luni, iulie 22, 2024

Dow Jones

Prețul Dow Jones Today – Diagrama live DJI 30


 

Dow Jones Trader – Este profitabil?

Dow Jones este un indice care s-a remarcat prin profitabilitatea sa de-a lungul timpului. Indicele a crescut cu 12,51% din ianuarie și 1,64% de săptămâna trecută. Aceste date vă oferă o imagine de ansamblu asupra ratei de creștere a indicelui.

Investițiile în Dow Jones în 2021 sau în anii următori ar fi benefice pentru investitori. Dow Jones este un indice bursier de frunte, cel mai vechi indice din lume. Indicele s-a remarcat de-a lungul anilor și putem găsi, de asemenea, o capitalizare de piață semnificativă.

Companiile din DJI30 sunt cele mai mari din America, fiecare în conformitate cu clasificarea sa din industrie. Acolo poți găsi giganți economici precum Boeing, Sisco sau Apple. Rentabilitatea indicelui se datorează, de asemenea, ponderii sale în economia generală.

Spectacol anual al Dow Jones

 

2018 a fost un an destul de dificil pentru câțiva indici majori de pe piețele financiare. Profiturile anului trecut ar fi contribuit cu siguranță la compensarea pierderilor din 2018. Anii următori au avut succes, cu toate acestea, priceperea dow jones între 2019 și 2020 sunt destul de remarcabile.

În ciuda pandemiei coronavirusului cu devastarea sa, indicele a ridicat capul și a obținut cifre mai pozitive. În același sens, anul 2021 arată destul de bine pentru investiții.

Oportunitățile se înmulțesc, indiferent de stilul investițional de pe indexul american 30.

DJIA – Prețul Dow Jones comparativ cu alți indici

Date istorice Dow Jones – Clasament DJI30

 • Creștere în ultimii 10 ani: 185,91%
 • Creștere în ultimii 5 ani: 100,89%
 • Rata de creștere în ultimii 3 ani: 41,81%
 • Creștere în ultimele 3 luni: 4,12%
 • Valoare de bază: 40,94 puncte
 • Valoarea indicelui curent: 34.833,84 puncte
 • Minima istorică: 28,98
 • Cel mai înalt istoric: 35.000.

Chiar dacă datele de creștere ale indicelui arată cel mai bine, Dow Jones a cunoscut perioade destul de întunecate. Acestea încep imediat după constituirea sa cu minimul său istoric. Chiar dacă putem observa o creștere impresionantă, au existat momente de căderi puternice.

Dow Jones este cel mai vechi indice bursier din lume. Dow Jones a fost cel mai important indice bursier din lume timp de câțiva ani înainte de a fi detronat în 1957 de S&P 500 .

Compoziția Dow Jones – Lista principalelor companii ale DJI30

 

COMPANII SIMBOLURI CLASIFICAREA SECTORULUI GREUTATE ÎN INDICE%
3M MMM Chimie, electronică și întreținere 6.52
American Express AXP Servicii financiare 2,63
măr AAPL Tehnologie 4,96
Boeing BA Aeronautică și aerospațială 9.18
Omidă PISICĂ Echipament de constructie 4.24
Chevron CVX Ulei 3.20
Cisco Systems CSCO Rețele 1.26
Coca-Cola KO Băuturi și alimente 1.22
DuPont DD Chimie 1,92
ExxonMobil XOM Ulei 2,05
General Electric DA Electronică, servicii financiare 0,40
Goldman Sachs GS Finanţa 7.35
IBM IBM Hardware, software și servicii pentru computer 4.40
Intel INTC Microprocesoare 1,44
Johnson & Johnson JNJ Farmac 3,68
JPMorgan Chase JPM Servicii financiare 3.20
McDonalds MCD Fast food 4.40
Merck MRK Farmacie 1,52
Microsoft MSFT Software 2,61
Nike DE Echipamente sportive și îmbrăcăminte 1,84
Pfizer PFE Farmacie 1,01
Procter & Gamble PG Bunuri de larg consum 2.20
The Home Depot HD Aranjament 4,93
Călători TRV Asigurare 3,88
United Technologies UTX Conglomerat 3.60
United Health Group UNH Aerospațial, apărare 6.27
Verizon VZ Telecomunicații 1,35
Visa V Bănci 3.41
Walmart WMT Suprafețe mari 2,50
Walt Disney DIS Divertisment 3.45

Indicele bursier american este format din 30 de companii americane. Aceste companii nu au fost întotdeauna acolo, unele au ieșit și altele au intrat. Cel mai vechi din această listă este electricul general, a fost acolo din 1907.

La început erau 12 companii, astăzi numără 30 de companii mari.

Prognoza Dow Jones – Ce perspectivă pentru viitor?

Mișcarea dow Jones lasă comercianții foarte incerti. Tendința actuală a prețurilor nu este încă clar definită, astfel încât investițiile pe termen scurt sunt puțin probabil. De aceea, mai multe analize recomandă o pauză pe termen scurt.

Pe termen lung, prognozele sunt puțin mai clare. Tendința generală este optimistă, astfel încât traderul urmează tendința ca de obicei. Anunțul Fed despre posibilitatea revizuirii ratelor dobânzilor rămâne principalul motiv pentru care prețurile se consolidează pe termen scurt.

Deși șansele sunt mici, Dow Jones poate totuși să scadă. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că o inversare a tendințelor pe termen lung rămâne foarte incertă. Și chiar dacă ar trebui să existe o inversare a tendințelor, s-ar confrunta cu o rezistență rigidă.

Tutorial – Cum să tranzacționați Dow Jones?

 1. Având un cont de tranzacționare : această dispoziție a devenit principala dispoziție pentru tranzacționare după ce CFD-urile au intrat în joc. Deschiderea unui cont la un broker este destul de simplă, procesul vă va dura doar câteva minute. Puteți face acest lucru cu un broker la alegere, vă recomandăm Libertex sau Vantage FX. Acești brokeri oferă cele mai bune condiții de tranzacționare în Franța. Vi se va solicita să furnizați documente de identitate și să vă dovediți adresa.
 2. Utilizați un terminal de tranzacționare : numit și platformă de tranzacționare, terminalele de tranzacționare sunt puse la dispoziția traderilor de către brokeri. Cele mai frecvente sunt meta trader. Sunt terminale de tranzacționare ergonomice, potrivite pentru începători și profesioniști. Meta trader este utilizat de o mare majoritate a comercianților și a brokerilor. Manevrarea sa este destul de simplă și rapidă.
 3. Analizați graficele și configurați corect pozițiile : managementul financiar și managementul riscurilor sunt o condiție prealabilă pentru tranzacționarea CFD-urilor. Este important să maturizați corect analizele, să calculați stop loss-ul și să profitați, să aveți un management financiar bun. Când vă conectați la platforma dvs. și ați ales indexul pe care tranzacționați, efectuați o analiză grafică și tehnică a prețurilor înainte de a începe.

Tranzacționarea Dow Jones se face fie cu ETF-uri, acțiuni sau CFD-uri. Nu este posibil să cumpărați și să dețineți un indice, cum ar fi o acțiune sau o obligațiune corporativă. Acest lucru se datorează faptului că un stoc nu este un instrument financiar tangibil. Pentru a face acest lucru, este, prin urmare, necesar să utilizați CFD-uri în principal.

Dow Jones Trader cu un puternic efect de levier pe Vantage FX

Vantage FX oferă o pârghie consistentă de până la 500: 1. Această soluție își propune să ajute comercianții să deschidă poziții mai mari cu capital redus.

Pârghia reprezintă bani puse la dispoziția traderului de către broker pentru a ajuta la acoperirea pozițiilor mai mari, cu puțin capital. Prin utilizarea efectului de levier pe indicele Dow Jones, comerciantul este, de asemenea, expus unui risc mai mare.

Tranzacționarea pe indicele Dow Jones este o soluție avantajoasă pentru comercianții care fac o analiză bună. Pârghia poate distruge complet un cont dacă este utilizat în mod greșit. Dacă sunteți începător, vă recomandăm să începeți cu pârghii 2: 1. În acest fel, veți avea ocazia să aflați treptat cum funcționează.

Ce este indicele Dow Jones – Definiții DJI 30

Dow Jones este cel mai vechi indice bursier de pe bursa din New York și din lume. Este un indice care urmărește evoluția a 30 de mari companii americane. Acest indice a fost primul indice bursier din lume înainte de a fi retrogradat de Dow Jones.

Dow Jones a fost creat de Charles Dow și Edward Jones. Ambii erau jurnaliști de presă financiară la acea vreme. Indicele este deținut de dow jones index, o companie deținută de grupul CME și de dow jones și companie.

Un indice este o reprezentare numerică a dezvoltării unui grup de companii. Dow Jones reprezintă apoi progresul celor 30 de companii înregistrate acolo.

CFD-uri pe Dow Jones – Definiție și cum funcționează

CFD-urile sunt produse financiare derivate din activele subiacente. CFD înseamnă „ Contract For Difference ” sau „ Contrat pour la difference ” în franceză. Este un stil de tranzacționare bazat pe modificări de tranzacționare a valorii activelor subiacente.

CFD-urile sunt oferite pe Dow Jones pentru a permite investitorilor mici să tranzacționeze pe index fără a deține unul. Este un activ financiar foarte răspândit și mai ales foarte prezent în rândul brokerilor.

CFD-urile Dow Jones reprezintă apoi evoluția indicelui pe piețele financiare. Trebuie remarcat faptul că indicele Dow Jones nu este în sine un instrument tangibil. Apoi, este posibil să investiți în acesta numai prin CFD-uri, ETF-uri sau prin cumpărarea acțiunilor sale.

Comentează comerciantul Dow Jones?

Pentru a tranzacționa Dow Jones, trebuie să deschideți un cont de tranzacționare la un broker la alegere, să faceți un prim depozit de fonduri acolo și să începeți tranzacționarea. Brokerul acționează ca intermediar între comerciant și piețele financiare. Ei execută ordine și acționează ca administratori pentru fondurile depuse.

Brokerul poate fi bancherul sau alte case de brokeraj. Odată ce deschideți un cont la un broker, acesta vă oferă acces direct la piețele financiare. În acest fel, vă puteți monitoriza cu ușurință pozițiile și puteți vedea diferitele oportunități de tranzacționare.

Cum funcționează Dow Jones?

Dow Jones, NASDAQ și S&P 500 sunt indicii pieței bursiere americane. Performanța acestora pe piețele financiare reflectă evoluția diferitelor sectoare, precum și creșterea sau declinul pieței globale.

În ciuda numărului limitat de afaceri Dow Jones, este considerat barometrul piețelor financiare. Este reprezentarea celor mai mari și mai influente 30 de companii de pe piață.

Pentru a tranzacționa Dow Jones, fie trebuie să o faceți cu CFD-uri, fie să cumpărați acțiuni ale companiilor Dow Jones, fie să investiți în ETF-uri.

CFD-urile sunt în continuare cel mai bun mod de a investi în Dow Jones, astfel puteți utiliza efectul de levier. Vantage FX oferă o pârghie bună pentru tranzacționarea CFD-urilor.

Clasificare Companii emblematice Dow Jones

Companiile Dow Jones pot avea mai multe clasificări. Putem vorbi despre clasificarea în funcție de volatilitate și clasificarea în funcție de capitalizarea pieței. Volatilitatea unui indice sau a unei cote de piață este foarte importantă și este important pentru comerciant să cunoască activele volatile ale pieței.

1. Clasificare în funcție de capitalizarea pieței

Acesta este topul companiilor Dow Jones și al capitalizării lor pe piață în 2020.

 • Microsoft : 1.428 miliarde dolari;
 • Apple : 1.400 miliarde USD;
 • Visa : 449,3 miliarde USD;
 • JPMorgan : 423 miliarde dolari;
 • Johnson & Johnson : 398,6 miliarde USD;
 • Walmart : 330,4 miliarde de dolari.

2. Clasificare în funcție de volatilitate

Dacă doriți să investiți în acțiuni Dow Jones, este important să știți care sunt cele mai volatile. Puteți avea aici clasificarea celor mai volatile 5 companii ale dow jones.

 • 3M;
 • American Express;
 • Măr ;
 • Boeing;
 • Omidă.

Dow Jones For Beginners – DJIA sau DJI 30?

Dacă sunteți interesat de acest lucru, înseamnă pur și simplu că sunteți nou în tranzacționare sau doriți să vă faceți o idee concretă în această privință. Într-un mod simplu, Dow Jones oferă raportul de progres al companiilor listate acolo. Dow Jones este reprezentarea numerică a celor mai mari 30 de companii din America.

Dow Jones este un activ financiar care poate fi tranzacționat în diferite moduri. Cel mai comun mod de tranzacționare pe Dow Jones este tranzacționarea prin CFD-uri. În acest tip de tranzacționare, nu cumpărați active corporale, pur și simplu pariați pe modificări ale valorii Dow Jones pe piața de valori.

Indicele este prezentat sub mai multe nume, în funcție de brokerul cu care doriți să investiți în Dow Jones. Veți vedea adesea DJIA , DJI 30 sau US 30 , este același indiciu.

Listă index Dow Jones – Listă bursă Wall Street

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!