luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatPărere Boursorama

Părere Boursorama

Dacă sunteți unul dintre investitorii care apreciază soluțiile de tranzacționare online, ați auzit, fără îndoială, deja de oferta bursieră a Boursorama, dar ați dori să obțineți o opinie mai precisă. Fiind un pionier în investițiile bursiere pe internet, Boursorama oferă într-adevăr o gamă largă de produse și servicii pe bursă, dintre care unele oferă avantaje reale. În acest articol, vă invităm să aflați mai multe despre Boursorama ca broker, precum și despre opinia noastră și a clienților săi în 2021.

Cine este Boursorama?

Înainte de a deveni renumita bancă online care este astăzi, Boursorama a fost înainte de rândul său un broker inovator care știa cum să-și adapteze oferta publicului larg. Boursorama este într-adevăr unul dintre actorii istorici din acest sector de activitate, ceea ce îi permite să beneficieze de anumite avantaje în fața concurenței. Într-adevăr, de acum înainte, Boursorama desfășoară două activități distincte cu banca pe de o parte și Bursa de Valori pe de altă parte.

Mult mai mult decât un simplu broker online, Boursorama a devenit o adevărată referință în ceea ce privește informațiile și investițiile de pe piața bursieră. De ani de zile, site-ul web Boursorama a fost recunoscut ca o referință franceză pentru informații despre piața de valori și are avantajul că este potrivit atât pentru investitori individuali, cât și pentru profesioniști. Astfel, putem găsi pe Boursorama toate informațiile utile despre acțiuni franceze sau străine, mărfuri, indici bursieri internaționali sau chiar cursuri de schimb.

Istoria și Crearea Acestui Broker Online

Pentru a înțelege mai bine cum Boursorama a reușit să devină un adevărat lider în brokerajul online, trebuie să ne întoarcem înapoi în 1995. În acest moment a fost creată compania Fimatex, care era atunci o filială a Société Générale și FIMAT. . Știm că acest broker este unul dintre cei mai vechi din Franța.

Apoi, în 2003, această companie va fuziona cu site-ul de informații financiare Boursorama, care a fost creat în 1998 și avea ambiția de a deveni atunci liderul informațiilor de pe piața bursieră online, în special cu posibilitatea de a găsi prețurile totale ale burselor în timp real. . Numele Boursorama va fi ales pentru a boteza această nouă entitate care va atinge rapid acest obiectiv devenind lider de piață pe internet.

Chiar și astăzi, Boursorama aparține grupului bancar Société Générale, care este principalul său acționar în urma cumpărării acțiunii și acțiunilor deținute de public în 2014 în CaixaBank.

Un alt fapt important de reținut despre originile Boursorama este că acest broker a fost din punct de vedere istoric primul care a primit autorizația de la AMF.

Informații cheie Broker Boursorama

BROKER LA O privire

Anul creației

1989

Regulament

 • AMF - Franța

Taxele medii de brokeraj

 • Descoperire: 1,99 € sau 0,60%

 • Clasic: 5,50 € sau 0,48%

 • Comerciant: 16,65 € sau 0,22%

 • Ultimate Trader: 9,90 € sau 0,12%

Activele propuse

 • Acțiuni

 • Obligatii

 • Valute

 • Materie prima  

 • IPO-uri

Platforme de tranzacționare

 • Comitetul de tranzacționare

 • ProRealTime

 • Emitenți direcți

Depozit minim

1 000 €

Mijloace de plata

 • Carte bancaire

 • Transfer bancar SEPA

Clientul serviciului

 • Telefon

 • E-mail

Premii Primite de Boursorama

Pentru a obține o opinie despre Boursorama ca broker online, este interesant de știut că a primit numeroase premii și premii, dintre care iată detaliile:

 • Eticheta de excelență 2020 pentru serviciile bancare online de Les Dossiers de l’Epargne
 • Eticheta de excelență 2020 pentru ofertele sale de bursă de descoperire și tranzacționare de Les Dossiers de l’Epargne
 • Eticheta de excelență din 2020 pentru ipoteca sa cu rată fixă ​​de către Les Dossiers de l’Epargne
 • Eticheta de excelență 2020 pentru oferta personală de împrumut auto de către Les Dossiers de l’Epargne
 • Trofeul de Aur 2020 pentru cele mai bune contracte online de asigurări de viață de Le Revenu
 • Trofeul de Aur 2020 pentru cele mai bune contracte în euro de Le Revenu
 • Marele Premiu al Asigurărilor de Viață 2020 al Mieux Vivre Votre Argent cu distincția în categoria Multisupports și un scor de 15,81 / 20

Putem Avea Încredere în Boursorama?

Acum că am citit diversele oferte și produse oferite de Boursorama pe piața bursieră, este important să aruncăm o privire mai atentă asupra fiabilității acestui broker online. Să ne reamintim aici că Boursorama este un jucător istoric și, prin urmare, un adevărat lider în segmentul operațiunilor online pe piața de valori. Astfel, sistemele de informații în timp real și portalul dedicat știrilor de piață de la Boursorama au fost recunoscute de mult timp ca fiind deosebit de fiabile și de bună calitate.

Organizarea acestor informații este, de asemenea, o garanție a fiabilității Boursorama, cu posibilitatea consultării unei clasificări a acțiunilor CAC 40 de la a la z, a afișării clasamentului Boursorama pe piața bursieră sau a dividendului plătit de fiecare companie emitentă.

Boursorama oferă, de asemenea, analize de piață gratuite pentru a-și ajuta investitorii să proceseze mai bine date brute, cum ar fi rapoarte, indicatori de performanță financiară sau consens de analiză.

În cele din urmă și pentru a realiza seriozitatea și fiabilitatea brokerului online Boursorama, este suficient să vă interesați de diferitele premii și recompense pe care le-a primit. Într-adevăr, pentru oferta sa de tranzacționare, Boursorama a primit astfel etichetele de excelență în 2014, 2016 și 2019. Oferta sa de piață bursieră, inclusiv diferitele PEA și COT, a primit, de asemenea, Eticheta de excelență, care a fost acordată de un grup de experți din Dossiers de l’Epargne.

Desigur, brokerul și banca online Boursorama sunt aprobate de AMF sau Autorité des Marchés Financiers, care garantează în special securitatea tranzacțiilor efectuate de pe platforma sa și securitatea fondurilor depuse.

Ce Protecție Pentru Fondurile Clienților?

Deoarece brokerul online Boursorama este aprobat de AMF, acesta beneficiază în mod natural de o garanție pentru fondurile clienților săi. De fapt, FGDR sau Fondul de garantare și rezoluție a depozitelor este organismul responsabil de compensarea clienților unei bănci sau a unei instituții financiare atunci când este declarat faliment.

Astfel și în cazul în care Boursorama intră în faliment, această organizație va garanta clienților să-și recupereze banii. Fondul de garantare și rezoluție a depozitelor este de fapt responsabil de asigurarea stabilității și securității sistemului financiar din Franța. Desigur, protecția este limitată aici în ceea ce privește activele și valoarea.

Amintiți-vă că FGDR de care depinde Boursorama a fost creat în 1999 prin legea privind economiile și securitatea financiară și este responsabil cu compensarea directă a clienților unei bănci sau a unei instituții financiare atunci când aceasta din urmă nu le poate rambursa. Datorită acestei garanții a depozitelor efectuate la Boursorama, această organizație contribuie astfel la menținerea încrederii clienților acestui broker.

Dar asta nu este tot! Într-adevăr, rolul FGDR este, de asemenea, preventiv, deoarece acest organism intervine și înainte de eșecul unei instituții. Să ne amintim că în Franța, toate unitățile financiare (bănci sau credite), inclusiv Boursorama, care este și o bancă online, sunt acoperite de FGDR. Prin urmare, Boursorama a fost obligată să subscrie la această garanție pentru a-și desfășura activitățile în Franța. FGDR este de fapt finanțat direct de membrii săi, inclusiv de Boursorama, care îi plătesc anual o contribuție proporțională cu suma depozitelor clienților lor.

Valoarea Garanției și Depozitele Acoperite de FGDR

În ceea ce privește plafonul pentru garanțiile de depozit la Boursorama, ca în orice altă bancă, FGDR acoperă până la 100.000 EUR per client pentru o persoană fizică sau juridică. Desigur, această garanție este valabilă pentru fiecare unitate. De asemenea, dacă aveți un alt cont decât la Boursorama, această garanție de 100.000 EUR va fi valabilă în fiecare unitate a cărei client sunteți.

Compensația pentru depozite se face în termen de 7 zile lucrătoare în caz de faliment al Boursorama.

Ce Protecție Pentru Datele Personale ale Clienților?

Desigur, Boursorama dorește să obțină opinii pozitive de la clienții săi și astfel încearcă să construiască o relație de încredere pe termen lung cu aceștia. Prin urmare, subliniază interesul reciproc și respectul pentru datele cu caracter personal.

Boursorama este de fapt o instituție financiară supusă secretului bancar. Astfel, garantează și asigură securitatea și confidențialitatea datelor comunicate de clienții săi. Prin urmare, Boursorama este hotărât să protejeze informațiile personale și confidențialitatea clienților săi. El este el însuși responsabil pentru prelucrarea acestor date pentru a asigura respectarea strictă a acestora.

În plus și după cum puteți citi în condițiile generale ale Boursorama, acest broker este complet transparent cu privire la modul în care acestea sunt colectate și utilizate.

Instrumente Oferite de Boursorama

Pentru a beneficia de oferta bursieră oferită de Boursorama, puteți deschide un cont de valori mobiliare sau un PEA sau un Plan de economii de capitaluri proprii. Veți avea apoi acces la diferite tipuri de prețuri, în funcție de opțiunile alese și de profilul dvs. de investitor.

Deci și dacă doriți să investiți în marile centre financiare europene precum bursele de la Paris, Bruxelles sau Amsterdam cu Boursorama, veți opta pentru opțiunea clasică. Dacă doriți să vă extindeți posibilitățile de investiții pe piețele europene și americane, veți alege opțiunea 2.

Tipul de cont Boursorama Bourse ales va varia, de asemenea, în funcție de profilul dvs., cu alegerea dintre oferta Discovery, oferta Classic, oferta Trader și oferta Ultimate Trader pe care le vom detalia mai jos și care vă vor permite să vă faceți mai precis opinie despre Boursorama ca broker de acțiuni.

Piețele Propuse

Alegând Boursorama pentru a investi online în piața de valori, veți avea acces la multe piețe de valori. Veți putea astfel tranzacționa pe piețele franceze cu acțiuni CAC 40 și alte titluri Euronext Paris, dar și pe piețe externe.

Într-adevăr, acesta este unul dintre punctele forte ale brokerului online Boursorama în fața concurenței: puteți accesa din contul dvs. de tranzacționare piețele de la Bruxelles, Amsterdam și acțiunile americane listate pe Nasdaq sau pe Dow Jones.

În ceea ce privește instrumentele financiare oferite de Boursorama, acestea sunt, de asemenea, variate. Astfel, puteți tranzacționa acțiuni, obligațiuni, produse derivate și produse structurate, cum ar fi trackere, warrant-uri, certificate, contracte futures sau warrant-uri CAC 40 și chiar să luați o poziție la IPO-uri prin contul dvs. Boursorama.

Manetele Oferite de Boursorama

Brokerul online Boursorama vă permite să beneficiați de pârghie cu SRD sau Serviciul de decontare amânată. Avantajele SRD cu pârghie sunt numeroase.

În primul rând, acest sistem oferit de Boursorama vă permite să investiți în cumpărarea sau vânzarea scurtă cu un efect de pârghie de până la 5 asupra anumitor titluri listate. În plus, există posibilitatea de a amâna plata și de a beneficia astfel de o creștere sau scădere a prețurilor pe care le-ați anticipat.

Avertizare ! Utilizarea efectului de levier pe piața bursieră are avantaje, dar și riscuri, deoarece dacă înmulțește suma profiturilor, înmulțește și suma pierderilor, iar Boursorama vă avertizează asupra acestor riscuri înainte de orice utilizare.

Înainte de a începe să tranzacționați cu Boursorama cu efect de levier, aveți grijă să aveți suficient capital pentru a vă acoperi posibilele pierderi.

Depozite și Retrageri la Boursorama

Depozite

Pentru a efectua depuneri pe contul bursier Boursorama, aveți mai multe opțiuni:

 • Desigur, puteți adăuga fonduri în contul bursier Boursorama efectuând un transfer din contul curent Boursorama Banque. Pentru a face acest lucru, pur și simplu accesați secțiunea „Transferurile mele și debite directe” din spațiul personal Boursorama și selectați „Transfer nou”. Apoi alegeți-vă contul de piață bursieră Boursorama ca beneficiar. Transferul aici este instantaneu.
 • De asemenea, puteți efectua un transfer dintr-un cont extern, adică un cont domiciliat într-o altă bancă decât Boursorama. Această operațiune se face, de asemenea, din zona dvs. de clienți Boursorama, în secțiunea „Transferurile mele și debite directe” și alegând „Transfer dintr-un cont extern”. Apoi selectați contul de debitat. Aici, timpul de execuție a transferului va fi de una până la două zile lucrătoare.
 • În cele din urmă, vă puteți finanța și contul de bursă Boursorama cu cardul de credit atunci când contul de debit se află într-o altă bancă. Veți găsi instrucțiunile de urmat pentru această procedură în zona dvs. de bursă Boursorama. Cu toate acestea, este important să știm că depozitele prin card bancar la Boursorama sunt limitate la 10 pe lună și că suma fiecărui împrumut trebuie să fie cuprinsă între 30 și 3.500 €. Din nou, contul bursier Boursorama este creditat imediat.

Retrageri

La Boursorama, aveți opțiunea de a efectua o retragere parțială din PEA sau o retragere totală din acest cont sau din contul dvs. de valori mobiliare.

Retragere Totală

Închiderea unui cont de valori mobiliare sau a unui PEA Boursorama necesită un sold de numerar zero al acestuia. Cu toate acestea, puteți transfera soldul acestui cont bursier Boursorama într-un cont curent accesând secțiunea „Transferurile mele și debite directe”. Ai grijă totuși! Dacă doriți să efectuați un transfer de la PEA Boursorama, acesta trebuie să aibă mai mult de 5 ani. Aici, operațiunea se face din secțiunea „retrageri” din contul dvs. Boursorama. În unele cazuri și dacă PEA-ul dvs. are mai puțin de 5 ani, îl puteți închide cu un sold de numerar pozitiv.

Retragerea din contul dvs. bursier în contul curent Boursorama se face instantaneu. Dar dacă doriți să recuperați acest sold pe un cont extern, nu uitați să vă înregistrați RIB în prealabil în fila „Gestionați beneficiarii mei”. Rețineți, de asemenea, că nicio valoare nu trebuie deținută în portofoliu. Acestea trebuie mai întâi să fi fost vândute sau transferate într-un alt cont individual de valori mobiliare. La fel, nicio comandă nu trebuie să fie în curs.

Retragere Parțială

O retragere parțială este posibilă și din PEA Boursorama. Pentru a face acest lucru, accesați zona dvs. de clienți și secțiunea „Retrageri” din PEA. Din nou, PEA Boursorama trebuie să aibă mai mult de 5 ani pentru ca această operațiune să fie posibilă. Într-adevăr, o retragere efectuată înainte de 5 ani de detenție va duce la închiderea PEA.

Dacă dețineți valori mobiliare nelistate, acest proces nu poate fi realizat în întregime online în spațiul dvs. Boursorama. Informațiile privind evaluarea acestor valori mobiliare vor trebui trimise către Boursorama contactând serviciul de asistență pentru clienți al acestui broker.

Timp de Procesare a Retragerii

Timpul de procesare pentru retragerile parțiale dintr-un PEA la Boursorama este de 3 zile lucrătoare. Desigur, și dacă dețineți valori mobiliare nelistate, această perioadă va fi mai lungă și poate ajunge la 7 zile lucrătoare, deoarece trebuie să contactați mai întâi serviciul clienți Boursorama.

Care Sunt Conturile de Tranzacționare Disponibile la Boursorama?

Boursorama oferă mai multe oferte de cont pentru investiții în piața de valori cu contul de valori mobiliare Boursorama, Boursorama PEA sau Contul de economii financiare controlate Boursorama.

Recenzii de Cont de Titlu

Printre tipurile de conturi care vă permit să speculați pe piața de valori cu Boursorama, există, desigur, contul de valori mobiliare care este unul dintre produsele emblematice ale acestui broker online. Acest cont face posibilă efectuarea de investiții în valori mobiliare și valori mobiliare cotate la bursă. După cum am indicat mai sus, acest cont de valori mobiliare Boursorama trebuie să fie conectat la un cont curent. Prin urmare, veți putea să vă creați contul numai ca client al Boursorama Banque.

Dintr-un cont de valori mobiliare Boursorama, puteți cumpăra și vinde acțiuni, precum și garanții sau chiar obligațiuni și alte active de pe piața bursieră. La Boursorama, aveți și opțiunea de a crea un cont individual de valori mobiliare, un cont comun sau un cont nedivizat.

Pașii pentru deschiderea unui cont de valori mobiliare

Deschiderea unui cont de valori mobiliare online la Boursorama nu ar putea fi mai simplă și necesită respectarea aceleiași proceduri ca și pentru crearea unui cont curent.

 1. Mai întâi, completați formularul de solicitare pentru a vă deschide contul de valori mobiliare Boursorama
 2. Trimiteți documentele justificative pe cale electronică (Documentele solicitate de Boursorama sunt un document de identitate, un RIB, o dovadă a adresei și ultimele fișe de plată în caz de domiciliu al venitului)
 3. Așteptați în timp ce serviciul clienți Boursorama vă verifică și validează fișierul
 4. Accesați contul dvs. de valori mobiliare din spațiul personal Boursorama, efectuați un transfer instant și începeți să tranzacționați

În ceea ce privește condițiile care trebuie îndeplinite pentru deschiderea unui cont de valori mobiliare obișnuit la Boursorama, va trebui, de asemenea, să efectuați o primă plată de 300 EUR pentru a beneficia de bonusul de bun venit, precum și de o ofertă atractivă pe piața de valori.

Contul de valori mobiliare al Boursorama este accesibil oricărui adult sau sub responsabilitatea unui reprezentant legal. Deținerea unui cont de valori mobiliare nu se limitează la un singur cont per persoană și, prin urmare, este posibil să dețineți mai multe conturi de valori mobiliare în diferite unități bancare. De asemenea, puteți, pentru o mai mare simplitate, să vă transferați contul de valori mobiliare curent de la vechea dvs. bancă la Boursorama.

Serviciul de Mobilitate Bursieră pentru Transferul Contului dvs. de Valori Mobiliare

După cum tocmai am văzut și în același mod în care serviciul EasyMove de la Boursorama Banque vă permite să schimbați mai ușor băncile, brokerul Boursorama s-a gândit și la transferul contului dvs. de valori mobiliare. De ceva timp, acest broker a creat de fapt un serviciu care permite transferul unui cont de valori mobiliare de la un broker terț la Boursorama. Desigur, acest serviciu este complet gratuit, iar procesul se face în întregime online. În plus, Boursorama oferă în mod regulat oferte promoționale, precum rambursarea costurilor de transfer de două ori.

Mai precis și pentru a solicita transferul contului dvs. de valori mobiliare către Boursorama cu serviciul Mobility Stock Exchange, trebuie să urmați pașii următori:

 1. Completați un formular de solicitare online de pe site-ul web Boursorama. Acest proces este rapid și vă va lua doar câteva clipe.
 2. Boursorama se ocupă apoi de efectuarea transferului contactând brokerul dvs. actual. Contul dvs. obișnuit de valori mobiliare este apoi transferat în mai puțin de 48 de ore, care este timpul obișnuit de deschidere a contului Boursorama. Cu toate acestea, va dura maximum 60 de zile pentru ca procesul de transfer să fie complet finalizat.

După cum puteți vedea aici, deschiderea unui cont de valori mobiliare la Boursorama nu ar putea fi mai simplă și necesită puțină intervenție din partea dvs. Desigur, este posibil, pe tot parcursul acestui proces, să urmăriți progresul transferului CTO-ului dvs. din zona clientului dvs. Boursorama. În plus, la Boursorama închiderea unui cont de valori mobiliare este de asemenea rapidă și 100% online. Boursorama vă permite să închideți un cont prin aceeași procedură ca atunci când închideți un cont curent.

Oferte de Cont de Valori Mobiliare și Specificul Acestora

În prezent, oferta de conturi de valori mobiliare a Boursorama este, fără îndoială, una dintre cele mai atractive de pe piață din punct de vedere al diversității sale. Într-adevăr, acest broker nu oferă doar o ofertă unică, ci 4 tipuri de conturi adaptate profilului fiecărui investitor. Iată detaliile:

 • Contul de valori mobiliare Boursorama Discovery care va satisface nevoile investitorilor începători sau neexperimentați.
 • Contul de valori mobiliare Classic Boursorama, care va fi potrivit și pentru investitorii amatori sau pentru cei cu experiență medie pe piețe.
 • Contul de valori mobiliare Trader Boursorama este destinat mai exact investitorilor confirmați.
 • În cele din urmă, contul de valori mobiliare Ultimate Trader Boursorama care satisface nevoile celor mai experimentați investitori.

În funcție de oferta de valori mobiliare Boursorama pe care o alegeți, comisioanele de brokeraj vor varia desigur. Astfel, aceste taxe oscilează în general la Boursorama între 1,99 și 9,90 euro pentru tranzacțiile de până la 500 până la 10 000 EUR, în funcție de contul ales și de valoarea comenzii plasate.

Care sunt Avantajele Acestui Cont de Titlu?

În rezumat și în opinia noastră, principalele avantaje ale contului de valori mobiliare oferit de Boursorama sunt următoarele:

 • Tarife competitive cu unele dintre cele mai mici taxe de brokeraj de pe piață. Într-adevăr, taxele de brokeraj Boursorama sunt adesea mult sub cele ale concurenților săi cu comenzi de la 1,99 €. În plus, Boursorama nu percepe taxe de intrare, taxe de custodie sau taxe de activitate suplimentare.
 • Instrumente inovatoare și eficiente de asistență, analiză și luare a deciziilor, inclusiv o platformă de calitate, recenzii personalizabile și o mulțime de informații (Boursorama oferă în special știri politice sau știri generale utile pentru analizele dvs. fundamentale)
 • Oferte promoționale specifice Boursorama, precum rambursarea costurilor de transfer de două ori.
 • Prezența SRD sau a Serviciului de decontare amânată pentru anumite valori mobiliare accesibile la Boursorama.
 • În cele din urmă, Boursorama oferă clienților săi care dețin un cont de valori mobiliare o garanție de comandă executată sau rambursată.

De asemenea, dacă vă întrebați de ce să mergeți la Boursorama și nu la Hello Bank sau BforBank , argumentele sunt numeroase. Boursorama oferă într-adevăr avantajul unei mari experiențe în investiții și o ofertă completă și diversificată pe piața bursieră, care se adaptează la toate profilurile. Prețurile sale sunt avantajoase, iar platforma sa, precum și site-ul web și aplicația Boursorama sunt pline de servicii suplimentare care îl fac un adevărat reper pentru investițiile online. Comercianții începători vor aprecia, de asemenea, că și comercianții experimentați sunt oferiți să vă gestioneze contul de valori mobiliare.

Punctele Cheie ale Contului de Valori Mobiliare Boursorama

Conturi și formule

Discovery / Classic / Trader / Ultimate Trader

Taxe de brokeraj

De 1.99 € à 9.90 € ou de 0.12 % à 0.60 %

Drepturi de custodie

Gratuit

Abonare lunara

Nu

Tranzacție minimă

1 tranzacție pe lună pentru ofertele Classic și Trader și 30 de tranzacții pe lună pentru contul Ultimate Trader

Promovare

Rambursarea taxelor de transfer înmulțită cu două în limita a 3.000 EUR

Flux continuu de prețuri NYSE Euronext

5,85 € / lună sau gratuit cu Ultimate Trader

Flux de preț SUA în timp real

2 € / lună sau gratuit cu Ultimate Trader

Abonament ProRealTime

29,95 € / lună sau gratuit cu Ultimate Trader

Anunțul Ofertei PEA

În plus față de contul de valori mobiliare obișnuit, Boursorama oferă în mod natural și alte produse de investiții pe piață, inclusiv PEA sau planul de economii de acțiuni. Dar atunci ce valoare are PEA-ul Boursorama, care este un specialist în informații despre bursă în fața ofertelor competitive? Iată ce vă invităm să descoperiți acum.

Pentru a ști dacă ar trebui să optați pentru PEA din Boursorama sau Hello Bank sau dacă ar trebui să alegeți Fortuneo sau Boursorama pentru investițiile dvs. de capitaluri proprii, am luat în considerare diverse aspecte ale acestei oferte. În primul rând, trebuie remarcat aici că Boursorama oferă diferite variante ale ofertei sale PEA, în special PEA-PME sau PEA cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. De asemenea, am fost interesați de caracteristicile acestor oferte, precum și de opiniile clienților care dețin deja un PEA cu Boursorama.

Oferta de Cont PEA

Oferta de cont PEA oferită de Boursorama pare satisfăcătoare din multe puncte de vedere. Apreciem în mod special faptul că două oferte suplimentare sunt oferite aici cu oferta de 0%, care oferă posibilitatea de a investi într-un mod simplu în diferite clase de active, cum ar fi acțiuni, ETF-uri sau chiar OPCVM-uri și multe altele. Oferta Boursorama Trading face posibilă investiția în aproape 850 de fonduri la 0% și în alte 650 de fonduri cu rate preferențiale. Deci și în funcție de profilul dvs. de investitor, de nevoile dvs. și de strategia dvs. de tranzacționare, veți găsi ceea ce căutați. Spre deosebire de contul de valori mobiliare, PEA-ul Boursorama nu oferă totuși un management delegat, care este, fără îndoială, principalul punct slab al acestui broker.

PEA pe care îl puteți deschide la Boursorama este un plan de economii în acțiune care ia forma unui portofoliu de valori mobiliare cu acțiuni europene și OPCVM. Iată principalele caracteristici ale celor două oferte PEA oferite de Boursorama Banque.

Oferta PEA Trading

Această a doua ofertă Boursorama PEA este puțin mai flexibilă în sensul că permite toate tranzacțiile cu toate tipurile de valori mobiliare, inclusiv acțiuni, obligațiuni, ETF-uri și OPCVM-uri direct online. Tot ce trebuie să faceți în prealabil este să alegeți una dintre ofertele de brokeraj oferite de Boursorama în funcție de nevoile dvs. Această ofertă oferă, de asemenea, acces la fonduri de 0%, dar taxele de intrare gratuite nu sunt întotdeauna garantate aici.

Oferta PEA 0%

Această ofertă unică Boursorama este, în opinia noastră, atractivă din punct de vedere financiar, dar, desigur, are unele limitări. De fapt, aici, veți putea face doar achiziții și vânzări online de acțiuni în fonduri OPCVM. Dacă doriți să utilizați PEA pentru a cumpăra acțiuni și obligațiuni fără a trece prin aceste fonduri, va trebui să faceți acest lucru apelând serviciul clienți Boursorama. Principalul avantaj este că aici fondurile de 0% sunt accesibile fără nicio taxă de intrare.

După cum puteți vedea, această alegere între două oferte PEA foarte diferite este un avantaj real pentru Boursorama. Regretăm doar că acest specialist pe piața bursieră online nu oferă o opțiune de administrare delegată la fel ca și concurentul său Fortuneo, care oferă un serviciu de gestionare sub mandat.

Punctele Cheie ale PEA Boursorama

Produse

PEA / PEA-PME / PEA Youth

Formule

Discovery / Classic / Trader / Ultimate Trader

Platforme

ProRealTime, tablou de tranzacționare, emițător direct Boursorama

Tavan

PEA: 150 000 € / PEA-PME: 225 000 € / PEA Jeunes: 20 000 €

Impozitare

12,80% și contribuțiile de asigurări sociale de 17,20% / Între 5 și 8 ani: 0% și contribuțiile de asigurări sociale de 17,20%

Ofertă promoțională

Rambursarea de două ori a taxelor de transfer până la o limită de 3.000 EUR

Aviz cu Privire la Piețele și Instrumentele PEA

În ceea ce privește piețele și instrumentele oferite de PEA de la Boursorama, opinia noastră este foarte pozitivă, deoarece este unul dintre punctele forte ale acestui broker online. Există într-adevăr un număr mare de mijloace de investiții și acces la multe centre financiare. Cu toate acestea, regretăm absența de la brokerul Boursorama a anumitor burse europene, cum ar fi bursa spaniolă și bursa britanică, precum și a altor centre financiare secundare, cum ar fi Dublin, Copenhaga sau Viena.

În funcție de opțiunea aleasă cu Boursorama, accesul la centrele financiare este, de asemenea, diferit, deoarece opțiunea 1 oferă acces doar la bursele de la Paris, Bruxelles și Amsterdam, în timp ce opțiunea 2 permite, de asemenea, accesul la alte piețe: piețele europene și americane.

Vehiculele de investiții ale Boursorama sunt, de asemenea, în opinia noastră, suficient de variate cu acțiuni, obligațiuni convertibile, OPCVM-uri, ETF-uri și FCP-uri.

Instrumente și Aplicații Mobile pentru PEA

Contractarea unui PEA cu Boursorama Banque oferă, de asemenea, investitorilor acces la diverse instrumente și funcții interesante. În special, aici este posibil să utilizați platforma ProRealTime în versiunea gratuită sau să urmați ofertele în timp real și să beneficiați de alte instrumente de analiză relevante.

În același mod ca și pentru contul de valori mobiliare, deținătorii unui PEA Boursorama vor putea, astfel, să beneficieze de anumite servicii gratuite, cum ar fi tranzacționarea de zi cu zi, care constă dintr-un set de consiliere zilnică de investiții, platforma Comitetului de tranzacționare care oferă o tranzacționare completă mediul înconjurător, platforma ProRealTime în versiune gratuită, fișe de valori pe cele mai importante acțiuni sau chiar indici de performanță care permit compararea performanței portofoliului lor cu un portofoliu de referință sau cu un indice. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit, dar sunt disponibile și pentru unii într-o versiune cu plată, cu abonament la Boursorama.

În ceea ce privește aplicația mobilă Boursorama, aceasta permite atât gestionarea unui cont curent, dar și alte produse de economisire, cum ar fi asigurările de viață. Pentru oferta bursieră, această aplicație vă permite, de asemenea, să plasați comenzi direct, să gestionați și să vă consultați portofoliul de valori mobiliare din mers.

Aviz cu Privire la Contul de Economii Financiare Controlate

Boursorama oferă, de asemenea, clienților săi interesați de piața de valori, dar care doresc să beneficieze de expertiză, un cont de economii financiare gestionat. Acest cont este destinat persoanelor care doresc să investească profitând de experiența unei companii de management partener Boursorama pentru a gestiona gestionarea economiilor lor. De fapt, compania de administrare ODDO Asset Management este cea care se ocupă de aceste conturi de economii.

Și aici sunt disponibile patru tipuri de conturi în funcție de profilul de investitor care vi se potrivește cel mai bine și de la profilul defensiv pentru persoanele care preferă securitatea cu o performanță mai scăzută până la profilul ofensiv care prezintă un nivel ridicat de risc și este mai rezervat. .

În opinia noastră, contul de economii financiare gestionat de Boursorama oferă mai multe avantaje, printre care:

 • O metodă de management transparentă și deschisă datorită parteneriatului cu compania de management.
 • O investiție accesibilă cât mai multor oameni cu o investiție minimă de numai 100 €.
 • Taxe de 0% pentru toate plățile.

Diferitele conturi conform profilului dvs.

Iată detaliile diferitelor conturi oferite de Boursorama cu privire la contul său de economii financiare gestionate:

 • Profilul defensiv va fi preferat dacă preferați investiții sigure cu volatilitate redusă și, prin urmare, cu un risc minim. Desigur, performanța va fi și mai moderată aici.
 • Profilul echilibrat prezintă, așa cum sugerează și numele său, un echilibru mai bun între risc și performanță. Se va potrivi profilurilor investitorilor pe termen mediu sau lung. Cu toate acestea, necesită o bună cunoaștere a piețelor financiare.
 • Profilul dinamic face posibilă obținerea unei evaluări mai bune a capitalului său, dar prezintă un nivel mai ridicat de risc și, prin urmare, de pierderi. Este nevoie de o stăpânire a produselor și instrumentelor financiare.
 • În cele din urmă, profilul ofensiv trebuie utilizat doar ca parte a unei strategii pe termen lung. Desigur, nu este recomandat investitorilor începători, deoarece prezintă un nivel foarte ridicat de risc pentru capitalul dumneavoastră.

Economii Gratuite și Flexibile

Oferta de conturi de economii financiare gestionate de Boursorama este un compromis bun între economisire și investiție. De fapt, economiile dvs. rămân pe deplin disponibile aici, deoarece Boursorama nu necesită niciun angajament pe termen sau răscumpărare parțială aici. Toate operațiunile, cum ar fi retragerile, depozitele și operațiunile de gestionare pentru acest cont, se realizează desigur online, 7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi.

De asemenea, Boursorama le permite clienților să își schimbe profilul de management în orice moment, cu ușurință și fără niciun cost, în afară de taxele fiscale pentru câștigurile de capital realizate.

În cele din urmă, rețineți că acest cont vă permite să consultați online din aplicația dvs. Boursorama sau în spațiul dvs. personal, rapoarte de gestionare și analize lunare detaliate.

Gestionați un Portofoliu Bursier Virtual

Cu Boursorama, aveți și posibilitatea de a crea și gestiona un portofoliu virtual de valori mobiliare. Boursorama oferă clienților săi un portofoliu fictiv în care puteți face investiții în condiții reale de piață, dar fără să vă asumați niciun risc cu capitalul dumneavoastră. Într-adevăr, tranzacțiile efectuate aici sunt doar virtuale și nu influențează în niciun fel portofoliul real, activele sau impozitarea.

Pentru a începe să utilizați portofoliul bursier virtual Boursorama și să obțineți o opinie precisă despre acesta, accesați secțiunea „Mai multe” din contul dvs., apoi în „Comunitate” și selectați în cele din urmă „Portofoliile mele virtuale”. Din acest spațiu sigur, puteți face modificări la portofoliile pe care le-ați creat deja și puteți practica plasarea comenzilor sau strategiile de investiții. În opinia noastră, acest portofoliu virtual Boursorama este un activ real pentru comercianții începători care se pot antrena aici în mod eficient înainte de a-și investi banii în timp ce se familiarizează cu instrumentele și software-ul Boursorama.

Taxe Aplicate de Boursorama

Boursorama aplică taxe variabile de brokeraj în funcție de tipul de ofertă subscrisă. Iată detaliile taxelor practice pentru fiecare cont de pe piața bursieră Boursorama:

Taxe de Brokeraj Boursorama

Formulă

Taxe pe tranzacție
Drepturi de custodie
abonament
Descoperire

1,99 € per tranzacție mai mică de 500 €, apoi 0,60%

Gratuit
Gratuit
Clasic

5,50 EUR pe tranzacție mai mică de 1.000 EUR apoi 0,48%

Gratuit

Gratuit cu 1 tranzacție pe lună

Comerciant

16,65 EUR pe tranzacție mai mică de 7.750 EUR, apoi 0,22%

Gratuit

Gratuit cu 1 tranzacție pe lună

Ultimate Trader

9,90 EUR pe tranzacție mai mică de 10 000 EUR, apoi 0,12%

Gratuit

Gratuit cu 30 de tranzacții pe lună

Recenzie privind Tarifele și Taxele PEA

În ceea ce privește comisioanele percepute de Boursorama pe PEA, vedem că prețurile sunt puțin mai mari aici și mai puțin competitive decât pentru celelalte produse ale acestei bănci. Aceste costuri semnificative vor avea în primul rând impact asupra comercianților cei mai activi și independent de oferta de cont aleasă.

Dar Boursorama compensează cu pricepere această lipsă a comisioanelor, permițând investitorilor să ajusteze comisioanele de brokeraj în funcție de profilul lor. Aceste costuri semnificative sunt, de asemenea, compensate de calitatea excepțională a serviciului oferit și care aici face cu adevărat diferența cu brokerii concurenți mai ieftini.

Taxele de brokeraj și alte costuri ale PEA Boursorama variază în funcție de tipul de ofertă subscrisă. În general, iată un rezumat al prețurilor practicate:

Tarife și Taxe PEA Boursorama

Taxe de intermediere Euronext

Între 1,99 € și 9,90 € în funcție de formulă sau de sumă

Taxe de brokeraj Discovery

1,99 € sau 0,60% peste 500 €

Taxe clasice de brokeraj

5,50 EUR sau 0,48% peste 1.000 EUR

Taxă pentru comerciant de brokeraj

16,65 EUR sau 0,22% peste 7.750 EUR

Taxe de brokeraj Ultimate Trader

9,90 EUR sau 0,12% peste 10 000 EUR

Drepturi de custodie

Gratuit

Abonare lunara

Gratuit

Tranzacție minimă

1 / lună pentru conturile Classic și Trader sau 5,95 € abonament / 30 / lună pentru contul Ultimate Trader sau 119 € abonament

Taxe PEA în Funcție de Tipul de Profil

După cum tocmai v-am indicat, costurile PEA oferite de Boursorama variază în funcție de tipul de profil pe care îl alege investitorul. Profilul de aici este determinat în principal în funcție de volumul comenzilor plasate și în acest fel:

 • Profilul Discovery este destinată investitorilor începători și taxe de brokeraj oferte de 1,99 € pentru comenzi de până la € 500 , apoi 0,60%. Nu percepe taxe de custodie, abonamente lunare sau taxe de listare în timp real.
 • Cele clasice de profil Taxele ofertele de brokeraj de 5,50 € pentru fiecare comandă de până la € 1,000 , apoi 0,48%. De asemenea, nu există taxe de custodie sau taxe de ofertare în timp real, iar abonamentul lunar este gratuit de la minimum o comandă pe lună.
 • De Comerciant de profil Taxele ofertele de brokeraj de € 16.65 per tranzacție de până la € 7750 , apoi 0,22%. Din nou, nu există taxe de custodie sau taxe de listare în timp real și un abonament oferit dintr-o comandă în fiecare lună.
 • În cele din urmă, profilul Ultimate Trader va fi ideal pentru cei mai activi investitori cu comisioane de brokeraj de 9,90 € pe comandă până la 10.000 €, apoi 0,12%. Taxele de custodie sunt gratuite, precum și ofertele în timp real, iar abonamentul este gratuit peste 30 de comenzi pe lună.

Taxe de Brokeraj Ajustabile

Una dintre caracteristicile specifice ale Boursorama și a ofertei sale PEA se referă la personalizarea prețurilor. Dacă acest lucru face ca citirea listei de prețuri Boursorama să fie mai complexă, aceasta are avantaje serioase față de brokerii concurenți. Într-adevăr, la Boursorama, puteți ajusta comisioanele de brokeraj în funcție de profilul dvs. de investitor. Aceasta înseamnă că taxele de brokeraj aplicate vor varia în funcție de numărul de comenzi pe care le plasați în fiecare lună.

Opinia Noastră cu Privire la Taxele PEA

După cum v-am explicat mai sus, taxele percepute pentru oferta de brokeraj Boursorama asociate PEA nu sunt printre cele mai atractive de pe piață. Într-adevăr, ratele rămân relativ scumpe pentru cei mai activi investitori și oferta Ultimate Trader, care vor prefera, fără îndoială, o altă bancă sau un alt broker. Profilul Discovery este, de asemenea, unul dintre cele mai puțin interesante din Boursorama Bourse.

În ceea ce privește profilurile Trader și Classic, taxele de brokeraj sunt puțin mai atractive. Totuși, aici trebuie să fiți atenți la comisioanele de inactivitate ale acestor conturi care devin taxabile dacă nu efectuați cel puțin o comandă pe lună. Prețul abonamentului va fi apoi de 5,95 €.

Dar încă o dată, dacă aceste tarife pot părea necompetitive în comparație cu taxele aplicate de concurenții Boursorama, acestea sunt justificate de calitatea serviciului oferit. Costurile suplimentare pot fi, de asemenea, evitate prin utilizarea optimă a formulelor oferite și a numărului de comenzi plasate.

Instrumente de Analiză Boursorama

Fie de pe platforma de tranzacționare online, fie din aplicația mobilă Boursorama, veți putea, desigur, să accesați, ca client, multe funcții și instrumente, ale căror detalii sunt următoarele:

 • Preț în timp realPrețul în timp real și în timp real al activelor este disponibil atât pentru titlurile Euronext Paris, cât și pentru piețele SUA și alte piețe europene sau internaționale. Graficele bursiere oferite de Boursorama sunt deosebit de cuprinzătoare și ergonomice și permit în special diferite vizualizări, comparații sau chiar afișarea diferiților indicatori tehnici.
 • Tranzacție de zi cu zi – Un serviciu de consiliere pe termen scurt, în timp real, denumit „Tranzacție de zi cu zi” și specific Boursorama vă permite să beneficiați de un sprijin decizional foarte practic. Acest software este deosebit de apreciat deoarece funcționează pe un principiu simplu: plătiți doar dacă câștigați. Pe scurt, vi se va factura acest serviciu numai atunci când contul dvs. prezintă o performanță lunară pozitivă. Prețul său este de 59 € incl.
 • Fișe de stoc – Foile de acțiuni deosebit de bogate vă permit, de asemenea, să obțineți o mulțime de informații despre fiecare garanție, indice sau activ oferit de Boursorama. Pentru fiecare companie listată, veți găsi astfel date de bază ale pieței bursiere, cum ar fi cotația, volumul sau capitalizarea pieței, precum și alte informații despre activități, surse de venit, compoziția bazei de acționari sau chiar echipa de conducere.
 • ProRealTime – Boursorama este, de asemenea, unul dintre brokerii online de pe piață care oferă platforma de tranzacționare ProRealTime. Acest lucru este într-adevăr considerat un reper de către comercianții profesioniști. Acest software de tranzacționare este deosebit de apreciat pentru efectuarea analizelor grafice. Este disponibil gratuit și fără descărcare și oferă funcții avansate, inclusiv alerte configurabile.
 • Emițătoare directe – O altă platformă numită „Emițătoare directe”, specifică Boursorama, este de asemenea disponibilă și permite plasarea comenzilor directe pe mandatele de partener Boursorama, turbos și certificate. După cum sugerează și numele său, această platformă permite investitorilor înregistrați la Boursorama să efectueze tranzacții direct cu acești emitenți fără a fi nevoie să treacă prin piața reglementată sau printr-un sistem de tranzacționare unilateral. Printre partenerii actuali ai Boursorama se numără BNP Paribas, Société Générale, Citi și Deutsche Bank.
 • Întâlnire matinală – Boursorama Banque își informează clienții în timp real și le comunică în fiecare dimineață o actualizare completă pe piețe înainte de deschiderea sesiunii. Acest serviciu se numește „Întâlnirea de dimineață” și oferă acces direct la toți indicatorii contului de brokeraj, cum ar fi performanța, acoperirea disponibilă, mișcările și amânările și chiar impozitele.
 • Instrument de screening – În cele din urmă, Boursorama pune la dispoziția traderilor un instrument de screening care le permite să selecteze cele mai interesante titluri de valoare pe baza anumitor criterii de căutare introduse anterior.

Toate aceste funcții oferite de Boursorama Bourse sunt disponibile atât online, cât și pe aplicația mobilă a brokerului. Accesul la platformele de tranzacționare și software-ul oferit de Boursorama este, de asemenea, gratuit pentru clienții care beneficiază de oferta Ultimate Trader. Pentru alții, se percepe un abonament lunar pentru a accesa aceste servicii.

Instruire Oferită de Boursorama

Din păcate, brokerul online Boursorama nu oferă de fapt instruire în tranzacționare și investiții pe piața de valori. Acesta este, fără îndoială, unul dintre singurele puncte slabe ale acestui broker. Cu toate acestea, opiniile Boursorama privind sprijinul și informațiile financiare și bursiere sunt foarte favorabile.

Într-adevăr și dacă niciun modul de instruire nu este disponibil în mod strict online de la acest broker, Boursorama este, fără îndoială, conceput ca unul dintre cele mai cuprinzătoare site-uri de informații despre piața de valori din acest moment. Prin urmare, veți găsi toate resursele de care aveți nevoie pentru a vă antrena singur.

În opinia noastră, contul demonstrativ sau portofoliul virtual oferit de Boursorama trebuie, de asemenea, să fie considerat un instrument practic de instruire atât în ​​gestionarea platformei sale, cât și în strategiile de investiții online.

0 commission RO V2

Platforme de Tranzacționare Oferite de Boursorama

Brokerul Boursorama oferă mai multe platforme de tranzacționare clienților săi investitori. În total, există trei platforme pe care le puteți utiliza pentru investițiile dvs. la Boursorama Bourse:

 • Comitetul de tranzacționare Boursorama : Această platformă specifică Boursorama constă dintr-un spațiu personal de bursă din care puteți vizualiza și urmări toate pozițiile dvs. într-un singur loc. De asemenea, puteți plasa cu ușurință comenzile de pe piața bursieră acolo cu o interfață ergonomică. Boursorama a dezvoltat într-adevăr un software care vă permite să vă construiți și să vă organizați vizualizările după cum doriți. Modulele oferite de Comitetul de tranzacționare Boursorama sunt în special valorile în funcție de index, preferatele, cele mai puternice variații și multe altele.
 • Platforma ProRealTime : Această platformă nu a fost dezvoltată de Boursorama, dar rămâne o referință în tranzacționarea pe piața de valori. Într-adevăr, ProRealTime este recunoscut ca un instrument de investiții profesionist care permite analize tehnice și grafice de calitate excelentă în timp real.
 • Platforma Boursorama Direct Emitters : A treia soluție oferită de Boursorama este platforma sa Direct Emitter. Acesta din urmă vă permite să plasați comenzi directe cu partenerii emitenti Boursorama pe mandate, turbos și certificate.

Executarea ordinelor la Boursorama

În opinia clienților care utilizează serviciile sale, timpul de execuție pentru comenzile plasate la Boursorama este deosebit de rapid. Comenzile pot fi plasate acolo în timpul programului de deschidere a pieței, de la 9:01 a.m. până la 5:30 p.m. de luni până vineri.

Desigur, și așa cum specifică Boursorama în condițiile sale de utilizare, executarea comenzii plasate se efectuează numai dacă este disponibilă o contrapartidă și dacă sunt respectate condițiile și criteriile comenzii.

Recenzii de servicii pentru clienți

Serviciul pentru clienți Boursorama este deosebit de receptiv și disponibil. Astfel, puteți contacta un consilier Boursorama prin telefon de luni până vineri între orele 8.00 și 22.00 și sâmbătă între 8.45 și 16.30. Clienții Boursorama au, de asemenea, opțiunea de a ajunge la serviciul clienți prin e-mail.

Trebuie remarcat faptul că serviciul pentru clienți Boursorama are sediul în Franța și că numărul său de telefon este accesibil la costul unui apel local.

Avantajele și Dezavantajele Serviciului pentru Clienți

BENEFICII

DEZAVANTAJE

 • Ore de accesibilitate largă (până la ora 22:00 în timpul săptămânii și ora 16.30 sâmbăta)

 • Cu sediul în Franța. Când contactați un consilier, acesta se află direct la sediul central al Boursorama din Franța, situat în Boulogne-Billancourt.

 • Chat online în timpul abonamentului

 • Apel gratuit (Prețul unui apel local)

 • Fără contact prin intermediul rețelelor sociale.

 • Serviciul pentru clienți nu este disponibil din aplicație

Punctele Cheie ale Serviciului Clienți Boursorama

Numar de telefon

01 46 09 49 49

Tarif

Prețul unui apel local

Adresa postala

Boursorama Banque TSA 3007 Montreuil Cedex

Contact par Mail

Da pentru clienții Boursorama

Chat disponibil

Da numai în timpul abonamentului

Chat pe aplicație

Nu

Cerere de apel invers

Da pentru clienții noi

Locația platformei

Franţa

Chat de rețea socială

Nu

Consilieri specializați în economii

da
Opinia noastră despre Serviciul Clienți

Cum să Contactați Brokerul?

Este posibil să contactați serviciul clienți Boursorama prin e-mail, telefon sau chat live, în funcție de situație. Într-adevăr, chat-ul este rezervat pentru clienții care se abonează la o ofertă și e-mailul pentru clienții existenți de la Boursorama.

Cea mai rapidă modalitate de a contacta Boursorama este prin telefon cu serviciul pentru clienți disponibil de la 8 a.m. la 10 p.m. de luni până vineri și de la 8.45 a.m. la 4.30 p.m. sâmbătă.

Pentru a ajunge la Boursorama prin e-mail dacă sunteți deja client, pur și simplu accesați secțiunea „Contactați-ne” pe care o veți găsi în spațiul personal sau în partea de jos a tuturor paginilor site-ului Boursorama sau din aplicația din secțiunea „Meniu” “apoi” Mai multe “apoi” Link-uri utile “și în cele din urmă” Contactați-ne “.

Atunci când trimiteți un e-mail către serviciul de asistență pentru clienți Boursorama, vi se va cere să alegeți un subiect, un sub-subiect și o secțiune pentru a vă adresa cererea către consilierul Boursorama cel mai în măsură să vă răspundă.

De asemenea, puteți contacta Boursorama prin poștă.

Cum Să Devii Afiliat la Boursorama?

Boursorama și-a bazat o mare parte din strategia sa de a câștiga noi clienți pe afiliere. Acest broker și bancă online oferă într-adevăr o campanie de afiliere interesantă pentru webmasteri și bloggeri. Iată cum funcționează afilierea la Boursorama:

Afilierea cu Boursorama se adresează editorilor de site-uri web și le permite să fie remunerate prin venituri din publicitate. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să publicați anunțuri Boursorama Banque pe paginile site-urilor în cauză, care vor redirecționa vizitatorii către documentație sau formulare de solicitare de abonament online de pe site-ul Boursorama. Fiecare solicitare generează o remunerație de la Boursorama către site-ul afiliat.

Remunerația oferită de Boursorama în cadrul campaniei sale de afiliere este în prezent de la 15 la 50 EUR, în funcție de tipul de acțiune. Abonamentul unui nou client la o ofertă de cont Boursorama va da astfel dreptul la o remunerație de 50 €.

Punctele Cheie ale Campaniei de Afiliere Boursorama

Remuneraţie

15 - 50 € pe acțiune

Politica cuvintelor cheie

Închis

Clic de Validation

Autorizat în condiții

Trimiterea prin e-mail și inserarea în Newsletter

În condiții

Cookie

24h

BAT și inserții specifice

A valida

Comparația Boursorama cu Alți Brokeri

Înainte de a vă da o părere despre Boursorama în calitate de broker și despre oferta sa pe piața de valori, este important să comparați produsele și serviciile sale cu cele ale altor brokeri similari.

Comparația Brokerilor Boursorama

Agent

Puncte Fort

Notă pentru clienți

 • Comenzi de la 0,1%

 • Clientul serviciului

 • Depunere / Retragere gratuită

 • Numeroase produse financiare

 • Depozit de la 100 €

 • 3 burse americane

 • Depozit minim 10 €

 • Taxe reduse pentru investitorii activi

 • 8 burse europene

 • Platformă eficientă

 • Serviciul de Management Consiliat

 • Numeroase instrumente financiare

 • Taxe reduse

 • Numeroase locuri financiare

Este Boursorama Cel Mai Bun Broker?

Deși Boursorama și-a diversificat activitățile în urmă cu câțiva ani pentru a deveni și una dintre cele mai competitive bănci online de pe piață, este mai presus de toate un broker istoric. Ca atare, brokerul Boursorama oferă anumite avantaje în fața concurenței, cum ar fi oferirea accesului la toate vehiculele de investiții, precum și la piețele de opțiuni. Prin urmare, diversitatea produselor financiare oferite de acest broker este cea care face diferența.

Este suficient să consultați opiniile utilizatorilor Boursorama ca broker de acțiuni pentru a măsura calitatea acestuia.

În plus, precum și în cazul produselor sale bancare, Boursorama a dorit să aplice o politică de prețuri competitivă în ceea ce privește ratele sale de schimb valutar cu comisioane de brokeraj printre cele mai ieftine de pe piață. Diferitele tipuri de conturi permit, de asemenea, tuturor profilurilor de investitori să acceseze prețuri adaptate nevoilor lor. Boursorama oferă, de asemenea, aproape 1.500 de fonduri partenere la taxe reduse prin SICAV și FCP, negociate uneori la 0%.

Apreciem, de asemenea, calitatea platformei de tranzacționare oferite de Boursorama, care este extrem de eficientă pentru gestionarea unui cont PEA sau a unui cont de valori mobiliare cu caracteristici și instrumente inovatoare.

În cele din urmă, nu vom uita să menționăm aici calitatea site-ului bursier Boursorama care se învecinează cu perfecțiunea. Pe lângă faptul că oferă acces la toate acțiunile CAC 40 și a altor centre financiare internaționale cu prețurile lor live și informații economice aprofundate, Boursorama oferă știri financiare cuprinzătoare și chiar un forum deosebit de bine gândit. O parte a site-ului Boursorama este, de asemenea, destinată să fie educativă, cu sfaturi și recenzii care să permită comercianților fără experiență sau începătorilor să învețe investițiile pe piața bursieră.

Alec_Stocks_RO

Avantajele și Dezavantajele Brokerului Boursorama

BENEFICII

DEZAVANTAJE

 • Platforma ProRealTime

 • Mai multe formule conform profilului

 • Informații despre piața de valori

 • Piețele SUA

 • Executarea rapidă a comenzii

 • Broker francez

 • Reglementat

 • Nu plouă

 • Taxe mari pentru comercianții activi

Este Boursorama Cel Mai Bun Broker de Acțiuni?

Deși Boursorama vă permite, desigur, să accesați anumite valori ale pieței de acțiuni printr-un cont PEA sau un cont de valori mobiliare, acesta nu oferă acces la anumite piețe europene și internaționale și, prin urmare, oferta sa este relativ limitată. În plus, și pentru comercianții activi, taxele sale rămân relativ ridicate în comparație cu cele ale concurenței.

O alternativă bună la Boursorama dacă sunteți un comerciant cu experiență este brokerul Admiral Markets, care oferă o ofertă completă de peste 3.000 CFD-uri pe acțiuni pe multe piețe. Cu Admiral Markets, veți putea investi pe bursele americane, franceze sau germane și pe multe alte burse fără comisioane de administrare și cu spreaduri strânse.

Rezumatul Opiniei Noastre cu Privire la Acest Broker Online

În cele din urmă și având în vedere diferitele aspecte pe care tocmai le-am menționat, părerea noastră despre brokerul online Boursorama este destul de pozitivă. Apreciem în mod deosebit diversitatea activelor oferite, piețele accesibile sau instrumentele financiare, precum și alegerea între diferitele tipuri de comenzi pe piața bursieră (comandă finală, comandă triplă, comandă alternativă, ordine succesivă sau comandă standard pregătită).

La aceasta se adaugă alte elemente, inclusiv calitatea informațiilor despre piața de valori comunicate și instrumentele de analiză, precum și posibilitatea utilizării platformei ProRealTime, care este esențială în lumea tranzacționării.

Singurul dezavantaj aici se referă probabil la ratele și comisioanele de brokeraj, care uneori sunt neatractive și nu foarte competitive în fața concurenței care sparge prețurile. Prin urmare, Boursorama încă mai are eforturi de făcut la acest nivel pentru a face cu adevărat diferența.

Brokerul online Boursorama oferă clienților săi și serviciul de avans în valori mobiliare, un împrumut personal în amendă, a cărui obținere este condiționată de gajul de active financiare deținut la Boursorama. Acest sistem vă permite să beneficiați de finanțări preferențiale, lăsând în același timp economiile să crească. Clientul Boursorama beneficiază astfel de o rată de 0,95% și poate împrumuta până la jumătate din evaluarea activelor sale financiare până la o limită de 300.000 de euro în schimbul gajării acestor active pe durata împrumutului.

Recenzie privind oferta promoțională și oferta de bun venit

În timp ce Boursorama Banque oferă în mod firesc noilor săi clienți o primă de 80 EUR la deschiderea unui cont curent, nici brokerul online nu a uitat investitorii. Astfel, Boursorama propune în prezent să ramburseze de două ori valoarea taxelor de transfer până la limita de 3.000 EUR pentru prima deschidere a unui cont de valori mobiliare obișnuit, PEA sau PEA-PME. Cu toate acestea, această ofertă nu se aplică conturilor derivate, conturilor de 0% sau chiar conturilor comune și conturilor individuale. În general, părerea utilizatorilor despre această ofertă de bun venit de la Boursorama este destul de pozitivă.

 

 

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

 

Ați folosit deja brokerul Boursorama și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!