vineri, martie 1, 2024
Trading.roCriptomonedeDe Unde să Cumpărați Criptomonedă: Ghidul Complet

De Unde să Cumpărați Criptomonedă: Ghidul Complet

În această eră a tehnologiilor inovatoare, criptomonedele se află în centrul știrilor economice globale. Pentru a nu rămâne pe marginea acestei revoluții financiare, aspirați să investiți în cripto-active.

Pentru a vă ajuta în decizia dvs., vă oferim ghidul nostru final pentru efectuarea primelor dvs. achiziții. Veți găsi o selecție a celor mai bune platforme pentru a cumpăra fără constrângere, fără risc și în câteva clicuri monedele dvs. criptografice.

Cel Mai Bun Site Pentru a Cumpăra Cripto – Top 3 Site-uri Pentru a Cumpăra Criptă Valutară fără Verificare

Mai multe platforme oferă schimbul de criptomonede. Le-am analizat, evident cu criterii solide și date tangibile. Așadar, iată o selecție dintre cele mai bune pentru a vă cumpăra cripto monedele fără verificare.

Etoro  : cea mai bună platformă de tranzacționare socială, ideală pentru tranzacționarea bitcoin.

Libertex  : Un broker CFD care oferă o platformă web și MetaTrader 4

Capital.com  : o platformă alimentată de inteligență artificială pentru tranzacționarea Bitcoin

Cumpărați Cripto Valute la Libertex

Brokerul Libertex are sediul în Cipru și exact în Limassol. Are o experiență de câțiva ani ca broker în creditul său. O terță parte de încredere, se bucură de o reputație dovedită în rândul clienților săi privați, deoarece funcționează din 1997. Până în prezent, nu au circulat nicio fraudă sau zvonuri despre aceasta, în ciuda a 2.000.000 de abonați din întreaga lume.

1. Deschideți un cont cu Libertex

Libertex are o stație de tranzacționare online și este afiliată cu Meta Trader. Accesul la una dintre platformele sale necesită crearea unui cont. Dacă aveți vârsta legală minimă, atunci puteți cumpăra criptomonede pe Libertex. Brokerul oferă două tipuri de conturi reale și anume conturi profesionale și conturi standard.

Un cont demo este asociat cu fiecare deschidere pentru a vă permite să vă testați strategia cu prețuri reale și să înțelegeți mai bine platforma.

Înscrieți-vă și deschideți un cont urmând acești pași simpli.

 • Accesați site-ul brokerului făcând clic aici
 • Completați formularul cu e-mailul, parola
 • Completați alte informații importante
 • Acceptați condițiile generale de utilizare
 • Apoi faceți clic pe butonul: Înregistrați-vă
 • În cele din urmă, confirmați adresa de e-mail

Acolo îl aveți, sunteți înregistrat la Libertex. De atunci, aveți acces la contul demonstrativ disponibil, cu un sold de 50.000 USD, creditat virtual.

2. Depuneți Fonduri cu Libertex

Odată ce contul dvs. de tranzacționare este creat, sunteți calificat să inițiați rate de fonduri. Doar cu un minim de 20 €, îl creditați prin nenumăratele metode de depunere disponibile în acest scop, și aceasta, gratuit.

Libertex acceptă depozite de carduri de debit / credit Visa și MasterCard, transferuri bancare și mijloace de transfer rapid prin portofele virtuale precum PayPal, Skrill, Neteller, Giropay, Trustly etc.

Rețineți că limita de depozit este de 5.000 EUR prin card de debit / credit sau prin portofel electronic. Pentru sume mai mari decât această limită, prevalează transferul bancar.

Această obligație este profitabilă pentru comercianți, deoarece le permite să asigure un depozit sigur de fonduri. După maximum 5 zile lucrătoare, contul dvs. de tranzacționare Libertex este creditat. Banca dvs. poate percepe o taxă pentru finalizarea tranzacției.

3. Cumpărați Criptomonede de la Libertex

Secolul 21 a cunoscut creșterea cripto-activelor. Libertex este echipat pentru a oferi un coș special din aceste valori mobiliare. Brokerul oferă cele mai de încredere și tranzacționate criptomonede pe care le puteți cumpăra oricând. Veți găsi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și multe altele.

Indicația de mai jos vă oferă o imagine de ansamblu despre cum să efectuați cu ușurință achiziții pe platforma Libertex.

Pentru a începe, selectați fila de tranzacționare, apoi alegeți criptomonede

Pagina de mai jos se deschide și vă oferă posibilitatea de a opera în funcție de achiziție sau vânzare.

În cele din urmă, ajustați parametrii achiziției: suma, efectul de levier, preluarea profitului și limitarea pierderilor.

4. De Ce Să o Faci cu Libertex

        De ce este bine și Lista Cryptos oferită

Libertex oferă o gamă de cripto-active ale căror taxe de brokeraj sunt reduse semnificativ cu până la 50% din cele ale concurenței. Pârghia care însoțește contul standard este milimetrică, astfel încât începătorii să nu-și piardă brusc toate activele.

În plus, platforma Libertex este accesibilă în mai multe limbi. Astfel, investitorii din diferite medii au posibilitatea de a cumpăra rapid tot felul de criptomonede. Iată o listă neexhaustivă a monedelor digitale oferite. Este posibil să apară o actualizare în timp.

       Broker Auto Reglementat și Niciun Risc de a fi Furat Criptomonede

Libertex este reglementat în Europa de Cipru Securities and Exchange Commission, cunoscută pe scară largă prin acronimul CySEC. Legat de obligații stricte față de Cysec, Libertex are datoria de a proteja conturile clienților săi. Astfel, investitorii individuali sunt protejați până la 20.000 EUR din activele lor datorită ICF (Fondul de compensare a investitorilor).

Drept urmare, activele clienților sunt separate. Cu alte cuvinte, fondurile investite sunt strict separate de capitalul propriu al companiei. Această măsură protejează investițiile clienților în caz de faliment sau insolvență a brokerului.

În plus, Libertex a luat numeroase măsuri de securitate pe internet pentru a consolida protecția legată de datele bancare ale utilizatorilor în timpul diferitelor tranzacții. Brokerul lucrează permanent cu cele mai bune companii specializate în securitate cibernetică pentru a contracara orice tentativă de piraterie.

În cazul unei probleme majore, investitorul poate contacta asistența brokerului și poate fi ajutat de un agent competent care va găsi un răspuns la toate problemele sale. Cele mai urgente situații pot face obiectul unui apel telefonic direct. Dar fii atent, trebuie să cunoști fluent limba engleză.

       Lichiditate pe Broker și cum Puteți Recupera cu Ușurință Câștigurile

În cel mai scurt timp, veți obține câștigurile înapoi la cerere. Lichiditatea brokerului este foarte suficientă pentru a proceda la plată cât mai repede posibil. Cu toate acestea, este important să faceți verificarea Know Your Customer (KYC) înainte de orice retragere, deoarece este o instituție reglementată de Cysec.

Cumpărați Valute Crypto de la Capital.com

Capital.com este un broker CFD cu sediul în Londra din 2016. Printr-o serie de active disponibile pentru cumpărare și tranzacționare, sa stabilit rapid pentru a deveni un jucător important în cripto-sferă. Brokerul operează prin intermediul celor 03 companii ale sale stabilite în diferite țări (Marea Britanie, Cipru și Belarus).

Distins „cea mai bună platformă de tranzacționare online 2020”, primește premiul pentru „cel mai inovator broker din Europa 2020”. Pe platforma sa de tranzacționare, clienții beneficiază atât de inteligență artificială, cât și de un calendar economic. Totul este în loc pentru a permite clientului să-și determine și să-și optimizeze strategia de investiții.

1. Deschideți un Cont la Capital.com

Pentru a începe tranzacționarea pe Capital.com, trebuie mai întâi să vă înregistrați și să deschideți un cont. Pentru aceasta, urmați acești pași simpli.

 • Pe site-ul Capital.com , faceți clic pe: „tranzacționați acum sau deschideți un cont”
 • Completați câmpurile care necesită adresa de e-mail și parola.
 • Activați contul confirmând adresa de e-mail.
 • Completați profilul dvs. cu informații corecte, cum ar fi adresa de domiciliu, identitatea și data nașterii, contactul telefonic. Vă rugăm să rețineți, acesta este un pas esențial pentru a vă garanta plățile.

2. Depuneți Fonduri la Capital.com

După finalizarea înregistrării și activarea contului dvs., puteți tranzacționa active pe capital.com. Pentru a începe, aveți acces la un cont demonstrativ de 1000 EUR. Când va sosi momentul să cumpărați criptomonede în timp real, va fi necesar să depuneți fonduri.

Capital.com vă permite să vă finanțați contul fie printr-un card de debit / credit, fie printr-un transfer internațional prin Sofort, Ideal, Webmoney, Neteller, Skrill numai cu 20 €. Transferurile bancare sunt, de asemenea, disponibile de la broker cu minimum 250 EUR pe tranzacție. Plățile dvs. pot fi efectuate în USD, GBP, Euro sau PLN.

3. Cum Să Cumperi Cryptomonede de la Capital.com

Spre deosebire de alte platforme, Capital.com oferă peste o sută de criptomonede. Brokerul oferă oricărui începător o interfață ușoară care permite tranzacționarea confortabilă și achiziționarea ușoară a criptomonedelor. Să vedem cum.

Pe bannerul paginii de pornire, selectați fila „Market” și apoi categoria „crypto currencies”.

Această acțiune deschide pagina de criptocurrency schimbabilă. Apoi selectați criptocurrency pentru a cumpăra sau a vinde.

Configurați achiziția specificând desigur lotul de utilizat, Stop Loss și Take Profit.

       De Ce este Bine și lista de Criptomonede oferite

Capital.com își face accesibilă platforma intuitivă pentru a tranzacționa cu ușurință peste 3.000 de active, inclusiv peste o sută de criptomonede. Oferă inteligență artificială care vă ghidează deciziile de investiții, astfel încât să vă ofere profitabilitate atractivă. În plus, tehnologia vă protejează contul împotriva soldurilor negative.

Capital.com oferă o aplicație mobilă pentru sistemele iOS și Android pentru a permite tranzacționarea de oriunde din lume. Și asta, fără facturarea taxelor de negociere. Brokerul acceptă 52 de țări din întreaga lume, fie în Europa, Africa, Asia sau America Latină.

Serviciul său de asistență, disponibil în 13 limbi, poate răspunde cât mai repede la toate cererile dvs. Pentru o mai mare fiabilitate în management, acestea sunt auditate de organizații renumite precum trustpilot și Deloitte. Criptovalorile oferite în 2021 de acest broker sunt:

Liste Crypto 1

Liste Crypto 2

Liste Crypto 3

Liste Crypto 4

Liste Crypto 5

Liste Crypto 6

Liste Crypto 7

Bitcoin

Bitshares

0x

1 INCH

AAVE

Moneda ABBC

Abis

Aion

Acropolă

Alchimie

CEVA

FURNICĂ

ArcBlock

Lanțul ARPA

Echilibrist

Bancor

GRUP

Atenție de bază

Binance Coin

Binance USD

Bitcoin Cash

Bytecoin

Cardano

Chiliz

Chromia

Compus

COTI

Counos X

Jeton Cuve DAO

DAI

DASH

Decentraland

Decred

DeFiChain

DFI.Money

Doc

Dogecoin

PUNCT

Electroneu

Elrond

Monedă Enjin

EOS

Fantomă

Filecoin

Frontieră

Jeton FTX

Bâlci

Golem

Grostlcoin

FIERBINTE

ICONĂ

IOTĂ

IoTex

IRISnet

CAFEA

KNC

Litecoin

RĂZBOI DE ŢESUT

Inel buclă

MATIC

Date măsurabile 

Puncte de loialitate Moeda

Valută

OCEAN

Rețeaua OMG

Ontologie

Orhidee

PAX

PAX Gold

Populat

Quarkchain

Ravencoin

ReddCoin

REN

Drepturi de rezervă

Clipoci

Autokey

SingularityNET

SNX

Solana

Steem

Stelar

Storj

SushiSwap

Tezos

Graficul

Sandbox

THETA

THORChain

Travala.com

TRON

VeChain

Verge

Valuri

A face cu ochiul

Bitcoin înfășurat

NXM înfășurat

A SE UITA

AdEx

Aergo

Aeternitatea

ATOM

Augur (REP)

AVAX

Bitcoin aur

Bitcoin SV

Bluzelle

Cremă

Indicele Crypto

Monedă Crypto.com

ZI

Digibyte

District0x

Ethereum

Ethereum Classic

Everipedia

Armonie

Hedera Hasgraph

Horizen

Kusama

Lambda

Legătură

NEO

NUL

Numerar

Pundi X

Qtum

Cuantic

Ser

Shiba Inu

Siacoin

Beţivan

TenX

Pripon

TrueUSD

UNU

UNI

Doresc.Finanțare

Zcash

Ziliqa

       Broker Auto Reglementat și Fără Risc de Furare a Criptomonedelor

Capital.com este controlat și supravegheat de cei mai duri autorități de reglementare financiare din lume, cum ar fi Cysec, Autoritatea de Conduită Financiară. Astfel, acestea sunt obligate prin proceduri de protecție a datelor cu caracter personal și a tranzacțiilor. Bine de știut, fondurile dvs. sunt stocate în conturi securizate ale clienților.

Capital.com oferă o garanție de despăgubire în conformitate cu standardele de reglementare ale Fondului de compensare a investitorilor (ICF) și al schemei de compensare a serviciilor financiare. Nu veți pierde niciodată mai mulți bani decât câștigați.

În plus, regula de securitate a internetului PCI vă protejează activele, iar Protocolul de securitate a stratului de transport vă protejează zilnic fluctuațiile contului. Nu există absolut niciun risc de a vă pierde criptomonedele prin furt sau hacking.

       Lichiditate pe Broker și vă Puteți Recupera cu Ușurință Câștigurile

Capital.com se bucură de o lichiditate bună. Activele clienților sunt deținute în conturi bancare separate. Cu ușurință, veți recupera câștigurile din negocierile dvs. În maxim 24 de ore, profiturile dvs. sunt transferate în contul dvs.

Cumpărați Criptomonede cu eToro

Din 2006, eToro funcționează, continuându-și expansiunea și stabilindu-se în 5 țări din întreaga lume. Își impune prezența pe cele mai importante burse de valori, și anume pe cele din Cipru, Regatul Unit, Statele Unite și Australia. Astăzi, lider în comerțul social, permite începătorilor să urmărească cei mai buni investitori în diferite active financiare.

1. Deschideți un Cont cu eToro

Este ușor să deschideți un cont de client la broker. Interfața sa intuitivă este tot ceea ce se poate găsi plăcut. Alăturați-vă spațiului eToro, apoi completați informațiile de bază, cum ar fi numele dvs. de utilizator, adresa de e-mail și parola securizată. Acceptați condițiile și validați crearea contului.

2. Depuneți Fonduri cu eToro

Pentru a achiziționa criptomonedele dvs., trebuie să vă finanțați contul de tranzacționare. eToro oferă pe lângă metodele clasice de plată (card de credit / debit sau transfer bancar), alte câteva metode de plată instantanee. Fie prin PayPal, Neteller, Skrill sau Rapid Transfer, clientul alege metoda care i se potrivește. Cu toate acestea, brokerul necesită minimum 50 USD pentru primele depuneri.

3. Cum Se Cumpără Criptomonede de la eToro

Etoro facilitează tranzacția de cumpărare. O căutare simplă pe interfață identifică activul criptografic dorit.

Apoi faceți clic pe butonul „cumpărați” și completați casetele pentru sume, stop loss, pârghie etc.) apoi confirmați tranzacția. Și iată-te! Tocmai ați achiziționat o criptomonedă.

      De Ce este bine?

eToro percepe clienți taxe mai mici pentru achiziții. De asemenea, aplică comisioane foarte atractive pentru lichidări. Pe această platformă, cele mai recente știri economice sunt disponibile live. De asemenea, permite investitorilor începători să copieze portofoliile comercianților cu experiență.

Cu eToro, este avantajul social și al mentoratului. Brokerul pune la dispoziția clienților o platformă intuitivă și ușor de utilizat. Platforma clasifică cei mai buni investitori în funcție de randamentele lor, de piețele lor preferate și mai ales de aversiunile lor față de risc.

      Broker Auto Reglementat și Fără Risc de Furare a Criptomonedelor

eToro este un intermediar de încredere, reglementat de Cysec și FCA. Brokerul este cunoscut de mulți traderi, deoarece oferă soluții de investiții fiabile pentru începători și profesioniști. Brokerul se bucură de o bună reputație în ceea ce privește protecția tranzacțională a datelor datorită tehnologiei SSL (Secure Socket Layer).

      Lichiditate pe Broker și vă puteți Recupera cu Ușurință Câștigurile

Lichiditatea nu este o problemă pentru broker. Vă veți vinde criptomoneda la prețul pieței dacă doriți să vă încasați câștigurile. La confirmare, cererea dvs. de retragere este procesată în termen de o zi lucrătoare. Fondurile dvs. vă sunt trimise cât mai repede posibil.

Cu Ce ​​Metode de Plată Puteți Cumpăra Criptomonede

Pe toate platformele fără excepție, comercianții au posibilitatea de a cumpăra cripto valute cu diferite metode de plată. Cele mai frecvente sunt:

 • Card de debit / credit : Cea mai preferată metodă de plată, cardul bancar Visa și / sau MasterCard vă permite să luați cripto valute oriunde fără dificultate. Este, fără îndoială, modul ultra rapid de a achiziționa primele dvs. active. Cu toate acestea, comisioane destul de mari sunt legate de această metodă, în funcție de țara de reședință.
 • PayPal  : Ca metodă de plată sigură, tranzacțiile PayPal sunt instantanee. Este foarte posibil să vă cumpărați criptomonedele prin PayPal. Pentru a face acest lucru, pur și simplu accesați o platformă care permite această metodă de plată. Libertex, Capital.com și Etoro acceptă PayPal ca metodă de depunere pentru a cumpăra criptomonede. Acest mod simplu și simplu protejează investitorii și plățile acestora de pierderea datelor.
 • Transfer bancar: Ca investitor, aveți capacitatea de a vă cumpăra criptomonedele prin transfer bancar. Aveți grijă, totuși, la timpul de execuție foarte lung, cuprins între 3 și 5 zile lucrătoare, în funcție de broker și bancă. Este la fel, un mod eficient, fiabil și confortabil pentru investiții mult mai mari. Avantajul acestei metode de plată este că prezintă costuri de tranzacție foarte mici.
 • Neteller, Skrill și UnionPay: sunt portofele electronice și criptate care fac plăți cu ușurință pe internet. Acestea vă permit să trimiteți și să primiți plăți, precum și să vă stocați fondurile într-un cont electronic. Aceste portofele vă protejează informațiile bancare pentru fiecare tranzacție.

Cum să Cumpărați Criptomonedă cu SEPA fără Verificare?

Să știți că verificările clienților dvs. sunt importante și necesare. Top 3 brokeri noștri oferă posibilități de a cumpăra criptos cu SEPA fără verificare. Urmați pașii dați

Libertex  : Un broker CFD care oferă o platformă web și MetaTrader 4

Capital.com  : o platformă alimentată de inteligență artificială pentru tranzacționarea Bitcoin

Etoro  : cea mai bună platformă de tranzacționare socială, ideală pentru tranzacționarea bitcoin.

Alte platforme conexe permit achiziționarea de criptomonede fără verificări. Veți găsi, de exemplu, câteva ca Binance, Paxful și LocalBitcoins . Plățile dvs. vor fi complet sigure și criptate datorită protocolului acestor platforme. Deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la asta.

Lista Completă a Brokerilor de Unde să Cumpărați Criptomonede

Mai mulți brokeri vă oferă astăzi să cumpărați criptomonede. Cu toate acestea, nu toate oferă aceleași garanții. Dacă decideți astăzi să cumpărați criptomonede pe platforme dedicate, atunci lista noastră vă va fi de mare folos. Am enumerat cele mai recomandate pentru dvs. după testarea verificată.

eToro : Cea mai bună platformă socială pentru tranzacționarea de bitcoin

Libertex : un broker CFD care oferă o platformă web pentru a cumpăra cripto valute în Franța și în alte părți.

Capital.com : o platformă care integrează inteligența artificială pentru tranzacționarea Bitcoin

Kraken : un schimbător de criptă web

Coinbase : o platformă americană pentru a cumpăra criptomonede .

Binance : schimb recunoscut la nivel global, care oferă cumpărarea de criptomonede chinezești și altele.

Coinhouse : site-ul francez și locul fizic pentru a cumpăra criptomonede.

Cex.io : o platformă online ideală pentru cumpărarea criptomonedei Tron Trx. Fiți atenți la costuri.

Changelly : un schimbător de cripto-active instantaneu în moneda fiat USD, EUR etc.

Zebitcoin : un facilitator al accesului la criptomonede

LocalBitcoin : Piață revoluționară în care este ușor să cumpărați cripto valute de către revolut și de către alte câteva bănci online.

BitPanda : o platformă care vă permite să speculați monede virtuale.

Stackinsat : Prima platformă care oferă un plan de economii Bitcoin

Cu Care Portofel Cumpărați Criptomonede ?

Există facilități disponibile astăzi pentru a vă cumpăra criptomonedele. Acestea sunt portofelele. Sunt portofele electronice criptografice disponibile de la anumiți brokeri online sau care pot fi descărcate în sursă deschisă de pe smartphone-uri, tablete și computere. Din nou, trebuie să știți care dintre ele este de încredere.

Un portofel oferă o garanție excepțională pentru un nivel dovedit de securitate. În general, toate fac posibilă cumpărarea de criptomonede ușor și anonim. Aveți grijă totuși să cumpărați și să păstrați criptele pe un portofel dovedit! Iată selecția noastră de 04 portofele care îndeplinesc cerințele noastre de securitate.

Entuziaștii cripto își confirmă, de asemenea, nivelul ridicat de securitate, ușurința în utilizare și lichiditatea garantată.

 • Portofelul Etoro

Portofelul eToro permite clienților să acceseze cu ușurință piețele disponibile de cripto-active. Informațiile de conectare rămân aceleași ca și pentru conturile de pe platforma principală. Datorită portofelului, achiziționarea de criptomonede devine o operațiune simplificată.

 • Portofel Binance – Portofel Trust

Trustwallet, portofelul mobil al Binance, garantează achiziționarea criptomonedelor într-un mod sigur și eficient. Nu numai că asigură stocarea, ci și retragerea criptosului dvs. în orice moment. Trustwallet este conceput pentru a integra diverse funcționalități. Suportă o serie de cryptos. Este locația ideală pentru a cumpăra Safemoon crypto currency sau pentru a cumpăra Omi crypto de exemplu.

 • Portofel Coinbase

Platforma Coinbase, introdusă recent pe NASDAQ, se bucură de o bună reputație în rândul utilizatorilor americani și europeni. Portofelul Coinbase facilitează achiziționarea, stocarea și lichidarea mai multor criptomonede. În plus, este necesară traversarea unei securități pe mai multe niveluri pentru a vă conecta la portofel.

 • Blockchain

Blockchain efectuează rapid tranzacții Bitcoin și Ethereum. În prezent, reunește aproximativ zece valori criptografice. Accesul este extrem de sigur și necesită utilizarea unei chei private formate din douăsprezece cuvinte și care formează o frază secretă de recuperare.

0 commission RO V2

Care sunt Platformele de Unde Puteți Obține Prețurile Criptomonedelor?

Cei mai mulți brokeri oferă prețuri în timp real pentru criptomonede. Portofelele integrează, de asemenea, această funcționalitate. Pe baza acestui principiu, cursurile sunt accesibile publicului printr-un singur clic. Din păcate, nu toate platformele listează toate criptele disponibile. Pentru informații, există peste 4000 dezvoltate ca urmare a bitcoin.

   Istoricul prețurilor

Investitorul poate investi în oricare dintre activele criptografice la alegere. Să aruncăm o privire la primele noastre 3 platforme de referință care centralizează toate criptomonedele existente și oferă fluctuații de preț în timp real. Sunt surse excelente de informații.

 • Binance
 • Capitalizarea pieței de monede
 • Quantifycrypto

  Cât de Mult Puteți Câștiga Investind în Criptomonede?

La fel ca mulți oameni, puteți obține câștiguri de capital semnificative doar investind în criptomonede. Aveți însă grijă, această decizie de investiții va trebui luată în considerare cu atenție, deoarece nu este lipsită de risc. Este important să nu investești mai mult decât vrei să pierzi.

Pentru a câștiga cu criptomonede, aveți de ales între strategia investitorului și cea a speculatorului.

Investitorul  : cumpără un cripto-activ la un cost redus, îl stochează și îl revinde la o valoare interesantă și mai ales în timpul exploziei de prețuri. Această operațiune constă în păstrarea unei criptare în rezervă pentru a extrage cât mai mulți bani din ea.

Poate obține o eficiență de până la 1000% sau chiar mai mult. Într-o declarație făcută publică, Vitalik Buterin, cofondator al Ethereum, a susținut că a retras 4.300.000 de dolari la sfârșitul anului 2020 pentru o investiție de 25.000 de dolari în Dogecoin în 2016, adică un profit uluitor de 172.000% în doar 4 ani.

Speculatorul : profită de fluctuațiile zilnice pe parcursul tendinței de bază și generează venituri rapide. Tranzacții excelente care, bine conduse, completează sfârșitul lunii. Aceste operațiuni potențial lucrative pot produce zilnic între 1% și 10% din capitalul investit.

În orice caz, veți realiza câștiguri de capital interesante concentrându-vă doar pe Top 100 cryptos în ceea ce privește capitalizarea. Aceasta are avantajul de a controla riscul și de a evita criptele supuse PUMP și DUMP.

Înainte de a investi în criptomonede, este esențial să cunoaștem avantajele și dezavantajele.

Alec_Stocks_RO

Avantajele Cumpărării Criptompnedelor?

Criptomonedele sunt monede digitale bazate pe o tehnologie de stocare a datelor numită Blockchain. Nu au suport fizic. Acest lucru facilitează conservarea lor. Beneficiile notabile sunt:

 • Economisirea timpului și reducerea costurilor ridicate de intermediere: cumpărarea criptomonedelor înseamnă a face fără o terță parte.
 • Facilitarea plăților online: mai multe site-uri online acceptă criptomonedele ca mijloc de plată la achiziționarea de bunuri și servicii.
 • Investiții potențiale profitabile: dotate cu o volatilitate impresionantă, criptomonedele asigură profitabilitate exponențială. Este, fără îndoială, cea mai bună afacere a momentului în care se observă creșterea meteorică a valorificării lor.
 • Risc scăzut de confiscare a activelor: criptomonedele nu sunt controlate de niciun guvern datorită sistemului lor descentralizat
 • Anonimat: Transferurile efectuate sunt criptate și sunt dificil de urmărit cu criptomonede.

Dezavantaje ale Cumpărării Cryptos

În ciuda numeroaselor avantaje pe care le oferă criptomonedele, ele își au și limitele.

Deși volatilitatea criptomonedelor permite realizarea de câștiguri semnificative într-un timp record, este și o cauză a pierderii de capital. O monedă criptografică este:

 • Un activ hiper-volatil și cu risc ridicat datorită imprevizibilității sale.
 • Nereglementat și manipulabil: Achiziționarea unei criptomonede este, de asemenea, supusă manipulării prețurilor. Cazul frecvent este acela că o singură persoană manevrează în mod fraudulos pentru a determina fluctuarea valorii de piață.

De asemenea, investitorul care decide să cumpere criptomonede riscă o mulțime de riscuri de hacking și escrocherii. Acesta este motivul pentru care alegerea sa trebuie făcută pe o platformă de încredere.

Cum să Alegeți Cea Mai Bună Platformă pentru a Cumpăra Monedă Criptografică în Mod Anonim?

Soluțiile sunt disponibile astăzi, dar sunt foarte rare, uneori costisitoare și limitează maximele tranzacțiilor. Dacă doriți să cumpărați criptomonede în mod anonim, va trebui să vă aprofundați investigațiile înainte de a începe.

În general, verificați întotdeauna criteriile fiabile și solide care sunt reglementarea brokerului, tariful aplicat, comisioanele sale de negociere, lichiditatea acestuia și disponibilitatea serviciilor sale de asistență online.

Cea Mai Bună Platformă Pentru a Cumpăra Cripto Anonim pe baza Recenziilor Clienților

Pe scurt, Libertex este poziționat ca cel mai bun broker online de la care orice începător poate cumpăra criptomonede ieftine. Recenziile clienților îi conferă acest rang. Deoarece, Libertex oferă condiții foarte avantajoase. În plus, platforma sa combină ergonomia și ușurința de utilizare. Ca atare, brokerul are peste 2.000.000 de persoane înregistrate.

Concluzie – Care Este Cea Mai Bună Platformă pentru a Cumpăra Cripto fără Verificare?

Cumpărarea de criptomonede fără a trece printr-un cont verificat implică un pericol semnificativ. Este important să vă poziționați pe platforme controlate cel puțin de o autoritate competentă. Acest lucru stimulează încrederea și evită riscul înșelătorilor și fuga de capital.

În această zonă, Libertex are cele mai mari puncte. Ca să spunem așa, conform criteriilor definite de utilizatori, Libertex rămâne cea mai bună platformă de unde puteți cumpăra cu ușurință criptomonede. Anii săi de experiență în industria financiară spun foarte mult pentru reputația și expertiza sa.

🔎Où acheter des Cryptos monnaies ?

Aveți mai multe opțiuni pentru acest lucru: portofele, brokeri online, platforme de schimb etc. Cu toate acestea, este foarte recomandat să vă cumpărați criptomonedele de la brokeri reglementați. Top 3 care oferă securitate în această investiție includ Libertex, Capital.com și eToro. În special, vă recomandăm Libertex.

🤔Cum se investește în criptomonedă?

Primul pas este să vă alegeți brokerul sau platforma de criptomonede. Aveți de ales între Libertex, Capital.com și eToro. Apoi, pentru a vă înregistra pe o platformă reglementată. Această identificare vă va permite să deschideți un cont gratuit în numele dvs. În cele din urmă, să vă creditați contul și să aveți moneda la alegere.

🛒De unde să cumpărați criptomonede în Belgia

De unde să cumpărați criptomonede în Belgia

❔De unde să cumpărați criptomonede în Franța 

Cetățenii din Franța pot cumpăra criptomonede online de la brokerul ales de ei. Cu toate acestea, Libertex este poziționat ca cel mai bun broker care își permite criptocurrency. Oferă o garanție și prezintă mai multe metode de plată. Platforma Capital.com, la fel ca eToro, este și site-urile recomandate.

📱Ce aplicație să cumpărați criptomonede

Aveți mai multe aplicații pentru investiții în criptomonedă de pe smartphone. Aplicațiile securizate gratuite și ușor de utilizat la prima utilizare sunt de la eToro, Libertex și Capital.com. Aceste aplicații sunt compatibile cu sistemele Android și iOS.

👌Cel mai bun site pentru a cumpăra criptomonedă 

Cel mai bun site pentru a achiziționa criptomonede este fără cea mai mică obiecție Libertex. Broker reglementat și cu experiență, garantează securitatea tranzacțiilor și oferă o varietate de opțiuni de plată pentru a cumpăra criptomonede.

💳De unde să cumpărați criptomonedă cu card de credit?

Într-adevăr, puteți achiziționa criptomonedă prin card de credit. De fapt, aceasta este cea mai populară metodă de plată. Este disponibil pe toate platformele Libertex, eToro, Binance, Coinbase, Coinhouse etc.

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES