Trading 212 Părere

0
1798

Trading 212 a fost înființat în 2006 în Bulgaria sub numele de Avus Capital. Mai târziu, în 2013, brokerul s-a mutat la Londra. A devenit apoi Trading 212 în 2017. Până în prezent, are două filiale, Trading 212 Ltd și Trading 212 UK Ltd. Descoperă în acest articol toate opiniile din 2021 despre Trading 212.

Tranzacționare 212 Recenzii ale clienților

Opiniile clienților care au experimentat deja Trading 212 pe care le-am adunat vor arăta mai multă lumină asupra punctelor tari și punctelor slabe ale acestuia.

Recenzii ale clienților Tranzacționare 212

Notă Tranzacționarea clientului 212

Trading 212 de Kévin Jeanneau

Dacă platforma Trading 212 este ușor de utilizat, regret faptul că indicatorii pentru tranzacționare sunt în limba engleză. În plus, pot investi de la 1 €.

Trading 212 Jeremie Fondelot

Platforma Trading 212 este intuitivă de utilizat. În plus, este și reactiv. Mai mult decât atât, pot consulta aplicația Trading 212 noaptea fără să fiu deranjat de luminozitate datorită modului de noapte. În plus, pot configura cu ușurință grafica. Având în vedere punctele sale pozitive și avantajele sale, cred că această aplicație mobilă este unul dintre elementele esențiale ale tranzacționării.

 Cidalia Neto trading 212 metatrader

Aplicația de tranzacționare 212 este pur și simplu ușor de utilizat.

Trading 212 Dario Napoleone

M-am înscris nu cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, consider că tranzacționarea 212 pro este un site bun.

 Trading 212 de Corvignolles

Tranzacționarea 212 de spreaduri este mult prea mare pentru mine. De exemplu, pentru CAC 40 costurile sunt de 14 puncte.
Vă sfătuiesc să favorizați platformele cu comisioane reduse. Altfel, ar fi imposibil să câștigi bani.
Pe de altă parte, tranzacționarea 212 nu arată câștiguri și pierderi instantaneu, mai ales atunci când există o mulțime de mișcare. Dintr-o dată, este imposibil să se cunoască câștigurile la închiderea unei poziții.
Pe de altă parte, trebuie să faceți clic dreapta dacă doriți să luați o poziție, deoarece nu există nicio comandă rapidă de la tastatură.
În cele din urmă, este imposibil să lichidezi doar o parte din poziții.

Jeremy Paillard recenzie a aplicației de tranzacționare 212

Îmi place foarte mult Trading 212. Cu siguranță, tocmai am descoperit aplicația. Cu toate acestea, îmi plac deja funcțiile disponibile. Apoi, serviciul de chat este foarte receptiv.

212 recenzii de la Stephanie Potenza

Mi se pare excelent Trading 212. Cu toate acestea, brokerul ar trebui să varieze dovada adresei.

Comentariu de la Christophe Vedani

Aplicația de tranzacționare 212 este intuitivă. Mi se pare potrivit pentru începători.

Trading 212   MisterChristo MizOuel

Tranzacționarea a 212 sortează stocurile în funcție de industrie și țară. Apoi, este posibil să investiți doar cu câțiva cenți de euro. Cu toate acestea, mi-au cerut o dublă identificare de identitate. Și apoi trebuie să verific dacă este sau nu posibil să salvați un grafic.


Efectele de pârghie pentru contul CFD ar trebui evitate deoarece sunt mult prea mari (1: 500 pentru SPX 500). Platforma de tip vechi.

Contul Invest: fără stop loss sau TP, totul se face manual.
Puține acțiuni și puține burse, puține ETF-uri.

Acțiuni mult mai ieftine decât cele ale escrocilor săi Etoro.

Recomand pentru contul Invest, nu pentru contul CFD.

 Kevin sur metatrader 5 vs trading 212

Chiar dacă nu există tranzacționare 212 metatrader 4, platforma de tranzacționare 212 este o aplicație bună care este potrivită pentru toate profilurile. Metatrader 5 este mai mult pentru experți.

 Trading 212 vs etoro de Clovis M.

Cei doi brokeri Trading 212 și eToro oferă aproximativ aceleași instrumente de tranzacționare

Trade 212 avis de Zelos Wilder

metatrader 4 vs trading 212: platforma Trading 212 este practică și ergonomică. Într-adevăr, este echipat cu multe caracteristici care permit tranzacționarea în condiții bune. Cu toate acestea, am două observații: Pentru ca Trading 212 să fie mai receptiv, trebuie să își extindă personalul. De asemenea, ar fi minunat dacă pot tranzacționa imediat pe graficul de pe mobil.

Recenzii Micka sur trading 212 pea

Tranzacționarea 212 este ușor de utilizat și distractiv. Cu toate acestea, este regretabil că nu există tranzacționare de 212 mt4

Recenzii ale clienților despre tranzacționare 212

E în regulă! Cu toate acestea, condițiile sunt prea restrictive la trecerea la un cont profesionist.

Surse: Trustpilot, Google Playstore și Appstore

Cine tranzacționează 212?

De la înființare, Trading 212 a revendicat peste 700.000 de membri înregistrați și peste 14.000.000 de descărcări ale aplicației sale mobile. De fapt, compania își propune să democratizeze piețele financiare, în special datorită aplicațiilor sale mobile oferite gratuit. În plus, brokerul Trading 212 este reglementat de FCA sau Autoritatea de Conduită Financiară. Trading 212 este un broker de tip Market Maker.

Broker Trading 212 în cifre cheie cu note

TRADING 212 O scurtă privire

Data crearii

2006

Regulament

 • FCA - Regatul Unit

Margini

 • EUR / CHF - 3,33% 

 • AUD/CHF - 5 % 

 • USD/AUD - 5 %

 • Cafea - 10%

 • Sau - 5%

 • Platină - 10%

 • AXA SA - 20 %

 • Coca-Cola Co. - 20 %

 • Levi Strauss & Co Clasa A - 20%

 • Elveția 20 - 10%

 • Tranzacționare 212 NASDAQ 100 - 5%

Activele propuse

Peste 2.500 de instrumente: tranzacționare 212 Forex, acțiuni, mărfuri și tranzacționare index 212

Platforme de tranzacționare

 • Tranzacționare 212 Invest

 • Tranzacționare 212 CFD

 • Aplicația de tranzacționare 212 mobilă

Depozit minim

1 $ pentru contul Invest

10 USD pentru contul CFD

Mijloace de plata

 • transfer bancar

 • Carte bancaire 

 • PayPal

 • Skrill

 • Giropay

 • Dotpay

 • Apple plătește

 • Google plătește 

Clientul serviciului

 • E-mail

 • Conversație online

 • Formular de contact

Tranzacționare 212 Broker AMF sau nu?

Trading 212 este un broker online reglementat autorizat să ofere serviciile sale în Franța în mod legal. Într-adevăr, întrucât a adoptat standardele impuse de Uniunea Europeană, a primit aprobarea mai multor organisme europene de reglementare, inclusiv AMF. Comercianții francezi pot astfel profita din plin de toate serviciile disponibile.

[id wptb = 6951]

Există Broker Trading 212 Franța?

Comercianții francezi au acces deplin la serviciile furnizate de Trading 212. Mai mult, acesta din urmă este autorizat de AMF să le furnizeze în toată țara. Astfel, Trading 212 AMF pune la dispoziția comercianților francezi un site web vorbitor de franceză.

Regulamentul de tranzacționare 212

Mai multe autorități reglementează brokerul Trading 212:

 • filiala sa Trading 212 UK Ltd. Est, la rândul său, este reglementat de FCA sau Financial Conduct Authority cu numărul de înregistrare 609146. Este înregistrat în Țara Galilor și Anglia,
 • la rândul său, filiala sa Trading 212 Ltd este reglementată de Comisia de control financiar. Este înregistrată în Bulgaria sub numărul RG-03-0237.

Ce protecții pentru fondurile clienților?

Pentru a demonstra că Trading 212 este fiabil, brokerul a luat mai multe măsuri și măsuri pentru a proteja fondurile depuse de comercianți în conformitate cu reglementările în vigoare:

 • brokerul online Trading 212 este obligat să păstreze fondurile clienților săi în conturi separate.
 • în plus, pentru sucursala Trading 212 Ltd., Fondul de compensare a investitorilor ICF Bulgaria acoperă fondurile comercianților până la 90%. Cu toate acestea, a fost introdus un plafon de 20.000 EUR,
 • în timp ce pentru Trading 212 UK Ltd. acoperirea este responsabilitatea sistemului de compensare a serviciilor financiare FSCS. Fondurile clienților sunt acoperite până la 85.000 GBP,
 • în cele din urmă, tranzacționarea 212 protejează contul împotriva unui posibil sold negativ. Prin urmare, comerciantul nu riscă să piardă mai mult decât investiția sa.

În plus, conform brokerului Trading 212, pe de o parte, compania a fost întotdeauna profitabilă, are rezerve semnificative de numerar, nu are datorii și asta de la crearea lor. Pe de altă parte, tranzacționarea 212 nu depinde de finanțarea participativă sau de finanțarea cu capital de risc.

Poate fi de încredere Trading 212 broker?

Pe de o parte, Trading 212 este un broker online care a obținut autorizația completă pentru a opera în mai multe țări, inclusiv în Franța. Astfel, își oferă serviciile în mod legal. Pe de altă parte, brokerul Trading 212 este supus standardelor europene actuale, cum ar fi protecția soldurilor negative și separarea conturilor.

Dar, din păcate, nu am identificat nicio recompensă primită de broker. Cu toate acestea, Trading 212 a fost finalist de două ori pentru titlul de cea mai bună aplicație de tranzacționare DayTrading.com, deținut în 2019 și 2020.

În cele din urmă, 212 Trading nu se află pe lista neagră a AMF. Având în vedere aceste puncte, putem avea foarte multă încredere în acest broker.

Trading 212 escrocherii

Conform cercetărilor noastre, nu am găsit nicio formă de înșelătorie în istoria tranzacționării 212. Pe lângă existența autorităților care o reglementează, brokerul oferă serviciile sale în întreaga lume. Cei 700.000 de membri susținuți de Trading 212 sunt martori ai notorietății sale. În plus, comercianții pot retrage fondurile într-o perioadă rezonabilă de timp.

Numeroasele opinii ale clienților care au experimentat deja serviciile de tranzacționare în valută 212 nu ne-au dat nicio înșelătorie. Pe scurt, brokerul se remarcă prin seriozitate.

Cu toate acestea, dacă doriți să accesați serviciile Trading 212, vă sfătuim să accesați direct site-ul său de vorbire franceză. În plus, serviciul pentru clienți Trading 212 este, de asemenea, accesibil și poate fi contactat oricând în cazul unor situații suspecte.

Tipuri de conturi deTrading 212

Cu brokerul Trading 212, atât comercianții începători, cât și cei cu experiență au de ales între 2 tipuri de conturi:

 • contul de investiții Invest,
 • Cont CFD sau Contracte pentru diferență

Tranzacționarea 212 oferă, de asemenea, un cont ISA exclusiv pentru rezidenții din Marea Britanie.

CONT

INVESTI

CFD

Margini

Nu 

 • Forex: - perechi valutare majore 3,33%, perechi valutare minore 5%

 • Mărfuri: aur 5%

 • Indici: indici non-majori 10%, indici de bază 5%

 • Acțiuni: 20%

Comision

0 %

0 %
Taxe de conversie valutară
0 %
0,5 %
Mențineți o poziție deschisă pentru a doua zi 
Gratuit
Depinde de poziția deschisă lungă sau scurtă, tranzacționarea 212 debitează sau creditează un SWAP
Instrumente financiare
Peste 6.500 de acțiuni internaționale și ETF-uri, inclusiv 212 de tranzacționare în valută și azioni
Peste 2.500 de instrumente,
tranzacționare 212 Forex, acțiuni, indici și mărfuri
212
 • Cont profesional: până la 1: 500

 • Număr standard: 1:30

Comandă minimă de cumpărare / vânzare
1 EUR, 1 $
În funcție de instrument
Depozit minim
1 $
10 $

Pentru ce tip de cont se recomandă Trading 212?

Atât comercianții ucenici, cât și cei mai experimentați își vor găsi contul la brokerul Trading 212. Mai mult, toate profilurile îl pot accesa cu ușurință. Pe de o parte, platforma propusă este atât ergonomică, cât și ușor de utilizat. Pe de altă parte, indiferent de contul ales cu tranzacționarea 212, depozitele minime sunt mici. Astfel, toți comercianții pot profita deja din plin de serviciile oferite acolo.

În plus, cei care doresc să beneficieze de tranzacționare 212 de pârghie maximă de 1: 500 pot opta pentru un cont profesional.

Cu toate acestea, spre deosebire de unii brokeri online, Trading 212 nu oferă un cont de tranzacționare islamic.

Contul real de Trading 212

Contul real de tranzacționare 212 este potrivit atât pentru începători, cât și pentru experți.

Deschiderea unui cont deTrading 212

Deschiderea unui cont Trading 212 real este accesibil persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Brokerul nu oferă tranzacționare bonus 212 de bun venit. Cu toate acestea, pașii necesari pentru configurarea unui cont Trading 212 sunt cam aceiași, fie prin intermediul aplicației mobile, fie pe site. Pentru a face acest lucru, noul utilizator trebuie:

 • accesați fie site-ul, fie aplicația mobilă Trading 212,
 • apoi trebuie să meargă la fila „Deschide un cont”,
 • apoi trebuie să completeze informațiile solicitate de Trading 212, cum ar fi numele, prenumele, naționalitatea, data nașterii, țara de reședință și numărul de telefon,
 • de asemenea, el trebuie să completeze un formular cu alte informații solicitate de Trading 212, în special adresa de reședință, adresa de e-mail,
 • în cele din urmă, trebuie să introducă codul de validare primit prin SMS.

Trebuie să rețineți că cu Trading 212 nu este posibil să dețineți două conturi active dacă sunt deschise sub același nume. Astfel, dacă doriți să continuați cu crearea unui al doilea cont Trading 212, trebuie mai întâi să dezactivați primul cont. Pe de altă parte, dacă reședința dvs. este în Regatul Unit, sunteți autorizat să deschideți un cont CFD, Invest și ISA cu același nume și adresă de e-mail.

Dacă contul dvs. de tranzacționare 212 a fost inactiv, apoi suspendat sau dezactivat, nu îl mai puteți reactiva. În orice caz, puteți continua să deschideți un cont nou. Cu toate acestea, dacă doriți să păstrați adresa de e-mail utilizată pentru vechiul cont, puteți contacta [email protected].

L are Verificarea unui nou cont de Trading 212

La fel ca alți brokeri reglementați, cum ar fi Admiral Markets , Trading 212 verifică în mod necesar identitatea comercianților. Pentru a face acest lucru, brokerul vă solicită următoarele documente care trebuie încărcate în Trading 212:

 • o copie a actului de identitate valabil.
 • dacă sunteți cetățean al Marii Britanii, aveți nevoie de un permis de conducere sau de un pașaport internațional,
 • dacă sunteți cetățean al uneia dintre țările SEE, trebuie să încărcați în Trading 212 fie o carte de identitate națională, un permis de conducere sau un pașaport internațional.
 • pe de altă parte, dacă sunteți cetățean al unei țări din afara SEE, trebuie să furnizați un pașaport internațional,
 • o dovadă validă de reședință.
 • dacă sunteți cetățean al Regatului Unit sau al uneia dintre țările SEE, puteți alege între unul dintre următoarele documente pentru a vă dovedi rezidența cu Trading 212: o factură pentru gaz, apă, electricitate, internet în bandă largă, telefon fix, o reședință certificat, o factură fiscală a consiliului, un extras de card de credit, un extras bancar, o factură fiscală sau un card de permis de ședere.
 • dacă sunteți cetățean al unei țări din afara SEE, Trading 212 necesită un extras bancar datat în termen de trei luni. Astfel, extrasele cardului de credit nu sunt admisibile.
 • trebuie să oferiți și un selfie dacă sunteți cetățean al unei țări din afara SEE.

Trebuie remarcat faptul că Trading 212 poate fi obligat să solicite un document suplimentar dacă consideră că este necesar în cadrul directivelor care îl obligă să-și cunoască clienții și în lupta împotriva spălării banilor. Apoi, atunci când documentele solicitate respectă cerințele Trading 212, veți primi un anunț că brokerul a validat contul dvs.

Contul demonstrativ Trading 212

Dacă sunteți un nou comerciant, Trading 212 vă oferă posibilitatea de a învăța efectiv cum să tranzacționați. Într-adevăr, tranzacționarea demo 212 la dispoziția dvs. vă permite să începeți să vă familiarizați cu lumea tranzacționării. Pentru a-l accesa, tot ce trebuie să faceți este să deschideți un cont online sau din aplicația mobilă.

Cu un cont de tranzacționare demo 212, puteți practica liber și fără risc. Puteți învăța să dezvoltați tehnici și strategii, să stăpâniți numeroasele caracteristici oferite, să investiți cu fonduri virtuale și să descoperiți tranzacționarea 212 cum funcționează. Rețineți că brokerul oferă un scurt tutorial trading212 pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu contul de tranzacționare și cu diferitele sale funcții. În ceea ce privește câștigurile sau pierderile, acestea sunt pur fictive.

Opțiuni de depunere și retragere la Trading 212

Depunerile și retragerile au fost făcute ușor și sigure la brokerul Trading 212.

Depozite

Iată în detaliu toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre operațiunile de depozit la brokerul Trading 212.

Metode de plată acceptate

Pentru a vă permite să vă finanțați contul Trading 212 activ, aveți de ales între metodele de plată enumerate mai jos:

 • transferuri bancare, instantanee sau nu,
 • plăți efectuate prin card de debit sau credit,
 • tranzacționare 212 Paypal,
 • Skrill,
 • Giropay,
 • Dotpay,
 • Google Pay,
 • sau Apple Pay.

Tranzacționarea 212 nu acceptă plățile efectuate în numerar și plătite direct în contul lor bancar.

Pentru a-și finanța contul real Trading 212, comerciantul poate folosi doar un card sau un cont bancar care îi aparține. Într-adevăr, brokerul Trading 212 nu autorizează plățile efectuate dintr-un cont sau card aparținând unei terțe persoane sau unei companii. Cu toate acestea, dacă este un cont comun, utilizatorul trebuie să poată da un extras bancar în care să fie menționat numele fiecăruia dintre deținătorii de cont.

Depozite minime

Tranzacționarea minimă a depozitelor de 212 este detaliată după cum urmează:

 • puteți deschide un cont Trading 212 Invest cu 1 EUR / GBP / USD. Cu toate acestea, această sumă minimă este redusă la 10 EUR / USD în cazul depunerii prin transfer bancar,
 • Cu toate acestea, trebuie să depuneți 10 EUR / GBP / USD dacă doriți să deschideți un cont CFD.

Taxe de depunere

Tranzacționarea 212 nu percepe taxe pentru depozite într-un cont real. Cu toate acestea, ar trebui să aflați dacă banca dvs. percepe taxe pentru depozitele efectuate prin transfer bancar sau card de credit.

Timpul de finanțare pentru un cont real trading  212

Perioada de timp pentru ca fondurile depuse într-un cont activ de tranzacționare 212 să devină disponibile depinde de metoda utilizată de comerciant. Intr-adevar,

 • pentru o plată efectuată prin card de credit, în principiu întârzierea este de 10 minute,
 • iar pentru un transfer bancar, această întârziere poate fi de până la 3 zile lucrătoare.

Oricum, Trading 212 notifică utilizatorul atunci când depozitul se reflectă în cont și acest lucru numai în cazul în care și-a activat notificările.

Retrageri

În această secțiune veți găsi toate detaliile despre operațiunile de retragere cu brokerul online Trading 212.

Metode de retragere acceptate

Din motive de securitate, Trading 212 procedează la trimiterea sumei retrase în același mod pe care l-ați folosit la depunere. Astfel, dacă ați făcut un depozit prin transfer bancar, fondurile retrase vor fi trimise în contul bancar în cauză.

Pot apărea următoarele cazuri:

 • dacă ați depus fonduri de pe mai multe carduri bancare, sistemul Trading 212 va selecta un singur card pentru a vă transfera retragerile,
 • dacă v-ați finanțat contul utilizând mai multe metode de plată, Trading 212 va trimite suma retrasă prin cardul dvs. bancar.

Retrageri minime

Retragerea minimă din tranzacționarea 212 este detaliată după cum urmează:

 • puteți retrage cel puțin 1 EUR / GBP / USD dintr-un cont Investir Trading 212,
 • cu toate acestea, Trading 212 impune un minim de 10 EUR / GBP / USD pentru retragerea într-un cont CFD.

Taxe de retragere

Pentru retragerea Trading 212, fiecare tranzacție este gratuită. Cu toate acestea, brokerul sugerează ca utilizatorii să verifice cu băncile lor orice taxe aplicate din partea lor.

Procesul de retragere

Trimiterea unei cereri de retragere se poate face fie de pe site-ul Trading 212, fie din aplicația iOS sau Android. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să urmați următorii pași:

 • dacă utilizați aplicația mobilă Trading 212, trebuie să faceți clic pe pictograma cu 3 linii plasată în partea dreaptă jos a ecranului,
 • dacă utilizați site-ul Trading 212, trebuie să atingeți adresa de e-mail aflată în partea superioară a ecranului,
 • apoi, trebuie să alegeți fila „gestionați fonduri”,
 • apoi, trebuie să apăsați „eliminați”,
 • Tranzacția 212 vă solicită apoi confirmarea parolei,
 • în cele din urmă, trebuie să vă selectați contul, să introduceți suma pe care să o retrageți și să confirmați solicitarea de tranzacționare a retragerii de numerar.

În principiu, Trading 212 execută cereri de retragere cel târziu în 2 zile lucrătoare. Cu toate acestea, furnizorul dvs. de plată poate adăuga alte întârzieri suplimentare.

Broker Trading 212 Taxe

Înainte de a începe cu orice broker, ar trebui să aflați taxele pe care le percep. În această secțiune, vom detalia comisioanele brokerului online Trader 212.

Tranzacționarea spread-urilor 212

Spreadurile sunt principala remunerație a tranzacționării 212. În plus, acestea vor varia și vor fi mai mari sau mai mici în funcție de produs.

Spread Trading 212 Forex

Brokerul de tranzacționare 212 nu aplică tranzacționarea zero spread 212. De fapt, marjele sale variază în funcție de instrumentul de tranzacționare. De exemplu, pentru clienții cu amănuntul, marjele sunt de 3,33% pentru perechile valutare majore, în timp ce acestea sunt de 5% pentru perechile valutare minore.

Iată câteva exemple de tranzacționare 212 proaspătă:

PERECHE VALUTARĂ
CANTITATEA MINIMA TRADATA

DETALII MARGINI CLIENT

MARGINI - CLIENTI PROFESIONALI
AUD/CHF
500
5 %
2 %

EUR / CHF

1 000

3,33 %

1 %

EUR / JPY

1 000

3,33 %

0,5 %

GBP / CHF

1 000

3,33 %
1 %
EUR / USD
500
3,33 %
0,2 %
USD/AUD

1 000

5 %
1 %
USD / GBP

1 000

3,33 %
1 %
CAD/PLN
5 000
5 %
1 %

Spread Trading 212 Mărfuri

Iată exemple de marje aplicate de Trading 212 la tranzacționarea mărfurilor:

MATERIE PRIMA
CANTITATEA MINIMA TRADATA
DETALII MARGINI CLIENT

MARGINI - CLIENTI PROFESIONALI

Cafea

0,1

10 %
2 %

Cacao

0,001
10 %
2 %
Bumbac
0,1
10 %
2 %
Sau
0,01
5 %
0,2 %
Platină
0,1
10 %
1 %
Argint
1
10 %
0,5 %

Spread Trading 212 CFD pe Acțiuni

Pentru comercianții cu amănuntul, marjele de tranzacționare 212 sunt stabilite la 20%.

Veți găsi în tabelul de mai jos câteva exemple de preț de tranzacționare 212 pe acțiuni:

ACȚIUNI
CANTITATEA MINIMA TRADATA
DETALII MARGINI CLIENT
MARGINI - CLIENTI PROFESIONALI
Toyota Motor Corp
1

20 %

5 %

Canon Inc.

1
20 %
5 %
Adidas AG
5
20 %
5 %
Air France KLM SA
100
20 %
10 %
Grupul Alibaba
2
20 %
5 %
Mastercard Inc.
10
20 %
10 %
McDonald s Corp.
1
20 %
5 %
Ulei Tullow PLC
1
20 %
5 %

Spread Trading 212 Indici

În ceea ce privește indicii bursieri, marjele aplicate de Trading 212 sunt de 5% pentru indicii principali. Iată câteva exemple:

INDICI
CANTITATEA MINIMA TRADATA
DETALII MARGINI CLIENT
MARGINI - CLIENTI PROFESIONALI
ETF Canada
1

20 %

1 %
Italia 40
0,001
10 %

0,2 %

NASDAQ 100
0,001
5 %
0,2 %
Japonia 225
0,001
5 %
0,2 %
Franța 40
0,001
5 %
0,2 %
Tranzacționare 212 sp 500
0,01
5 %
0,2 %
Germania 30
0,001
5 %
0,2 %

Taxe de administrare pentru investiții în acțiuni

Brokerul se distinge prin tranzacționarea gratuită de 212 de acțiuni. Într-adevăr, Trading 212 nu percepe taxe de brokeraj pentru contul Invest. Acesta din urmă vă permite să tranzacționați 212 de acțiuni valutare și ETF-uri.

Trading 212 comisioane

Brokerul aplică tranzacționare de 212 comisioane zero atât pentru un cont Invest, cât și pentru un cont CFD.

Trading 212 cu swaps 

Pentru un cont Invest Trading 212, menținerea unei poziții deschise pentru a doua zi este gratuită. Cu toate acestea, brokerul aplică taxe peste noapte sau swapuri în funcție de poziția deschisă la ora 23:00. Astfel, swap-urile vor depinde de dimensiunea, scurtă sau lungă, a poziției care rămâne deschisă, precum și de instrumentul ales. Tranzacția 212 va proceda apoi la creditarea sau debitarea contului zilnic, în funcție de suma corespunzătoare swapului.

Taxe de conversie valutară

Pentru un cont Invest, brokerul online Trading 212 nu percepe taxe de conversie valutară.

Cu toate acestea, Trade 212 percepe o taxă de 0,5% pentru contul CFD.

Taxa de inactivitate

Brokerul Trading 212 nu percepe taxe de inactivitate dacă contul dvs. a fost inactiv pentru o anumită perioadă de timp.

Impozite

În general, înainte de a începe tranzacționarea, ar trebui să aflați taxele aplicabile în funcție de profilul dvs. și de țara dvs. de reședință fiscală. Atunci ar trebui să știți și despre 212 de tranzacționare fiscală.

În principiu, Trading 212 nu deduce direct impozitele din profiturile dvs. Într-adevăr, depinde de dvs. să calculați și să plătiți tranzacționarea cu taxe 212. Cu toate acestea, brokerului Trading 212 i se poate cere să deducă impozitele reținute la sursă direct din dividendele dvs., dacă autoritățile fiscale o solicită.

Instrumentele propuse

La fel ca brokerul Admiral Markets, Trading 212 oferă clienților săi mai multe instrumente financiare. În total, brokerul oferă traderilor aproape 2.500 de active financiare diferite pentru contul de tranzacționare CFD și peste 6.500 de acțiuni internaționale și ETF-uri pentru contorul de tranzacționare Invest.

Acțiuni privind Trading 212

Cu contul Trading 212 Invest, utilizatorii pot accesa tranzacționarea fizică a acțiunilor. Cu alte cuvinte, dacă decideți să investiți în acțiuni, în fiecare an puteți beneficia de dividende. De exemplu, cu Trading 212, puteți investi în acțiuni populare precum Tesla, Inc., EDF, Apple, Deutsche Bank AG sau chiar Barclays PLC.

Mărfuri la Trading 212

Brokerul Trading 212 oferă, de asemenea, numeroase mărfuri precum aur, porumb, ulei, cupru și bumbac clienților săi. Cu toate acestea, ar trebui să aflați pe site-ul Trading 212 despre orele de deschidere ale pieței, care pot fi diferite.

Piața valutară la Trading 212

Tranzacționarea 212 oferă, de asemenea, tranzacționarea Forex. Într-adevăr, puteți găsi mai mult de 150 de perechi valutare, inclusiv perechi minore, perechi exotice și perechi majore.

Indici bursieri la Trading 212

Brokerul online Trading 212 oferă aproximativ 40 dintre cele mai mari agregate de capitalizare de piață din lume, cum ar fi sp 500 tranzacționare 212 și tranzacționare 212 ftse 100.

ETF-uri la Trading 212

Cu tranzacționarea 212, este posibilă și tranzacționarea acțiunilor fondurilor de investiții în valori mobiliare transferabile la bursă.

Levier-ul propus

În conformitate cu regulile stabilite în Europa, tranzacționarea cu efect de levier 212 este limitată la 1:30 în tranzacționarea CFD.

Dacă aveți un cont Professional Trading 212, puteți utiliza mai mult efect de levier. Acest lucru se datorează faptului că puteți tranzacționa cu un efect de levier de până la 1: 500.

Platforme de Trading 212

Majoritatea brokerilor oferă în același timp propria lor soluție în paralel cu alte platforme, cum ar fi MetaTrader 5. Cu toate acestea, până în prezent, brokerul nu are tranzacționare de 212 metatrader. Într-adevăr, brokerul online Trading 212 a ales să ofere doar propria sa platformă. Cu toate acestea, poate fi utilizat fie în versiunea mobilă, fie pe computer. În plus, brokerul a pus la dispoziția utilizatorilor 212 de tranzacționare Mac.

Brokerul Trading 212 își actualizează în mod regulat platforma Trading 212. În plus, brokerul este cunoscut pentru ascultarea atentă a comunității sale de utilizatori.

Din punct de vedere tehnic, platforma are o gamă largă pentru a permite traderilor să investească într-un mod adecvat. Într-adevăr, Trading 212 pune la dispoziția utilizatorilor, de exemplu, instrumente clasice pentru a le permite să efectueze analize tehnice. De asemenea, oferă grafică ușor de personalizat. În plus, comercianții beneficiază de un flux de știri în timp real.

Trading 212 oferă clienților săi două platforme de tranzacționare gratuite:

 • Tranzacționare 212 Invest,
 • le Trading 212 CFD.

La Plateforme Trading 212 Invest

Platforma Trading 212 Invest permite comercianților să tranzacționeze produse financiare Trading 212 ETF și acțiuni reale. Mai mult, Trading 212 oferă mai mult de 6.500 de produse, inclusiv cele mai scumpe acțiuni precum Apple, Amazon și Google. Datorită acestui instrument, comercianții au la dispoziție mii de oportunități pentru a le permite să își diversifice activitățile de tranzacționare.

La Plateforme Trading 212 CFD

Aceasta este rezervată exclusiv tranzacționării produselor financiare Trading 212 CFD. Într-adevăr, cu această platformă oferită de Trading 212, utilizatorii pot face speculații cu privire la variațiile prețului instrumentului financiar ales. Din această platformă Trading 212 CFD, puteți accesa 4 categorii de produse stoc, respectiv perechi valutare, stocuri, mărfuri și indici bursieri.

Această platformă de tranzacționare este echipată cu mai multe instrumente utilizate pentru controlul riscurilor și securizarea fondurilor. De exemplu, putem observa tranzacția Take Profit și tranzacția 212 stop loss.

La Plateforme Mobile Trading 212

Tranzacționarea 212 este cunoscută mai ales pentru platforma sa MobileTrader. Mai mult, brokerul susține peste 15 milioane de descărcări pe Google Play și Apple Store. Într-adevăr, comercianții pot descărca aplicația mobilă, fie pentru un sistem iOS sau Android.

Pe de o parte, cu această aplicație mobilă, puteți investi oricând dintr-o interfață vizuală. Pe de altă parte, vă permite să tranzacționați în modul de agregare sau în modul de acoperire.

Tranzacționare 212 Invest

Tranzacționare 212 CFD

 • Număr nelimitat de tranzacții instantanee

 • Peste 6.500 de acțiuni internaționale și ETF-uri

 • AutoInvest

 • peste 800.000 de membri

 • Disponibil pe Google Play și App Store

 • Execuție instantanee

 • Peste 2.500 de instrumente: acțiuni, Forex, indici și altele.

 • Luați Profit et Stop Loss

 • Peste 15 milioane de descărcări

 • Disponibil pe Google Play și App Store

Glisarea și executarea comenzii

În conformitate cu directivele impuse acestuia, Trading 212 este obligat să aplice o politică legată de executarea comenzilor. Ca urmare, a luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că ordinele comercianților sunt executate cât mai bine posibil.

Comerciantul 212 este astfel obligat să respecte ordinele comercianților. Acestea sunt, de asemenea, executate rapid în orice moment, în limitele legăturilor de comunicare și ale tehnologiei. În plus, brokerul ia în considerare factori de execuție precum viteza, costurile, prețul, natura și dimensiunea comenzii sau probabilitatea decontării și executării.

Broker Trading 212 Instrumente de analiză

Prin deschiderea unui cont la brokerul Trading 212, comercianții au acces la mai multe instrumente care le permit să facă unele analize tehnice:

 • știrile sunt actualizate în mod regulat acolo,
 • Calendarul economic al tranzacționării 212 permite comercianților să găsească informații despre cele mai recente date economice,
 • analizele zilnice sunt publicate acolo și zilnic pe site-ul Trading 212.

[wptb id="36365" not found ]

Broker Trading 212 de instruiri

Desigur, Trading 212 nu folosește mai multe mijloace pentru a-și oferi instruirea, cu toate acestea, cele pe care le oferă pot fi utile indiferent de profilul comerciantului.

Instruiri pe canalul YouTube Trading 212

Brokerul Trading 212 se bazează în principal pe canalul său YouTube pentru a aborda diferitele teme ale finanțelor. Acestea vă pot ajuta enorm să vă extindeți cunoștințele, indiferent dacă sunteți începător sau cu experiență în brokerul Trading 212. În plus, majoritatea subiectelor din ghidul de tranzacționare 212 sunt destinate comercianților ucenici. Cu toate acestea, cei care se află la un nivel avansat pot continua să-și îmbunătățească experiența tehnică datorită anumitor puncte care sunt detaliate acolo. Brokerul vă va învăța, de exemplu, cum să utilizați tranzacționarea robotului 212.

În plus față de tutorial trading212, brokerul oferă utilizatorilor peste 200 de videoclipuri. Unii abordează teme pur psihologice, alții teme mai tehnice. Cu toate acestea, toate videoclipurile sunt în întregime în engleză și nu au subtitrări în franceză. Indiferent, canalul YouTube al Trading 212 are acum peste 500.000 de abonați.

Celelalte traininguri Trading 212

Pe site-ul brokerului, comercianții pot învăța cum să utilizeze tranzacționarea 212. În plus față de demonstrația de tranzacționare 212, mai multe pagini sunt dedicate instruirii. De exemplu, utilizatorii pot învăța acolo:

 • moduri de tranzacționare, cum ar fi acoperirea, modul de agregare, precum și compensarea și cele două opțiuni de tranzacționare 212,
 • noțiunea de analiză tehnică,
 • câteva concepte și termeni legați de tranzacționare,
 • indicii economici.

Trading 212 oferă, de asemenea, mai multe videoclipuri direct pe site-ul său. În plus, forumul de discuții trading212 permite traderilor să se ajute reciproc și să pună întrebări generalizate sau mai specifice. Mai multe subiecte sunt discutate în mod regulat în forumul de tranzacționare 212.

Cum să devii afiliat la Trading 212?

Cu tranzacționarea cu 212 sponsorizări, este posibil să vă creșteți câștigurile. De fapt, puteți câștiga până la 1.000 USD comision pe cont. De fapt, brokerul oferă mai multe avantaje, printre care:

 • recompense suplimentare generoase în funcție de numărul de clienți calificați,
 • este, de asemenea, posibil să accesați creații de marketing multilingve pentru a converti mai multe,
 • Trading 212 oferă, de asemenea, acces la pagini de destinație, bannere și alte instrumente pentru a crește conversia,
 • acces la o platformă de monitorizare Trading 212 pentru a putea monitoriza conversiile,
 • Planurile CPA Trading 212 sunt personalizate,
 • Ca parte a tranzacției afiliate 212, brokerul a creat o structură atractivă de recompensă CPA. Cu alte cuvinte, marketerii online vor fi plătiți în funcție de mărimea primelor depozite făcute de clienții introduși,
 • invitând prietenii să se alăture Trading 212, puteți câștiga bonusuri de trading212 sub formă de acțiuni gratuite. Acestea pot fi apoi vândute imediat după acordare. Apoi, valoarea lor în numerar poate fi retrasă la 30 de zile de la primire,
 • în plus, Trading 212 poate oferi și alte structuri alternative de comisioane,
 • comisionul de tranzacționare 212 este plătit în timp util,
 • în cele din urmă, Trading 212 oferă asistență permanentă atunci când este necesar.

Pentru a deveni afiliat, trebuie pur și simplu să vă înregistrați pe site. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți mai multe informații solicitate de Trading 212.

Recenzii de servicii pentru clienți

În ciuda faptului că canalele utilizate sunt limitate și că răspunsurile sunt în limba engleză, capacitatea de reacție și eficiența serviciului său pentru clienți se numără printre punctele forte ale Trading 212. Mai mult, conform numeroaselor recenzii pe care le-am găsit în ceea ce privește asistența pentru clienți, majoritatea traderilor care folosesc platforma Trading 212 sunt mai mult sau mai puțin mulțumiți. Iată câteva dintre recenziile serviciului pentru clienți 2021 Trading 212 broker :

Comentarii clienți Trading 212

Notă Tranzacționarea clientului 212

Avis trading 212 service client de Radojko Jovanovic
Interlocutorul este foarte drăguț. Apoi, RAS; este perfect.
Trading 212 avis de Mohamed Bilel Landolsi
Serviciul pentru clienți de la Trader 212 nu este doar atent, ci și foarte plăcut. Cu siguranță, au fost cam lungi pentru unele dintre solicitările mele. Dar asta nu este mare lucru. De fapt, aș fi fost foarte fericit dacă aș putea vinde și cumpăra în timpul pre-pieței.
Avis trading 212 France de JP
Vă recomand. Într-adevăr, serviciul pentru clienți al Trading 212 este rapid. În plus, am apreciat prietenia persoanei.
Opinia lui Antonine
Tranzacționarea serviciului pentru clienți 212 poate fi accesată cu ușurință prin chat. În plus, el ascultă
Avis client Trading 212 vs etoro de Karl L200
Serviciul de tranzacționare 212 pentru clienți nu este disponibil în franceză, spre deosebire de cel al eToro.
Tranzacționarea a 212 de opinii de la Valentin Grégoire
Serviciul pentru clienți de la Trading 212 este minunat. Deoarece am avut o problemă cu privire la adresa mea, care nu a fost validată în momentul retragerii, a trebuit să îi contactez. Apoi, mi-au validat-o rapid. Trebuie spus că persoana a reușit să-mi îndeplinească perfect așteptările.
Recenzia lui David D despre serviciul pentru clienți Trading 212
Serviciu clar și precis
Impecabil, chat și servicii pentru clienți de la Trading 212 atent.

Sursa: Trustpilot

Cel mai bun broker

Opinia clienților

Clienți de satisfacție 

98%
96%
96%
95%
92%
91%

Cum să contactați Broker Trading 212 – Toate metodele de contact

Există mai multe modalități prin care comercianții pot contacta Trading 212. Iată lista de tranzacționare contact 212:

 • completând direct formularul de contact disponibil pe site-ul Trading 212,
 • din chatul live disponibil din aplicație,

Tranzacționarea serviciului pentru clienți 212 rămâne disponibilă în orice moment, adică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Comparație Trading 212 cu alți brokeri

Am compilat tabelul de mai jos pentru a vă permite să comparați rapid Trading 212 cu alți brokeri reglementați, cum ar fi Admiral Markets .

Agent

Note Globale

Regulament
FCA -UK
FCA - Marea Britanie
ASIC - Australia
Cysec - Cipru

CySEC - Cipru
FSC - Mauritius
FSA - Marea Britanie
BaFin - Germania
NFA - SUA

CYSEC- Cipru
ASIC - Australia
IFSC - Belize


FCA - Marea Britanie
ASIC - Australie
CIMA - Iles Cayman
Serviciu clienți de calitate
Efect maxim de pârghie
1: 500 pentru un cont profesionist
1:30 pentru un cont standard
1 :500
1 :500
1 :888
1 :500
Platforme
Tranzacționare 212 Invest
Tranzacționare 212 CFD
Tranzacționare 212 MobileTrader
MT4, MT5, WebTrader,
MetaTrader Supreme Edition,
Aplicații mobile
MT4, MT5,
Webtrader
Aplicație mobilă
MT4, MT5,
MT4 WebTrader
WebTrader MT5
Aplicații smartphone
Aplicații pentru tablete
Webtrader
MT4, MT5,
Spread Forex
Competitiv
Competitiv

Competitiv

Destul de competitiv
Printre cei mai buni
Opinia clienților

Iată câteva comparații ale brokerului Trading 212 cu alți brokeri concurenți:

Trading 212 vs Degiro

La fel ca brokerul Degiro, Trading 212 nu oferă metatrader 4 tranzacționare 212, dar a investit pe propria sa platformă.

 

Trading 212 vs Plus500

În timp ce tranzacționarea 212 este reglementată de FCA, brokerul plus500 este reglementat simultan de FCA, CySec și ASIC

 

Trading 212 vs XM

Trading 212 oferă un cont demo gratuit cu un sold virtual de 50.000 $. La rândul său, XM permite traderilor să deschidă până la 5 conturi demo cu un credit virtual de 100.000 USD.

Trading 212 vs XTB

Instruirea sub formă de videoclipuri este oferită integral în limba engleză la Trading 212. La rândul său, la XTB, acestea sunt oferite în franceză pentru comercianții care vorbesc franceza.

eToro vs Trading 212

 • eToro oferă un singur tip de cont, în timp ce Trading 212 oferă două: CFD-uri și Invest.
 • 212 tranzacționarea scalpingului nu este permisă ca pentru eToro,
 • pentru europeni, cei doi brokeri oferă o pârghie maximă de 1:30 pe forex.

Trading 212 vs IG

Cei doi brokeri sunt reglementați de FCA. În plus, dacă Trading 212 oferă doar propria platformă, brokerul IG pune la dispoziția comercianților o platformă MT4.

 

 

În rezumat: Avantaje și dezavantaje

Iată un rezumat al punctelor pozitive și negative pe care le-am adunat despre brokerul Trading 212.

Recenzii pozitive

Tranzacționarea 212 se distinge prin câteva puncte pozitive:

 • depozitele minime impuse de broker sunt mici,
 • Tranzacționarea 212 nu percepe taxe de depozit,
 • Tranzacționarea a 212 de spreaduri este mai mică decât a celor de la alți brokeri concurenți. Cu toate acestea, nu se aplică tranzacționarea valutară 212 zero spread.
 • brokerul Trading 212 nu ia niciun comision pentru toate activele oferite,
 • Tranzacționarea 212 este atât un broker reglementat, cât și un broker sigur. Oferă o anumită protecție împotriva posibilelor solduri negative,
 • Tranzacționarea 212 oferă traderilor opțiuni multiple de instrumente financiare
 • tranzacțiile se efectuează instantaneu,
 • forumul de tranzacționare 212 permite utilizatorilor să se ajute reciproc,
 • pentru a afla cum funcționează tranzacționarea 212, brokerul oferă un cont demo,
 • nu am identificat vreo 212 de escrocherii,

 

 

Recenzii negative

În timpul studiului nostru despre brokerul Trading 212, am identificat și câteva puncte negative:

 • Trading 212 nu oferă un calculator de tranzacționare pe platforma sa pentru a permite traderilor să evalueze riscurile și profiturile fiecărei tranzacții,
 • Tranzacționarea 212 nu oferă suficiente instrumente de tranzacționare,
 • brokerul nu oferă tranzacționare 212 metatrader 5 sau o platformă MetaTrader 4,
 • Întrebările frecvente despre tranzacționare 212 sunt bogat furnizate. Din păcate, nu este disponibil în franceză, ci în engleză,
 • instrumentele educaționale și formarea se rezumă la videoclipuri cu concepte importante. Nu sunt suficiente pentru a permite unui comerciant să se antreneze corespunzător.

Este Trading 212 cel mai bun broker Forex?

Comparativ cu alți brokeri, cum ar fi Admiral Markets , Trading 212 nu este cu siguranță cel mai bun broker Forex. Brokerul trebuie să îmbunătățească mai multe puncte. Cu toate acestea, Trading 212 atrage încă mulți comercianți, în special pentru vechimea sa în industrie, reglementarea sa, protecția pe care o oferă și imediatitatea tranzacțiilor.

 

💡 Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea brokerului potrivit pentru nevoile dvs.? Lasă-ne un comentariu și te vom ajuta să determini care este cel mai bun broker pentru tine! 💡

Referințe

 • Avis Trading 212 – Trustpilot
 • Avis App Trading 212 – Google Play
 • Aplicația Avis Trading 212 – Apple Store

Mergi mai departe

FAQ

 

 

Ați mai folosit Trading 212 și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!