. Continuare buna.

Recenzie Axitrader de Mohammed Lefdili

Serviciu excelent foarte ușor unul dintre cei mai buni brokeri.

Opinion de Dumonceau Guy sur Axitrader

Tocmai m-am înscris din 09/10/2020 și aștept o lună să dau o părere credibilă.

Recenzia lui Dhiya despre AxiTrader

Excelenți brokeri pe care îi iubesc atât de mult.

Avis AxiTrader de Elisabeth Pascal 

Bună, m-am alăturat recent Axitrader. Sunt foarte mulțumit de serviciul oferit. Găsim în același timp eficiență, rapiditate și seriozitate în acțiunile desfășurate. întâmpinarea este amabilă, profesională și adaptată la solicitarea interlocutorului cu explicații simple concise. Aș dori să mulțumesc întregii echipe AXITRADER.

Opinion de Pascal Elisabeth sur AxiTrader

Eficiență serioasă a competențelor

Recenzii Kyfran pe AxiTrader

Totul este perfect. Foarte bună treabă.

Experiența GlobalTrade Ben pe AxiTrader

Aplicatie excelenta !!!! Foarte fluid, cu un serviciu pentru clienți foarte eficient. Înregistrarea este rapidă și ușoară Nu mai mult de 10 minute în partea de sus . Puteți găsi diferite tipuri și mijloace de plată pentru a vă credita contul. Transferul de bani este rapid. În prezent folosesc Mt4 în partea de sus.
Am pus 6 stele ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Avis AxiTrader de Anasou57

E grozav, recomand 

Opinion de Clara sur Axitrader

Foarte bun pentru depozit, cu toate acestea, cea mai proastă experiență cu retrageri. Aceasta a fost experiența mea de ceva vreme, în cele din urmă m-am prezentat (evelynwilliam189 pe gee mail) Trebuie să recunosc, nu numai că a reușit să-mi recupereze banii, pot spune că tranzacționarea a fost lină și interesantă datorită lui Tahibroshey.

Recenzia lui SirRowland Robert pe AxiTrader

Axitrader este unul dintre cei 10 brokeri pe care i-am folosit și experiența cu Axitrader de anul trecut a fost uimitoare. Mă actualizează mereu și mă țin la curent cu toate. Retragerea este rapidă și ușoară, cu munca bună a întregii echipe, recomand întotdeauna prietenilor mei să treacă la Axitrader și ei sunt, de asemenea, fericiți și ne distrăm bine cu negocierile cu Axitrader. Cu stimă, Axitrader este cel mai bun și mai eficient broker pe care l-am cunoscut de la tranzacționare. Cu toată treaba bună, am observat ceva despre retragere acum câteva zile, când mă retrag din contul meu Gbp nu se întâmplă nimic. Cu toate acestea, mi se scad 15 euro din contul meu. Altfel pot spune că aș vota întotdeauna pentru Axitrader 100%, sunt cei mai buni și i-aș alege întotdeauna 98,5% pentru munca lor grea și excelent în orice moment. Fie ca Dumnezeu Atotputernic să vă binecuvânteze și să vă dea putere să vă continuați lucrarea.

Avis AxiTrader de Seblon Nekwaya

Cel mai bun broker, spread redus, retragere rapidă, o echipă excelentă și atentă. Îmi place acest broker.

Axi Trader avis de Dumsane Linda Andile Mkhatshwa

Axitrader este cel mai bun broker cu un depozit minim de 0 USD, retragere ușoară, iar spread-ul este foarte bun. Serviciul de asistență este receptiv și întotdeauna la timp pentru a vă ajuta. Tocmai am început să folosesc axitrader recent și îmi place deja.

Avis axitrader de Theodoric Job Lingan

Ori de câte ori cer asistență, agenții sunt întotdeauna atenți, de ajutor și cunoscuți.

Opinion de Arthur Naud Dautreppe sur AxiTrader

Sunt francez și sunt cu AxiTrader de 1 an acum. Prezent mereu când am nevoie de el și în funcție de evoluția mea. Îmi place AxiTrader.

Avis de Louhamane Ali sur AxiTrader

Mi-am recuperat banii cu profit și a fost o experiență foarte frumoasă.

Bunicii din Katlego Mafafo

AxiTrader s-a întrecut de-a lungul anilor. Vasta sa experiență și cunoștințe despre piața financiară internațională vă vor economisi timp și bani în ceea ce privește execuția și cercetarea. Echipa contribuie foarte mult la relația profesională și apreciez tot ce au făcut pentru mine.

Experiență de Rangarirai Ndhlovu

Am fost sfătuit de un prieten și am avut servicii excelente, depășind așteptările mele. Serviciile lor sunt printre cele mai bune pe care le-am cunoscut. Toate întrebările mele au fost tratate cu cea mai mare ușurință. Mulțumesc Ligafrica pentru că m-a consilia.

Avis AxiTrader de Koon Eng SIM

Sunt cu Axi de aproape 2 ani acum. Sunt impresionat de cât de repede a fost finanțat contul. Retragerea dintr-un cont bancar este, de asemenea, foarte rapidă. Și mai ales pentru conversia monedei în moneda locală pentru retragerea la banca locală. Continuați să vă îmbunătățiți serviciul.

Axi trader avis de Irfan Suwito

Broker de nivel superior, cu spread-uri rezonabile și servicii excelente pentru clienți. Sunt în Canada și nu există mulți brokeri la care să vă puteți înregistra. Dar am putut să mă înregistrez la AxiTrader datorită celor două licențe ale sale.

[wptb id="30365" not found ]

Recenzii ale brokerilor în cifre

AXITRADER LA O privire

Data crearii

2007

Regulament

 • FCA - Regatul Unit

 • ASFL - Australie

 • ASIC - Australia

 • DFSA - Dubai

Spreaduri medii

 • EUR / USD: 1.1

 • DAX 30: 0,5

 • CAC 40: 0,5

 • Dow Jones: 1

 • Sau: 6.0 

 • Ulei: 0,01

Activele propuse

 • Valute

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe mărfuri  

 • Obligațiuni CFD

 • CFD-uri pe ETF-uri

 • Achiziționarea de acțiuni reale

 • Opțiuni

Platforme de tranzacționare

 • MetaTrader 4

 • WebTrader

 • MetaTrader 4 NexGen

 • Application mobile de trading

Depozit minim

0 €

Mijloace de plata

 • Carte bancaire

 • transfer bancar 

 • Skrill

 • Neteller

 • BPay

Clientul serviciului

 • E-mail

 • Conversație online

 • Telefon

Cine este AxiTrader

Broker online creat de investitori care tranzacționează, AxiTrader este un broker cunoscut pentru calitatea serviciilor, spread-urile restrânse și diversitatea activelor sale tranzacționabile. Compania comercială australiană, AxiTrader, a început în Australia în 2007, înainte de a-și extinde orizonturile la Londra în 2012. Ulterior, a devenit cunoscută și mai mult, operând în China din 2015.

Datorită numeroaselor sale puncte forte, există acum opinii pozitive axitrader emise de comercianți. El se angajează să-și susțină clienții și să le ofere tot ajutorul de care au nevoie în tranzacționare. De la crearea sa în 2007, AxiTrader a reușit să își dezvolte serviciile și să se alinieze printre cei mai mari brokeri de pe piețele financiare. Un broker reglementat și autorizat, AxiTrader oferă, de asemenea, spread-uri competitive care îl plasează printre cei mai buni brokeri din lume. În plus, oferă executarea rapidă și ușoară a comenzilor.

ECN Broker sau Market Maker?

AxiTrader este mai presus de toate un broker de tip ECN. Într-adevăr, este un broker care folosește un mod de tranzacționare care este atât simplu, cât și transparent. Astfel, în calitate de broker ECN, AxiTrader oferă numeroase avantaje clienților săi. De exemplu, permite direct comercianților să tranzacționeze cu principalii jucători de pe piață fără intervenția intermediarilor tradiționali. Acest lucru face ca executarea comenzilor să fie mai rapidă și mai ușoară în interesul comerciantului. Deoarece orice intervenție a dealerilor va fi eliminată, comercianții vor putea, de asemenea, să beneficieze de un preț de negociere mai bun la tranzacții. În calitate de broker ECN, remunerația AxiTrader se bazează apoi pe volumul tranzacționat și uneori poate lua forma unor comisioane. Broker Forex și CFD,

Putem avea încredere în AxiTrader?

Opiniile despre fiabilitatea unui broker afectează foarte mult alegerea comercianților. Într-adevăr, înainte de a vă încredința banii unui broker, vă întrebați întotdeauna dacă este sau nu o platformă de încredere. La fel ca toți brokerii respectați de pe piață, AxiTrader are reglementări cu multe țări din întreaga lume. Această condiție este foarte importantă, deoarece face posibilă demonstrarea faptului că brokerul este perfect de încredere și că are autorizația de a opera în domeniul tranzacționării. Pentru a câștiga încrederea comercianților și mai mult, AxiTrader implementează un anumit nivel de securitate pentru fondurile clienților săi. În plus, întrucât compania este membră a FSCS sau Schema de compensare a serviciilor financiare, clienții beneficiază de protecția insolvenței AxiTrader. Aceasta este’

Escrocherie pe AxiTrader

Nici o recenzie AxiTrader nu a pătat până acum reputația brokerului. Într-adevăr, este într-adevăr un broker de încredere, legitim și sigur. Scorul de încredere acordat de clienți este întotdeauna foarte mare. Astfel, opiniile AxiTrader cu privire la fiabilitatea sa sunt unul dintre cele mai mari active ale brokerului, pe lângă luarea în considerare a nevoilor comercianților.

Regulamentele AxiTrader

AxiTrader este o companie comercială cunoscută de mulți comercianți. În calitate de broker recunoscut, beneficiază de reglementări și reglementări de la numeroase organizații și autorități din întreaga lume. Aceste diferite autorități sunt:

 • ASIC- Australia : AxiTrader este reglementat de Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții.
 • FCA- Marea Britanie : Autoritatea pentru conduită financiară autorizează și reglementează, de asemenea, AxiTrader.
 • DSFA- Dubai : AxiTrader a deschis o sucursală în Dubai în 2018. Astfel, brokerul are acum reglementări la DSFA sau la Autoritatea pentru Servicii Financiare din Dubai.
 • FMA- Noua Zeelandă : În plus față de aceste autorități, AxiTrader este reglementată de FMA sau de Autoritatea piețelor financiare din Noua Zeelandă din 2018.

Broker AMF sau nu?

Întrucât este un broker australian de forex, AxiTrader nu este autorizat de AMF sau de Autorité des Marchés Financiers. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează în niciun fel fiabilitatea și profesionalismul acestuia. Într-adevăr, chiar dacă nu este reglementat de AMF, AxiTrader este autorizat de regulatorul australian ASIC și de autoritatea britanică FCA.

Există AxiTrader France?

AxiTrader nu are nicio companie în Franța. Într-adevăr, chiar dacă are multe reglementări în țări din întreaga lume, AxiTrader nu este un broker AMF. Cu toate acestea, chiar dacă nu există AxiTrader France, brokerul este încă disponibil pentru comercianții francezi. Astfel, este perfect sigur și legal să tranzacționați pe AxiTrader pentru un francez.

Ce protecții pentru fondurile clienților?

Pentru a garanta securitatea investițiilor clienților săi, AxiTrader se asigură că fondurile lor sunt deținute în conturi separate. Segregarea conturilor clienților AxiTrader se efectuează la bănci de nivel superior. Apoi, AxiTrader oferă un program suplimentar pentru a-și asigura clienții. Într-adevăr, brokerul este înregistrat la Schema de compensare a serviciilor financiare. Calitatea de membru al acestui program îi permite să își protejeze clienții chiar și în caz de insolvență. Acesta din urmă poate avea dreptul la o acoperire de 50.000 EUR în caz de neplată a brokerului.

În plus față de securitatea oferită fondurilor clienților, AxiTrader garantează și securitatea informațiilor și a datelor personale ale comercianților săi, asigurând criptarea acestora.

Recenzii ale brokerilor

Cel mai bun broker

Opinia clienților

Clienți de satisfacție 

Admiral Markets

98%

Etoro

96%

AxiTrade

96%

XTB

95%

Pepperstone

92%

Fxcm

91%

Recompense primite de broker

De-a lungul anilor de activitate, AxiTrader s-a remarcat din competiție. Într-adevăr, a câștigat multe recompense considerabile datorită punctelor sale forte de broker. Pentru început, AxiTrader a câștigat premiul „Cel mai bun spread” la China International Online Trading Expo sau CiOT Expo. Apoi, la același eveniment, în 2013, AxiTrader a primit premiul pentru cel mai bun program IB și afiliat din lume, precum și cel mai bun broker forestier din Asia. În plus, AxiTrader a fost recunoscut ca cel mai bun furnizor de Forex cel mai recomandat din Australia și numărul 1 pentru asistență pentru clienți în raportul Australian Investment Trends în 2013. În anul următor, brokerul a primit premiul câștigătorului de la „Instituția financiară a anului” la Asia- Pacific Financial Investment Association.

Dar exploatările sale nu se termină aici. De fapt, în 2017, AxiTrader a câștigat premiul „Cel mai de încredere broker” la prețurile Forex. La acest premiu se adaugă premiul „cea mai mare satisfacție a clienților” din raportul Australian Investment Trends. Dar totuși, în 2018, AxiTrader a primit multe premii. Într-adevăr, el a fost câștigătorul premiului „Cel mai bun furnizor MT4” de către comparebrokerforex.com. Australian. De asemenea, a câștigat primul loc pentru „Cel mai de încredere Forex Broker” în cadrul premiului Forex din Marea Britanie.

Recompense AxiTrader
Premiile Axitrader 2019-2020

Pentru ce tip de cont recomandăm AxiTrader

La fel ca majoritatea brokerilor cunoscuți, AxiTrader oferă comercianților diferite tipuri de conturi. La rândul său, AxiTrader oferă clienților săi două tipuri de conturi: contul standard MT4 și contul MT4 Pro. Deși aceste două conturi oferă beneficii destul de diferite, ambele pot fi configurate foarte liber. De asemenea, contul standard, cum ar fi contul pro, nu necesită un depozit minim.

Cu toate acestea, în cadrul unui cont MT4 standard, nu se aplică comisioane și spread-urile încep de la 1,0 sâmburi. Cu un cont MT4 Pro, se aplică un comision de 7 USD, iar spread-urile încep de la 0,0pips. În caz contrar, aceste două tipuri de conturi au mai multe asemănări decât diferențe. Într-adevăr, ambele oferă tranzacționare mobilă, MT4 NexGen, tranzacționare automată cu peste 80 de perechi valutare, dar și o marjă de până la 400: 1.

Pentru a oferi comercianților săi posibilitatea de a experimenta tranzacționarea AxiTrader, brokerul le oferă alegerea între un cont real și un cont demo.

Cont demonstrativ AxiTrader

La fel ca majoritatea brokerilor, AxiTrader oferă clienților un cont demo. Contul demonstrativ AxiTrader este gratuit și fără obligații. Pe o perioadă de 30 de zile, traderul va avea ocazia să experimenteze tranzacționarea AxiTrader cu 50.000 $ în bani virtuali la dispoziția sa. Acest cont demo permite clientului să aibă o imagine de ansamblu directă a platformei de tranzacționare în condiții în timp real. Pentru aceasta, brokerul va avea acces la același mediu cu cel al pieței reale. Cele 30 de zile oferite de AxiTrader ca parte a unui cont demo ar trebui să fie suficiente pentru potențialii investitori. Această perioadă este, de asemenea, suficient de largă pentru a permite unui începător să-și dezvolte abilitățile fără a risca bani reali.

Cu toate acestea, este perfect posibil ca traderul să prelungească durata contului demonstrativ pentru o perioadă nelimitată. Cu toate acestea, va fi necesar să treceți prin deschiderea unui cont real. Apoi, managerul de cont se va ocupa de modificarea setărilor contului pentru a se asigura că contul demo nu expiră.

Cont real AxiTrader

Pentru comercianții care aleg să înceapă tranzacționarea directă cu AxiTrader, este foarte ușor să deschideți un cont AxiTrader. În primul rând, va trebui să completați un formular de înregistrare pe site-ul web AxiTrader. Apoi, pentru a-și proteja contul, este necesar ca comerciantul să-și confirme identitatea. Înregistrarea este rapidă și ușoară, deoarece se face în întregime online. Odată ce contul dvs. este creat, tot ce trebuie să faceți este să îl finanțați pentru a începe tranzacționarea cu AxiTrader.

Recenzii de servicii pentru clienți

Pentru cea mai mare satisfacție a clienților săi, AxiTrader oferă asistență pentru clienți 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână. În plus, o echipă multilingvă este disponibilă pentru clienți pentru toate nevoile de tranzacționare de pe platformă. Într-adevăr, serviciul pentru clienți este disponibil în 6 limbi și este prezent în 12 țări diferite. În calitate de comercianți, fondatorii AxiTrader au acordat un punct de onoare calității serviciului pentru clienți. Astfel, garantează cel mai bun serviciu posibil pentru clienții săi. Astfel, AxiTrader este disponibil prin e-mail, prin contact telefonic, dar și prin chat live.

Pentru a se distinge și mai mult de concurență, AxiTrader oferă tuturor clienților săi manageri de cont dedicați sau manageri de cont dedicați. Aceștia sunt agenți profesioniști și de ajutor care vă oferă un serviciu adaptat nevoilor dumneavoastră. Acești agenți vor putea ajuta comerciantul indiferent de tipul său de cont sau de operațiunea care urmează să fie efectuată.

Dacă nu ați putut obține un agent direct, este disponibil și serviciul de apel invers. Tot ce trebuie să faceți este să completați „Solicitați un apel înapoi” și un agent vă va contacta pentru a vă ajuta să vă satisfaceți nevoile.

Astfel, putem spune că serviciul pentru clienți Axitrader oferă profesionalism, disponibilitate și competență clienților. Comercianții se pot baza pe agenți indiferent de situație și indiferent de nevoile lor.

Taxe la AxiTrader

Întrucât a fost creat de comercianții investitori, AxiTrader este un broker care înțelege pe deplin ce înseamnă taxele și costurile pentru clienți. În primul rând, brokerul nu percepe taxe pentru depozite sau retrageri și cu atât mai puțin pentru inactivitatea contului. În plus, nu necesită nicio sumă minimă pentru depozit și, prin urmare, comerciantul este liber să depună suma dorită. De asemenea, AxiTrader oferă unele dintre cele mai mici taxe de tranzacționare de pe piață. Astfel, putem spune că taxele aplicate de AxiTrader sunt destul de favorabile pentru comercianți.

Spread

De obicei, AxiTrader oferă spread-uri strânse și foarte competitive. Astfel, el permite clienților săi să obțină profitul maxim posibil. Într-adevăr, indiferent dacă este vorba de valute, indici și mărfuri, clienții pot beneficia de cele mai bune spread-uri de pe piață. De asemenea, AxiTrader este un broker care se străduiește să garanteze transparența spread-urilor sale cât mai mult posibil. Dar, ca întotdeauna, spread-urile depind de valute și instrumente financiare.

Spread pe Forex

 AXITRADER - Spreads sur Forex

EUR / USD

1.24

USD / JPY

1

GPB / USD

1.73

USD / CHF

1.66

NZD / USD

1.50

EUR / GPB

2.4

Spread pe mărfuri

 AXITRADER - Produse răspândite

AUR

26.82

ARGINT

1.4

PLATINĂ

0.01

PALADIU

0.01

ULEI

0.05

Spread pe indici

 AXITRADER - Spread Indici

CAC40

0.5

FTSE ChinaA50

1

DAX 30

0.5

DJ30

1

Euro Stoxx 50

1

FTSE 100

0.5

Nasdaq 100

0.25

Nikkei 225

5

Comisioane

Dacă traderul optează pentru un cont MT4 standard, AxiTrader nu prevede niciun comision. În acest caz, spread-urile încep de la 1,0 sâmburi. Pe de altă parte, pentru un cont Pro Mt4, veți avea nevoie de un comision de 7 USD, cu toate acestea AxiTrader oferă un spread de până la 0,0 pip. Taxele și comisioanele oferite de AxiTrader sunt printre cele mai profitabile și competitive de pe piața financiară în comparație cu cele oferite de unii brokeri.

Swapuri

Rata swap-ului este similară cu costul overnight sau rollover care trebuie plătit sau câștigat pentru părăsirea unei poziții dincolo de o anumită perioadă în tranzacțiile valutare. Aceasta este apoi rata dobânzii la banii împrumutați de comerciant de la broker. AxiTrader prevede ca taxele să fie aplicate la sfârșitul zilei de tranzacționare în zilele deja indicate de broker.

Este foarte important să monitorizați rata swapului, deoarece are un impact asupra rezultatelor tranzacționării.

Taxe de administrare

AxiTrader nu oferă taxe de administrare pentru comercianții care deschid un cont la broker. Într-adevăr, nu există taxe ascunse, taxe de depozit sau chiar taxe de retragere. De asemenea, brokerul nu percepe comisioane de inactivitate a contului către comercianții săi. Această absență a taxelor de administrare este, de asemenea, un mare avantaj al brokerului față de concurență.

Alte cheltuieli

Dacă brokerul AxiTrader nu percepe comisioane, depozite / retrageri sau inactivitate către clienții săi, există totuși unele taxe care merită atenția noastră. Într-adevăr, ca parte a unui cont pro MT4, comerciantul va percepe un comision de 7 USD. În afară de acest comision, AxiTrader nu percepe alte comisioane clienților săi.

Pârghia oferită de AxiTrader

AxiTrader este un broker care oferă posibilitatea de a tranzacționa Forex și CFD-uri. Acest lucru se datorează faptului că aceste instrumente prezintă un nivel destul de ridicat de risc de a pierde bani din cauza efectului de levier. Astfel, cu cât este mai mare efectul de levier, cu atât este mai mare riscul de a pierde.

În contextul unui cont la AxiTrader, efectul de levier sau marca poate fi de până la 400: 1. Cu toate acestea, în calitate de broker reglementat de FCA, comercianții de pe platformă își vor vedea pârghia limitată la 1: 300 în conformitate cu reglementările axitrader esma ale Uniunii Europene. Cele axitrader ESMA comentarii rămân favorabile, deoarece aceasta este o limitare impusă pentru a proteja agentul economic.

Instrumente financiare oferite de AxiTrader

Spre marea satisfacție a comercianților săi, AxiTrader oferă o gamă largă de instrumente financiare. De la Forex, mărfuri până la indici, acest broker oferă întreaga gamă de instrumente financiare negociabile pe piață. Iată lista acestor instrumente:

 • Monede : aproape 80 de perechi valutare, inclusiv EUR, USD, PLN, GPB, CHF, NZD, CAD.
 • Indici : CAC40, FTSE China 50, DAX, Dow J, Euro Stoxx 50, Nikkei 250, NasDaq …
 • Materii prime : cupru, petrol, gaz, cafea, cacao.
 • Metale prețioase : aur, argint
 • Pariuri răspândite.

Platformele de tranzacționare oferite de AxiTrader

Pe lângă diferitele instrumente financiare oferite de AxiTrader, brokerul pune la dispoziția clienților platforma MetaTrader 4. Este o platformă avansată de tranzacționare dezvoltată printre cele mai populare printre traderi. Utilizatorul va avea acces la platforma MetaTrader 4 indiferent de dispozitivul pe care îl folosește. Într-adevăr, MetaTrader este disponibil în mai multe versiuni pentru PC, Mac și iPhone, dar și pentru Android. Cu toate acestea, AxiTrader nu oferă platformei MetaTrader 5 comercianților săi.

MT4 WebTrader

Clientul va avea acces la această platformă prin contul său AxiTrader. Aceasta este o versiune optimizată a platformei pentru performanțe web mai ușoare.

MetaTrader 4

Este una dintre cele mai populare platforme de pe piața financiară. Cu un singur clic, aveți acces la toate facilitățile. În plus, deoarece platforma este compatibilă cu Expert Advisor terță parte, permite tranzacționarea complet automatizată. De asemenea, mai multe funcții terțe și extensii sunt adăugate la MetaTrader 4 pentru a asigura o experiență de tranzacționare mai bună pentru comercianți.

MetaTrader 4 NexGen

Utilizatorii pot opta și pentru versiunea NexGen a MetaTrader cu AxiTrader. Aceasta este cea mai recentă generație de MetaTrader 4 oferită clienților cu executare mai bună a comenzilor și instrumente de gestionare mai avansate. Într-adevăr, MetaTrader 4 NexGen oferă acces la mai multe instrumente precum:

 • Un indicator de sentiment : care vă permite să cunoașteți direct tendințele pieței, să reduceți riscul de erori și să găsiți cele mai bune oportunități;
 • O fereastră de corelație : identificarea de noi oportunități și reducerea erorilor de gestionare a banilor;
 • O nouă fereastră de terminal : Aceasta include mai multe funcționalități post-tranzacționare decât versiunile anterioare. Acestea sunt funcții de grup, alerte și OCO-uri.
 • Calendar economic : o funcție de alertă va fi asociată cu evenimente financiare importante pentru a permite comerciantului să urmeze acțiunile de pe piață.
 • Un card de sesiune : acesta arată orele de deschidere și închidere a piețelor mondiale.
 • Un mini manager : pentru a accesa piața mai repede și pentru a efectua mai rapid comenzi complexe.

Astfel, aceste funcționalități diferite atestă opiniile pozitive ale AxiTrader, în ciuda faptului că MetaTrader 4 este singura platformă pe care brokerul o oferă.

MT4 Multi-Account Manager

Această platformă permite clienților AxiTrader să gestioneze mai multe conturi printr-un singur terminal de tranzacționare. Acesta este un instrument care permite traderului să gestioneze un cont de bază și, în același timp, să execute operațiuni de tranzacționare în bloc pe alte conturi. Apoi, constă în îmbunătățirea considerabilă a tranzacționării, oferind comerciantului posibilitatea de a executa comenzi cu ridicata și de a utiliza un număr nelimitat de conturi. Cu toate acestea, MT4 Multi-Account Manager este deschis numai administratorilor de fonduri de investiții gestionate sau conturilor discreționare aprobate și reglementate.

Comparația platformelor de tranzacționare AxiTrader

MT4 WebTrader

MetaTrader 4

MT4 NexGen

 • Acces prin contul AxiTrader

 • Versiune optimizată a platformei

 • Performanță web mai ușoară

 • Acces la mai multe facilități

 • Compatibil cu expertul terț

 • Tranzactionare automata

 • Ultima versiune a MT4

 • Executarea comenzilor mai îmbunătățită

 • Instrumente de gestionare mai avansate 

Glisarea și executarea comenzii

Glisarea este diferența de preț care apare între momentul în care este emisă comanda de tranzacționare și momentul în care tranzacția este efectiv executată.

AxiTrader asigură executarea rapidă a operațiunilor de tranzacționare pentru utilizatorii săi. Această practică este implementată pentru a satisface cât mai mult posibil așteptările comercianților de pe platformă. Execuția nu numai că este rapidă, ci și precisă și simplă. Astfel, opiniile pozitive cu privire la executarea comenzii nu lipsesc pentru AxiTrader.

Instrumente de analiză ale brokerului

Pentru a îmbunătăți experiența de tranzacționare a comercianților săi, AxiTrader oferă, de asemenea, instrumente moderne de analiză. Aceste instrumente facilitează luarea deciziilor de către comercianți pe platformă. AxiTrader oferă apoi clienților săi următoarele elemente:

 • DupliTrade : Acest instrument automatizează tranzacționarea indicilor, mărfurilor și, de asemenea, a monedelor prin intermediul furnizorilor de strategii duplicate.
 • MyFXBook Autotrade : Aceasta este o aplicație de tranzacționare și tranzacționare socială axitrader. Acest lucru permite traderilor să urmărească sau să transmită altor investitori.
 • Tradență : platformă de tranzacționare socială cu funcție de schimb oglindă pe care să o urmezi și să faci ca cei mai buni investitori.
 • ZuluTrade : Aceasta este o platformă de tranzacționare care vă permite să urmăriți investitorii de succes și să aflați câteva strategii de tranzacționare eficiente. Această platformă vă va permite să aveți acces la instrumente precum ZuluGuard, care vă protejează împotriva strategiilor de tranzacționare volatile și a altor instrumente de gestionare a riscurilor.
 • Calendar economic : la fel ca majoritatea brokerilor de pe piață, AxiTrader oferă acces la un calendar economic. Acesta din urmă permite clienților să urmărească evenimente financiare importante. Brokerul afișează toate informațiile despre eveniment, țară, dată, oră, volum, valori reale și anterioare în calendarul său.
 • Știri de piață : Aceasta este o secțiune de blog AxiTrader care se referă la informarea clienților despre cele mai recente și cele mai relevante știri. Analizele pieței valutare vor fi publicate zilnic pe această secțiune.
 • Videoclipuri cu actualizări de piață pentru cei care preferă analiza video.

Instruire AxiTrader

Recenziile Axitrader cu privire la partea de instruire sunt cu siguranță cele mai pozitive de pe piață. Într-adevăr, pentru a ajuta comercianții să utilizeze corect platforma de tranzacționare, AxiTrader le oferă tutoriale video. Acesta este un curs complet de instruire care acoperă o serie de subiecte, cum ar fi instalarea, gestionarea tranzacțiilor, funcționalitățile de bază, navigatorul MT4 și multe alte elemente utile pentru utilizarea platformei. Instruirea oferită de AxiTrader include, de asemenea, un ghid cuprinzător pentru elementele de tranzacționare Forex MetaTrader 4.

Pentru a ajuta începătorii, AxiTrader oferă, de asemenea, o secțiune de instruire pe site pentru informații despre tranzacționarea tuturor lucrurilor. Pentru a ajuta comercianții să-și construiască sistemul de tranzacționare, AxiTrader le oferă o carte electronică gratuită. Acesta din urmă permite utilizatorilor să exploreze piața, intrarea pe piață, strategiile de ieșire, precum și măsurarea performanței.

În plus față de toate ofertele de instruire AxiTrader, clienții brokerului au acces și la Centrul de educație. Acestea sunt cursuri gratuite și tutoriale disponibile în 24 de limbi. Traderul va putea găsi videoclipuri la cerere, precum și cărți electronice despre elementele de bază ale tranzacționării valutare, tehnicile de analiză și dezvoltarea strategiilor sale de tranzacționare.

Cum să devii afiliat la AxiTrader?

La fel ca majoritatea brokerilor de pe piața financiară, AxiTrader oferă clienților săi un program de afiliere. Acesta este programul AxiAffiliates. Acesta din urmă permite comercianților să devină afiliați la broker și să beneficieze de mai multe avantaje, cum ar fi comisioane CPA axitrader ridicate, servicii de calitate de la broker, precum și asistență pentru clienți adaptată.

Astfel, putem spune că AxiAffiliates este un partener ideal pentru a vă îmbunătăți tranzacționarea și pentru a obține tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a face acest lucru.

Modalități de a contacta brokerul AxiTrader

Există mai multe canale posibile pentru a contacta brokerul AxiTrader:

 • Chat live: clienții pot începe un chat live prin intermediul site-ului AxiTrader.
 • Asistență telefonică: Asistența pentru clienți este disponibilă și prin telefon. Numărul variază în funcție de țara comerciantului:
 • Australia 1300 888 936
 • China 400 057 9816
 • Germania 0800 7244085
 • Hong Kong 800 903 578
 • Indonezia 0018030164060
 • Malaezia 1800 81 6529
 • Noua Zeelandă 0800 480 404
 • Singapore 800 120 6765
 • Spania 80 060 01 30
 • Thailanda 001800120664622
 • Regatul Unit 0800 018 3306

Cu toate acestea, AxiTrader prevede un număr internațional: +61 2 9965 5830

Comparația AxiTrader cu alți brokeri

Pentru a obține o imagine de ansamblu a ceea ce oferă cu adevărat AxiTrader, este esențială o comparație cu cei mai renumiți brokeri de pe piață.

Agent

Puncte Fort

Notă pentru clienți

 • Spreaduri strânse

 • Clientul serviciului

 • Depunere / Retragere gratuită

 • Neteller / Skrill

 • Spațiu educațional complet

 • Instrumente de tranzacționare

 • Broker listat la bursă

 • Gama largă de active

 • Analize de piață

 • Gama largă de produse

 • Broker listat

 • MT4 și MT 5

 • Aproape 75 de perechi valutare

 • Peste 15 ani de experiență

 • Depunere rapidă și gratuită

 • Broker cu experiență

 • Paypal

 • Se întinde bas

 • Platforme de tranzacționare excelente

 • Spreaduri destul de competitive

 • Serviciu de calitate pentru clienți

 • O gamă largă de instrumente de tranzacționare

AxiTrader vs Fxcm

Atât FCA, cât și ASIC reglementate, Fxcm și AxiTrader sunt brokeri siguri și fiabili. Pentru a face alegerea corectă între cei doi brokeri, este necesară o comparație. Chiar dacă acești doi brokeri oferă aceleași servicii de tranzacționare și același nivel de securitate pentru comercianți, există câteva puncte de diferență de remarcat. Într-adevăr, AxiTrader oferă clienților săi o selecție mai largă de instrumente financiare de tranzacționat. De asemenea, chiar dacă ambele oferă doar platforma MT4 utilizatorilor, AxiTrader se evidențiază oferind posibilitatea comercianților de a utiliza MT4 Mac. Pentru metodele de plată, Fxcm oferă doar transfer bancar și card de credit. Spre deosebire de AxiTrader, care oferă alte metode precum Neteller și Skrill.

AxiTrader vs Fxpro

Acești doi brokeri au aproximativ același rating general după comparația noastră. Cu toate acestea, în ciuda asemănărilor dintre ele, putem observa anumite diferențe cruciale care fac posibilă deosebirea lor. Într-adevăr, în primul rând, AxiTrader oferă o gamă mai largă de instrumente financiare negociabile cu aproape 80 de perechi valutare, comparativ cu 75 perechi pentru Fxpro. Cu toate acestea, când vine vorba de platforme de tranzacționare, Fxpro se remarcă prin oferirea celor mai utilizate două platforme și anume MT4 și MT5. La rândul său, AxiTrader permite comercianților să folosească MetaTrader 4. Pentru taxe, dacă AxiTrader nu prevede taxe de depunere și retragere, Fxpro solicită clienților săi o taxă de depozit.

AxiTrader vs IG

În urma comparației făcute între AxiTrader și IG, am putut demonstra că cei doi brokeri nu sunt foarte departe unul de celălalt. Într-adevăr, în ciuda experienței sale de 44 de ani pe piața financiară, IG nu se deosebește la fel de mult de AxiTrader. Cu toate acestea, își arată superioritatea în valută cu cele 90 de perechi valutare disponibile, în timp ce AxiTrader oferă 80 de perechi comercianților săi. În plus, în ceea ce privește platformele și instrumentele de tranzacționare, cei doi brokeri pun MT4 doar la dispoziția clienților săi. Pentru metodele de plată, IG introduce Paypal în lista sa și exclude Neteller și Skrill.

[maxbutton id = “30” url = “https://trading.ro/ig-markets-avis/” text = “IG Markets”]

AxiTrader vs Oanda

Trader Forex și CFD de aproape 22 de ani, Oanda este un broker cunoscut pentru reglementările sale și ani de experiență. Cu toate acestea, AxiTrader a câștigat un loc foarte bun printre cei mai buni brokeri Forex și CFD de pe piața financiară. Într-adevăr, oferă taxe și costuri mai avantajoase, dar și o gamă mai largă de perechi valutare decât Oanda. De asemenea, AxiTrader nu oferă Paypal printre mijloacele sale de plată, ceea ce este totuși cazul Oanda. Deci, dacă doriți să lucrați cu un broker cu experiență, Oanda este cea mai bună opțiune. Pe de altă parte, dacă doriți să tranzacționați cu un broker care oferă spreaduri strânse și competitive, este mai recomandat să apelați la AxiTrader.

[maxbutton id = “31” url = “https://trading.ro/oanda-trading-parere-2021/” text = “Oanda”]

Axitrader vs Pepperstone

În general, putem spune că AxiTrader este un broker mai bun decât Pepperstone. Într-adevăr, prima oferă 80 de perechi valutare disponibile traderilor săi împotriva a 61 de perechi doar pentru a doua. De asemenea, chiar dacă instrumentele financiare oferite sunt aproximativ aceleași, AxiTrader oferă o experiență de tranzacționare mult mai bună decât Pepperstone. În plus, AxiTrader nu prevede un depozit minim, spre deosebire de Pepperstone care necesită cel puțin 200 USD. Cu toate acestea, acesta din urmă se remarcă prin furnizarea tuturor metodelor de plată posibile, inclusiv Paypal, Neteller și Skrill. Astfel, comparația AxiTrader vs Pepperstone arată că brokerul australian câștigă Pepperstone.

AxiTrader vs XM

Ambii brokeri reglementați și reglementați de autorități din întreaga lume, AxiTrader și XM sunt recunoscuți pentru calitatea serviciilor lor și fiabilitatea lor. Cu toate acestea, pentru a face o alegere înțeleaptă, trebuie să știi cum să le deosebești. În primul rând, AxiTrader oferă clienților săi aproximativ 80 de perechi valutare, comparativ cu doar 55 de perechi pentru XM. Cu toate acestea, XM Group are un număr mai mare de instrumente financiare. Astfel, între XM și AxiTrader, comparația este destul de dură. Cu toate acestea, depinde și de nevoile dvs. de comerciant. Dacă doriți să beneficiați de o gamă largă de instrumente de tranzacționare, XM se întâmplă să fie cea mai bună alegere pentru dvs. Pe de altă parte, pentru a lucra cu un broker cu execuție ECN, AxiTrader este cea mai bună opțiune.

AxiTrader vs Xtb

După comparația făcută între AxiTrader și Xtb, am putut demonstra că Xtb este un broker mai bun decât AxiTrader. Într-adevăr, în primul rând, cu cei 18 ani de existență, Xtb are o cunoaștere și o stăpânire mult mai mari a pieței. Apoi, chiar dacă ambele oferă aproximativ aceleași taxe de tranzacționare, metodele de plată sunt destul de limitate cu AxiTrader. La fel și pentru instrumentele financiare negociabile, Xtb oferă mai multe instrumente de negociat. Cu toate acestea, atât AxiTrader, cât și Xtb pun la dispoziția clienților lor doar aplicațiile de tranzacționare MT4, Web Trader și mobile, în ceea ce privește platformele de tranzacționare. De asemenea, cei doi brokeri nu prevăd un depozit minim.

Opinii proaste despre AxiTrader

Chiar dacă AxiTrader se consideră unul dintre cei mai buni brokeri de forex MetaTrader 4 de pe piață, există câteva recenzii negative care merită atenția noastră. Într-adevăr, AxiTrader oferă clienților săi doar foarte puține mijloace de plată și mai ales pentru retragere. Astfel, posibilitatea comercianților de a face depozite și retrageri rămâne destul de limitată.

În rezumat: Avantaje și dezavantaje ale AxiTrader

AxiTrader și-a câștigat locul printre cei mai buni brokeri din întreaga lume. După ce am notat toate caracteristicile diferite ale acestui broker, să descoperim aici principalele sale avantaje și dezavantaje.

Beneficii

 • Broker reglementat și autorizat;
 • AxiTrader oferă executarea rapidă și ușoară a operațiunilor dvs. de tranzacționare;
 • Oferă o experiență de tranzacționare transparentă pentru toți comercianții săi;
 • Brokerul asigură o securitate optimă a fondurilor clienților săi;
 • Serviciu de asistență clienți disponibil 24 de ore pe zi și informat pentru toate nevoile comerciantului;
 • Platforma oferă o parte completă de instruire și material educațional în serviciul clienților săi și în special al începătorilor;
 • Fără taxe de administrare, depunere, retragere sau chiar inactivitate;
 • Platforme dezvoltate, avansate și extrem de funcționale;
 • Brokerul oferă spread-uri reduse și competitive;
 • Pariurile Spread sunt disponibile pe AxiTrader.

Dezavantaje

În ciuda locului bun pe care AxiTrader îl ocupă printre principalii brokeri de pe piață, unele recenzii negative ale axitraderului au evidențiat anumite dezavantaje care merită îmbunătățite.

 • Site-ul nu oferă clienților săi opțiunea unui cont islamic;
 • Lipsa de alegere în ceea ce privește platforma de tranzacționare. Într-adevăr, va fi necesar să folosiți MetaTrader 4 pentru a lucra pe AxiTrader, deoarece platforma nu are axitrader MetaTrader 5;
 • Nu există suficiente bonusuri axitrader, avantaje sau promovare în comparație cu concurența;
 • Contul demonstrativ AxiTrader este valabil doar 30 de zile. Această perioadă nu este suficientă pentru ca profesioniștii sau începătorii să testeze corect platforma conform recenziilor axitrader.

AxiTrader este cel mai bun broker Forex?

Potrivit opiniilor comercianților axi, brokerul este unul dintre marii jucători atunci când vine vorba de brokeri. Într-adevăr, se remarcă de concurență cu multe avantaje considerabile. Spreaduri reduse, servicii de calitate pentru clienți, o selecție largă de instrumente financiare, reglementare și securitate a investițiilor, AxiTrader poate pretinde că se numără printre cei mai buni brokeri Forex din lume. Cu toate acestea, dacă doriți să tranzacționați pe AxiTrader, va trebui să fiți de acord să lucrați cu MetaTrader 4. AxiTrader nu oferă clienților săi mai multe tipuri de conturi sau platforme de tranzacționare. Cu toate acestea, datorită MetaTrader 4, are toate elementele importante și tehnologia de ultimă oră pentru comercianți.

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

Referințe

 • Recenzie Trustpilot pe brokerul Axi Trader – Trustpilot
 • Recenzie Axi Prime pe Google Store – Google Store
 • Recenzie Apple Store pe brokerul Axi – Apple Store

Mergi mai departe

 • Cel mai bun software de gestionare a stocurilor
 • Cine este cel mai bun broker online?
 • Compararea brokerilor
 • Cel mai bun software de analiză tehnică și piață de valori

FAQ

AxiTrader este, de asemenea, un intermediar autorizat în Africa de Sud. Într-adevăr, acceptă comercianți din Africa de Sud și are chiar și o filială acolo. “Image-2 =” “headline-3 =” h3 “question-3 =” ❓ AxiTrader este un broker ECN? “Răspuns-3 =” Da, AxiTrader este într-adevăr un broker ECN. Astfel, permite comercianților să efectueze operațiuni de tranzacționare direct fără intervenția unui birou de tranzacționare sau a unui birou de tranzacționare. Această metodă de tranzacționare vă permite să profitați de comisioane considerabil mai mici și să evitați posibilele conflicte de interese, care afectează și recenziile utilizatorilor axitrader. “Image-3 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “] AxiTrader este, de asemenea, un intermediar autorizat în Africa de Sud. Într-adevăr, acceptă comercianți din Africa de Sud și are chiar o filială acolo. “Image-2 =” “headline-3 =” h3 “question-3 =” ❓ AxiTrader este un broker ECN? “Răspuns-3 =” Da, AxiTrader este într-adevăr un broker ECN. Astfel, permite comercianților să efectueze operațiuni de tranzacționare direct fără intervenția unui birou de tranzacționare sau a unui birou de tranzacționare. Această metodă de tranzacționare vă permite să profitați de comisioane considerabil mai mici și să evitați posibilele conflicte de interese, care afectează și recenziile utilizatorilor axitrader. “Image-3 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “] “image-2 =” “headline-3 =” h3 “question-3 =” ❓AxiTrader este un broker ECN? “answer-3 =” Da, AxiTrader este într-adevăr un broker ECN. Astfel, permite comercianților să efectueze operațiuni de tranzacționare direct fără intervenția unui birou de tranzacționare sau a unui birou de tranzacționare. Această metodă de tranzacționare vă permite să profitați de comisioane considerabil mai mici și să evitați posibilele conflicte de interese, care afectează și recenziile utilizatorilor axitrader. “Image-3 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “] “image-2 =” “headline-3 =” h3 “question-3 =” ❓AxiTrader este un broker ECN? “answer-3 =” Da, AxiTrader este într-adevăr un broker ECN. Astfel, permite comercianților să efectueze operațiuni de tranzacționare direct fără intervenția unui birou de tranzacționare sau a unui birou de tranzacționare. Această metodă de tranzacționare vă permite să profitați de comisioane considerabil mai mici și să evitați posibilele conflicte de interese, care afectează și recenziile utilizatorilor axitrader. “Image-3 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “] apoi permite comercianților să efectueze operațiuni de tranzacționare direct fără intervenția unui birou de tranzacționare sau a unui birou de tranzacționare. Această metodă de tranzacționare vă permite să profitați de comisioane considerabil mai mici și să evitați posibilele conflicte de interese, care afectează și recenziile utilizatorilor axitrader. “Image-3 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “] apoi permite comercianților să efectueze operațiuni de tranzacționare direct fără intervenția unui birou de tranzacționare sau a unui birou de tranzacționare. Această metodă de tranzacționare vă permite să profitați de comisioane considerabil mai mici și să evitați posibilele conflicte de interese, care afectează și recenziile utilizatorilor axitrader. “Image-3 =” “count =” 5 “html =” true “css_class =” “]

 

Ați mai folosit AxiTrader și vreți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES

2 COMENTARII

error: Content is protected !!