miercuri, decembrie 6, 2023
Trading.roBrokerCel mai Bun Broker CFD 2021

Cel mai Bun Broker CFD 2021

Originally posted 2020-10-16 10:52:50.

Doriți să tranzacționați CFD-uri, dar nu știți ce broker CFD să alegeți? Există într-adevăr mai mulți brokeri CFD online, dar nu toți sunt creați egali. Pentru a-l putea alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine, am studiat mai mulți brokeri de tranzacționare pentru a păstra doar cele mai bune.

Vă prezentăm aici o comparație completă a celor mai buni brokeri CFD în 2021, precum și informații utile pentru a vă permite să recunoașteți un bun broker CFD .

Cei mai buni brokeri CFD 2021 – Lista

Lectura completă a acestei comparații a celor mai buni brokeri CFD nu vă ia mai mult de 20 de minute. Dacă vă grăbiți, iată o listă a brokerilor CFD studiați în acest articol, cu particularitatea fiecăruia.

 • Admiral Markets : Cel mai bun broker CFD Toate categoriile
 • Avatrade : Cel mai bun broker CFD pentru profesioniști
 • eToro : Cel mai bun broker de tranzacționare socială CFD pe CFD-uri
 • Pepperstone : Cel mai bun broker CFD pe baza tipurilor de cont
 • XTB : Cel mai bun broker CFD după suma investită
 • Vantage Fx : Cel mai bun broker CFD pentru tranzacționare Swing


Agent


Demo gratuit


Regulament


Creat în


Notă 


Înștiințare

Admiral Markets


FCA - Anglia
ASIC - Australia
CYSEC - Cipru


2001

AvaTrade


ASIC - Australia
CBI- Irlanda


2006

eToro


CYSEC - Cipru


2006

Vantage FX


ASIC - Australia


2009

XTB


KNF- Pologne


2002

Cei mai buni brokeri CFD pe baza spread-urilor

AGENT

EURUSD

USDJPY

EURGBP
GBPUSD
USDCHF
AUDUSD
USDCAD
EURCHF

0.6


0.9


1


1


1.2


1


1.6


3.8


0.9


1.1


1.5


1.6


1.6


1.1


2

2


3


2


4


4


3


1


3


5


0.5


1


1.7


1.2


1.6


0.9


1.7


1.7


1


1.8


2


2.5


1.9


1.9


2.2


2.1

Prezentarea celor mai buni brokeri

Admiral Markets: Cel mai bun broker CFD pentru toate categoriile

Admiral Markets Etf pentru începătoriSă începem această selecție cu unul dintre cei mai vechi brokeri CFD de pe planetă.

Admiral Markets este o platformă de tranzacționare creată în 2001.

Vă permite să luați o poziție pe mai mult de 4.000 de acțiuni diferite, inclusiv acțiunile celor mai mari companii, cum ar fi Apple, Teslar, Bayer și multe altele.

De fapt, Admiral Markets vă permite să tranzacționați în peste 8.000 de piețe diferite. Putem cita ca exemplu NASDAQ, bursa din New York și aproape toate bursele existente.

Acțiunile pe care le puteți tranzacționa la acest broker CFD sunt de diferite tipuri. Acestea sunt mărfuri (aur, energie, materiale agricole), obligațiuni, acțiuni ale societății.

Admiral Market este un broker reglementat de CFD. Are licențe de la FCA, ASIC și CYSEC.

Admiral Market admite mai multe conturi de tranzacționare, inclusiv:

 • Conturi comerciale accesibile de la 100 €
 •   Contul Invest. Accesibil cu un depozit minim de 1 € și disponibil pe MetaTrader 5
 •  Contul de risc a fost limitat la 500 EUR
 • Conturile zero sunt disponibile cu o depunere minimă de 100 EUR.
 •  Contul demonstrativ. este versiunea gratuită a site-ului, utilizată pentru a descoperi funcțiile de pe Admiral Markets.

Fiecare dintre aceste conturi este disponibil în versiunea mobilă IOS, Android și, bineînțeles, pe PC.

Admiral Markets este un broker Metatrader 4 și 5 CFD care acceptă aceste două platforme de tranzacționare, care sunt cele mai populare din lume.

Permite spread-uri variabile, începând de la 0,8 pip. În ceea ce privește taxele și comisioanele, Admiral Markets percepe în funcție de regiune.

 • Comision de 0,07% pentru tranzacționarea CFD acțiuni australiene
 • Comision de 0,1% pentru stocurile japoneze.
 • Comision de 0,10% pentru acțiuni europene
 • 0,02 USD pentru toate activele din SUA

Veți putea tranzacționa pe piețele Admiral în deplină siguranță. Acest broker CFD acceptă plăți prin transfer bancar, card de credit și, de asemenea, de către operator electronic (Skrill, Neteller etc.).

Practic, Admiral Markets este cel mai bun broker de capitaluri proprii din SUA. Este multiplatformă, flexibilă la costuri și fiabilă.

AvaTrade: Cel mai bun broker CFD pentru profesioniști

AvaTradeÎn al doilea rând în această comparație a celor mai buni brokeri CFD, aveți brokerul Avatrade.

Bine cunoscut în lumea tranzacțiilor Forex, Avatrade este, de asemenea, un foarte bun broker CFD care permite accesul la mai mult de 250 de active diferite.

De la crearea sa în 2006 în Irlanda, acest broker continuă să se îmbunătățească pentru a oferi cel mai bun serviciu de tranzacționare online.

Astăzi, Avatrade are peste 200.000 de utilizatori în întreaga lume. Nu este de mirare că este unul dintre cei mai buni brokeri CFD în 2021.

Acest broker online este reglementat de Comisia australiană de securitate și investiții și CBI din Irlanda. Prin urmare, legalitatea sa nu duce la nicio confuzie.

Puteți tranzacționa mărfuri, acțiuni ale companiei și multe alte active. Aveți dreptul de a alege între mai multe funcții de tranzacționare pe AVATRADE.

Acest broker CFD a reunit aceste module diferite, astfel încât să puteți investi în modul care vi se potrivește cel mai bine. Prin urmare, există 3 tipuri de cont și anume:

 •  Contul standard: Aceasta este versiunea originală a brokerului, care vă oferă toate funcțiile acestui broker.
 • Contul pro care oferă funcții avansate.
 • Contul demonstrativ care vă permite să aflați cum să investiți pe Avatrade fără a cheltui nimic.

Dacă preferați să investiți de pe smartphone sau tabletă, AVATRADE face posibilă această dorință. Diferitele conturi Avatrade sunt disponibile pe PC, precum și pe toate telefoanele mobile Android și IOS.

Când vine vorba de instrumente de investiții, Avatrade are cele mai avansate platforme de tranzacționare disponibile astăzi. Tocmai acest detaliu îi permite să fie în această selecție a celor mai buni brokeri CFD.

Diferitele platforme pe care le puteți utiliza la acest broker sunt:

 • Webtrader MT4
 • Metatrader 4
 • Metatrader 5
 • AvaTradeGo
 • Metatrader 4 Mac

Pentru a începe tranzacționarea CFD pe Avatrade, trebuie să depuneți 100 USD, dacă alegeți un cont în dolari. Dacă vă aflați în zona europeană, acest broker vă cere să depuneți cel puțin 500 €.

Apoi, aveți acces la toate funcțiile și avantajele platformei. Spread-urile care vor fi luate de pe pozițiile dvs. sunt destul de accesibile și încep de la 0,9 la tranzacționare în valută CFD.

Marele avantaj al acestui broker este că nu percepe taxe sau comisioane. Toate investițiile dvs. sunt gratuite. Prin urmare, spread-urile sunt singurul mijloc de venit pentru această platformă.

Avatrade este un broker CFD mai ieftin, care acceptă diferite metode de plată, cum ar fi:

 •  Transferuri bancare
 •  Visa și MasterCard
 • Skrill
 •  PayPal
 • Neteller
 • Bilet

Vantage FX: Cel mai bun broker CFD pentru tranzacționare Swing

Vantage FXAcest broker CFD s-a născut în Australia în 2009. La început, a fost numit MXT Global. 2015 marchează renașterea acestui broker, care acum se numește Vantage FX. Vă permite să tranzacționați cu peste 120 de active diferite.

Vantage FX vă permite să utilizați o varietate de stocuri, cu un indice maxim de 200: 1. Puțini brokeri CFD oferă un astfel de indice.

În plus, această platformă are o funcție de tranzacționare automată.

Comisia australiană de securitate și investiții este organismul care reglementează brokerul Vantage FX. Prin urmare, putem atesta că acest broker este 100% legal și de încredere.

Puteți investi în siguranță în 40 de perechi în valută , mărfuri, acțiuni, obligațiuni, ETF și multe altele.

Aveți un cont demo gratuit, destinat să vă facă să descoperiți funcțiile brokerului. Apoi, veți alege între 3 tipuri de conturi reale care sunt:

 • Contul standard . Acest model este ideal atunci când sunteți începător, deoarece aici puteți accesa cu ușurință piețele de valori, fără a plăti comisioane.

Cu acest cont, aveți acces la toate platformele brokerului și puteți tranzacționa CFD-uri cu pârghia maximă de 500: 1.

Depozitul minim pe un cont Vantage standard este de 200 USD, iar spread-urile încep de la 1,4 pip.

 • Contul Raw , care oferă spread-uri mai mici, începând de la 0,0 pip, dar impune comisioane la tranzacționare. De asemenea, depozitul minim în acest modul este de 500 USD.
 • Contul PRO . Acesta din urmă este rezervat comercianților profesioniști care doresc să beneficieze de opțiunile avansate de pe platformă. Depozitele la acest cont încep de la 20.000 USD, cu o marjă de 0,0 pip.

Vantage FX este un broker Metatrader 4 și 5 CFD . Acestea sunt cele mai populare platforme de tranzacționare. Diferența dintre Vantage FX și unii brokeri este că aici aceste platforme sunt mai receptive.

Acest lucru se datorează faptului că au fost proiectate intern cu ecosistemul de tranzacționare MetaQuotes.

Când utilizați brokerul Vantage FX CFD, nu plătiți taxe atunci când faceți depozite pe platformă. Dacă nu utilizați banca australiană NAB pentru a face depozite.

În acest caz, brokerul vă percepe taxe de 1,8% din suma depusă în dolari australieni. Dacă este o altă monedă, această taxă crește la 3% din suma tranzacției.

Pentru retrageri, acestea nu generează taxe atunci când utilizați metode de plată electronice. Pe de altă parte, când vine vorba de transfer bancar, puteți plăti taxe de tranzacție de până la 20 USD.

Comisioanele pentru Vantage FX se aplică, de asemenea, în funcție de tipul de cont pe care îl aveți. De exemplu, din această taxă se scad conturile standard.

Dacă utilizați un cont Raw, veți plăti un comision de 3 USD pentru fiecare lot în care investiți. Aceasta înseamnă că, atunci când tranzacționați 10 loturi de acțiuni, plătiți un comision de 30 USD.

Dacă, pe de altă parte, aveți un cont PRO, comisionul dvs. scade la 2 USD pe fiecare parte a lotului.

Particularitatea Vantage FX este că fiecare metodă de plată utilizată pentru depozit va fi utilizată și în cazul unei retrageri.

Cu toate acestea, dacă suma de retras este mai mare decât suma depusă, brokerul transferă automat surplusul în contul dvs.

Dacă locuiți în Australia, Vantage oferă metode de plată foarte utilizate la nivel local, cum ar fi cecurile.

eToro: Cel mai bun broker de tranzacționare socială CFD pe CFD-uri

eToroEste un broker CFD foarte proeminent în ultimii ani pe web. Recenziile despre eToro sunt în mare parte pozitive. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cei mai buni comercianți de CFD de pe planetă.

Acest broker este creația celor doi frați Yoni și Ronen Assia. Acești nativi din Tel Aviv au creat această platformă în 2006 și astăzi este populară în peste 170 de țări din întreaga lume.

Mai ales în Marea Britanie și Cipru, unde este considerat cel mai bun broker securizat.

Acest broker vă permite să luați o poziție în diferite active, dar este cunoscut în principal pentru eficiența sa în tranzacționarea CFD.

Desigur, eToro excelează și în tranzacționare valutară, mărfuri și toate activele majore.

Există două forme principale de cont de tranzacționare pe brokerul eToro. În primul rând, aveți contul pentru comerciantul respectiv.

Acesta din urmă corespunde investitorilor care nu au prea multă expertiză în domeniul tranzacționării. Alegând un cont pentru persoane fizice, aveți acces la toate activele disponibile pe platformă.

Cu toate acestea, veți avea un indice de pârghie restricționat. Cu toate acestea, sunteți protejat împotriva soldurilor negative. Puteți lua poziții manual sau puteți utiliza funcția Copiere tranzacționare.

Acesta din urmă își propune să copieze investițiile celor mai buni traderi de pe platformă.

În al doilea rând, aveți contul profesional. Desigur, acesta din urmă oferă funcții mai extinse decât modelul privat. Este potrivit pentru toți utilizatorii experimentați.

Dacă alegeți acest tip de cont, nu veți mai beneficia de fondurile de compensare, dar veți fi totuși protejat împotriva soldului negativ.

În plus, puteți utiliza puterea maximă de levier pe CFD. Pentru a accesa un cont profesional, trebuie să trimiteți o cerere către brokerul eToro și să îndepliniți anumite criterii de eligibilitate.

Ceea ce este surprinzător este că eToro are propriul său webtrader dezvoltat de inginerii săi. Oferă o interfață intuitivă ușor de utilizat.

Începătorii și profesioniștii pot folosi eToro Webtrader fără dificultate. În plus, această platformă este disponibilă pe toate terminalele IOS și Android, precum și în versiunea PC.

Prin urmare, nu puteți găsi platforme MT4 sau 5 pe acest broker CFD de calitate.

Dacă acest comerciant este potrivit pentru dvs., depuneți doar 200 USD pentru a începe să investiți. eToro nu vă percepe taxe sau comisioane pentru tranzacții și tranzacționare CFD-uri.

Admite doar un mic comision de 5 USD în caz de retragere și câteva taxe de întreținere a contului. De asemenea, percepe o taxă de inactivitate de 5 USD.

În ceea ce privește restul, totul este gratuit. eToro este, fără îndoială, cel mai bun broker CFD din Londra.

Pepperstone: Cel mai bun broker CFD pe baza tipurilor de cont

logo pepperstoneAcest broker online a fost creat în 2010 în Australia, mai exact în orașul Melbourne. După crearea sa, s-a răspândit pe tot globul și are în prezent câteva mii de utilizatori.

Brokerul Pepperstone CFD are mai multe funcții conținute în diversele platforme pe care le deține. Vă permite să tranzacționați peste 80 de active diferite, prin crearea unui cont adaptat profilului dvs.

Pepperstone Broker CFD este reglementat de două organisme principale. Acestea sunt FCA din Marea Britanie și Comisia australiană pentru securitatea investițiilor.

Brokerul are și birouri internaționale în aceste două țări. Prin urmare, Pepperstone este legal din punct de vedere juridic, după cum demonstrează licențele sale.

Puteți alege să tranzacționați CFD-uri pe acest broker în deplină siguranță.

Crearea unui cont pe Pepperstone se reduce la alegerea formei de investiții care funcționează cel mai bine pentru dvs. În acest scop, brokerul vă oferă mai multe conturi cu caracteristici diferite. Este despre:

 • Contul standard : utilizând acest cont, sunteți salvat din comisioane pentru tranzacțiile dvs., dar veți plăti spread-uri la nivel instituțional. Adică de la 1 pip.
 • Contul RAZOR : este inversul contului anterior. Implică unele comisioane, dar contează spread-urile începând de la 0,0 pip
 • Contul SWAP FREE : așa cum sugerează și numele său, acest tip de cont nu implică swap. Nu include nici comisioane și preia spread-uri de la 1 pip.
 • Cont ACTIVE TRADERS : Acest tip de cont este ideal pentru profesioniști. Aceasta implică comisioane, spreaduri minime de 0,0 pip.

Avantajul său este că vă permite să beneficiați de o reducere de 10% la unele dintre tranzacțiile dvs.

Desigur, pentru a descoperi funcțiile brokerului Pepperstone, puteți deschide un cont demo gratuit.

Aceste conturi diferite vă permit să utilizați platformele de tranzacționare MT4 / MT5, Tools, cTrader și Social Trading.

Spreadurile pe Pepperstone sunt puțin mai mari decât media, dar acest broker este flexibil în ceea ce privește taxele și comisioanele sale, care se ridică la minimum 3,5 USD.

Prin urmare, puteți efectua tranzacții mai puțin costisitoare prin transfer, Visa și Mastercard. Este cu siguranță cel mai bun broker de index CFD .

XTB: Cel mai bun broker CFD după suma investită

XTB BrokerCompletăm această selecție cu un broker CFD France 2021, brokerul XTB. Această platformă de brokeraj online există din 2002.

În anii săi de existență, XTB și-a îmbunătățit continuu serviciile. Astăzi, acest broker are o platformă care găzduiește funcționalități bune.

Acest lucru vă permite să tranzacționați cu cele 4000 de active diferite oferite de acest broker online.

Nu există nicio îndoială că XTB este un broker sigur și sigur. Este autorizat în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv în Franța, unde este considerată una dintre cele mai sigure.

XTB are o licență de autorizare emisă de organizația KNF din Polonia. Dovadă că acesta este un broker serios de CFD.

Oferă 50 de perechi valutare FOREX, 20 de indici, mărfuri, acțiuni și ETF-uri.

XTB vă permite să alegeți un cont de tranzacționare pe baza profilului dvs. de investitor:

 • În primul rând, aveți contul de risc limitat . Acest model vă permite să investiți în timp ce reduceți semnificativ riscul de pierdere.

Beneficiați de o pârghie maximă de 1:30 și o protecție a soldului negativ. Comisioanele pentru acest tip de cont încep de la 0,08% per lot. În plus, plătiți spread-uri mici de 0,9 pip.

 • În afară de contul cu risc limitat, XTB oferă și conturi Standard și PRO . Acestea din urmă conțin caracteristici similare primului tip de cont.

Modelul PRO are caracteristici mai avansate, iar spread-urile încep de la 0,28 pip.

Puteți găsi platforma principală a brokerului XTB, xStafion 5. Această platformă vă permite să investiți în toate activele site-ului, cu o ușurință desconcertantă.

Dacă preferați tranzacționarea mobilă, XTB este, de asemenea, un broker portabil CFD. Trebuie doar să descărcați aplicația sa pe Android și IOS.

Apoi veți putea folosi platforma mobilă xStation.XTB nu a uitat comercianții nostalgici sau tradiționali. Puteți utiliza Metatrader 4 pe XTB, dacă preferați să investiți pe cea mai populară platformă din lume.

Atâta timp cât executați cel puțin o tranzacție pe an, nu veți plăti niciun comision. Pe de altă parte, dacă petreceți 365 de zile fără activitate, plătiți penalități de 10 euro.

În afară de asta, investițiile dvs. CFD generează comisioane de 0,08% pe lot. Până în prezent, XTB este foarte flexibil în ceea ce privește comisionul.

În plus, tranzacțiile de depunere și retragere sunt gratuite și se fac prin transfer bancar, card bancar și operatorii electronici. XTB este unul dintre cei mai buni brokeri AMF CFD.

Deci, dacă doriți să tranzacționați contracte pentru diferență, este mai bine să alegeți una dintre platformele acestei comparații de brokeri. Confirmăm că aceștia sunt cei mai buni brokeri CFD în 2021.

Ce este un CFD?

Logica ar dicta că, înainte de a începe orice activitate de tranzacționare, ar trebui să fiți suficient informați cu privire la acest subiect.

Înainte de a vă alege brokerul ideal, este mai bine să înțelegeți principiul investițional al piețelor financiare. Mai simplu spus, CFD este un termen englezesc care înseamnă contract pe diferența în franceză.

Termenul „diferență” din această definiție se referă la diferența dintre prețul activului în momentul deschiderii și prețul acestuia la închidere.

Deci, când vorbim despre CFD-uri, nu este vorba despre investiția efectivă, unde puteți deține activul. Aici cumpărați în schimb o valoare derivată din activul suport.

Când prețul acestui activ crește, crește și cel al contractelor futures CFD. Acest lucru vă permite să obțineți profit atunci când decideți să vă vindeți pozițiile.

Veți înțelege mai bine cu un exemplu. Să presupunem că ați cumpărat un CFD pe un metal precum aurul la închidere la un preț de 1900 USD.

A doua zi, prețul acestui activ crește și acum este estimat la 2.000 USD. Prin urmare, decideți să vă vindeți CFD-ul.

În acest scenariu, câștigați diferența dintre prețurile de cumpărare și de vânzare ale acelui activ, fără a deține efectiv instrumentul în cauză.

Ce este un broker CFD?

Dacă ați înțeles ce este un contract pentru diferență, atunci definiția unui broker CFD este evidentă. Este un broker sau intermediar care vă permite să deschideți sau să închideți poziții în diferite active.

 

Iată cei mai buni brokeri CFD pe baza unor criterii diferite

După cum știți, există atât de mulți brokeri online, cât sunt acțiuni la bursă. Prin urmare, vă poate fi dificil să găsiți un broker CFD de bună calitate.

Pentru a face alegerea corectă, trebuie să vă bazați pe criterii de selecție obiective.

În această parte, vă prezentăm caracteristicile pe care trebuie să le aibă un bun broker CFD și de fiecare dată dezvăluim cel mai bun broker în funcție de fiecare criteriu.

Cel mai bun broker: Serviciul clienți

Când investiți în CFD-uri, puteți întâmpina dificultăți. De exemplu, este posibil să aveți probleme cu plățile din contul dvs. sau să aveți neînțelegeri.

Cel mai bun broker CFD ar trebui să vă poată răspunde la toate preocupările. Tocmai din acest motiv calitatea serviciului pentru clienți este un criteriu important în alegerea brokerului potrivit.

În mod ideal, serviciul de asistență pentru clienți ar trebui să fie disponibil non-stop și o comunicare uniformă. Iată câteva companii care oferă servicii post-vânzare eficiente.

Broker CFD

Clientul serviciului

Serviciul pentru clienți este receptiv și poate fi contactat prin telefon, chat live, e-mail și social media.

El este disponibil tot timpul.


Serviciu clienți multilingv și receptiv.

 Brokerul oferă mai mult de 30 de numere de telefon prin care poate fi apelat.

De asemenea, este disponibil prin chat direct pe site și prin e-mail. 

El poate fi contactat 24/7.

Disponibil 24 de ore pe zi.

Serviciu clienți disponibil 5 zile pe săptămână, de luni până vineri.

Disponibil de luni până vineri prin e-mail, apel și chat.

Serviciul pentru clienți XTB este disponibil de luni până vineri, 24 de ore pe zi.

El este multilingv.

În acest sens, credem că Admiral Markets este brokerul CFD care oferă cel mai bun serviciu pentru clienți. Asistența sa este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

În plus, ia în considerare mai multe limbi, inclusiv franceza. Puteți comunica cu departamentul Admiral Markets în orice moment, prin e-mail, chat și, de asemenea, prin apel telefonic.

Cel mai bun broker: spread-uri, taxe și swap-uri

Pentru a fi plătiți, brokerii iau taxe, spread-uri și comisioane pentru operațiunile dvs. de tranzacționare CFD. Trebuie să fii foarte atent cu aceste detalii, deoarece acestea îți vor afecta venitul.

Este mai bine să utilizați un broker CFD care oferă comisioane mici și spread-uri competitive, ca acestea.

Broker CFD

Taxe și comisioane

Comision de 0,07% pentru tranzacționarea CFD în acțiuni australiene.
Comision de 0,1% pentru stocurile japoneze.

Comision de 0,10% pentru acțiuni europene.

0,02 USD pentru toate activele din SUA.

Taxă de inactivitate de 10 EUR.
Fără taxă în contul standard.

Taxă de retragere de 20 EUR.

Taxă de comision de 5 USD.

0,02 $ de commission.

Comision de 3 USD pentru conturi Raw.

2 USD pentru conturile PRO.

Comision 0,08%.
 
Taxă de inactivitate de 10 EUR.

Vă recomandăm Admiral Market. Cu acest broker, plătiți o sumă minimă de 1,8 USD pe lot. În ceea ce privește spread-urile, acestea încep de la podea de la 0,0 pip (în funcție de conturi).

Cel mai bun broker: platforme de tranzacționare

Brokerii folosesc platforme de tranzacționare pentru a vă oferi caracteristici utile pentru investiții. Astfel, calitatea platformei este, de asemenea, un criteriu important de selecție atunci când vine vorba de alegerea unui broker CFD.

Unele dintre cele mai bune platforme de tranzacționare includ Metatrader 4 și Metatrader 5.

Broker CFD

Platforme

 • Metatrader 4

 • Metatrader 5

 • Webtrader MT4

 • Metatrader 4

 • Metatrader 5

 • AvaTradeGo

 • Metatrader 4 Mac

 • Webtrader eToro

 • MT4

 • MT5

 • cTrader

 • Metatrader 4

 • Metatrader 5

 • xStation 5

 • MetaTrader 4

 • xStation mobil

Puteți găsi cel mai bun software pe brokerul CFD futures Admiral Markets.

Acest broker are și versiunea supremă a Metatrader. Acesta este motivul pentru care credem că în ceea ce privește platforma de tranzacționare, Admiral este cea mai bună opțiune.

Cu toate acestea, nu veți găsi alte platforme acolo, în afară de Metatrader.

Cel mai bun broker: ușurință în utilizare pentru începători

Este întotdeauna o idee bună să utilizați un broker CFD ușor de manipulat, mai ales dacă sunteți nou în contractele de tranzacționare pentru diferență.

Dacă aveți un broker prea complex, mai bine renunțați. Vă recomandăm să utilizați un broker a cărui platformă este intuitivă și ergonomică.

Broker CFD

utilizare

Excelent pentru începători.
Ușurință convenabilă de utilizare.

Excelent pentru începători.

Ușurință convenabilă de utilizare.

Ușurință convenabilă de utilizare

Ușurință convenabilă de utilizare

Încă o dată, Admiral Markets pare să fie cel mai potrivit broker. Este ideal pentru a începe tranzacționarea CFD. Interfața sa este creată într-un mod structurat pentru a facilita manipularea.

În plus, serviciul pentru clienți este eficient. În cele din urmă, puteți utiliza un cont demonstrativ. Ceea ce este esențial atunci când ești începător.

Cel mai bun broker: metode de plată și retrageri

Tranzacționarea CFD-urilor cu bani reali este ca și cum ai depune fonduri în contul tău, să le folosești pentru a lua poziții și să profiți dacă câștigi.

Prin urmare, este important ca un broker să vă ofere cele mai bune canale de tranzacții. Dacă un broker nu acceptă metoda dvs. de plată preferată, nu vă înscrieți.

Cel mai bun broker CFD este cel care acceptă toate metodele de plată posibile. În mod ideal, acceptă atât transferuri bancare, carduri de credit, portofele electronice, cât și operatorii de plată mobilă.

Iată câțiva brokeri CFD și metodele de plată ale acestora.

Broker CFD

Mijloace de plata

 • Transfer

 • Carte bancaire

 • Portofel electronic

 • Transfer

 • Carte bancaire

 • Portofel electronic

 • Transfer

 • Carte bancaire

 • Portofel electronic

 • Transfer

 • Carte bancaire

 • Transfer

 • Carte bancaire

 • Portofel electronic

 • Transfer

 • Carte bancaire

 • Portofel electronic

Admiral Markets este, în opinia noastră, un exemplu de bun broker CFD în ceea ce privește metodele de plată. Vă permite să transferați bani prin transfer bancar, cu cardul dvs. de credit, și este, de asemenea, un broker paypal CFD.

Cel mai bun broker: oferta de produse

Care sunt diferitele produse la care îți dă dreptul un broker CFD? Aceasta este ceea ce trebuie să vă întrebați atunci când alegeți un broker bun.

Ați ghicit, nu toți brokerii oferă CFD-uri pe toate instrumentele. Pentru a vă maximiza șansele, ar trebui să căutați brokeri care să ofere cât mai mult posibil. De exemplu :

Broker CFD

Produse oferite

 • CFD pe Forex

 • ETF

 • Acțiuni

 • Energii

 • Metale

 • Indici

 • Obligatii

 • Materie prima

 • ETF

 • Metale

 • Materiale

 • Forex

 • Indici

 • Acțiuni

 • Indices de devises

 • Indici

 • Acțiuni

 • Acțiuni

 • Forex

 • Forex

 • Indici

 • Acțiuni

 • Valute

 • Produse

Admiral Markets vă permite să luați o poziție pe aproape toate activele bursiere în CFD-uri. Acesta este motivul pentru care el este brokerul prin excelență în ceea ce privește produsele.

În funcție de piața de tranzacționat – cine este cel mai bun broker?

În opinia noastră, Admiral Markets este cel mai bun din punct de vedere al pieței. Acest broker vă permite să luați o poziție pe sute de piețe CFD diferite. Este atât un ETF, Forex, și alt broker CFD.

Practic Admiral Markets vă oferă acces la toate bursele importante, în timpul orelor de deschidere.

Cel mai bun broker: reputație

Reputația unui broker CFD este importantă. Acest lucru vă permite să obțineți o primă impresie despre broker înainte de a-l testa.

Pentru a evalua reputația pozitivă a unei companii, trebuie să vă bazați pe reglementările sale. Brokerul care are mai multe licențe internaționale are în mod necesar o bună reputație.

Broker CFD

Reputatie

Admiral Market este un broker reglementat de CFD.

Are licențe de la FCA, ASIC și CYSEC.
Reglementat de Comisia de securitate și investiții australiană și CBI irlandeză.

Reglementat de CySec.

Pepperstone Broker CFD este reglementat de două organisme principale.

Acestea sunt FCA din Marea Britanie și Comisia australiană pentru securitatea investițiilor.

Comisia australiană de securitate și investiții este organismul care reglementează brokerul Vantage FX.

XTB are o licență de autorizare emisă de organizația KNF din Polonia.

În acest punct, diferiții brokeri CFD din această comparație sunt egali, deoarece toți sunt reglementați. Cu toate acestea, avem o preferință pentru Admiral Markets, care oferă licențe din instanțele mai mari.

Cel mai bun broker: instruire

Trebuie să învățați cum să investiți, mai ales atunci când sunteți nou în tranzacționarea CFD. Brokeri demni de acest nume oferă programe de instruire în acest scop.

Trebuie să țineți cont de acest detaliu pentru a face alegerea corectă. Iată o prezentare generală a instruirilor pe brokerii CFD din selecția noastră.

Broker CFD

Instruire

 • Glosar

 • Ghid Forex

 • Videos de Trading

 • Tutoriale MT4

 • Tutoriale MT5

 • Instruire gratuită pentru bursă

 • E-book

 • Videos de Trading

 • Știri

 • Articole educaționale

 • Webinarii

 • Guide de Trading

 • Program de întâlnire cu analiști

 • Videos de Trading

 • Ghid MT4

 • Ghid MT5

 • Programme de formation XTB

 • Academie după materie și nivel

Pe brokerul futures CFD Admiral Markets, programul de instruire este eficient și este livrat în mai multe moduri. Așadar, puteți participa la seminarii web, puteți urmări tutoriale sau puteți citi ghiduri bazate pe text.

Acest broker este cel mai bun broker CFD atunci când vine vorba de învățarea dvs.

Ceilalți brokeri din această comparație au un succes destul de mare în ceea ce privește instruirea. Deși sunt puțin superficiale.

Cel mai bun broker: tipuri de strategii de tranzacționare

Trebuie să aveți întotdeauna o strategie de tranzacționare online. Aveți de ales între:

 • Le Day Trading
 • Scalpingul
 • Le Swing Trading

Pentru mai multe informații despre aceste puncte, consultați articolele noastre pentru începători.

Cel mai bun broker CFD cu răspândire de indici serioși este cel care vă permite să adoptați strategia dorită.

Broker CFD

Type de Stratégie

Admite toate stilurile de tranzacționare.
Admite toate stilurile de tranzacționare.

Nu prea potrivit pentru scalp.

Admite toate stilurile de tranzacționare.

Ideal pentru tranzacționare swing.

Ideal pentru scalare.

Acesta este cazul cu Admiral Markets, care vă permite să utilizați orice politică de investiții.

În funcție de strategia dvs. de tranzacționare – Ce broker CFD să alegeți?

În măsura în care brokerul Admiral Markets CFD se adaptează la toate modurile de investiții, acesta este cel mai potrivit broker conform strategiei dvs. preferate.

Indiferent dacă este vorba de tranzacționare zilnică, scalare sau chiar tranzacționare Swing, Admiral Markets este soluția pentru nevoile dumneavoastră.

Este un broker all-in-one, mult mai avantajos decât brokerii CFD adaptați la un singur mod de investiție.

Cel mai bun broker: securitatea fondurilor

Nu vă încredințați banii unui broker dubios CFD. Asigurați-vă că brokerul vă păstrează în mod eficient fondurile și vă protejează împotriva falimentului. Iată programele de securitate puse în aplicare pentru cei mai buni brokeri.

Broker CFD

Securitatea fondurilor

Segregarea conturilor.

Acoperire de 100.000 EUR FSCS.
Segregarea conturilor.

Criptare SSL pe 256 de biți.

Segregarea conturilor.

Segregarea conturilor.

Compensație de 85.000 de lire sterline.

Segregarea conturilor.

Segregarea conturilor.

Acoperire de 3.000 EUR + 22.000 EUR.

Pentru mai multă siguranță, vă recomandăm Admiral Markets. Acest broker CFD are un program de protecție a soldului negativ și aplică o politică de conturi segregate.

Cel mai bun broker: calitatea executării comenzii

Piața este în continuă mișcare. Confruntat cu această realitate, trebuie să acționezi rapid. Viteza cu care brokerul dvs. vă va executa comenzile este, prin urmare, foarte importantă. Cei mai receptivi brokeri CFD sunt:

Broker CFD

Calitatea executării ordinului

90% din ordinele executate în mai puțin de o secundă.
Viteză bună de executare a comenzilor.

Nu există informații fiabile pe această temă.

Viteză bună de executare a comenzilor.

Viteză bună de executare a comenzilor.

Viteză bună de executare a comenzilor.

Brokerul care, după părerea noastră, îndeplinește cel mai bine acest criteriu este Admiral Market. De obicei, vă execută comenzile cât mai repede posibil.

Cel mai bun broker: instrumente de analiză

Cel mai bun broker ECN sau Market Maker este cel care vă oferă instrumente de analiză puternice. Acest lucru vă va permite să luați decizii obiective, mai degrabă decât să vă bazați doar pe intuiția voastră.

Iată brokerii CFD care oferă cele mai bune instrumente de analiză.

Broker CFD

Analize și analize

 • Calendrier de Trading

 • Informații financiare noi

 • Analiza tehnica

 • Sentimentul pieței

 • Analiza pieței prin știri

 • Analiza pieței comerciantului ascuțit

 • Analiza săptămânală

 • Calendar economic

 • Calendar economic

 • Știri

 • Analiza tehnica

 • Calendar economic

 • Sentimentul pieței

În mod logic, Avatrade și Admiral Markets sunt brokerii care oferă cele mai multe instrumente de analiză. Admiral Markets este mai bun, deoarece vă oferă și un sentiment general al pieței.

Cel mai bun broker: suma investită

Depozitul minim de investit trebuie să corespundă în mod absolut bugetului dvs. de investiții. Când brokerul îți cere prea mult, ar fi bine să te uiți în altă parte.

Broker CFD

Montant Investi

Conturi comerciale accesibile de la 100 EUR.

  Contul Invest accesibil cu o depunere minimă de 1 EUR.

 Contul de risc este limitat la 500 EUR.

Conturile zero sunt disponibile cu o depunere minimă de 100 EUR.
100 $ minim

200 $

200 EUR

200 $

Fără depunere minimă.

Cei mai buni brokeri CFD, cum ar fi Admiral Markets, cer doar strictul minim. Puteți utiliza Admiral Markets de la EURO sau 100 EUR pentru conturile mai accesibile. În acest punct, XTB este o opțiune mai bună, deoarece nu impune un depozit minim.

Cel mai bun broker: conturi de tranzacționare

Varietatea conturilor unui broker CFD permite diferiților comercianți să investească în funcție de profilurile și obiectivele lor. Deci, cu cât un broker are mai mult cont, cu atât mai bine.

Descoperiți diferitele conturi ale brokerilor CFD din această selecție.

Broker CFD

Tipuri de conturi

 • Conturi comerciale

 • Contul Invest 

 • Contul cu risc limitat

 • Conturi zero

 • Compte Stantard

 • Cont PRO

 • Cont individual de client

 • Cont de client profesionist

 • Aparat de ras 

 • Standard

 • Islamic 

 • MAM / PAMM 

 • Comerciant activ 

 • Standard

 • BRUT

 • PENTRU

 • Compte Stantard

 • Cont PRO

În ceea ce privește conturile de tranzacționare, numai brokerii Admiral Markets și Avatrade CFD oferă o gamă largă de profiluri de tranzacționare.

Care este cel mai bun broker CFD pentru începători?

Dacă sunteți nou în tranzacționare, aveți nevoie de un broker intuitiv și ușor de utilizat. Mai devreme în această comparație, am întocmit o listă de brokeri în funcție de ușurința lor de utilizare.

Putem vedea clar că brokerul Admiral Markets este foarte eficient pentru comercianții începători. eToro este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, dar totuși oarecum limitat. Amiral este, fără îndoială, prima alegere.

Cel mai bun broker pentru comercianții experimentați

Investitorii profesioniști au nevoie de brokeri care să le ofere cele mai complexe servicii și instrumente avansate de analiză.

Printre brokerii CFD din selecția noastră, Admiral Markets și Avatrade sunt cei mai buni pentru un public mai informat.

Ambii brokeri au analize tehnice, calendare economice, indicatori tehnici și chiar roboți de tranzacționare automați. Pe scurt, sunt brokeri complet pentru cei mai experimentați.

Cel mai bun broker: recenziile clienților despre brokeri

Satisfacția clientului

Recenzii ale clienților

98%

Admiral Markets este cel mai bun și de încredere broker cu care am lucrat vreodată.

Managerii de cont sunt întotdeauna profesioniști și politicoși și sunt mai mult decât fericiți să ajute și să asiste ori de câte ori și oriunde avem nevoie.

Mulțumirea și mulțumirile mele speciale se adresează piețelor emblematice, în special managerului meu de cont Valizar, care fusese cot la cot chiar și în acest moment dificil alături de mine și a fost atât de fericit să mă ajute când am avut nevoie de ajutorul lor

Brokerul cel mai eficient îți recomand

Vă rog schimbă cu amiralul unde știi că ești pe mâini bune
Mulțumesc.

Recenzie Nawaz Chaudhury a Admiral Market

96%

Platforma Ava Trade este sigură!

Puteți efectua depozite și transferuri gratuit!

În plus, echipa răspunde la solicitările pe care le facem !!

e-Devbusinnes Peter31 recenzii

96%

Bună ziua, este adevărat un pic prea proaspăt și efectul de levier un pic prea mic, dar există o mulțime de stocuri. 

Graficul și bine făcut, trucul dacă nu găsesc cum să găsesc hârtia pentru a-mi face declarația sau trebuie să merg pe site-ul etoro, vă mulțumesc dacă ați putea să-mi răspundeți.

Opinia lui Simon despre eToro

95%

Pentru moment, nimic de spus despre acest broker nu sa răspândit destul de jos pe Forex, dar destul de mare pentru anumite acțiuni pe care le cred.

Comentariu de la Mehdi Benz

92%

100% onest și transparent

, spread mic, viteză de execuție.

Serviciul de top pentru clienți răspunde rapid.

În trecut, în 2014 am „pierdut” un transfer de 10.000 € trimis către pepperstone pentru că nu introdusesem referința corectă pentru pepperstone australia, l-au găsit și l-au pus în contul meu.

Și recent, la sfârșitul lunii aprilie 2020 am făcut o retragere prin card bancar de 9.000 €, am constatat că se întindea puțin (6 zile) am contactat pepperstone london și australia care mi-au trimis biletul de urmărire a rambursării cu cardul cu site-ul adyen.com

Am un consilier bancar (credit reciproc) care m-a speriat denigrând pepperstone și blocând orice plată de cb sau transfer către ei, dar, sincer, nu am avut niciodată o problemă cu retragerile sepa, pe banca Bourseorama durează 1 până la 2 zile maximum și retragerea prin cb 6 zile grand max cu sărbătorile legale.

Unele recenzii de pe internet îi numesc hoți, cred sincer că sunt recenzii false, înfricoșătoare, pentru că nu am avut niciodată o problemă cu faptul că îmi scot banii.

Mulțumim dlui Marc Boever și sprijin pentru răspunsurile lor rapide.

Recenzia lui Emmanuel despre Pepperstone

91%

Bună ziua,
Ca începător, nu găsesc un videoclip explicativ, care să-mi arate funcționarea site-ului și cum să cumpăr poziții cum să le închid etc .....

Opinia lui Maafa

De ce este important să alegeți cel mai bun broker?

Este evident, folosind cel mai bun broker CFD, este posibilitatea de a beneficia de un serviciu eficient și complet, la un cost mai mic și în perfectă legalitate.

În primul rând, cel mai bun broker CFD vă oferă acces pe toate piețele. În plus, aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a analiza aceste piețe și pentru a lua cele mai bune decizii.

Cel mai bun broker CFD oferă chiar și roboți de tranzacționare automați, care vă vor fi de mare folos dacă sunteți începător.

Cel mai important, brokerul perfect CFD vă este alături pe tot parcursul carierei, cu pregătire de calitate și asistență dedicată clienților.

Feriți-vă de escrocherii!

Necesar este că un broker pretinde că este cel mai bun în CFD-uri. Unele companii mint despre abilitățile lor de a atrage mai mulți clienți.

Deci, dacă vă spuneți că este prea bine pentru a fi adevărat, ar putea fi. Pentru a fi sigur, trebuie să revizuiți brokerul înainte de a vă alătura.

Pe scurt, ferește-te de escrocherii.

Cum să definești cine este cel mai bun broker pentru tine?

Nu ar trebui să aveți încredere doar în ceea ce spun un utilizator și un site. Ceea ce contează cu adevărat pentru dvs. este dacă brokerul CFD pe care îl oferim este potrivit pentru dvs.

La urma urmei, dacă este perfect pentru unii, s-ar putea să nu fie pentru tine.

Prin urmare, trebuie să definiți care este cel mai bun broker CFD în funcție de așteptările dvs., în termeni de:

 • Depozit minim
 • Taxe de brokeraj
 • Strategie acceptată
 • Modalitate de plată
 • etc.

Cum să testați dacă un broker este cel mai bun?

Nu există mai multe căi. Singura modalitate de a fi sigur de calitatea unui broker este să o testați. Mai sus, puteți examina diferitele criterii pentru selectarea celui mai bun broker CFD.

Va trebui să vă asigurați că brokerul dvs. conține toate aceste caracteristici.

De asemenea, puteți vizualiza recenziile clienților despre broker. Cel mai bun mod de a testa este crearea unui cont demo. Acest lucru vă va permite să descoperiți brokerul CFD fără a cheltui nimic.

Beneficii și riscuri – Cel mai bun broker CFD

În această parte, vă arătăm ce este bine la utilizarea celui mai bun broker CFD. În același timp, vă prezentăm riscurile pe care le aveți prin utilizarea unui broker rău.

Avantajele utilizării celui mai bun broker CFD

Dezavantaje de a nu folosi cel mai bun broker CFD

 •  Legalitate

 • Securitatea fondurilor tale 

 • Cost redus de tranzacționare

 • Instrumente de analiză eficiente

 • Un efect semnificativ de pârghie

 • Compatibilitate mobilă

 • Rentabilitate

 • Consultanță și servicii post-vânzare

 • Tranzactionare ilegala

 • Cost de tranzacționare ridicat

 • Pârghie redusă

 • Acces redus la diferite piețe

 • Fără protecție a fondului

 • Absence de service client

 • Pierderea de timp și bani

Brokeri de top pentru clienți

Brokeri CFD

Notă pentru clienți

Clienți de satisfacție

98%
96%
96%
95%
92%
91%

Care interfață este cea mai bună?

Interfețele oferite de Avatrade și Admiral Markets își depășesc cu mult concurenții. Indiferent dacă este pe mobil, tabletă (IOS, Android) sau computer, aceste platforme oferă o ergonomie de neegalat.

Puteți descărca aplicațiile Avatrade și Admiral Markets pe dispozitivul dvs., așa cum puteți tranzacționa direct din browser.

Alegerea dvs. nu va influența calitatea navigării. Interfețele rămân fluide.

Ce broker CFD recomandăm?

După testarea tuturor celor mai buni brokeri CFD, vă recomandăm brokerul Admiral Markets . Elementele menționate în această comparație au arătat că acest broker are toate calitățile necesare pentru a vă satisface. Fie că este vorba de servicii pentru clienți, produse, securitate, reglementare, comisioane de brokeraj, Admiral Markets se află în top. Vă recomandăm cu tărie acest broker reglementat, care a câștigat chiar și diverse premii.

Broker CFD

Premii

Cea mai bună platformă la Premiile financiare internaționale ADVFN din 2019.

A obținut 5 stele în sondajul DKI.

Cel mai bun broker MT4 în 2015.
Cel mai bun broker Forex.

Cel mai bun furnizor de tranzacționare Bitcoin CFD al anului.

Cel mai bun program de afiliere.

Triplu trofeu de aur pentru analize tehnice.

Professional Trader Awards Cel mai bun broker pentru condițiile de tranzacționare pentru clienții profesioniști.

Global Forex Awards.

Furnizor de servicii de tranzacționare financiară a anului - Australia-2020.

Cel mai bun broker CFD în 2019.

Alți brokeri

Agent


Demo gratuit


Regulament


Creat în


Notă

Înștiințare

Alvexo


CYSEC - Cipru


2009

ActivTrades

FCA - Anglia

2001

AxiTrader

FCA - Anglia
ASIC - Australia
DFSA - Emiratele Arabe Unite

2007

BD elvețian

sigla bd elvețiană

Cysec - Cipru


2012

Binck

sigla bd elvețiană

Banca Centrală Olanda FSA - Danemarca FCA - Anglia FINMA - Elveția ASIC - Australia ACPR - Franța JFSA - Japonia

2008

Bourse Direct

ACPR - Franța AMF - Franța ORIAS - Franța

1996

Boursorama

ACPR - Franța AMF - Franța ORIAS - Franța


1989