joi, septembrie 28, 2023
Trading.roTradingInstruire Trading pentru Începători

Instruire Trading pentru Începători

Originally posted 2021-01-18 21:21:44.

În ultimii ani, investițiile online au devenit din ce în ce mai populare. Printre cele mai populare investiții se numără tranzacționarea. În timp ce mulți comercianți profesioniști absolvesc universitățile importante, unii comercianți privați sunt începători. Mulți dintre ei nu au mai auzit niciodată de trading. Pentru a depăși această mică problemă, mulți brokeri oferă instruire pentru a informa utilizatorii în ce constă activitatea de tranzacționare. Aflați tot ce trebuie să știți despre educația în trading pentru începători în acest articol.

Dacă doriți să cunoașteți elementele de bază ale tranzacționării, să înțelegeți funcționarea interioară, termenii tehnici și strategiile pentru a deveni un comerciant de succes, cu siguranță aveți nevoie de o instruire bună în trading pentru începători . Pentru a vă ajuta să înțelegeți subiectul, aflați prin acest articol tot ce trebuie să știți despre instruirea pentru începători.

Avantajele și Dezavantajele Instruirii în Trading

Pregătirea pentru tranzacționare pentru începători are multe avantaje clare, în special pentru noii traderi. Cu toate acestea, ele nu sunt întotdeauna atât de satisfăcătoare pe cât ați putea crede. Într-adevăr, unele puncte trebuie îmbunătățite.


Beneficii


Dezavantaje

 • Instruirea de tranzacționare de zi oferită de cei mai buni brokeri este adesea gratuită

 • De asemenea, face posibilă verificarea fiabilității și securității unui broker amf.

 • Cel mai bun antrenament de tranzacționare este, de asemenea, că vă permite să descoperiți tranzacționarea din toate unghiurile.

 • Instruirea de tranzacționare recunoscută permite unui ucenic să-și câștige locul ca comerciant profesionist

 • Facilitează înțelegerea piețelor, în special pentru începători

 • Oferă ucenicilor posibilitatea de a primi răspunsuri de la experți în tranzacționare.

 • Instruirea pentru tranzacționare facilitează învățarea, dar și practica tranzacționării pentru începători

 • Instruirea pentru tranzacționare vine în mai multe forme, în funcție de nivelul comercianților și de nevoile lor specifice.

 • Instruirea la domiciliu vă permite să rămâneți independent și gratuit pentru programele dvs.

 • De asemenea, opiniile cu privire la instruirea online sunt adesea favorabile

 • Instruirea comercianților oferită de brokeri este uneori destul de limitată

 • Prețul instruirii de tranzacționare la Paris poate fi destul de ridicat și poate ajunge până la mii de euro. 

 • La fel ca sportul, antrenamentul în tranzacționare necesită practică. Cu toate acestea, unii brokeri nu oferă un cont de simulare pentru instruire.

 • Instruirea nu este suficientă pentru a stăpâni pe deplin tranzacționarea, trebuie să exersați pe un cont demonstrativ

 • Tranzacționarea este o activitate riscantă, iar pierderile financiare cântăresc pe umerii comerciantului.

 • Comerciantul care urmează pregătirea și decide să lucreze de acasă este adesea izolat

 • Unele cursuri oferă doar elementele de bază și generalitățile privind tranzacționarea. Astfel, acestea nu vă permit să aprofundați complet câmpul pentru a înțelege funcționarea câștigurilor și pierderilor.

Ce este Instruirea în Trading?

Ești interesat de trading, dar ignoranța te blochează? Nicio problemă, instruirea în tranzacționare este una dintre ofertele la care brokerii lucrează pentru a-și satisface clienții. Într-adevăr, primii pași în domeniul tranzacționării nu sunt niciodată foarte evidenți, mai ales pentru cei care nu știu încă nimic despre acest subiect.

Ca toate profesiile, tradingul necesită o pregătire adecvată pentru a face din aceasta o activitate profesională profitabilă. Formarea în tranzacționare permite începătorilor să dobândească cunoștințele necesare pentru a deveni un comerciant de succes .

Cel mai adesea, instruirea de tranzacționare este oferită de broker. Aceasta este o parte a site-ului brokerului în care acesta configurează tot ceea ce privește învățarea a ceea ce este tranzacționarea. Brokerul se asigură că instruirea este perfect potrivită pentru începători, chiar și pentru cei care nu au cunoștințe de economie sau piață financiară. Într-adevăr, limbajul este adesea simplificat pentru a facilita înțelegerea elementelor de bază ale tranzacționării.

Cu toate acestea, există și alte cursuri de tranzacționare pentru începători disponibile online și de la centrele de formare. Cursurile se pot face online pentru cei care nu au timp și capacitatea de a călători. Formarea oferită de centre poate lua forma unor cursuri universitare cu posibilitatea de a obține diplome sau certificate.

De asemenea, multe site-uri oferă tuturor părților interesate să descarce documente pentru a afla generalitățile tranzacționării și pentru a stăpâni punctele importante.

Care sunt Diferitele Tipuri de Instruire Disponibile?

Instruirea în Trading poate lua mai multe forme în funcție de ofertele brokerilor. Alegerea comerciantului va depinde apoi de nevoile și preferințele sale. Într-adevăr, dacă pentru unii este mai confortabil să citească un curs detaliat, alții preferă videoclipuri.

Videoclipuri și Tutoriale

Printre cele mai populare opțiuni de formare se numără videoclipuri și tutoriale. Indiferent dacă este pe site-ul brokerului, pe canalul său de Youtube sau pe un site specific de instruire de tranzacționare , învățarea prin video este foarte apreciată.

Într-adevăr, explicațiile sunt adesea mai simplificate, mai complete și mai ușor de înțeles. Videoclipurile pot include toți pașii importanți în învățarea tradingului, începând cu elementele de bază pentru tehnici mai specifice.

De asemenea, avem tutoriale care vă permit să înțelegeți mai bine utilizarea platformelor, instrumentelor și indicatorilor importanți. Printre cei mai buni brokeri care oferă tutoriale video, avem Admiral Markets sau, de asemenea, AvaTrade .

Articole și Cărți Electronice despre Trading

Cel mai adesea, brokerii au o secțiune educațională pe care puteți descoperi mai multe articole interesante și cărți electronice. Acestea privesc în principal elementele de bază ale tranzacționării, pașii importanți pentru tranzacționare și diferitele tehnici de stăpânit.

Indiferent dacă este vorba de traderi începători sau mai experimentați, aceste articole pot fi foarte utile pentru a afla mai multe despre concepte importante de tranzacționare.

Întrebări Frecvente 

Pentru a facilita înțelegerea tranzacționării, dar și utilizarea platformelor, mulți brokeri oferă o secțiune de întrebări frecvente. Chiar dacă nu este un antrenament real în sine, această parte permite traderilor să primească răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de utilizatorii serviciilor brokerului.

Deci, dacă aveți întrebări care vă deranjează, nu ezitați să consultați această secțiune în cazul în care acestea sunt deja acolo.

Glosar sau Definirea unor Termeni Importanți

Chiar dacă acesta nu este un curs complet, un glosar poate fi o parte esențială a învățării de a tranzacționa și a investi în piața de valori . Într-adevăr, este într-un fel un dicționar care cuprinde toți termenii importanți de înțeles în trading.

Această parte de instruire poate ajuta comercianții începători, dar și experții să înțeleagă toți termenii, de la cei mai simpli la cei mai tehnici. Astfel, oricare ar fi situația, vor putea să se regăsească cu diversele funcționalități ale brokerului.

Curs pentru a Învața Tradingul

Fie pentru comercianții începători, fie pentru cei cu experiență, brokerii oferă adesea cursuri specifice pentru a învăța tranzacționarea la distanță . Acestea sunt adesea cursuri complete de formare cu învățarea elementelor de bază ale tranzacționării.

Aceste cursuri permit adesea comercianților să stăpânească tranzacționarea, să aibă o idee precisă despre tranzacții, să facă analize, dar și să se antreneze pe piața reală. O instruire gratuită scalping trading, swing trading sau de asemenea day trading Poate fi deasemenea foarte interesantă

Instruire de la A la Z pentru Începători

În timp ce cursurile de învățare pot fi adaptate la toate nivelurile comercianților, unele cursuri de formare sunt specifice începătorilor. Acestea permit noilor traderi să își faciliteze primii pași în domeniul tranzacționării.

Datorită unei formări bune, cum ar fi „De la Trader Zero la Trader Pro” de la brokerul Admiral Markets, traderul poate trece de la un începător la un expert în doar puțin timp. Brokeri de top precum Admiral Markets oferă aceste cursuri pentru începători gratuit și de la distanță, pentru a le face și mai accesibile.

Sprijin din Partea Consilierilor

Pentru a finaliza aceste diferite tipuri de instruire , putem vorbi și despre sprijinul oferit de brokeri. Consilieri, consilieri experți sau manageri personali, experți în tranzacționare sunt puși la dispoziția traderilor pentru a-i ajuta.

Într-adevăr, nu este niciodată ușor pentru începători să se regăsească pe o platformă de tranzacționare. Consilierii sunt la îndemână pentru a-i îndruma și a le oferi asistența necesară pe măsură ce învață să tranzacționeze.

Simulator de Tranzacționare sau Cont Demonstrativ

Doar Formarea nu este suficientă pentru a înțelege cum funcționează tranzacționarea. Într-adevăr, atât începătorul cât și expertul trebuie să treacă adesea printr-un cont demonstrativ pentru a înțelege cum funcționează un anumit broker.

În plus, un cont demo vă permite să învățați cum să tranzacționați fără niciun comision sau taxă. Într-adevăr, este vorba de a face o simulare pe un mediu virtual similar cu piața reală. Contul demonstrativ vă permite nu numai să vă antrenați în tranzacționare, ci și să descoperiți serviciile oferite de broker.

Cum să Treci o Instruire în Trading?

Formarea în bursă și trading este o ofertă furnizată de brokeri online, pentru a facilita învățarea pentru traderii începători. Comerciantul este cel care ia inițiativa de a se antrena. În funcție de diferitele elemente oferite de broker, comerciantul se va putea familiariza cu conceptele, tehnicile și elementele de bază importante ale tranzacționării.

Uneori, este suficient să vă lansați pe site și să treceți diferitele puncte propuse. Prin urmare, comerciantul se antrenează prin instruire la distanță. Dar se întâmplă, de asemenea,să fie necesar o înregistrare pentru a putea beneficia de aceasta. Unii brokeri oferă, de asemenea, consilieri experți care îl susțin pe comerciant pe parcursul învățării sale în tranzacționare.

Înainte de a începe tranzacționarea, este important să rețineți că vă jucați banii și că, pentru a obține profit, trebuie mai întâi să dobândiți cunoștințele necesare. Astfel, un training de tranzacționare este mai mult decât determinant, mai ales dacă faceți primii pași în domeniu. Este important să nu vă neglijați învățarea dacă doriți să vă controlați investiția de tranzacționare.

Cât Durează învățarea Tradingului?

Durata unui curs de formare pentru începători în tranzacționare valutară sau a unei pregătiri avansate în tranzacționare pe toți indicatorii tehnici, cum ar fi instruirea cu Ichimoku – depinde nu numai de broker, ci și de alegerea traderului. Așa cum timpul este prețios, este important ca traderul să aleagă un curs de formare online care să se potrivească perfect disponibilității sale.

Astfel, comerciantul are tot interesul să aleagă o pregătire completă, eficientă și concisă. De cele mai multe ori, brokerii oferă clienților lor formare gratuită în tranzacționarea la bursă, de la 20 la 30 de zile. Aceste tipuri de instruire a traderilor online sunt utile pentru stăpânirea instrumentelor de analiză tehnică, a strategiilor precum tranzacționarea zilnică sau intraday.

Adesea, tranzacționarea valutară și instruirea CFD pentru începători sunt împărțite în module. Astfel, traderul se va regăsi mai ușor în toate etapele învățării. Ca începător, el poate începe cu cele mai importante elemente de bază înainte de a se angaja în modulele mai tehnice și aprofundate. În plus, implementarea acestor module va face posibilă revenirea la anumite puncte pe care comerciantul nu le-ar fi înțeles foarte bine.

Dacă sunt cursuri într-un centru de formare pentru analize tehnice și tranzacționare, acestea oferă adesea diplome și pot dura între 5 și 8 săptămâni. Aceste centre există în Paris, Londra, Dubai și, de asemenea, în Frankfurt. Cu toate acestea, trebuie să știți că aceste cursuri de formare profesională certificate pentru începători nu sunt gratuite.

Pentru comercianții experți, este ideală formarea în trading algoritmică de înaltă frecvență și automată cu privire la aspectele mai tehnice ale tranzacționării.

Sfaturile Noastre pentru o Pregătire de Succes pentru a Deveni un Bun Trader

Instruirea cu succes poate ajuta într-adevăr o persoană să devină un expert în tranzacționare. Pentru a vă asigura că deveniți un bun comerciant, vă oferim câteva sfaturi bune aici pentru a aplica.

1 # Cunoașteți Diferitele Elemente ale Instruirii

Pentru a avea succes în pregătirea sa în tranzacționare pentru începători, este important ca traderul să învețe despre toate elementele disponibile în cadrul instruirii. Într-adevăr, fiecare broker nu oferă întotdeauna același lucru, iar comercianții nu au întotdeauna aceleași nevoi atunci când vine vorba de instruire.

De exemplu, nivelul de pregătire de care va avea nevoie un comerciant începător și un comerciant intermediar nu va fi niciodată același. Deci, pentru a ști care instruire în tranzacționare pentru începători ar fi cea mai ideală pentru dvs., trebuie să știți tot ce brokerul are la dispoziție. Autoformare sau cursuri cu asistență, aveți de ales între mai multe posibilități.

2 # Știți cum Să Vă Controlați Emoțiile

Tranzacționarea este în primul rând o investiție online. Astfel, este vorba despre investirea banilor dvs. pentru a cumpăra și vinde acțiuni pe piața financiară și apoi a obține un profit. Pentru a reuși în Instruire, nu trebuie să te lași purtat de emoțiile tale. Chiar dacă luarea unui curs online cu brokerul nu implică încă un angajament financiar, trebuie să știți cum să vă păstrați seriozitatea pentru a deveni un comerciant profesionist.

3 # Nu Lăsa Nimic la Voia Întâmplării

Este important să profitați de tot ceea ce este oferit pe parcursul Instruirii. Fie că sunt concepte și tehnici de bază, termeni importanți de cunoscut sau parametri precum spread-uri, pârghie sau chiar marjă, nimic nu trebuie trecut cu vederea.

Într-adevăr, un training de tranzacționare este compus din toate etapele, începând cu înțelegerea cuvintelor importante până la învățarea strategiilor de tranzacționare. Dacă urmați instruirea oferită pas cu pas, puteți fi sigur că ați stăpânit tranzacționarea.

4 # Nu Vă Cocentrați pe Câștiguri

Unii comercianți începători fac adesea greșeala de a se concentra doar asupra profiturilor pe care le pot face. Cu toate acestea, aceasta nu este abordarea corectă de adoptat. Comerciantul trebuie să parcurgă pas cu pas diferitele etape ale instruirii în tranzacționare.

Mai ales dacă este vorba de un începător, el trebuie să învețe mai întâi să tranzacționeze, să-și aleagă brokerul, tipul de tranzacționare pe care dorește să îl facă și să găsească, de asemenea, strategia de tranzacționare potrivită. Când este sigur că veți avea o stăpânire perfectă a elementelor de bază, vor urma plățile. Ca parte a unui training de tranzacționare, comerciantul se poate concentra pe aspecte tehnice.

5 # Țineți-vă la Curent cu Noutățile Pieței

Tranzacționarea este un domeniu în continuă evoluție. Într-adevăr, prețurile piețelor bursiere se schimbă zilnic, iar piețele nu încetează să evolueze. Astfel, pentru a reuși în formare, trebuie să fii la curent cu diferitele noutăți de pe piața financiară.

Instruirea de tranzacționare oferită de broker are adesea o noutate, care este actualizată în mod regulat. Aceasta este o secțiune care permite traderilor să urmeze noile tendințe și noutățile importante.

6 # Alegeți Brokerul Potrivit

Pentru a beneficia de o pregătire serioasă în tranzacționare pentru începători, este esențial să știi cum să selectezi brokerul. Într-adevăr, dacă unii brokeri oferă cele mai bune condiții de tranzacționare de pe piață, ofertele lor de formare nu sunt întotdeauna potrivite pentru comercianții începători.

Așadar, dacă doriți să reușiți în pregătirea dvs., acordați-vă timp pentru a alege brokerul potrivit . Pentru a face acest lucru, nu ezitați să comparați diferitele tipuri de instruire oferite pentru a găsi cel care vă va permite să înțelegeți pe deplin tranzacționarea și toate punctele sale importante.

7 # Practicați, Exersați și Exersați din Nou

Uneori o formare trading forex pentru începători nu este suficientă pentru a deveni un trader de succes. Într-adevăr, Practica este esențială atunci când vorbim despre meserii. Ele oferă o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă cu adevărat, cum să obțineți câștiguri și cum apar pierderile.

Deci, odată ce comerciantul și-a luat timp pentru a parcurge toate cursurile de instruire la tranzacționare, poate continua să testeze tranzacționarea printr-un cont demo sau un simulator de tranzacționare . Acesta este un cont de încercare care permite traderului să încerce tranzacționarea într-un mediu virtual similar cu piața reală.

Cele 5 Reguli Pentru a Reuși în Instruirea Trading

Pentru ca instruirea comercianților să dea roade, există câteva reguli importante de urmat.

1 # Alege Trainingul potrivit

Primul lucru de făcut pentru a asigura succesul unui curs de formare se bazează pe alegerea comerciantului. Toate cursurile de tranzacționare pentru începători nu vă permit întotdeauna să cunoașteți funcționarea interioară a activității, să înțelegeți cum funcționează carnetul de comenzi sau să stăpâniți Social Trading. Astfel, înainte de a vă înregistra pentru un anumit antrenament, trebuie să cunoașteți mai întâi diferitele secțiuni pe care să le descoperiți.

Pentru un comerciant începător, este esențial să începeți cu generalitățile tranzacționării înainte de a descoperi alte elemente mai tehnice, cum ar fi instrumente, poziții sau, de asemenea, alți parametri, cum ar fi efectul de levier sau marja. De asemenea, poate consulta opiniile cu privire la instruirea de tranzacționare pe forumuri.

2 # Găsește Cel mai Bun Broker

Apoi, o pregătire bună se bazează și pe alegerea brokerului. Într-adevăr, este important pentru comerciant să găsească un broker de încredere care să-i ofere o pregătire completă, cu o calitate a serviciului la înălțimea așteptărilor sale. De exemplu, el trebuie să știe dacă brokerul îi oferă instruire trading islamică.

Alegerea brokerului este importantă, deoarece cu un broker care îi propun ofertele care îi sunt utile, comerciantul poate fi sigur că va beneficia de un instruire adaptată și de calitate. Pentru a găsi brokerul potrivit, se poate baza pe opiniile și comparațiile disponibile pe diferite site-uri.

3 # Respectă Fiecare Etapă a Instruirii

De asemenea, o bună pregătire pentru comercianți este adesea alcătuită din mai multe etape. Pentru a fi sigur că deveniți un bun comerciant, este esențial să urmați toți pașii. În special pentru comercianții începători, fiecare pas este crucial pentru a dobândi toate cunoștințele necesare pentru tranzacționare.

În plus, va fi mai ușor să înțelegeți tranzacționarea prin toate elementele furnizate de broker. Și este imposibil pentru comerciantul novice să stăpânească pe deplin tehnicile pentru a face profitabile pozițiile pe care le ia fără să cunoască tranzacționarea punct cu punct.

4 # Furnizați Mijloacele pentru a Reuși

Ulterior, pentru a avea succes într-o instruire plătită pentru comercianți, este esențial să se furnizeze mijloacele. Într-adevăr, nu ezitați să vă dați totul, să exersați și să vă concentrați asupra instruirii pe care o urmați. În plus, trebuie să înțelegeți că nu există bani ușori.

Dacă doriți să obțineți profituri în tranzacționare, trebuie să îndrăzniți să investiți timp și bani în formare. Este important să nu vă limitați la câteva articole, videoclipuri sau tutoriale. Cel mai bine este să vă faceți timp pentru a stăpâni tehnicile pentru a evita pierderea banilor grăbiți să tranzacționați direct fără bagajele necesare.

5 # Întotdeauna Practică Demonstrativă Înainte de a Investi în Viața Reală

Printre regulile importante în tranzacționare, este obligatoriu să faci primii pași cu privire la un cont demonstrativ. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți abilitățile și competențele în Trading. Pe lângă instruire, este esențial pentru comerciantul care începe să încerce el însuși pe un simulator înainte de a începe să tranzacționeze pe piața reală.

Cum ar fi Benefic un Training în Tranzacționare Pentru un Comerciant Începător?

Pentru persoanele care nu știu încă nimic despre trading, dar doresc să înțeleagă cum funcționează afacerea, instruirea este foarte benefică.

Într-adevăr, pentru a deveni un bun comerciant, este în interesul tău să înțelegi elementele de bază ale tranzacționării și apoi să urmezi o pregătire adecvată.

Deci, chiar dacă începeți să tranzacționați, veți avea toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a găsi tehnicile corecte și a lua deciziile corecte. Nu este vorba doar de învățarea tehnicilor unui bun trader, de cunoașterea sfaturilor pentru optimizarea profiturilor sale, ci și de stăpânirea instrumentelor și a indicatorilor tehnici în tranzacționare.

Pregătirea de tranzacționare pentru începători permite, de asemenea, comerciantului să descopere diferitele platforme oferite de broker. Prin descoperirea tranzacționării pe un cont demo , el poate stăpâni cu ușurință funcționalitățile platformelor și poate reuși în tranzacțiile sale o dată pe piața reală.

Dacă doriți să faceți din tranzacționare o profesie, formarea este esențială pentru succes, în special pentru tranzacționarea pe piața Forex.

De Ce este Necesară Instruirea în Tanzacționare pentru Noii Traderi?

Ca orice investiție online, tranzacționarea implică un risc semnificativ. Cu cât investiți mai mult, cu atât riscul de a pierde bani este mai mare. De asemenea, atunci când începeți în domeniul tranzacționării, nu este întotdeauna ușor să întâlniți toate reclamele foarte tentante lansate de site-uri și platforme . De aici și interesul pentru instruirea în tranzacționare. Fac mai ușor pentru noii comercianți să se regăsească în lumea nemiloasă a tranzacțiilor.

În plus, accesibilitatea platformelor de tranzacționare online face tranzacționarea și mai tentantă decât este deja. Astfel, mulți comercianți începători fac greșeala de a începe fără a obține mai întâi informații sau instruire. Cu toate acestea, aceasta este o mare greșeală care poate duce la o pierdere imensă de bani, mai ales la început. Antrenamentul ajută la limitarea celor mai frecvente greșeli pentru începători.

Utilitatea educației comerciale a unui începător nu se limitează doar la aceste fapte. Într-adevăr, își propune, de asemenea, să ofere comercianților posibilitatea de a beneficia de sprijin adecvat pentru tranzacționarea master. Sunt disponibili consultanți, ghizi sau servicii pentru clienți pentru a-i ajuta să ia deciziile corecte.

Aceste ghiduri sunt prezente pe tot parcursul instruirii, prin utilizarea unui cont demo și până la intrarea comerciantului pe piața reală. Scopul instruirii este apoi de a permite traderilor să se familiarizeze cu toate aspectele importante ale tranzacționării, astfel încât să fie perfect confortabili odată ce trebuie să tranzacționeze pe o platformă.

De asemenea, educația continuă în tranzacționare îi va permite comerciantului să își păstreze capitalul și mai ales să economisească bani pe termen lung. Cu toate acestea, urmarea unui curs de tranzacționare în Franța sau la Paris nu este obligatorie. Puteți opta complet pentru cursuri de învățare la distanță.

5 Sfaturi Pe Care ar Trebui să le Învățați la Antrenament Pentru a Vă Îmbunătăți Tranzacționarea

Astăzi, instruirea este din ce în ce mai răspândită. Într-adevăr, datorită cursurilor online, instruirea pentru începători este disponibilă chiar și în Israel, de exemplu. Dar pentru a nu vă pierde niciodată în imensa lume a tranzacțiilor, există câteva sfaturi bune de implementat:

1 # Nu Lua Nimic de la Sine Înțeles

În primul rând, trebuie să înțelegeți că tranzacționarea este o afacere riscantă. Astfel, este important ca comerciantul novice să se antreneze mereu și asta continuu. De exemplu, el nu ar trebui să se lase purtat de obicei, deoarece o poziție se poate schimba de la o secundă la alta.

De asemenea, traderul trebuie să se țină la curent cu noutățile de pe piață, cu tehnicile noi și, eventual, cu modificările în funcționarea instrumentelor. La fel ca un atlet profesionist, comerciantul nu ar trebui să lase nimic la voia întâmplării în timpul antrenamentului său de tranzacționare și să se asigure că este întotdeauna în formă.

2 # Diversificați-vă Portofoliul

Când vine vorba de investiții, este întotdeauna recomandabil să vă diversificați investițiile. Într-adevăr, este o modalitate foarte bună de a vă proteja banii și de a garanta profiturile acestora în orice moment. Cu toate acestea, în contextul unei investiții destul de mici, cum ar fi tranzacționarea, cel mai bine este să vă limitați la o singură strategie.

În timp ce unii comercianți profesioniști se aventurează să tranzacționeze în mai multe piețe în același timp, comerciantul novice este mai sigur pe o singură piață la un moment dat. De asemenea, trebuie să evităm creșterea riscului prin lansarea într-o multitudine de acțiuni sau perechi valutare.

3 # Să Știți Cum Să Limitați Pierderile

Nu este întotdeauna ușor pentru comercianții începători, dar este important să știți cum să vă gestionați banii și să limitați pierderile. Într-adevăr, este adevărat că, pentru a-ți îmbunătăți tehnicile, trebuie mai întâi să întâlnești eșecuri și să înveți din greșelile tale. Cu toate acestea, este foarte posibil să înveți să nu pierzi.

Pentru aceasta, comerciantul își poate proteja capitalul printr-o comandă numită „pierdere la vedere”. Deci, pentru a limita cât mai mult posibil pierderile, este mai înțelept să luați întotdeauna poziții cu un ordin de stop loss. Chiar dacă tranzacționați zilnic sau sunteți sigur că monitorizați constant prețurile, este mai indicat să opriți pierderea. Deci, dacă observați că o poziție deschisă pierde, este mai bine să o tăiați imediat.

4 # Fii Atent cu Pârghia

Unii traderi sunt atât de concentrați pe strategia lor de tranzacționare încât uită de pârghie. Într-adevăr, comerciantul este uneori atât de absorbit de câștiguri atunci când ia o poziție încât neglijează efectul de levier. Cu toate acestea, aceasta este o sabie cu două tăișe foarte importantă în tranzacționare.

Deci, chiar dacă instruirea de tranzacționare nu vorbește întotdeauna despre asta, începătorul nu ar trebui să depășească o pârghie de 2 sau 3 la tranzacționare. Dacă credeți că vă aflați într-o poziție favorabilă, comerciantul va putea să o ia și apoi să o dubleze.

5 # Ferește-te de Propriile Emoții

Comerciantul face adesea greșeala de a crede prea mult în abilitățile și experiența sa. Astfel, se lasă purtat de euforie și lăcomie să creadă că deține un control perfect asupra piețelor. Cu toate acestea, trebuie să analizăm întotdeauna o poziție înainte de a o lua și să ne grăbim într-o mare pierdere. Mai ales atunci când emoțiile primează asupra raționamentului.

Autocontrolul este, prin urmare, un element important pentru succesul în tranzacționare. Pe de altă parte, ar trebui să fim atenți și la sfaturile celorlalți atunci când vine vorba de a lua atitudine. Este mai bine să vă urmăriți instinctele și analiza decât să vă bazați pe opiniile altora.

Cum să Beneficiați de Instruirea în Tranzacționare?

Dacă doriți să urmați instruire de tranzacționare, cum ar fi formarea Forex Dummies , procedura este foarte simplă. Într-adevăr, tot ce trebuie să faceți este să mergeți direct la site-ul brokerului dvs. și să accesați secțiunea de instruire sau învățare pe care o oferă. În timp ce unele cursuri de formare, cum ar fi videoclipuri sau articole, sunt accesibile tuturor vizitatorilor site-ului, altele, cum ar fi cursurile online, necesită înregistrare.

În majoritatea cazurilor, înregistrarea pentru formarea profesională pentru începători este atât accesibilă, cât și simplificată. Brokerii oferă comercianților posibilitatea de a afla mai multe despre conceptul de tranzacționare și toate aspectele sale înainte de a investi bani reali. Este vorba de a te forma prin aplicarea tehnicilor autodidactă. Pentru a face educația de tranzacționare și mai ușoară, unii brokeri chiar oferă o școală sau o academie de tranzacționare.

Este adevărat că diplomele nu sunt obligatorii, dar sunt totuși utile. Într-adevăr, experiența unui comerciant care a urmat un anumit curs de finanțe sau de produse și piețe financiare nu va fi aceeași pentru un comerciant care nu are cunoștințe de tranzacționare și piețe financiare.

Cu toate acestea, acești ani de studiu nu sunt suficienți pentru a stăpâni tranzacționarea. Este necesară pregătirea pentru tranzacționare pentru începători pentru a afla mai multe despre tehnicile de trading, precum și despre cele mai bune strategii utilizate de comercianții experți. Un curs de formare comercială poate fi, de asemenea, util pentru a vă perfecționa cursul.

Care sunt Elementele de Bază ale Tranzacționării?

Învățarea de a tranzacționa poate fi un proces foarte lung. Deci, pentru a deveni un expert, un comerciant începător trebuie să cunoască mai mult sau mai puțin elementele de bază ale tranzacționării pentru începători . Pentru a începe, iată punctele importante de știut absolut:

 • Cunoașteți diferitele instrumente financiare : într-adevăr, este esențial pentru comerciantul novice să cunoască diferitele produse disponibile pe piața financiară. Pregătirea de tranzacționare pentru manechine începe apoi cu stăpânirea unor indici precum nasdaq, dax sau CAC40, mărfuri, valute, obligațiuni și acțiuni.
 • Să Știți cum să gestionați riscurile investiției : Stăpânirea tranzacționării se bazează, de asemenea, pe capacitatea comerciantului de a gestiona riscurile pe care le poate genera cumpărarea și vânzarea activelor financiare. Într-adevăr, trebuie să știi cum să-ți protejezi capitalul mai presus de toate și să nu te grăbești să-l faci să crească cu orice preț. Astfel, înainte de a-și investi banii, comerciantul trebuie să stabilească cât să investească, ce investiție ar fi cea mai profitabilă sau ce pârghie să folosească.
 • Stăpânește analiza tehnică necesară înainte de tranzacționare : pentru a deveni un bun comerciant, începătorul trebuie să știe cum să facă o analiză tehnică. Acest lucru va permite comerciantului să ia decizii corecte, cum ar fi tendințele pieței, pozițiile pe care să le ia, instrumente, indicatori sau diagrame de utilizat pentru a face tranzacții bune. Datorită analizei tehnice, comerciantul va putea determina mai ușor semnalele care le vor permite să cunoască piața în mod eficient și rapid.
 • Planificarea unei strategii de tranzacționare : comerciantul trebuie să dezvolte mai multe strategii de tranzacționare. Pentru a face acest lucru, el trebuie să înceapă prin a ști care ar fi strategia potrivită de adoptat în funcție de poziția pe care o ia. Pentru a ajuta comerciantul, unii brokeri oferă posibilitatea de a face un backtesting pentru a afla dacă strategia este eficientă.
 • Înțelegerea modului în care funcționează o platformă de tranzacționare : Printre elementele de bază importante în tranzacționare, nu trebuie să uităm platformele. Într-adevăr, începătorul trebuie instruit cu privire la utilizarea unei platforme pentru a deveni un expert în comerț. Acest pas implică stăpânirea diferitelor funcții ale instrumentului și a programelor disponibile. Este posibil ca traderul să treacă printr-un cont demonstrativ pentru a încerca o anumită platformă și pentru a-și stăpâni funcțiile.

Ce Platformă Să Folosiți Pentru a Învăța Tranzacționarea?

Pentru a pune cotele de partea ta în contextul tranzacționării, este important să știi cum să alegi platforma care se potrivește nevoilor tale. Astăzi, mulți brokeri oferă o gamă largă de platforme de tranzacționare. Printre platformele cele mai utilizate de comercianți, găsim Metatrader 4 și Metatrader 5 . Deci, nu este de mirare că majoritatea brokerilor oferă tranzacționare pe aceste platforme clienților lor.

Metatrader 4 și Metatrader 5 sunt în prezent cele mai bune platforme pentru începători din mai multe motive. De fapt, în primul rând, acestea oferă o gamă largă de instrumente financiare pentru tranzacționarea pe piață. De asemenea, instruirea de tranzacționare MT4 și MT5 oferă elementele esențiale în ceea ce privește instrumentele și indicatorii tehnici.

Un set de diagrame de acțiuni sunt, de asemenea, puse la dispoziția utilizatorilor pentru a facilita tranzacționarea. Robotul automat de tranzacționare este, de asemenea, disponibil pentru a facilita comercianților să găsească cele mai bune oportunități de tranzacționare.

În plus, instruirea Metatrader 4 și MT5 oferă comercianților posibilitatea de a încerca tradingul printr-un cont demo gratuit. Acesta este cel mai bun mod pentru începători de a experimenta tranzacționarea, de a înțelege mai bine funcțiile platformei, dar și de a-și îmbunătăți strategia de tranzacționare.

Cum se Descurcă un Începător cu Ofertele de Instruire?

Ofertele de formare oferite de brokeri sunt configurate astfel încât să fie ușor de înțeles de către toți comercianții. Astfel, începătorii nu vor avea nicio dificultate în a-și găsi drumul către secțiunea de antrenament. Fie că este vorba de descoperirea piețelor, utilizarea instrumentelor și indicatorilor sau chiar manipularea diferitelor funcționalități, fiecare secțiune a unui curs de formare va face posibilă înțelegerea etapelor importante de învățare a comerțului.

Cel mai important lucru pentru comerciantul novice este să înțeleagă pe deplin modul în care vânzarea și cumpărarea activelor financiare i-ar putea permite să câștige sau să piardă bani. Astfel, el poate începe cu elementele de bază înainte de a stăpâni elementele mai complexe. De exemplu, comerciantul ar trebui să înțeleagă că cu cât sunt mai mulți cumpărători decât vânzătorii, prețurile cresc și atunci când vânzătorii depășesc numărul cumpărătorilor, prețurile scad.

Când este Cel Mai Bun Moment pentru a Învăța Să Tranzacționați?

Nu există un moment mai bun pentru a începe tranzacționarea . Într-adevăr, dacă domeniul vă interesează, puteți începe oricând un curs de formare și aprofunda această activitate de investiții online.

Datorită instruirii comercianților la domiciliu, acum este posibil să învățați să tranzacționați chiar și în timp ce stați acasă. Într-adevăr, nu este nevoie să mergeți la centre sau academii pentru a urma cursuri. Acum trebuie doar să vă conectați la laptop sau la telefon și puteți avea cel mai bun curs de formare online gratuit.

Instruire Gratuită de Trading vs Formare Cu Plată

Partea educațională de pe site-ul brokerului este întotdeauna oferită gratuit comercianților. În plus, pentru începători, costurile unei educații comerciale sunt semnificative pentru a face alegerea corectă. Alegând brokerul potrivit, puteți găsi pregătire completă cu capacitatea de a testa tranzacționarea fără a cheltui o avere.

Cu toate acestea, acesta nu este un motiv pentru a nu încerca cursurile de formare plătite. Uneori este chiar recomandabil să investești bani pentru o pregătire bună, pentru a stăpâni pe deplin tehnicile de tranzacționare și a asigura rentabilitatea investiției. Este mai înțelept să investești într-o pregătire eficientă și să câștigi bani din tranzacțiile tale, mai degrabă decât să alegi o formare ieftină de tranzacționare online și apoi să riști pierderile aferente.

Prețul instruirii de tranzacționare poate varia între 100 și 10.000 €. Deci, totul depinde de nevoile dvs. și de conținutul oferit. În plus. Trebuie să știți că un training de tranzacționare poate fi finanțat de PTA (Personal Training Account), anterior DIF (Drept individual la instruire), pentru a facilita accesul la instruire pentru comercianți.

Pentru a afla dacă instruirea de tranzacționare este eligibilă pentru PTA, el poate pune împreună un fișier pe site. Pentru a evita irosirea banilor pentru nimic, este important să găsiți pregătirea potrivită. Într-adevăr, ferește-te de escrocheriile în Trading care îți cer bani în schimbul unei diplome și a unei pregătiri de calificare și care în cele din urmă nu oferă nimic în schimb.

Faceți Cursuri Gratuite de Tranzacționare Pentru Începători

Instruirea oferită de brokeri pe site-urile lor este adesea instruire gratuită online pentru tranzacționare pentru începători. În plus, secțiunile de învățare oferite de brokeri sunt perfect potrivite pentru comercianții începători.

În primul rând, este vorba de a permite începătorilor să se familiarizeze cu piețele financiare fără a se restrânge din cauza lipsei de finanțare. Aceștia vor putea explora în mod liber lumea comerțului, pot petrece timp pe platforme și chiar vor începe un cont de probă fără a plăti taxe de instruire.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să excludeți în mod absolut pregătirea de tranzacționare plătită. Într-adevăr, unii brokeri oferă formare cu plată care pot dura între una și 6 săptămâni. Pentru a facilita învățarea și pentru a permite comercianților ucenici să se adapteze mai ușor, aceste cursuri pot fi realizate prin videoconferință și, prin urmare, complet online.

Care este Rata de Succes pentru Începătorii care Urmează Cursuri de Instruire?

Eficacitatea instruirii pentru începători este bine stabilită. Într-adevăr, ambii sunt foarte căutați de comercianții începători, dar oferă tot ceea ce va fi necesar pentru a-i ajuta să stăpânească tranzacționarea.

Cu o pregătire completă și adaptată, va fi mai ușor pentru un comerciant novice să înțeleagă cum să-și economisească bine banii și să-i facă să crească bine. În plus, face posibilă limitarea pierderilor din investiții. Astfel, putem spune că instruirea în tranzacționare este ideală pentru a permite ucenicului trader să facă primii pași în domeniul tranzacționării.

 

💻Ce instruire pentru începători să stăpânească tranzacționarea?

Indiferent dacă provine de la un broker, de la un anumit site sau de la un centru de instruire, instruirea pentru începători este acum răspândită, în special odată cu apariția cursurilor online. Cea mai bună pregătire pentru a învăța să tranzacționeze depinde de nivelul comerciantului, de nevoile sale și de cunoștințele pe care dorește să le dobândească. De exemplu, dacă dorește să stăpânească o anumită piață, cum ar fi petrolul, alegerea sa ar trebui să fie legată de instruirea în tranzacționare. FWA Trading oferă instruire de calitate foarte populară în limba franceză.

❓Cu ce broker să te antrenezi?

La fel ca instruirea de tranzacționare, există din ce în ce mai mulți brokeri online în zilele noastre. Într-adevăr, tranzacționarea nu este doar o activitate interesantă și profitabilă, ci poate fi și foarte distractivă. Pentru aceasta, alegerea brokerului potrivit este esențială. Pentru comercianții începători care doresc să se antreneze, ar fi ideal un broker cu cele mai bune oferte de formare. Astfel, este necesar să vă orientați către cursuri de formare complete și precise, care vă permit să experimentați tranzacționarea pe platformă utilizând un cont demo. Admiral Markets, AvaTrade și XM oferă în general conținut educativ interesant și util.

🤔Cum să devii un bun comerciant?

Pentru a deveni un bun comerciant, este esențial să stăpânești elementele de bază ale tranzacționării. Astfel, instruirea în tranzacționare este esențială. Acest lucru va permite traderilor să înțeleagă mai ușor conceptele de tranzacționare, să stăpânească tehnicile corecte, dar și să știe cum să utilizeze principalele semnale și instrumente. Instruirea în domeniul comerțului poate fi, de asemenea, utilă, mai ales dacă doriți să o faceți profesionistă. Într-adevăr, o școală de inginerie sau de afaceri ar fi ideală. Pentru studii universitare, un Master în bănci și finanțe sau produse și piețe financiare poate fi foarte util. Pentru a-și finaliza cariera, viitorul trader poate urma un curs de formare în tranzacționare.

👍Care sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă un comerciant în plus față de educația comercială?

Pentru a fi un bun comerciant, anii de studiu și instruirea pentru începători nu sunt întotdeauna suficienți. Într-adevăr, autocontrolul și rezistența la stres sunt active esențiale pentru comerciant. De asemenea, comerciantul este în primul rând un comerciant, deci trebuie să fie înzestrat cu un puternic sentiment de negociere. Alte calități, cum ar fi capacitatea de a analiza și gândi matematic, sunt, de asemenea, foarte utile în controlul riscurilor de tranzacționare.

💰Ce salariu se poate aștepta un comerciant după antrenament?

Salariul comerciantului variază în funcție de statutul său de comerciant. Într-adevăr, veniturile sale variază în funcție de faptul că este un comerciant salariat sau independent. Astfel, comerciantul salariat primește un salariu fix pe lună, la care se adaugă bonusurile legate de câștigurile sale acordate de compania care îl angajează. Salariul său variază adesea între 2.500 și 5.000 €, în funcție de nivelul său de tranzacționare. Un comerciant cu pregătire de tranzacționare pentru începători poate câștiga chiar și până la 8.000 € pe lună. Traderul independent lucrează pentru propriul său cont. Astfel, veniturile sale corespund profiturilor pe care le realizează din meseriile sale. De asemenea, venitul său lunar depinde de suma inițială pe care o investește în tranzacționare. De exemplu, cu un capital de 100.000 EUR, poate câștiga perfect până la 10.000 EUR pe lună cu o tranzacție bună.

 

Ați urmat un training de tranzacționare și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu!

 

Articolul precedent
Articolul următor
Stephane Delsol
Stephane Delsol
Stephane este analist financiar. Pasionat de tranzacționarea pe piețele financiare, el analizează performanța instrumentelor financiare derivate, fiind specializat în tranzacționarea criptomonedelor.
ARTICLES SIMILAIRES

2 COMENTARII