luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatCare este Cel mai Bun Broker în Acțiuni ?

Care este Cel mai Bun Broker în Acțiuni ?

În această perioadă de închidere, mulți economiști mici au fost interesați de piața bursieră și, mai precis, de acțiuni, acțiuni precum Zoom (ZM) Tesla (TSLA) sau Moderna (MRNA) au ajuns pe primul loc în mass-media specializate datorită performanței lor. 400% sau mai mult.

Doriți să participați la această nouă tendință tehnologică pe piețele de acțiuni? Dar nu știi ce broker de acțiuni să alegi?

Pe Traderfrancophone.fr am selectat pentru dvs. cei mai buni brokeri disponibili, luând în considerare criteriile relevante și obiective. În calitate de comerciant de acțiuni, alegerea celui mai bun broker de acțiuni este un avantaj clar și semnificativ . Nu este nevoie să se uite în continuare, veți găsi cele mai bune brokerii pentru a cumpăra sau vinde stoc .

Clasamentul celor mai buni brokeri

 • eToro : Cel mai bun agent de bursă pentru începători
 • XTB : Cel mai bun broker de acțiuni inovator
 • Degiro : Cel mai bun broker de capitaluri proprii low-cost
 • Brokeri interactivi : cel mai bun broker de acțiuni pentru profesioniști
 • Ava Trade  : Cel mai bun broker de capital mic
 • Admiral Markets : The Best Equity Broker 2021


Agent


Demo gratuit


Regulament


Creat în


Notă 


Înștiințare

Piețele amiralului


FCA - Anglia
ASIC - Australia
CYSEC - Cipru


2001

AvaTrade


ASIC - Australia
CBI- Irlanda


2006

Brokeri Interactivi

FCA - Angleterre
SEC - USA

1994

eToro


CYSEC - Cipru


2006

Degiro

FCA - Anglia
ANMF - Olanda

2008

XTB

KNF - Pologne


2002

Admiral Markets

Broker futures Admiral Markets

 

Admiral Markets a fost fondată în 2001. Astăzi, câteva sute de mii de comercianți activi ai companiei se află în țări din întreaga lume, din Germania până în India. Sediul central al grupului este situat în Tallinn, Estonia, dar compania are birouri în mai multe orașe, inclusiv Londra și Zagreb.

Admiral Markets este licențiată de diferite organisme de reglementare, inclusiv Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA) și Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC).

 

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC


Anul fundației :
2001

Sediul central  : Londra, Regatul Unit


Depozit minim :
1 USD

eToro

sigla etoro

 

 

eToro este o platformă de tranzacționare online, cunoscută pentru funcția de tranzacționare a copiilor, fondată în 2007. Acest broker oferă CFD-uri, acțiuni și ETF-uri. eToro are o bază mare de clienți de 11 milioane de investitori. eToro este prezent în peste 140 de țări. Sediul central este în Israel, iar entitățile sale sunt înregistrate în multe jurisdicții de nivel 1. Acestea includ Statele Unite, Australia și Regatul Unit.

 

 

Reglementat de: AMF, CySEC, FCA, ASIC


Anul fundației :
2007

Sediul central  : Limassol, Cipru


Depozit minim :
200 USD

Degiro

Degiro

 

 

DEGIRO este reglementat de Banca Centrală Olandeză și Autoritatea pentru Piețele Financiare.

Misiunea lor explică intenția lor de a oferi un serviciu de tranzacționare a acțiunilor complet și redus, printr-o platformă simplă și fiabilă, care să le ofere clienților puteri.

Serviciul permite investitorilor să acceseze bursele globale de valori oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv.

Brandul a fost creat în 2008 și vizează comunitatea globală de afaceri.

 

Reglementat de: DNB, FCA, ANMF


Anul fundației :
2008

Sediul central  : Amsterdam, Olanda


Depozit minim :
0 USD

Interactive Brokers

 

 

Thomas Peterffy, președinte și CEO, a fondat IB Group în urmă cu peste 40 de ani. De fapt, totul a început când a cumpărat un loc la bursa americană în 1977. Acest lucru i-a permis să tranzacționeze opțiuni pe acțiuni ca un producător de piață individual.

De-a lungul anilor, IBKR a devenit cunoscut sub mai multe nume, inclusiv TP & CO și Timber Hill Inc. Cu toate acestea, în 1993 Interactive Brokers Inc a rămas blocat.

Astăzi, compania este liderul industriei în ceea ce privește comisioanele, ratele de marjă și accesibilitatea pentru tranzacțiile internaționale. Echipa sa de 6 miliarde de dolari este o dovadă atât a succesului său, cât și a influenței sale extraordinare.

IB are, de asemenea, birouri în întreaga lume, inclusiv Canada, India, Hong Kong, Japonia și Marea Britanie și poate fi considerat cel mai bun broker de valori din SUA .

 

Reglementat de: SEC, FCA, FINRA, NYSE, IIROC


Anul fundației :
1977

Sediul central  :  Greenwich,
SUA


Depozit minim :
10.000 USD

XTB

XTB Broker

 

 

Fondat în 2004, XTB (broker de acțiuni în Franța) este unul dintre cei mai mari brokeri de bursă din lume, prezent în 13 țări, inclusiv Regatul Unit, Polonia, Germania și Franța, pentru a numi doar câteva.

XTB oferă acces la peste 2.000 de instrumente de pe două platforme: propria sa xStation 5 premiată și tradiționala MT4.

 

Reglementat de:  CNMV, CySEC, FCA, IFSC, KNF


Anul fundației :
2002

Sediul central  :  Varșovia, Polonia


Depozit minim :
0 USD

AvaTrade

 

 

AvaTrade este o firmă de brokeraj internațională de vârf și face parte din grupul de companii AVA. Fondată în 2006, AvaTrade este una dintre cele mai vechi firme de brokeraj online.

Compania are acum patru birouri în întreaga lume, situate în Japonia, Australia, Irlanda și Insulele Virgine Britanice. AvaTrade este una dintre cele mai mari și mai respectate firme de brokeraj online din lume. Acceptă clienți dintr-un număr mare de regiuni și acceptă conturi de tranzacționare în diferite valute.

 

 

Reglementat de: FSPO, ASIC, FRSA, FSA, BVI


Anul fundației :
2006

Sediul central  : Dublin,
Irlanda.


Depozit minim :
100 USD

Lista altor brokeri

 • Vantage FX

Citiți articolul complet

 • AxiTrader

Citiți articolul complet

 • ActivTrades

Citiți articolul complet

 • BDSwiss

Citiți articolul complet

 • XM:

Vizitați site-ul web

 • SwissQuotes

Vizitați site-ul web

 • Darwinex

Citiți articolul complet

 • Piețe IG

Citiți articolul complet

 • Saxo Bank

Citiți articolul complet

 

Cum să alegeți cel mai bun broker de acțiuni?

Este foarte important să știm cum să alegem cel mai bun broker de acțiuni care să satisfacă toate nevoile noastre ca comercianți sau investitori, primul lucru de făcut este să răspundem la următoarele întrebări.

 • Definiți-vă nevoile ca comerciant (urmează să tranzacționați cu normă întreagă sau doar ocazional?
 • Ești începător sau expert  ?
 • Ai maestru analiză grafică și tehnică?
 • Puteți citi un raport financiar de afaceri ?
 • Definiți-vă obiectivele (De ce tranzacționați acțiuni?)

Dacă sunteți începător și nu știți prea multe despre tranzacționarea pe acțiuni, este o idee bună să aveți un broker de acțiuni care să ofere instruire și caracteristici care vă vor ajuta să progresați, alegerea noastră este eToro, care oferă tranzacționare prin copiere care vă va permite copiați cei mai buni bursieri disponibili și știți astfel ce fac câștigătorii pentru a fi profitabili. A doua noastră alegere este Admiral Markets, care oferă cea mai bună pregătire pentru începători, precum și cea mai ușoară platformă pentru novici: Meta Trader 4 și Meta Trader 5 .

În caz contrar, dacă sunteți comerciant avansat , Degiro sau Interactive Brokers vor fi cei mai potriviți pentru a vă satisface nevoile tehnice, în plus față de taxe și comisioane care sunt foarte mici și potrivite pentru comercianții activi.

XTB și Ava Trade sunt brokeri interesanți de urmat pentru viitor, încearcă să inoveze pe lângă taxele relativ mici și să satisfacă mai bine nevoile clienților lor.

Pentru a face această alegere, este important să citiți opiniile brokerilor de pe site-uri web independente specializate în tranzacționare, cum ar fi:

 • Recenzie Admiral Markets

Citiți recenzia completă

 • Recenzii eToro

Citiți recenzia completă

 • Recenzie Degiro

Citiți recenzia completă

 • Avis Interactive Brokers

Citiți recenzia completă

 • Notificare XTB

Citiți recenzia completă

 • Ava Trade review

Citiți recenzia completă

Apoi, pentru a încerca mai bine, este necesar să deschideți un cont Demo și să tranzacționați bani fictivi pentru a cunoaște mai bine platforma și caracteristicile oferite de brokerul de acțiuni.

Regulament

Reglementarea este un criteriu important în alegerea celui mai bun broker de capital, securitatea fondurilor dvs. depinde în totalitate de reglementarea brokerului dvs., sunteți foarte bine protejat dacă brokerul dvs. este reglementat de cele mai bune autorități de reglementare, în special de autoritățile europene și americane. ..

Mai multe persoane au fost înșelate și private de capital din cauza lipsei de reglementare a brokerului lor.

Și dacă brokerul dvs. este piratat sau declară falimentul, dacă este bine reglementat, autoritățile vor avea grijă să vă protejeze și să vă returneze proprietatea, altfel riscați să pierdeți totul.

Clientul serviciului

Serviciul pentru clienți al celui mai bun broker de acțiuni trebuie să fie impecabil, receptiv și disponibil , comercianții adesea trebuie să rezolve rapid problemele tehnice legate de platformă sau de executarea comenzilor.

Un serviciu foarte bun pentru clienți va fi disponibil atunci când piețele sunt deschise și chiar și după aceea pentru a rezolva toate întrebările clienților în mod optim și eficient.

Spreaduri și taxe suplimentare

Spreadul este diferența dintre Ofertă și Ask, Ask este prețul la care cumpărați, Oferta la care vindeți, cei mai buni brokeri vor avea un spread redus la majoritatea produselor oferite.

Este imperativ să cunoașteți comisioanele și comisioanele legate de tranzacționarea acțiunilor, comisioanele de custodie, swap.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, dacă tranzacționați, de exemplu, acțiuni din Asia sau SUA, nu este același spread sau aceleași taxe, trebuie să acordați atenție produsului comercializat pentru a nu avea surprize și încercați să alegeți cel mai bun broker pentru acțiuni.Asia dacă vă plac stocurile asiatice.

Platformă

Pentru a reuși în tranzacționarea online, unii investitori se bazează exclusiv pe instrumentele lor de management. Platformele de tranzacționare de astăzi nu sunt doar bazate pe web, ci și pe desktop și din ce în ce mai mobile. Diagrame avansate, instrumente de opțiuni, ecrane, comenzi rapide de la tastatură, tranzacționare virtuală, liste de vizionare, scale, cotații de nivel II și teste de feedback sunt doar un eșantion de caracteristici pe care brokerii le pun la dispoziția clienților lor.

De-a lungul anilor, am aflat că nu doar instrumentele de gestionare separă brokerii, ci și designul, profunzimea, viteza și execuția generală a experienței finale de tranzacționare .

Aici excelează cu adevărat brokeri precum Admiral Markets și eToro . După ce am petrecut sute de ore pe ambele platforme desktop, îi dau avantajul traderului Admiral Markets Meta, datorită aspectului său modern și instrumentelor sale de tranzacționare excepționale; cu toate acestea, ambele platforme au performanțe atât de bune încât se reduce cu adevărat la preferințele personale. Există fani dur pentru ambii și oricare este o alegere excelentă pentru comercianții începători.

Ușor de utilizat pentru începători

Pentru noii investitori, inițierea poate fi dificilă. Cele Riscurile sunt mari și complicate și nefamiliare jargonul financiar poate fi intimidant. Aici brokerii online pot fi la îndemână.

Cei care oferă platforme intuitive și o mulțime de resurse educaționale vă pot ghida în primii pași ca investitor.

Admiral Markets oferă instruirea cea mai utilă și cuprinzătoare pentru începători.

eToro oferă cea mai intuitivă și ușor de utilizat platformă, în plus față de tranzacționarea copiilor, care este foarte interesantă pentru comercianții începători.

Mijloace de retrageri și plăți

Diferenți brokeri online oferă diferite opțiuni de depunere și retragere. Disponibilitatea uneia sau mai multor metode de plată specifice poate fi importantă pentru comercianți, deoarece taxele și timpii de tranzit variază în funcție de metodă.

Pentru unii comercianți poate fi esențial ca depunerea sau retragerea să fie instantanee , în timp ce alții se mulțumesc cu un timp de procesare de câteva zile. Orice comerciant care efectuează depozite sau retrageri frecvente dorește cu siguranță să mențină taxele de tranzacție scăzute.

Formare

Odată ce oamenii aud despre tranzacționarea acțiunilor , vor să urce în acest tren fără nicio pregătire prealabilă . De obicei, acest lucru are un singur rezultat: comercianții ajung să piardă mai mulți bani decât câștigă.

Fiecare tranzacție prezintă un anumit risc și este un fapt real. Dar există o modalitate de a reduce riscul și de a îmbunătăți șansele în favoarea noastră. Aici intervine educația și formarea. Așa cum a spus Warren Buffet, unul dintre cei mai mari investitori din toate timpurile, „Riscul vine de la a nu ști ce facem”. Combinați asta cu multă dăruire și multă muncă și veți fi gata să aveți succes chiar de pe cap.

Admiral Markets diferă de alți brokeri de acțiuni prin prețurile și instrumentele sale de tranzacționare . Există multe seminarii online care acoperă lecțiile CFD și Forex 101 . Admiral Markets publică, de asemenea, materiale educaționale în mai multe limbi și demonstrații ale instrumentelor analitice.

În plus, comercianții au acces la Premium Analytics, Dow Jones News, Acuity Trading, precum și Trading Central. Toate aceste instrumente sunt concepute pentru a instrui comercianții în strategii de investiții și evaluarea sentimentului pieței. Camera de tranzacționare poate fi, de asemenea, utilizată pentru a gestiona mai multe conturi Admiral.

Produse oferite

Investiția acoperă un spectru global, de la investiții în acțiuni internaționale până la cumpărarea de trezoreri americane până la tranzacționarea valutară. Pentru a înțelege adevărata gamă de oferte, trebuie să examinați toate canalele majore de investiții până la tipurile specifice de comenzi furnizate de fiecare broker.

Datorită accentului pus pe tranzacționarea profesională și instituțională, Interactive Brokers câștigă premiul. Aveți nevoie de tipuri avansate de comenzi? Nici o problemă. Interactive Brokers oferă clienților săi un arsenal de 63 de tipuri de comenzi diferite. Dar acțiunile internaționale? Este ușor. Interactive Brokers oferă tranzacții în 26 de țări și peste 120 de centre de piață. Lista continuă și acesta este probabil cel mai bun broker pentru acțiuni străine.

A doua mea alegere este Admiral Markets, care oferă peste 3.000 de acțiuni și 200 de ETF-uri pentru a acoperi potențial toate nevoile dvs. de diversificare.

Doriți să tranzacționați cu un broker online de capital american? fără probleme Admiral Markets oferă cele mai bune acțiuni din SUA.

În concluzie, Degiro oferă cele mai bune produse europene online, deci dacă aveți o preferință pentru stocurile franceze sau germane, atunci Degiro este soluția dvs.

Instrumente de analiză

În calitate de comerciant pe piața de valori, știți că acordarea de timp pentru a cerceta acțiunile și fondurile pe care doriți să le tranzacționați vă oferă un avantaj . Sunteți folosind subscripție instrumente și servicii care vă pot ajuta să comerț mai eficient?

Există mai multe tipuri de instrumente de cercetare a stocurilor. Cele mai bune de utilizat vor depinde în totalitate de strategia dvs. de tranzacționare și de preferințele personale. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de instrumente de cercetare.

Filtre de stoc sau Filtre de stoc . Instrumentele de cercetare a stocurilor analizează întreaga piață și vă oferă informații despre volumul mediu al tranzacțiilor, prețuri, diagrame și multe altele. Puteți defini un set de criterii predefinite. De exemplu, puteți seta criterii pentru acțiuni la un preț mai mic de 1 USD și care au un volum mediu de cel puțin 1 milion de acțiuni. Ecranul vă va arăta acțiunile care corespund specificațiilor dvs.

Software grafic . Software-ul de graficare vă arată cum a evoluat un stoc, un fond sau un indice de-a lungul timpului. Diagramele pot fi afișate folosind linii sau sfeșnice. Mulți comercianți folosesc software-ul de graficare pentru sfeșnice pentru a decide când să cumpere sau când să vândă.

Simulatoare de acțiune . Conturile de tranzacționare pe hârtie, conturile fictive, simulatoarele de acțiuni – orice nume le-ați da – vă permit să vă practicați analiza fundamentală sau să vă testați strategiile de tranzacționare fără a pierde bani. Dacă este prima dată când intrați pe piață, este bine să testați apele folosind un simulator de stocuri.

Buletin informativ de tranzacționare . Buletinele informative sunt mesaje electronice sau tipărite scrise de experți care informează comercianții despre mișcările neobișnuite ale pieței, noile evoluții și inovații și oferă sfaturi de specialitate cu privire la evoluția stocurilor. Buletinele informative pot fi trimise cât mai puțin trimestrial sau la fel de frecvent ca în fiecare dimineață.

Care este cel mai bun broker pe suma investită?

Fiecare investitor sau comerciant are propriile mijloace și are o anumită cantitate de capital pentru a aloca piețelor de capital.

Fiecare broker de capitaluri proprii oferă clienților un depozit minim care trebuie respectat, astfel încât, dacă aveți un capital mic, nu veți putea accesa toți brokerii de capitaluri proprii.

Nu iti face griji ! selectăm în mod special cei mai buni brokeri în funcție de capitalul investit .

Pentru capitalul mic, piețele Ava Trade, XTB și Admiral sunt cei mai buni brokeri de acțiuni cu comisioane mici și instrumente de gestionare adaptate investitorilor mici pentru a vă oferi cea mai bună experiență de tranzacționare chiar și cu un capital mai mic de 1000 de euro.

eToro este destinat investitorilor de peste 1000 de euro, deoarece pentru a tranzacționa acțiuni cu acest broker aveți nevoie de un minim de capital pentru a putea începe.

Admiral Markets cu contul său de valori mobiliare este posibil pentru toate tipurile de comercianți și pentru fiecare capital disponibil, oferta lor este completă și competitivă.

Degiro este un broker ieftin, dar produsele oferite nu sunt suficient de diversificate pentru un capital mic, cu toate acestea este necesar un minim de 2000 de euro sau mai mult pentru a obține cele mai bune de la acest broker.

În cele din urmă, pentru Brokeri Interactivi, depozitul minim este de 10.000 de dolari, adesea profesioniștii și comercianții experimentați folosesc acest broker de valori, valoarea raportului pentru bani merită chiar dacă costul de intrare este foarte mare.

Care este cel mai bun broker pentru începători?

Ați decis că este timpul să faceți pasul pentru a obține un cont de tranzacționare pe acțiuni. Dar probabil vi se pare un pic descurajator, mai ales după fluctuațiile intense de pe piața bursieră din 2020. Dar poate fi ușor de început, iar mulți brokeri sunt prietenoși cu investitorii, în special pentru începători.

În timp ce opțiunile abundă, este posibil să doriți un broker de acțiuni care să ofere resurse educaționale accesibile, o aplicație și un site web ușor de navigat, comisioane zero , taxe mici și depozite minime accesibile – toate calități atractive dacă începeți. Iată câteva opțiuni de luat în considerare.

 • eToro : Cel mai bun broker de valori pentru începători cu tranzacționarea copiilor și platforma sa intuitivă și ușor de utilizat.
 • Admiral Markets  : oferta de formare și asistență este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru comercianții începători.
 • XTB  : cu 0 euro comisioane, este o alternativă de luat în considerare pentru a reduce costurile de tranzacționare

Este necesar să luați în considerare un cont demo înainte de a începe, în special pentru începători, și să urmați instruirea oferită de cei mai buni brokeri pe care i-am selectat.

Care este cel mai bun broker pentru comercianții experimentați?

Traderii experimentați au nevoie de mai multe funcționalități atunci când vine vorba de diagrame , tipuri de comenzi și viteza de execuție.

Datorită know-how-ului lor, comercianții cu experiență necesită mai multe instrumente decât comercianții începători, sunt obsedați de instrumente care facilitează luarea deciziilor și reduc drastic timpul pentru a lua o decizie.

 • Brokeri interactivi  : Cu peste 63 de tipuri de comenzi, recenzii analist profesionist de acțiuni și instrumente avansate de graficare Interactive Brokers este cel mai bun broker de acțiuni pentru comercianții cu experiență
 • Degiro  : Una dintre cele mai utile funcții ale DEGIRO este secțiunea „acțiuni de urmărit” a site-ului. Oferă informații despre diferite companii care au făcut recent titluri sau care primesc în prezent volume de tranzacții peste media. Scopul acestei secțiuni este de a vă oferi o prezentare generală a acțiunilor pe care le-ați putea considera relevante sau interesante.

Pentru tranzacționarea acțiunilor, informațiile financiare ale companiilor sunt esențiale și au adesea un impact uriaș asupra prețului acțiunilor sale, deci este foarte important să aveți informații corecte și relevante .

Cel mai bun broker pe baza recenziilor clienților

Recenziile clienților sunt o sursă bogată de informații pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun broker de acțiuni, motiv pentru care am compilat cele mai bune recenzii ale clienților dvs. pentru diferiți brokeri de acțiuni.


Agent


Cele mai bune recenzii

Admiral Markets 

 • Recenzii ale lui Philippe's Admiral Markets

 • Julien's Admiral Markets France review

-Un serviciu pentru clienți și în special un manager IB (Cyril) atent și foarte receptiv. Răspuns instant chiar noaptea târziu și rezolvarea problemelor dvs. într-un timp record!

-Cel mai bun broker pe care îl recomand cu încredere, spread-uri reduse, instruire plină de satisfacții și servicii excepționale pentru clienți 

Etoro

 • EtoroRecenzie despre Christine

 •  Etoro Marc

- Sincer, sunt mulțumit de platformă și mai ales de opțiunea de tranzacționare a copiilor 

-Niciodată nu a avut nicio problemă cu Etoro, retragerile, depunerile sau alt
punct doar nefavorabil este prețul, viteza excesivă. Se concentrează pe o clientelă de noobs, ceea ce este incompatibil cu tranzacționarea în opinia mea

Ava Trade

 • Tarek Ava Recenzii comerciale

 • Ava Trade de David

-Există oameni care au darul de a te liniști, de a te face să zâmbești. David pentru mine este unul dintre acei oameni. Profesionalismul său impregnat de o energie frumoasă, bunătate, curtoazie, bunăvoință ... pentru mine, care sunt un neofit în materie de tranzacționare, este liniștitor. Voi spune că sper mai mult peste ceva timp. Până atunci mulțumesc foarte mult David.

-Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat în rezolvarea problemei mele de instalare, vă mulțumesc foarte mult 

           XTB
 •  XTB de Antonio

 •  XTB Paris de Eric                         

-Broker serios și de încredere, i-am vizitat personal, un bun venit și consilieri remarcabili 

-Pentru moment, nimic de spus despre acest broker nu s-a răspândit destul de puțin pe Forex, dar destul de mare pentru anumite acțiuni pe care le cred.

Brokeri Interactivi

 • IBKR de Maxime

 • IBKR de Damien

-Deschiderea subconturilor laborioase, trebuie să tastați din nou toate documentele pe care să le trimiteți și să așteptați, există întotdeauna un document care nu se potrivește, recunoașterea automată rareori funcționează 

- Mă bucur că am ales acest broker chiar dacă alegerea a fost foarte dificilă  

Degiro

 • Degiro Recenzia lui Laurent Recenzii

 •  Degiro Recenzia lui Morel                       

- De departe cea mai intuitivă și ergonomică platformă pe care am cunoscut-o vreodată. Sunt și pe etoro și este zi și noapte. Nu înțeleg această nebunie pentru etoro și apoi am făcut un transfer acum două săptămâni și încă nu s-a întâmplat! Este foarte receptiv!

-Am început să tranzacționez și Degiro m-a ajutat sincer să îmi deschid contul de tranzacționare și să fac prima comandă de cumpărare 

De ce este important să alegeți cel mai bun broker?

Tranzacționarea de acțiuni sau CFD-uri pe acțiuni cu brokerul care vă convine cel mai bine vă va oferi un avantaj față de alți traderi și investitori care au ales brokerul greșit.

Tranzacționarea este, de asemenea, o luptă psihologică împotriva ta, dacă nu ești confortabil cu platforma ta sau nu te simți confortabil cu serviciul pentru clienți, vei fi frustrat și mai puțin concentrat pe tranzacționare și vei lua deciziile proaste.

În cazul în care taxele și comisioanele nu sunt clare și transparente, vă veți întreba de fiecare dată de ce contul dvs. cade chiar dacă faceți tranzacții câștigătoare.

Brokerul dvs. este partenerul dvs. în bine și în rău, așa că alegeți-l cu înțelepciune.

De unde știi că alegi cel mai bun broker?

Cel mai bun mod de a ști dacă brokerul dvs. este cel mai bun este să- l testați singur.

Mai întâi cu un demo sau un cont fictiv, să nu riscați nimic și, atunci când sunteți puțin convins de alegerea dvs., ar trebui să încercați cu un cont real pentru a lua decizia finală.

Apoi, va trebui să citiți opiniile altor clienți despre brokerul dvs. de acțiuni, desigur, dacă brokerul dvs. are o bună reputație, cu siguranță este bun.

În cele din urmă, puteți avea încredere în articolele traderului francofon, înțelegem nevoile comercianților și facem tot posibilul pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun broker de acțiuni pentru dvs., consultați comparația noastră cu brokerii de acțiuni.

Feriți-vă de escrocherii

Fii întotdeauna realist , cei care îți spun că vei deveni milionar după două luni de tranzacționare, de ce nu sunt milionari, dacă ar fi atât de ușor ar fi majoritatea comercianților atunci când mai mult de 80% dintre comercianți pierd bani. în piețe.

Urmăriți întotdeauna lista neagră AMF și vă invităm să vă adresați întrebări dacă aveți îndoieli.

Cum să definești cel mai bun broker pentru tine?

Înainte de a găsi cel mai bun broker interactiv pentru tranzacționarea acțiunilor , trebuie să vă determinați propriul stil de investiție și nevoile individuale – cât de des, la ce oră, pentru câți bani și cu ce instrumente financiare.

Apoi, pentru a alege între cei mai bine cotați brokeri pentru tranzacționarea acțiunilor, există mai mulți factori pe care îi puteți lua în calcul. Dacă alegeți cel mai ieftin, este posibil să trebuiască să faceți compromisuri cu privire la caracteristicile platformei.

Nu există o soluție unică pentru toți brokerii și platformele lor de tranzacționare. Cel mai bun broker de bursă va bifa toate nevoile și detaliile dvs. individuale.

Iată câteva puncte cheie și domenii de căutat pe această piață competitivă:

Cheltuieli

Oferă tarife reduse ale comisioanelor? – În calitate de comerciant de acțiuni cu multe tranzacții, comisioanele mici pe o perioadă lungă de timp vă vor crește profitul total.

Oferă rate de marjă atractive? – Dacă vă puteți aștepta la o rentabilitate mai mare decât dobânda pe care o plătiți pentru împrumut, atunci ratele de marjă generoase vă vor permite să efectuați tranzacții mari cu capital pe care nu trebuie să le furnizați.

Structura taxelor este complicată? – Taxele de brokeraj se pot adăuga rapid. Trebuie să vă uitați la amprenta mică pentru a vă asigura că nu veți fi loviți de taxe ascunse mai târziu, cum ar fi atunci când doriți să vă retrageți banii. Acestea fiind spuse, cei mai ieftini brokeri pentru tranzacționarea acțiunilor reprezintă de obicei acești bani în alte domenii, cum ar fi serviciul pentru clienți.

Ai nevoie de un depozit minim? – Unii brokeri vă vor cere să depuneți un capital mare pentru a deschide un cont și a începe tranzacționarea. De exemplu, dacă tranzacționați într-o zi la Interactive Brokers, va trebui să depuneți o sumă semnificativă de bani înainte de a vă putea apuca de treabă.

Brokerul are o limită de tranzacționare zilnică? – Se impun anumite limite pentru a proteja împotriva volatilității extreme și a manipulării pieței. Dar limita de tranzacționare zilnică a brokerilor interactivi poate fi stabilită de dvs. pentru a vă împiedica să pierdeți prea mult capital într-o singură zi.

Oferă diferite tipuri de conturi? – Conturi diferite vin cu costuri variabile și beneficii atractive. De exemplu, dacă alegeți între conturile de tranzacționare pe zi ale Brokerilor Interactivi, puteți beneficia de comisioane mai mici, un efect mai mare de pârghie și instrumente de analiză tehnică îmbunătățite. Pentru a afla mai multe despre tipurile de cont, faceți clic aici.

Caracteristicile platformei de tranzacționare

Au instrumente de înaltă tehnologie și informații pentru cercetare și analiză? – Veți avea nevoie de cotații de preț live, precum și de diagrame detaliate, iar accesul la datele istorice vă va ajuta, de asemenea, să tranzacționați mai inteligent. Primii cinci brokeri de capital online oferă cu toții o multitudine de instrumente și resurse.

Execuția comenzii lor este rapidă și eficientă? Acest lucru este extrem de important dacă faceți tranzacționare zilnică, deoarece doar câteva secunde vă pot costa scump. Deși mulți brokeri virtuali oferă execuție în timp real, există încă o problemă de derapaj. De aici și nevoia de a vă testa mai întâi brokerul.

Cât de ușor de utilizat este platforma lor? – Platforma de tranzacționare furnizată de broker ar trebui să funcționeze pentru dvs. Majoritatea brokerilor oferă mai mulți, unii bifând casetele pentru traderul mediu, alții oferind platforme mai avansate pentru comerciantul experimentat. La fel, se potrivește hardware-ului dvs. – este compatibilă platforma cu Mac, PC, Linux sau orice alt sistem pe care îl utilizați?

Există o platformă mobilă? – Este rar că un broker nu oferă o aplicație de tranzacționare mobilă, dar calitatea variază. Dacă tranzacționarea pe telefonul dvs. mobil este importantă, este esențial să verificați compatibilitatea aplicațiilor (Android, iOS sau Windows etc.).

Serviciu clienți

Care este calitatea serviciului lor pentru clienți? – Vei putea intra rapid în legătură cu cineva când ai nevoie de asistență sau sfaturi? Acest lucru este deosebit de important dacă ceva nu merge bine, cum ar fi un accident de computer. Unele firme de brokeraj oferă asistență pentru clienți 24/7 cu timpi de așteptare mai mici de un minut.

Au un „birou de vânzări”? – Cei mai buni brokeri oferă acces direct. Nu doriți să trimiteți o comandă către un birou care apoi o inițiază pe piață. Durează mult și poate duce la re-citate. În momentul în care vă confirmați dorința de a continua, probabil că oportunitatea dvs. a dispărut.

Extras

Oferă extra atractive? promoții „deschideți cont”? 100 de dolari în tranzacții gratuite s-ar putea să nu fie totul, dar înseamnă că puteți rezolva problemele strategiei dvs. înainte ca banii să fie în linie. Tranzacția fără broker înseamnă că nu veți avea niciun credit gratuit pentru acestea. Încercare și eroare.

Există niveluri de cont? Se califică un cont VIP pentru date gratuite de nivel II sau spread-uri reduse?

Ce profituri obțineți din banii dvs.? – Veți descoperi că, de obicei, există ceva în contul dvs. de brokeraj. Unele firme de brokeraj nu vă vor oferi un cent pe acest sold, dar altele vă vor oferi 3-5%.

Strategia de tranzacționare – Puteți să vă implementați strategia de tranzacționare sau chiar să utilizați tranzacționarea automată, semnale sau să copiați tranzacționarea cu acest broker?

Faceți-vă temele și asigurați-vă că brokerul dvs. de acțiuni vă poate satisface nevoile specifice. Este întotdeauna util să-i dai un test potențialului broker de acțiuni. Creați un cont demonstrativ, asigurați-vă că vă place platforma și trimiteți câteva întrebări pentru a evalua calitatea serviciului său pentru clienți. Faceți alegerea corectă, iar rezultatele dvs. vă vor mulțumi pentru aceasta.

Aveți nevoie de o comandă rapidă? Descoperiți câștigătorii premiilor Traderfrancophone.fr din acest an

Comerciant francofon

Revizuirea anuală 2021

Categorii principale

Variabile

Ponderare

Câştigător

Taxe și comisioane

19

19%

Platformă și instrumente 

16

19%

Produse oferite 

38

19%

Clientul serviciului

12

19%

Instruire și cercetare

9

14%

Tranzacționare mobilă 

6

10%

PER TOTAL

100%

Piețele amiralului

În cele din urmă, în fiecare an, TraderFrancophone.fr onorează brokerii de acțiuni care depășesc limitele în domeniile care contează cel mai mult pentru investitori. Iată câștigătorii premiilor din industrie 2021.

TraderFrancophone

Revizuirea anuală 2021

Prix de l'Industrie

Câştigător

Evaluare

# 1 Inovație


# 1 Platforma desktop 


# 1 Cele mai multe acțiuni și ETF-uri


# 1 Cele mai multe CFD-uri stoc


# 1 Comunitatea comercianților


# 1 Tehnologie platformă

# 1 Instrumente de tranzacționare


# 1 Internațional de tranzacționare

Avantajele utilizării celui mai bun broker

A avea un broker care satisface nevoile dvs. de tranzacționare vă va oferi încrederea și instrumentele necesare pentru a fi un investitor mai bun.

 • Cele mai mici costuri posibile pentru serviciile oferite
 • Cea mai bună executare a comenzilor
 • Serviciu eficient pentru clienți
 • O platformă completă și produse destul de diverse

Acestea sunt avantajele pe care vi le va oferi cel mai bun broker de acțiuni.

Mai puțin stres, mai mult timp pentru a lua poziții în loc să petreceți timp încercând să obțineți răspunsuri de la serviciul pentru clienți.

Ușurința de a vă retrage și depune banii după cum doriți și într-un termen rezonabil.

Dezavantajul de a nu folosi cel mai bun broker

Imaginați-vă că platforma se confruntă în mijlocul luării unei poziții sau că comanda dvs. se execută la un preț diferit, acestea sunt problemele pe care le-ați putea întâlni dacă aveți un broker greșit.

Dacă serviciul pentru clienți este lent, va trebui să așteptați ore sau chiar zile pentru ca problema dvs. să fie rezolvată.

Apare o situație de urgență și aveți nevoie imediată de numerar, retragerile de la un broker de acțiuni rău pot dura mai mult de o săptămână

Deci, dacă nu aveți un cont la cel mai bun broker de valori, problemele vor fi recurente și va trebui să schimbați brokerii, o pierdere de timp și bani.

Cel mai bun broker bazat pe strategia de tranzacționare

Scalping

Scalping-ul este forma de tranzacționare cu cea mai scurtă durată. Comercianții scalpului mențin pozițiile deschise doar pentru câteva secunde sau cel mult minute. Aceste tranzacții pe termen scurt își propun să obțină mici mișcări de preț pe parcursul zilei. Scopul este de a face o mulțime de tranzacții rapide cu câștiguri de profit mai mici, dar de a lăsa profiturile să se acumuleze pe tot parcursul zilei datorită numărului de tranzacții executate în fiecare sesiune de tranzacționare.

Acest stil de tranzacționare necesită spread-uri strânse și piețe lichide. Prin urmare, scalper-urile tind să tranzacționeze doar acțiuni blue chip sau capitaluri mari (datorită lichidității și volumului mare de tranzacționare), cum ar fi Apple, Amazon sau LVMH.

De asemenea, tind să tranzacționeze numai în perioadele cele mai aglomerate ale zilei de tranzacționare, în timpul sesiunilor de tranzacționare suprapuse, când volumul tranzacțiilor este mai mare și adesea volatil. Scalperii caută cele mai strânse spread-uri posibile, pur și simplu pentru că intră pe piață atât de frecvent, astfel încât plata unui spread mai larg va consuma profiturile potențiale.

Admiral Markets și Interactive Brokers oferă cele mai bune spread-uri și comisioane de pe piață, motiv pentru care cei doi brokeri sunt cei mai potriviți pentru scalpers.

Le Day Trading

Pentru cei care nu sunt confortabili cu intensitatea tranzacționării scalpului, dar totuși nu doresc să dețină poziții peste noapte, tranzacționarea pe zi poate fi potrivită.

Comercianții de zi intră și ies din pozițiile lor în aceeași zi (spre deosebire de comercianții swing și poziționari), ceea ce elimină riscul oricărei mișcări mari peste noapte. La sfârșitul zilei, își închid poziția cu un profit sau o pierdere. Tranzacțiile sunt de obicei deținute pentru o perioadă de câteva minute sau ore și, prin urmare, necesită suficient timp pentru a analiza piețele și a monitoriza frecvent pozițiile pe parcursul zilei. La fel ca și comercianții scalpului, comercianții de zi se bazează pe câștiguri mici frecvente pentru profit.

Comercianții de zi acordă o atenție specială analizei fundamentale și tehnice, utilizând indicatori tehnici precum MACD (Moving Average Convergence Divergence), Indicativ de forță relativă și Oscilator stochastic, pentru a ajuta la identificarea tendințelor și a condițiilor pieței.

eToro, Admiral Markets și Ava Trade oferă cele mai ușor de utilizat platforme și cele mai utile instrumente grafice și tehnice pentru comercianții de zi cu zi. Dar Admiral Markets se remarcă prin Meta trader 5 și Supreme Edition, care îl fac cel mai bun broker de tranzacționare de zi.

Le Swing Trading

Spre deosebire de comercianții de zi care dețin poziții mai puțin de o zi, comercianții swing dețin de obicei poziții timp de câteva zile, deși uneori până la câteva săptămâni. Deoarece pozițiile sunt deținute pentru o perioadă de timp, pentru a capta mișcările pe termen scurt ale pieței, comercianții nu trebuie să stea în mod constant să urmărească graficele și tranzacțiile lor pe tot parcursul zilei.

Acest lucru îl face un stil popular de tranzacționare pentru cei cu alte angajamente (cum ar fi un loc de muncă cu normă întreagă) care doresc să tranzacționeze în timpul liber. Cu toate acestea, este încă necesar să se dedice câteva ore pe zi analizei pieței.

Comercianții swing (precum și comercianții de o zi) au tendința de a utiliza strategii de tranzacționare, cum ar fi tranzacționarea tendințelor, tranzacționarea contra-tendințe, impulsul și tranzacționarea.

Degiro este cel mai potrivit broker de acțiuni pentru această strategie de tranzacționare din cauza produselor disponibile și a taxelor de custodie relativ mici.

Poziția de tranzacționare

Poziția comercianților se concentrează pe mișcările de preț pe termen lung, căutând să obțină profitul potențial maxim din fluctuațiile mari de preț. Ca urmare, tranzacțiile se întind de obicei pe o perioadă de săptămâni, luni sau chiar ani. Comercianții de poziție tind să utilizeze diagrame săptămânale și lunare pentru a analiza și evalua piețele, folosind o combinație de indicatori tehnici și analize fundamentale pentru a identifica nivelurile potențiale de intrare și ieșire.

Deoarece comercianții de poziție nu sunt preocupați de fluctuații sau scăderi minore ale prețurilor, pozițiile lor nu ar trebui să fie monitorizate în același mod ca și alte strategii de tranzacționare, ci mai degrabă ocazional să urmărească tendința principală.

Admiral Markets și Interactive Brokers sunt brokerii de capital de referință pentru această strategie, produsele și calitatea informațiilor disponibile oferă comercianților instrumentele de care au nevoie pentru investiții pe termen lung.

Brokerii pe care îi recomandăm

Fiecare comerciant are propriile nevoi care variază în funcție de experiența și personalitatea sa, motiv pentru care am încercat să selectăm cei mai buni brokeri în funcție de categorii și criterii.

Important este să încercați singuri brokeri de bursă, mai întâi cu un cont demonstrativ și să faceți o analiză a fiecărui broker pe care o considerați potrivită pentru nevoile dvs. și acolo veți găsi cel mai bun broker de bursă pentru dvs.

Am selectat pentru dvs. cei mai buni brokeri disponibili , de exemplu pentru comercianții începători Admiral Markets și eToro sunt cele mai bune opțiuni disponibile. Pentru comercianții experimentați, Brokerii Interactivi și Degiro sunt cele mai potrivite opțiuni.

Concluzie

Brokerul pe care îl alegeți va fi probabil cea mai importantă decizie de investiții. Cerințele fiecăruia sunt diferite, deci nu există niciun câștigător unic pentru care să se uite. În comparație, luați în considerare, în schimb, care dintre factorii enumerați mai sus sunt cei mai importanți pentru dvs. și apoi puteți compara brokeri și găsiți cel care satisface cel mai bine nevoile dvs. Vă recomandăm ca Admiral Markets să  fie cel mai bun broker de acțiuni, deoarece oferă condiții de tranzacționare competitive, precum și un cont CFD pe acțiuni pentru tranzacționarea pe termen scurt a acțiunilor și un cont de valori mobiliare pentru investiții pe acțiuni pe termen lung.

Iată care sunt brokerii care oferă tranzacționare și investiții în acțiuni care ar putea fi de interes pentru dvs.


Agent


Demo gratuit


Regulament


Creat în


Notă 


Înștiințare

Admiral Markets


FCA - Anglia
ASIC - Australia
CYSEC - Cipru


2001

AvaTrade


ASIC - Australia
CBI- Irlanda


2006

eToro


CYSEC - Cipru


2006

Vantage FX


ASIC - Australia


2009

XTB


KNF- Pologne


2002

Referințe

Mergi mai departe

FAQ

[sc_fs_multi_faq headline-0 = “h2” întrebare-0 = “❓Ce este un broker de acțiuni?” answer-0 = “Un broker de acțiuni este un intermediar care oferă servicii de tranzacționare esențiale la o rată redusă a comisioanelor. Se străduiesc să ofere o platformă online robustă care să permită tranzacțiile de cumpărare și vânzare. În unele cazuri, un broker de acțiuni poate furniza, de asemenea, cunoștințele necesare material esențial pentru tranzacționarea acțiunilor. ” image-0 = “” headline-1 = “h2” question-1 = “🤔Cum cumpăr acțiuni online?” answer-1 = “Trebuie doar să deschideți un cont la un broker de acțiuni, pentru a tranzacționa acțiuni direct aveți nevoie de un cont de valori mobiliare sau PEA, în timp ce pentru a tranzacționa CFD-uri pe acțiuni este suficient un cont obișnuit” image-1 = “

 

Cine este cel mai bun broker de acțiuni? Împărtășiți-vă experiența dvs. lăsând un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!