luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatEasyBourse Părere

EasyBourse Părere

EasyBourse, un broker online și o filială 100% a Banque Postale. Cu acest broker, puteți profita cu ușurință de Bursă datorită prețurilor sale atractive, gama largă de produse și instrumente financiare, instrumentelor și serviciilor sale eficiente. Diverși comercianți și-au exprimat deja opiniile cu privire la această unitate franceză. În general, majoritatea sunt mulțumiți de instrumentele și serviciile oferite de acest broker. Descoperă în acest articol opiniile noastre despre EasyBourse 2021 .

Recenzii Clieți Despre Acest Broker

Recenzii clienți EasyBourse

Notă Client EasyBourse 

Recenzii Gwerz pe EasyBourse

Ușurința de utilizare; un serviciu bun pentru clienți; de exemplu, închiderea unui bob de mazăre a decurs fără probleme.

Opinion de Cap sur EasyBourse

La fel ca în cazul tuturor brokerilor online, serviciul pentru clienți este o problemă: incompetență, încetineală, rea voință ...
Dar trebuie să adăugăm tot mai multe probleme tehnice, ceea ce îl face să fie un broker de evitat:
- probleme în conexiune
- există uneori discrepanțe între prețurile afișate și ultimele tranzacții, astfel încât prețurile afișate nu sunt în timp real așa cum este publicat.
- recent, a durat mai mult de 2 minute până când comanda mea a fost transmisă și este din ce în ce mai puțin rar să existe întârzieri în transmiterea comenzilor.
- căutați turbos; nu este neobișnuit ca site-ul să vă arate „fără rezultate”, în timp ce veți găsi pe un alt site.
- în carnetul de comenzi turbo pe care îl veți găsi pe un site mai fiabil, este din ce în ce mai frecvent ca carnetul de comenzi să dispară pentru a face loc mențiunii „fără rezultate”. Sau, în perioadele de volatilitate ridicată, în loc de linia cu prețurile de cumpărare și vânzare ale emitentului, mai aveți zece linii și depinde de dvs. să ghiciți care dintre acestea corespunde prețului.
Destul e destul !!!!!

Marat pe EasyBourse

Sincer, raportul calitate / preț pentru bursieri mici ca mine este cel mai bun.

Opinia lui Tolka despre contul de titlu EasyBourse

18 euro pentru a transfera acțiuni Air Liquide către acțiuni nominative administrate. Acesta este primul cont de titlu care mi-a facturat acest lucru în lunga mea viață!

Notificare THD2012 cu privire la transferul unui PEA de la La Banque Postale la EasyBourse

Într-adevăr, transferul PEA de la banca poștală la easybourse a durat o lună bună, dar am căzut la mijlocul sfârșitului de an. (Evitați sfârșitul lunii decembrie ca perioadă de înregistrare).

Serviciul pentru clienți răspunde foarte rapid și eficient în răspunsuri. Atât atunci când ajungeți la un operator prin telefon, cât și când puneți o întrebare prin e-mail.

Analize grafice, sfaturi, lexicane și multe alte instrumente foarte utile pentru înțelegerea piețelor.

Sunt nou și nu am făcut afaceri cu alt broker pentru a oferi avantajele și dezavantajele, dar până acum sunt foarte mulțumit.

Punct de vedere Audois pe EasyBourse

Experiență foarte negativă a acestui broker, ales la început pentru că sunt client Banque Postale.
- Exact la o lună după deschiderea unui PEA online și furnizarea tuturor documentelor solicitate, nu am primit încă identificatorii de conexiune. Prin urmare, este imposibil să îmi accesez și să folosiți contul. Pe de altă parte, depozitul de 500 € solicitat la deschiderea unui cont este preluat în aceeași zi din CPC-ul meu.
- Serviciul pentru clienți nu este în practică accesibil niciodată prin telefon. Cinci încercări de mai mult de 5 minute, de fiecare dată când se termină cu un mesaj de genul "din cauza numărului mare de apeluri solicitarea dvs. nu poate fi finalizată".
- Același serviciu pentru clienți, contactat prin e-mail, returnează un răspuns standard ,: "Vă informăm că deschiderea contului dvs. este în curs. De îndată ce această operațiune a fost finalizată, parola dvs. vă va fi trimisă prin poștă." Două solicitări prin e-mail, de două ori același mesaj ca răspuns, acest lucru se întâmplă de o lună!
- Simulatorul de portofoliu ar trebui să fie o vitrină pentru a vedea pe un portofoliu virtual cum arată interfața acestui broker nu funcționează. Imposibil de plasat o comandă, ecranul este blocat.
Pe scurt, în ceea ce mă privește, doar lucruri rele și o dorință puternică de a privi în altă parte.

Opinia Orion 69 despre serviciile EasyBourse

Am contactat Easybourse în octombrie 2019 pentru a rezerva 20 de acțiuni ale FDJ. Am plătit în contul lor suma de 500 de euro, minimul solicitat pentru a avea 20 de acțiuni rezervate pentru introducere, pe piața de valori. Din lipsa unui document care a fost trimis cu o săptămână înainte, dar care nu a fost procesat la timp (cu 7 ZILE ÎNAINTE) de închiderea FDJ, nu am avut plăcerea să le obțin. Eroarea serviciului de cod și parolă. Dificil de înființat: mai multe departamente trec peste munca de făcut. Dacă sunteți un mic investitor, mergeți pe Easybouse. Este nevoie de prea mult timp pentru a plasa documentele și acestea nu sunt procesate la timp. Prin urmare, îmi voi închide contul și voi solicita rambursarea. Am făcut asta pe recenziile

Slam Thought pe EasyBourse

Consilierii nu sunt competenți să rezolve problemele întâmpinate. Ei își permit chiar să închidă de tine dacă începi să le dai o critică simplă, rămânând în același timp corect! Aveți grijă când vă înregistrați, retrag imediat sume de bani fără a vă valida înregistrarea, oferindu-vă numele de utilizator. Vă lasă apoi să marinati timp de 2 săptămâni fără nicio știre.

Poziția bunicii Annette pe EasyBourse

Pozitiv:
- mai multe game de prețuri în funcție de cantități și frecvența activității pe piața bursieră
- site destul de minimalist, simplitate pentru plasarea comenzilor
- ușurință mare pentru plăți (instantanee, deoarece sunt la Banque Postale)

Negativ:
- comenzi pe NewYork, Londra, Elveția ... trebuie plasat prin telefon
- serviciul pentru clienți este plăcut la telefon, dar, pe de altă parte, mi se pare lent să plasez o comandă (5 până la 10 minute)
- nu există acces direct la servicii de back-office pentru clienți în cazul unei probleme, nici prin telefon, nici prin e-mail.

Nici o opinie despre instrumente (folosesc o foaie de calcul personală Excel) și informațiile oferite (folosesc alte site-uri pentru informații despre piața de valori)

Aprecierea lui Fred25456 pe EasyBourse 

Client de 2 ani, sunt mulțumit de acest broker.
Este simplu și fără costuri ascunse.
Comunicare bună cu serviciul pentru clienți.

Ideea DLEM pe serviciul clienți EasyBourse

Serviciul nu este disponibil în data de 27.09.2017. Neeligibil

Remarca lui Geabsea despre EasyBourse

site întotdeauna în jos erori de serviciu inaccesibile la comenzi prețuri scumpe puține informații despre companii pe care nu le recomand

Observarea site-ului EasyBourse de către Olivierrichier75

client al băncii poștale, consilierul meu mi-a spus despre easybourse pentru că am gestionat portofoliul într-o altă unitate
, este un site complet (informații, consens, sfaturi ...) care funcționează bine pentru a-și desfășura operațiunile.
Pot găsi tot ce am folosit cu fostul meu broker, și există, de asemenea, un instrument pentru a cita valori și pentru a avea propuneri de cumpărare, care este destul de
mult mai interesant decât principalii jucători pentru sume mai mari de 1000 de euro
punct negativ: fără forex, dar poate fi mai rezonabil. ..

Gândurile cuiva despre EasyBourse Services

Singurul punct pozitiv al EasyBourse este prezentarea site-ului său web. Serviciul pentru clienți nu poate fi contactat direct, deoarece sunt hostese fermecătoare care răspund și transmit reclamații către serviciul pentru clienți. Trebuie să facem plângeri în mod constant pentru a obține satisfacție. Nu recomand acest broker online care vă percepe o taxă de inactivitate atunci când nu ați făcut nicio tranzacție. În plus, întârzie transferul contului dvs. atunci când doriți să îl părăsiți și vă percepe taxe semnificative. Aveți grijă, gândiți-vă bine înainte de a vă angaja!

Găsirea la nivel de telefon EasyBourse de către Saintthomas

În afara echiductului, comenzile electronice merg repede la restanța. Comenzile prin telefon (adică: SIXT) necesită apelarea liniei de asistență telefonică care, după autentificare și cerere de la ISIN (nu cunosc mnemo), va apela la rândul său un centru de cumpărare. Alocați 2-3 minute pentru comandă.

Comentariu la executarea comenzii la EasyBourse

La 16 ianuarie 2014, am plasat o comandă limitată la 2,99 EUR pentru 1.500 de acțiuni MPI, care nu a fost executată, deși prețul acestui titlu cu greu s-a schimbat. La sfârșitul zilei, de la 16:06 la 18:35, era încă la 2.99 ... Ordinul a căzut. Au existat volume mari de achiziții. La reclamațiile telefonice făcute de două ori, mi s-a spus a doua zi, 17 ianuarie la 13:45, că comanda mea nu era o prioritate. În mod curios, valoarea a luat 3,33% pe data de 17 la 13:54 ... ceea ce a făcut dificilă reînnoirea comenzii mele pentru
pierderea virtuală de 164 euro.

Evaluarea lui Fred Balan privind taxele de inactivitate

Costurile de inactivitate pentru contul PEA și de securitate nu sunt indicate la abonament și penalizează foarte repede, prețurile nu sunt competitive în comparație cu băncile online, asistență rapidă și foarte lentă (2 până la 3 zile pentru un răspuns incomplet și concis și prin e-mail) și rămân în urmă la fel de mult ca posibil atunci când solicitați un transfer de cont și solicitați taxe de inactivitate pentru contul transferat, pe scurt, nu sunt mulțumite și nu sunt potrivite pentru mine. Din păcate, am urmat propunerea consilierului financiar al băncii poștale.
Cel mai dureros: să treci după un prost la cea mai mică întrebare.

Franckiss, părerea sa despre EasyBourse

Foarte bună fiabilitate.
Păcat că știrile nu sunt clasificate în raport cu portofoliul nostru (cum ar fi stocul. Com).

Revizuirea facturării EasyBourse de către HB21

Un serviciu de bază bun.
Pe de altă parte, prețurile sunt diferite, iar împărțirea unei comenzi implică o facturare multiplă care nu este indicată în documentele transmise clientului.
Ex: Cumpărați cu 1499 euro cu o valoare de X, site-ul indică o facturare de 5 € pentru o descoperire ușoară.
Totul este bine dacă comanda dvs. este executată dintr-o singură încercare, pe de altă parte, dacă comanda dvs. este împărțită pe două sesiuni, veți plăti 10 €.
Nu se menționează această facturare multiplă în condițiile generale.
Am contactat telefonic easybourse: mi s-a spus că aceasta face parte din utilizarea pieței de valori!
ASTA ESTE FALS: Binckbank cu care sunt client rambursează automat și retroactiv costurile multiple legate de executarea unei singure comenzi împărțite pe mai multe sesiuni. În plus, cu acest broker, cursurile sunt live și nu plătiți nimic dacă nu efectuați o operațiune în timpul lunii (3 E la easybourse). FACTURAREA?

Evaluarea lui Akam pentru EasyBourse

Un bun broker, deoarece original și de încredere ...
Punctele sale forte sunt serviciul disponibil pentru clienți, fiabilitate asigurată, analize, sfaturi și informații foarte practice ...
comisioane avantajoase de brokeraj mai ales atunci când în plus este posibil să beneficiezi de oferte promoționale și sponsorizare. .. 
Ideal pentru investiții pe termen mediu, lung ... 
Desigur, această opinie este obligatorie doar pentru mine.

Cine Este EasyBourse?

Easybourse a fost creat în 2005, era la acea vreme o platformă dedicată informațiilor despre bursă. A fost cumpărat de „La Banque Postale” în 2008 și obține statutul de broker complet 100% online.

În calitate de filială 100% a acestei bănci franceze, Easybourse este pe deplin „aprobată să exercite serviciile de recepție-transmitere a comenzilor în numele terților și de ținere a conturilor” de către Autoritatea de control și rezoluție prudențială (ACPR) din 18 iunie, 2009, după sfatul polițistului francez al burselor, AMF.

Este o platformă destul de simplă care garantează gestionarea investițiilor sale pe piața de valori.

Recompense Primite de Broker

Din 2009, Easybourse a fost distins cu eticheta de excelență datorită celor două formule excepționale EasyDécouverté și EasyExpert. În cadrul ediției din 2019, acest broker a primit din nou eticheta de excelență datorită formulelor sale easyDécouverte adresate începătorilor și easyExpert destinate investitorilor deja experimentați.

Rețineți că această etichetă este acordată celor mai bune oferte de pe piață după analiza efectuată de experții Dossiers de l’Epargne.

Informații Cheie pe EasyBourse

EasyBourse dintr-o privire

Anul creației

2005

Regulament

 • AMF

Reguli

 • Bani gheata

 • Serviciul de decontare amânată

Active și produse oferite

 • Indici 

 • Materie prima

 • Urmăritori 

 • Obligatii

 • Mandate

 • Turbos

 • Certificate 

 • ETF 

 • Acțiuni

 • Fonduri

 • SICAV

Platforme de tranzacționare

 • WebTrader EasyBourse

 • ProReal Time

 • Aplicație mobilă

Depozit minim

500 €

Mijloace de plata

 • transfer bancar 

 • Verifica

 • Probă 

Clientul serviciului

 • Mesagerie instant pe site

 • Telefon

 • E-mail

Instrumente Oferite de Acest Broker

Notificare Easy Bourse – Oferta Easybourse în instrumente financiare este destul de diversificată.

Fiecare tip de instrument are un ecran de bază pentru a putea sorta elementele necesare, iar acest ecran este oferit de broker. Acest broker încearcă să ofere o analiză de piață de bună calitate, în special la nivelul bursei de la Paris. Cu toate acestea, brokerul nu are instrumente pentru analize tehnice avansate.

Pe platforma Easybourse, aveți ocazia să investiți pe diverse piețe și să tranzacționați o multitudine de instrumente financiare, cum ar fi:

 • Acțiuni americane și europene (Paris, Bruxelles, Amsterdam și Frankfurt)
 • Mandate, certificate și turbos listate pe Euronext Paris
 • De tip IPO
 • Fonduri și SICAV
 • Obligațiile
 • Trackere sau ETF-uri Euronext Paris, Bruxelles și Amsterdam

La telefon, puteți profita și de mai multe piețe europene de acțiuni, inclusiv Londra, Madrid, Lisabona, Zurich și Milano.

Pârghie Oferită de Compania EasyBourse

SERVICE DE REGLEMENT DIFFERE

Type de garantie

Pătură

Levier

20 %

5

Obligations, OPC obligataires

25

4

Acțiuni și capitaluri proprii din zona și SEE * și OPC diversificate

40%

2.5

Altele (acțiuni din SUA, OPC neriferențiate etc.)

100%

1

Este important de menționat că aceste rate de acoperire prezintă doar minime obligatorii. EasyBourse are capacitatea de a percepe tarife mai mari în orice moment.

Regulamentul EasyBourse

Trebuie pus în aplicare un sistem de reglementare pentru a putea oferi platforme de tranzacționare abile investitorilor.

Reglementarea EasyBourse în Lume

De fapt, din 2009, brokerii reglementați sunt aprobați de Autoritatea de control prudențial sau ACPR și, de asemenea, de Autoritatea des Marchés Financiers sau AMF.

Sediul central al Easybourse este situat în Franța. Acest broker francez EasyBourse este reglementat de AMF cu autorizație Regafi. Este pur și simplu important să menționăm că acest broker nu este autorizat de AMF să ofere sfaturi sau sfaturi cu privire la investițiile clienților. Mai mult, faptul că face parte dintr-o bancă oferă mult mai multă siguranță clienților săi.

Opiniile pozitive sunt exprimate de clienții EasyBourse în legătură cu acest membru al Banque Postale.

Putem Avea Încredere în EasyBourse?

După afilierea la La Poste, EasyBourse atrage noi investitori în scurt timp. Este important de menționat că, deși EasyBoursevă permite să vă integrați cu ușurință pe piața de valori, sunteți obligat să vă gestionați propriile investiții.

Acest broker caută întotdeauna să atragă clienți oferind promoții la nivelul ofertelor. Rețineți că ar trebui să evitați alegerea unui broker prin oferte de acest tip, dar pentru performanța reală a brokerului. De ceva timp, ofertele acestui broker au devenit mai puțin atractive și departe de a fi satisfăcătoare.

Scam Around the Broker

Conform recenziilor clienților despre Easy Bourse , putem vedea că acest broker oferă o multitudine de garanții liniștitoare. Rețineți că EasyBourse aparține Banque Postale, este o garanție în plus față de reglementările sale. Această companie franceză are o bună reputație și are mai multe resurse financiare. Cert este că nu va risca să-și scadă imaginea folosind acest broker într-o manieră conștiincioasă. Mai mult, chiar și într-o situație de hacking, La Banque Postale va asigura rambursarea integrală a conturilor EasyBourse afectate.

Broker AMF sau Nu?

Se spune că un broker este un broker AMF dacă este certificat de AMF sau de Autorité des Marchés Financiers. Prin urmare, acest broker trebuie să dețină o certificare sau o licență emisă de AMF pentru muncă în Franța. Este un fel de garanție pentru un comerciant cu un broker care este bine reglementat în Europa și autorizat să practice în Franța.

Easybourse este unul dintre brokerii reglementați de AMF, deoarece are autorizația Regafi.

Ce Protecții la EasyBourse Pentru Fondurile Clienților?

Când intenționați să investiți bani pe internet, siguranța este întotdeauna un aspect serios. Prin urmare, platforma dvs. de tranzacționare ar trebui să o considere ca un aspect de bază.

Pentru respectarea siguranței fondurilor dvs., Bourse easy este în mare măsură de încredere decât brokerii stabiliți în Cipru. Birourile brokerului sunt situate în Franța. Aceasta este deja o garanție de securitate pentru investitorii cu domiciliul în această țară.

După aderarea la Fondurile de Garantare a Depozitelor și Rezoluției sau FGDR, Banca Poștală asigură depozitele de fonduri ale clienților și garantează valorile mobiliare deținute în regiune în valoare de 100.000 EUR.

Astfel, chiar dacă există un faliment al brokerului sau al băncii în cauză, restituirea activelor dvs. până la această sumă este întotdeauna posibilă. Într-adevăr, implementarea tehnologiilor SSL pentru a asigura protecția site-ului său oferă brokerului o oportunitate de a garanta securitatea investitorilor.

Ce Protecție Pentru Datele Clienților?

Toate discuțiile dintre platforma EasyBourse și browserul clientului sunt criptate folosind SSL (Security Socket Layer). Easy Bourse Avis afirmă protecția autentificării clienților, precum și confidențialitatea și integritatea datelor sunt garantate.

Separarea conturilor este o condiție care nu ar trebui trecută cu vederea de către clienți în ceea ce privește fiabilitatea, deoarece oferă o oportunitate site-ului de a securiza conturile online ale clienților.

Depunere și Retragere la EasyBourse

Ca și în cazul altor brokeri, Easybourse are specificul său în ceea ce privește depozitele și retragerile pe platforma sa.

Cum Funcționează Depozitele la EasyBourse

Toate depozitele, fie prin transfer bancar, cec sau debit direct, sunt acceptate.

Brokerul recomandă, în schimb, să favorizeze transferul, este cea mai practică tehnică de creditare a contului său. Pur și simplu trebuie să aveți propriul cont EasyBourse listat în Centrul dvs. financiar La Banque Postale. În plus, procesarea transferurilor nu depășește nici măcar 3 zile. Depozitul minim acceptabil este de 500 de euro, cu o limită zilnică de 3000 €, stabilită de La Banque Postale.

Pe de altă parte, pentru cecuri, acestea trebuie trimise direct la biroul EasyBourse din Paris. Mai exact, la adresa Serviciului pentru clienți EasyBourse, TSA 20537, 75281 PARIS CEDEX 06. Acesta trebuie să vă fie plătit către dvs. sau la comanda Easy Bourse, însoțit de numărul de cont pe spate. Creditul pentru cecul dvs. va fi vizibil în termen de două zile de la primirea acestuia de către serviciile Easybourse.

Puteți introduce o solicitare de debit direct prin zona dvs. de clienți EasyBourse. Cu toate acestea, veți fi informat despre debitul dvs. Ca și cum, va fi creditat timp de 10 zile de la intrare. Astfel, debitele directe au avantaje dacă vă finanțați în mod regulat contul.

În afară de aceasta, este posibil ca un client să își transfere contul PEA sau contul său de valori mobiliare de la La Banque Postale la Easybourse. Acest transfer între La Banque Postale și Easybourse este gratuit.

Transferul contului PEA trebuie făcut dintr-o singură dată. Înainte de a continua acest transfer, aveți obligația de a scurta scadența în timpul comenzilor. Într-adevăr, orice altă operațiune ar trebui evitată la transferul contului PEA, deoarece aceasta poate întârzia durata transferului acestuia.

Pe de altă parte, în timpul transferului contului de valori mobiliare, puteți efectua în continuare o vânzare sau o achiziție pe o perioadă de o săptămână, de la trimiterea dosarului. După ce a trecut această perioadă, trebuie să evitați orice operațiune, astfel încât transferul să aibă loc simultan.

Retrageri pe Platforma EasyBourse

În ceea ce privește retragerile pe platforma Easybourse, acestea sunt posibile numai prin transfer. Transferurile iau în considerare întârzierile bancare, adică două până la trei zile de la momentul introducerii cererii de transfer. Rețineți că fondurile sunt disponibile în orice moment.

Tipuri de Conturi de Tranzacționare EasyBourse

Conturile de tranzacționare disponibile la bursă EasyBourse sunt variate. Aveți dreptul de a investi în diferite active. Acest broker oferă 4 tipuri de conturi pentru a vă asigura investiția, acestea fiind: contul de valori mobiliare, contul PEA, PEA-PME și PEA Jeunes (în special pentru tineri).

Cu contul real Easybourse, gestionați cu ușurință propriile conturi de valori mobiliare, planul dvs. de economii de acțiune sau chiar PEA-PME.

Contul de Titlu EasyBourse

Contul de valori mobiliare Easybourse vă permite să începeți investițiile în acțiuni, ETF-uri, certificate, mandate și, de asemenea, diverse instrumente financiare prezente în lume.

Acest cont este standard, în special poate fi utilizat pentru investiții în valori mobiliare internaționale și europene. Puteți vedea acțiuni listate pe Nasdaq, Xetra, NYSE și Euronext. De asemenea, își propune să ofere o marjă uriașă de diversificare. Potrivit opiniilor, Easy Bourse sugerează multe titluri care vă permit să asigurați diversificarea portofoliului.

Cu toate acestea, contul de valori mobiliare nu profită de oportunități fiscale precum PEA. În ciuda costurilor, aveți acces la fondurile dvs. în orice moment și puteți investi fără limite cu privire la suma într-o garanție. De la 500 EUR, acest cont vă este disponibil, împreună cu toate metodele de operare ale platformei Easy Bourse.

Acest cont de valori mobiliare Easybourse are natura conturilor de valori mobiliare obișnuite. Caracteristicile conturilor de valori mobiliare obișnuite sunt: ​​flexibilitate, diversificare, disponibilitatea activelor în orice moment și impozitare obișnuită. În ceea ce privește impozitarea Easy Bourse, site-ul La Banque Postale oferă simulatoare și cotații care vă permit să vă calculați impozitele.

Planul de Economii EasyBourse Share sau PEA

Deținerea unui cont PEA este o soluție adecvată dacă aveți în vedere efectuarea unei investiții. Acest tip de cont vă permite, de asemenea, să construiți active în timp ce profitați de diferite avantaje fiscale.

Avantajul pentru un cont PEA easy Bourse este că câștigurile sunt supuse doar contribuțiilor de asigurări sociale la un procent de 17,2. De asemenea, trebuie să aveți 500 € pentru a putea beneficia de contul EasyBourse PEA. Puteți transfera până la 150.000 EUR în PEA din contul dvs. bancar. Folosind acest cont, veți putea investi și tranzacționa mai multe active, indiferent dacă acestea sunt listate la bursă sau nu.

Fondurile dvs. trebuie să rămână în cont pentru o perioadă de cel puțin 5 ani pentru a profita de avantajele fiscale. Toate retragerile și transferurile de cont efectuate înainte de această perioadă prescrisă vor fi supuse impozitului pe câștigurile de capital.

La sfârșitul termenului de 5 ani, veți avea dreptul să vă retrageți câștigurile, dar această retragere nu este o necesitate primară. Durata deținerii unui cont Easybourse PEA nu are nicio limită, adică puteți să reinvestiți și să vă bucurați de beneficii și câștiguri fiscale prin dobânzi compuse.

Cu toate acestea, un PEA easy Bourse poate fi supus unor limite. Principalul dezavantaj este faptul că veți fi limitat în comparație cu titlurile emise în țările Uniunii Europene și în alte state membre ale lumii economice europene. În afară de aceasta, stocurile care alcătuiesc S&P 500 în Statele Unite se află în aceeași situație.

Mai presus de toate, această situație vă împiedică să aveți acces pe piețele internaționale, spre deosebire de un cont de valori mobiliare. Dar, datorită apariției ETF-urilor sintetice, există posibilitatea de a avea expunere la acțiuni internaționale.

Contul PEA-PME Oferit de Acest Broker

PEA-PME este alocat numai investițiilor în întreprinderi mici și mijlocii. Spre deosebire de contul standard simplu Bourse PEA care vă oferă acces la piețele din Uniunea Europeană, acest cont PEA-PME este alocat doar investițiilor în întreprinderi mici și mijlocii. Aceste companii nu mai trebuie să fie listate la bursele majore.

Deschiderea unui cont PEA-PME la Easybourse necesită cel puțin 500 EUR. Plățile sunt în mod special limitate la 225.000 EUR. Contul PEA-PME este, de asemenea, scutit de impozitul pe venit din al cincilea an, la fel ca PEA standard. Odată ce această perioadă a trecut, aveți dreptul să continuați să mențineți contul cât mai mult timp posibil și să efectuați retragerile dorite.

PEA Youth EasyBourse

Această categorie de conturi este destul de similară cu contul PEA oferit de Easybourse. Specificitatea contului PEA Jeunes este că este destinat persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Este posibil să nu fie independenți din punct de vedere financiar, deci sunt legați de gospodăria fiscală a părinților lor.

În plus, suma maximă care poate fi plătită în contul PEA Jeunes este de 20.000 de euro, până când persoana împlinește vârsta de 25 de ani.

Easybourse sugerează acest cont care oferă tinerilor oportunități de a investi de la o vârstă fragedă. Investind mai devreme, câștigurile cresc în timp și pot produce venituri considerabile. Într-adevăr, după 5 ani de existență, contul PEA Jeunes este, de asemenea, scutit de impozite.

Contul Demonstrativ

Diverse site-uri oferă posibilitatea de a simula tranzacțiile de pe bursă într-un mod complet fictiv. Simularea Easy Bourse are loc datorită portofelului fictiv al easy Bourse, care este un broker online al băncii poștale. Aveți acces gratuit la acest cont după ce ați creat un cont pe EasyBourse.com.

Devenind membru al Easyborse, puteți accesa imediat o zonă demonstrativă. Apăsând fila „Înțelegeți” puteți accesa portofoliul fictiv al platformei. Conform opiniilor privind EasyBourse, această procedură este ușoară și intuitivă pentru a începe pe piața de valori.

Taxe Aplicate de EasyBourse

Pentru a nu plăti prea mult, este avantajos să investești într-o instituție financiară prezentă doar pe internet precum EasyBourse, Bourse Direct, Boursorama Banque etc.

Lista de prețuri Easybourse este apreciată datorită clarității sale și absenței costurilor ascunse, în ciuda faptului că acest broker nu oferă cele mai bune prețuri de pe piață.

Potrivit recenziilor despre easy Bourse, taxele și comisioanele sale sunt foarte mari pentru tot felul de comercianți, chiar și pentru cei care lucrează cu o sumă imensă de bani. Odată ce vă înregistrați pe platforma EasyBourse, aveți de ales între cele 4 tipuri de taxe oferite de Easybourse.

Ofertele sugerate investitorilor variază în funcție de experiența lor și de volumul de tranzacționare.

Taxe de Brokeraj

 BURSA UȘOARĂ - TAXE DE BROKERARE

EASYDECOUVERTE

2 EUR per comandă dacă mai puțin de 800 EUR
3,8 EUR  dacă între 800 EUR și 1.500 EUR
0,45% dacă este mai mare de 1.500 EUR

EASYPREMIUM

2 EUR per comandă dacă mai puțin de 800 EUR
3,8 EUR  dacă între 800 EUR și 1.500 EUR
0,45% dacă este mai mare de 1.500 EUR

EASYEXPERT

9 € per comandă dacă mai puțin de 5.000 €
12 dacă între 5.000 și 10.000 €
0,20% dacă este mai mare de 10.000 €

EASYINTENSE

10 EUR per comandă dacă mai puțin de 10.000 EUR
0,10% dacă 10.000 până la 100.000 EUR (plafonat la 25 EUR)
0.10% dacă depășește 100.000 EUR 

Formule și Prețuri EasyBourse

Compania franceză Easy Bourse oferă diverse prețuri clienților săi.

EasyDiscovery

EasyPremium

EasyExpert

EasyIntense


1 comandă / lună minim

1 comandă / lună minim

1 comandă / lună minim

15 comenzi / lună minim

Plasați comenzile pe: - 
Euronext Paris Bruxelles Amsterdam și / sau acțiuni -
obligațiuni și OPCVM -
trackere

Plasați comenzile pe: -
Euronext Paris Bruxelles Amsterdam și pe piețele și / sau acțiunile externe -
Obligațiuni și OPCVM -
Urmăritori și produse de pe piața bursieră

Plasați comenzile pe: 
-Euronext Paris Bruxelles Amsterdam și pe piețele externe și / sau acțiuni -
obligațiuni și OPCVM -
trackere și produse de pe piața de valori

Plasați comenzile pe: 
-Euronext Paris Bruxelles Amsterdam și pe piețele externe și / sau acțiuni -
obligațiuni și OPCVM -
trackere și produse de pe piața de valori

Plata: numerar

Decontare: numerar și / sau serviciu de decontare amânată

Decontare: numerar și / sau serviciu de decontare amânată

Decontare: numerar și / sau serviciu de decontare amânată

Formula recomandată pentru comenzi cu o sumă medie mai mică de 2.500 €

Formula recomandată pentru comenzi cu o sumă medie mai mică de 2.500 €

Formula recomandată pentru comenzi cu o sumă medie mai mare de 2.500 €

Formula recomandată pentru comenzi cu o sumă medie mai mare de 2.500 €

Formula EasyDécouverte

Prin această formulă, puteți accesa gratuit o selecție de 25 de OPCVM, fără a plăti comisioane de brokeraj după negocierea acestora. Instrumentele listate pe Euronext cu sediul la Paris, Bruxelles și Amsterdam vor fi limita dvs. Pentru că în această formulă există aplicarea unor taxe de inactivitate, care pot ajunge la 3 € pe lună.

Sistemul de decontare amânată pentru efectuarea vânzărilor în lipsă nu mai este operațional, comenzile se fac doar în numerar. Nu se mai pot vinde acțiuni fără a le deține.

Recenzie EasyBourse Premium

Această ofertă este destinată mai mult investitorilor foarte activi. Oferă acces la multe alte produse, cum ar fi UCI-uri, Warrants și ETF-uri ușor de schimb. Spre deosebire de formula EasyDécouverte, plata în SRD este posibilă în EasyPremium cu un comision de 0,022% pe zi. Se aplică și o taxă de prelungire cu minimum 11 €.

Tarif EasyExpert

Investitorii care tranzacționează în volume destul de mari sunt țintele EasyExpert. Această ofertă vă permite să profitați de toate avantajele oferite de EasyPremium și EasyDécouverte. Taxele aplicate SRD sunt identice cu cele ale formulei EasyPremium, iar taxele pentru inactivitate pot ajunge la 6,5 ​​€ pe lună.

Oferta EasyIntense

De asemenea, vă permite să beneficiați de avantajele conturilor menționate anterior, dar înainte de aceasta, trebuie să plasați cel puțin 15 comenzi pe lună pentru a profita de acesta. În cazul neexecutării unei comenzi, trebuie să plătiți 5 EUR.

Piețe în SUA

Taxele de brokeraj sunt cuprinse între 15 și 10.000 EUR.

Instrumente de Analiză EasyBourse

Pentru această parte foarte importantă, Easybourse nu oferă instrumente specifice.

 • ProRealTime: După constatarea unei opinii EasyBourse, putem spune că implementarea ProReal Time este deja destul de benefică. Această platformă are o bună reputație datorită diverselor sale instrumente de proiectare și în special a indicatorilor tehnici. De asemenea, are un ecran care vă permite să găsiți un sistem automat de tranzacționare. Pe piață, puteți întâlni indici precum easy Bourse cac 40, Dax, EURONEXT 100, EURO STOXX 50.
 • Alerte de știri (în curând): Easybourse trimite prin e-mail sau SMS toate știrile legate de stocurile la alegere.
 • Spațiu OPC: aveți acces la acest spațiu pentru a beneficia de o selecție de fonduri. Acest spațiu vă permite, de asemenea, să căutați și să comparați toate UCI-urile legate de profilul dvs.
 • Semnale de tranzacționare zi de zi: aceste tipuri de semnale și informații îi vor ajuta pe investitori în luarea deciziilor.

Analiza fundamentală își găsește locul în secțiunea de spațiu de piață a site-ului Easybourse. Tratarea știrilor de piață și a bursei de la Paris se face, de asemenea, în subsecțiunea Point Bourse a site-ului Easybourse. Într-adevăr, analizele complete ale bursei de la Paris sunt efectuate gratuit. În fiecare săptămână, zona clienților Easy Bourse la Banque Postale postează o notă privind economia și în special piețele financiare.

Instruiri Oferite de site-ul EasyBourse

Această companie oferă instruire prin intermediul site-ului lor.

 • Glosar: Această secțiune oferă definiția celor mai căutați termeni de pe site. Oferă, de asemenea, instruire sub formă de articole care răspund problemelor de pe piața bursieră, dar și despre tranzacționarea online.
 • Carduri: O secțiune educațională însoțită de diverse module se află pe site-ul Easybourse. În secțiunea „Formulare”, puteți avea răspunsuri care să corespundă întrebărilor legate de piața de valori. Toate întrebările sunt tratate sub formă de articole.
 • Cuvântul bun: s-ar putea să întâlniți mai multe anunțuri și citate de la cei mai utilizați comercianți de pe bursă.
 • Webinarii: sunt, de asemenea, organizate în mod regulat de către brokeri pe site-ul Easybourse. Webinarii anterioare deja efectuate de broker sunt disponibile pe site-ul Easybourse.

Platforma de Tranzacționare EasyBourse

Brokerul online folosește propria platformă. Piața de valori Easy az poate fi vizualizată pe această platformă. Agenda Easybourse este, de asemenea, prezentată pe site-ul EasyBourse, astfel încât clienții sau noii investitori să cunoască activitățile acestui broker și să-și poată da părerea despre easy Bourse.

Acest lucru prezintă un risc, mai ales atunci când știm că mai mulți traderi folosesc Metatrader 4, o platformă de tranzacționare destinată Forex și care nici măcar nu este expusă pe site-ul Easybourse.

Un webtrader simplu este oferit și însoțit de o aplicație mobilă. Într-adevăr, brokerul virtual sugerează în special să utilizați ProRealTime. Această platformă Easy Bourse este practică și foarte intuitivă. Mai presus de toate, face posibilă găsirea unui activ cât mai repede posibil de către cei sfătuiți de broker datorită cercetărilor sale. Oferă posibilitatea de a verifica prețurile în funcție de vreme.

Atunci când efectuați o tranzacție, veți vedea tot felul de comenzi și veți alege semnificația, termenul de execuție și mai ales tipul de decontare.

Cu toate acestea, platformei îi lipsesc instrumente pentru a efectua analize tehnice avansate. De aici propunerea Easybourse de a utiliza ProReal Time pentru a-și susține mai bine oferta.

Aplicația EasyBourse Mobile

În ceea ce privește aplicația mobilă, este ușor de utilizat. Este disponibil și pentru versiunile Android și IOS. Puteți găsi toate modalitățile funcției comerciantului web și tipurile sale de comenzi. Această aplicație este adaptată automat cu platforma principală Easybourse.

Ce Cred Utilizatorii Serviciului pentru Clienți?

Printre toate reclamațiile pe care le întâlnim adesea pe forumurile de tranzacționare, vedem că mulți traderi au o îngrijorare specială cu privire la asistența tehnică a Easybourse. Într-adevăr, conform diferitelor opinii despre easy Bourse, se întâmplă ca solicitările clienților să rămână adesea fără răspuns.

În plus, trebuie menționat că, spre deosebire de majoritatea brokerilor care au servicii pentru clienți disponibile 24/7, contactul easy Bourse este disponibil numai de luni până vineri. Programul ușor de tranzacționare este doar de la 8:00 la 20:00. Conform recenziilor clienților de pe EasyBourse, în ciuda faptului că Orarul EasyBourse este prea liber, serviciul lor pentru clienți este uneori puțin lent..

Cum Să Contactați Acest Broker?

Conform recenziilor clienților despre easy Bourse, este destul de dificil să faci cercetări pe site-ul Easybourse, deoarece chat-ul online nici măcar nu este disponibil. Site-ul Easybourse are doar un formular de contact pentru a putea contacta Easybourse.

În plus, puteți utiliza numerele de telefon afișate pe site, indiferent de starea dvs., indiferent dacă sunteți client sau vizitator.

Potrivit recenziilor EasyBourse, acest lucru este avantajos în rezolvarea problemelor cu care se confruntă clienții este oferta de mesagerie instantanee. În plus, întrebările frecvente de pe site sunt în format PDF. Nu există nicio bară de căutare pentru a vedea termeni specifici în această zonă.

Cum se Desfășoară Procedura de Membru Nou la EasyBourse?

Operațiunea EasyBourse în legătură cu calitatea de membru nou este ușoară. În cazul easy bourse acces membru, puteți crea propriile liste și puteți avea imediat acces la portofoliul fictiv. Trebuie doar să completați formularele indicate de site.

Este important să vă familiarizați cu site-ul înainte de a testa gratuit oferta pe care o oferă, devenind membru al EasyBourse.

Procedura de afiliere la Easybourse nu este indicată pe site-ul său.

Comparația EasyBourse cu Alți Brokeri

Compararea EasyBourse cu alți brokeri este necesară pentru a compara opiniile clienților cu privire la serviciile oferite de această companie franceză față de alți furnizori: Bourseorama vs EasyBourse sau EasyBourse vs Direct Bourse.

Brokeri francezi

Sediul central

anul fondarii

Regulament

Regatul Unit

2001

 • ASIC

 • CySEC

 • FCA

 • EFSA

Danemarca

2008

 • ASIC

 • AMF

 • FINMA

 • FCA

 • Banca Franței

Franţa

2000

 • AMF

 • REGAFI

Franţa

1995

 • AMF

Franţa

1996

 • AMF

Franţa

2013

 • ASIC

 • FCA

Franţa

1997

 • ACPR

Franţa

2005

 • ACPR

Recenzii Proaste Despre Acest Broker

În ciuda indicației rețelei forfetare, compania Easy Bourse nu prezintă încă cele mai bune prețuri de pe piață. Într-adevăr, recenziile clienților despre easy Bourse confirmă faptul că taxele impuse pentru investitorii mici sunt de 5 euro, în timp ce pentru alți concurenți care se apropie de 0 euro. Easybourse prezintă formule inadecvate cu prețuri excesive. Mai exact, toate formulele Easybourse au slăbiciuni considerabile.

După ce am văzut recenziile clienților despre EasyBourse, constatăm că serviciul pentru clienți este lent și uneori este greu de accesat.

Avantajele și Dezavantajele Acestui Broker

Prin urmare, diferitele conturi ale Easybourse conduc la mii de active listate la bursele din lume, în special acțiuni, certificate, dovezi și, de asemenea, mandate. Potrivit opiniilor clienților săi, EasyBourse le permite să se aboneze la asigurarea de viață garantată de Banque Postale, la fel ca tranzacționarea online.

Prin urmare, toate activele fără discriminare sunt ușor de accesat prin intermediul platformei de tranzacționare online a brokerului, care este expusă la dispoziția tuturor clienților. Vă oferă avantajul de a vizualiza graficul activelor, de a studia piețele și de a vă gestiona portofoliul. În plus, EasyBourse oferă oportunități studenților sau tinerilor absolvenți oferindu-le stagii. Recrutarea EasyBourse a fost însă întreruptă în urma diferitelor oportunități succesive oferite tinerilor absolvenți.

Există variații în condițiile de tranzacționare și comisioane în funcție de tipul de cont. În prezent, EasyBourse este accesibil și pe mobil, acest lucru vă permite să continuați tranzacționarea chiar și atunci când sunteți departe de birou sau de acasă. Cu toate acestea, brokerul este aliniat cu o bancă, deci se potrivește investitorilor care caută mai multă securitate.

Easybourse este, prin urmare, un broker foarte fiabil și bine reglementat în Franța. Instrumentele financiare și telefoanele mobile oferite de Easybourse sunt absolute și vă permit să vă transformați. Taxele de brokeraj pentru brokeri sunt competitive.

Cu toate acestea, există o lipsă de instrumente de analiză avansate pe platforma EasyBourse. În ciuda acestui fapt, brokerul sugerează ProRealTime pentru investitorii care solicită în domeniul analizei.

Rezumat – Avantaje și Dezavantaje ale EasyBourse

BENEFICII

DEZAVANTAJE

 • Alegerea diversificată a conturilor

 • Acces la diverse burse 

 • O platformă sobră și inspirată

 • Prețuri peste concurență

 • Depozit minim 500 EUR pentru deschiderea unui cont

Este EasyBourse Cel Mai Bun Broker Care Poate Investi sau Tranzacționa Acțiuni?

Easybourse este un broker recomandat pentru începători. În ciuda punctelor forte pe care le prezintă, acestea sunt ascunse de multe puncte slabe. Taxele de brokeraj sunt departe de a fi competitive pentru a ajunge la justificarea accesibilității platformei sale.

În plus, ofertele sale sunt foarte simple și acest lucru face ca Easybourse să fie inflexibil și neatractiv pentru comercianții experți. Prin urmare, acest broker nu este un broker recomandabil.

Vă sfătuim eToro. Acest broker prezintă o gamă largă de produse financiare cu taxe cu adevărat competitive și însoțite de instrumente de formare bune și analize tehnice de piață.

Alec_Stocks_RO

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

⚖️ EasyBourse este reglementat?

EasyBourse este un broker credibil și reglementat în Franța. Are o gamă destul de cuprinzătoare de instrumente financiare. De asemenea, face posibilă diversificarea. Taxele de brokeraj sunt suficient de competitive.

🤔 EasyBourse este recomandat comercianților începători?

Conform diferitelor opinii despre easy Bourse, este potrivit pentru comercianții începători, dar nu și pentru comercianții mai experți. În ciuda tuturor, acest broker are nevoie de îmbunătățiri în ceea ce privește formarea. Deși, brokerul nu mai administrează taxele de custodie, intrare sau ieșire, rămâne necompetitiv în ceea ce privește prețurile. Este o platformă ușor de utilizat.

💶. Care este depozitul minim de utilizare EasyBourse?

În ceea ce privește contribuția, depozitul minim acceptabil pentru utilizarea EasyBourse este de 500 €.

🔎 Are EasyBourse o ofertă de sponsorizare?

Dacă cunoașteți un client EasyBourse, adică un membru Bourse ușor, puteți profita de o ofertă de sponsorizare. Odată ce nașul și-a deschis primul cont de valori mobiliare sau PEA, EasyBourse plătește sponsorului un bonus de 100 €. Într-adevăr, arbitrul va avea ocazia să i se ramburseze 100 de euro comisioane de brokeraj pentru comenzile executate online pe Euronext Paris Bruxelles Amsterdam. Acest lucru are loc între data deschiderii contului și următoarele patru luni. Pentru a face acest lucru, sponsorul trebuie să se conecteze la fila „Sponsorizare” prin intermediul zonei securizate a clienților de pe site-ul EasyBourse. El va afla detaliile de contact ale fiului său pentru a-i trimite un „e-card de sponsorizare” apelându-l să descopere oferta EasyBourse. Astfel, pentru a profita de această ofertă de sponsorizare EasyBourse, Referirea este obligată să-și însoțească dosarul pentru deschiderea unui cont de valori mobiliare sau PEA cu e-mailul de confirmare numit „e-cardul de sponsorizare” în cauză (comunicat de către sponsorul său) .

❗Cum este deschiderea unui cont EasyBourse pentru un minor?

Deschiderea unui cont Bourse PEA ușor nu este validă. Cu toate acestea, poate fi subscris la un cont de valori mobiliare. Pentru acest abonament Bourse ușor la un cont de valori mobiliare pentru un minor, trebuie să aveți aceleași fișiere ca pentru o deschidere tradițională. În special, trebuie să aveți cartea de evidență a familiei, formularul de înlocuire și documentele de identitate ale reprezentantului. Adăugat la aceasta, pe formularul de deschidere, minorul trebuie să semneze sau să scrie numele și prenumele. Vă rugăm să rețineți că cecul de contribuție va fi plătit minorului. Cu toate acestea, un minor nu poate deschide un cont la EasyBourse fără prezența părinților săi. Deși obligațiunile Bourse ușoare se schimbă peste vârsta minorului.

🧾 Ce documente ar trebui să furnizați dacă v-ați închis deja conturile și doriți să vă deschideți din nou un cont?

Deschiderea unui cont Bourse PEA ușor nu este validă. Cu toate acestea, poate fi subscris la un cont de valori mobiliare. Pentru acest abonament Bourse ușor la un cont de valori mobiliare pentru un minor, trebuie să aveți aceleași fișiere ca pentru o deschidere tradițională. În special, trebuie să aveți cartea de evidență a familiei, formularul de înlocuire și documentele de identitate ale reprezentantului. Adăugat la aceasta, pe formularul de deschidere, minorul trebuie să semneze sau să scrie numele și prenumele. Vă rugăm să rețineți că cecul de contribuție va fi plătit minorului. Cu toate acestea, un minor nu poate deschide un cont la EasyBourse fără prezența părinților săi. Deși obligațiunile Bourse ușoare se schimbă peste vârsta minorului.

🏅 Care este cea mai bună alternativă la EasyBourse?

Comunitatea noastră de tranzacționare apreciază în mod special următorii brokeri: Vantage FX (pentru primirea sa bonus și pârghia acestuia), Axi (pentru instrumentele sale avansate de tranzacționare) și eToro (pentru simplitatea sa).

 

 

Ați folosit deja EasyBourse și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!