marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeEthereum Recenzie - Ce Viitor are Ethereum Criptomonedă

Ethereum Recenzie – Ce Viitor are Ethereum Criptomonedă

Ethereum (ETH) este rețeaua blockchain descentralizată care găzduiește criptomoneda Ether. De la lansarea sa în 2015, Ether a concurat imediat cu Bitcoin și rămâne al doilea fidel pentru moment. Într-adevăr, acum o lună (12 mai), prețul său a atins o valoare record de 4.362 USD, adică o multiplicare cu 4 a valorii sale inițiale. Descoperiți toate informațiile utile despre această criptomonedă în această recenzie.

Notificare Ethereum (ETH) Astăzi – ETHER are Viitor?

Notificare Ethereum:  Ethereum este un altcoin de nivel superior care ajunge la Bitcoin atunci când vine vorba de capitalizarea pieței. Într-adevăr, această criptomonedă a inovat prin impunerea unui concept de contract inteligent care îi permite să depășească obstacolele care i se pot impune. Prețul eterului crește, de asemenea, brusc. Datorită blockchain-ului său, Ether permite sosirea de noi cripto-valute cu potențial ridicat. Mai mulți dintre ei au urcat în Top 100 dintre cele mai bune criptomonede de pe piață prin capitalizarea pieței. Acest lucru demonstrează că Ethereum are un viitor luminos predestinat pentru el.

Preț Ethereum / Euro (ETH / Euro) în Timp Real – Diagramă 


Volumul tranzacțiilor cu eter este o bună reflectare a interesului manifestat de investitori. Acest grafic afișează prețul în timp real al perechii de schimb Ethereum / Euro (ETH / EUR). Urmăriți evoluția live a prețului Ethereum pentru a profita de cea mai bună oportunitate.

Când Ethereum se află într-o tendință ascendentă, poate doriți să luați în considerare doar tranzacționarea pozițiilor lungi lungi. Dimpotrivă, dacă graficul prezintă elemente clar bearish, vă recomandăm să luați în considerare doar tranzacționarea pozițiilor scurte.

Dacă doriți să urmați prețul ETH / BTC, ETH / USD, ETH / USDT, ETH / PERP … trebuie doar să faceți clic pe „ ETHEUR ” în partea stângă a graficului și să alegeți instrumentul care vă interesează.

 

Preț Dolar Ethereum live (ETH / USD) – Recenzii

Perechea Ethereum / dolar (LTC / USD) este unul dintre cele mai populare schimburi și, apropo, este combinația care îi interesează pe majoritatea investitorilor. Rata ETH / USD de mai sus arată în timp real cât trebuie să achitați în dolari SUA pentru a cumpăra un eter.

Ethereum Recenzii- Escrocherie sau Afacere?

De la crearea sa, obiectivul principal al Ethereum a fost să ofere o platformă pentru găzduirea aplicațiilor descentralizate. Există multe criptomonede și contracte inteligente acolo. Prin intermediul unui sistem blockchain open source și descentralizat, utilizatorii pot scrie și rula software care depășește timpul de nefuncționare, cenzura și frauda.

Cofondatorul Ethereum, Gavin Wood, a susținut că blockchain-ul Ether era ca un „computer unic pentru întreaga lume”. Acțiunea sa asupra software-ului ar avea efectul de a-l face mai rezistent la cenzură, mai robust și mai sigur. Acesta este ceea ce promovează apariția criptomonedelor standardului de compatibilitate ERC-20 care sunt atașate blockchain-ului său.

Ethereum deține un fond de dezvoltare care ajută la finanțarea cercetării și inovării blockchain. Cu peste 112 milioane de ETH în circulație conform estimărilor făcute în 2020, Ethereum este o afacere bună în opinia noastră. Un alt punct care dă credit acestei criptomonede este faptul că Ether este un sistem inflaționist. Spre deosebire de Bitcoin, care este deflaționist, oferta ETH nu este limitată. Rata reglabilă a eterului facilitează emisiile minime permițând o securitate fiabilă.

Cele Mai Bune Platforme de Tranzacționare Ethereum – Top 4 Recenzii

Există multe site-uri pe internet pentru tranzacționarea criptomonedelor și, în special, pentru Ethereum. Cu toate acestea, nu toate sunt la fel de fiabile și sigure pe cât s-ar putea crede. Pentru a vă ajuta, iată o selecție de 5 platforme de tranzacționare puternice și recunoscute pentru a cumpăra și vinde Ethereum cu încredere.

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Ar Trebui Să Ne Așteptăm la o Explozie Ethereum? Opinie

Pe 23 mai, Ethereum a văzut că prețul simbolului său – eter – a scăzut sub 1.800 de dolari, o premieră începând cu 31 martie, întrucât piața a scăzut cu 60% față de maximul istoric de 4. 362 de dolari atins la începutul lunii mai.

Rețeaua sa se află în prezent într-o fază majoră de actualizare care ar trebui să modifice modul de facturare a taxelor și verificarea tranzacțiilor. Dintr-o dată, unii analiști se bazează pe această știre cripto pentru a crede că prețul Ethereum va reveni din nou după căderea sa, chiar până la atingerea de noi vârfuri.

Istoria Ethereum arată clar că această monedă virtuală tinde să funcționeze bine pe piețele DeFi. Cu toate acestea, este important să ne amintim întotdeauna că totul ar trebui să depindă din nou de fluctuațiile și presupunerile specifice piețelor financiare și bursiere.

Ethereum Future 2021 & 2022 – La Ce Să Ne Așteptăm? Opinie

De facto, bazat pe legea cererii și ofertei, prețul ETH este, prin natura sa, extrem de volatil. Această situație face practic imposibilă realizarea de proiecții concrete pentru viitor. Mai mult, istoria monedelor digitale ne învață că este mai bine să jucăm cartea de precauție atunci când vine vorba de prezicerea prețurilor lor.

Cu toate acestea, Ethereum este o monedă electronică pe care experții o stăpânesc din ce în ce mai mult, mai ales că miza sa este acum clar definită. Deci, unii analiști au analizat această criptă și au oferit câteva previziuni destul de înțelepte cu privire la valoarea eterului în 2021 și 2022.

Previziunile Prețurilor ETH pentru 2021 Conform Experților

Pentru analiștii pieței financiare, prețul ETH nu ar trebui să scadă în 2021. În această privință, WalletInvestor prezice că valoarea unui simbol eteric va fi cuprinsă între 1.274 USD și 1.677 USD anul acesta.

Previsioni Bitcoin prin intermediul traderilor săi arată și mai mult optimism prin prezicerea unei creșteri semnificative a ETH în 2021. Conform acestei platforme de tranzacționare, prețul Ethereum ar trebui să se apropie de 5.800 USD sau 4.768 EUR.

Analiștii Primexbt sunt foarte optimiști. Pentru ei, Ethereum ar putea reveni la un maxim istoric de 1.400 de dolari după ce a trecut printr-o tendință descendentă. De asemenea, ei cred că ETH va atinge un nou maxim mai târziu în 2021.

Previziunile Prețurilor ETH pentru 2022 Conform Opiniei Experților

Potrivit experților, nici prețul Ethereum nu va scădea în 2022. Pentru unii, ar trebui să stagneze în jur de 1,233 EUR (sau 1.500 USD). Dimpotrivă, alții prezic că cel mai mare preț al Ethereum va crește semnificativ până la punctul de a se apropia pe termen lung, de bara de 9.000 USD.

Admiterea ipotezei unei astfel de curse de tauri, este de la sine înțeles că putem concluziona doar că prețul eterului va crește anul viitor. Încă o dată, experții de la Primexbt sunt foarte optimiști. Ei văd că prețul crește pentru a plasa ETH la 14.000 de dolari în 2022.

Recenzii Găsite pe Ethereum

Pentru a vă oferi o opinie imparțială, am colectat feedback de la diferiți utilizatori ai criptomonedei Ethereum pe internet. Le puteți găsi în următorul tabel:

Comerciant

Recenzii Ethereum

Recenzia lui Thomas Estudillo

Bună ziua, sunt într-un proiect ETH. Sub forma unei matrice de contracte inteligente la 8 niveluri. Programul este lansat pe lansat pe blockchain-ul ETH ca DAPP (aplicație descentralizată). Toți vom fi dependenți unul de celălalt, cu toții vom avea nevoie unul de celălalt în mod egal. Caut persoane motivate. Costul intrării este de 0,08 ETH.

Recenzie lui Alan Wik

Am tranzacționat deja de 2 luni pe această bursă, 28.000 de dolari au ieșit folosind algoritmul lor. 혩혵혵혱혴: //혣혪혵혤혰혪혯혦혳혢-혰혧혧혪혤혪혢혭.혤혰혮/

Comentariu de la Xavier Bertrand

Unele monede mici enumerate în ultimele luni au ținut bine până la vărsarea de sânge din această lună mai, în scădere foarte semnificativă pe tot parcursul cursei, unele au renunțat la rezistența lor pe termen scurt în timpul revenirii, a venit, fără îndoială, timpul de a paria pe monedele de mâine pentru maxim revine: și dacă cursa taurului continuă, aceste monede care încep să-și arate rezistența rămân foarte, foarte promițătoare. Mizăm încet, sume mici și păstrăm lichiditatea ca întotdeauna, pentru a putea răscumpăra mai puțin în cazul unui urs (-;

Comentariu de la Claude da silva

Întrebare mare: să cumpere sau nu ... La 2600 este scăzut ... Pe termen lung poate merita

Pascal Champion

Duminică 23/05/2021 16:50, achiziție masivă pe Ethereum (1590 eur-1980 $), Algorand (0,65 eur), stelară (0,27 eur). Trăi. Va reveni uscat

Investiți în Ethereum – Idei Bune sau Rele? Opinie

Ethereum este, așa cum am subliniat mai sus, a doua cea mai mare monedă digitală de pe piața criptografică, după Bitcoin BTC. Asta spune totul despre valoarea și încrederea pe care o inspiră în această industrie. La fel ca alte forme de investiții, totuși, tranzacționarea activelor implică riscuri, în special pentru activele foarte volatile, cum ar fi criptomonedele.

Un lucru este clar, totuși, este că observatorii sunt unanimi cu privire la faptul că Ethereum are încă un viitor strălucit în față. Și dacă ne ținem de asta și de capacitatea dvs. de a suporta riscul, atunci putem considera că această criptomonedă este mai mult o investiție bună pentru dvs. decât una proastă.

Ethereum pentru Începători – Recenzii

Ethereum este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile dacă sunteți nou în tranzacționarea cu criptomonede. Deși limbajul de programare utilizat de blockchain-ul său este oarecum complex, această monedă electronică este încă relativ ușor de înțeles și de comercializat.

În plus, trecerea de la versiunea de bază la Ethereum 2.0 (vom reveni la aceasta mai târziu) nu numai că garantează mai multă eficiență și automatizare în gestionarea tranzacțiilor pentru începători … Mai bine, va permite tuturor utilizatorilor să aibă o gamă largă gama de aplicații optimizate pentru a cumpăra, vinde și comercializa ETH-uri în condiții de siguranță și eficiență pe piețe.

Este Posibil să se Prezică Prețul Ethereum? Opinie

În primul rând, ar trebui să știți că nimic nu este luat vreodată ca atare în lumea criptomonedelor. Cel mai bun dintre toate, certitudinile cu privire la prețul unei monede digitale nu ar trebui niciodată luate la 100% la valoarea nominală. Acest lucru este cu atât mai adevărat, cu cât nu trebuie neglijat, de fapt, că există încă rezerve profunde cu privire la viabilitatea și securitatea acestor active în cadrul comunității financiare. Adăugați la aceasta incertitudinile piețelor considerate în ansamblu.

Într-un astfel de context, există un singur adevăr care apare în termeni concreți, și anume că ar fi foarte dificil în cele din urmă să se prevadă exact prețul Ethereum ca și alte criptomonede. Cu toate acestea, predicțiile experților de vârf pot servi drept puncte de referință la un moment dat, așa cum vom vedea mai târziu în acest articol.

Cumpărați Ethereum de la eToro

Una dintre cele mai bune modalități de a cumpăra Ethereum Classic în Franța, Belgia, Maroc sau alte țări din întreaga lume este de a face acest lucru pe un site de schimb, cum ar fi eToro. Cum să cumperi eter pe eToro? Consultați răspunsul de mai jos.

1. Creați un Cont pe Platforma eToro

Primul lucru de făcut pentru o achiziție de Ethereum classic sau 2.0 este să vă înregistrați pe site-ul oficial al acestui broker. Concret, trebuie să accesați pagina de înregistrare pentru a crea un cont de utilizator folosind un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă.

Ulterior, va trebui să citiți condițiile generale de utilizare a platformei, precum și politica de confidențialitate. Când se face acest lucru, trebuie să bifați cele două casete furnizate în acest scop, apoi să validați crearea contului făcând clic pe butonul „Creați un cont”.

Alte trei modalități vă permit să vă creați contul mai rapid: fie conectându-vă prin contul dvs. Facebook, fie prin contul Google sau conectându-vă cu Apple. Cu aceste metode, ocoliți procesul de înregistrare tradițional.

Procesul de înregistrare pe platforma acestui broker online este rapid și ușor. Mult mai mult, eToro garantează cea mai sigură experiență de tranzacționare.

Sfat: luați-vă probleme pentru a vă verifica informațiile când le introduceți în diferite câmpuri. O eroare la adresa de e-mail sau la numele dvs. vă va împiedica să finalizați înregistrarea.

2. Continuați să vă Verificați contul eToro

Când contul dvs. a fost creat, accesați eToro login, apoi introduceți informațiile de conectare (nume de utilizator și parolă). Odată ajuns pe platforma eToro, completați-vă contul făcând clic pe „Profil complet”. Răspundeți la diferitele întrebări care vor fi puse și verificați identitatea dvs. așa cum vi se va cere.

În acest moment, brokerul online eToro vă va cere în mod specific să trimiteți următoarele două documente:

 • Dovada identității (o carte de identitate sau pașaport)
 • Dovada adresei (un extras bancar, o factură plătită recent etc.)

După acest pas, acum puteți efectua prima depunere de fonduri în contul dvs. înainte de a începe tranzacționarea pe eToro.

3. Creditați Contul dvs. eToro

Doar după creditarea contului dvs. online eToro, veți putea cumpăra ETH. Acest broker acceptă mai multe metode de plată. De exemplu, puteți face primul dvs. depozit gratuit pentru o achiziție Ethereum prin transfer, card de credit sau folosind alte metode de plată, cum ar fi Skrill, Paypal, UnionPay, Visa sau Neteller … Rețineți că depozitul minim recomandat de broker este: de 200 de dolari.

Depozitele și retragerile sunt foarte ușoare pe eToro. Rețineți că toate depozitele sunt gratuite și instantanee. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Fonduri de depozit” situat în partea stângă jos a interfeței. Când apare pagina dedicată, introduceți suma pe care doriți să o depuneți, precum și moneda.

Apoi selectați metoda de plată utilizată, apoi validați operațiunea făcând clic pe „Trimiteți”.

În schimb, o tranzacție de retragere costă 5 USD, iar cererile de retragere sunt procesate în aceeași zi. Cu toate acestea, metoda de plată definește când veți primi plata.

4. Cumpărați Ethereum în CFD-uri

Procesul de cumpărare a CFD-urilor cu eter este foarte simplu. Începeți prin a vă cerceta criptomoneda folosind instrumentul de cercetare al platformei. Apoi, când vă aflați pe pagina furnizată pentru diferitele operațiuni ETH, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea „Cumpărați”, apoi specificați suma pe care doriți să o investiți.

De asemenea, veți avea posibilitatea să specificați alte câteva informații, cum ar fi:

 • pârghia asociată investiției dvs. Ethereum
 • le Take Profit
 • nivelul Stop Loss.

După ce ați configurat toate opțiunile în funcție de nevoile dvs., în cele din urmă validați achiziția făcând clic pe butonul „Comandă de deschidere”.

De Ce Să Tranzacționezi Ethereum cu eToro? Opinie

eToro este o platformă de tranzacționare care are o mulțime de avantaje.

a- De Ce este Bine să Investești cu eToro?

Brokerul online eToro este sigur. Are o lungă istorie în tranzacționarea criptomonedelor și reputația sa în industria DeFi este unanimă.

În plus, în afară de Ethereum, puteți cumpăra, vinde și comercializa multe alte monede digitale acolo, variind de la cele mai populare la cele mai puțin cunoscute: Bitcoin, Bitcoin cash, Litecoin, Ripple, Binance Coin, Uniswap, Dogecoin, Cardano, Dash, Compus, ZCASH, YFI, Stellar, NEO, TRON, EOS, Polkadot, Tezos, Aave, Chainlink etc.

b- Platforma este Reglementată și Sigură

eToro este reglementat în Cipru de SEC (Securities and Exchange Commission) și în Regatul Unit de FCA (Financial Conduct Authority). În plus, operează în conformitate cu standardele europene pentru finanțarea descentralizată. Toate acestea îi conferă o anumită notorietate și viabilitate. Cu acest broker online, sunteți sigur că tranzacționați cu încredere, legalitatea și securitatea tranzacțiilor dvs. fiind pe deplin garantate.

c- Brokerul are Întotdeauna Numerar Disponibil

eToro are milioane de utilizatori activi în aproape 140 de țări, ceea ce asigură disponibilitatea constantă a fondurilor pe platforma sa. Astfel, cei care doresc vor putea retrage bani din contul lor în orice moment, lichiditatea este întotdeauna disponibilă și eToro nu aplică restricții speciale asupra retragerilor.

Acest broker funcționează cu mai multe valute și, așa cum am menționat mai sus, acceptă diferite metode de plată. Procesarea retragerilor este rapidă (24 de ore) și acest broker deduce taxe destul de avantajoase pentru dvs.

Ce Este Ethereum? Opinie

Lansat în 2015, Ethereum cuprinde o platformă software open source pe care dezvoltatorii o pot folosi pentru a crea criptomonede și alte aplicații digitale.

Criptomoneda nativă a Ethereum se numește Ether (marcatorul de tranzacționare este ETH), în timp ce Ethereum se referă de fapt la o tehnologie specifică blockchain, registrul electronic distribuit și descentralizat care ține evidența tuturor tranzacțiilor.

Gândiți-vă la Ether ca simbolul crypto derivat din blockchain-ul Ethereum, deoarece Ada este derivat din crypto Cardano, creat de Charles Hoskinson. Deci, la ce servește Ethereum? Este o platformă pentru transferul de date criptate în siguranță, ceea ce face falsificarea aproape imposibilă. Ca și în cazul Bitcoin, aceste jetoane sunt în prezent „exploatate” prin intermediul computerelor care rezolvă probleme de matematică.

Bitcoin folosește și tehnologia blockchain, dar Ethereum este considerat mai sofisticat și poate fi folosit pentru a rula aplicații. Acest aspect este cel care, potrivit unor observatori, l-ar putea ajuta să smulgă într-o zi locul unu al monedelor virtuale de la Bitcoin.

Creați o Monedă Criptografică pe Ethereum

Datorită blockchain-ului Ethereum, puteți crea o aplicație și un Token ERC-20. Peste 99.000 de jetoane au apărut deja pe baza unor contracte inteligente. Dacă credeți că 2021 ar fi momentul pentru dvs. de a fi un creator cu simbolul său pe Ethereum, vă explicăm elementele de bază în tutorialul minier al recenziei noastre.

În primul rând, trebuie să știți că aveți nevoie de cunoștințe informatice bune, iar abilitățile de codare sunt ideale. Trebuie să aveți materialul necesar pentru crearea jetonului dvs. Ethereum:

 • Un portofel ERC-20 – compatibil pentru a primi jetoane prin adresa sa. Se recomandă utilizarea MetaMask în acest caz.
 • Un generator de jetoane / contracte Ethereum – utilizați instrumentul remix.ethereum.org care vă permite să editați și să publicați contractele / jetoanele dvs. în rețeaua Ethereum.

Apoi alimentați rețeaua Ethereum folosind taxe de la GAS. Implementarea unui contract pe blockchain nu se face gratuit. În prezent, publicarea unui jeton este facturată la aproximativ 10 EUR. Cu toate acestea, puteți eluda această cerință procedând printr-o rețea secundară care nu vă va costa nimic și va fi folosită pentru a efectua diferite teste.

De asemenea, va trebui să alegeți o altă rețea decât MetaMask, deoarece este conectată direct la rețeaua principală. În acest caz, alegeți una dintre rețele: Ropsten, Kovan sau Rinkedy.

După ce ați editat și testat codul sursă, puteți publica acum contractul pe blockchain-ul Ethereum.

Notă : Crearea unui jeton ERC-20 pe Ethereum folosind tutorialul nostru nu este singura modalitate de a crea criptomonede. De asemenea, este posibil să procedați prin platforma NEO sau să creați o criptomonedă open source. De asemenea, puteți dezvolta un blockchain.

Cum Funcționează Ether?

Ether, la fel ca alte criptomonede, folosește un registru digital comun în care sunt înregistrate toate tranzacțiile Ether. Este accesibil publicului, complet transparent și foarte dificil de modificat retroactiv. Se numește blockchain și este creat de procesul minier.

Minerii au sarcina de a verifica clusterele de tranzacții cu eter pentru a forma „blocuri” și de a le securiza criptografic prin rezolvarea algoritmilor complexi. La rândul lor, acești algoritmi pot fi îngreunați mai mult sau mai puțin, pentru a menține timpul de procesare a blocului aproximativ constant – aproximativ unul la fiecare 14 secunde.

Blocurile noi sunt apoi legate de blockchain-ul anterior, iar minerul în cauză câștigă el însuși o „recompensă de bloc”, care este un număr stabilit de jetoane eter. Acest lucru se ridica inițial la 5 unități eterice înainte de a fi redus la 2,5 sau 2 acum. Acest număr poate fi redus pe măsură ce criptomoneda continuă să evolueze. Ethereum are aproape același proces pe care îl vedem cu înjumătățirea la Bitcoin, cu excepția faptului că nu există o dată sau un număr care să semneze sfârșitul producției de eter.

Ce Rentabilitate a Investiției am fi Putut Spera Investind în Ethereum în Ultimii 5 ani? Opinie

De la înființarea sa în 2015, prețul Ethereum a suferit multe variații. Deși nu este posibil să schițați date precise despre ceea ce ați fost capabil să câștigați investind în această criptomonedă între 2017 și 2021, o analiză a punctelor culminante cu privire la evoluția Ethereum în aceste perioade diferite permite totuși să aveți o idee.

2017: Flambé & Rise Record

La 2 ani de la crearea sa, valoarea Ethereum se confruntă în cele din urmă cu un adevărat val. Două episoade bullish vor marca în esență 2017. Primul are loc pe 12 iunie, când prețul ETH ajunge la 353 EUR. Apoi, la mijlocul lunii iulie, Ethereum începe o altă creștere și mai mare. Dacă acesta din urmă arată o valoare de 127 EUR pe 16 iulie, ulterior, acesta urcă considerabil până la atingerea unui nou record de 617 EUR pe 31 decembrie 2017.

2018: Cursul cunoaște Roller Coaster

Ethereum va începe anul 2018 în același mod în care a încheiat anul 2017, adică în creștere. Pe 14 ianuarie 2018, prețul său va ajunge chiar la un nou record de 1.103 EUR. Cu toate acestea, restul anului va fi marcat de un declin treptat, cu un prim minim observat în aprilie.

Într-adevăr, valoarea unui eter scade drastic la 303 EUR pe 6 aprilie 2018. O scădere și mai severă va avea loc la sfârșitul anului cu prețul ETH care se tranzacționează apoi cu 150 EUR, apoi cu 120 EUR doar cu o zi înainte 1 ianuarie 2019.

2019: Greu de ridicat

Prețul ETH în 2019 nu va fi atins niciodată aceleași maxime ca în anul precedent. În ansamblu, 2019 a fost mai mult un an platou pentru prețul acestei cripte care, din mai până în iulie, a tranzacționat între 240 și 300 de euro. La sfârșitul lunii iulie, acest preț începe să scadă constant, până la punctul de a valora doar 118 euro la sfârșitul anului.

2020: După Crach, cea mai lungă cursă de tauri din istoria Ethereum

2020 a fost un an de creștere global pentru majoritatea monedelor digitale, inclusiv pentru Ethereum, a cărui curbă se va recupera rapid.

Dar, înainte ca acest scenariu să se întâmple, Ethereum, ca și alte cryptos, suferise foarte mult din cauza prăbușirii pieței cauzată de apariția crizei de sănătate Covid 19 la începutul anului. Valoarea sa scăzuse brusc în martie, de la 171 euro pe 12 martie la 98 euro doar a doua zi.

Cu toate acestea, spre sfârșitul lunii martie, prețul eterului ca cel al altor criptomonede a început să crească rapid și constant, care până în prezent este încă cea mai lungă cursă de tauri din istorie a Ethereum. Această tendință ascendentă va continua până la începutul anului 2021. Într-adevăr, Ethereum va încheia anul 2020 cu mare fanfară, postând o valoare de schimb de 600 de euro în ultima zi a lunii decembrie.

2021: Nou Record de Creștere

Valoarea Ether a atins un nou record în 2021. Cel mai mare vârf al său până în prezent rămâne cel din 25 ianuarie, când prețul Ethereum ajunsese la nivelul istoric de 1.183 de euro după 3 faze consecutive de creștere. La momentul redactării acestui articol, prețul actual al acțiunilor clasice Ethereum pe bursă are o valoare de 1.924,56 euro (cifra din 13 iunie 2021 la 7:34 a.m.).

0 commission RO V2

Cum Funcționează – Ethereum Blockchain Explicat

La fel ca toate criptomonedele, Ethereum funcționează pe baza unei rețele blockchain. Un blockchain este un registru public descentralizat și distribuit în care toate tranzacțiile sunt verificate și înregistrate.

Este distribuit în sensul că toți participanții la rețeaua Ethereum au o copie identică a acestui registru, care le permite să vadă toate tranzacțiile din trecut. Descentralizată prin faptul că rețeaua nu este operată sau administrată de o entitate centralizată, cum ar fi banca, de exemplu. În schimb, este gestionat de toți deținătorii de registre distribuite.

Intervenția Smart Contract

Blockchain-ul Ethereum are însă asemănări cu cel al Bitcoin. Cu toate acestea, folosește un limbaj de programare diferit, numit Solidity , care permite dezvoltatorilor să scrie software prin care rezultatele fiecărei tranzacții sunt gestionate automat. Acest mecanism este denumit în mod obișnuit „ contract inteligent ”.

În timp ce un contract tradițional descrie termenii unei relații, un contract inteligent asigură îndeplinirea acestor condiții prin scrierea acestuia în cod. Acesta este un software care execută automat tranzacția imediat ce sunt îndeplinite condițiile predefinite, eliminând întârzierile și cheltuielile legate de finalizarea manuală a unei tranzacții.

Pentru a lua un exemplu simplu, un utilizator Ethereum ar putea crea un contract inteligent pentru a trimite o anumită cantitate de Ether unui prieten la o anumită dată. Vor scrie codul respectiv în blockchain și, de îndată ce contractul s-a încheiat – adică sosește data convenită – eterul va fi predat automat celeilalte părți.

Această idee fundamentală poate fi aplicată unor configurații mult mai complexe, iar potențialul său este, fără îndoială, nelimitat, cu proiecte deja în desfășurare în domeniile asigurărilor, imobiliarelor, serviciilor financiare, juridice și crowdfunding.

Poarta către Finanțele Descentralizate

Contractele inteligente oferă, de asemenea, o serie de avantaje suplimentare, deoarece acestea:

 • eliminați intermediarii, dați utilizatorului control deplin și reduceți costurile suplimentare
 • Contractele inteligente salvate, criptate și duplicate permit tuturor participanților să vadă activitatea pieței.
 • eliminați timpul și efortul necesar procesării manuale a documentelor

Ethereum este aproape cheia apariției DeFi, care gestionează contracte inteligente pe mașina virtuală Ethereum (EVM). Permite deținătorilor diferitelor criptomonede să își folosească monedele ca garanție pentru servicii financiare, inclusiv împrumuturi, asigurări, schimburi și economii. Iar capacitatea de a atașa active din lume la contracte le permite dezvoltatorilor să lanseze NFT-uri (jetoane nefungibile) pe Ethereum.

Desigur, contractele inteligente sunt încă un sistem complet nou și există unele defecte care necesită îmbunătățiri. Într-adevăr, codul de aici este tradus literal și orice eroare în timpul creării contractului poate duce la rezultate neașteptate, care nu pot fi anulate.

Alec_Stocks_RO

Investiția Ethereum – Pentru Cine? Opinie

Nu se poate spune suficient, dar oricine poate investi în criptomonede. Atâta timp cât sunteți interesat de acest tip de activ digital, indiferent dacă sunteți o persoană fizică, un comerciant profesionist sau un investitor instituțional, puteți cumpăra, vinde și comercializa Ethereum foarte bine pe piață. DeFi. Puteți face acest lucru de pe o platformă de tranzacționare a criptomonedelor.

Volumul de Piață / Volumul Comerțului Ethereum și Locul în Care se Încadrează în Lista de Criptare

ETH este a doua cea mai mare criptomonedă după bitcoin (BTC). Capacitatea sa de piață a fost de aproximativ 306 miliarde dolari începând cu 25 mai, mai puțin de jumătate din 727 miliarde dolari bitcoin, reflectând dominanța primei monede digitale.

În ceea ce privește volumul de tranzacționare Ethereum, există aproximativ 116 milioane de jetoane ETH în circulație, comparativ cu 18,7 milioane de bitcoin.

Investiția în Ethereum – Sfaturi

Nu confundați tranzacționarea valutelor digitale cu tranzacționarea acțiunilor, deoarece în primul caz nu veți primi dividende la sfârșitul anului. După ce ați cumpărat eter, ceea ce faceți de obicei este să îl salvați pentru vânzare mai târziu, atunci când valoarea acestuia crește.

Principiul general este de a cumpăra bani electronici atunci când prețul său este scăzut și apoi de a-l vinde odată ce prețul crește pentru a profita de o rentabilitate maximă a investiției. Iată 4 sfaturi pentru a investi eficient în Ethereum.

1. Porniți Încet

Noilor investitori li se recomandă să cheltuiască puțini bani atunci când cumpără Ethereum. Acest lucru, în principal pentru că moneda digitală nu este reglementată de guvern, precum acțiunile și monedele fictive.

Prin urmare, criptomoneda poate fi manipulată de oricine și prăbușită fără avertisment. Într-un astfel de caz, veți ajunge să vă pierdeți toți banii. Prin urmare, se recomandă să injectați puțini bani la început pentru a evita o posibilă frustrare. Amintiți-vă că banii dvs. pot dispărea în aer fără a lăsa urme.

2. Nu Pune Ouăle în Același Coș

După ce ați stabilit bugetul de investiții Ethereum, nu trebuie să folosiți toți banii pentru a cumpăra o singură monedă digitală. Acest lucru se datorează faptului că nu există nicio garanție că criptomoneda va crește în viitorul apropiat. De fapt, moneda digitală s-ar putea deprecia imediat după ce ați investit în ea.

Una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja investiția împotriva acestei eventualități este de a cumpăra diferite criptomonede. Este ca o pătură. Avantajul acestei strategii este că o monedă digitală se poate scufunda profund, în timp ce celelalte cresc constant. Într-un astfel de scenariu, diversificarea vă va ajuta să contracarați scăderea prețurilor Ethereum.

3. Găsiți un Portofel de Încredere

Un schimb Ethereum nu ar trebui să fie folosit niciodată ca bancă. Acest lucru se datorează faptului că platforma online poate fi piratată din cauza unei încălcări a securității. Când profitați de vânzarea Ethereum, ar trebui să mutați întotdeauna banii digitali într-un portofel securizat. În acest fel, este mai ușor de gestionat, deoarece majoritatea portofelelor online sunt aici pentru a rămâne. De fapt, majoritatea dintre ei există de mult timp.

4. Fii Răbdător

Investiția în Ethereum nu este o schemă de îmbogățire rapidă în opinia noastră. De facto, profiturile sunt transmise celor care știu să aibă răbdare. Dacă aveți moneda dvs. digitală după câteva zile sau săptămâni, veți obține doar un profit mic.

Tabelele de Comparare a Taxelor Ethereum – Recenzii

Brokeri


Taxe Libertex - recenzie Litecoin

Fără spread-uri

Taxe Etoro - recenzie Litecoin

1,90% 

1%

-

Unde Puteți Cumpăra Ethereum cu Pârghie sau Fără – Recenzii

Piața DeFi a înregistrat o creștere a cererii de anul trecut pentru bursele de tranzacționare a criptomonedelor care oferă piețe futures cu instrumente derivate și pârghii. Tranzacționarea în marjă este o modalitate excelentă pentru comercianții avansați de a-și crește potențialul de profit tranzacționând poziții mult mai mari.

Pe de altă parte, ar trebui să rețineți că schimburile de criptare cu pârghie pot face profiturile și pierderile mai grave. În acest sens, este imperativ ca începătorii să folosească întotdeauna un cont demo pentru a tranzacționa cripto înainte de a depune fonduri reale. Acestea fiind spuse, puteți cumpăra Ethereum cu pârghie pe site-uri de tranzacționare criptografice precum Binance, Libertex, eToro și BitMex …

În ceea ce privește achiziționarea unei criptomonede fără pârghie, în general, aceasta nu este accesibilă majorității comercianților. Concluzia este că tranzacționarea criptelor fără pârghie înseamnă că modificările prețului unui activ digital vă vor influența direct linia de jos. Coinbase, Binance, Bipanda, eToro și Libertex oferă, de asemenea, să cumpere ETH fără pârghie.

Care este Strategia Potrivită pentru Deținerea Ethereum? Opinie

Banii electronici au fost un mare zgomot pe piețe în ultimele luni, determinând mulți investitori să investească în diferite tipuri de criptomonede, de la Bitcoin la Ethereum și multe altele. Cu toate acestea, în fața isteriei cauzate de această nebunie a pieței, majoritatea nu au întotdeauna aceeași capacitate și instrumentele potrivite pentru a lua decizii inteligente înainte de a începe.

Cu cryptos, două alternative de investiții sunt în general disponibile pentru potențialii traderi: investiții pe termen lung și una pe termen scurt. În plus, investitorilor li se recomandă să facă cercetări adecvate înainte de a decide asupra oricărei strategii. Acest lucru va face posibilă în special identificarea tuturor obiectivelor financiare și a riscurilor pe care suntem cu adevărat pregătiți să le asumăm.

Termen Lung- Recenzii

Mulți experți sunt de acord că strategia investițională pe termen lung este ideală pentru cei a căror ambiție este să-și diversifice și să-și dezvolte portofoliul. În domeniul criptomonedelor, această abordare este deosebit de interesantă prin faptul că permite să profite de toate avantajele posibile ale blockchain-ului și de impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra prețurilor monedelor digitale.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că această strategie necesită o cunoaștere excelentă a cripto-ului, în acest caz Ethereum aici și a modelului său de afaceri. Ulterior, va fi vorba de a naviga pe o mică achiziție care, pe termen lung, va da mai multe returnări.

Cumpărați pentru 2021 – Recenzii

În prezent, Ethereum are o performanță foarte bună pe piețele financiare și bursiere. Instanța Ethereum continuă să revină, cu un prag de tranzacționare care s-a stabilizat în jurul valorii de 2000 EUR. Experții prezic (după cum se va vedea mai jos) că valoarea ETH va crește și mai mult în lunile și anii următori. Cumpărarea Ethereum acum ar fi o idee bună, apoi va depinde de dvs. să vedeți dacă o faceți pe termen scurt sau lung. Oricum ar fi, această criptă arată toate semnele unui viitor luminos.

Pe Termen Scurt – Recenzii

Dacă vizați obiective imediate, adoptarea unei abordări pe termen scurt cu un raport risc / recompensă clar definit va fi mai benefică, cu randamente potențiale mai rapide.

Cel mai bun mod de acțiune în acest caz va fi să începeți ca întotdeauna cu o cercetare aprofundată și apoi să faceți o intrare aproape de nivelurile de sprijin ale Ethereum. O astfel de abordare poate funcționa, totuși, doar prin revizuirea „periodic a deținerilor dvs., menținând în același timp un stop loss strict bazat pe apetitul la risc”, așa cum a afirmat Sumit Gupta, fondator și CEO al CoinDCX.

În general, analiștii financiari prezintă Bitcoin și Ethereum drept cele mai bune criptos pentru investiții pe termen scurt. Dar atenție! Nu se pune problema experimentării atunci când alegeți această strategie de investiții, cu riscul de a vă pierde capitalul într-un timp scurt.

Care Portofel pentru Ethereum? Opinie

Pentru a stoca jetoanele ETH, aveți mai multe opțiuni. Puteți face acest lucru direct la „bursa” de unde le-ați cumpărat sau într-un portofel digital sau hardware. Aceste soluții vă protejează de hacks pe care platformele de criptocurrency le pot suferi. De asemenea, vă oferă mai multe instrumente pentru a vă controla fondurile.

Există o Gamă Largă de Portofele pe Piață

Portofelele sunt alcătuite mai întâi dintr-o cheie publică pe care toată lumea o cunoaște, care corespunde unei adrese ETH. De asemenea, conțin o cheie privată pe care doar proprietarul portofelului Ethereum o controlează. Portofelele hardware sau fizice au particularitatea de a semăna cu cheile USB. Trezor, Digital Bitbox și Ledger sunt portofele fizice eficiente, recomandate în special pentru depozitarea Ethereum.

Portofelele digitale, pe de altă parte, sunt disponibile numai pe mobil și desktop. Printre cele mai puternice pentru stocarea jetoanelor ETH, aveți Electrum, ArcBit, Mycelium, Meta Mask, Litebit și BitGo etc.
În plus, există portofele mobile sau software foarte eficiente, cum ar fi Guarda, Coinomi, Exodus, Jaxx Liberty, Atomic și Edge.

Cum Să Creați un Portofel Ethereum?

Portofelul Ethereum este ca un cont bancar digital cu care puteți trimite, primi și gestiona ETH. Pentru a crea un portofel Ethereum, este destul de simplu și depinde de tipul de portofel pe care doriți să îl creați.

Rețineți că alegerea portofelului ar trebui să depindă de utilizarea pe care o planificați pentru ETH și de suma pe care doriți să o investiți. Pentru început, vom vedea cum să creăm un portofel mobil Ethereum folosind un smartphone. Și am ales să creăm un portofel Coinomi, unul dintre cele mai populare portofele pentru gestionarea ETH pe mobil.

Urmați pașii numerotați pentru a ajunge mai jos:

 1. Accesați Google Play (Android) sau magazinul de aplicații (IOS).
 2. Găsiți și descărcați aplicația Coinomi.
 3. Deschideți aplicația în smartphone și completați fraza de recuperare de 24 de cuvinte. Acest pas este esențial, deoarece este vorba despre protejarea portofelului.
 4. Setați o parolă puternică.
 5. Adăugați eter la portofel.
 6. Vei fi de la adresa de primire pentru a primi eter.

Cum Să Extrag Cripto pe Acronimul ETH?

A începe să exploatezi Ethereum presupune să ai disponibile hardware important pentru computer. Deci, atunci când vă gândiți cum să deveniți miner, trebuie să vă gândiți să investiți suficient capital de semințe pentru a achiziționa echipamente. În plus, este recomandat să aveți o bună cunoaștere a computerelor, deoarece trebuie să știți unde mergeți.

Întrebarea cu privire la modul de exploatare a Ethereum este, prin urmare, legată de câteva cerințe fără de care ar fi complicat să se rezolve. Activitatea minieră pe Ethereum solicită minerului să instaleze o aplicație minieră puternică. Această aplicație pentru exploatarea Ethereum va utiliza placa grafică sau procesorul (sau ambele în același timp). De asemenea, el trebuie să configureze software-ul de minerit și să verifice configurația, precum și buna funcționare a dispozitivelor.

Pentru a obține o imagine de ansamblu reală a capacității dvs. de a extrage Ethereum, iată o imagine de ansamblu a investițiilor care urmează să fie făcute.

Ce material pentru Miner Ethereum?

Criptarea minieră Ethereum necesită hardware adecvat atunci când mergeți solo. Iată o listă a echipamentelor pe care le recomandăm înainte de a începe:

Placă de bază : trebuie să aibă un număr maxim de GPU-uri pentru a asigura o viteză mai bună pentru calcularea hashurilor.

GPU : Plăcile grafice efectuează calculele utilizate în exploatarea Ethereum. Cea mai bună placă grafică pentru mineritul Ethereum, sau cel puțin una dintre cele mai bune din minerit, este cu siguranță NVIDIA. Cu cât dispozitivul dvs. de exploatare Ethereum este mai puternic, cu atât veți beneficia de mai multă capacitate de exploatare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că cea mai bună carte minieră Ethereum este, de asemenea, foarte scumpă.

Hard disk : acesta este cel care primește sistemul de operare și programul de exploatare Ethereum. Se recomandă utilizarea unui hard disk SSD standard. Pentru dimensiune, va depinde dacă descărcați întregul blockchain.

RAM : RAM ajută placa grafică să efectueze calcule și procesarea informațiilor în timpul exploatării. Cu 4 GB, aparatul dvs. va avea ceva de răspuns.

Sistem de operare : Trebuie să aveți un sistem Windows sau Linux pentru a extrage Ethereum.

Software de minerit : trebuie să alegeți software-ul de minerit care va fi compatibil cu placa grafică pentru a-l extrage pe Ethereum.

Portofel securizat : Un portofel criptomonedă sau un portofel digital este necesar pentru a primi Ethereum care rezultă din activitatea dvs. de extracție ETH. Cea mai bună alegere ar fi să luați un portofel care acceptă criptomonede din minele Ethereum, cum ar fi My Ethereum Wallet. În caz contrar, puteți opta și pentru:

 1. Extensie de browser MetaMask pentru Chrome, Brave, Firefox și Opera
 2. Browser Opera cu integrare Ethereum
 3. MyCrypto
 4. TrustWallet.

Sursele de alimentare pentru ca totul să funcționeze

Alimentare : Pentru a determina dimensiunea sursei de alimentare pentru echipamentul dvs., trebuie mai întâi să determinați consumul de energie al GPU-urilor și al restului componentelor. Rețineți că sursa de alimentare ar trebui să aibă întotdeauna o capacitate mai mare decât cea a sumei componentelor.

Aer condiționat : Căldura produsă de activitatea intensă a plăcilor grafice trebuie să fie atenuată de o aer condiționat adecvat. Este esențial pentru performanța afacerii dvs. miniere Ethereum.

Cum se Extrage Ethereum în 2021? Opinie

Rolul esențial al „  mineritului  ” este menținerea rețelei Ethereum prin utilizarea puterii de calcul a unei mașini de minerit. De obicei, acesta este un computer cu o capacitate bună de procesor (CPU) și o placă grafică bună (GPU). Acest hardware de exploatare Ethereum trebuie să includă software-ul adecvat pentru exploatare în 2021 Rețeaua va folosi echipamentul dvs. de minerit pentru a executa „contracte inteligente” și pentru a valida tranzacțiile.

Pe măsură ce software-ul Ethereum mining continuă să funcționeze, sistemul vă plătește oferindu-vă Etere în funcție de puterea de calcul a mașinii. Când exploatați, trebuie să indicați adresa pe care să primiți fructul muncii software-ului dvs. pe Ethereum. Puteți face minerit singur pe Ethereum sau vă puteți alătura unui grup numit pool de minerit. În acest din urmă caz, membrii grupului minier împart câștigurile pe Ethereum mai târziu.

Apropo, exploatarea Ethereum online nu este nici pe departe atât de ușoară. Indiferent dacă este vorba de computer sau de telefon, mineritul Ethereum este foarte scump în ceea ce privește consumul de energie necesar pentru minerit. Activitatea este accesibilă pe diferite medii. În 2021, puteți extrage Ethereum folosind software-ul de configurare pentru MAC sau PC, care rulează Windows 10 sau Linux.

Telefonul dvs. poate fi folosit și pentru exploatarea Ethereum, indiferent dacă este Android sau iPhone. Fiți siguri, profitabilitatea exploatării miniere Ethereum pe Android sau iPhone este aceeași ca pe un computer. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, chiar și în 2021, mineritul nu garantează niciun venit, deoarece Ethereum este supus volatilității prețului său și, prin urmare, profitabilitatea mineritului este, de asemenea.

Notificare Privind Contribuția Ethereum Versiunea 2.0 pentru minerit

Până în decembrie 2020, această criptomonedă a folosit pentru aceasta, sistemul de dovadă a muncii (POW) sau algoritmul dovezii muncii în limba franceză.

Similar sistemului Bitcoin, pentru a valida un bloc de tranzacții, minorii au trebuit să concureze mai întâi între ei. Și în cele din urmă, doar câștigătorului i s-a acordat o recompensă simbolică ETH. Dar lucrurile s-au schimbat ușor de când a apărut pentru prima dată Ethereum 2.0.

Cu Ethereum 2.0, nu mai este prezentat sistemul POW, ci mai degrabă cel al algoritmului Proof of Stake (POS) sau Proof of Stake. Cuvântul staking l-a înlocuit pe cel al mineritului în jargon. Cu toate acestea, chiar dacă funcționează diferit, miza joacă același rol atribuit mineritului.

Cu noul sistem de miză, pentru a obține o recompensă eterică, trebuie mai întâi să depuneți jetoane ETH pe blockchain-ul Ethereum pentru a-l asigura.

Calculul Profitabilității Miniere Ethereum

Dacă vă întrebați cât câștigă mineritul Ethereum, știți că estimarea este destul de ușor de făcut. Calculul rentabilității miniere clasice Ethereum ia în considerare costul câtorva elemente:

 • Achiziționarea de echipamente miniere
 • Capacitatea de calcul a plăcilor grafice
 • Consumul de energie al cardurilor
 • Durata de viață a plăcilor grafice.

Potrivit unor studii, pentru ca o activitate minieră să ofere o rentabilitate satisfăcătoare a Ethereum, prețul energiei electrice trebuie să fie mai mic de 0,12 dolari pe KW sau 0,010 EUR de consum pe oră. În cel mai bun caz, pentru ca această activitate să fie cu adevărat profitabilă, prețul electricității pe oră ar trebui să fie mai mic de 0,06 USD pe oră sau 0,051 EUR.

Cum Să Obțineți Ethereum?

Dacă exploatarea Ethereum nu este o activitate accesibilă tuturor, este încă posibil să dețineți ETH. Dacă aveți un buget modest, este mai bine să apelați la alte mijloace. Descoperiți diferitele soluții care vă permit să obțineți Ethereum.

Tranzacționează pe Site-ul unui Broker Online

Când doriți să obțineți Ethereum fără a cheltui mult, cel mai bine este să îl cumpărați de la platforma unui broker online. Pentru a face acest lucru, alegeți un broker serios și de încredere cu care veți deschide un cont. Investiția dvs. se face direct în jetoanele ETH pe care le cumpărați și puteți începe să tranzacționați direct în timp real.

Dacă sunteți interesat de această soluție, știți că Libertex și eToro sunt două dintre cele mai fiabile platforme de tranzacționare care oferă criptomonede. Aveți posibilitatea de a urmări evoluția criptosului dvs. clasic Ethereum folosind un smartphone pe aceste site-uri de tranzacționare.

Participă la un Robinet Ethereum

Dacă doriți să știți cum să obțineți Ethereum gratuit, trebuie să mergeți la robinete. Un robinet Ethereum este un site care distribuie gratuit criptomonede utilizatorilor săi. Nu este complet gratuit, deoarece robinetul cere acțiuni pentru a livra Ethereum ca recompensă. Comercianții sunt chemați să facă clic pe bannere, să vizioneze videoclipuri sau să răspundă la întrebări pentru a câștiga ethereum gratuit.

Cu cât luați mai multe acțiuni, cu atât veți încasa mai mulți ETH, deci pentru a putea câștiga o mulțime de Ethereum gratuit, trebuie să fiți sârguincios. Dar cum câștigi Ethereum gratuit cu un robinet? Pentru diferitele acțiuni pe care le întreprindeți, puteți primi eteri o dată pe zi, la fiecare oră sau la fiecare 15 minute, în funcție de robinet. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că cu cât un robinet repetă plățile, cu atât plata va fi mai mică.

Atunci când atingeți limita necesară, vă puteți retrage câștigurile. Apoi transferați câștigurile într-un portofel personal pentru a le putea folosi.

☢️ Notă: Nu puteți trăi din fonduri strânse în baterii, deoarece aceste câștiguri sunt anecdotice. Deci, nu vă așteptați să câștigați mulți bani în acest fel.

Joacă la ETH Casino

Cazinoul Ethereum este un cazinou online în care este posibil să joci și să colecționezi cu ETH. Este la fel ca într-un cazinou clasic în care depuneți bani care sunt convertiți în unități și apoi folosiți pentru a plasa pariuri. În aceste jocuri online, primiți câștiguri ETH pe care le puteți extrage în portofel. Rețineți că cazinoul nu este o modalitate de a câștiga câți bani doriți.

Ethereum – Pro și Contra – Recenzii

Beneficii

Dezavantaje

 • Foarte bună reputație

 • Posibilități de dezvoltare foarte largi

 • Comunitate mare de utilizatori proactivi

 • Reputația excelentă și notorietatea lui Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum

 • Un avans considerabil în dezvoltarea contractelor inteligente și a aplicațiilor descentralizate

 • Reputația excelentă și notorietatea lui Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum

 • Ethereum se bucură de o imagine de marcă recunoscută de giganții financiari și economici precum Axa și Commonwealth Bank of Australia

 • Prețul său se comportă bine pe piețe

 • Limbajul de programare Solidity poate fi foarte complex atât pentru începători, cât și pentru unii profesioniști.

 • Au fost detectate mai multe probleme de scalabilitate în contractele inteligente

 • Rețea pusă în pericol în mod regulat de încălcări ale securității

Despre Ethereum 2.0 – Recenzie

Ethereum 2.0 este un upgrade la blockchain-ul Ethereum deja existent. Acesta își propune să crească scalabilitatea, eficiența și viteza rețelei ETH, permițându-i să rezolve blocajele și să crească numărul de tranzacții. Poreclele Ethereum 2.0 sunt Eth2 sau Serenity.

Ethereum 2.0 inovează făcând schimbări profunde în design și structură în comparație cu versiunea sa clasică. Cele două modificări majore sunt în special introducerea sistemului „dovada mizei” și „împărțirea”. Să le aruncăm o privire pentru a înțelege mai bine cum funcționează Eth2.

Care este Dovada Mizei Serenity Network?

Într-o dovadă a mizei sau a mecanismului de consens al mizei, există validatori (jucători) în locul minorilor, așa cum am menționat deja mai sus. Rolul lor major este de a propune noi blocuri, de a furniza puterea de calcul, stocarea și lățimea de bandă pentru validarea tranzacțiilor.

Validatorii primesc plăți periodice în ETH. Există un contract de depozit de 32 ETH care ar trebui să fie blocat de acești validatori. Acesta este un tip de depozit de garanție care se reține integral sau parțial în caz de malpraxis. Această metodă este foarte eficientă în lupta împotriva delapidării.

Ce Este „Sharding”?

Fragmentarea este procesul de împărțire a unui blockchain în mai multe blockchain numite fragmente. Acest sistem permite întreaga rețea să fie mult mai eficientă, întrucât un singur validator nu trebuie să gestioneze singur sarcina de lucru. Fiecare validator păstrează informații despre fragmentul „său”.

Acești validatori sunt, de asemenea, amestecați în mod regulat între fragmente pentru a evita orice tip de manipulare. Lanțul de etichete este utilizat pentru comunicarea și coordonarea fragmentelor.

Prin urmare, fragmentarea este un proces important pentru scalabilitatea eterului, deoarece ajută la menținerea naturii descentralizate a criptomonedei. Fondatorul Ethereum a subliniat, de asemenea, ca răspuns la tweet-ul miliardarului Elon Musk – care a anunțat supremația Dogecoin în câțiva ani față de clasicul Bitcoin și Ethereum. Într-o logică a opoziției Doge vs Ethereum, Buterin a reamintit că o creștere puternică a Dogecoin va trebui să evite centralizarea extremă a rețelei sale, altfel va compromite principiile sale fundamentale.

Cine Sunt Validatorii?

Validatorii sunt cel mai important aspect al Ethereum 2.0, deoarece sunt singurii responsabili pentru infrastructura și întreținerea acestuia. Fiecare validator are două chei pentru aceasta: o cheie de semnare și o cheie de retragere.

Cheia de semnare este utilizată pentru a face „blockchain”. Un validator are 3 funcții principale:

 • propuneți și adăugați blocuri la lanțul de etichete sau la unul dintre lanțurile de fragmente
 • atestă validitatea etichetei și a lanțului de fragmente
 • raportați comportamentul rău intenționat de la alți validatori

Din aceste motive, cheia de semnare trebuie să fie disponibilă nonstop.

Cheia de retragere, la rândul său, este efectuarea de acțiuni asupra fondurilor. Nu trebuie să fie disponibil tot timpul. Cu toate acestea, trebuie să fie sigur, deoarece persoana care o gestionează are controlul asupra tuturor fondurilor.

Pentru a deveni validator, trebuie să blocați 32 ETH în lanțul de balize. Validatorii lucrează în principal în comitete în care grupuri de cel puțin 128 de validatori votează pe capul blockchain-ului.

Exact două tipuri de voturi exprimate: voturile LMD GHOST și voturile Casper FFG.

Există Vreo Diferență între Ethereum 2.0 și Ethereum?

Da ! Iar principala diferență între Eth2 și Ethereum este mecanismul de consens pe care îl folosesc. ETH folosește un mecanism de dovadă a muncii (PoW), în timp ce Ethereum 2.0 utilizează tehnologia dovezii mizei (PoS).

Mecanismul dovedirii muncii este un proces intensiv în care puzzle-uri matematice complexe sunt decodificate de către mineri folosind puterea de procesare a hardware-ului computerului. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a verifica tranzacțiile noi. Cine decodează puzzle-ul adaugă mai întâi o nouă tranzacție care conține înregistrările tranzacționale anterioare care formează blockchain-ul.

PoS este un mecanism mai eficient din punct de vedere energetic decât PoW, deoarece folosește mai puțină putere de calcul pentru a asigura un blockchain.

Cum Este Mai Sigur Ethereum 2.0?

Natura evolutivă a Serenity este un avantaj foarte mare. Ethereum 2.0 are într-adevăr lanțuri de fragmente care îi vor permite să efectueze până la 10.000 de tranzacții pe secundă, față de doar 30 pentru Ethereum. Cu alte cuvinte, Eth2 va experimenta mult mai puține întârzieri și congestionarea rețelei. Într-adevăr, desfășurarea acestor lanțuri va optimiza viteza rețelei. În plus, evoluția sa va fi mult mai ușoară, deoarece gestionarea tranzacțiilor se va face nu în lanțuri consecutive, ci mai degrabă în paralel.

Ideea principală din spatele modernizării Ethereum existente a fost de a asigura mai multă securitate pe parcursul unei tranzacții. Multe dovezi ale rețelelor de miză utilizează un set foarte mic de validatori, ceea ce explică, printre altele, nivelul scăzut de securitate observat în unele cazuri. Din contră, Ethereum 2.0 navighează într-un număr mai mare de validatori, în jur de 16.384, ceea ce îl face de facto mai descentralizat, mai sigur și mai puțin susceptibil la manipulări indelicate.

Valoarea Ethereum – Cât Puteți Câștiga Cumpărând Ethereum?

Este dificil de prezentat cifre exacte. Dar un lucru este sigur cel puțin, este că Ethereum este foarte bine plasat în pelotonul celor mai dinamice criptomonede de pe piață. În plus, valoarea sa rămâne destul de stabilă atunci când nu crește pur și simplu, ceea ce este mai degrabă liniștitor. Adăugați la aceasta, toată eficiența Ethereum 2.0 și veți ajunge cu un activ digital foarte puternic și oferind aplicații optimizate pentru a obține profituri mari.

Concluzie – Este Momentul Potrivit Pentru a Investi în Ethereum? Opinie

Deși oferă o gamă largă de aplicații și este foarte flexibil, Ethereum ca toate celelalte cryptos rămâne o investiție riscantă.

În primul rând, investind direct în ETH, nu va fi fără a lua în considerare volatilitatea extremă a prețului său. Într-adevăr, această monedă digitală poate fi foarte speculativă la acest nivel. De asemenea, unii specialiști cred că piețele se confruntă în prezent cu o bulă criptografică. Potrivit acestora, Bitcoin și Ethereum sunt supraevaluate în comparație cu capacitatea lor reală. Dacă acest lucru este adevărat, atunci există riscul unei prăbușiri amețitoare a prăbușirii bulei.

0 commission RO V2
Mai mult, adoptarea de noi legi și reglementări ar putea arunca o umbră asupra viitorului Ethereum. Teama că investițiile cripto vor fi puternic impozitate ca urmare a acestui fapt ar putea descuraja mulți oameni să investească. Volatilitatea și riscul ar putea crește și mai mult odată cu posibila reglementare a acestei piețe.

Deci, înainte de a începe, asigurați-vă că sunteți suficient de înarmați pentru a suporta riscul pe care îl reprezintă acest lucru. Și dacă decideți să investiți în ETH, faceți-o într-un mod rezonabil investind doar ceea ce sunteți gata să pierdeți și, mai presus de toate, amintiți-vă să vă diversificați portofoliul.

🤔Este Ethereum Classic mai bun decât Ethereum?

Nu. De fapt, este greu de spus că unul dintre aceste criptos este mai bun decât celălalt. Cele două valute crypto sunt relativ similare și împărtășesc același câmp de acțiune: DeFi. Pe de altă parte, Ethereum are un avans bun față de Ethereum Classic, beneficiind de o comunitate mai mare, o evaluare mai bună și funcționalități mai importante.

🔎Care sunt diferențele dintre Ethereum Classic și Ethereum?

Ethereum Classic are aceleași ambiții ca și Ethereum. Cele două cryptos își propun să dezvolte aplicații descentralizate pentru DeFi. Pe lângă diferența de notorietate dintre cele două, ETC și Ethereum nu folosesc același algoritm consens. ETC folosește Proof-Of-Wok (POW), în timp ce Ethereum a migrat recent la un model Proof-of-Stake (POS).

❔Ce este Ethereum Classic?

Ethereum Classic este o tehnologie criptomonedă și blockchain care a apărut în codul original Ethereum. Această criptomonedă a apărut în 2016 în urma dezacordurilor din cadrul echipei inițiale Ethereum. Din cauza acestui dezacord, Ethereum a fost împărțit în două, așa că astăzi există Ethereum Classic (ETC) și Ethereum (ETH). Ethereum Classic se caracterizează printr-o echipă mică, dar dedicată de dezvoltatori, care evidențiază în mod deosebit Ethereum Classic pentru natura descentralizată și gestionarea contractelor inteligente.

💻Cum funcționează Ethereum Classic Blockchain?

Ethereum Classic la fel ca Ethereum este util în gestionarea DApps și a contractelor inteligente și DApps. Acestea sunt aplicații descentralizate care pot fi executate prin blockchain-ul Ethereum Classic folosind simbolul ETC. Pe de altă parte, contractele inteligente rulează pe tehnologia blockchain a Ethereum Classic și sunt utilizate pentru a stabili termenii de utilizare. Când sunt îndeplinite condițiile, acestea nu mai pot fi modificate de părți și contractul se execută automat.

💡Predicție Ethereum Classic 2022?

2022 pare să fie un an mult mai bun pentru Ethereum Classic decât 2021, potrivit datelor de la digitalcoinprice. Într-adevăr, criptomoneda va începe anul 2022 la 96,81 EUR. Criptomoneda va atinge maxim 114,43 EUR în octombrie pentru a închide anul la 91,72 EUR.

📈De ce crește Ethereum Classic?

Versatilitatea și transparența acestui contract inteligent au permis Ethereum să vândă jetoane DAO în valoare de 150 de milioane de dolari în câteva săptămâni. ... Acesta este motivul pentru care se numește astăzi Ethereum Classic.

👛Cum să cumpărați Ethereum Classic?

Pentru a cumpăra ETC din euro, puteți utiliza următoarea platformă: Libertex (recomandat, foarte fiabil, ușor de utilizat, taxe moderate, pentru cumpărare în SEPA și în CB).

💡Și tu, ce păreri ai despre Ethereum? Credeți că prețul ETH va experimenta o creștere meteorică așa cum sugerează experții? Dacă aveți o întrebare sau o opinie, anunțați-ne lăsând un comentariu și îl discutăm!💡

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!