luni, aprilie 22, 2024
Trading.roNeclasificatRecenzie EToro : Cea mai Bună Platformă pentru a Începe Tranzacționarea

Recenzie EToro : Cea mai Bună Platformă pentru a Începe Tranzacționarea

Cea mai bună platformă pentru a începe tranzacționarea! Aceasta este principala opinie eToro a utilizatorilor care investesc în bursă împreună cu brokerul eToro. Într-adevăr, brokerul eToro oferă pur și simplu cea mai distractivă și ușor de învățat platformă de tranzacționare, ideală pentru un comerciant începător . În plus, eToro este liderul global în tranzacționarea socială , oferind soluții de tranzacționare care permit traderilor să copieze și să potrivească automat cei mai buni investitori de pe platformă.

Înregistrați-vă acum pentru a începe cu ușurință tranzacționarea cu eToro și sute de traderi profesioniști.

eToro: Înșelătorie sau Site Serios și de Încredere?

eToro, în mod clar, nu este o înșelătorie și rămâne un brokeraj online sigur și sigur. Recenziile eToro nu sunt unanime și toate pozitive, ceea ce este normal pentru o companie cu prezență globală, dar majoritatea utilizatorilor sunt mulțumiți.

Cererile de retragere a banilor, care sunt cu siguranță cele mai importante date pentru a judeca fiabilitatea și seriozitatea unui broker, sunt făcute cu ușurință și rapid în funcție de utilizatori.

Recenziile negative de pe eToro se referă, în cea mai mare parte, la latura sa simplă și ordonată, ideală pentru comercianții începători, dar care poate fi neobișnuită pentru comercianții mai avansați, care, în principiu, caută să profite de taxele de tranzacționare și fiabilitatea reduse ale eToro, dar se simt dezamăgiți de lipsa de instrumente pro trading.

Cu toate acestea, mulți comercianți profesioniști și experimentați folosesc eToro, iar unii își oferă strategii de tranzacționare pentru a ajuta începătorii să câștige bani pe piața de valori.

eToro este un broker care există din 2007, cunoscut la nivel mondial și a luat locul liderului mondial în tranzacționarea socială. Brokerul eToro are reglementări internaționale solide:

 • FCA în Marea Britanie
 • CySEC în Uniunea Europeană
 • ASIC în Australia

În plus, brokerul a implementat caracteristici și protocoale pentru securizarea site-ului de tranzacționare, a datelor comercianților, inclusiv a datelor personale și a datelor de plată.

Cum Să Începeți Tranzacționarea cu eToro?

Tranzacționarea cu eToro se face în 3 pași simpli:

 1. Inscripţie
 2. Depozit
 3. Comercial

Opiniile comercianților eToro sunt corecte spunând că brokerul este specialistul în tranzacționare pentru începători, întrucât brokerul face tot posibilul pentru comercianți, de la înregistrare până la decizia finală de investiții.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra celor 3 pași pentru a deveni un comerciant cu eToro.

Înregistrare la eToro

Cariera ta de tranzacționare începe cu înregistrarea eToro .

Odată ajuns pe pagina de creare a contului de tranzacționare, alegeți mai întâi un nume de utilizator, care va fi numele afișat public atunci când discutați cu alți traderi profesioniști la eToro.

Apoi introduceți adresa de e-mail și alegeți o parolă.

De asemenea, aveți opțiunea de a vă crea un cont direct cu conturile dvs. Facebook sau Google, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

conexiune eToro

Aceste câteva detalii sunt deja suficiente pentru a accesa platforma eToro, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

platforma eToro

Apoi faceți clic pe butonul „Profil complet” pentru a finaliza înregistrarea și deschiderea contului oferind câteva informații despre dvs.

Depozitarea fondurilor

După finalizarea înregistrării, sunteți gata să efectuați o depunere. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul „Depuneți fonduri”.

 

Alegeți suma pe care doriți să o depuneți, metoda de plată, informațiile despre metoda de plată și finalizați operațiunea făcând clic pe „Depunere”.

Metodele de plată includ:

 • card bancar
 • Plată
 • PayPal
 • ideal
 • Imediat
 • Skrill
 • Neteller
 • Webmoney
 • Giropay

Suma minimă a depozitului la eToro este de numai 200 USD.

Rețineți că eToro vă va converti instantaneu depozitul în dolari dacă finanțați într-o altă monedă.

Începeți Tranzacționarea

După înregistrarea depozitului, sunteți gata să vă începeți cariera de tranzacționare cu cel mai bun broker pentru începători, conform recenziilor utilizatorilor eToro.

Pentru a face acest lucru, accesați lista piețelor făcând clic pe „Piețe” din meniul din stânga.

instrumente disponibile eToro

Apoi alegeți instrumentul pe care doriți să îl tranzacționați.

Puteți alege din lista celor mai populare instrumente afișate sau puteți face clic pe o categorie de piață (Acțiuni, ETF-uri, Cripto, Indici, mărfuri sau valute) pentru a vedea instrumentele în funcție de piață sau chiar să efectuați o căutare directă a pieței. care te interesează.

Încă o dată, eToro se străduiește să facă tranzacționarea cât mai ușoară și distractivă posibil pentru toți comercianții, chiar și pentru începători.

Odată ce instrumentul dvs. a fost selectat, pur și simplu faceți clic pe „Cumpărați” sau „Vindeți” pentru a deschide fereastra de tranzacționare.

Apoi finalizați-vă poziția alegând suma de investit și făcând clic pe „Deschideți poziția”.

Pentru a face tranzacționarea și mai ușoară, eToro vă oferă să alegeți o sumă maximă de risc cu Stop Loss și suma la care vă încasați automat câștigurile cu Take Profit.

Copy Trading cu eToro: Soluția Pentru a Începe Tranzacționarea?

Recenziile despre eToro de la comercianții care folosesc platforma menționează adesea caracteristicile excelente de tranzacționare a copiilor, care sunt de mare ajutor pentru comercianții începători pentru a începe să tranzacționeze cu profesioniști pe piețele financiare.

Ce este Copy Trading?

Copiați tranzacționarea și capacitatea de a copia automat un comerciant câștigător, replicând pozițiile lor de tranzacționare și investițiile în propriul cont de tranzacționare. Ori de câte ori comerciantul colectează câștiguri, colectați și câștiguri.

Dar același lucru este valabil și pentru pierderi, motiv pentru care este important să alegeți comercianții profesioniști pentru a copia.

Cum să Faceți Copy Trading cu eToro?

Pentru a începe tranzacționarea directă cu traderi profesioniști, accesați secțiunea „Oameni” din meniul din stânga.

copiere de tranzacționare eToro

De acolo puteți alege comerciantul de copiat și cu care veți investi în piața de valori.

Există multe profiluri și puteți vedea performanța lor de 1 an, nivelul de risc al strategiei lor de tranzacționare, precum și numărul de persoane care urmăresc acești traderi.

De asemenea, puteți filtra rezultatele după diverse criterii, cum ar fi:

 • Țările
 • Piețe negociate
 • Spectacole
 • Indicatorul de risc
 • Numărul copiatorilor
 • Durata funcțiilor deținute

Platforma eToro oferă și sortare după:

 • Cele mai multe copiate
 • Cele mai multe au urmat în ultimele zile
 • Investitori pe termen lung
 • Comercianți pe termen scurt
 • Investitori multi-strategie

După ce ați găsit comerciantul de urmat, faceți clic pe „Copiați”.

copiați un comerciant pe eToro

Platforma eToro vă oferă apoi să introduceți suma pe care doriți să o alocați copiei acestei strategii de tranzacționare, precum și limita de pierdere din care puteți opri urmărirea acestui trader.

Alte Forme de Tranzacționare Socială la eToro

Brokerul eToro oferă și alte forme de tranzacționare socială, unde comerciantul poate investi în așa-numitele portofolii „CopyPortfolios”. Există 3 tipuri de portofele pe care le puteți urmări și copia:

 • Portofolii comercianților
 • Portofolii de piață
 • Portofolii partenereâ

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor . Ar trebui să vă întrebați dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Opinia Noastră Despre eToro Pentru a Începe Tranzacționarea

Opinia noastră despre eToro pentru a începe tranzacționarea se potrivește cu cea a utilizatorilor reali ai platformei. Brokerul merge la elementele esențiale și permite o experiență de tranzacționare distractivă și progresivă, cu o platformă de tranzacționare care este cea mai ușor de utilizat, rămânând în același timp complet cu o mare varietate de instrumente de tranzacționare și piețe disponibile.

La toate acestea se adaugă funcționalitatea tranzacționării copiilor, unde un comerciant novice poate începe prin a copia un comerciant profesionist, ceea ce este foarte util pentru a câștiga bani pe piața bursieră, dar și pentru a învăța tranzacționarea urmărind un comerciant câștigător și experimentat.

eToro Pentru Traderi Profesioniști

Comercianții profesioniști și cu experiență, care au o strategie de tranzacționare câștigătoare, pot privi către eToro pentru a deveni un „investitor popular” – un comerciant pe care alții îl pot copia și câștiga o compensație de tranzacționare suplimentară.

Recenziile negative pe eToro provin cel mai adesea de la traderi foarte avansați, deoarece platforma nu permite dezvoltarea unor strategii de tranzacționare extrem de complexe, cum ar fi tranzacționarea algoritmică sau strategii bazate pe indicatori personali sau foarte nepopulari.

Cu toate acestea, comercianții profesioniști care se bazează pe strategii simple și eficiente, cum ar putea fi găsite printre comercianții profesioniști de urmat, sunt, în general, foarte fericiți să tranzacționeze cu eToro, mai ales că pot câștiga compensații suplimentare permițând altor comercianți să le copieze.

Dacă sunteți un trader avansat și utilizați strategii de tranzacționare bazate pe instrumente populare, puteți căuta și în eToro pentru a câștiga mai mulți bani.

Acum că am văzut valoarea tranzacționării cu brokerul eToro, să aruncăm o privire mai atentă asupra recenziilor eToro despre diverse lucruri, cum ar fi platforma de tranzacționare, instrumentele disponibile și comisioanele, printre altele.

Cine Este eToro Broker?

eToro este o platformă de tranzacționare și brokeraj socială care este clasată drept „Lider global în tranzacționare socială”. Cu sediul în Cipru, brokerul operează, de asemenea, la nivel global, cu sedii în Regatul Unit, SUA, Israel, China și Australia. Cu o valoare de 800 de milioane de dolari în 2018, eToro este unul dintre brokerii No Dealing Desk sau NDD. Ceea ce înseamnă că oferă un model de preț ECN. Astfel, acționează ca intermediar între comercianți și piețe.

eToro Europe este reglementat de Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) sub licența nr. 109/10.

Fondat în 2007 de frații Yoni Assia și Ronen Assia, acest renumit broker a fost botezat pentru prima dată sub numele RetailFX. David Ring contribuie, de asemenea, la lansarea platformei.

Cu peste 11 milioane de utilizatori în 2019, eToro susține că lucrează în 140 de țări.

De Ce Să Folosiți eToro?

eToro este probabil cel mai bun broker pentru:

 • Comerț social: eToro copiază automat investitorii câștigători
 • Cumpărați acțiuni: eToro oferă cumpărarea de acțiuni cu 0 comision cu posibilitatea de a cumpăra fracțiuni de acțiuni
 • Cumpărați criptomonede: eToro este o modalitate bună de a cumpăra și deține criptomonede
 • Tranzacționare cu pârghie: platforma eToro vă permite să alegeți pârghia atunci când deschideți o poziție
 • Deveniți investitor popular: partajarea unei strategii de tranzacționare câștigătoare vă permite să fiți copiat de alți traderi și să fiți plătiți de eToro

0 commission RO V2

EToro Are Cea Mai Bună Platformă de Trading?

eToro are, probabil, cea mai bună platformă de tranzacționare pentru începători. Cu toate acestea, platforma eToro poate avea anumite limitări pentru comercianții care doresc să implementeze strategii de tranzacționare complexe sau pentru cei care doresc să tranzacționeze cu algoritmi.

Într-adevăr, platforma eToro este ideală pentru un trader începător, deoarece este netulburată și permite o navigare intuitivă și ușoară și exclude orice artificii care nu sunt necesare scopului principal al traderului, analiza pieței și executarea ordinelor de tranzacționare pentru a câștiga. Bani!

Cu toate acestea, rămâne foarte complet, cu un număr mare de indicatori tehnici, inclusiv cei populari:

 • Medii mobile
 • RSI
 • MACD
 • Stochastic

Dar există, de asemenea, nu mai puțin de 60 de alți indicatori precum:

 • Puncte pivote
 • Benzi Bollinger
 • Ichimoku
 • ADX

Și multe altele.

Aplicații de Tranzacționare Mobile eToro

eToro are, de asemenea, o aplicație pentru tranzacționarea mobilă, care păstrează ușurința de utilizare și eficiența ca fir comun.

Aplicația eToro este disponibilă pe Android și iOS.

Alec_Stocks_RO

Ce Poți Tranzacționa cu eToro?

eToro permite tranzacționarea unui număr mare de instrumente financiare pe diverse piețe:

 • 49 inventează Forex: EUR / USD, GBP / USD, USD / JPY, USD / CHF, USD / CAD, NZD / USD, AUD / USD …
 • 13 indici boursiers: CAC 40, DAX 30, Dow Jones, Nasdaq, S&P 500, USDollar …
 • 14 materii prime: aur, argint, petrol, gaz, cacao, grâu …
 • 16 criptomonede: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Dash, EOS …
 • +2000 de acțiuni la diferite burse mondiale: New York, Paris, Londra, Frankfurt, Hong Kong …
 • 249 de ETF-uri în diverse sectoare și geografii

Prin urmare, eToro oferă o gamă foarte bogată de active financiare pentru tranzacționare.

Vezi Acțiuni și Valute Crypto

eToro permite tranzacționarea acțiunilor și criptomonedelor cu pârghie, precum și capacitatea de a vinde scurt (speculează dezavantaj), dar pe aceeași platformă și cu același cont, investitorul poate alege să investească în acțiuni cu 0 comision și criptă de numerar monede, adică să le dețină fizic.

În acest fel, investitorul poate, de exemplu, să colecteze dividende din acțiuni sau să își transfere criptomonedele în portofelul lor criptografic.

eToro are, de asemenea, propriul său portofel cripto, care facilitează din nou investițiile pe piețele financiare.

Taxe de Tranzacționare la eToro

Iată comisioanele eToro pentru tranzacționarea instrumentelor financiare majore:

 • EUR / USD: 1 pip
 • GBP / USD: 2 pips
 • USD / JPY: 1 pip
 • CAC 40: 1 punct
 • DAX 30: 2 puncte
 • Dow Jones: 6 puncte
 • Nasdaq: 2,4 puncte
 • Ulei: 5 pips
 • Sau: 45 pips
 • Bitcoin: 0,75%
 • Ethereum: 1,90%
 • Litecoin: 1,90%
 • Stocuri fizice și ETF-uri: 0 comision
 • Acțiuni și CFD-uri ETF (cu efect de levier și / sau vânzare): 0,09%

În general, taxele de tranzacționare eToro sunt foarte competitive și atractive.

Rețineți, de asemenea, taxa de retragere de 5 USD pe tranzacție, precum și taxa de inactivitate de 10 USD pe lună după 12 luni fără activitate de conectare la cont.

Taxele de inactivitate sunt o obligație de reglementare practicată de toți brokerii din Europa și ușor de evitat prin simpla autentificare în cont, dar putem regreta taxele de retragere.

Spread-uri eToro

Spreadurile EToro variază în funcție de instrumentele financiare și de monede.

 • Spread-uri pe valute:

 eToro - Taxa de conversie

AUD USD

50 sâmburi

EUR USD

50 sâmburi

GBP USD

50 sâmburi

 • Spread-uri pe mărfuri:

 eToro - Spread-uri mărfuri

ULEI

5 sâmburi

AUR

45 sâmburi

ARGINT

5 sâmburi

CUPRU

2 sâmburi

NATGAS

10 sâmburi

PLATINĂ

35 sâmburi

PALADIU

20 000 sâmburi

 • Spread-uri pe indici:

 eToro - Spread-uri pe Indici

USDOLLAR

4 pips

China50

1 200 pips

SPX500

75 pips

NSDQ100

240 pips

DJ30

600 pips

UK100

150 pips

FRA40

100 pips

GER30

200 pips

AUS200

200 pips

ESP35

700 pips

Comisiile eToro

eToro percepe de obicei 0% comisioane pe stocuri. Prin urmare, cu acest broker, nu veți fi taxat cu taxe de administrare, fără comisioane de bilete, fără comisioane de răsturnare și fără comisioane de brokeraj suplimentare la comenzile de cumpărare fără pârghie. Cu toate acestea, ordinele de vânzare în lipsă și pozițiile de pârghie în acțiuni suportă comisioane datorită faptului că sunt executate în formă CFD. Acțiunile și ETF-urile (CFD-uri) suportă, prin urmare, costuri de 0,9%.

Swaps eToro

Ratele de swap se mai numesc „taxe overnight” sau „costuri de transfer”. În general, acestea se aplică pozițiilor cu pârghie. Acest tip de taxă reprezintă rata dobânzii pentru banii pe care îi împrumutați de la broker. Astfel, ratele de swap se aplică, deci, doar pentru suma împrumutului dvs. și nu pentru investiția totală.

Sfat: urmăriți cu atenție aceste rate de swap, deoarece acestea pot avea un impact major asupra rezultatelor dvs. de tranzacționare.

Taxa de Gestionare EToro

Fără taxe de administrare cu eToro.

Alte taxe eToro

În cazul în care brokerul eToro nu percepe comisioane de administrare și comisioane, unele comisioane suplimentare sunt solicitate de la comerciant. Există taxe de depozit și taxe de retragere. Acestea sunt de obicei facturate la 5 USD pentru o retragere minimă de 30 USD.

Depozitele și retragerile la broker se efectuează în principal în dolari. Pentru alte valute, ele trebuie deci convertite. Astfel, va fi percepută o taxă de conversie în momentul depunerii / retragerii.

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor . Ar trebui să vă întrebați dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

În plus, dacă contul dvs. durează 12 luni fără activitate de conectare, se va aplica o taxă lunară. Această taxă de inactivitate este de 10 USD pe lună pentru orice sold disponibil rămas.

Serviciu Client eToro

eToro nu are birouri în Franța și nici în alte țări vorbitoare de franceză, cum ar fi Belgia sau Elveția, dar are servicii complete pentru clienți în limba franceză, inclusiv un centru de ajutor și un formular de contact pe site-ul brokerului.

Pagina cu întrebări frecvente este foarte bine gândită și extinsă, oferind răspunsuri clare și precise la un număr mare de întrebări pe care utilizatorii le-ar putea avea.

Doar comercianții activi pot contacta eToro prin chat, alte persoane pot contacta brokerul doar prin intermediul formularului online.

Prin urmare, serviciul pentru clienți al EToro rămâne destul de accesibil, chiar dacă absența unui telefon public poate fi ratată de unii comercianți care ar dori să ia legătura cu brokerul înainte de a începe să tranzacționeze.

Avantajele și Dezavantajele Brokerului eToro

Opiniile clienților eToro sunt cu siguranță diverse. Ca toți brokerii, eToro are avantajele și dezavantajele sale.

Beneficii

 • Broker reglementat în Europa, Marea Britanie și Australia
 • Depunere minimă de numai 200 USD
 • Tranzacționare socială cu CopyTrader și CopyPortfolios
 • Platforma intuitivă și ușor de utilizat
 • Multe cursuri de pregătire pentru începători
 • Platforma foarte potrivită pentru începători
 • O gamă largă de instrumente financiare
 • 0% comision pe stocuri
 • Protecția fondurilor clienților
 • Protecția echilibrului negativ

Dezavantaje

 • Lipsa centrului de cercetare și analiză
 • Lipsa instrumentelor avansate de tranzacționare
 • Formare redusă sau deloc pentru comercianții cu experiență
 • Serviciul pentru clienți poate fi îmbunătățit

Este eToro Cel Mai Bun Broker online?

eToro este cu siguranță unul dintre cei mai buni brokeri online pentru tranzacționarea valutelor, CFD-urilor și criptomonedelor, dar și pentru investițiile în acțiuni datorită comisionului zero.

Serviciile sale vor încânta în special comercianții începători, care nu vor fi confundați de complexități inutile sau de o multiplicare a opțiunilor rezervate pentru uz profesional.

Oferta de tranzacționare socială, care vă permite să copiați și să învățați de la comercianții de succes, adaugă un alt motiv pentru a alege eToro ca noul dvs. broker.

Recenziile eToro sunt destul de pozitive, deși există și recenzii negative din cauza lipsei anumitor caracteristici profesionale.

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a testa brokerul eToro gratuit și gratuit, înregistrându-vă numai prin e-mail. De exemplu, veți putea să vă validați propria opinie despre eToro și Libertex .

eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și cripto-active, cât și tranzacționarea CFD-urilor.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Trebuie să vă întrebați dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Performanța anterioară nu este o garanție a rezultatelor viitoare.

 

 

Ați mai folosit eToro și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!