duminică, iulie 21, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Solana (SOL) în Timp Real

Curs Solana (SOL) în Timp Real

Curs Valutar al Dolarului Solana în Timp Real SOL / USD


 

Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Cursul Solana

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Curs Valutar Solana Crypto în Timp Real SOL / EUR


Solana vs Prețul Bitcoin în Timp Real Criptă SOL / BTC


Curs Solana vs Ethereum în Timp Real SOL / ETH Crypto Currency 

 Ce Este Solana? Definiție

Solana este un blockchain de înaltă performanță care susține constructorii din întreaga lume prin construirea de aplicații de criptomonede care evoluează astăzi. De asemenea, oferă aplicații și piețe descentralizate, rapide, sigure și evoluante. Prin urmare, acest lucru ar permite ca fluxul tranzacției să evolueze proporțional cu lățimea de bandă a rețelei, satisfăcând astfel toate proprietățile unui blockchain: scalabilitate, securitate și descentralizare.

Pentru Ce Se Utilizează Solana?

Solana este folosit ca o metodă unică de programare a tranzacțiilor pentru a îmbunătăți viteza. Utilizatorii își pot plăti taxele de tranzacție și pot interacționa cu contracte inteligente cu SOL, criptomoneda nativă a rețelei.

Ce Face Ca Solana Să Fie Unic?

Solana este atât de puternic încât vă permite să creați categorii complet noi de aplicații care până acum erau imposibile. Un oracle care rulează pe Solana poate oferi o actualizare a prețului la fiecare 400ms. O platformă de tranzacționare descentralizată capabilă să gestioneze 30.000 de actualizări de preț pe secundă și să stabilească un preț la fiecare 400 ms.

Cu toate acestea, Solana a fost inovator și în alte domenii, în special prin transmiterea tranzacțiilor către validatori chiar înainte de finalizarea lotului anterior de tranzacții, ceea ce, conform informațiilor colectate, permite „maximizarea vitezei de confirmare și creșterea numărului de tranzacții “ .

De Ce Să Investești în Cursul Solana?

Progresul puternic a Solana îl face o platformă stabilă și rezistentă la viitor. SOL este o oportunitate de investiții extrem de interesantă, deoarece moneda nativă a acestui blockchain îl face rezistent și eficient.

Solana este, de asemenea, o investiție bună, deoarece a fost adoptată și este utilizată de unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede – FTX, iar prețul Solana este de așteptat să ajungă la 300 USD până în 2025.

Previziunea prețului Solana: Conform ultimelor prognoze pe termen lung, prețul Solanei va ajunge la 50 de dolari la sfârșitul anului 2021, apoi la 100 de dolari la sfârșitul anului 2022. Se va ridica la 200 de dolari în 2026, 250 de dolari în 2027 și 300 de dolari în 2028.

Prin urmare, dacă ați decis să investiți în această cripto revoluționară, nu ezitați să faceți acest lucru pe o platformă de încredere precum eToro.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!