marți, iunie 18, 2024
Trading.roNeclasificatComparator Broker online

Comparator Broker online

Sunteți interesat de lumea tranzacțiilor? Apoi, aveți nevoie de platforma potrivită pentru a începe! Sunteți în locul potrivit. Am creat o comparație a brokerilor online! Dezvoltarea tehnologică și progresele tehnice vă permit să tranzacționați oriunde vă aflați prin intermediul acestor brokeri online, așa că, dacă doriți să străluciți în acest domeniu, trebuie mai întâi să luați în considerare anumite criterii de alegere. În acest articol am stabilit o comparație a celor mai buni brokeri online, pentru a vă ajuta să alegeți brokerul care să vă poată satisface pe deplin nevoile.

6 pași pentru alegerea unui broker online potrivit

Înainte de a alege brokerul online care vă poate satisface nevoile ca comerciant, ar trebui să luați o abordare sistematică de selecție . Într-adevăr, principalul obiectiv al tranzacționării pe piața de valori este de a genera profituri rapid și avantajos. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să luați în considerare anumite criterii pentru alegerea brokerului, în special pentru brokerii online.

Pentru a face alegerea corectă pentru un broker online, trebuie să urmați acești pași diferiți:

 1. Determinați-vă nevoile pe baza tipului de comerciant
 2. Alegeți stilul de tranzacționare care se potrivește profilului dvs.
 3. Configurați-vă planul de tranzacționare care vizează reducerea riscului de pierdere pe piața bursieră printr-o bună gestionare a fondurilor și maximizarea câștigurilor
 4. Folosind comparația de brokeraj online, identificați cele mai bune oferte disponibile pentru dvs.
 5. Stabiliți instrumentele de instruire și analiză necesare pentru a vă realiza planul de tranzacționare și pentru a obține performanțe mai bune
 6. Selectați brokerul care se potrivește stilului dvs. de tranzacționare și profilului dvs. de comerciant

Avantajele și dezavantajele unui broker online

Apariția NICT (New Information and Communication Technologies), precum Internetul sau aplicațiile web, au îmbunătățit în mod obiectiv domeniul finanțelor. Într-adevăr, acest lucru a oferit nenumărate avantaje jucătorilor financiari, cum ar fi brokerii online sau investitorii bursieri. Cu toate acestea, analizele noastre au arătat câteva dezavantaje ale brokerajului online care nu trec neobservate.


Beneficii


Dezavantaje

 • Acces ușor și rapid la diferitele servicii de brokeraj : posibilitatea de a tranzacționa în orice moment și oriunde te-ai afla

 • Nu este nevoie să contractați cu o agenție de brokeraj : vă puteți înregistra direct la brokeri în câteva clicuri

 • Suma obligatorie mică pentru primul depozit : vă puteți începe afacerea chiar și cu o sumă accesibilă și flexibilă

 • Pârghie disponibilă : multe platforme de tranzacționare online oferă tranzacționare în marjă și pârghie, ceea ce vă permite să vă măriți capitalul de tranzacționare

 • Mai multe riscuri care trebuie luate în considerare : riscurile pierderilor în tranzacțiile de pe bursă sunt întotdeauna prezente chiar și la brokerii online, ca să nu mai vorbim de alte riscuri, cum ar fi riscul operațional, care ar duce la pierderi datorate unei reduceri de internet, de exemplu

 • Lipsa agenției fizice: anumite probleme tehnice pot determina clienții să regrete lipsa unei relații umane în brokerajul online

Comparație brokeri online – Top 9

Alegerea corectă a unui broker online vă permite să generați câștiguri de tranzacționare optime. Acesta este motivul pentru care o comparație a brokerilor online este esențială. Prin urmare, vă oferim primii 9 brokeri online. Ei sunt într-adevăr cei mai populari brokeri de pe piața actuală:

Următorul tabel prezintă punctele forte ale fiecărui broker în comparația noastră de brokeraj online:

TraderFrancophone

Revizuirea anuală 2021

Categorie

Câștigător


Taxe și comisioane 


Produse oferite


Regulament

FXCM


Platformă 

Instrumente de analiză


Instruire și cercetare


Clientul serviciului


Tranzacționare mobilă 


MetaTrader


Tranzactionare profesionala 


Copiere de tranzacționare 

eToro


Tranzacționare pentru începători

5 pași pentru deschiderea unui cont online

Deschiderea unui cont online durează doar câteva minute. Pentru a deschide unul, trebuie să urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Înregistrare

Accesați site-ul brokerului, apoi faceți clic pe butonul „  creați un cont  ” sau „  deschideți un cont real  ”, care este în general vizibil pe pagina de pornire sau în zona clienților.

Pasul 2: Formularul de solicitare a deschiderii contului

Trebuie să completați formularul pentru solicitarea de deschidere a unui cont.

Pasul 3: Chestionarul

Brokerul online vă va trimite un e-mail care vă confirmă solicitarea. Cu unii brokeri online, cum ar fi Admiral Markets , va trebui să răspundeți la un chestionar de înregistrare.

Pasul 4: Documente justificative

Furnizați documentele justificative necesare pentru deschiderea unui cont real sau a unui cont standard. Tipul de cont depinde de broker. 

Înregistrările necesare sunt următoarele:

 • O copie oficială a pașaportului, a cărții de identitate naționale sau a permisului de conducere
 • O copie a cardului bancar care vă permite să efectuați depozitele
 • Dovada adresei mai mici de 6 luni

Pasul 5: Primul depozit

Conectați-vă la noul dvs. cont și efectuați depunerea inițială necesară pentru a vă deschide contul.

Cei mai buni brokeri online disponibili

Admiral Markets – Cel mai bun broker de pe piață

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC


Anul fundației :
2001

Sediul central  : Londra, Regatul Unit


Depozit minim :
1 USD

Admiral Markets este cunoscut în primul rând pentru furnizarea de servicii complete în Europa . Într-adevăr, acest broker online are un conținut complet de suport care se adaptează fără greș la profilul comercianților. Admiral Markets este reglementat de cele mai bune autorități de reglementare , pentru a vă permite, din 2001, să tranzacționați peste 8000 de active în întreaga lume. Acest broker are, de asemenea, autorizația AMF pentru a opera pe teritoriul francez.

Tranzacționarea cu Admiral Markets oferă beneficii semnificative. În primul rând, acest broker online vă oferă un conținut educațional cuprinzător pentru a introduce începătorilor în tranzacționare și a oferi posibilitatea de a îmbunătăți performanța comercianților cu experiență.

Apoi, Admiral Markets execută comenzile transmise în aproximativ 150 de milisecunde . Viteza de execuție a comenzilor a forjat în mod eficient reputația brokerului și încrederea investitorilor. Cu toate acestea, deoarece brokerul necesită taxe de inactivitate și având o interfață inteligibilă, unii comercianți pun la îndoială eficiența brokerului.

Doriți să aflați mai multe despre acest broker online, descoperiți recenzia noastră Admiral Markets

AvaTrade – Cel mai bun broker de platformă 

Reglementat de:  FSPO, BVI –FSC, FSA și FFAJ, ASIC, FRSA


Anul fundației :
2006

Sediul central  : Irlanda
Depozit minim
:
100 €

De la crearea sa în 2006, AvaTrade a continuat să-și îmbunătățească platformele de tranzacționare în beneficiul traderilor. Acest broker online operează în întreaga lume prin intermediul autorităților de reglementare internaționale, cum ar fi JFSA, FCA, ASIC etc. În plus, AvaTrade își promovează serviciile în Franța grație aprobării AMF.

Comparația brokerilor online a arătat că cel mai mare avantaj al AvaTrade constă în faptul că are mai multe platforme profesionale specifice care permit începătorilor și profesioniștilor să intre în tranzacționare. Cu toate acestea, acest broker online pierde puncte, deoarece nu permite deschiderea unui cont real, necesită taxe de inactivitate și restricționează mijloacele de depunere pe cardul de credit și transferul bancar.

Pentru mai multe informații despre AvaTrade, faceți clic aici!

BDSwiss – Cel mai bun broker după tipul de cont

Reglementat de:  CySEC, NFA, FSC, BaFin, 


Anul fundației :
2012

Sediul central  : Cipru


Depozit minim :
100 USD

BDSwiss este un broker online, specializat în tranzacționare Forex și CFD din 2012. Acest broker operează în Franța sub autoritatea AM F. În ceea ce privește regularizarea, BDSwiss este reglementat de autoritatea cipriotă, precum și de autoritățile de reglementare aprobate internațional.

BDSwiss este un punct de referință în tranzacționarea automată . Acesta are cele mai bune instrumente de tranzacționare pentru a oferi analize de piață precise în avantajul dvs. În plus, recurgerea la îmbunătățirea sistemului său de securitate datorită progreselor tehnologice promovează și securitatea investițiilor dvs. în timpul operațiunilor.

Cu toate acestea, unele platforme oferite de BDSwiss întâlnesc deseori erori semnificative. În plus, conținutul educațional este fie în germană, fie în engleză. 

Pentru a cunoaște mai bine BDSwiss, vă invităm să citiți părerea despre acest broker online!

eTor o – Cel mai bun broker pentru începători

eToro este lider în comerțul social de la înființarea sa în 2006 . Acest broker online favorizează de fapt brokerajul comunitar, prin tranzacționarea copiilor , pentru a sprijini comercianții începători să intre în acest domeniu. În plus față de licența AM F, eToro are cele mai competente reglementări ale pieței bursiere pentru a-și promova serviciile.

Acest broker permite investiții gratuite în acțiuni, precum și garantarea și protecția comercianților împotriva soldului negativ. Acestea sunt cele două mari avantaje ale eToro. Pe partea platformei, are o platformă autentică pentru a facilita copierea strategiilor de tranzacționare și gestionarea portofoliului în timpul operațiunilor financiare.

Cu toate acestea, printr-un broker de comparație online, s-a stabilit că acest sistem rămâne un handicap considerabil în îmbunătățirea și dezvoltarea traderilor avansați. eToro are, de asemenea, dezavantaje de luat în considerare, cum ar fi taxele de tranzacționare ridicate, serviciul îmbunătățit pentru clienți și taxele de retragere stabilite la 5 USD.

Pentru a afla mai multe despre eToro, consultați recenzia completă eToro.

FXCM – Cel mai bun broker listat

FXCM a fost creat în 1999. Acest broker este unul dintre cei mai vechi brokeri online. Este renumit în principal pentru reglementările sale continentale . Într-adevăr, FXCM are site-uri și birouri internaționale precum Australia, Africa de Sud și Regatul Unit pentru a asigura reglementarea în întreaga lume. De asemenea, are o licență de aprobare AMF.

FXCM garantează, de asemenea, transparența în tranzacționarea activelor. În plus, oferă bonusuri de reducere pentru comercianții activi și oferă o listă de prețuri reduse. Acest broker online este, de asemenea, renumit pentru spread-urile sale strânse și conținutul educațional de calitate.

Cu toate acestea, există unele dezavantaje de luat în considerare atunci când tranzacționați cu FXCM. În primul rând, dacă faceți tranzacții prin transfer bancar, veți fi supus unor taxe destul de mari. De asemenea, nu veți avea opțiunea de a obține titluri de valoare live pe acțiuni și ETF-uri. Ca să nu mai vorbim că brokerul online stabilește efectul de pârghie.

IG Markets – Cel mai bun broker pentru alegerea produselor financiare

Reglementat de:  FCA, BaFin, FMA, FINMA, FSCA, DFSA, MAS, FCA, ASIC


Anul fundației :
1974

Sediul central  : Regatul UnitDepozit minim
: 300 € 

Din lista noastră comparativă, putem deduce că IG Markets este cel mai experimentat broker online. Din 1974, sub reglementarea marilor autorități de reglementare a burselor, acest broker s-a oferit să tranzacționeze peste 17 instrumente financiare . IG Markets deține, de asemenea, o licență de la AMF care îi autorizează să funcționeze în Franța.

IG Markets a dezvoltat aplicații de tranzacționare populare în investiții pe bursă. În plus, oferă retrageri gratuite pentru fiecare metodă de plată disponibilă pe piață. Acest broker vă oferă, de asemenea, să tranzacționați pe Forex cu comisioane foarte mici . Cu toate acestea, taxele de tranzacționare CFD sunt destul de mari, iar serviciul pentru clienți poate fi în continuare îmbunătățit. Aceste informații provin de la un broker online comparativ.

Mai multe informații și recenzii despre IG Markets vă așteaptă aici.

XM – Cel mai bun broker în instrumente de tranzacționare

Reglementat de:  CySEC, ASIC, FCA


Anul fundației :
2009

Sediul central  : Limassol Cipru


Depozit minim :
nu este necesară depunerea

XM este un broker online care funcționează din 2009. Acest broker își promovează serviciile de brokeraj în întreaga lume prin reglementări internaționale precum FCA, CySEC și ASIC.

XM oferă comisioane de tranzacționare accesibile , în special pe CFD-uri. Este renumit pentru serviciile sale de calitate , fie în termeni de prețuri, fie de formare. Din păcate, punctele slabe ale acestui broker atrag atenția.

Într-adevăr, XM nu permite deschiderea unui cont profesional. În plus, acest broker online limitează distanța la comenzile în așteptare. Acest lucru forțează adesea comercianții să își orienteze alegerea asupra acestui broker.

Veți afla totul despre acest broker online citind recenzia noastră XM!

XTB – Cel mai bun broker european

Reglementat de:  CNMV, CySEC, FCA, IFSC, KNF


Anul fundației :
2002

Sediul central  :  Varșovia, Polonia


Depozit minim :
0 USD

XTB sa stabilit în Europa în tranzacționarea CFD. De la crearea sa în 2000, acest broker online nu a încetat niciodată să caute modalități inovatoare de a ieși din mulțime. XTB are zeci de birouri anexe împrăștiate în întreaga lume. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că are cele mai bune reglementări de pe piața de valori. Fără a uita aprobarea AMF care îi permite să funcționeze în Franța.

XTB este renumit pentru conținutul său educațional și instrumentele sale puternice . Acest broker online are, de asemenea, cele mai mici taxe de tranzacționare și facilitează accesul la aceste conturi de tranzacționare diferite. Cu toate acestea, XTB necesită taxe de retragere care variază în funcție de suma care trebuie retrasă.

Pentru a ști totul despre XTB, descoperiți părerea noastră despre acest broker online.

Vantage FX – Cel mai bun broker Forex

Reglementat de:  FCA, ASIC, CIMA


Anul fundației :
2009

Sediul central  : Sydney, Australia 


Depozit minim : 200 € 

Vantage FX este cel mai bun broker Forex din acest an. Din 2009, acest broker online a oferit cele mai bune servicii de brokeraj pentru perechile valutare. În plus, are reglementări internaționale care îi permit să își extindă serviciile de tranzacționare pe tot globul. Vantage FX este, de asemenea, autorizat să funcționeze în Franța de către AMF.

În ciuda efectului semnificativ de pârghie și a traducerii oarecum neclare a site-ului, comercianții apreciază acest broker online datorită diferitelor sale bonusuri de tranzacționare și a taxelor de brokeraj accesibile.

Nu ezitați să citiți recenzia noastră Vantage FX pentru toate informațiile despre acest broker!

Cea mai bună comparație cu brokeri – spread-uri

Tabelul de comparație al brokerilor online de mai jos reprezintă principalele spread-uri ale fiecărui broker din lista noastră. Deoarece monedele Forex sunt cele mai populare instrumente în tranzacționare, le vom evidenția. Opțional, vă vom arăta spread-urile aplicate indicilor și mărfurilor bursiere.

Forex se răspândește de la cei mai buni brokeri online

Spreaduri index ale celor mai buni brokeri online

Produsele se răspândesc de la cei mai buni brokeri online

Din aceste indicații, putem afirma că Admiral Markets și AvaTrade au cele mai bune spread-uri pe Forex, indici și mărfuri.

Comparația celor mai buni brokeri – Regulament

Autoritățile de reglementare se ocupă în principal de legitimitatea brokerului online, precum și de legalitatea și siguranța brokerilor. În plus, aceste autorități de reglementare situate în întreaga lume joacă, de asemenea, roluri arbitrare în cazul unor dispute între un broker și clienții săi.

Prin urmare, reglementarea este un criteriu esențial în alegerea celui mai bun broker online. Din acest motiv, am stabilit tabelul de comparație al brokerilor online de mai jos. Pentru a vă prezenta autoritățile de reglementare ale fiecărui broker de pe lista noastră.

Brokeri MetaTrader

Sediul central

Anul creației

Regulament

Regatul Unit

2001

 • ASIC - Australia

 • FCA - Anglia

 • CySEC - Cipru

 • EFSA - Estonia

        Irlanda 

         2006
 • ASIC - Australia

 • ADGM / FSRA - Abu Dhabi

 • KNF - Pologne

 • FSPO— Europa

 • FSA / FFAJ - Japonia

 • BVI - Insulele Virgine

 • FSCA - Africa de Sud

       Cipru

        2012

 • CySEC - Cipru

 • FCA - Anglia

 • BaFin - Germania

 • NFA - America

 • FSC - Mauritius

        Cipru

         2007

 • CySEC - Cipru

 • FCA - Anglia

 • ASIC - Australia

   Regatul Unit

         1999

 • FCA - Anglia

 • FSCA - Africa de Sud

 • ASIC - Australia

 • CONSOB - Italia

 • BaFin - Germania

  Regatul Unit 

         1974

 • BaFin - Germania

 • FMA— Noua Zeelandă

 • FSCA - Africa de Sud

 • FCA - Anglia

 • DFSA - Dubai

 • FSA - Japonia

 • ASIC - Australia

 • FINMA - Elveția

 • MAS - Singapore

 • CFTC și NFA - SUA

   Belize (USA)

         2009
 • FCA - Anglia

 • DFSA - Dubai

 • IFSC - Belize

 • CySEC - Cipru

 • ASIC - Australia

      Varșovia
      (Polonia)

         2002
 • KNF - Pologne

 • CNMV - Spania

 • FCA - Anglia

 • ACP - Franța

 • BaFin - Germania

 • ASF - Roumanie

 • CMB - Turcia

 • CMVM - Portugalia

      Sydney

         2009

 • FCA - Anglia

 • CIMA - Insulele Cayman

 • ASIC - Australia

Cele mai reputate autorități de reglementare în tranzacționarea acțiunilor sunt FCA, ASIC și CySEC . Într-adevăr, aceste organizații au cele mai bune instrumente de reglementare pentru a monitoriza procedurile de control ale brokerilor de pe scena internațională.

Pe baza datelor pe care le-am colectat, putem vedea că Admiral Markets , eToro și XM sunt reglementate de aceste autorități de reglementare.

Brokeri online – Cel mai bun pentru începători

Deoarece plasarea la bursă este o activitate permisă publicului larg, cei mai buni brokeri online ar trebui să creeze servicii dedicate pentru comercianții care sunt noi în operațiunile de pe bursă. Conform analizei noastre, Admiral Markets, eTero și XM au servicii mai bune. Pentru începători .

Admiral Markets oferă instruire cuprinzătoare pentru a introduce începătorii în tranzacționare. În plus, acest broker oferă și platforme MetaTrader , pe care le puteți personaliza pentru a vă facilita activitățile. Cu toate acestea, instrumentele de analiză utilizate în timpul operațiunilor necesită un minim de cunoștințe . În caz contrar, nu veți beneficia de performanța optimă a platformei pentru a vă genera câștigurile.

În acest caz, eToro rămâne o alternativă bună. Într-adevăr, acest broker online are o platformă autentică și ergonomică care vă permite să vă adaptați cu ușurință. În plus, deoarece acest broker se bazează pe tranzacționare socială , chiar dacă abia începeți, nu veți avea prea multe dificultăți în a obține profituri considerabile. Cu toate acestea, eToro vă oferă conținut educațional foarte limitat în tranzacționare. Într-adevăr, brokerul oferă doar instruire de bază.

În ceea ce privește XM , acesta oferă instruire introductivă de calitate. De asemenea, are o platformă ușor de utilizat, ușor de manevrat, care este avantajoasă pentru începători. Punctul slab al XM este că restricționează dezvoltarea comercianților. În ciuda pregătirii excelente, brokerul online lasă de dorit în anumite domenii.

 

Brokeri online – Cel mai bun pentru comercianții avansați

Dacă sunteți un comerciant cu experiență și doriți să vă îmbunătățiți abilitățile în mod eficient și rapid pentru a vă crește veniturile, vă recomandăm să lucrați cu Admiral Markets, Vantage FX sau AvaTrade.

O comparație a brokerilor online ne-a permis să testăm unul câte unul diferitele instrumente de analiză ale Admiral Markets . Acest broker vă oferă instrumente de tăiere care vă vor ajuta să generați câștiguri substanțiale în câteva secunde. Cel mai mare avantaj al tranzacționării cu Admiral Markets este viteza de executare a comenzilor .

Vantage FX are, de asemenea, un instrument de analiză specific traderilor avansați. Acesta este Smart Trader. Este un instrument rezultat dintr-o îmbunătățire a platformei MetaTrader. Comerciantul inteligent reunește un set de consilieri experți care vă vor sfătui în timpul tranzacțiilor de pe bursă. Acest instrument vă permite să luați decizia corectă în timpul poziționării.

În cele din urmă, la fel ca Vantage FX, Avatrade are, de asemenea, un instrument de analiză mai puternic pentru a ajuta comercianții profesioniști să își sporească abilitățile de tranzacționare. În plus, pentru a preveni și proteja clienții săi de posibilele riscuri, Avatrade are și AvaProtect.

Pe scurt, putem spune că Admiral Markets este cel mai bun broker online pentru comercianții avansați. Cu toate acestea, Vantage FX și Avatrade rămân opțiuni alternative de luat în considerare.

Comparația celor mai buni brokeri – Depozit minim

Majoritatea brokerilor online necesită un depozit inițial atunci când deschid un cont pentru a-și valorifica serviciile de brokeraj. Este mai precis o formalitate de a crea o legătură de încredere între broker și clienții săi. Cu toate acestea, depozitul minim nu este esențial.

Fiecare broker stabilește depozitul inițial. Cu toate acestea, suma sa nu trebuie să depășească mai mult de 500 EUR. Tabelul de mai jos reprezintă depozitele minime necesare pentru fiecare broker online.

Depozit minim

La Admiral Markets, depunerea inițială variază în funcție de tipul de cont oferit:

 • Contul Invest este la 1 EUR

 • Conturile Trade.MT4 și Trade.MT5 sunt de 100 EUR

 • Conturile Zero.MT4 și Zero.MT5 sunt de 100 EUR

 • Contul Risk.Limited.MT5 este de 500 EUR

Depozitul minim al AvaTrade este stabilit la 100 EUR

Pentru a vă înregistra pentru un cont, trebuie să plătiți următoarele taxe:

 • Cont clasic: 100 EUR

 • Cont VIP: 3.000 EUR

 • Cont RAW: 5.000 EUR

Depozitul inițial este stabilit la 200 USD

 • 300 EUR pentru contul de tranzacționare CFD

 • 25.000 EUR pentru contul Active Trader

                     Abonamentul la contul real este de 300 EUR

În funcție de contul abonat, depunerea inițială variază după cum urmează:

 • Cont standard și cont micro: 5 USD

 • Compte XM Ultra Low: 50 USD

 • Cont de acțiuni: 10.000 USD

Acest broker nu necesită capital inițial

Depozitul inițial necesar este de 200 USD

Din aceste indicații, putem deduce că XTB este cel mai bun broker online, deoarece nu necesită niciun depozit minim. 

Cu toate acestea, având în vedere diferitele tipuri de conturi pe care le oferă, cu capitalul inițial la 1 EUR și conturile MetaTrader la 100 EUR, putem afirma, de asemenea, că, în funcție de depozitul minim necesar, Admiral Markets rămâne un broker excelent. 

În cele din urmă, cu o depunere inițială de 200 EUR pentru un singur cont, Vantage FX și eToro au opțiuni mai bune.

Cea mai bună comparație cu brokeri – instrumente financiare

 Înainte de a începe tranzacționarea, trebuie mai întâi să știți care sunt diferitele produse tranzacționabile oferite de brokerul online. Aceste instrumente financiare sunt efectiv centrul operațiunilor de pe piața de valori.

Prin urmare, pentru a alege cel mai bun broker online, ar trebui să acordați prioritate analizei produselor oferite cu ajutorul unei comparații a brokerilor online. Brokerii oferă în general tranzacționarea de acțiuni, indici, mărfuri, valute Forex sau chiar CFD-uri.

Descoperiți în acest tabel produsele financiare disponibile de la fiecare broker online din lista noastră comparativă.

Broker online

Instrumente de finanțare

 • CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri

 • CFD pe Forex

 • Acțiuni fizice

 • CFD-uri pe Futures

 • CFD-uri pe obligațiuni

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD-uri pe obligațiuni, CFD-uri pe indici, CFD-uri pe mărfuri și CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri

 • Forex

 • Opțiuni

 • CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri

 • Forex

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe mărfuri

 • Acțiuni și ETF

 • CFD pe indici

 • CFD-uri pe obligațiuni

 • Forex

 • CFD-uri pe stocuri fizice

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD-uri pe acțiuni, CFD-uri pe indici și CFD-uri pe mărfuri

 • Forex

 • Turbo pe indici

 • CFD pe indici

 • Turbo pe acțiuni

 • CFD-uri pe stocuri

 • Turbo pe mărfuri

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD-uri pe Bond

 • Forex

 • Materie prima

 • Opțiuni de barieră

 • Rata dobânzii

 • Stocuri și ETF-uri

 • Acțiuni

 • CFD pe indici

 • Forex

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe mărfuri

 • Forex

 • CFD pe indici

 • Stocuri și ETF-uri

 • CFD-uri pe mărfuri

 • CFD pe indici

 • Forex

 • CFD-uri pe stocuri

 • CFD-uri pe mărfuri

Informațiile din acest tabel arată că fiecare broker din comparația noastră de brokeraj online oferă mai multe instrumente financiare tranzacționabile . Diversificarea produselor care urmează să fie tranzacționate crește efectiv șansele de câștig în timpul diferitelor operațiuni. Cu toate acestea, pe baza acestor instrumente, putem vedea că Admiral Markets și IG Markets oferă produse complete în tranzacționare Forex și tranzacționare CFD .

Cea mai bună comparație a brokerilor – platformele oferite

În zilele noastre, tranzacțiile la bursă se efectuează exclusiv online. Aceasta înseamnă că fiecare broker își oferă serviciile prin intermediul platformelor web. Pentru a se adapta la profilurile comercianților, brokerii online au în principal mai multe platforme.

Tabelul de mai jos evidențiază diversele platforme oferite de brokerii online de pe lista noastră:

Broker online

Plateformes

 • MetaTrader 4 și MetaTrader 5

 • MetaTrader Supreme Edition

 • Webtrader MT4 și MT5

 • AvaOptions

 • AvatradeGo

 • MetaTrader 4

 • Webtrader MT4

 • Roboți de tranzacționare automată MT4

 • Tranzacționare Mac - MT4

 • MetaTrader 5

 • Platforma de tranzacționare a copiilor DupliTrade și ZuluTrade

 • AvaSocial

 • MetaTrader 4 

 • BDSwiss WebTrader

 • MetaTrader 5

 • eToro online: platformă simplă de tranzacționare și tranzacționare a copiilor

 • eToro ProCharts: platformă avansată de tranzacționare

 • MetaTrader 4

 • ZuluTrade

 • Ninja Trader

 • TradingView

 • Stație de tranzacționare

 • L2

 • ProRealTime

 • MetaTrader 4

 • MetaTrader 4 Multiterminal

 • MetaTrader 5

 • MetaTrader 4

 • Webtrader MT4

 • Webtrader MT5

 • XStation 5

 • MetaTrader 4 

 • MetaTrader 5

 • WebTrader MT4 și MT5

 • ZuluTrade

 • Myfxbook AutoTrade

Știind că brokerii MetaTrader oferă servicii de tranzacționare mai bune , putem deduce că Admiral Markets este cel mai bun broker online din acest domeniu. AvaTrade are, de asemenea, mai multe platforme pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare, indiferent dacă sunteți începător sau avansat.

Totuși, rețineți că unii brokeri precum Vantage FX , IG Markets au platforme destinate traderilor profesioniști precum Myfxbook AutoTrade sau ProRealTime , care sfidează orice concurență.  

Cea mai bună comparație cu brokeri – tranzacționare pe mobil

Toți brokerii online din clasamentul nostru au aplicații mobile sau tablete. Într-adevăr, acest tip de broker favorizează tranzacționarea automată . Adică, permite tuturor comercianților să efectueze tranzacții pe piața de valori în orice moment . Pentru aceasta, el trebuie să configureze aplicații Android și IoS specifice platformei lor.

 Cu toate acestea, unii brokeri au și aplicații MetaTrader care facilitează accesul și analizarea serviciilor lor de tranzacționare. Dintr-o comparație cu brokerii online, putem ieși cu cel mai bun broker online pentru tranzacționare pe mobil.

Printre primii 9 brokeri online, putem spune că Admiral Markets ocupă primul loc. Pe lângă aplicația Admiral Market , disponibilă pe Apple Store sau Play Store, acest broker oferă și aplicații MetaTrader 4 și MetaTrader 5 .

Articolul precedent
Articolul următor
Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!