marți, iunie 18, 2024

Binck Părere

Recenzii medii ale clienților Binck pe TruspilotSucursala franceză a băncii olandeze BinckBank cumpărată de cealaltă bancă daneză Saxo Bank, Binck este un broker reglementat de DNB și recunoscut în mai multe țări, inclusiv în Franța. Binck.fr oferă servicii pentru clienți profesionale, eficiente și multiple premiate. De asemenea, oferă taxe excelente, dintre care multe sunt gratuite, precum și platforme intuitive potrivite atât pentru începători, cât și pentru comercianții cu experiență. Deci, putem avea încredere în Binck? Da.

După ce am deschis un cont real la Binck și i-am testat platformele, instrumentele și serviciile, îi dăm o părere favorabilă Binck. Cu toate acestea, această opinie favorabilă despre Binck provine din faptul că acest broker are multe puncte tari care pot acoperi punctele sale slabe, care sunt prețurile ușor ridicate pentru anumite produse sau absența piețelor Forex, CFD-urilor etc., puncte slabe pe care brokerii la fel ca Admiral Markets nu prezintă.

Mărturii și recenzii ale clienților în 2021

Iată câteva recenzii și feedback Binck de la clienți reali care au creat conturi pe Binck.fr.

Clienți

Recenzii ale clienților Binck

Notă pentru clienți Binck

Recenzii Binck forum de Pierre M.

Am făcut o solicitare de deschidere a contului prin poștă și, de asemenea, prin intermediul site-ului lor web. Dar de atunci nu am primit niciun răspuns și aștept așa de 2 luni. Nu este foarte încurajator, chiar sunt deja reticent să lucrez cu ei. Este de neconceput ca și serviciul pentru clienți să răspundă unui client. Chiar nu îmi inspiră încredere. Într-adevăr, imaginați-vă că sunteți deja client și că, atunci când vă confruntați cu o problemă, sunteți abandonat atât de mult timp. Cel mai grav este că nu sunt singurul care a experimentat aceste inconveniente

Binck de Marie-Emmanuelle Recenzii

Încerc să îmi recuperez fondurile de mai bine de două luni după ce am solicitat oficial închiderea contului meu ... și încă nimic! Serviciul post-vânzare nu își face treaba cu adevărat. Inadmisibil pentru o companie cu o asemenea reputație! I-am recomandat deja soțului meu să urmeze aceeași procedură ca și mine. Nu aștept un răspuns de la ei, ar fi cu adevărat extraordinar având în vedere ceea ce mi-au arătat deja în această companie. Și să cred că unul dintre concurenții lor pe care nu-l voi menționa aici mi-a procesat solicitarea în 24 de ore! Vă sugerez cu adevărat să alegeți un alt broker.

Recenzii broker Binck de Gildas

Nu sunt de acord cu aceste recenzii negative ale Binck. De ani de zile folosesc serviciul lor în mod satisfăcător. Aplicația a durat mult să devină utilizabilă, dar site-ul este destul de funcțional. Bink.fr Consider că sunt capabili să găsească un raport bun între platforma de tranzacționare și consilierea financiară. Nu cel mai ieftin, dar puțin pentru un site mult mai extins decât unii concurenți. În general, acestea oferă un serviciu de calitate cu taxe destul de accesibile. Serviciu clienți sârguincios, care răspunde rapid la probleme specifice. Cred sincer că mai mulți alți utilizatori împărtășesc opinia mea Binck. A ta cu adevărat. 

Recenzii binck courtier  Chirio 234

Nicio problemă cu serviciile lor în sine, dar este imposibil să mă conectez la telefonul meu. De fapt, am achiziționat un nou dispozitiv mobil, P40 pro, și de atunci apare problema ... Se solicită scanarea codului QR, dar când formez codurile secrete, sunt anunțat că sunt diferite , Înțeleg. Sper că problema va fi rezolvată în curând. 

Sfaturi de tranzacționare Binck de Louison

Îmi amintesc că am primit recent o ofertă promoțională de la Binck rambursând taxele de brokeraj pentru luna februarie până la 500 EUR. Așa că fac o achiziție și o vânzare la SRD, taxe de brokeraj 10 €, am așteptat degeaba rambursarea acestor taxe. Am apelat la serviciul post-vânzare pentru a afla când voi fi rambursat? Imaginați-vă că agentul mi-a spus că e-mailul mi-a fost trimis din greșeală și că nu voi fi rambursat. M-am revoltat cu interlocutorul meu, pentru că această eroare nu este responsabilitatea mea. Trebuie menționat aici că este norocos că nu am efectuat alte operații! Dezamăgirea mea ar fi fost mare. Pentru calitatea relației cu clienții, el ar fi putut rambursa în continuare. Este o chestiune de credibilitate.

Recenzii ale brokerului Jean-Louis Binck

Recenzia mea Bink este destul de pozitivă. Aplicația este simplă și o folosesc fără probleme.

Bink Recenzii bursa directă de la Jérome 44

Mi-am deschis contul timp de 6 luni și sunt complet mulțumit după o experiență nefericită cu unul dintre concurenții lor. Prețurile sunt interesante. Viteza cu care soldul contului este actualizat după fiecare tranzacție este remarcabilă. Plata dividendelor este cu o zi înaintea altor bănci sau brokeri. Site-ul este ușor de utilizat, ergonomic, cu câteva opțiuni cu adevărat utile. Nu suntem supraîncărcați cu informații, așa cum se întâmplă uneori. Îmi pare rău doar că trebuie să introduc un cod de securitate pentru a valida fiecare tip de comandă Binck, care este o pierdere de timp, chiar dacă înțeleg că aceasta ar putea fi o măsură de securitate.

Recenzii comerciantului Binck despre burghezul Yvan

Aplicația este prea simplă: pentru a avea poziția titlurilor sale și pentru a consulta mai mult sau mai puțin o foaie de acțiune. În rest, suntem departe de standardele pe care suntem îndreptățiți să le solicităm de la o aplicație financiară. Design complet depășit, ergonomie medie, pe scurt ... multe de recenziat. Cu toate acestea, site-ul web este o minune pură. Cum pot managerii Binck să fie mulțumiți de o aplicație atât de simplistă? Este incredibil 

Binck France - Recenzie de către Nathalie de către clienți a cererii

Aplicația este ușor de utilizat, interfața sa este destul de ușor de învățat. Experiența este plăcută, fără reclame sau alt conținut intruziv. Bravo dezvoltatorilor. 

Binck Recenzii client de Xenon124

Serviciul pentru clienți a fost foarte bun până la sfârșitul anului trecut. Dar odată cu preluarea Binck de către Saxo Bank, vai! A devenit o adevărată durere. Sperăm sincer că aceasta este o situație temporară și că vor fi făcute ajustări. 

Recenzii Binck ale lui Pierre Coutini

Părerea mea Binck este mixtă. Oferta lor este actuală, dar serviciul pentru clienți este problematic. Iată experiența mea în câteva rânduri, astfel încât toată lumea să poată judeca:
- septembrie 2019: mi-a luat mai mult de 7 săptămâni să deschid un PEA.

- decembrie 2019 - martie 2020: 4 luni pentru un transfer PEA de ieșire, 2 mementouri de către bancă care preiau contractul. În cele din urmă, am renunțat la asta.

- aprilie - mai 2020: pentru o deschidere a asigurărilor de viață, sunt obligat să aștept o lună. Au procedat la retragerea fondurilor, dar fără ca eu să fi primit acreditările mele. Serviciul post-vânzare mă face să merg în cercuri cerându-mi aceleași documente justificative de fiecare dată când iau legătura.

Nu este profesional. Trebuie să examinăm serviciul pentru clienți.Cu cele mai bune oferte din lume, un serviciu slab pentru clienți distruge experiența.


Surse : Truspilot, AppStore & PlayStore.

 

Cine este Binck?

Sectorul fintech este în plină expansiune, iar Binck este unul dintre cei mai ambițioși noi intrați pe piața franceză. Creat în 2008, este filiala grupului olandez BinckBank. Bink.fr oferă servicii de brokeraj online, permițând clienților săi să tranzacționeze acțiuni și instrumente derivate. Compania operează, de asemenea, în nume propriu pe piețele financiare, în special în segmentele de obligațiuni, capitaluri proprii și instrumente derivate. Grupul BinckBank este prezent acum în Belgia, Olanda, Italia, Spania și Franța. Este listat la bursa de valori din Amsterdam, indicele AMX. Iată câteva cifre care ilustrează importanța acestui grup:

 1. Are mai mult de 632.000 de conturi
 2. În 2018, aproximativ 10 milioane de tranzacții au fost efectuate de Binck pentru clienții săi
 3. Activele aflate în administrarea sa sunt evaluate la peste 24 de miliarde de euro.

Pentru această revizuire Binck , am constatat că acest broker a crescut printre cele mai bune companii de tranzacționare de pe toate piețele naționale pe care își desfășoară activitatea. Activitățile sale sunt supravegheate de Autoritatea des Marchés Financiers (AMF) și Autoritatea de control și rezoluție prudențială (ACPR).

Din 2019, BinckBank este deținut de Saxo Bank. Acționarii săi sunt destul de diversificați cu principalii acționari:

 • Vereniging Friesland Bank, cu 15,09% din capital;
 • Boron Investments, deținând 10,05% din capital;
 • Sau J. Kluft, cu 6,11% din capital.

Alți actori financiari majori sunt prezenți în acționariat, cum ar fi JPMorgan Asset Management.

Vincent Germyns este în prezent CEO al BinckBank. „Empower and Guide Investors” este sloganul BinckBank.

Binck în câteva cifre cheie

Iată câteva cifre cheie în care brokerul Binck poate fi rezumat, precum și opinia sau aprecierea noastră Binck cu privire la fiecare cifră / punct.

Criteriu

Detaliu

Scor

Creare

2008 (pentru Binck.fr)

Reguli

 • DNB prin BinckBank

 • DFSA prin Saxo Bank


Tipuri de conturi

 • Titlurile conturilor

 • MAZĂRE

 • PEA-PME

Numărul de conturi

Peste 632.000

Colaboratori

Peste 600 (în 4 țări)

Cont demo?

Da, portofel virtual

Metode de plata

 • Transferuri bancare

 • Verificări

Protecția fondului

 • 100.000 € (conturi individuale)

 • 200.000 € (cont comun)

Taxe și spread-uri

Vezi tabelele de mai sus

Active în administrare

24 de miliarde de euro

Figura cheie importantă

9,9 millions de transaction / an (2018)

Platforme

 • ProRealTime simplificat

 • ProRealTime Complet

 • ProTrader

 • Aplicație mobilă

Instrumente de analiză

 • Analiza tehnica

 • Analiză fundamentală

 • Ajutați la decizie

 • Calendarul bursier

 • Portofolii tipice

Instruire

 • Webinarii

 • Fișe practice

 • Dicționar financiar

 • Tutoriale video

Securitate

 • SSL 128 biți

 • Cod secret

Servicii comerciale

Client de service

Binck: Market Maker sau broker ECN?

Binck este remunerat în principal prin comisioane și spread-uri. Prin urmare, nu este nevoie să vă temeți că acest broker va manipula prețurile în favoarea și împotriva dvs. El nu vă va oferi un preț diferit de prețul pieței doar pentru a profita de dvs., deoarece își câștigă banii din comisioane și spread-uri.

Pentru produsele sale turbo, Binck acționează ca emitent, în timp ce UBS servește ca Market Maker. Platforma CATS este, de asemenea, implicată în tranzacționarea turbinelor Binck și servește ca o legătură între clienți și Binck.

Binck Franța, există?

Binck Franța există, și este Binck.fr. Acesta din urmă este într-un fel versiunea Binck sau BinckBank pentru Franța, deoarece aceasta din urmă reprezintă compania mamă a Binck.fr. BinckBank operează în sine sub controlul Saxo Bank, ultimul grup danez având și o sucursală franceză, care este Saxo Banque, un alt broker bine cunoscut din industria comercială din Franța.

Recompense primite

Binck are un palmares destul de bogat pentru un broker lansat în 2008 în Franța. Acesta primește în mod regulat premii pentru calitatea serviciilor sale și doar la 2 ani de la lansarea sa în Franța. Următorul tabel oferă o prezentare generală a premiilor primite de Binck de la crearea sa.

An

       Recompensă

Ceremonie

2019

Serviciul clienți al anului 2020 (a treia oară consecutiv)

Grupul BVA

2019

O platformă mai bună (caracteristici)

Tendințe de investiții

2016

Etichetă de excelență (a 9-a oară consecutiv)

Fișierele

2013

Cele mai bune tarife pe piața SRD și SUA

Invest, Journal of Finance

2013

Cel mai bun broker generalist de acțiuni

Acțiune Viitor

2012

Cel mai bun broker 2012

Forum de investiții

2012

Cel mai bun broker de acțiuni online

Sursa de venit

2012

Cel mai bun broker online

Bourses-en-lignes.fr

2011

Cele mai bune prețuri pentru 3 profiluri tipice

Ecourile

2011

Cel mai bun broker online

Utilizatorul de Internet

2011

Raport de preț de cea mai bună calitate

Traieste mai bine din banii tai

2010

3x mai întâi la taxe

Invest, Journal of Finance

2010

2x mai întâi la taxe

La Tribune

2010

3x secunde la taxe

Jurnalul financiar


Binck: broker AMF?

Binck France este de fapt una dintre filialele BinckBank, iar acest grup olandez funcționează sub reglementarea Autorității olandeze de supraveghere bancară (DNB). Strict vorbind, nu putem spune că Binck este un broker AMF, dacă prin broker AMF ne referim la broker reglementat de AMF (Autorité des Marchés Financiers).

Cu toate acestea, activitățile Binck în Franța sunt supravegheate de AMF, autoritatea de reglementare a piețelor financiare din Hexagon. Activitățile sale pe teritoriul Franței sunt, de asemenea, monitorizate de ACPR (Autoritatea de Control și Rezoluție Prudențială), care se asigură că acest broker online își respectă obligațiile legate de lupta împotriva finanțării activităților teroriste și împotriva spălării banilor. Prin urmare, se poate spune că Binck este un broker AMF, deoarece este recunoscut și supravegheat de autoritatea franceză de reglementare.

Doriți să investiți și să tranzacționați cu securitate maximă? Așadar, nu ezitați să consultați primii 7 dintre cei mai buni brokeri AMF în 2021 . Nu toți brokerii AMF sunt creați egali!

Tipuri de conturi oferite de Binck.fr

Pe Binck.fr, aveți posibilitatea de a crea 3 tipuri de conturi în funcție de profilul dvs. și de tranzacțiile pe care doriți să le efectuați: contul de valori mobiliare, PEA și PEA-PME.

1. Contul de valori mobiliare

Contul de valori mobiliare Binck este destinat celor care doresc în principal să tranzacționeze, prin urmare să negocieze instrumente financiare. Vă permite să cumpărați și să vindeți pe bursele importante din întreaga lume. Cele mai tranzacționate titluri de valoare de pe Binck.fr sunt: ​​acțiuni, mandate, certificate, opțiuni, contracte futures, trackers, obligațiuni și multe altele. Mai precis, acest cont este împărțit în două. Prin urmare, puteți stoca bani pe de o parte și valori mobiliare pe de altă parte. Puteți avea mai multe conturi de valori mobiliare, sub forma unui cont individual sau comun. Pentru a avea un cont Binck, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 1. Fiți o persoană juridică conform legislației franceze (această categorie face obiectul unei revizuiri a dosarului).
 2. Fii o persoană fizică capabilă, cu reședința fiscală în Franța. Cetățenii Statelor Unite ale Americii sunt excluși automat. Dacă un cont este deschis pentru un minor, reprezentantul său legal este numit în funcție de împuternicit.
 3. Efectuați o depunere de cel puțin un euro după deschiderea contului.

Fiecare abonat al unui cont de valori mobiliare la Bink poate tranzacționa valori mobiliare în două moduri: poate cumpăra și vinde în numerar, fără efect de levier și în limita soldului său de numerar; el poate utiliza, de asemenea, Serviciul de decontare amânată și poate beneficia de un efect de pârghie de până la 5. Această ultimă opțiune este deschisă numai investitorilor cu experiență. Prin urmare, Brinck.fr trimite un chestionar celor care solicită acest serviciu, pentru a-și măsura cunoștințele despre investiții.

În plus, deținătorul unui cont de valori mobiliare Binck poate asocia un cont în valută cu acesta. El va avea de ales pentru acest cont între euro, dolarul american, dolarul canadian, francul elvețian și lira sterlină; de asemenea, se declară responsabil pentru declarațiile și calculele referitoare la variațiile Binck ale cursului de schimb care au loc între euro și cealaltă monedă de interes.

Ca o opinie a contului de titlu Binck, putem spune că unul dintre punctele forte ale contului de titluri Binck.fr este că nu există taxe de întreținere a contului sau taxe de custodie pentru titluri; nu există nici o taxă de inactivitate Binck. De la deschiderea unui cont până la plasarea comenzilor, utilizatorul beneficiază de un serviciu rapid și ergonomic. Prin urmare, prețul contului Binck este avantajos (în ceea ce privește durata de viață a contului), iar operațiunile pe cont sunt sigure.

2. PEA (Plan d’Epargne en Actions)

Planul de economii de acțiuni este disponibil și la Binck.fr. Acest produs Binck este inaccesibil nerezidenților. Este un produs tipic francez care permite rezidenților să beneficieze de avantaje fiscale, în special în ceea ce privește câștigurile de capital pe piața de valori. Datorită PEA, cumpărați și vindeți acțiuni, acțiuni și OPCVM-uri de capital Binck cu sediul în UE.

Binck PEA este structurat în același mod ca și contul clasic de valori mobiliare Binck (Chiar și aici, Binck practică tarife PEA avantajoase, cu deschiderea și închiderea contului gratuit, inclusiv taxele de custodie și altele asemenea). Cu toate acestea, operațiunile cu efect de levier nu sunt posibile. Următoarele condiții de deschidere pentru acest cont sunt, de asemenea, specifice:

 1. Persoană fizică adultă, rezidentă a impozitului francez cu gospodărie fiscală;
 2. Cont maxim restant: 150.000 euro. Acest plafon se ridică la 300.000 de euro pentru cuplurile supuse impozitării comune;
 3. Numai cont individual.

Avantajele fiscale ale PEA sunt cu adevărat decisive de la 5 ani de detenție, în special cu o scutire de IR. Înainte de acest termen de 5 ani, retragerea numerarului duce la închiderea automată a contului Binck PEA.

3. PEA-PME

Acest produs financiar este conceput de Binck pentru a contribui la finanțarea economiei franceze, făcând posibilă atragerea economiilor gospodăriilor către întreprinderile mici și mijlocii și către întreprinderile mijlocii. Aceste companii – ale căror titluri pot fi finanțate datorită PEA-PME – trebuie să aibă:

 • Sediul lor în Uniunea Europeană și plătește impozitul pe profit sau echivalentul său local;
 • Mai puțin de 5.000 de angajați;
 • Un bilanț total mai mic de 2 miliarde de euro sau o cifră de afaceri mai mică de 1,5 miliarde de euro.

Iată condițiile specifice care guvernează deschiderea și funcționarea unui cont PEA-PME la Binck.fr:

 1. Fiecare persoană care își are domiciliul fiscal în Franța poate avea un singur PEA-PME. Cuplurile supuse impozitării comune pot avea două PEA-PME, deci unul per soț;
 2. Plata minimă de 1 EUR este așteptată la deschiderea contului;
 3. Contul PEA-PME este finanțat numai în numerar;
 4. Transferurile de valori mobiliare de la un PEA la PEA-PME sunt imposibile;
 5. Nu este posibil să se subscrie la titluri de creanță (obligațiuni, acțiuni convertibile) în afara fondurilor mutuale;
 6. Plata maximă într-un PEA-PME se determină împreună cu cea a PEA, dacă este cazul. Astfel, este între 75.000 EUR și 225.000 EUR.

Avantajele fiscale sunt similare cu cele ale PEA. Puteți deține atât un PEA, cât și un PEA-PME. Această soluție este interesantă atunci când ați atins limita legală pentru PEA.

4. Contul de economii

Pentru cei care doresc să rămână în produsele tradiționale de economii, Binck.fr oferă și un cont de economii. Aici veți obține modalitatea gratuită și ușoară a unui cont de economii care este accesat în întregime online. Broșura Binck Avis este deschisă oricărei persoane fizice sau juridice care își are domiciliul fiscal în Franța.

Puteți avea mai multe conturi de economii și nu există nicio limită pentru suma din cont. Rata aplicată este de 0,25% înainte de impozitare, ceea ce se ridică la o rată netă de 0,18%.

Deschiderea carnetului, închiderea acestuia, păstrarea contului și consultările sunt gratuite. Depozitul minim la deschidere este de 10 EUR; este, de asemenea, soldul care trebuie menținut pentru a menține contul deschis.

5. Asigurarea de viață

De asemenea, Bink oferă clienților săi opțiunea de a cumpăra asigurări de viață. Acest produs este destul de avantajos, deoarece oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește gestionarea, avantaje fiscale, profitabilitate pe termen lung cu riscuri controlate. Plata inițială este stabilită la minimum 300 EUR. Prețurile sunt din nou transparente și competitive. Într-adevăr, Bink.fr nu percepe taxe de brokeraj de intrare și ieșire din Binck, fără taxe de plată Binck, fără taxe de arbitraj.

Bink.fr oferă alegerea între două moduri de gestionare. Indiferent de alegere, o abordare personalizată este oferită cu funcții inteligente și instrumente tehnologice de ultimă generație care să vă susțină.

 1. Management gratuit. Vă oferă posibilitatea de a vă gestiona singur economiile. Sumele și frecvența plăților, definiția proiectului dvs. de investiții, alegerea asistenței unitare sunt toți parametrii pe care îi puteți defini, fiind însoțiți de o echipă de profesioniști.
 2. Conducere sub mandat. Asigurarea ta de viață este gestionată de o companie de asigurări, Generali, cu asistența unui robot AI creat de BinckBank. Această metodă de management oferă o vizibilitate pe termen lung asupra evoluției economiilor dvs. și un control mai mare al riscurilor.

În această opinie Binck 2021, nu ne vom opri asupra opiniei Binck privind asigurările de viață, adică pe segmentul „Asigurări de viață” al acestui broker. Ne vom concentra în principal pe activitatea de brokeraj a Binck, prin urmare în Binck brokerul și nu Binck asigurătorul.

Contul demonstrativ Binck

Brokerul online Binck.fr oferă posibilitatea deschiderii unui cont demo pe platforma sa. Acest serviciu este extrem de căutat de site-urile de brokeraj online care se adresează persoanelor fizice. Accesul la contul demonstrativ Binck este, de asemenea, inclus în categoria instrumentelor de tranzacționare.

Astfel, este pentru dvs. să dețineți un portofoliu virtual de valori mobiliare și să îl tranzacționați pe platformă. Este o simulare care își propune să imite situația reală de tranzacționare și să se obișnuiască cu interfața Binck. Vă permite să aflați despre piața de valori sau să faceți progrese în controlul investițiilor fără a vă asuma riscuri. În contul dvs. demonstrativ, aveți:

 1. Dintr-un carnet de comenzi în stare reală;
 2. Capital virtual care va fi afectat de comenzile pe care le plasați și corolarele acestora.

Prin utilizarea contului demonstrativ, aveți prețuri de piață Binck în timp real, astfel încât opțiunile și strategiile de investiții adoptate să aibă aceleași consecințe asupra portofoliului dvs. virtual ca și cele suferite de jucătorii de pe piața reală. Contul demonstrativ Binck.fr are avantajul de a fi accesibil permanent, indiferent de vechimea dvs. pe platformă. Prin urmare, oferă mult mai mult decât posibilitatea de a preda noi comercianți online; permite chiar investitorilor mai experimentați să-și testeze strategiile pe produse mai mult sau mai puțin complexe.

Este important să subliniem în acest aviz Binck că, din moment ce acest broker face acum parte din Saxo Bank, acesta oferă același cont demo ca Saxo: 100.000 € pentru a fi utilizat practic timp de 20 de zile.

Aceasta este o ofertă interesantă, dar dacă doriți să profitați de cont la infinit, un broker precum Admiral Markets va avea un cont de tranzacționare demo valabil 30 de zile sau chiar nelimitat imediat ce deschideți un cont real.

Cont real Binck

Pentru a deschide un titlu real sau un cont PEA sau PEA-PME sau un carnet cu Binck.fr, trebuie să urmați un proces în mai mulți pași.

 1. Primul pas este completarea cererii de deschidere pe site. Introduceți informații generale precum numele și prenumele dvs., precum și persoanele de contact. De asemenea, trebuie să completați tipurile de conturi pe care doriți să le utilizați și situația dvs.
 2. Apoi, veți descărca formulare de imprimat și pe care veți include toate informațiile solicitate.
 3. La acest formular, trebuie să atașați toate documentele care justifică informațiile pe care le-ați furnizat.
 4. În cele din urmă, vă veți trimite dosarul prin poștă la Bink.fr, a cărui adresă este Binck.fr – 10 rue de la Paix, 75085 Paris Cedex 02.

Fișierul va fi analizat în integralitate și autenticitate. Odată acceptat, veți primi numele de utilizator prin poștă. Parola corespunzătoare va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail.

Această procedură există și într-un mod dematerializat. De asemenea, Bink.fr vă permite să deschideți un cont numai online, cu un timp de deschidere a unui cont Binck titluri / PEA / PEA-PME de aproximativ 48 de ore. Trebuie să parcurgeți 9 pași care vor colecta și autentifica informațiile din fișierul dvs.:

 1. Informații generale;
 2. Identitate;
 3. Abordare ;
 4. Situația profesională;
 5. Mandatul politic;
 6. Situatie financiara ;
 7. Verificare mobilă;
 8. Termeni si conditii ;
 9. Documente justificative.

Pe scurt, este clar în această opinie a lui Binck că procedura de deschidere a unui cont la acest broker este cam lentă, chiar dacă există oa doua opțiune mai puțin lentă online. Unii brokeri precum AvaTrade oferă o procedură mai rapidă de deschidere a contului, oferind chiar și comenzi rapide pentru a vă integra informațiile de pe Google sau Facebook.

Pentru ce tip de cont recomandăm Binck?

Binck oferă mai multe conturi și produse pentru a vă face investiția profitabilă. Caracteristicile lor diferă și s-ar putea să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Asa de :

 • Dacă sunteți o persoană fizică sau o gospodărie care dorește să aibă economii mai profitabile decât produsele bancare tradiționale sau să beneficieze de avantaje fiscale, controlând în același timp riscurile, vă recomandăm să deschideți un cont PEA pe Binck. Vă permite să prevedeți o bună rentabilitate cu produsele în care investiți (acțiuni europene și OPCVM). De asemenea, oferă avantaje fiscale atractive pe termen scurt și mediu. Dar faptul că este limitat și că poate fi reținut doar unul înseamnă că este destinat clienților Binck care au o capacitate limitată de economii.
 • Pe de altă parte, dacă vă dezvoltați propria activitate de tranzacționare pe piețele financiare internaționale, contul de valori mobiliare Binck este instrumentul ideal. Natura titlurilor în care puteți investi, precum și numărul de burse la care aveți acces, oferă o gamă largă de posibilități. În plus, investitorii cu experiență vor putea folosi SRD pentru a-și spori rentabilitatea.

Cum să închideți contul dvs. Binck Securities / PEA / PEA-PME?

Pentru a închide titlurile dvs. Binck sau contul PEA sau PEA-PME, trebuie să reziliați Contractul de client semnat cu brokerul la deschiderea contului. Cu toate acestea, înainte de închiderea efectivă a contului dvs. de valori mobiliare Binck / PEA / PEA-PME, este necesar să trimiteți o notificare scrisă de treizeci (30) de zile către broker. Aceste condiții se aplică și brokerului online Binck.

Cu toate acestea, Binck poate închide sau, mai bine, închide automat titlurile dvs. / contul PEA / PEA-PME (prin rezilierea contractului cu clientul) în 3 cazuri:

 1. Neexecutarea uneia sau mai multora dintre prevederile Contractului cu Clientul;
 2. Interdicție judiciară sau bancară (a clientului);
 3. Invaliditate în una sau mai multe declarații.

 

Binck Club des Traders

Brokerul online Binck.fr oferă un nou serviciu: Clubul traderilor. Binck Traders Club este dedicat clienților premium ai brokerului și le oferă servicii și avantaje precum:

 • Acces liber;
 • Serviciu dedicat clienților;
 • Instruire și informații exclusive;
 • Evenimente exclusive.

Pentru a accesa acest serviciu (gratuit), trebuie să executați cel puțin 15 comenzi pe bursă pe lună sau să dețineți cel puțin 200.000 EUR pe trimestru. În plus, rețineți că Clubul Traders din Binck întâmpină noi membri în fiecare trimestru (admiterile sunt deci judecate și hotărâte de 4 ori pe an).

Binck: Ce regulamente?

În ceea ce privește reglementările, cazul Binck este oarecum special:

 • Binck France funcționează sub supravegherea AMF și a ACPR.
 • BinckBank, compania mamă a Binck France, este reglementată de DNB (De Nederlandsche Bank NV), autoritatea olandeză de supraveghere bancară.
 • BinckBank este recunoscut în Italia, Belgia, Spania și Olanda, pe lângă Franța.

Acum, având în vedere că BinckBank face parte din fintech-ul danez Saxo Bank din august 2019, se poate spune, de asemenea, că Binck are reglementările titularului său, în special cel al DFSA (Autoritatea Daneză de Supraveghere Financiară), autoritatea daneză de supraveghere financiară. .

Aceste autorități de reglementare sunt serioase și recunoscute. Există altele, dintre care unele sunt mai stricte și mai serioase și care reglementează cei mai buni brokeri din ziua de azi. Iată, de asemenea, în acest tabel o comparație a celor mai buni brokeri 2021 conform reglementărilor.


Agent


Demo gratuit


Regulament


Creat în


Notă 


Înștiințare

Admiral Markets


FCA - Anglia
ASIC - Australia
CYSEC - Cipru


2001

AvaTrade


ASIC - Australia
CBI- Irlanda


2006

eToro


CYSEC - Cipru


2006

Vantage FX


ASIC - Australia


2009

XTB


KNF- Pologne


2002

De ce să tranzacționați sau să investiți cu un broker reglementat?

Escrocheriile online au devenit o legiune odată cu dezvoltarea internetului și a facilităților și soluțiilor pe care le oferă. De asemenea, extinderea tranzacționării online nu a scăpat de atenția escrocilor online, care înmulțesc schemele de tranzacționare înșelătoare . Pentru a evita aceste escrocherii, unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le putem oferi este să tranzacționăm cu un broker reglementat . Acesta este cazul cu brokeri precum Binck, care este discutat în acest aviz Binck pentru 2021, dar și cu foarte fiabile Admiral Markets , sau chiar foarte popularul eToro și multe altele .

Un broker reglementat este pur și simplu un broker a cărui activitate este reglementată, controlată și supravegheată de un organism de reglementare local. Acesta din urmă își propune, în general, să reglementeze (așa cum numele său indică în altă parte) piețele financiare din jurisdicția sa (în general o țară). Cu siguranță ați citit sau auzit deja de instituții precum:

 • AMF (Autorit des marșuri Finantatori) pentru Franța,
 • CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) pentru Cipru,
 • FCA (Autoritatea Financial Conduct) pentru Regatul Unit,
 • DFSA (Autoritatea de supraveghere financiară daneză) pentru Danemarca
 • sau ASIC (Australian Securities and Investments Commission) pentru Australia. Aceste instituții acționează ca autorități de reglementare a pieței financiare în jurisdicțiile lor respective.

 

Investiția sau tranzacționarea cu un broker online reglementat nu numai că vă va împiedica să înșelați. Iată motivele pentru care este esențial să tranzacționați întotdeauna cu un broker reglementat:

 

 • Transparenţă

Majoritatea autorităților de reglementare solicită brokerilor să funcționeze în mod transparent. Acești brokeri reglementați trebuie, de asemenea, să furnizeze autorităților de reglementare rapoarte despre activitățile lor, ceea ce le permite să efectueze toate verificările necesare asupra operațiunilor brokerilor (pentru a se asigura că acești brokeri acționează în conformitate cu reglementările).

 

 • Protecția fondului

Cu un broker reglementat, fondurile sau depozitele dvs. sunt aproape întotdeauna garantate. Această protecție vă permite să intrați în posesia fondurilor dvs. sau a unei părți din acestea, în cazul în care brokerul falimentează. De exemplu, în Franța, cu brokeri autorizați de AMF și ACPR, aceștia trebuie să aibă depozitele clienților lor protejate de Fondurile de garanție a depozitelor și rezoluției ( FGDR ). În caz de neplată a brokerului (băncii) dvs., FGDR vă poate acoperi până la 100.000 EUR.

 

 • Posibilitatea recursului în caz de conflict

Dacă aveți vreodată probleme sau dispute cu un broker reglementat, îi puteți contacta cu ușurință și le puteți trece în instanță, dacă este necesar. A fi ușor de contactat este una dintre obligațiile la care trebuie să respecte brokerii reglementați, oferindu-vă posibilitatea de a încerca să rezolvați cu ușurință orice problemă cu brokerul. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți face contestație intrând în autoritatea de reglementare a brokerului și fiți siguri că vocea dvs. va fi auzită. În general, acest lucru nu este cazul brokerilor și hoților nereglementați.

 

 • Protecția împotriva fraudei și practicilor necinstite

În mod logic, un broker reglementat trebuie să se abțină absolut de la practicile și fraudele necinstite, cum ar fi delapidarea, manipularea prețurilor, deținerea abuzivă a fondurilor clienților, înființarea de platforme în dezavantajul clienților, deschiderea sau închiderea de poziții împotriva intereselor clienților etc. Un broker care se angajează în astfel de manevre este expus la sancțiuni care pot lua forma interzicerii permanente.

Binck: Ce protecție pentru fondurile clienților?

Întrucât Binck este deținut de BinckBank, acest broker oferă protecția fondurilor clienților în raport cu ceea ce oferă regulatorul BinckBank, și anume autoritatea olandeză de supraveghere bancară, DNB (De Nederlandsche Bank NV), respectând în același timp reglementările din acest domeniu în Europa.

Astfel, sistemul de garantare a depozitelor din Țările de Jos și sub administrarea DNB asigură protecția fondurilor clienților Binck. În consecință, dacă Binck intră vreodată în faliment, veți fi rambursat într-o limită (plafon) de 100.000 EUR din activele dvs.

Clarificarea la acest nivel este necesară: 100.000 EUR de acoperire în cauză se aplică tuturor conturilor dvs. de la Bink.fr și / sau de la BinckBank. Concret, dacă aveți atât un cont de 80.000 de euro, cât și un alt de 30.000 de euro la Binck, iar acesta din urmă intră în faliment, vi se va rambursa 100.000 de euro (maximul așteptat). Prin urmare, nu este de 100.000 EUR pentru fiecare cont. Deci, aceasta este o garanție care se aplică de către instituția de credit, instituția fiind în realitate BinckBank și Binck.fr și alte variante (Binck.it; Bink.be etc.) fiind în realitate mărci comerciale BinckBank.

În plus, Binck oferă o garanție de depozit de aproximativ 200.000 EUR maxim pentru conturi comune. În realitate, aceasta este o garanție de până la 100.000 EUR aplicabilă fiecărui deținător al unui cont comun.

În plus, ar fi nevoie de maximum 20 de zile lucrătoare după posibila implicire a Binck pentru a primi rambursarea posibilă.

Escrocherii cu Binck?

Consultând secțiunile legate de reglementare din acest aviz Binck în 2021, veți observa că acest broker funcționează sub autoritatea și supravegherea AMF (Autorité des Marchés Financiers) și ACPR (Autorité de Contrôle Prudentiel et de Resolution). De asemenea, Binck garantează fondurile clienților săi în conformitate cu SGD (Sistemul de garantare a depozitelor). Mai mult, acest broker online funcționează conform legislației fiscale din Franța.

Aceste câteva detalii sunt suficiente pentru a obține o opinie Binck și pentru a ști că acest broker nu este o înșelătorie și nu își smulge clienții. Cu toate acestea, dovada fiabilității sale poate proveni și din experiența clientului. Din fericire pentru reputația acestui broker, dacă nemulțumirile ar putea fi observate de către clienți, nu a existat niciodată nicio problemă de înșelătorie până acum. Experiența noastră cu acest broker o dovedește, la fel ca numeroasele recenzii ale clienților pe Binck pe care le-am analizat (veți găsi unele dintre aceste recenzii Binck 2021 de la clienți în secțiunea anterioară acestuia).

Cu toate acestea, deși, în opinia noastră, Binck în sine nu este o înșelătorie (la fel ca în opinia clienților Binck), aceasta nu împiedică persoanele și organizațiile rău intenționate să înființeze escrocherii pe cheltuiala sa pentru a vă fura banii. Mijloacele folosite de acești escroci sunt numeroase: înșelătoare și uneori dificil de detectat uzurpări și recuperări (puteți întâlni Bink.fr sau Binkc.fr, de exemplu și confundați-l cu adevăratul Binck.fr), vorbire măgulitoare și manipulatoare, canvassing, propuneri de plasare ideală etc. Oricum, pentru a nu fi smuls atunci când vine vorba de tranzacționare și investiții, consultați pagina noastră dedicată sfaturilor cu privire la modul de evitare a tranzacțiilor escrocherii .

Depozite și retrageri la Binck

Binck permite metode standard de plată pentru depozitele și retragerile dvs.

Depozite

Există două modalități de a vă finanța contul Binck.fr:

 1. Depozit prin transfer bancar

Pentru a furniza lichiditate contului Binck prin transfer bancar, trebuie să utilizați un cont extern (într-o instituție bancară sau financiară) al cărui deținător este sau deținător. Acest cont trebuie să fie domiciliat fie în Franța metropolitană (teritoriul Franței pe continentul european), fie în Guyana franceză, sau în Guadelupa, sau în Reunion.

 1. Depuneți prin cec

Pentru a vă finanța contul utilizând un cec, trebuie să: completați cecul plătibil brokerului Binck.fr; datați și semnați cecul; introduceți numărul contului dvs. Binck la finalizarea cecului; apoi trimiteți-l la: “Binck.fr – Service Chèque – 10 Rue de la Paix – 75085 Paris cedex 02” prin poștă. Pentru a fi încasat cecul dvs. va dura între 2 și 4 zile lucrătoare. Sunt acceptate numai cecurile deținătorilor de conturi, nu cele de la terți.

În plus, depozitul minim într-un cont de valori mobiliare la Binck este de 1 € „simbolic”, la fel ca în contul de valori mobiliare sau Invest.MT5 al Admiral Markets.

Retrageri

Pe Binck, puteți efectua transferuri de ieșire fie către un cont extern, fie către un cont intern. Puteți efectua aceste retrageri în două moduri:

 • Din meniul „transferuri” al contului dvs. („contul meu”, apoi „portofel”, apoi „transferuri”;
 • Contactând un manager de cont.

În ceea ce privește mijloacele sale de plată, este clar că Binck trebuie să facă eforturi și să ofere mai multă diversitate clienților, pentru a se ridica la nivelul celor mai buni brokeri din 2021, care strălucește prin diversitatea soluțiilor lor de depunere și depunere.

Proaspăt la Binck

În general, taxele de brokeraj Binck sunt benefice pentru unii și se pot îmbunătăți pentru alții.

Taxe de depunere și retragere cu Binck

 • Majoritatea depozitelor și retragerilor sunt gratuite pe Binck.
 • Toate transferurile de intrare și ieșire în EUR și USD sunt gratuite

Transferurile efectuate din Conturi de valori mobiliare, conturi PEA și conturi PEA-PME sunt însă facturate la 15 EUR pe linie, pentru minimum 85 EUR.

Binck se răspândește la plasarea comenzii

Următorul tabel prezintă prețurile practicate de Binck pentru plasarea comenzilor. Acestea sunt tocmai comenzi referitoare la Acțiuni, Certificate, Drepturi, Futures, Obligațiuni, Opțiuni, Turbos, Warrants etc.

Bursa Euronext (Paris, Lisabona, Bruxelles, Amsterdam).

Valoarea comenzii

Prețuri clasice

Până la 1.000 EUR

2,5 €

De 1 000 € à 5 000 €

5,00 €

De 5 000 € à 7 500 €

7,5 €

De 7 500 € à 10 000 €

10,00 €

Peste 10.000 €

0,10 %

Burse străine

bursa

Tarif / transaction

Frankfurt (XETRA), Madrid, Milano, Dublin, Viena, Londra, Zurich, Copenhaga, Helsinki, Luxemburg, Oslo, Stockholm.

15 € + 15 %

NYSE, Nasdaq, Amex, OTC US și Toronto.

0,08% (Min. 8 €)

Opțiuni și Futures

Titlu + Grant

Prețuri

Opțiuni Euronext, SUA și EUREX
( plasarea comenzii, exercițiu, atribuire)

2,5 € (per contract)

Euronext și EUREX futures

5,00 EUR (per contract)

Mini Futures Euronext

1 € (per contract)

Încheierea unui contract
cu o primă mai mică de 0,10 EUR

Gratuit


OPCVM-uri și FIA (fonduri de investiții alternative)

Elemente

Prețuri

Taxe de brokeraj / comandă

10 €


Taxe de intrare Fonduri partenere

0% până la 2%


Taxe de intrare Fonduri non-partenere; Drepturi de ieșire; Taxe de administrare

A se vedea notificarea DICI

Deschidere, transferuri și închidere

Tabelul următor oferă o prezentare generală a prețurilor Binck pentru deschiderea unui cont, transferuri și închiderea contului dvs. binck.

Elemente

Prețuri

Deschidere

Gratuite

Transfer de ieșire Conturi de valori mobiliare / PEA / PEA-PME

15 € / Linie (Min. 85 €)

Împrejmuire

Gratuite

Taxe de viață ale contului Binck

Tabelul următor oferă o prezentare generală a taxelor percepute de Binck.fr în ceea ce privește durata de viață a conturilor clienților. Pe scurt, avantajul Binck la acest nivel este că toate aceste costuri sunt gratuite (0 €).

Elemente

Prețuri

Deschiderea și închiderea conturilor de valori mobiliare / PEA / PEA-PME și Livret Binck

0 €

Streaming (Bursele de Valori Europene Euronext; Opțiuni și Futures Euronext)

0 €

Transfer emis și primit în EUR și USD prin Internet

0 €

Confirmarea comenzii prin e-mail / SMS (executare)

0 €

Prelucrarea acțiunilor corporative (de exemplu, plata dividendelor)

0 €

Drepturi de custodie

0 €

Taxă de inactivitate

0 €

Taxe de întreținere a contului

0 €

Aplicație mobilă

0 €

Instruire online pe piața bursieră

0 €

Notificare de funcționare și extras lunar pe binck.fr prin internet

0 €

Comanda anulată sau neexecutată

0 €

Frais de Streaming Binck

Iată tarifele Binck pentru serviciul său de streaming.

Elemente

Tarification

BATS US (Actions US)

3 € pe lună

CME Market (Indices US)

6 € pe lună

Opțiuni SUA (Opra)

3 € pe lună

Futures - opțiuni EUREX cu un carnet de comenzi pe 1 linie

10 € pe lună

Futures EUREX cu carnet de comenzi pe 5 linii

15 € pe lună


Taxe pentru platforme și instrumente Binck

Acest tabel oferă o prezentare generală a taxelor aplicate de brokerul Binck pe platformele și instrumentele sale de tranzacționare.

Platformă / Instrumente

Prețuri


Versiune simplificată ProRealTime ( plasarea comenzii inclusă)

15 € pe lună (gratuit în timpul promoției)


Versiunea completă ProRealTime ( plasarea comenzii inclusă)

30 € pe lună (gratuit în timpul promoției)

ProTrader, ProScoring

0 € pe lună

Alte taxe Binck

Iată câteva informații cu privire la taxele de tranzacție Binck pentru alte tranzacții.

Interventie chirurgicala

Prețuri

Costuri de intervenție pentru acoperirea insuficientă sau debitarea contului de valori mobiliare

35 €

Decontarea pozițiilor pe piețe care nu sunt oferite de Binck

30 € + 0,50 %

Mail înregistrat

8 €

Comanda transmisă și executată prin telefon (gratuit dacă nu este executată)

5 € + Taxe de brokeraj

Taxe de moștenire (per cont deținut)

250 €

Certificat de adunare generală și acționariat

10 certificate gratuite pe an

Alte certificate

10 EUR per certificat

Tipuri și executarea comenzilor

Cu Binck, puteți plasa cele mai frecvente tipuri de comenzi. Comenzi :

 • La piață în perioadele de deschidere a pieței;
 • Limită, declanșează comenzi de prag (ordine de oprire Binck, stop loss, stop final etc.);
 • Un interval de declanșare;
 • Condiționali (simplu, dublu și adepți).

Două perioade de valabilitate sunt posibile pentru aceste comenzi la Binck:

 • Valabilitatea zilei : valabilitatea comenzii corespunde zilei de tranzacționare. După închiderea piețelor, partea din comandă sau comanda care nu este executată expiră automat.
 • Valabilitate 28 de zile sau la revocare : comanda este valabilă maximum 28 de zile. Comanda se află în carnetul de comenzi în acest timp, din momentul în care este plasată, până când este executată, anulată sau ștearsă (sistemul sau dvs.).

Binck.fr are o politică clară de executare a comenzilor. Acest lucru permite așa-numita executare „optimă” a comenzilor, favorizând un criteriu specific: costul operațiunii. Această particularitate este interesantă și avantajoasă uneori pentru clienți, deoarece înseamnă că pentru două tranzacții A și B, dacă tranzacția implică o sumă de comandă mai mare decât cea a tranzacției B, atunci Binck va executa tranzacția A. Deci, brokerul nu va fi interesat în comision ia fiecare tranzacție. A va fi executat mai întâi, chiar dacă B câștigă mai multe comisioane către broker decât B.

Încă în cadrul așa-numitei politici de execuție a comenzilor „optime”, Binck alege intermediarii și locurile de execuție cele mai capabile să genereze cele mai bune rezultate pentru clienți.

În plus, brokerul oferă o funcție de notificare sau confirmare pentru comenzile plasate. Acest sistem vă poate notifica sau confirma prin SMS sau e-mail executarea parțială a comenzilor dvs., executarea totală a comenzilor dvs. sau chiar anularea comenzilor dvs.

Piețe accesibile cu Binck

Brokerul Binck vă oferă acces la 27 de piețe financiare la scară globală, indiferent dacă este vorba de o piață a instrumentelor financiare derivate sau a unei piețe de numerar. Aceste tabele rezumă indicii accesibili în funcție de tipul pieței în funcție de schimburile oferite de Binck (Binck SP 500 etf, NIKKEI 225, NASDAQ 100, DAX, Euro stoxx, FED, FCE, BFX, CAC, PSI, OBX etc.).

Piețele de numerar

bursa

Indici

Euronext Paris

Toate (CAC, SBF, ...)

Euronext Amsterdam

Toate (AEX, ...)

Euronext Bruxelles

Toate (BEL, ...)

Euronext Lisabona

Tous (PSI, ...)

Bursa de Valori din Frankfurt

Toate (DAX, ...)

Bursa de Valori din Londra

Tous (FTSE100, ...)

Bourse de Madrid

Tous (IBEX, ...)

Bourse de Milan

Toate (MIB, ...)

Bourse de Dublin

Toate (ISE, ...)

Bursa de Valori din Viena

Tous (ATX, ...)

Bourse de Zurich

Toate (SMI, ...)

Bursa de valori din Oslo

Tous (OBX, ...)

Bursa de la Copenhaga

Tous (OMX20, ...)

Bourse de Helsinki

Toate (HEX25, ...)

Bourse de Stockholm

Toate (OMX30, ...)

Bursa de Valori din Luxemburg

Toate (LuxX, ...)

NYSE - Bursa de Valori din New York

Toate

NASDAQ

Toate

Amex

Toate

Bursa din Toronto

TSX și alte valori mobiliare

Piețe derivate

Bursa de valori + produs derivat

Indici

Paris, Bruxelles, Amsterdam (Options)

Indices, Actions

Paris, Bruxelles, Amsterdam (Futures)

FCE, BFX, FTI, FDE, FED.

Eurex (Opțiuni)

DAX, Euro Stoxx.

Eurex (Futures germano-elvețiene)

FDAX, FESX, FGBL, FGBM.

Burse americane (Opțiuni)

Indici, acțiuni

CME (Futures)

NASDAQ 100, NIKKEI 225, S & P500


Produse financiare oferite de Binck

Puteți investi și tranzacționa online la Binck cu mai multe instrumente:

 • Actiunile

Acțiunile sunt produsele emblematice ale Binck (și chiar piețele financiare în general). Acest broker vă oferă posibilitatea de a tranzacționa mai mult de 25.000 de acțiuni, atât acțiuni franceze, cât și acțiuni europene și americane. Puteți consulta prețul acestor acțiuni instantaneu pe Binck.fr și le puteți negocia atât cu contul PEA / PEA-PME, cât și cu contul dvs. de valori mobiliare.

 • Fonduri de investiții

Cu Binck, aveți acces la cel puțin 550 de fonduri de investiții. Dintre acestea, aproximativ 200 nu necesită taxe de intrare. Pentru a vă ajuta să alegeți fondul, Binck clasifică fondurile în funcție de perechea risc / rentabilitate și vă spune automat dacă un fond este defensiv, ofensator, echilibrat sau dinamic.

 • Trackere sau ETF-uri

Puteți tranzacționa trackere pe Binck și le puteți consulta prețurile pe site-ul brokerului în timp real și gratuit pe Euronext. Unele dintre aceste produse pot fi incluse în investițiile PEA.

 • Turbo-urile

Cu contul dvs. de titlu Binck, puteți tranzacționa turbo rapid. Binck oferă, de asemenea, un motor de căutare pentru aceste produse, precum și prețuri accesibile în timp real. Aceste produse sunt potrivite pentru comercianții bine informați.

 • Certificat

Cu contul dvs. de valori mobiliare de pe Binck, puteți tranzacționa certificate rapid. Binck oferă, de asemenea, un motor de căutare pentru aceste produse cu pârghie, precum și prețuri disponibile în timp real și gratuit pe Euronext. Aceste produse sunt potrivite pentru comercianții bine informați, care pot profita de efectul de levier asupra produselor precum mărfuri, rate, valute, indici și stocuri, pentru a-și spori portofoliile.

 • Mandate

Contul dvs. de valori mobiliare Binck vă permite să tranzacționați cu ușurință garanții. Binck oferă, de asemenea, un motor de căutare pentru aceste produse cu pârghie, precum și prețuri accesibile în timp real pe Binck.fr și gratuite pe Euronext. Aceste produse financiare sunt, de asemenea, rezervate comercianților bine informați.

 • Opțiunile

Opțiunile există într-o gamă largă pe Binck. Un test al modului în care funcționează investițiile în aceste produse vă permite să observați în această recenzie Binck că puteți accesa cu ușurință opțiunile de index și opțiunile pe acțiuni. Va trebui să se efectueze un apel în marjă pentru a tranzacționa orice poziții scurte pe aceste opțiuni.

 • Contracte futures sau futures

Binck vă oferă o gamă largă de contracte futures, atât pe indici, cât și pe perechi valutare. Aceste contracte futures sunt tranzacționate pe instrumente financiare derivate Euronext și beneficiază de o listare continuă între 8 a.m. și 10 p.m. De asemenea, aveți dreptul la mini-futures.

 • OSRD

OSRD-urile (Comenzi cu Serviciul de Decontare Amânată) sunt oferite la Binck cu pârghie de până la 5 (de 5 ori numerarul de bază investit). Peste 300 de ETF-uri Binck și 250 de acțiuni sunt eligibile pentru aceste OSRD-uri și puteți utiliza pârghia acestora pentru a investi în ETF-uri. Brokerul publică în mod regulat lista ETF-urilor Binck care sunt eligibile pentru Serviciul de decontare amânată (SRD). Această listă de ETF-uri Binck se poate modifica. Mai mult, lista Binck a ETF-urilor eligibile servește după cum spune brokerul în scopuri informative.

 • Obligațiile

De asemenea, Binck vă permite să investiți cu obligațiuni. Prin urmare, aveți de ales între obligațiunile de stat franceze, belgiene, olandeze etc.

Brokerul nu oferă nicio informație despre cumpărarea aurului de la Binck. Cu toate acestea, trebuie recunoscut în contextul acestei opinii Binck 2021 că acest broker oferă o gamă interesantă de produse financiare. Cu toate acestea, această selecție de produse poate fi îmbunătățită. Într-adevăr, Binck nu oferă, de exemplu, instrumente financiare precum CFD-urile Binck. Mai mult, despre CFD-uri, dacă doriți să tranzacționați aceste produse financiare, vă recomandăm Admiral Markets , expertul în domeniu și care oferă prețuri hiper competitive în acest domeniu.

Nici Binck nu oferă tranzacționarea CFD-urilor Forex sau Binck. Dacă doriți să tranzacționați Forex, CFD-uri și multe altele, vă recomandăm brokeri Admiral Markets , eToro , AvaTrade , Vantage FX și BDSwiss .

Binck: Ce Levier?

Pârghiile oferite de Binck depind de tipul de produs cu care doriți să tranzacționați / investiți. Aceste pârghii pot ajunge la 100. Iată o prezentare generală a pârghiilor oferite în funcție de instrumente:

Instrument

Pârghie maximă

SRD

1 : 5

Futures

1 : 1 000

Certificate

1 : 1 000

Turbos

1 : 1 000

Acțiuni

1 : 1


Plateformes de Trading Binck

Binck are 3 platforme de pe care clienții își pot plasa comenzile la bursă. Acestea sunt accesibile instantaneu (fără descărcare) din zona clienților și chiar din foaia de valori a brokerului. În plus față de aceste platforme, brokerul oferă o aplicație mobilă Binck de la care clienții își pot plasa comenzile.

1. ProRealTime simplificat

Platforma ProRealTime vă permite să tranzacționați în timp real din carnetul de comenzi sau diagrame. În versiunea sa simplificată, această platformă de tranzacționare oferă caracteristici precum:

 • Plasarea comenzilor în timp real;
 • Consultarea în timp real a comenzilor și a portofoliului dvs. (comenzi în așteptare, câștiguri sau pierderi de capital, poziții etc.);
 • Vizualizarea rezistențelor și suporturilor tehnice;
 • Acces la indicatori tehnici (stochastici, Bollinger, medii mobile, MACD, RSI etc.);
 • Configurarea alertelor privind indicatorii, pragurile etc.
 • Afișarea favoritelor

Acest broker oferă adesea un cod promoțional Binck pentru PEA, PEA-PME, valori mobiliare … sau pur și simplu promoții fără a fi nevoie de un cod pe această platformă, cum ar fi cel care vă permite să utilizați gratuit ProRealTime Simplified (0 € / lună) ) până la sfârșitul lunii iunie 2021. În caz contrar, după această perioadă, utilizarea acestei platforme este facturată la 15 EUR, inclusiv taxă / lună.

2.      ProRealTime Complet

ProRealTime de la Binck este, de asemenea, disponibil într-o versiune completă. Acesta din urmă oferă funcționalitățile unei așa-numite versiuni simplificate, cu următoarele funcționalități suplimentare:

 • Dezvoltarea strategiilor de investiții personalizabile (Probacktest);
 • Elaborarea de către client a indicatorilor tehnici pe care îi dorește (Probuilder);
 • Detectarea valorilor pe baza cifrelor grafice (Proscreener);
 • Acces la module avansate de analiză a tendințelor (Prorealtrend);
 • Acces la indicatori tehnici, clasamente și istorii suplimentare în comparație cu cele disponibile în versiunea simplificată.

Un cod promoțional Binck sau promoții sunt adesea oferite de Binck pe această platformă, cum ar fi promoția care vă permite să utilizați gratuit ProRealTime Compler (0 € / lună) până la sfârșitul lunii iunie 2021. În caz contrar, după această perioadă, utilizarea a acestei platforme este facturată la 30 EUR, inclusiv taxă / lună, adică dublu față de prețul versiunii simplificate.

Rețineți în această recenzie Binck că software-ul ProRealTime de la acest broker poate fi potrivit pentru unii începători, dar poate fi și puțin avansat pentru unii începători. Acesta este și motivul pentru care Saxo Banque (unde Binck este acum integrat) recomandă platforma SaxoTraderGo comercianților începători. Există multe alte platforme de tranzacționare și mai potrivite pentru comercianții începători.

3. ProTrader

Pentru clienții care sunt foarte activi pe piețele financiare, Binck a proiectat platforma ProTrader. Acesta strălucește prin ergonomie și ușurință în utilizare și chiar vă permite să plasați comenzi și să efectuați analize de pe un singur ecran. Binck ProTrader este dezvoltat pe baza sugestiilor clienților brokerului. Funcțiile sale principale sunt următoarele:

 • Acces instantaneu (fără descărcare), de pe un Mac sau un PC, pentru orice sistem de operare și orice browser;
 • Personalizarea ecranului;
 • Acces la indicatori pentru opțiuni;
 • Acces la numeroși indicatori (peste 100) pentru analize tehnice (diagrame, reprezentarea graficelor și a liniilor etc.);
 • Plasarea comenzilor direct în portofoliul de comenzi;
 • Plasarea punctului de declanșare și limitarea comenzilor direct din graficele valorilor mobiliare în cauză.

4. Aplicație mobilă Binck

În mișcare sau doar la alegere, puteți utiliza aplicația mobilă Binck pentru a plasa comenzi și a vă gestiona portofoliul la broker. Această aplicație Binck poate fi descărcată gratuit de pe Google Play (aplicația Binck Android) și din App Store (aplicația Binck iOS). Fie că este aplicația Android sau iOs Binck, veți găsi următoarele funcționalități:

 • Conectare rapidă Binck cu un cod confidențial
 • Consultarea prețurilor în timp real;
 • Acces în timp real la performanța și portofoliul său;
 • Comandați plasarea prin simpla glisare a degetului pe ecran;
 • Acces la carnetul de comenzi, grafic și știri;
 • Crearea unei liste de favorite.

Aviz cu privire la platformele Binck

Platformele oferite de Binck au avantajul de a fi foarte intuitive și foarte ușor de utilizat. Caracteristicile lor sunt foarte utile atât pentru începători, cât și pentru comercianții profesioniști, mai ales că una dintre platformele brokerului binck este mai rezervată pentru profesioniștii în cauză (ProTrader). Puteți utiliza aceste programe Binck pentru tranzacționarea zilnică, scalping și multe alte strategii. Nu există o platformă Binck MT4 sau MT5, dar platformele Binck afișează niveluri similare de eficiență cu MetaTrade 4 și MetaTrader 5 , reperele pentru tranzacționarea Forex și CFD.

Instrumente de analiză oferite de Binck

Binck pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de instrumente de analiză și tranzacționare:

 • Diagrame avansate și tendințe pentru analiza tehnică: diagrame care analizează aproape 400 de stocuri în funcție de trei periodicități (pe termen scurt, mediu și lung), diagrame personalizabile grație indicatorilor (peste 70 accesibile) și analize tehnice cu evaluare asortată („negativ” a privi “,” pozitiv “).
 • Diagnostic, rapoarte și conținut pentru analize fundamentale: studiu al evaluărilor, estimărilor câștigurilor, calității structurii companiei, rapoartelor financiare etc.
 • Instrumente de susținere a deciziilor (ProScoring în special): prelucrarea și clasificarea datelor de la companiile listate în funcție de criteriile generale (sector, capitalizare, țară), tehnice (volume anormale, RSI etc.) și fundamentale (PER, creștere etc.) , cu note rezumative (note „investitor” și „tranzacționare”).
 • Portofolii standard: puteți alege între 4 portofolii standard în funcție de strategiile de investiții, fiecare conținând o selecție de valori obținute din criteriile instrumentului de susținere a deciziilor ProScoring.
 • Calendarul bursier: aveți acces la calendarul bursier pentru fiecare lună, un calendar care conține datele lichidării SRD, precum și orele de deschidere și închidere a burselor. Toate acestea vă pot ajuta să vă planificați investițiile.
 • Binck TV: canalul brokerului este bogat în conținut foarte util pentru comercianți / investitori, în special analize de piață și știri financiare.

Instruire oferită de Binck

Conținutul educațional vă este pus la dispoziție de Binck pentru a vă permite să vă instruiți (sau să vă recalificați sau să vă îmbunătățiți abilitățile) în domeniul pieței bursiere și al investițiilor sau tranzacționării online.

 • BINCK ACADEMY oferă seminarii web pe piețele financiare (Binck ichimoku, gestionarea banilor, indici, vânzări în lipsă, instrumente, analize etc.). Acest conținut educațional este accesibil de la China Binck TV, un canal ale cărui videoclipuri sunt disponibile și pe YouTube.
 • Fișele practice privind funcționarea piețelor financiare și a produselor sale sunt disponibile gratuit pe site-ul brokerului. Aceste fișe de instruire Binck vă învață aproape totul despre piața de valori și sunt grupate în 4 teme, și anume „cont și impozitare”, „funcționarea pieței de valori”, „produse de pe piață” și „strategii”.
 • Un dicționar financiar este, de asemenea, disponibil pe site-ul brokerului (pagina „Training”) și vă permite să aflați despre piața de valori și finanțele în general.
 • În plus, Binck oferă tutoriale video despre cum să deschizi un cont, să folosești site-ul, să folosești platformele, să creezi alerte SMS Binck etc.

Bonus Binck

Binck nu oferă bonusuri clienților, deoarece este un fel de stimulent pentru comerț, care nu este încurajat de autoritățile de reglementare. Acest broker oferă în continuare promoții la prețurile platformelor sale (ProRealTime) sau promoții la anumite servicii. Acesta este cazul, de exemplu, cu promoția Binck privind comisioanele de tranzacție. Puteți profita gratuit de tranzacțiile dvs. Binck sau de comisioanele de brokeraj pentru produse precum certificate, mandate, turbos etc., în anumite condiții (suma comenzilor, numărul de comenzi pe lună, perioada precisă etc.). De asemenea, Binck vă poate oferi rambursarea costurilor de transfer, întotdeauna sub rezerva anumitor condiții.

Cu toate acestea, bonusurile există încă în lumea tranzacționării, deoarece unii brokeri Forex oferă bonusuri, cum ar fi bonusuri la depozit, fără depunere, rambursare etc.

Afilierea la Binck

Cu siguranță veți vedea o mulțime de oferte de sponsorizare menționând online Binck.fr, dar aveți grijă. În prezent, brokerul nu oferă un program de sponsorizare Binck sau un program afiliat Binck. Deci, nu este nevoie să aflați cum să sponsorizați cu Binck pentru moment. În caz contrar, atunci când oferta este disponibilă, procesul este similar cu cel al multor brokeri.

Poziția brokerului pe piața franceză

Următoarele imagini de la Similarweb oferă o imagine de ansamblu asupra situației brokerului Binck pe piața franceză.

Clasament Broker Binck în 2020

Trafic către Binck.fr în funcție de țară

 

Feedback de la Serviciul Clienți Binck

Dacă există un lucru incontestabil în ceea ce privește serviciul pentru clienți Binck, acesta este că este profesional, prietenos și eficient. La asta se așteaptă, în general, clienții care se ocupă de un broker și nu ezită să ofere opinii pozitive ale Binck atunci când beneficiază de un astfel de serviciu. De asemenea, acest serviciu pentru clienți a primit recent premiul „Serviciul pentru clienți al anului 2021” din categoria „Bursă online” de la BVA Group.

Cu toate acestea, să menționăm în această recenzie Binck că acest serviciu pentru clienți ar fi mai bun dacă ar oferi o conversație live, așa cum este cazul la Admiral Markets și dacă ar fi disponibil 24/7, așa cum este cazul la XTB .

Cel mai bun broker

Opinia clienților

Clienți de satisfacție 

98%
96%
96%
95%
92%
91%

Securitate și confidențialitate la Binck

Când vine vorba de securitate, Binck face tot posibilul pentru clienții săi:

 • Site-ul este securizat de un sistem de criptare pe 128 biți Secure Socket Layer (SSL), unul dintre cele mai bune din punct de vedere al criptării datelor și compatibil cu aproape orice browser.
 • Toate tranzacțiile online sunt securizate printr-un cod secret (care nu trebuie transmis sau comunicat nimănui, nici măcar personalului Binck).
 • Site-ul oferă, de asemenea, sfaturi de securitate pentru clienți, cum ar fi evitarea e-mailurilor atunci când vine vorba de partajarea informațiilor confidențiale.

În ceea ce privește confidențialitatea datelor clienților, Binck îi asigură că nu comunică în niciun caz informațiile lor personale unor terți, cu excepția cazului în care clienții înșiși sau legea autorizează / obligă acest lucru. Brokerul spune că folosește aceste date personale doar pentru a comunica cu clienții și pentru a asigura invulnerabilitatea acestora. De asemenea, trebuie menționat în această recenzie Binck că până acum, pentru acest broker, nu a existat încă o problemă de confidențialitate și / sau securitate a datelor.

Contactați serviciul clienți Binck

În funcție de natura preocupărilor dvs., Binck vă permite să contactați agenții săi, fie vânzări, fie servicii pentru clienți.

 • Un consilier de vânzări este disponibil între orele 9:00 și 21:00 de luni până vineri. Pentru a vorbi cu el, tot ce trebuie să faceți este să accesați serviciul din pagina „contact” a brokerului și să introduceți numărul dvs. de telefon. Consilierul vă va suna imediat și gratuit.
 • Dacă doriți să aveți mai multe informații despre serviciile Binck sau dacă intenționați să deschideți un cont la acest broker, puteți contacta un consilier comercial. Serviciul este disponibil între orele 9:00 și 21:00 de luni până vineri, prin apel (0 800 940 980) sau e-mail ( [email protected] ).
 • Când sunteți deja client Binck și doriți să plasați o comandă sau să puneți o întrebare / să prezentați o problemă, atunci puteți contacta serviciul clienți Binck prin apel (01 70 36 70 80) sau prin e-mail (clients @ binck. fr). Acest serviciu pentru clienți este disponibil de luni până vineri între orele 8:00 și 22:00 și sâmbătă între 10:00 și 13:00, apoi între 14:00 și 17:00.

Comparația Binck față de alți brokeri

Tabelul următor al acestei revizuiri Binck rezumă scorurile rezultate din comparația dintre Binck și alți doi brokeri, Admiral Market și IG Markets. Sunt doi dintre cei mai buni brokeri de pe piață; de aceea am preferat să realizăm această comparație mai degrabă decât o comparație între Bourse Direct și Binck, de exemplu, sau compartimentele Binck vs Boursorama, Binck vs DeGiro, Binck vs eToro, Binck vs Fortuneo, Binck vs Interactive Brokers, Binck vs Saxo, Binck vs Lynx. Aceste comparații ar fi fost, de asemenea, interesante, deoarece indiferent că este vorba despre Binck sau DeGiro sau Fortuneo sau Bourse Direct, toți sunt brokeri serioși și a căror activitate poate fi comparată cu cea a lui Binck.

Binck

Piețele amiralului

Piețe IG

 • Reglementat

 • Taxe bune

 • Puține opțiuni de plată

 • Client de servicii excelent

 • Platforme bune

 • Pas de Forex, CFD...

 • Reglementat

 • Taxe excelente

 • Numeroase opțiuni de plată

 • Client de servicii excelent

 • Platforme excelente

 • Prezența Forex, CFD ...

 • Reglementat

 • Taxe bune

 • Numeroase opțiuni de plată

 • Serviciu bun pentru clienți

 • Platforme excelente

 • Prezența Forex, CFD ...

În rezumat: Avantaje și dezavantaje

Beneficii


Dezavantaje

 • Broker reglementat și de încredere

 • Experiență bogată

 • Sigur și confidențial

 • Multe taxe gratuite

 • Numeroase produse financiare

 • Conținut bogat de instruire

 • Platforme intuitive

 • Numeroase instrumente de analiză

 • Pas de Forex

 • Pas de CFD

 • Uneori taxe mari

 • Puține opțiuni de plată

 • Verificați depunerea prin curier

 • Suportul nu este disponibil 24h / 7

Este Binck cel mai bun broker Forex?

Această întrebare nu este cu adevărat relevantă, deoarece așa cum sa menționat în această recenzie Binck, acest broker nu permite investițiile în Forex Binck. Oricum, dacă vrei să știi cele mai bune Forex brokeri, vă rugăm să aruncați o privire la nostru 2021 Forex Brokerilor de comparare .