luni, mai 27, 2024
Trading.roTradingCopy Trading Definiție

Copy Trading Definiție

Ce este Copy Trading – Definiție

Definirea noțiunii Copy Trading: Copy Trading este o tehnică de Trading care constă în copierea sau urmărirea pozițiilor altui investitor sau comerciant.Copy Trading este o automatizare a strategiei de trading care constă în reproducerea a ceea ce fac unul sau mai mulți traderi în contul lor.

Copy trading este o strategie de trading cunoscută și sub denumirea de Trading Social. Acest tip de trading este deosebit de popular printre cei noi în trading care pot învăța multe din această tehnică. Dacă doriți și să încercați Copy Trading, vă puteți înregistra la , un bun broker pentru a începe Tranding-ul.

Copy Trading este un termen care are multe nume. Iată o listă de cuvinte care desemnează și Copy Trading:

 • Trading Social;
 • Trading miroir;
 • Copy;
 • Copie de investiții
 • Copie negociere;
 • Copie portofel.

Etimologie Copy Trading

Copy Trading este alcătuită din două cuvinte: „Copy” și „Trading”. „Copy” înseamnă copiere și „Trading” înseamnă comerț sau negociere.

Lista Brokerilor pentru Trading

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Termeni sau Vocabular legat de Copy Trading

Stil de Tradig – Definiție : Stilul de trading se referă la modul în care comerciantul își desfășoară operațiunile de Copy Trading este un stil de Trading.

Warren Buffett Copy Trading – Definiție : Warren Buffett este un investitor renumit în lumea finanțelor. Această persoană este un adevărat model de rol în rândul traderilor și al pasionaților de trading la bursă din întreaga lume.Traderii practică apoi Copy Trading pe baza modului său de trading.

Strategie de Copy Trading – Definiție : o strategie de Copy Trading este o vitrină pe care un trader o prezintă altor traderi, astfel încât să o poată copia. Pentru a prezenta strategia de Copy Trading, trebuie să utilizați o platformă precum MetaTrader 4 pentru a o prezenta.

Cont MT4 Copy Trading – Definiție : Un cont de Copy Trading MT4 este un cont prin care comerciantul poate folosi MetaTrader 4 și își poate prezenta strategia de tranzacționare.

Semnale Copy Trading – Definiție : Semnalele de Copy trading sunt o caracteristică a platformei de trading MetaTrader 4 care permite copierea automată a tranzacțiilor efectuate de alți traderi în timp real.

Stop Loss Copy Trading – Definiție : Stop loss în Copy Trading este un ordin stop care permite comerciantului să evite pierderile prin închiderea poziției sale atunci când prețurile scad la un nivel fix.

Take Profit Copy Trading – Definiție : Take profit în Copy Trading este o comandă care permite comerciantului să-și asigure câștigurile atunci când prețul pieței se mișcă în favoarea sa.

 

Trading Miroir – Definiție

Trading Miror în copy Trading este sinonimă cu copy trading. Aceasta este forma originală decopy trading care a început în anii 2000. Trading Miror constă în operațiuni și procese de copiere prin intermediul platformei de tranzacționare oferite de broker.

Cu ajutorul unei platforme precum MetaTrader, traderul poate accesa direct diferite strategii de tranzacționare pentru a le copia. Tot ce trebuie să facă este să aleagă strategia de tradg care i se potrivește cel mai mult.Cu alte cuvinte, abordarea care se potrivește cel mai bine profilului său de comerciant.

Această formă de Copy Tradig se numește Trading Miror, deoarece constă în refacerea exactă a tuturor acțiunilor definite în strategia unui alt comerciant. Cu platforma de trading, acestea sunt copiate automat în contul comerciantului.

Care sunt diferitele tipuri de Copy Trading?

După cum am spus în definiție, copy trading este o formă de trading care implică copierea pozițiilor unui alt comerciant. Cu toate acestea, modul de copiere a pozițiilor unui alt comerciant poate fi diferit. Iată diferitele tipuri de Copy Trading existente:

Copy Trading Automat

Copy Tradig automat este o tehnică care implică copierea strategiei unui comerciant. Cu toate acestea, strategia de copiat trebuie să corespundă profilului și gradului de risc care vi se potrivește. AvantajulCopy Tradig-ului automat este că reproduce automat tot ceea ce face traderului pe care l-ați copiat în contul lor.

Copy Trading Semi-Automat

Copy Trading-ul semi-automat este o abordare care implică monitorizarea unui furnizor de semnal, mai degrabă decât reproducerea tranzacțiilor unui alt comerciant. În semiautomat, Copy trading-ul vă permite să alegeți tipul de tranzacționare pe care doriți să îl efectuați. De asemenea, le veți alege în funcție de gradul de risc pe care îl doriți.

Copy Trading Manual

Copy Trading-ul manual este o tehnică de trading care implică copierea manuală a strategiei unui alt trader care are mai multă experiență.

Ce este Social Trading – Definiție

Social Tradng este o formă de copy Trading orientată către social. În Social Trading nu copiați doar strategiile altor traderi. De asemenea, aveți posibilitatea de a partaja cu aceștia comunicând, de aici și aspectul social al tranzacționării. Apropo, sistemul de Social Trading este, de asemenea, cunoscut sub numele de « people-based portfolio investing ».

Social Trading se concentrează mai mult pe aspectul tranzacționării în general decât pe o strategie specifică. Utilizatorii aleg apoi ce traderi doresc să copieze în funcție de profilul lor, de stilul de tranzacționare pe care îl folosesc sau de performanța lor.
Social Trading este o abordare de tranzacționare care a devenit rapid populară. A devenit un fel de „rețea socială” pentru comerciant. Mulți brokeri sunt specializați în tranzacționarea socială, cum ar fi eToro.Este un broker ideal pentru începătorii în Trading care doresc să câștige experiență.

 

Ce este Copy – Definiție

„Copy” în Copy Trading este o abordare care implică copierea a ceea ce doriți din strategiile unui comerciant. Tot ce trebuie să faceți este să vă determinați capitalul pentru a efectua copierea operațiunilor.
Alegând acest sistem, veți putea adapta Trade-ul copiat la capitalul dumneavoastră.Mai mult, comenzile stop loss și take profit sunt activate automat și decontate în funcție de capital. Cu toate acestea, aceste comenzi merită să fie ajustate manual pentru a fi mai eficiente.

O altă particularitate a „Copiei” în Copy Trading este posibilitatea de a anula copia tranzacțiilor după bunul plac. Adică, puteți prelua în orice moment gestionarea contului și capitalul pe care l-ați alocat.

Ce este Performanța în Copy Trading?

Performanța în Copy Trading reprezintă eficiența și rata de conversie a Copy Trading-ului. Cu alte cuvinte, acesta este procentul tranzacțiilor câștigătoare ale traderului pe care le-ați copiat pe platforma MetaTrader.

Semnalele de performanță pot fi, de asemenea, afișate direct pe graficele platformei de trading. Acesta este un mod eficient de a monitoriza strategia copiată în timp real. Pentru a vă crește șansele de succes, puteți afla cum să analizați aceste semnale folosind un cont Demo cu un broker.

Ce este MT4 și MT5 în Copy Trading ?

MT4 și MT5 sunt platforme pe care puteți copia operațiunile de trading ale altui investitor. MT4 și MT5 sunt software de tranzacționare care, prin urmare, permite practicarea Copy Trading-ului.

Aceste platforme sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de MetaTrader 4 și MetaTrader 5. Aceste programe sunt printre cele mai utilizate din lume datorită comodității lor. Într-adevăr, MetaTrader oferă traderului multe funcții pentru a-i ajuta să-și crească câștigurile. Aceste software sunt, de asemenea, cele mai stabile de pe piață, de unde și popularitatea lor.

Pe de altă parte, nu toți brokerii oferă aceste platforme, ceea ce este și cazul eToro. Acesta din urmă oferă o platformă care îi aparține, care este mult mai ușor de învățat pentru începători.

Rețineți că faptul de a oferi platforme MT4 sau MT5 nu este un semn de fiabilitate atunci când vă alegeți brokerul. Pentru a nu greși, aveți încredere doar în brokerii online care sunt reglementați pentru Copy Trading.

Ce este un Furnizor de Semnale?

Un Furnizor de Semnale de Copy Tradig este pur și simplu traderul ale cărui strategii ați ales să le copiați. În plus, atunci când acest trader preia poziții pe piață, tot ceea ce face va fi reflectat automat în contul dvs.

Concluzie privind Definiția Copy Trading

Pentru a rezuma întregul articol, iată punctele importante de reținut despre Copy Trading:

 • Copy Trading se realizează printr-o rețea de Social Trading;
 • Este o modalitate foarte ușoară de a învățaTrading-ul;
 • Copy Trading facilitează câștigarea banilor;
 • Copy Trading nu este lipsit de risc. O investiție proastă îl poate face pe comerciant să piardă;
 • Există trei moduri de a face Copy Trading, și anume: automat, semi-automat și manual;
 • Alegeți întotdeauna un broker reglementat pentru a practica Copy Trading.

 

🎓 Doriți să aflați mai mulți termeni de Trading? Nu ezitați să descoperiți alte definiții pe Trading.com!

 

 

 

 

Articolul precedent
Articolul următor
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!