luni, aprilie 22, 2024
Trading.roNeclasificatAxitrader vs Pepperstone

Axitrader vs Pepperstone

Axi, cunoscut anterior sub numele de Axitrader și concurentul său Pepperstone sunt brokeri australieni, dar sunt cunoscuți în întreaga lume. Care dintre cei doi este cel mai bun broker? Am alcătuit acest duel Axitrader vs Pepperstone, astfel încât să puteți alege care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

[wptb id="21378" not found ]

Axitrader vs Pepperstone – Informații cheie

Vom începe acest duel Axitrader vs Pepperstone cu informațiile lor de bază.Acești doi brokeri au câteva lucruri în comun:

 • Amândoi sunt brokeri australieni. AxiTrader are sediul central situat în Sydney, în timp ce cel al Pepperstone este ridicat în Melbourne.
 • Multe autorități financiare de top monitorizează activitățile acestor doi brokeri și ale filialelor lor respective,
 • Cei doi brokeri își oferă fiecare serviciile la nivel internațional. Ca urmare, au birouri de reprezentare în mai multe țări.
 • Ambele se remarcă datorită infrastructurii lor tehnologice excelente.

Acești doi brokeri sunt diferiți pe mai multe niveluri:

 • Axitrader este cel mai experimentat, deoarece a fost înființat în 2007. În 2020, brokerul și-a schimbat numele în Axi. În prezent, aceasta are peste 60.000 de comercianți răspândiți în peste o sută de țări. În plus, Axi are un avantaj real datorită secțiunii sale educaționale. În plus, este ideal pentru noii comercianți cu amănuntul.
 • Pepperstone, la rândul său, a fost creat în 2010. Potrivit site-ului său, până în prezent, are peste 110 000 de comercianți cu amănuntul din peste 150 de țări. Acest broker permite comercianților din întreaga lume să aibă acces la valute, mărfuri, acțiuni, indici, metale și criptomonede. Deoarece oferă o oportunitate reală de cercetare, este potrivit pentru comercianții experimentați care caută soluții de tranzacționare automată.
[wptb id="25567" not found ][wptb id="26259" not found ]

Axitrader vs Pepperstone – Premiile

În această confruntare Axitrader vs Pepperstone, am enumerat premiile și distincțiile pe care le-au primit fiecare pe cont propriu. Acești doi brokeri au câștigat fiecare mai multe titluri în ani succesivi. Aceste premii sunt, într-un fel, o dovadă a calității produselor și serviciilor lor.[wptb id="25612" not found ][wptb id="26260" not found ]

Măsuri de securitate – Recenzii

Pentru a proteja fondurile depuse de comercianți, acești doi brokeri au adoptat mai multe măsuri de securitate. Prin acest duel Axitrader vs. Pepperstone, am observat că pentru clienții europeni, acestea oferă mai mult sau mai puțin aceleași protecții în conformitate cu reglementările în vigoare:

 • Comercianții beneficiază de protecție împotriva soldului negativ,
 • Fondurile depuse de clienți sunt în mod obligatoriu separate de cele ale brokerului,
 • În caz de faliment sau insolvență a comerciantului, comercianții au acces la compensații,
 • Cei doi brokeri și filialele lor respective sunt plasați sub autoritatea mai multor autorități de reglementare. Cu toate acestea, Pepperstone este cel mai reglementat.
[wptb id="25600" not found ][wptb id="14320" not found ]

Pepperstone vs Axitrader – Active disponibile

În secțiunea “active disponibile” a acestui duel Axitrader vs Pepperstone, am observat că acesta din urmă are un avantaj față de concurentul său prin faptul că oferă mai multe opțiuni de active. Acest lucru oferă comercianților mai multe oportunități de diversificare.

 • Pepperstone oferă peste 500 de instrumente de tranzacționare, comparativ cu peste 130 la concurentul său,
 • Traderii au acces la tranzacționarea Forex la ambele. Ambii brokeri oferă perechi exotice, perechi minore și perechi majore. Cu toate acestea, Axitrader le oferă acces la peste 80 de perechi valutare. Traderii de la Pepperstone au la dispoziție o gamă de aproximativ 60.
 • AxiTrader oferă tranzacționare CFD pe mărfuri, metale, indici și criptomonede. Pepperstone oferă, în plus, tranzacționarea de CFD-uri pe acțiuni și CFD-uri pe indici valutari.
[wptb id="25598" not found ][wptb id="26262" not found ]

ReviewAxitrader vs Pepperstone – Tranzacționarea

Acest meci Axitrader vs Pepperstone ne-a oferit, de asemenea, posibilitatea de a compara tranzacționarea efectivă. Am găsit câteva puncte comune:

 • Ambele brokeri au optat pentru aproximativ aceleași structuri de prețuri. Ambele percep spread-uri și comisioane,
 • Spatele lor sunt variabile,
 • Comercianții europeni de retail au acces la un efect de levier maxim de 30:1. Cu toate acestea, ambii brokeri oferă un raport maxim de 400:1 pentru alți comercianți și în special pentru cei cu un nivel profesional,
 • Ambele brokeri oferă scalping, hedging, tranzacționare cu un singur clic, semnale de tranzacționare și tranzacționare automată,
 • Pepperstone este singurul care permite tranzacționarea socială,
 • Nici unul dintre cei doi nu oferă un bonus de bun venit.
[wptb id="25575" not found ][wptb id="26265" not found ]

Axitrader vs Pepperstone – Depozite și retrageri

În acest duel Axitrader vs Pepperstone, am comparat depozitele și retragerile cu acești doi brokeri:

 • Traderii cu acești doi brokeri au o gamă largă de metode de plată. Aceștia pot folosi într-adevăr metodele clasice de plată, cum ar fi transferul bancar și cardurile bancare obișnuite. Diferența lor constă în alegerea portofelelor electronice compatibile.
 • În principiu, acești doi brokeri nu percep nici comisioane de depunere, nici comisioane de retragere,
 • Cu unul sau cu celălalt broker, retragerile se pot face numai din același cont care a fost folosit pentru a finanța contul,
 • Traderii cu Axitrader au mai multe opțiuni în ceea ce privește valutele contului,
 • Axitrader nu impune nicio sumă minimă atunci când se face un depozit. Pepperstone, pe de altă parte, recomandă o sumă minimă de depunere de 200 de dolari.
[wptb id="25606" not found ][wptb id="21378" not found ]

Taxele

În acest duel Axitrader vs Pepperstone, am confruntat și comisioanele acestor doi brokeri:

 • Ecarturile acestor doi brokeri sunt strânse, permițându-le să ofere un mediu de tranzacționare profitabil și competitiv.
 • Comisioanele lor sunt scăzute,
 • Cei doi brokeri percep swap-uri, dar oferă, de asemenea, conturi fără swap-uri pentru comercianții musulmani,
 • În ceea ce privește comisioanele secundare, acești doi brokeri nu percep taxe de deschidere sau de închidere a contului. De asemenea, depozitele, retragerile, administrarea contului și inactivitatea nu sunt supuse comisioanelor.
[wptb id="25581" not found ][wptb id="26259" not found ]

Conturi de tranzacționare

În această confruntare Axitrader vs Pepperstone, am găsit mai multe asemănări și diferențe între acești doi brokeri:

 • Traderii de la ambele instituții au opțiunea de a folosi un cont demo pentru a învăța tranzacționarea, a se familiariza cu instrumentele și a-și îmbunătăți strategiile. Ambele conturi demo Axi și Pepperstone sunt valabile timp de 30 de zile. Aceste conturi demo sunt gratuite și permit accesul la fonduri virtuale.
 • Comercianții musulmani au, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru un cont islamic fără swap-uri cu acești doi brokeri online.
 • Cei doi brokeri salută atât comercianții cu amănuntul, cât și comercianții profesioniști.
 • La Axi, comercianții pot alege între un cont standard, un cont VIP și un cont Micro.
 • Pepperstone, între timp, oferă două tipuri de conturi: un cont Razor pentru Scalpers și comercianți algoritmici și un cont standard pentru noii comercianți.
[wptb id="25585" not found ][wptb id="26260" not found ]

Platforme de tranzacționare:Axitrader vs Pepperstone

Am comparat, de asemenea, platformele de tranzacționare oferite de acești doi brokeri prin acest duel Axitrader vs Pepperstone:

 • Aceste două brokeri online australieni au ales să ofere cea mai populară platformă de tranzacționare din lume, Metatrader4.
 • În timp ce axi a ales să ofere doar platforma MT4, aceasta este totuși compatibilă cu majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare majore, inclusiv Mac, Windows, iPhone, iPad și Android, precum și cu platforma WebTrader bazată pe browser. Cu toate acestea, pentru a permite utilizatorilor să copieze performanța comercianților de top, brokerul oferă gratuit pluginul Myfxbook AutoTrade.
 • Pepperstone, între timp, oferă două platforme suplimentare. Există MetaTrader5, mai puternic, cu mai multe caracteristici și ideal pentru comercianții care caută instrumente de analiză superioare și funcții avansate de tranzacționare. Există, de asemenea, platforma cTrader, care este simplă, ușor de utilizat și ideală pentru cei care încep să tranzacționeze.
[wptb id="25615" not found ]

Reglementat de: AMF, CySEC, FCA, ASIC


Anul fundației :
2007

Sediul central  : Limassol, Cipru


Depozit minim :
200 USD

Instrumente de tranzacționare

Pentru a le permite traderilor să își îmbunătățească performanțele de tranzacționare, brokerii optează pentru instrumente de tranzacționare. Acest duel Axitrader vs Pepperstone ne-a permis să observăm următoarele:

 • Axi oferă acces la mai multe instrumente, inclusiv semnale de tranzacționare, analiză de piață, indicatori tehnici, calendar economic, Autocharist, serviciu de găzduire VPS și PsyQuation.
 • Pepperstone, pe de altă parte, se remarcă prin tranzacționarea socială. Prin colaborarea sa cu mai mulți parteneri de tranzacționare socială, comercianții au posibilitatea de a copia operațiunile de tranzacționare ale altor comercianți. Semnalele Myfxbook și MetaTrader sunt doar câteva dintre instrumentele disponibile de la acest broker.
[wptb id="25589" not found ][wptb id="26262" not found ]

Învățare

Acest meci Axitrader vs Pepperstone ne-a permis să vedem că Axitrader are un avantaj față de concurentul său în domeniul educației. Indiferent de nivelul de calificare al traderului, acest broker are instrumentele și resursele necesare pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească tranzacționarea. Sunt disponibile tutoriale video, sfaturi, cărți electronice, instrumente, comentarii ale experților, analize, știri, webinarii. În comparație cu concurentul său, Pepperstone nu a alocat toate resursele necesare pentru a-și instrui utilizatorii. Deși cursurile și trainingurile sale sunt, de asemenea, gratuite, comercianții au acces doar la cursuri și ghiduri online, videoclipuri, webinarii, precum și articole.[wptb id="25595" not found ][wptb id="26265" not found ]

Suport clienți

Din acest duel Axitrader vs Pepperstone, ambii brokeri par să aibă toate resursele necesare pentru a facilita accesul la consilierii lor respectivi. De fapt, ele au mai multe puncte comune în acest sens:

 • Au pus la dispoziția comercianților mai multe canale, inclusiv cele mai tradiționale, pentru a le permite să contacteze cu ușurință serviciul de asistență pentru clienți,
 • Serviciul lor de asistență pentru clienți respectiv este multilingv pentru a facilita comunicarea,
 • Consilierii sunt disponibili 24/7.
 • Singurul dezavantaj al Axi este că site-ul său nu este disponibil în limba franceză.
[wptb id="25602" not found ][wptb id="23525" not found ]

Axitrader vs Pepperstone: Avantajele și dezavantajele

La finalul acestui duel Axitrader vs Pepperstone, am notat și punctele tari și negative ale acestor doi brokeri. Pe scurt, nu există un broker perfect. Unele vi se vor potrivi mai bine decât altele, în funcție de profilul și nevoile dumneavoastră. În ciuda numeroaselor puncte și oferte similare ale acestor doi brokeri australieni, fiecare dintre ei are și propriile specificități care îi fac mai buni decât alții, în funcție de așteptările fiecărui trader.[wptb id="25613" not found ][wptb id="14320" not found ]

🏅Qui des Deux Brokers Axi ou Pepperstone est le Meilleur ?

Axi et Pepperstone se distinguent par la qualité de leur infrastructure technologique respective. Cependant, ces deux brokers ont chacun des avantages distincts. Axitrader a mis la barre haute pour sa section éducative et se différencie grâce à son outil de trading PsyQuation. Pepperstone, de son côté, s’illustre pour ses outils de recherche et ses frais compétitifs. Si Axi convient plutôt aux traders débutants, Pepperstone l’est pour les plus expérimentés et ceux qui sont à la recherche de solutions de trading automatisées.

💰Quels sont les Dépôts Minimum pour ces deux Brokers ?

Axi et Pepperstone ont choisi des stratégies différentes quant aux dépôts minimum. Le premier n’exige aucun minimum. Le second recommande plutôt un dépôt minimum de 200 $. Puisqu’il ne s’agit que d’une simple recommandation, les traders ont la possibilité de déposer moins.

📈Quelles sont les Plateformes Disponibles Auprès de ces deux Brokers ?

Axi a fait le choix de ne proposer que la plateforme MT4. Chez Pepperstone, les traders ont plus de choix. Ce broker propose en plus de la plateforme MT4, les plateformes MT5 et cTrader.

📌Ai folosit vreodată Axitrader sau Pepperstone și vrei să-ți împărtășești experiența? Lasă-ne un comentariu! 📌

>

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!