marți, iunie 18, 2024
Trading.roTradingCont Ada Cardano

Cont Ada Cardano

Ada Cardano este astăzi una dintre cele mai tranzacționate criptomonede de pe piața cripto și atrage astfel atenția investitorilor. Acest lucru este confirmat de ascensiunea sa pe poziția a cincea în ceea ce privește capitalizarea pieței. Doriți să investiți în Ada cardano, dar nu știți de unde să îl cumpărați sau de unde să stocați jetoanele Ada? Acest articol este pentru dvs., deoarece vă va ajuta să vă deschideți un cont pentru cumpărarea și vânzarea Ada cardano.

Cum să creați un cont Ada Cardano – Tutorial

1. Alegeți brokerul ideal pentru Stocker Cardano

Primul lucru de făcut este să găsiți un broker online ideal care reușește să vă păstreze stocul Ada în siguranță. Pentru aceasta, este important să apelăm la platforme recunoscute și fiabile. Printre cele mai sigure site-uri se numără Libertex . Acesta din urmă este un brokeraj online foarte recunoscut, care este reglementat de CySEC, o mare instituție financiară. Astăzi are peste 10 milioane de clienți care sunt dispersați în diferite țări ale lumii. Pentru a-și satisface clienții, acest broker oferă o gamă multiplă de criptomonede, printre care Ada Cardano. Deci, vă puteți deschide propriul cont pe această platformă și puteți cumpăra cripta Ada Cardano acolo.

 

2. Înregistrați-vă pe Libertex pentru Stocker Cardano

După ce ați ales Libertex ca broker, al doilea pas este să vă înregistrați pe această platformă. Pentru aceasta, aceasta este procedura de urmat:

 • accesați site-ul oficial al Libertex
 • faceți clic pe „Înregistrați”, un buton roșu situat în partea dreaptă sus a interfeței.
 • completați formularul de înregistrare care apare indicând adresa de e-mail și creând parola și aprobați condițiile generale de utilizare a platformei
 • creați-vă contul făcând clic pe „Creați un cont”.

3. Depuneți fonduri pentru a cumpăra Cardano

Odată ce contul dvs. este creat, trebuie să îl creditați prin depunerea de bani în acesta, pentru a putea cumpăra Ada Cardano de pe platformă. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este:

 • Faceți clic pe butonul verde „Depunere” din partea de sus a paginii de start
 • Alegeți, printre metodele de plată oferite, cea prin care doriți să efectuați depunerea.
 • Introduceți suma de plătit în contul dvs.
 • Faceți clic pe „depune”

 

Trebuie remarcat faptul că, cu Libertex , suma minimă pentru prima depunere este de 100 USD.

4. Cumpărați Ada Cardano cu Libertex

După efectuarea primei depuneri, puteți cumpăra Cardano (ADA) cu Libertex . Pentru a efectua această achiziție, pur și simplu urmați pașii de mai jos:

 • Accesați platforma Libertex
 • Faceți clic pe „Toate instrumentele” pentru a afișa lista instrumentelor financiare disponibile pe platformă
 • Selectați clasa monedelor Crypto;
 • Găsiți și apoi alegeți Cardano (ADA / USD) printre diferitele criptomonede afișate.
 • Faceți clic pe „cumpărați” pentru a afișa un formular de cumpărare pe care trebuie să indicați suma pe care doriți să o investiți și multiplicatorul pe care doriți să îl utilizați. Acest formular vă permite, de asemenea, să vă definiți Take profit și Stop loss.
 • Finalizați achiziția făcând clic pe „Cumpărați”

Ce este o Ada Cardano?

Ada Cardano este criptomoneda nativă a blockchain-ului Cardano. Este considerat a fi creat ca o alternativă la Ethereum. Provenind dintr-o echipă de dezvoltare formată din experți, Ada cardano a fost concepută pentru a aborda câteva probleme majore legate de cripto, cum ar fi scalabilitatea, interoperabilitatea și conformitatea. La începutul circulației sale pe piață, cripta ADA a arătat o cifră destul de satisfăcătoare, înainte de a pierde 97% din valoare din 2018 până în 2020.

Dar, din a doua jumătate a anului 2020, cripto-ul și-a recăpătat ritmul de curse cu o creștere stabilizată. A început să capteze atenția investitorilor și a obținut multe recenzii pozitive în mass-media financiară. În 2021, cripta ADA continuă să primească recenzii pozitive pe forumurile investitorilor și, în prezent, se clasează printre primele cinci criptomonede în funcție de capitalizarea pieței.

 

Cont Ada Cardano – Preț Evolution

Iată rezumatul evoluției prețurilor Ada Cardano:

1. Ada Cardano în 2017:

ADA-ul lui Cardano a debutat în 2017 cu o capitalizare de piață de 600 de milioane de dolari. Până la sfârșitul acelui an, capitalizarea sa de piață ajunsese la 10 miliarde USD. Cardano ADA a trecut de la o valoare de 0,02115 USD pentru o unitate pe 1 octombrie 2017 la 0,7215 USD la sfârșitul anului

2. Ada Cardano în 2018:

În 2018, a crescut în continuare până la aproximativ 33 de miliarde de dolari, ajungând în cele din urmă la 10 miliarde de dolari. Prețul său a cunoscut un impuls alcista foarte puternic din ianuarie. Prețul său a suferit scăderi mari, trecând de la 0,7215 USD la 0,0412 USD, după ce s-a apropiat de 1,21 USD.

2. Ada Cardano, Variație en 2019:

Prețul activului este foarte rapid pe parcursul anului, apropiindu-se astfel de 0,90 USD. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat jetonul să atingă din nou media sa la sfârșitul anului 2018.

3. Cursul Ada Cardano în 2020:

Prețul ADA Cardano a trecut de la 0,032 dolari la 0,181 dolari, câștigând mai multe recenzii pozitive în mass-media financiară.

4. Predicția Ada Cardano în 2021:

Deci, la momentul scrierii acestui articol, capitalizarea sa de piață este de aproximativ 43,4 miliarde de dolari. Conform unor analize, ADA a început să tranzacționeze cu aproximativ 0,02 dolari pe jeton. De atunci, a urcat de la 18 cenți la 1 ianuarie 2021 la 1,86 dolari pe jeton la mijlocul lunii mai 2021. Cu toate acestea, pentru cea mai mare parte a existenței ADA, a fost situat între 0,02 dolari și 0,40 dolari pe jeton.

5. Prognoza Ada Cardabo în 2022:

Prețul Ada Cardano poate fi de până la 3 USD și poate ajunge la 3,62 USD până la sfârșitul anului 2022.

6. Ada Cardano – Predicție 2025:

Va trebui să așteptăm sau să fim interesați de predicții după 2025 pentru a vedea Cardano trece o estimare de 100 $ / €, 1000 $ la 10.000 $.

7. Ada Cardano – Predicție 2030

Este destul de dificil să remediați un număr, dar este destul de posibil și probabil ca această criptomonedă să ajungă la 10 USD + pe jeton.

 

Cont Ada Cardano – O investiție pentru viitor?

Din evoluția Ada Cardano de la începutul anului, putem spune că cripto-ul are un viitor destul de promițător. Într-adevăr, până astăzi, prețul său a cunoscut o creștere maximă de aproximativ 7000%. Drept urmare, mulți investitori care au început, au ales să păstreze investiția acestui cripto-activ în contul lor. În plus, comparabil cu majoritatea celorlalte criptomonede, cripta Ada a beneficiat și de noile înregistrări Bitcoin. Datorită marii comunități care investește în ea, Ada Cardano a continuat să facă salturi de la începutul anului 2021, în special din luna martie. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți un prim pas în criptare, mai bine așteptați o corecție.

Prezicerea viitorului oricărei criptomonede este o afacere dificilă. Criptomonedele sunt complexe, volatile și foarte speculative și există mulți factori concurenți care pot influența pozitiv sau negativ prețurile.

Cont Ada Cardano – Compararea taxelor

Iată un tabel de comparație care arată taxele Ada Cardano:

Brokeri

Proaspăt

Comision

Nu

1,9% comision (5 puncte)

fără spread-uri

 -1,0% 

Portofel Ada Cardano – Cele mai bune portofele pentru a stoca Ada?

În plus față de brokerii online siguri și credibili pentru a crea un cont Ada cardano, există și câteva aplicații de portofel Ada cardano interesante pe piață. Unul dintre avantajele acestor aplicații este că sunt mai sigure, deoarece utilizatorul este responsabil pentru cheia privată și jetoanele ADA din portofel. Printre cele mai utilizate aplicații, putem menționa:

 • Sigur
 • Ledger Nano
 • Deadalus – portofelul cardano oficial 
 • Yoroi – portofelul cardano 
 • Portofel atomic
 • Coinomi
 • Margine
 • Coinswitch
 • Uite
 • Infinit
 • AdaLite

Cont Ada Cardano – Cum funcționează Cardano?

Cardano folosește limbajul de programare Haskell, care este considerat pe scară largă a fi extrem de sigur. Funcționează cu un blockchain destul de sigur. Dintre toate criptomonedele, Cardano este ușor de utilizat. Scopul Cardano este de a fi ușor și familiar pentru utilizatori și dezvoltatori. De asemenea, Cardano vine, de asemenea, cu propriul său portofel special numit Daedalus, care oferă o experiență mult mai ușor de utilizat decât majoritatea portofelelor criptomonede.Pe lângă aceasta, Cardano intenționează să lanseze ATM-uri ADA în Japonia și apoi în restul lumii, începând din 2018. În plus, ADA-ul lui Cardano evită furcile dure, care sunt dificile, lente și nesigure. În schimb, poate fi actualizat cu „furci moi”. Acestea sunt actualizări compatibile cu versiunile anterioare, iar utilizatorii pot decide singuri dacă doresc să le implementeze.

Mai mult, Cardano își propune să ofere taxe de tranzacție neglijabile, chiar și pentru contracte inteligente deosebit de complicate. Care este o alternativă foarte bună la Bitcoin și Ethereum, care, pe de altă parte, percep taxe considerabile pentru fiecare tranzacție.

 

Cine lucrează la Cardano Development?

Trei organizații lucrează împreună pentru a dezvolta Cardano:

1. Fundația Cardano

Este o organizație non-profit din Elveția, care acționează ca un organism de standardizare pentru protocolul Cardano și este în legătură cu autoritățile de reglementare din întreaga lume.

2. Intrare ieșire Hong Kong (IOHK)

A doua echipă este o companie de inginerie tehnologică din spatele majorității tehnologiilor Cardano. Rolul acestei companii este, de asemenea, de a supraveghea și monitoriza creșterea și dezvoltarea blockchain-ului și în special a ecosistemului său.

3. Emurgo

Aceasta este o companie formată pentru a ajuta la integrarea afacerilor în blockchain-ul Cardano. Ultima echipă se angajează în principal să dezvolte un portofoliu de criptomonede destul de cuprinzător pentru criptomoneda Cardano. Cu scopul de a oferi clienților o soluție ideală pentru a asigura stocarea jetoanelor ADA.

 

Ada Cardano Price – Ce o face să varieze?

Există factori care pot influența negativ cursul ADA Cardano:

 • Concurență . ca Ethereum, care este o platformă bine stabilită și mult mai cunoscută pentru contractele inteligente. Această platformă intenționează, de asemenea, să introducă un sistem de extracție dovadă a mizei mai eficient și alte soluții de scalare. Există, de asemenea, alte câteva platforme de contracte inteligente în diferite etape de dezvoltare, inclusiv Lisk, NEO și EOS .
 • Aplicație încă foarte recentă : lansarea inițială a Cardano nu oferă contracte inteligente sau multe alte caracteristici. Până când acestea nu vor fi puse la dispoziție, nu poate exista nicio asigurare că Cardano va fi capabil să își îndeplinească obiectivele declarate și să funcționeze conform intențiilor în circumstanțe reale. Cu toate acestea, lansările și actualizările Cardano planificate pentru anul următor vor fi urmate cu mare interes.

Cont Ada Cardano – Ce platforme alegeți să cumpărați Ada Cardano?

Pentru a cumpăra Ada cardano, trebuie să alegeți o platformă fiabilă și de încredere care să vă ofere cele mai bune condiții de investiții. Printre cele mai bune platforme, vă recomandăm eToro și Libertex :

1- eToro – Cont Ada Cardano

Este considerat un broker sigur pentru a cumpăra Ada cardano. Într-adevăr, este un broker foarte recunoscut, care este utilizat de o mare comunitate de comercianți și investitori, cu peste 10 milioane de membri în 140 de țări. În plus, eToro asigură protecția în siguranță a fondurilor și informațiilor dvs. personale, deoarece aplică cele mai înalte standarde pentru a proteja fondurile și informațiile personale ale clienților săi și este multireglementată, respectând reglementările stricte ale mai multor autorități, inclusiv FCA (Marea Britanie), ASIC (Australia), CySec (Cipru), GFSC (Gibraltar), FinCen și FINRA (SUA).

2- Libertex – Cont Ada Cardano

Această platformă este unul dintre cei mai buni brokeri pentru achiziționarea Cardano (Ada). Deoarece este unul dintre brokerii recunoscuți, cu cea mai mare experiență în industrie: este, de fapt, o filială a grupului Libertex, care a fost fondat în 1997. În plus, este reglementat de mari instituții de încredere: Cysec și CFA, care asigurați securitatea și protecția fondurilor dvs.: ceea ce îl face un broker de încredere. Deci, nu aveți niciun risc de a fi smuls. În cele din urmă, este un broker caracterizat de o lichiditate excelentă pentru retragerea câștigurilor dvs. sau revânzarea activelor dvs. cripto.

Ar trebui să o țin pe Ada Cardano pe un portofel sau pe comerciant?

Există două lucruri pe care le puteți face dacă aveți un Ada Cardano:

1. Garder Ada Cardano:

Într-adevăr, depinde de strategia dvs. de investiții. Dacă doriți să investiți Ada cardano pe termen lung, cel mai bun lucru de făcut este să vă păstrați cardanos (Ada) pe un portofel și să așteptați momentul potrivit pentru a le vinde. Într-adevăr, valoarea ADA Cardano evoluează în mod regulat cu zeci sau chiar sute de puncte procentuale. Deci, el poate câștiga 100% în valoare într-o lună și poate pierde acea mișcare mare într-o săptămână. Cu toate acestea, dacă credeți că Cardano este destul de norocos să fie unul dintre câștigătorii pe piața criptomonedelor, atunci poate fi o investiție utilă, chiar dacă este volatil acum.

2. Comerciant Ada Cardano:

Pe de altă parte, dacă preferați să faceți tranzacționare zilnică, adică să investiți pe termen scurt, este mai bine să le tranzacționați asigurându-vă că urmăriți fluctuațiile instantanee ale prețului cardano (Ada) pe piață .. Într-adevăr, fluctuația prețului ADA Cardano a fost întotdeauna la fel de volatilă ca majoritatea celorlalte criptomonede. Și la fel ca aceste alte platforme, este mai degrabă o investiție speculativă, care îi conferă caracterul unei investiții riscante pe termen lung, dar avantajoasă pentru comercianții pe termen scurt. Prin urmare, ar trebui să știți că investiția în ADA Cardano implică riscuri, deoarece, la fel ca toate activele financiare, Ada ar putea pierde valoare. Este rândul dvs. să vă asigurați portofelul și să rămâneți vigilenți monitorizând îndeaproape prețul acestei monede criptografice.

 

Avantajele unui cont Ada Cardano

Există multe avantaje în a avea un cont Ada cardano. Într-adevăr, aveți posibilitatea să vă gestionați singur capitalul și Ada cryptos. Puteți cumpăra și vinde cardanos (Ada) conform propriei strategii de investiții. Dar totuși, datorită unui portofel Ada cardano, puteți schimba jetoanele cu alte monede criptare pentru a obține și mai multe câștiguri. În plus, întrucât cripta Ada este una dintre cele mai promițătoare cripte ale momentului, un cont Ada cardano este esențial pentru entuziaștii cripto.

Avantajul constă, de asemenea, în tranzacții și funcții cu costuri mai mici.

De ce să investești într-un cont Ada Cardano?

Ada cardano este o criptomonedă sigură, având un potențial bun datorită naturii descentralizate a blockchain-ului Cardano și, de asemenea, datorită arhitecturii pe mai multe niveluri care îi garantează scalabilitatea. De la începutul acestui an 2021 și mai ales din martie, a avut mult succes, care poate fi explicat prin două motive principale:

 • a început să fie susținut de schimbul de criptomonede Coinbase la mijlocul lunii martie
 • oferă o mare lichiditate și interesul investitorilor instituționali continuă să crească.

În plus, este un cripto-activ care are o volatilitate ridicată, ceea ce îl face moneda ideală pentru investiții în tranzacționare zilnică sau tranzacționare zilnică. În prezent, prețul Ada cardano este evaluat la aproximativ 1,32 dolari. Ar trebui să crească încă enorm până la sfârșitul anului.

 

Ada Cardano Price – Grafic în timp real


Cont Ada Cardano – Istoric

La sfârșitul anului 2017, Cardano a fost fondat și lansat de Charles Hoskinson. După ce a fost cofondator al Ethereum, Hoskinson a părăsit Ethereum și a cofondat o companie de inginerie blockchain cunoscută sub numele de IOHK. Astăzi, principalul accent al IOHK este dezvoltarea Cardano.

Limita numărului Cardano este de 45 miliarde ADA, deși nu este clar dacă acest număr se poate schimba în viitor. De asemenea, nu știm cum va fi legat acest număr de conexiunea platformei, care va prelua în cele din urmă „contractele inteligente”.

Cât veți obține cu un cont Ada Cardano?

Profiturile dintr-un cont Ada cardano pot fi foarte atractive, mai ales dacă ați început destul de devreme. Într-adevăr, atunci când cripto-ul crește în valoare, cei care îl dețin câștigă și din investițiile lor. Deci, dacă ați investit în cardano (Ada) la începutul anului 2021, este sigur că ați realizat aproape 7000% din profituri din capitalul dvs.

Comparație dintre cei mai buni brokeri pentru a cumpăra Ada Cardano

Plăcuțe

Reglementări

Cripto-valute disponibile

Pârghie

Depozit minim

CySEC - Cipru
AMF - Franța FSCA - Africa de Sud

Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, Bitcoin Gold, Ethereum, XRP, Ethereum Classic

1:30

100 €

 CySEC - Cipru 

Bitcoin, IOTA, Bitcoin Cash, Binance Coin, Theta Cardano, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, NEO, Stellar, Tezos, TRON, Ripple, Zcash


1:30

200 $

 

Concluzie – Care este cel mai bun broker pentru a deschide un cont Ada Cardano?

Pentru a deschide un cont Ada cardano, cel mai bun broker pe care îl recomandăm este, fără îndoială, Libertex . Acest broker online vă permite să investiți cu ușurință în cursul Ada cardano. Într-adevăr, așa cum s-a menționat deja mai sus, această platformă se caracterizează prin expertiza sa și, de asemenea, prin oferta sa în diferite criptomonede. Când vă creați un cont pe Libertex , veți avea direct portofelul Ada cardano. Și când vine vorba de securitate, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la nimic, deoarece acest broker se asigură că vă protejează fondurile și criptele.

În plus, datorită disponibilității mai multor criptomonede în Libertex , aveți ocazia să vă diversificați portofoliul de cripte , să vă optimizați în continuare profiturile și să vă faceți propria recenzie Cardano (Ada).

 

🏷️ Cum obțin o adresă Cardano?

Pentru a obține o adresă Cardano, este important să creați un portofel Cardano. Deoarece adresa se va genera imediat după ce portofelul a fost creat.

💳 Cum se creează un portofel Cardano?

Pentru a crea un portofel Cardano, trebuie doar să vă înregistrați la brokeri care oferă portofele Cardano precum eToro, Libertex, Edge etc.

🤑 De unde să cumpărați jetoane Cardano?

Cea mai bună soluție este să folosiți un broker online precum eToro. Prin intermediul acestor platforme, puteți investi în Cardano, dar puteți cumpăra și alte active, cum ar fi acțiuni sau mărfuri. Ideal pentru construirea unui portofoliu de investiții variat.

🧐 Cum să vă alegeți portofelul Cardano?

Pentru a alege portofelul Cardano, trebuie mai întâi să vă definiți nevoile de portofel. Deoarece unele portofele oferă mult mai multă siguranță decât altele, dar interfața lor de utilizator este grotescă. Cu toate acestea, altele au o interfață simplă și intuitivă, dar sunt nesigure.

👀 Care este cea mai bună platformă pentru a investi în Ada Cardano?

Libertex și eToro sunt oferte excelente de brokeraj online. Acestea vă oferă platforme sigure și taxe competitive. În plus, deschiderea unui cont este gratuită și ușor de realizat. De asemenea, puteți consulta brokerii pe pagina de pornire a site-ului și să o găsiți pe cea care vi se potrivește.

Dacă aveți alte întrebări despre Cardano (ADA) sau doriți să vă împărtășiți experiența cu această criptomonedă? Lasă-ne un comentariu!

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!