duminică, mai 26, 2024
Trading.roCriptomonedeRipple Criptomonede Recenzii - Ripple Are Viitor?

Ripple Criptomonede Recenzii – Ripple Are Viitor?

Ripple este una dintre criptomonedele care generează multă lăcomie pe piața financiară digitală. Găsiți toate informațiile despre evoluția prețului XRP în acest articol, precum și cele mai recente previziuni și sfaturi pentru a investi cu încredere în această monedă virtuală.

Recenzii Ripple Astăzi

Notificare Ripple : Prețul Ripple este puternic afectat de fluctuația prețului Bitcoin. Criza coronavirusului a provocat o raliu pe piața XRP la începutul anului 2021. Dar, în rest, piața a cunoscut o tendință descendentă înainte de stabilizarea prețului său. Acest lucru nu împiedică investitorii să continue să aibă încredere în această criptomonedă. 

Preț Ripple în Timp Real – Diagramă și Recenzii Ripple


Descoperiți graficul de preț al perechii XRP / EUR în timp real. Putem vizualiza pe această curbă menținerea prețului Ripple după tendința descendentă care a început în mai 2021.

XRP EUR Recenzii de Preț

Recenzie Ripple – Înșelătorie sau Nu?

Prețul Ripple a crescut în ultimii ani. O creștere care nu a trecut neobservată de escroci. Persoanele rău intenționate au profitat de performanța criptomonedei în noiembrie 2020 și de airdrop-ul deținătorilor activului pentru a-și angaja pachetul.

După cum sa observat deja, escrocii au folosit mai multe canale pentru a conduce potențialele victime la complotul lor. Unul dintre cele mai importante a fost un e-mail trimis presupus de Ripple. Mesajul a informat utilizatorii despre ajutorul pentru cei mai puțin norocoși să-i treacă în timpul crizei. Potrivit escrocilor, compania Ripple ar fi cheltuit peste 5 miliarde de XRP pentru a-și duce la bun sfârșit inițiativa. 

De asemenea, a fost trimis un link de redirecționare către pretinsul site oficial al companiei. Au avut grijă să creeze un site care să arate la fel ca și compania. Scopul acestei înșelăciuni a fost de a colecta informații personale de la utilizatori. 

Informat, Ripple a emis un comunicat de presă denunțând această înșelătorie. 

Top 5 Cele Mai Bune Site-uri Pentru a Tranzacționa Ripple

Din motive de securitate, fiabilitate și eficiență, este esențial să alegeți cu atenție site-ul dvs. de tranzacționare atunci când doriți să investiți într-o monedă digitală. Iată 5 platforme de înaltă calitate pe care le puteți tranzacționa cu încredere în Ripple:

eToro

eToro este unul dintre pionierii în tranzacționarea copiilor și a tranzacțiilor sociale. Lansat în 2007, acest broker are birouri în Regatul Unit, Cipru, Israel și este prezent în 140 de state.

Acest broker și-a construit o reputație excelentă datorită platformei sale de investiții sociale. Inovator și eficient, acesta din urmă oferă în special posibilitatea novicilor de a tranzacționa mai ușor copiind direct tranzacțiile comercianților informați. eToro permite clienților săi să tranzacționeze acțiuni, criptomonede, mărfuri, valute și multe alte produse etc.

Indiferent dacă doriți să vă implicați în investiții Ripple sau doriți să învățați strategii de la traderi experimentați, eToro ar putea fi o modalitate excelentă de a vă extinde cunoștințele și de a vă diversifica investițiile.

Beneficii

 •         Platforma de tranzacționare socială
 •         O mare varietate de active și produse financiare
 •         Tranzacționează cu ușurință criptomonede

Dezavantaje

 •         Taxe de tranzacționare puțin mai mari decât cele percepute de alți concurenți
 •         Selecție limitată de criptomonede.

Libertex

Funcționând din 1997, grupul Libertex, reglementat de CySEC, este un brand internațional de încredere. Acest broker online are mai mult de 20 de ani de experiență în piețele financiare și comerțul electronic. Libertex servește clienți din peste 120 de țări din întreaga lume și a primit până în prezent peste 100 de premii internaționale. 

Fiecare client Libertex este tratat cu grijă, iar brokerul oferă o varietate de platforme rapide, fiabile și de ultimă generație pentru a alege. Această aplicație puternică de tranzacționare online a fost special concepută pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare. 

Fie că sunteți începător sau comerciant profesionist, Libertex are instrumente de calitate care vă ajută să tranzacționați peste 250 de instrumente: indici de tranzacționare, criptomonede, acțiuni, mărfuri, perechi valutare și multe altele. ‘Alte instrumente … 

Beneficii

 •         Disponibil în 120 de țări
 •         Peste 2 milioane de utilizatori
 •         Experiență extinsă pe piața financiară

Dezavantaje

 •         Unele metode de plată implică taxe de facturare

capital.com

Capital.com este o firmă internațională de brokeraj CFD care operează din filiale situate în Marea Britanie, Cipru și Belarus. Are peste 2 milioane de utilizatori. 

Cu mai mult de 3.000 de active în diferite sectoare, acest broker online oferă perspective largi și interesante de investiții pentru toate tipurile de comercianți. Acest broker se adresează, de asemenea, clienților instituționali, prin divizia sa Prime Capital, sugerând un fond mare de lichidități. Cu toate acestea, Capital.com oferă doar o platformă de tranzacționare exclusivă. 

Cu toate acestea, noii traderi au acces la Investmate, platforma educațională Capital.com. În cele din urmă, Capital.com este un mediu de tranzacționare sigur și transparent, unde 71,2% dintre comercianți își gestionează portofoliile cu pierderi, o medie cu mult sub cea a sectorului.

Beneficii

 •         Taxe competitive
 •         Serviciu client excelent
 •         Experiență foarte bună de deschidere a contului

Dezavantaje

 •         Portofoliu limitat de produse
 •         Absențele anumitor valute
 •         Nicio alertă cu privire la tendințele prețurilor pe pagina oficială

kraken

Fondată în iulie 2011 de Jesse Powell și lansată doi ani mai târziu în 2013, Kraken este un schimb de criptomonede cu sediul în San Francisco, California, în Statele Unite. Este unul dintre cele mai mari și mai vechi site-uri de tranzacționare criptografică de pe piața DeFi. Compania a strâns 118 milioane de dolari în finanțare inițială.

Kraken vă permite să tranzacționați monede fiat precum Euro, USD, dolar canadian și GBP în criptomonede. De asemenea, puteți tranzacționa criptos unul cu celălalt. Acest broker online oferă peste 50 de valute digitale pentru tranzacționare și tranzacționare în siguranță pe internet.

Beneficii

 •         Una dintre cele mai sigure platforme de tranzacționare
 •         Caracteristici avansate de tranzacționare
 •         O gamă largă de criptomonede
 •         Taxe competitive

Dezavantaje

 •         Neadecvat pentru începători
 •         Cont de pornire limitat
 •         Serviciul pentru clienți puțin limitat.

Coinbase

Coinbase este unul dintre cele mai mari site-uri de schimb de criptomonede din lume, cu peste 43 de milioane de utilizatori verificați în peste 100 de țări.

Există 43 de criptomonede disponibile pentru tranzacționare pe Coinbase, de la Bitcoin și alte criptomonede majore la unele monede digitale mai puțin populare și mai noi. Este una dintre cele mai largi selecții dintre cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor.

Coinbase are, de asemenea, o aplicație mobilă ușor de utilizat și extrem de funcțională, care permite clienților săi să cumpere, să vândă și să gestioneze criptomonedele lor oriunde s-ar afla. O pot face în deplină siguranță și ușurință în utilizare datorită instrumentelor sale puternice și eficiente de tranzacționare.

Dacă doriți doar să cumpărați și să vindeți monede digitale, instrumentul standard de tranzacționare Coinbase vă va fi suficient. Pe de altă parte, cei mai activi traderi au la dispoziție un instrument mai puternic, Coinbase Pro , care le permite să facă mai multe lucruri în același timp: tranzacționează și plasează comenzi mai repede, consultă în timp real cărțile de comenzi., Utilizarea instrumente grafice etc.

Beneficii

 •         Selecție largă de criptomonede
 •         Aplicație mobilă excelentă
 •         Cardul de debit Coinbase oferit pentru a cheltui criptomonede oriunde se acceptă Visa
 •         Instrument puternic de tranzacționare

Dezavantaje

 •         Taxe destul de mari la achiziții mici

Ar Trebui Să Ne Așteptăm La o Explozie Ripple în 2030? Înștiințare

Ripple a cunoscut o creștere puternică în ultimele luni. Într-adevăr, după ce a început timid anul cu o valoare estimată a prețului XRP de 0,22 dolari, acesta se ridică la aproximativ 0,9531 dolari, sau aproximativ 0,79 euro începând cu această scriere. 

Unică, această criptomonedă este atât o platformă de plată, cât și o monedă nativă care servește ca rețea globală de plăți pentru infrastructura bancară. Ripple s-a poziționat cu succes ca o criptă sigură și scalabilă pe piață, cu caracteristicile sale excelente.

Mulți investitori și instituții au arătat un interes puternic pentru XRP. Prezent în 40 de țări, Ripple a semnat, de asemenea, peste 300 de parteneriate bancare și de infrastructură. În cele din urmă și având în vedere toate acestea, da, toate ingredientele par să fie acolo pentru a asista la o explozie a prețului XRP în următoarele zile, luni sau ani.

Investiți în Ripple – o Idee Bună sau Proastă? Înștiințare

Pe lângă faptul că prezintă o bună curbă de creștere, XRP asigură prin liderii săi care pretind mai multe parteneriate cu nume mari pe piața bancară și financiară, precum Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain etc.

În plus, XRP este o alternativă la rețeaua SWIFT pentru mai multe instituții financiare. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că există ambiție la Ripple. Orice lucru care trezește în special interesul investitorilor

Fie că sunteți începător sau expert în tranzacționare, Ripple este în prezent una dintre cele mai bune investiții pentru dvs. în industria DeFi.

Ripple Pentru Începători – Recenzii

Ripple este o opțiune foarte bună pentru comercianții începători. Pe lângă faptul că este ușor de utilizat, această monedă digitală pare să fie mai eficientă și mai rapidă decât alte criptomonede. Cel mai bun dintre toate, vă oferă o gamă variată de aplicații pentru a tranzacționa eficient și cu încredere tranzacționarea online și micro-plăți.

Expert sau novice, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a tranzacționa sau de a investi în mai mult de o sută de piețe financiare și bursiere din întreaga lume și care nu sunt afiliate cu XRP.

Este Posibil Să Se Prezică Prețul Ripple?

Este destul de posibil. Dar pentru a ajunge la o predicție mai mult sau mai puțin exactă, este important să înțelegem mai întâi schimbările proiectate de această ofertă. Aceasta este ceea ce va face posibilă în special calcularea corectă a pragului pentru capitalizarea de piață viitoare a prețului XRP și, prin urmare, prezicerea mai bună a prețului acestuia pe anumite perioade.

Concret, datele privind volumul tranzacțiilor acestei criptare vor face posibilă evaluarea puterii sale generale, furnizarea elementelor pentru o estimare a prețului XRP destul de precisă și prezicerea oricăror modificări ale cererii și ofertei. Preț.

Cumpărați Ripple Chez eToro

eToro este un site de tranzacționare rapid și eficient. În plus, este echipat cu caracteristici atât puternice cât și simple pentru o utilizare intuitivă și ușoară. Pentru a cumpăra jetoane XRP de pe eToro, pur și simplu urmați acești trei pași:

1. Deschideți un cont cu eToro  

Pentru a vă deschide contul eToro, trebuie mai întâi să accesați pagina sa oficială. Odată ce sunteți acolo, faceți clic pe meniul verde „Înscrieți-vă acum” din partea de sus a site-ului și veți fi direcționat către formularul de înregistrare online. Crearea contului se realizează în 2 etape.

În primul pas, va trebui să introduceți, printre altele, o adresă de e-mail, o parolă și un nume de utilizator, apoi să acceptați condițiile generale de utilizare a eToro, precum și politica sa de confidențialitate.

Al doilea pas este cel al validării contului dvs. În timpul acestuia, vi se vor cere mai multe detalii despre profilul dvs. (nume, reședință, adresă, număr de telefon etc.) și să răspundeți la un chestionar eToro în conformitate cu protocolul KYC.

După acești doi pași, tot ce trebuie să faceți este să vă verificați contul prin trimiterea unui document de identitate valid și a unei dovezi de adresă datate mai puțin de 3 luni echipei eToro.

2. Fonduri de depozit  

După crearea contului, trebuie să faceți o primă depunere acolo înainte de a putea tranzacționa ceva. Pentru a face acest lucru, accesați pagina principală a acestuia și faceți clic pe fila albastră „Fonduri de depozit” din partea de jos. Această acțiune vă va duce la o altă fereastră în care va trebui să specificați următoarele informații:

ü Suma pe care doriți să o depuneți în contul dvs., știind că minimul solicitat de acest broker este de 200 euro / dolari. 

ü Moneda și metoda de plată utilizate pentru efectuarea depozitului 

eToro acceptă mai multe valute și metode de plată.

3. Cumpărați Ripples  

Odată ce v-ați finanțat contul, puteți achiziționa acum jetoanele XRP. Brokerul eToro vă oferă două soluții pentru a investi în acest activ.

În primul caz, odată ce v-ați conectat la contul dvs., introduceți numele acestui cripto (Ripple) sau acronimul acestuia (XRP) în motorul de căutare al interfeței principale. Când apare Ripple, faceți clic pe el, apoi pe investiți și apoi pe cumpărați.

În al doilea caz, faceți clic pe meniul „Piețe” vizibil pe pagina principală a contului dvs., apoi pe fila „Cryptos” pentru a găsi moneda dvs. digitală. Apoi faceți același lucru ca și în primul caz pentru a obține Ripples.

De ce se face cu eToro?

În general, eToro oferă multe avantaje pentru tranzacționarea criptomonedelor.

a- De ce este bine să investești cu eToro?  

După cum am menționat mai sus, eToro este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare din lume. Este unul dintre cele mai sigure și mai sigure pentru comercianții de toate nivelurile de calificare. În plus, acest broker online oferă o listă largă de active pe mai multe piețe financiare și bursiere.

eToro oferă în cele din urmă un număr mare de criptomonede în care puteți investi. Acesta este cazul, de exemplu: Bitcoin, Ripple, Cardano, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash, NEO, EOS, Stellar, TRON, Binance Coin, ZCASH, Chainlink, Tezos, Compound, Uniswap, Dogecoin, Aave, YFI. ..

b- Brokerul este reglementat și sigur 

Pe eToro nu riscați să vi se fure jetoanele XRP. Aveți de-a face cu un site sigur și sigur. Mult mai mult, eToro este o companie înregistrată sub jurisdicția UE în Cipru și Marea Britanie. Acest lucru îi conferă o mare credibilitate și arată mai ales că funcționează în strictă conformitate cu legislația europeană. eToro este reglementat și supravegheat de două autorități financiare de renume mondial: Financial Conduct Authority din Regatul Unit și Securities and Exchange Commission din Cipru.

c- Brokerul are întotdeauna lichidități disponibile  

eToro se prezintă ca unul dintre principalii brokeri în ceea ce privește disponibilitatea fondurilor pe platforma sa. Aceasta prezintă un mediu de tranzacționare senin și optimizat, care atrage mulți investitori și, prin urmare, întotdeauna mai mult capital la dispoziția sa.

În plus, eToro nu impune limite de retragere zilnice. Spre deosebire de ceea ce se face pe majoritatea site-urilor de cripto-tranzacționare, în calitate de client eToro, puteți retrage zilnic oricâți bani doriți din contul dvs., indiferent de moneda utilizată, atâta timp cât este acceptată de acest broker.

Pentru a efectua o retragere eToro, accesați contul dvs. și faceți clic pe „Retragere fonduri” în partea de jos a paginii principale, apoi indicați suma pe care doriți să o retrageți, precum și metoda de plată și moneda de utilizat.

În ceea ce privește metodele de plată, vă puteți efectua retragerile pe eToro prin card de credit (Visa, MasterCard), prin transfer bancar sau utilizând Paypal. eToro reține un comision de 5 euro / dolari pentru toate retragerile de peste 30 de euro / dolari. În cele din urmă, cererile de retragere sunt, în general, procesate în termen de 24 de ore pe această platformă.

Vindeți Ripple cu eToro – Recenzii

Pentru a vinde jetoane XRP, conectați-vă la contul dvs. eToro și urmați pur și simplu aceeași procedură ca și achiziția. Cu excepția faptului că, după ce ați făcut clic pe „Invest”, selectați opțiunea „Vânzare”, apoi ajustați diferiții parametri pentru a vinde Ripples.

Ce Este Ripple? Înștiințare

Ripple este atât o criptomonedă, cât și o platformă de schimb și transfer valutar peer-to-peer (RippleNet). Platforma în sine este un protocol open source, conceput pentru a permite tranzacții rapide și ieftine între utilizatori. Toate tipurile de monede pot fi tranzacționate pe această platformă, indiferent dacă este vorba de monede fiat precum euro, dolar și lira sterlină sau monede digitale.

Ripple are, de asemenea, propriul simbol JRP pe care îl puteți utiliza pe site-ul lor. Mai mult, poate fi schimbat cu orice activ digital sau valută. Cu toate acestea, utilizarea XRP este independentă de rețeaua Ripple. Acest lucru se datorează faptului că o parte nu trebuie să dețină XRP pentru a transfera valute. 

Ai înțeles, valoarea Ripple nu se află în simbolul XRP, ci în rețea și capacitatea sa de a transfera rapid active în întreaga lume. Rețeaua funcționează ca un concurent la sistemele de plăți existente, cum ar fi Western Union și Swift. Eu

Ripple a fost creat pentru a facilita o varietate de transferuri. Nu intenționează să înlocuiască metodele de plată existente, darămite să fie un concurent direct al monedelor fiat, așa cum fac și alte criptomonede precum bitcoin.

Ce Rentabilitate a Investiției Am Fi Putut Spera Investind în Ultimii 5 Ani?

2021

2021 tinde să apară ca un an de creștere a valorii pentru Ripple. Acest lucru este clar perceptibil prin prețul său, care este în prezent de aproximativ 0,80 euro, și acest lucru într-un context în care am observat o anumită stabilitate a acestei tendințe ascendente de câteva luni deja, în ciuda disputelor dintre acesta și SEC.

Un lucru este sigur, rezultatul litigiilor va oferi o viziune mai bună asupra valorii prețului acestei cripte cu adevărat în viitor.

2020

Valoarea simbolului XRP în 2020 va fi fost puternic influențată de fluctuațiile și tendințele de pe piața financiară digitală. Nu a fost mai ales anul potrivit pentru a face o investiție profitabilă, cu un preț care cochetează în jur de 30 de cenți de euro și care avea să experimenteze chiar o scădere amețitoare la începutul crizei Covid19.

La mijlocul lunii martie, valoarea unui XRP era atunci de 0,13 cenți de euro. Această valoare va crește apoi la peste 0,50 euro în noiembrie, în urma unui raliu Ripple, înainte de a recidiva drastic. În decembrie, tokenul va merge chiar până la pierderea a 50% din valoare înainte de a încheia anul la un nivel mai mult sau mai puțin acceptabil pentru investitori de 0,35 euro.

2019

Ripple va începe anul 2019 cu o valoare în creștere. După închiderea timidă a anului 2018, prețul său va recâștiga 25% din valoarea sa în termen de cinci luni. 1 jeton XRP costă apoi 0,40 euro. Dar acest vânt favorabil de a investi în Ripple nu va dura mult, deoarece prețul acestei monede va cunoaște o perioadă foarte lungă de declin, cu o valoare de doar 0,17 euro până la sfârșitul anului.

2018

După ce a experimentat o perioadă bună de ascensiune la sfârșitul anului 2017, Ripple va continua în același sens la începutul anului 2018. Pe 2 ianuarie, valoarea sa se apropie de 2 euro, de exemplu. Departe de a se opri acolo, prețul unui jeton XRP atinge un prag istoric de 2,82 euro 5 zile mai târziu, adică pe 7 ianuarie.

Cu cât această creștere a fost spectaculoasă, la fel va fi și scăderea valorii bursiere a Ripple. Jetonul XRP își va pierde peste 60% din valoare la jumătatea lunii ianuarie. Dacă se tranzacționează la 1 euro în această perioadă, merită doar 40 de cenți de euro la începutul lunii aprilie, comparativ cu 70 de cenți la sfârșitul acestei luni.

Prețul XRP va începe astfel o creștere treptată și ușoară, care va ridica valoarea sa la 0,30 euro la sfârșitul anului.

2017

2017 marchează anul în care Ripple a decolat cu adevărat. După ce a început foarte bine la sfârșitul lunii martie, prețul XRP este în valoare de 0,36 euro în luna mai. Lui Crypto i se promite un viitor luminos. Cu toate acestea, va urma o perioadă de tensiune care va duce la o scădere a prețului simbolului XRP la doar 0,15 euro.

Dar vântul rău va trece rapid și observăm o progresie interesantă a Ripple în decembrie. De acum înainte, valoarea sa de piață pe piețe este estimată la 0, 20 euro; iar la sfârșitul anului (în special pe 26 decembrie), tokenul XRP este chiar schimbat cu 1 euro. Ceea ce nu era deloc rău pentru investitori în acel moment.

Cum Functioneazã?

Trebuie remarcat de la bun început că Ripple nu funcționează ca alte criptomonede. În general, se bazează pe un protocol care facilitează transferul rapid de fonduri la nivel internațional.

Funcționarea Ripple este în mod concret declinată în 3 etape:

Pasul 1: o persoană trimite fonduri în moneda la alegerea sa către un destinatar prin intermediul unei bănci.

Pasul 2: această bancă convertește moneda utilizată pentru a trimite banii în Ripple. După aceea, transferă jetoanele XRP astfel obținute către o instituție financiară din țara în care se află destinatarul.

Pasul 3: banca destinatarului convertește Ripples în moneda locală înainte de a le transfera destinatarului care este beneficiarul.

Acest lucru face posibilă înțelegerea în special a faptului că Ripple funcționează exclusiv cu servere independente. Astfel, utilizatorii săi își gestionează singuri propriile tranzacții. Atât validatorii, cât și băncile au rolul de a aproba procedura în diferitele sale etape în mod consensual.

Prin urmare, Ripple funcționează ca un bloc de rețele al căror sistem și mecanisme diferite nu au nimic de-a face cu cele ale Bitcoin. Utilizatorii nu trebuie să efectueze calcule pentru a efectua diferite operații XRP.

Investiția Ripple – Pentru Cine? Înștiințare

Investiția în criptomonede în general nu este limitată la o singură categorie de persoane. În caz contrar, atât Ripple, cât și experții în finanțe și bursă (companii, instituții, profesioniști) și persoane fizice pot investi. Cu toate acestea, dacă sunteți începător sau laic, vă sfătuim să vă instruiți și să fiți bine informați despre tranzacționarea online în prealabil.

Capitalizarea de Piață / Volumul Tranzacțiilor Ripple și Locul în Care Se Încadrează în Lista de Criptare

Capitalizare de piață

Ripple a strâns 100 de miliarde de jetoane când XRP a fost lansat în acel moment. 20% din această sumă fiind rezervată direct fondatorilor săi. Și începând de astăzi, există doar 45 de miliarde de jetoane XRP care circulă pe piața criptografică.

Potrivit unora, Ripple deține chiar în jur de 60% din jetoanele XRP în prezent. Amintiți-vă că, dacă acest lucru este adevărat, atunci un risc serios ar putea cântări asupra prețului acestei monede digitale. Într-adevăr, deținerea de către o minoritate a părții principale a capitalizării unui activ este întotdeauna problematică, deoarece acest lucru înseamnă că acesta (minoritatea) poate influența prețul acestui activ.

Dacă, de exemplu, Ripple decide să vândă majoritatea XRP în posesia sa, ar fi un dezastru pentru prețul acestui simbol. În scopul evitării unui astfel de scenariu, Ripple a decis probabil să stocheze și să blocheze practic toate activele sale în blockchain. În plus, el a implementat sistemul „ cont escrow ”, pentru a se asigura că există doar o mică parte care poate fi deblocată în fiecare lună.

Volumul tranzacțiilor Ripple și unde se încadrează în lista de criptare

XRP are în prezent puțin peste 45,4 miliarde de jetoane în circulație, în timp ce oferta sa totală este de 100 de miliarde de jetoane XRP.

Trebuie menționat, totuși, că Ripple deținea inițial 55 de miliarde de jetoane XRP, cu posibilitatea de a vinde 1 miliard în fiecare lună.

În ciuda dificultăților cu Comisia pentru valori mobiliare (SEC) care i-ar putea periclita serios viitorul, Ripple continuă să se impună ca un proiect solid. Acest lucru merită în mod special pentru a fi clasat în top 10 dintre cele mai bune criptos în ceea ce privește evaluarea bursieră. Ocupă în special locul al treilea în prezent.

Investiți în Ripple – Sfaturi

La fel ca în cazul oricărei investiții, este întotdeauna esențial să luați câteva sfaturi înainte de a începe. Acesta este un mod minunat de a cere puncte de vedere informate și, mai presus de toate, de a limita posibilele erori cât mai mult posibil.

Iată 5 sfaturi de aplicat dacă doriți să cumpărați cripto-uri precum Ripple:

Urmăriți știrile despre Ripple și cele despre cripto-valute în general: tendințe și evoluții pe piețele DeFi, știri despre disputa dintre Ripple și SEC …

 •         Investiți doar bani pe care vă puteți permite să îi pierdeți. Aceasta este regula de aur pentru orice investiție. Într-adevăr, active precum cea a simbolului XRP sunt, în general, foarte riscante.
 •         Diversificați-vă investițiile. Aceasta este o regulă de bază a investiției care are ca scop minimizarea riscurilor potențiale. Banii pe care intenționați să-i investiți, puneți doar o parte din aceștia pe Ripple, iar restul îi folosiți pentru investiții în alte active.
 •         Exersați în prealabil folosind conturile demo ale site-urilor de tranzacționare. Acest sfat este valabil mai ales pentru începători și laici. Majoritatea site-urilor de tranzacționare permit clienților potențiali să creeze un cont demonstrativ pentru a testa caracteristicile pe care le oferă. Puteți profita de ocazie pentru a testa eficiența strategiilor de tranzacționare implementate de aceștia.
 •         Nu lăsați niciodată emoțiile să obțină cele mai bune dintre voi. Investiția dvs. trebuie să fie condusă de o viziune, mai ales atunci când alegeți să investiți pe termen mediu sau lung. Trebuie să aveți o strategie bună la bază și să evitați panica atunci când există fluctuații mari pe piețe, indiferent dacă sunt urcatoare sau alcista.

0 commission RO V2

Tabelele de Comparare a Taxelor Ripple – Recenzii

Top 5 cele mai bune site-uri Taxe XRP
 

Libertex

 

 

1,0%

 

Capital.com

 

 

0,014%

 

eToro

 

 

2,45%

Kraken 0,02%
 

Coinbase

 

 

1%

Unde Puteți Cumpăra Ripple cu Pârghie și De Unde Fără – Recenzii

Tranzacționarea pârghiei este atât puternică, cât și riscantă. Puternic, deoarece această opțiune vă permite să acoperiți investiția dvs. Ripple mobilizând doar o parte din costul global al poziției dvs. Riscos, în măsura în care posibilele pierderi pot depăși suma inițială a investiției, în funcție de tipul de cont utilizat.

Pe de altă parte, puteți cumpăra sau vinde jetoanele XRP fără pârghie sau scurt. Este un model în care valoarea poziției dvs. crește automat ori de câte ori valoarea Ripple față de dolar scade. Pe de altă parte, înregistrați pierderi dacă crește valoarea Ripple.

Puteți cumpăra cu pârghie pe …

 •         Libertex
 •         Capital.com
 •         eToro

… Și fără pârghie pe:

 •         Coinbase
 •         Kraken
 •         Binance etc.

Alec_Stocks_RO

Care Este Strategia Potrivită Pentru a Deține Ripple? Înștiințare

Există mai multe moduri de a investi în jetoane XRP. Puteți face acest lucru pe termen lung, acum sau pe termen foarte scurt.

Pe termen lung – opinie

Aceasta este o strategie de investiții Ripple care ar putea fi mai potrivită dacă nu aveți experiență în tranzacționarea criptomonedelor. Vă oferă timp să studiați bine piețele, să identificați setul de fenomene care pot influența diferitele fluctuații ale activelor și criptelor și, în cele din urmă, să învățați din greșelile dvs.

Cumpărați pentru 2021 – recenzii

Cumpărați în 2021, de ce nu? Prețul unui token XRP este în prezent de aproximativ 0,8 euro, ceea ce ar putea fi foarte potrivit pentru investitorii pasivi. Valoarea acestei monede digitale a avut tendința de a crește constant de câteva luni, ceea ce este liniștitor.

În plus, odată cu controlul treptat al actualei crize a sănătății și, în special, a deconfințărilor treptate inițiate în majoritatea țărilor, economia mondială va putea respira din nou, ceea ce va spori entuziasmul investitorilor.

Termen foarte scurt – notificare

Această strategie este mai mult pentru comercianții pricepuți, care au o vastă experiență pe piețele financiare în general. Într-adevăr, pentru a investi pe termen scurt, este necesar să aveți o cunoaștere excelentă a circuitului cripto-valutar, în special cu privire la procesele de evoluție și volatilitate ale prețurilor acestora.

Ce Portofel Pentru Ripple? Înștiințare

Portofelele Ripple sunt similare portofelelor bitcoin, cu chei sigure care permit tranzacțiile. Ca și în cazul altor portofele criptomonede, există diferite tipuri, inclusiv portofele software (EX: Exodus ) și portofele mobile (Ex: Edge ) disponibile pentru Android și iOS. 

Cu toate acestea, este mai recomandat să stocați Ripples (și alte monede digitale) într-un portofel hardware (de exemplu: Trezor Model T ). Portofelele hardware sunt mult mai sigure, deoarece îți stochează jetoanele offline. 

Cum Să Extrag Cripto cu Acronimul XRP?

Comparativ cu bitcoinul, extragerea de jetoane XRP nu este atât de dificilă pe cât ați putea crede. Tot ce trebuie să faceți este un computer puternic și curat.

Este esențial să aveți o mașină puternică (computer, PC). Un astfel de dispozitiv vă permite să-l exploatați cu mult mai multă eficiență.

Odată ce aveți la dispoziție un computer puternic, nu mai rămâne decât să îl conectați la un software bun de minare pentru a începe să extrageți XRP. Pentru aceasta, recomandăm în special următoarele soluții: CG Miner, Claymore sau Easy

Cum Obțin Ripples?

Există mai multe modalități de a obține Ripples. Vă vom prezenta pe scurt cele mai simple și mai comune opțiuni de mai jos:

Minerit Ripple

Investiți într-o platformă de tranzacționare

Cea mai comună modalitate de a obține jetoane XRP este utilizarea unei platforme de tranzacționare. Încă o dată, recomandăm eToro să facă acest lucru. Este un site de cripto-tranzacționare care are multe avantaje pentru tranzacționarea eficientă și sigură.

Ripple – Pro și Contra – Recenzii

 

Beneficii                 Dezavantaje
Rapid (tranzacții în doar câteva secunde) Majoritatea jetoanelor XRP sunt deținute de Ripple
Mai multe parteneriate cu instituții financiare importante Disputa SEC ridică incertitudini cu privire la viitorul său
Taxe de tranzacție competitive  
Abilitatea de a cumpăra și vinde scurt  
Puternic și sigur  

Despre blockchain-ul Ripple – recenzie

Relația dintre Ripple și tehnologia blockchain este cu adevărat unică. Într-adevăr, Ripple nu oferă strict o soluție blockchain. El deține o criptomonedă, dar nu folosește un blockchain, deci uneori poate fi confuz pentru unii oameni. 

Deoarece nu folosește un blockchain, s-ar putea să vă întrebați cum își verifică Ripple tranzacțiile? Este clar că fără un proces de verificare, această criptare pur și simplu nu ar putea funcționa. În acest scop, Ripple folosește protocolul RPCA, care reprezintă algoritmul de consens al protocolului Ripple

Bazat pe consens, acest protocol Ripple folosește un mecanism care consumă mult mai puțină energie decât blockchain-ul Bitcoin pentru a vă verifica tranzacțiile. Și în conformitate cu ideea de „dovadă a consensului” susținută de Ripple, aceste (tranzacții) sunt validate numai atunci când toți membrii sistemului care intervin în lanțul de operațiuni sunt de acord. Acest protocol garantează o securitate infinită mai bună a rețelei Ripple.

Ce Prognoză / Viitor are Ripple – Recenzii

Datorită volatilității prețurilor și a incertitudinii piețelor, este destul de dificil să se prevadă valoarea Ripple în viitor, în general. Totul depinde de cerere și ofertă, iar datele pot fi extrem de sigure în acest domeniu.

Cu toate acestea, Ripple își face drum și tendința ascendentă a valorii sale de ceva timp a stârnit interes pentru comunitatea de cripto-tranzacționare și chiar și pentru experții DeFi care încearcă să facă câteva predicții mai mult sau mai puțin obiective și credibile cu privire la valoarea simbolul XRP.

Previziunile XRP pentru 2021 conform experților

Ne-a interesat în special predicțiile experților de la Trading Beasts. Potrivit acestora, prețul simbolului XRP va avea variații în timp. În special, există o tendință descendentă a prețului Ripple, care ar trebui să fie între 0,164 euro și 0,255 euro în câteva luni.

Previziunile XRP pentru 2022 conform experților

Analiștii Trading Beasts au analizat, de asemenea, situația prețurilor Ripple anul viitor. Conform concluziilor lor, prețul unui jeton XRP ar trebui să fie în medie între 0,337 euro și 0,411 euro în 2022.

Valoarea Ripple – Cât se poate câștiga cumpărând Ripple?

Ar fi puțin prea ușor să prezinți astfel de figuri într-un mod complet întâmplător. Nimic nu este luat vreodată ca atare în activele financiare și bursiere, mai ales când vine vorba de criptomonede. Cu toate acestea, Ripple se află într-o mare dinamică chiar acum și dacă ești inteligent și priceput, poți câștiga unele dividende investind cu înțelepciune.

Concluzie – Ce Viitor Pentru Ripple?

Este acum un moment bun pentru a începe acest cripto? Adevărul este că nu există niciodată destule momente bune pentru a investi. Totul este o chestiune de risc și trebuie doar să știi cum să îți profiți șansa atunci când se prezintă.

Acestea fiind spuse, Ripple, în ciuda problemei sale cu SEC, este un proiect serios și promițător. Dacă nu ar fi, nu ar fi pe lista de top a celor mai râvnite criptomonede de pe piața DeFi.

Puternic afectat de criza sănătății din 2020 și în cursul acestui an, prețul Ripple pare să recâștige o anumită stabilitate. Într-adevăr, există o ușoară tendință ascendentă a valorii sale în ultimele săptămâni.

Lumea se deconfină treptat, iar Ripple se prezintă în prezent ca un refugiu sigur în timp ce așteaptă ca economia globală și piețele financiare să-și recapete respirația în urma pagubelor cauzate de pandemia Covid 19.

Articolul precedent
Articolul următor
Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!