luni, iulie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeKraken Recenzii : Site de Trading de Încredere sau Înșelătorie?

Kraken Recenzii : Site de Trading de Încredere sau Înșelătorie?

Note Avis KrakenKraken este una dintre platformele online pentru cump─ârarea celor mai populare criptomonede pe baza recenziilor ╚Öi feedback-ului clien╚Ťilor. Se datoreaz─â mai ales faptului c─â a reu╚Öit s─â men╚Ťin─â un nivel remarcabil de performan╚Ť─â an de an. Concentrat ├«n principal pe tranzac╚Ťionarea diferitelor valute digitale, Kraken v─â permite, de asemenea, s─â tranzac╚Ťiona╚Ťi CFD-uri ╚Öi pe acestea. Cu toate acestea, putem avea ├«ncredere ├«n acest schimb? Pute╚Ťi s─â v─â g├óndi╚Ťi la aceast─â problem─â ├«n aceast─â analiz─â detaliat─â din 2021 de la Kraken.

Cele Mai Bune Site-uri Pentru a Cump─âra Cripto

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Ce S─â Crezi cu Adev─ârat Despre Kraken? : Opinia Noastr─â de Exper╚Ťi

Kraken este cu siguran╚Ť─â una dintre cele mai iconice platforme de cump─ârare de monede digitale ast─âzi, dar ce merit─â cu adev─ârat? Aceasta este cu siguran╚Ť─â ├«ntrebarea pe care ╚Öi-o pun mul╚Ťi investitori ╚Öi vom ├«ncerca s─â r─âspundem ├«ntr-un mod pragmatic.

Dac─â Kraken se g─âse╚Öte ├«n toate clasamentele site-urilor de top pe care s─â cump─âra╚Ťi Bitcoin ╚Öi alte criptomonede, nu este o coinciden╚Ť─â. ├Äntr-adev─âr, platforma de schimb ofer─â clien╚Ťilor s─âi at├ót cantitate, c├ót ╚Öi calitate ├«n ofertele sale. Pute╚Ťi avea u╚Öor acces la o multitudine de monede digitale la alegere la pre╚Ťuri modelate pe valorile lor de pia╚Ť─â ├«n timp real.

Cu toate acestea, putem ├«nvinui platforma c─â nu a reu╚Öit s─â ├«╚Öi adapteze diferitele servicii la ceea ce se face ast─âzi. Acest lucru oferind op╚Ťiuni mai specifice, la fel ca ╚Öi alte site-uri de acela╚Öi tip. Mai mult dec├ót at├ót, exist─â o mul╚Ťime de bug-uri aleatorii care apar pe aplica╚Ťie ╚Öi pe site f─âr─â niciun motiv ╚Öi acestea v─â pot determina s─â pierde╚Ťi bani. Acesta este motivul pentru care constat─âm c─â acesta scade oarecum de-a lungul anilor. Acestea fiind spuse, Kraken este ├«nc─â o op╚Ťiune excelent─â pentru a v─â ajuta cu investi╚Ťiile pe pie╚Ťele criptomonede.

Recenzii Kraken: Cea Mai Bun─â Platform─â de Tranzac╚Ťionare Online?

Fondat─â ├«n 2011 dup─â cre╚Öterea Bitcoin, ast─âzi Kraken este ├«n mod clar una dintre platformele online de top pe care ve╚Ťi g─âsi cripto-valute. Prin urmare, site-ul s-a n─âscut cu scopul de a facilita adoptarea criptomonedelor de c─âtre publicul larg. Putem spune c─â p├ón─â acum este un real succes. ├Äntr-adev─âr, dac─â mai mul╚Ťi utilizatori se pot l─âuda c─â de╚Ťin jetoane ╚Öi c─â au c├ó╚Ötigat bani datorit─â monedelor digitale, este par╚Ťial datorit─â Kraken.

Platforma ofer─â ├«n special o multitudine de criptomonede diverse ╚Öi variate pentru a v─â extinde posibilit─â╚Ťile de investi╚Ťii. ├Än plus, adaug─â la aceasta o lichiditate constant─â care v─â asigur─â pre╚Ťuri destul de competitive ╚Öi o pia╚Ť─â volatil─â. Aplica╚Ťia sa mobil─â este, de asemenea, una dintre cele mai bune pe care le-am testat p├ón─â acum, datorit─â fluidit─â╚Ťii ╚Öi ergonomiei sale. Prin urmare, p─ârerea noastr─â despre Kraken este, ├«n general, destul de pozitiv─â.

Cu toate acestea, putem considera cu adev─ârat Kraken cea mai bun─â platform─â pentru tranzac╚Ťionare online? Este foarte dificil s─â r─âspunzi afirmativ. ├Äntr-adev─âr, de╚Öi nu ├«i mai putem numi calit─â╚Ťile, schimbul are ├«nc─â c├óteva neajunsuri care ├«l discrediteaz─â pu╚Ťin ├«n favoarea altor site-uri de referin╚Ť─â. Acesta este motivul pentru care v─â vom prezenta al╚Ťi brokeri la fel de eficien╚Ťi ca ╚Öi eToro, Libertex ╚Öi Vantage FX pentru a le compara punctele forte.

Kraken vs eToro

Kraken este cu siguran╚Ť─â una dintre cele mai optime platforme pentru cump─ârarea criptomonedelor ast─âzi, dar ce valoare are ├«mpotriva eToro? ├Äntr-adev─âr, eToro se prezint─â ├«n aceast─â compara╚Ťie drept principalul site de tranzac╚Ťionare social─â din lume. De la deschiderea sa pe pia╚Ťa criptomonedelor, brokerul AMF s-a clasat direct printre cei mai buni din categoria sa. Prin urmare, ve╚Ťi g─âsi ├«n tabelul urm─âtor o eviden╚Ťiere a diferitelor puncte forte ale celor dou─â nume mari, astfel ├«nc├ót s─â v─â pute╚Ťi forma o opinie cu privire la avantajele reale ale Kraken.

Informații cheie Kraken vs eToro

Marcă globală

Anul creației

2011

2007

Numele cripto

72

26

Sediul central

 • Fără Francisco

 •  Statele Unite

Cipru

Regulament

 • FinCEN

 • FINTRAC

 • FCA

 • FSA

CySEC - Cipru

Copiere de tranzacționare 

non

da

Pârghie

da

1: 2

Taxa medie

0,026% din suma tranzacției

1,0 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Pripon

 • Bitcoin Cash

 • Cardano

 • Bitcoin

 •  Ethereum

Aplicație mobilă

 da

da

Scorul de revizuire Kraken arat─â destul de bine pu╚Ťinele limite pe care platforma le poate ├«nt├ólni ├«n abordarea investi╚Ťiilor financiare. Acesta este unul dintre motivele pentru care recomand─âm ├«n schimb eToro ╚Öi CopyTrading-ul s─âu pentru a v─â facilita gestionarea investi╚Ťiilor. Acum, s─â explor─âm acelea╚Öi aspecte ├«ntr-o compara╚Ťie cu Libertex.

Kraken vs Libertex

Libertex este site-ul cu una dintre cele mai bune longevit─â╚Ťi de pe pie╚Ťele financiare. Acesta din urm─â a reu╚Öit s─â se reinventeze atunci c├ónd este nevoie ╚Öi ast─âzi este una dintre platformele de alegere pentru cump─ârarea de jetoane. Prin urmare, este legitim s─â ne punem ├«ntrebarea care este valoarea Kraken ├«mpotriva Libertex ├«n aceast─â opinie despre schimb.

Informații cheie Kraken vs Libertex

Marcă globală

Anul creației

2011

1997

Numele cripto

72

50

Sediul central

 • Fără Francisco

 • Statele Unite

Paris

Regulament

 • LiFinCEN

 • FINTRAC

 • FCA

 • FSA

CySec

Copiere de tranzacționare 

non

non

Pârghie

da

1: 600

Taxa medie

0,026% din suma tranzacției

1,0%

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Pripon

 • Bitcoin Cash

 • Cardano

 • Bitcoin

 • Clipoci

 • Eter

Aplicație mobilă

da

da

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, Kraken poate func╚Ťiona bine, dar r─âm├óne destul de simplist ├«n ceea ce prive╚Öte ofertele ╚Öi serviciile sale. ├Än plus, Libertex este mai versatil ╚Öi v─â ofer─â mai mult─â siguran╚Ť─â pentru investi╚Ťiile dvs. Rezultatul va fi acela╚Öi ├«mpotriva Vantage FX? Compara╚Ťia din cele ce urmeaz─â.

Kraken vs Vantage FX

Vantage FX este platforma pe care cu greu o mai prezent─âm. ├Äntr-adev─âr, considerat de mul╚Ťi drept cel mai bun broker Forex ╚Öi CFD, ast─âzi brokerul se deschide c─âtre monedele digitale. Exist─â multe aspecte care ├«nc─â le separ─â, deoarece Vantage FX este nou ├«n acest domeniu, dar este ├«nc─â interesant s─â le compar─âm. C├óteva puncte cu privire la care s─â face╚Ťi o p─ârere despre Kraken vs Vantage FX ├«n tabelul de mai jos.

Informații cheie Kraken vs Vantage FX

Marcă globală

Anul creației

2011

2009

Numele cripto

72

-

Sediul central

 • Fără Francisco

 • Statele Unite

Australia

Regulament

 • FinCEN

 • FINTRAC

 • FCA

 • FSA

ASIC

Copiere de tranzacționare 

non

da

Pârghie

da

1: 400

Taxa medie

0,026% din suma tranzacției

0,1 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Pripon

 • Bitcoin Cash

 • Cardano

 • Bitcoin

Aplicație mobilă

da

da

Spre surprindere, Vantage FX prezint─â o op╚Ťiune mai bun─â de a cump─âra criptomonede dec├ót Kraken. Starea ╚Öi fiabilitatea Vantage FX sunt mai lini╚Ötitoare, iar diversitatea sa este o modalitate excelent─â de a v─â varia investi╚Ťiile ├«n stoc.

Cine Este Kraken?

Condus de Jesse Powell, Kraken este o platform─â de tranzac╚Ťionare ╚Öi tranzac╚Ťionare a criptomonedelor. ├Äncep├ónd din 2011, site-ul online a f─âcut posibil─â schimbul de monede fiat pentru cripto-valute bazate ├«n principal pe valoarea de pia╚Ť─â a acestora din urm─â. Cu sediul ├«n San Francisco, ├«n Statele Unite, Kraken este acum disponibil ├«n peste o sut─â de ╚Ť─âri din ├«ntreaga lume, inclusiv ├«n Fran╚Ťa.

 

C├ónd a fost fondat─â, misiunea platformei este ├«n mod clar de a ajuta la democratizarea criptomonedelor. Site-ul s-a n─âscut ├«n special dup─â cre╚Öterea Bitcoin din 2008 p├ón─â ├«n 2011 ╚Öi a decis s─â parieze pe acest nou tip de plat─â. Prin urmare, Kraken dore╚Öte s─â promoveze libertatea ├«n mi╚Öc─ârile financiare ╚Öi reu╚Öe╚Öte s─â le permit─â clien╚Ťilor s─â aib─â aceast─â libertate.

Prin urmare, Kraken ofer─â o multitudine de servicii care ├«nso╚Ťesc criptomonedele. Acest lucru ajut├ónd investitorii cu solu╚Ťii eficiente pentru gestionarea jetoanelor lor la taxe competitive. Prin urmare, putem spune despre Kraken ├«n aceast─â recenzie c─â este una dintre referin╚Ťele pentru pia╚Ťa criptomonedelor din lume.

Recenzii Kraken: Ce G├óndesc Clien╚Ťii Platformei

Dac─â ave╚Ťi de g├ónd s─â cump─âra╚Ťi Bitcoin sau orice alt─â criptomoned─â prin intermediul platformei Kraken, este important s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie feedback-ului clien╚Ťilor care deja ├«l au. Acesta este motivul pentru care am f─âcut aceast─â selec╚Ťie a unor opinii relevante de la utilizatorii Kraken cu privire la serviciile sale, ofertele sale ╚Öi deschiderea sa c─âtre pia╚Ť─â.

Clienți 

Recenzii Dogecoin

Notă 

Alex


Amestecat pe Kraken ...

Folosesc Kraken de 3 luni acum.

Din partea mea, în afară de un depozit pierdut, apoi găsit într-o săptămână de către serviciul post-vânzare (formularea transferului nu este suficient de lungă pentru identificatorul Kraken), nu sunt îngrijorări speciale.

Utilizarea mea este destul de simplă (cumpărarea și vânzarea pe termen scurt) realizată manual, deci nu folosesc instrumentele platformei.

Nu vă faceți griji în ceea ce privește funcționarea, cumpărarea și revânzarea sa, mai am de remarcat 3 puncte negative:

- O platformă într-adevăr nu foarte intuitivă la început chiar și pentru utilizarea de bază (după o săptămână ne punem mâna pe)

- O aplicație care mi se pare cu adevărat inutilă, cu excepția cazului în care aruncă o privire la portofelul său (suma în dolari).

- Și pentru mine cel mai critic punct, serverele ...

Cele de mai sus sunt de acord cu celelalte opinii, în timpul unei goane pe cryptos, platforma se îneacă la propriu, orice mișcare este deci imposibilă, în plus se întâmplă ca prețul indicat pe Kraken să fie total distorsionat în comparație cu prețul real cu mai multe puncte (%) pe cryptos mai puțin cunoscute decât Bitcoin sau ETH ...

În concluzie, pentru descoperirea cripto-ului de ce nu, dar pentru mine nu sunt suficient de fiabile pentru uz profesional sau pentru investiții de sume mari

Ciro Esposito


Suspect de schimb

- site-ul în jos la cel mai mic vârf: imposibil să plasezi comenzi de vânzare la cele mai bune prețuri sau să cumperi atunci când scade

- mari probleme de lichiditate sau înșelătorie mare pentru a vă fura stop loss-ul: multe accidente de viteză acoperite imediat cu pozițiile noastre lungi pentru a lua SL la -25% -30% .. și servicii pentru clienți care vă răspund în mod normal la olus lumea să vă explice ceea ce știți deja: v-ați umflat, dar vrem să vă oferim o mică reducere a comisioanelor comerciale pentru o parte din pierderea dvs. ... aproximativ pentru a vă încuraja să continuați să vă umflați ...

Hervé Pfister


Aplicație foarte bună, majorității oamenilor le este greu să o folosească, deoarece nu vorbesc (sau vorbesc foarte puțin) engleza. Dar dacă aveți de gând să investiți în cryptos, este mai bine să începeți să faceți acest lucru!

patoune


În urma unei tranzacții, afișați pierderea erorii

În urma unei prime tranzacții, am pus în sold 380 €. Am vrut să fac o tranzacție de cumpărare criptografică de 150 EUR, a apărut un mesaj de eroare, tranzacția nu a putut fi realizată și mai am 6,47 din soldul meu în euro. Unde m-au dus 380 €?! Asistența îmi spune că, de dimineață, platforma se confruntă cu o eroare de afișare, dar banii mei sunt pe ea.

L-am întrebat ce sold a fost afișat pe partea lui, la fel ca mine, așa că în cele din urmă s-au pierdut 380 €. Se pare că nu există hacking ...

Dar încrederea în krakenul pierdut, îmi spun să aștept. Sigur, îmi voi închide contul kraken.

ABCK DDD

Platforma criptografică foarte bună, puțin solicitantă în materie de securitate (necesită mai multe documente), dar costurile nu sunt uriașe, iar unele monede criptografice sunt convertibile doar în euro pe Kraken

Cifre Cheie ├«n Jurul Activit─â╚Ťii Lui Kraken

Kraken este ├«nfiin╚Ťat de c├ó╚Ťiva ani acum ├«ntr-un mediu care de atunci a evoluat foarte mult. Dup─â cum pute╚Ťi vedea, au existat din ce ├«n ce mai multe oferte similare din 2011 ╚Öi este dificil s─â ╚Öti╚Ťi care este cea mai bun─â dintre ele. Prin urmare, probabil c─â dori╚Ťi s─â ╚Öti╚Ťi care este num─ârul de criptomonede disponibile pe platform─â sau s─â ave╚Ťi informa╚Ťii despre volumul schimburilor activelor sale emblematice. G─âsi╚Ťi toate cifrele importante legate de serviciile ╚Öi ofertele Kraken ├«n tabelul urm─âtor:

Câteva cifre cheie de pe Kraken

Numărul de conturi disponibile 

2

Numele cryptos

72

Pârghie

1: 5

Depozit minim

1 $

Tranzacții finalizate

-

Depozit minim

Fără depozit

Vizite săptămânale

3.573.941

Lichiditate medie

524

Ce Sunt Taxele Kraken?

Taxele pentru serviciile de brokeraj sunt probabil unul dintre cele mai esen╚Ťiale criterii pentru a determina dac─â o platform─â este atractiv─â. ├Än aceast─â zon─â, Kraken r─âm├óne ├«n mijlocul competi╚Ťiei pentru acces aproape similar. Acestea pot fi separate ├«n 3 grupuri, inclusiv comisioane de brokeraj, comisioane de tranzac╚Ťie ╚Öi comisioane auxiliare. Mai multe detalii despre diferitele pre╚Ťuri Kraken ├«n sec╚Ťiunile urm─âtoare.

Taxe de brokeraj

Taxele de brokeraj sau tranzac╚Ťionare sunt taxele pl─âtibile pentru diferitele negocieri ale contractelor pentru diferen╚Ť─â. Vorbim ├«n principal aici despre swap-uri, comisioane ╚Öi spread-uri. Cu toate acestea, Kraken are un sistem oarecum particular. Prin urmare, ave╚Ťi comisioane aleatorii care variaz─â ├«n func╚Ťie de tipul comenzii pe care trebuie s─â o plasa╚Ťi ╚Öi de m─ârimea diferitelor pozi╚Ťii. Cu alte cuvinte, schimbul recupereaz─â procente care difer─â ├«n primul r├ónd de faptul c─â sunte╚Ťi un produc─âtor sau un produc─âtor. Este :

Volum de 30 zile USD

Make Fee

Take Fee

$0-$1000,000

0,0200%

0,0500%

$100,001-$1,000,00

0,0150%

0,0400%

$1,000,001-$5,000,000

0,0125%

0,0300%

$5,000,001-$10,000,000

0,0100%

0,0250%

$10,000,001-$20,000,000

0,0075%

0,0200%

$20,000,001-$50,000,000

0,0050%

0,0150%

$50,000,001-$100,000,000

0,0025%

0,0125%

$,100,000,001

0,0000%

0,0100%

Taxe de tranzactie

La Kraken, taxele pentru conversia monedelor fiat sunt destul de mari. La fel ca majoritatea burselor, platforma San Francisco ofer─â comisioane cuprinse ├«ntre 5 ╚Öi 10 USD, ├«n func╚Ťie de monedele transmise. Cu toate acestea, pute╚Ťi r─âm├óne ├«n intervalul de 5 USD dac─â ave╚Ťi un cont bancar situat ├«n Statele Unite. ├Än caz contrar, taxele dvs. pot ajunge la 60 USD.

Ce Metode de Plat─â Sunt Disponibile la Kraken

Punctul forte al Krakenului nu poate fi ├«n num─ârul metodelor sale de plat─â, dar diversitatea este prezent─â. ├Äntr-adev─âr, schimbul de brokeri ofer─â mai multe circuite diferite pentru a v─â face re├«nc─ârc─âri pe un cont Kraken. Ave╚Ťi chiar op╚Ťiunea de a v─â face depozitele prin criptos majore, ceea ce este suficient de bun pentru a fi eviden╚Ťiat.

Cu toate acestea, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â diferitele metode de plat─â disponibile pe Kraken variaz─â ├«n func╚Ťie de moned─â. Deci, aici avem:

Dolar SUA (USD)

 • Fedwire: disponibil numai ├«n Statele Unite;
 • SWIFT: Disponibil numai ├«n Statele Unite;
 • Etana Custody: Disponibil ├«n Statele Unite ╚Öi la nivel interna╚Ťional;
 • Re╚Ťeaua de schimb Silvergate (SEN): disponibil─â ├«n Statele Unite ╚Öi la nivel interna╚Ťional;
 • Transfer bancar interna╚Ťional: disponibil numai la nivel interna╚Ťional.

Euro (EUR)

 • Transfer bancar prin SEPA;
 • Custodia Etana (la nivel interna╚Ťional ╚Öi ├«n zona euro);
 • Transfer bancar (interna╚Ťional).

Dolar canadian (CAD)

 • Transfer bancar (├«n Canada ╚Öi interna╚Ťional);
 • Plata ├«n form─â fizic─â;
 • Etana Custody (├«n Canada ╚Öi interna╚Ťional).
 • POSconnect Interfin Transfert (numai interna╚Ťional);

Yen japonez (JPY)

Metodele de plat─â disponibile pentru moneda japonez─â sunt urm─âtoarele:

 • Etana Custody (├«n Japonia ╚Öi la nivel interna╚Ťional);
 • FPS, CHAPS ╚Öi BACS.

Franc elve╚Ťian (CHF)

Pentru pl─â╚Ťile prin moneda elve╚Ťian─â, metodele disponibile sunt:

 • SIC – Bank Frick;
 • SWIFT – Bank Frick (disponibil numai la nivel interna╚Ťional).

Dolar australian (AUD)

Aceast─â moned─â este autorizat─â doar pentru plata prin;

 • PayID;
 • Osko;
 • Transfer bancar.

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, Kraken ofer─â doar foarte pu╚Ťine metode populare, cum ar fi pl─â╚Ťile VISA ╚Öi MasterCard, de exemplu. Din p─âcate, acest lucru merit─â c├óteva opinii negative pentru platform─â ╚Öi cu c├óteva puncte mai pu╚Ťin ├«n acest articol. ├Än plus, observ─âm c─â transferurile sunt ├«n general valabile ├«n maximum 5 zile, ceea ce este pu╚Ťin prea mare pentru o platform─â de acest gen.

Kraken Este o Platform─â de ├Äncredere? – ├Än╚Ötiin╚Ťare

Dac─â ne referim doar la feedback ╚Öi recenzii ale clien╚Ťilor, putem clasifica Kraken ├«n categoria platformelor fiabile. ├Äntr-adev─âr, o mare parte din comentariile de pe forumuri prezint─â site-ul de schimb ca fiind sigur pentru investi╚Ťiile sale financiare. Cu toate acestea, vom observa c├óteva opinii negative asupra brokerului criptografic, dar niciunul nu men╚Ťioneaz─â cu adev─ârat o ├«n╚Öel─âtorie ├«n con╚Ťinutul lor.

De asemenea, putem eviden╚Ťia longevitatea platformei online ╚Öi consecven╚Ťa activit─â╚Ťilor sale. Acest lucru dezv─âluie un fel de seriozitate, deoarece nu este u╚Öor s─â r─âm├ói la v├órf at├ót de mul╚Ťi ani ├«n timp ce e╚Öti o ├«n╚Öel─âtorie f─âr─â a fi expus.

Kraken: Care Sunt Regulamentele Sale?

Mai multe recenzii Kraken prezint─â platforma ca fiind f─âr─â licen╚Ť─â pentru reglementare, dar acest lucru este total fals. ├Äntr-adev─âr, atunci c├ónd sap─âm pu╚Ťin mai mult dec├ót suprafa╚Ťa, ne d─âm seama c─â situl din San Francisco este ├«ntr-adev─âr supravegheat ╚Öi supravegheat ├«n activit─â╚Ťile sale financiare. Prin urmare, exist─â 5 licen╚Ťe principale, inclusiv 2 de la organiza╚Ťii deosebit de renumite ├«n lumea finan╚Ťelor. Acestea sunt cele ale:

 • Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) ├«n Statele Unite ale Americii – num─ârul de ├«nregistrare (31000176593851).
 • Centrul de analiz─â a tranzac╚Ťiilor ╚Öi rapoartelor financiare (FINTRAC) din Canada sub num─ârul de ├«nregistrare M19343731.
 • Autoritatea financiar─â conduit─â (FCA) , ├«n Regatul Unit pe care le ├«nregistreaz─â ├«n conformitate cu CryptoFacilities Ltd , cu num─ârul de referin╚Ť─â 757895.
 • ├Än Rapoartele de tranzac╚Ťii australian ╚Öi Centrul de Analiz─â (AUSTRAC) care stie ca Bit Trade Pty Limited.
 • Agen╚Ťia de servicii financiare (FSA) ├«n Japonia. Num─âr de ├«nregistrare: nr.00022.

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, Kraken este o platform─â autorizat─â ╚Öi foarte reglementat─â. ├Än plus, schimbul a pus ├«n aplicare o politic─â puternic─â ├«mpotriva sp─âl─ârii banilor. Prin urmare, putem concluziona c─â Kraken este unul dintre site-urile care v─â garanteaz─â schimburi financiare ├«ntr-un mediu sigur.

Ce Sunt Platformele Kraken?

Dac─â sunte╚Ťi obi╚Önui╚Ťi cu platforme competitive precum MetaTrader sau cTrader, cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi fi dezam─âgi╚Ťi de oferta site-ului. ├Äntr-adev─âr, Kraken ofer─â o singur─â aplica╚Ťie exclusiv─â pentru gestionarea investi╚Ťiilor sale pe pie╚Ťele financiare. ├Än plus, acesta din urm─â este disponibil doar ├«n versiunea mobil─â.

De╚Öi un num─âr bun de oameni care investesc ├«n criptos sunt mai aproape de smartphone-urile lor dec├ót de computerele lor, putem totu╚Öi s─â ne pl├óngem de lipsa unei versiuni pentru computer. Brokerul a dorit totu╚Öi s─â ofere utilizatorilor o experien╚Ť─â complet─â oferind o aplica╚Ťie fluid─â ╚Öi dinamic─â. Acesta din urm─â va putea s─â r─âspund─â diferitelor comenzi.

Ce Se Poate Face Concret la Kraken?

Kraken este un site online cu ├«nc─â mult─â vagitate ├«n leg─âtur─â cu activitatea ╚Öi serviciile sale. Ve╚Ťi vedea peste tot c─â este posibil s─â tranzac╚Ťiona╚Ťi criptos, dar ce parte din ceea ce ofer─â de fapt platforma. Aceast─â analiz─â detaliat─â de la Kraken a analizat diferitele opera╚Ťiuni care pot fi efectuate pe site pentru dvs.

Cump─âra╚Ťi cripto-valute

Una dintre func╚Ťiile principale ale platformei Kraken este achizi╚Ťionarea de criptomonede. ├Äntr-adev─âr, site-ul v─â permite s─â accesa╚Ťi un catalog foarte extins de jetoane ╚Öi v─â ofer─â cele mai competitive pre╚Ťuri. Prin urmare, pute╚Ťi profita de valoarea activelor criptografice de pe pia╚Ťa de valori pentru a cump─âra cantit─â╚Ťile dorite.

Cu toate acestea, achizi╚Ťionarea de monede digitale pe Kraken este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n dou─â grupe principale care sunt: ÔÇőÔÇőachizi╚Ťionarea de jetoane ╚Öi negocierea contractelor pentru diferen╚Ť─â. V─â explic─âm cum func╚Ťioneaz─â aceste dou─â proceduri.

Achizi╚Ťionarea de jetoane

Trebuie s─â parcurge╚Ťi op╚Ťiunea ÔÇ×cump─âra╚Ťi criptoÔÇŁ care este prezentat─â sub form─â de butoane pe site-ul de schimb. Aceast─â caracteristic─â v─â permite s─â ave╚Ťi cripto-monedele aproape instantaneu. Tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â face╚Ťi un depozit suficient pentru tranzac╚Ťiile dvs. ╚Öi s─â finaliza╚Ťi tranzac╚Ťia.

Cu toate acestea, trebuie amintit c─â op╚Ťiunea nu este disponibil─â pentru toate criptomonedele prezente pe site. Un parametru important care elimin─â c├óteva puncte de la Kraken ├«n aceast─â recenzie.

Tranzac╚Ťioneaz─â perechi de cripto-active

├Än general, este vorba de investi╚Ťii ├«n perechi criptografice. Ve╚Ťi cump─âra o moned─â criptografic─â fa╚Ť─â de o moned─â fiat disponibil─â pentru acesta din urm─â sau un jeton fa╚Ť─â de altul. Ave╚Ťi nevoie doar de o moned─â de baz─â ╚Öi de o contrapartid─â ├«ntr-o combina╚Ťie listat─â la burs─â.

Achizi╚Ťia se face prin intermediul monedei contorului ╚Öi primi╚Ťi moneda de baz─â. Apoi, trebuie s─â completa╚Ťi un formular de comand─â de pia╚Ť─â ├«n care men╚Ťiona╚Ťi pozi╚Ťia ╚Öi cantit─â╚Ťile dvs. Apoi, va trebui s─â-l trimite╚Ťi pentru a confirma achizi╚Ťia de jetoane.

Vinde╚Ťi criptomonede

Func╚Ťia de v├ónzare este foarte des asociat─â cu achizi╚Ťionarea de criptomonede ├«n set─ârile Kraken. Drept urmare, ve╚Ťi g─âsi adesea butoane ÔÇ×cump─âra╚Ťi criptoÔÇŁ care se refer─â ╚Öi la v├ónzarea de jetoane. Ve╚Ťi ├«n╚Ťelege, principiul este aproape acela╚Öi cu achizi╚Ťionarea de monede. Prin urmare, vom avea aceea╚Öi segmentare ├«ntre comanda direct─â ╚Öi comanda de pia╚Ť─â.

Schimbarea criptomonedelor

Tranzac╚Ťionarea se face ├«n acela╚Öi mod ├«n care cump─âra╚Ťi criptomonede sau le vinde╚Ťi pe Kraken. Nuan╚Ťa se g─âse╚Öte ├«n principal la nivelul monedei contra ├«n perechea care urmeaz─â s─â fie tranzac╚Ťionat─â. Aici va fi posibil doar s─â alege╚Ťi o criptomoned─â pe care o ave╚Ťi deja ├«n contul dvs. pentru a finaliza tranzac╚Ťia.

De asemenea, este important s─â re╚Ťine╚Ťi c─â Kraken nu ofer─â un serviciu de portofel pentru criptomonedele dvs. Platforma propune doar stocarea acestora ├«n timpul diferitelor opera╚Ťiuni financiare. Prin urmare, va trebui s─â v─â g├óndi╚Ťi s─â g─âsi╚Ťi un portofel dup─â achizi╚Ťiile ╚Öi schimburile de jetoane pe care s─â v─â transfera╚Ťi activele.

Ar Trebui s─â Investi╚Ťi ├«n Criptomonede cu Kraken?

Kraken se claseaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â printre site-urile de top pentru a investi ├«n criptomonede. ├Äntr-adev─âr, aplica╚Ťia sa dinamic─â cu redare rafinat─â adaug─â o not─â artistic─â muncii aprofundate desf─â╚Öurate asupra calit─â╚Ťii serviciilor ╚Öi ofertelor. ├Än plus, platforma ├«╚Öi sus╚Ťine clien╚Ťii ├«n ├«nv─â╚Ťarea fundamentelor blockchain-urilor prin intermediul mai multor instrumente educa╚Ťionale. Kraken reune╚Öte mai multe criterii esen╚Ťiale pentru a-l face locul ideal pentru a ├«ncepe ├«n monedele digitale.

Cu toate acestea, nu v─â recomand─âm. De╚Öi platforma are toate aceste calit─â╚Ťi, defectele sale sunt ├«nc─â p─âtate ├«n decor. ├Äntr-adev─âr, multe opinii negative despre Kraken se refer─â la taxele sale considerate prea scumpe ├«n compara╚Ťie cu concuren╚Ťa. Ceea ce este o problem─â atunci c├ónd vrei s─â fii competitiv pe pia╚Ť─â. ├Än plus, faptul c─â brokerul nu ofer─â alte alternative aplica╚Ťiei sale mobile este o problem─â.

Ce Pârghie Pentru Trading pe Kraken?

Aspectul marjei de investi╚Ťii permite clien╚Ťilor Kraken s─â creasc─â sumele de criptomonede pe care le pot achizi╚Ťiona. Suma maxim─â a acestora este de 500.000 USD, dar este ├«nc─â mai mult dec├ót suficient─â pentru a v─â ajuta ├«n tranzac╚Ťii. Deci, ve╚Ťi avea o p├órghie de 1: 5 pentru investi╚Ťiile dvs.

0 commission RO V2

Care Sunt Criptomonedele Disponibile pe Kraken?

Kraken este deosebit de popular pentru multitudinea de active pe care le ofer─â. ├Äntr-adev─âr, ave╚Ťi de ales ├«ntre mai mult de 70 de criptomonede la alegere. Include cele mai faimoase jetoane ca noii veni╚Ťi pe pia╚Ť─â. Prin urmare, pute╚Ťi investi ├«ntr-unul din urm─âtoarele col╚Ťuri:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • EOS
 • Dash
 • Zcash
 • Buline
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Pepene
 • Iconomi
 • Gnose
 • Augur
 • Za
 • Dogecoin
 • Valut─â
 • Clipoci
 • Stelar
 • Pripon
 • Clipoci
 • Cardano
 • Tezos
 • Cosmos
 • Qtum

╚śi multe altele…

Ce Portofele Ofer─â Kraken?

Din p─âcate, Kraken nu ofer─â un portofel a╚Öa cum am men╚Ťionat anterior. Platforma de schimb clarific─â ├«n ├«ntreb─ârile frecvente men╚Ťion├ónd faptul c─â nu ar trebui asimilat─â unui portofel pentru criptomonede. Cu toate acestea, jetoanele dvs. vor fi stocate acolo ├«n timpul diferitelor opera╚Ťiuni financiare f─âr─â riscuri majore.

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC și FinCEN

                                          Crypto Monnaies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Ripple, Cardano, Dash, EOS, NEO, Stellar

Anul fundației :
2007


Mod de plată  : card de credit, bancar, Klarna / Ready, PayPal, Moneybookers și Neteller

Ce Avantaje și Dezavantaje Există Pentru a Investi din Kraken?

Kraken are cu siguran╚Ť─â mai multe avantaje ├«n m├ónec─â, acest lucru nu ├«mpiedic─â platforma s─â prezinte unele defecte care pot c├ónt─âri ├«n balan╚Ť─â. Cu siguran╚Ť─â a╚Ťi v─âzut-o ├«n timpul redact─ârii ╚Öi, dac─â nu este cazul, vom face o recapitulare.

Alec_Stocks_RO

Avantaje ale Kraken

Dacă schimbul Kraken se află în aproape toate clasamentele platformelor de top pentru cumpărarea de cripto-valute, este datorită faptului că oferă:

 • O platform─â dinamic─â ╚Öi fluid─â : viteza de procesare a comenzilor de cump─ârare ╚Öi v├ónzare a Kraken este apreciat─â ├«n special ├«n recenziile clien╚Ťilor. Pute╚Ťi beneficia astfel de execu╚Ťie instantanee pentru mai multe nave cripto-emblematice, cum ar fi Bitcoin, Ether sau Tether.
 • Platforma lichid─â pentru criptomonede : Kraken v─â ofer─â o pia╚Ť─â deschis─â ├«n care v─â pute╚Ťi vinde ╚Öi cump─âra jetoanele destul de u╚Öor.
 • O multitudine de criptomonede : ├«n acest domeniu, cu greu ve╚Ťi g─âsi mai bine dec├ót Kraken cu 72 de instrumente financiare ├«n jurul monedelor digitale.
 • Site reglementat ╚Öi autorizat : Kraken este ├«n special una dintre platformele cu cele mai multe licen╚Ťe de supraveghere pe ├«ntreaga pia╚Ť─â a criptomonedelor.
 • Ghiduri video ╚Öi articole pentru ├«ncep─âtori : v─â pute╚Ťi interesa pentru a ├«n╚Ťelege mecanismul din spatele criptomonedelor f─âr─â prea mult efort.
 • Tranzac╚Ťionare cu marj─â : p├ón─â la 5 ori sumele trimise pentru p├órghia dvs. la tranzac╚Ťionarea cu criptomonede. Aceasta este mai mult dec├ót majoritatea schimburilor online. Acesta este unul dintre punctele forte ale Kraken, care este perfect combinat cu miza conform opiniilor speciali╚Ötilor.

Dezavantaje ale Kraken

Iat─â c├óteva dintre principalele aspecte negative pe care le ve╚Ťi ├«nt├ólni atunci c├ónd investi╚Ťi prin intermediul brokerului de schimb:

 • Taxe mari de tranzac╚Ťionare : de╚Öi pre╚Ťurile platformei sunt competitive, acumularea acestora poate avea un impact asupra veniturilor dvs. ├Äntr-adev─âr, ├«n compara╚Ťie cu majoritatea site-urilor de tranzac╚Ťionare criptografice, taxele la burs─â sunt destul de substan╚Ťiale.
 • F─âr─â birouri ├«n Fran╚Ťa : investi╚Ťiile financiare sunt o zon─â cu risc multiplu ╚Öi o platform─â instalat─â ├«n Fran╚Ťa poate facilita recurgerea. Deci, aceasta este o problem─â care nu poate fi luat─â cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n aceast─â recenzie de la Kraken.
 • F─âr─â cont demo : pentru comercian╚Ťii ├«ncep─âtori, acesta este un mod bun de a ├«nv─â╚Ťa ╚Öi a nu putea avea unul pe Kraken cre╚Öte riscul.


Beneficii


Dezavantaje

 • O platformă dinamică și fluidă

 • Platforma lichidă pentru criptomonede

 • O multitudine de criptomonede

 • Site reglementat și autorizat

 • Ghiduri video și articole pentru începători

 • Tranzacționare cu marjă

 • Taxe mari de tranzacție

 • Nu există birouri în Franța

 • Fără cont demo

Cum Se Deschide și Se Închide un Cont Kraken? Tutorial

Probabil c─â dori╚Ťi s─â ╚Öti╚Ťi cum s─â v─â ├«nregistra╚Ťi pe platform─â ╚Öi s─â v─â ├«nchide╚Ťi contul atunci c├ónd nu mai ave╚Ťi nevoie de el. Nu v─â face╚Ťi griji, aceste proceduri sunt destul de simple ╚Öi le pute╚Ťi efectua de pe smartphone sau laptop f─âr─â nicio problem─â special─â. Urm─âtoarele linii v─â vor detalia pas cu pas cum s─â face╚Ťi acest lucru ├«n cele dou─â scenarii men╚Ťionate ├«n amonte.

Deschide╚Ťi un cont Kraken

Ce este un cont Kraken? Este un modul care v─â ofer─â o deschidere unic─â ╚Öi sigur─â la toate op╚Ťiunile ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťile oferite de platforma de schimb. Astfel, acesta din urm─â este sub forma accesului online la site-ul care v─â permite s─â cump─âra╚Ťi, s─â vinde╚Ťi, s─â converti╚Ťi ╚Öi s─â tranzac╚Ťiona╚Ťi cripto-valute de pe telefon sau laptop. Pentru a crea unul, iat─â pa╚Öii de urmat:

 • Accesa╚Ťi site-ul web Kraken : pute╚Ťi face acest lucru de la Google sau accesa╚Ťi direct Kraken.com ├«n bara principal─â a browserului. Aceasta v─â va redirec╚Ťiona apoi c─âtre platforma online unde vor avea loc pa╚Öii urm─âtori.
 • Face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ×Crea╚Ťi un contÔÇŁ de pe pagina principal─â : este situat ├«n partea dreapt─â sus a ecranului dvs. sub bara browserului. Acest buton porne╚Öte procesul de ├«nregistrare online.
 • Completa╚Ťi cu aten╚Ťie informa╚Ťiile solicitate ┬á : Aceasta implic─â introducerea datelor dvs. de identificare, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, un nume de utilizator securizat ╚Öi o parol─â pentru accesul ulterior.
 • Valida╚Ťi-v─â ├«nregistrarea ╚Öi activa╚Ťi contul : Kraken v─â va trimite un cod de validare la adresa de e-mail furnizat─â anterior pe care trebuie s─â o recupera╚Ťi pentru a completa c├ómpul care apare pe site. Acum, v─â ve╚Ťi conecta din nou cu numele de utilizator ╚Öi parola pe care le-a╚Ťi introdus ├«n prealabil pentru a v─â activa contul ╚Öi a-l face func╚Ťional.

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, crearea unui cont Kraken dureaz─â doar c├óteva minute din timpul dvs. De╚Öi, exist─â pa╚Öi de verificare care pot fi ad─âuga╚Ťi la acest proces pentru a asigura nu numai securitatea modulului, ci ╚Öi pentru a-l face complet func╚Ťional. Tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â completa╚Ťi informa╚Ťiile suplimentare solicitate de platform─â ╚Öi a╚Ťi terminat.

├Änchide╚Ťi contul dvs. Kraken

├Änchiderea contului dvs. Kraken la fel de u╚Öor ca crearea acestuia, dac─â este mai mult. De╚Öi aici totul este posibil cu doar c├óteva clicuri. ├Äntr-adev─âr, ve╚Ťi crea pur ╚Öi simplu un bilet din formularul general disponibil pe site-ul de schimb, r─âspunz├ónd la ├«ntreb─âri generice. Apoi, va trebui s─â alege╚Ťi op╚Ťiunea de a ├«nchide contul s─âu la sf├ór╚Öitul acestuia din urm─â ╚Öi acesta este terminat. Mai mult, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â Kraken nu percepe taxe de administrare, ├«ntre╚Ťinere sau inactivitate. De asemenea, nu v─â pute╚Ťi conecta niciodat─â f─âr─â nicio problem─â special─â.

Concluzie: Exist─â o Alternativ─â Mai Bun─â la Kraken?

Pe scurt, Kraken este un site foarte bun axat pe cump─ârarea, v├ónzarea ╚Öi schimbul de cripto-valute. Cu toate acestea, exist─â mai multe zone gri ├«n aceste oferte care ne fac s─â nu o recomand─âm. Alte platforme ofer─â servicii mai bune ╚Öi se remarc─â printr-o calitate semnificativ mai bun─â. Acesta este cazul de exemplu pentru Libertex, AvaTrade sau chiar eToro, care sunt mai complete oferind pre╚Ťuri mai bune pentru acelea╚Öi jetoane.

­čĄöKraken este f─âcut pentru ├«ncep─âtori?

Kraken ofer─â mai multe ghiduri video ╚Öi articole pentru a ajuta comercian╚Ťii ├«ncep─âtori s─â ├«n╚Ťeleag─â mai bine universul cripto. ├Än plus, platforma este destul de simpl─â de utilizat ╚Öi destul de distractiv─â ├«n design. Deci, se poate spune clar c─â Kraken este o op╚Ťiune excelent─â pentru ├«ncep─âtori.

­čĄĹCare sunt cele mai bune Cryptos de cump─ârat de pe Kraken?

Cripto-uri populare precum Bitcoin ╚Öi Ethereum se bucur─â de o volatilitate ╚Öi lichiditate excelente pe platform─â. Acest lucru le face mai profitabile ╚Öi perfecte pentru toate tipurile de strategii de investi╚Ťii. Cu toate acestea, pute╚Ťi apela la jetoane cu pre╚Ťuri bune ╚Öi marje de progresie bune, cum ar fi Polkadot sau Cardano.

­čĺ░Care sunt taxele minime pentru Kraken?

Cele mai mici taxe la cump─ârarea de la Kraken depind ├«n principal de tipul pozi╚Ťiilor dvs. ╚Öi de sumele investite. Prin urmare, vi se poate percepe 0,026% pentru tranzac╚Ťiile cuprinse ├«ntre 0 EUR ╚Öi 50.000 EUR.

­čçź­čçĚ Este autorizat Kraken ├«n Fran╚Ťa?

Platforma american─â are printre reglement─ârile sale o licen╚Ť─â acordat─â de FCA care ├«i permite s─â ofere servicii ├«n toat─â zona euro. De╚Öi Kraken nu este stabilit pe solul francez, site-ul este ├«nc─â disponibil investitorilor no╚Ötri. Prin urmare, pute╚Ťi profita de serviciile Kraken din Fran╚Ťa f─âr─â probleme majore.

­čĺÁCare este depozitul minim pe Kraken?

Depozitul minim pe Kraken este de numai 1 EUR pentru un cont de investi╚Ťii. Cu toate acestea, va trebui s─â face╚Ťi suplimente mai mari pentru achizi╚Ťionarea de jetoane.

Ave╚Ťi ├«ntreb─âri suplimentare despre Kraken sau dori╚Ťi doar s─â ├«mp─ârt─â╚Öi╚Ťi experien╚Ťa dvs. ├«n cadrul schimbului? Lasa un comentariu !

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzac╚Ťionarea pe pie╚Ťele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizeaz─â performan╚Ťa instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!