luni, iulie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeCriptomonedă: Opiniile și Sfaturile Noastre

Criptomonedă: Opiniile și Sfaturile Noastre

Vrei să investești într-o criptomonedă și vrei să afli părerile despre această investiție? În acest articol, vă oferim opinia noastră detaliată despre aceste noi monede virtuale ca active și diferitele modalități de a efectua tranzacții pe această piață.

Criptomonedă – Înșelătorie sau Investiție Bună – Opinia Noastră

Performanța înregistrată de unele monede criptografice în ultimii ani este suficientă pentru a face mai mult decât un vis al investitorilor, dar unii sunt atenți la aceste rezultate și se întreabă dacă această investiție nu este o înșelătorie.

În realitate, investițiile în cryptos prezintă oportunități reale chiar dacă nu este o investiție garantată, așa cum este cazul tuturor investițiilor speculative. În timp ce unele dintre recenziile pe care le puteți găsi pe forumurile de tranzacționare a criptomonedelor sunt negative și înșelăciune, de cele mai multe ori provin de la comercianți fără experiență care și-au făcut investițiile fără să se gândească și, prin urmare, au făcut greșeli care au dus la pierderea tuturor sau o parte din capitalul lor.

Având un minim de interes în lumea criptomonedelor și funcționarea acestor active particulare, veți avea într-adevăr mai multe șanse de a prezice în mod eficient variațiile viitoare ale acestor valori și, astfel, de a lua poziții interesante în ceea ce privește profiturile.

De asemenea, rețineți că vom discuta despre escrocheriile cu criptomonede mai jos și mai detaliat și câteva sfaturi simple pentru a le evita.

 

Cele Mai Bune Platforme de Criptare Valutară

1. eToro  - Cel mai bun broker pentru începători

2. XTB - Cel mai bun broker de semnale de tranzacționare

3. Vantage FX - Cel mai bun broker cu efect de levier

Ce Viitor Pentru Criptomonede

Înainte de a investi în criptomonede, este esențial să se ia în considerare viitorul cel mai probabil al acestei clase de active. Într-adevăr, sectorul criptografic este un sector foarte volatil, în special datorită independenței totale a acestor monede virtuale față de băncile centrale sau guvernele.

Astfel, și având în vedere că doar oferta și cererea vor determina evoluția prețului criptomonedelor, cu atât mai mulți investitori vor lua o poziție de cumpărare pe aceste criptografii și cu atât valoarea lor va crește și invers. Prin urmare, nu există o limită reală a creșterii prețului criptelor valutare.

În plus, criptomonedele și-au demonstrat de câțiva ani capacitatea de a pătrunde în economia reală, deoarece este acum posibil să le folosim pentru a plăti anumite achiziții online și parteneriatele cu companiile mari de vânzări online continuă să se înmulțească, ceea ce conferă criptomonedelor în cauză mai multă credibilitate. .

Un alt element care demonstrează în mod clar creșterea sectorului cripto-valutar, se va remarca faptul că unele companii specializate în acest domeniu au rezultate semnificativ mai ridicate, precum Coinbase, care a fost introdus recent pe piața de valori, dovadă a pieței foarte puternice. entuziasm pentru aceste active.

În cele din urmă, este esențial să știm că evoluția criptomonedelor este adesea legată de mediatizarea lor. Într-adevăr, atunci când mass-media sau anumite personalități manifestă atenție pentru una sau mai multe monede virtuale, tinde să atragă atenția investitorilor și, prin urmare, să își mărească prețul. Acesta a fost în special cazul recent cu Bitcoin și Dogecoin, al căror preț a fost stimulat de tweet-uri simple de către Elon Musk.

 

Cum Să Identificați Înșelătoria printre Criptomonede

În timp ce escrocheriile sunt din fericire rare, nebunia investitorilor pentru tranzacționarea criptografică poate tenta unii brokeri fără scrupule să facă promisiuni false sau publicitate falsă. Pentru a identifica și a evita aceste escrocherii, iată câteva sfaturi simple de urmat:

Verificați Regulamentul Brokerului

În primul rând, este evident că alegerea unui broker reglementat este în sine o garanție de fiabilitate și securitate. Primul lucru de făcut este, prin urmare, să verificați dacă brokerul prin care urmează să tranzacționați sau să cumpărați criptomonede nu se află pe lista neagră a AMF.

Dacă nu face parte din acesta, verificați la fel că are reglementarea uneia sau mai multor organizații financiare. Pot fi organizații franceze, europene sau internaționale.

Înțelegerea Tehnologiei Utilizate de Crypto Currency

Înainte de a începe să investiți într-una sau mai multe criptomonede, trebuie să vă asigurați, de asemenea, că aveți cunoștințele necesare despre ele și, mai presus de toate, să vă asigurați că înțelegeți tehnologia pe care se bazează aceste monede virtuale.

Există multe articole, tutoriale și chiar cursuri de instruire pentru a ajuta neofiții să înțeleagă și să stăpânească tehnologiile blockchain sau pentru a vă permite să cunoașteți cu precizie toate caracteristicile și specificitățile acestor criptomonede.

Luați în Considerare Riscul Asociat Tranzacționării

În cele din urmă și, deși multe monede criptografice au cunoscut tendințe ascendente puternice în ultimii ani, este important să păstrezi un cap rece, ținând cont întotdeauna că această investiție nu este o investiție garantată. Riscul există întotdeauna atunci când se practică speculații, indiferent de activul în cauză.

În plus, volatilitatea ridicată a criptomonedelor poate duce la tendințe puternice ascendente și descendente. În orice caz, nu este recomandabil să investiți banii de care ați putea avea nevoie în criptomonede și, mai presus de toate, este esențial să stabiliți o gestionare a banilor reali.

 

Cum să Cumpărați sau Să Tranzacționați Criptomonede

Acum, ați putea dori să știți cum puteți începe să investiți în prețurile criptomonedelor. Există două soluții principale pentru acest lucru și puteți cumpăra o criptomonedă printr-o platformă de schimb precum Revolut, Binance sau Coinbase pentru care opțiunile sunt împărțite sau utilizați instrumente derivate precum CFD-uri pe criptomonede care vă permit să speculați creșterea sau scăderea prețului lor fără deținându-le de fapt.

Crypto VS CFD pe Platformele Crypto Exchange

Platformele de schimb criptografic funcționează ca platformele de cumpărare pentru anumite mărfuri și constau în a vă permite să cumpărați cripto, care este apoi stocat într-un portofel virtual. Aici le puteți păstra acolo pentru a le revinde mai târziu sau le puteți utiliza pentru a plăti achiziții online, atunci când este posibil.

Dar cel mai popular mod de a investi astăzi în criptos este să folosești cripto CFD-uri sau contracte pentru diferență. Aceste instrumente derivate constau în luarea unei poziții cu privire la creșterea sau scăderea prețului unui activ (aici o criptomonedă). Câștigul sau pierderea este diferența dintre prețul când poziția este deschisă și prețul când poziția este închisă.

CFD-urile pe criptomonede vă permit, de asemenea, să beneficiați de un efect de pârghie care va multiplica valoarea investiției dvs. în comparație cu capitalul dvs. inițial. Desigur, această pârghie vă poate crește pierderile, dar brokerii s-au gândit la toate și vă oferă instrumente simple, dar eficiente, pentru a vă limita pierderile, în special cu ordinele stop loss.

Tutorial Pentru Investiții în Criptomonede cu Libertex

Acum, să trecem la practică, descoperind cum să vă creați contul și să faceți primele investiții în criptomonede cu brokerul Libertex, care este unul dintre brokerii pe care îi recomandăm pentru acest tip de activ.

Creați un Cont de Tranzacționare pe Libertex

Primul pas este să vă creați contul de tranzacționare cu acest broker. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul web Libertex și faceți clic pe buton pentru a deschide un cont real.

Veți accesa un formular care va fi completat cu datele dvs. personale și care va fi utilizat pentru a vă înregistra ca client la acest broker. Pentru a vă valida identitatea, anumite documente justificative vor fi solicitate și pot fi descărcate direct de pe site-ul brokerului.

Rețineți că, odată ce contul dvs. este creat, puteți avea, de asemenea, acces la un cont demo gratuit pentru a vă antrena și testa cunoștințele și strategiile fără a vă risca capitalul.

 

Faceți un Prim Depozit de Bani

Desigur, și pentru a putea începe să luați o poziție cu privire la prețul criptelor valutare, veți avea nevoie de un capital pentru a investi. Prin urmare, va trebui să faceți o primă depunere de bani în contul dvs. de tranzacționare.

La Libertex, veți avea posibilitatea de a utiliza diverse mijloace de plată, dintre care cel mai rapid, cel mai simplu și cel mai sigur este cardul bancar. Odată ce contul dvs. este creditat, puteți începe tranzacționarea criptomonedelor și a multor alte active oferite și de acest broker.

Faceți-vă Prima Investiție Criptografică

Pentru a începe să investiți într-o criptomonedă de pe platforma Libertex, puteți căuta această valoare utilizând bara de căutare prevăzută în acest scop. Veți găsi la Libertex mai mult de cincizeci de cripte diferite, inclusiv cele mai populare, cum ar fi Bitcoin.

Pur și simplu faceți clic pe cripto-ul pe care doriți să îl tranzacționați apoi pe „Cumpărați”, astfel încât să apară fereastra comenzii. Indicați suma pe care doriți să o investiți acolo, apoi validați-o.

 

Investiți în Criptomonede: o Idee Bună?

Deci, este în cele din urmă o idee bună să investești în criptomonede astăzi? Pentru că este clar că, în ultimii ani, mulți investitori s-au interesat de aceste acțiuni, considerându-le mai ales ca o investiție profitabilă pe termen scurt sau mediu.

Pare evident că criptomonedele reprezintă o investiție inovatoare și o oportunitate de a investi indirect în noile economii digitale despre care știm că sunt în plină expansiune. Mai mult, criptovalutele ca active financiare sunt adesea clasificate printre investiții atipice.

Pentru a vă face o idee despre potențialul criptomonedelor în ceea ce privește profitabilitatea, trebuie doar să vă uitați la graficele istorice ale Bitcoin, care a fost primul cripto care a înregistrat succesul cu o creștere spectaculoasă și, uneori, vârfuri alcista rapide și istorice. Cu un preț care a atins un maxim de 60.000 de dolari în martie 2021, această valoare a atins astfel avantajul de a-și înmulți prețul cu 10 într-un singur an.

Desigur, aceste creșteri spectaculoase sunt, de asemenea, însoțite de o volatilitate ridicată, dar ne permit să ne dăm seama de interesul pe care îl reprezintă piața valutară virtuală pentru investitorii care caută performanțe semnificative.

În plus față de volatilitatea lor ridicată, criptomonedele au cunoscut de asemenea o creștere semnificativă a volumului lor de tranzacționare și a capitalizării pieței, ceea ce reprezintă un alt semn al interesului puternic al pieței în acest sector.

În realitate, investiția în criptomonede este într-un fel o investiție în tehnologie și inovație. Există, de asemenea, criptori care reușesc să devină dominanți la schimburi și toți încearcă să ia locul liderului Bitcoin ca Ethereum a cărui capitalizare de piață se apropie din ce în ce mai mult de cea a rivalului său.

Faptul că monedele criptografice sunt acum accesibile prin tranzacționare CFD și prin brokeri online, pe lângă platformele de schimb precum Coinbase, Bitpanda sau Binance, oferă și mai multe oportunități de a investi în aceste active pentru persoane fizice și permite în special, cu produse derivate, vânzarea în lipsă.

 

Care Sunt Noile Valute Crypto

În timp ce Bitcoin sau Ethereum sunt, desigur, valori interesante pe piața criptomonedelor, având în vedere capitalizarea lor de piață ridicată, investiția în cea mai interesantă criptomonedă necesită, în opinia noastră, să fie interesat de criptomonede noi. Iată lista celor mai atractive monede cripto recente.

 1. Ripple – XRP
 2. Cardano – ADA
 3. Eos – EOSI
 4. ChainLink – LINK
 5. Polkadot – DOT
 6. Zilliqa – ZIL
 7. DogeCoin – DOGE
 8. Shiba Inu – SHIB
 9. Antshare – NEO
 10. LiteCoin – LTC

 Care Sunt Cele Mai Promițătoare Criptomonede

În afară de cele mai recente criptomonede, unele dintre aceste monede virtuale sunt, de asemenea, considerate a fi cele mai promițătoare pentru acest an 2021. Iată lista detaliată:

 • Bitcoin – numărul 1 de pe piață
 • DogecoinCriptomoneda care câștigă popularitate
 • Ethereum – Numărul 2 pe piață
 • Safemoon – Un cripto recent și în plină expansiune
 • Ripple – O criptomonedă stabilă, cu volatilitate redusă
 • Cardano – Crypto Currency care oferă o lichiditate ridicată
 • Uniswap – Crypto cu scalabilitate puternică
 • Vechain – Una dintre cele mai urmărite cripte de astăzi
 • LiteCoin – Crypto care oferă o viteză mare a tranzacțiilor
 • Ethereum Classic – Criptomonedă cu potențial semnificativ de creștere
 • SwissBorg – Un criptograf ieftin pentru investitorii mici
 • Bitcoin Cash – O criptare puternică, deși recentă
 • Student Coin – O monedă criptografică pentru studenți
 • Rețeaua Pi – Potențial puternic de creștere
 • Eos – Crypto cu multe avantaje

 

Cumpărarea Bitcoin – o Investiție Bună?

Evaluarea prețului Cardano Ada în 2021Bitcoin este, desigur, în continuare cea mai populară criptomonedă de pe piață și cea care atrage cei mai mulți investitori. A fost într-adevăr primul care a trezit interesul indivizilor care îl văd ca pe o alternativă interesantă la investițiile tradiționale care rămân mult mai puțin profitabile. Este, de asemenea, cea mai mare capitalizare de piață din acest sector. Dar mai merită să investești în Bitcoin? De fapt, merită întotdeauna să pariați pe această criptă și iată de ce.

O Criptomonedă care s-a Dovedit

În primul rând, Bitcoin este criptomoneda istorică, dar și cea mai răspândită pe piață. A fost într-adevăr creat în 2009 și are acum cel mai mare număr de tranzacții din lume. În cauză, ecosistemul Bitcoin care a fost puternic dezvoltat și care este atât fiabil, cât și ușor de accesat.

Astăzi este posibil să cumpărați Bitcoins folosind diverse metode de plată, cum ar fi Paypal sau alte servicii de plată online, carduri bancare sau transferuri bancare. Dar Bitcoin permite și multe tranzacții. Această criptă este utilizată pentru a plăti bunuri sau servicii în multe țări din întreaga lume.

Există, de asemenea, o creștere constantă a numărului de comercianți care acceptă această monedă în întreaga lume și această criptă permite chiar strângerea de fonduri în cadrul unui ICO.

O Monedă care Nu Depinde de Sistemul Economic

Un alt avantaj incontestabil al Bitcoin, independența sa față de sistemul bancar și financiar tradițional este, de asemenea, foarte atractiv pentru utilizatorii și investitorii săi.

Amintiți-vă că această criptă a avut succes imediat după criza financiară din 2008 și, datorită blockchain-ului, oferă avantajul de a nu depinde de entități externe. Prin urmare, Bitcoin nu este absolut afectat de deciziile economice sau politice ale anumitor țări sau de autoritățile de reglementare a pieței financiare sau de băncile centrale.

Întotdeauna cu scopul de a funcționa complet independent, Bitcoin este stocat în portofele digitale care poartă numele de portofele și despre care sunteți singurul care deține controlul. Prin urmare, investiția în Bitcoin nu trece prin rețeaua bancară tradițională și fiecare portofel reprezintă o bancă electronică independentă de sistem.

 

O Valoare de Refugiu Sigur și un Activ de Diversificare

La fel ca aurul de acum câțiva ani, Bitcoin este considerat acum un refugiu sigur. Am reușit să realizăm această particularitate în timpul crizei de sănătate Covid-19 și a prăbușirii pieței financiare la începutul anului 2020, deoarece această criptă a câștigat puncte atunci când alte piețe au pierdut.

Deși această valoare a suferit și din cauza acestei pandemii, prețul ei a început rapid să crească din nou, investitorii care abandonaseră alte active se refugiaseră pe această piață criptomonedă și în special în Bitcoin, care este cel mai faimos.

Bitcoin este, de asemenea, un atu ideal pentru o strategie de diversificare a investițiilor sale și mulți comercianți îl folosesc drept acoperire pentru celelalte poziții pe piețele financiare și bursiere mai tradiționale.

Bună Protecție Împotriva Inflației

Un alt element specific Bitcoin și care poate contribui la adoptarea acestuia de către tot mai mulți utilizatori se referă la protecția pe care o oferă împotriva inflației. Întrucât această monedă criptografică nu depinde de un stat sau de o organizație bancară, nu poate suferi în niciun caz consecințele deciziilor luate de marile bănci centrale cu privire la politica lor monetară.

În perioadele de criză, băncile centrale tind să injecteze lichidități masive în economie pentru a le ajuta să-și revină. Dar Bitcoin a fost considerat o criptomonedă deflaționistă, limitându-și oferta la 21 de milioane de jetoane, dintre care ultima va fi emisă în 2140.

Prin urmare, această monedă virtuală nu poate fi devalorizată în mod logic din cauza unei injecții masive de jetoane, deoarece producția sa este limitată.

 

Regulamentul Criptomonedelor

Reglementarea criptomonedelor este încă un subiect spinos astăzi, deoarece doar 130 de țări și organizații au publicat legi cu privire la acestea.

Cu toate acestea, și dacă majoritatea politicilor și publicațiilor legale despre aceste monede virtuale privesc avertismente simple cu privire la riscurile asociate acestei investiții, unele țări au decis să le impună restricții. Acesta este în special cazul Algeriei, Boliviei, Marocului, Nepalului sau Vietnamului, unde activitățile care implică criptomonede sunt pur și simplu interzise.

În alte țări precum Qatar și Bahrain, activitățile care implică criptomonede sunt interzise cetățenilor, dar sunt posibile în afara granițelor.

În cele din urmă, alte țări precum China, Bangladesh, Iran sau Lituania nu interzic investițiile în criptomonede, ci impun restricții. De exemplu, instituțiile financiare din aceste țări nu pot facilita tranzacțiile care implică criptomonede.

En ce qui concerne la France, aucune régulation n’est pour le moment appliquée en ce qui concerne les cryptos mais des restrictions réglementaires sont en cours d’étude notamment dans le cadre de la lutte contre le blanchiment d’argent et le financement du terrorisme applicable aux actifs numériques avec une nouvelle ordonnance concernant des normes plus strictes pour lutter contre l’anonymat des transactions.

În cele din urmă, rețineți că în Statele Unite, guvernul federal studiază crearea unei monede virtuale oficiale și implementează măsuri restrictive pentru a lupta împotriva activităților ilegale legate de criptomonede sau împotriva evaziunii fiscale. Dar există încă o puternică diferență între state, în unele reglementări clare și în altele, legi care sunt încă luate în considerare. Statul Wyoming a adoptat deja o lege pentru crearea unei bănci care permite companiilor să dețină active digitale în mod legal și sigur.

Cum Va Evolua Reglementarea Criptomonedelor?

Este clar că criptomonedele sunt pe cale să fie din ce în ce mai prezente în viața noastră de zi cu zi. De asemenea, reglementarea și punerea în aplicare a restricțiilor sunt pe ordinea de zi în multe țări și mulți încearcă să-și unească forțele prin punerea în aplicare a măsurilor de recunoaștere, dar și de supraveghere a criptosului pentru a proteja investitorii.

Mai mult, El Salvador a fost un pionier în acest domeniu de când președintele țării a declarat recent că recunoașterea Bitcoin ar genera locuri de muncă și ar ajuta la includerea a mii de oameni care operează în afara sistemului, stimulând în același timp investițiile în țară.

Singura certitudine pe care o putem avea astăzi cu privire la viitorul reglementării criptomonedelor este că autoritățile nu pot continua să le ignore prea mult timp. Astfel, se așteaptă multe schimbări în anii următori.

 

În Ce Criptmonedă să Investești?

Nu sunteți încă sigur în ce criptomonedă să investiți și doriți opinia noastră cu privire la interesul tranzacționării criptomonedelor iota, eos, pi, stone sau verge? Dimpotrivă, vă sugerăm să descoperiți aici câteva exemple de criptos performante pe care puteți începe să faceți investiții.

Investiți în Bitcoin

Dacă Bitcoin este foarte scump astăzi, rămâne una dintre cele mai promițătoare criptomonede din acest an și ar putea progresa în continuare în sus. Amintiți-vă că Bitcoin singur reunește aproape jumătate din schimburile efectuate pe această piață. De asemenea, diferă de celelalte cripte pe care le vom menționa mai jos prin faptul că este utilizat mai presus de toate pentru stocarea valorii, transferul de fonduri și investiția.

De Ce Să Investim în Bitcoin?

Bitcoin este, fără îndoială, cea mai legitimă și recunoscută criptomonedă din lume datorită vârstei sale și multe companii și comercianți cu amănuntul acceptă acum această monedă ca mijloc de plată, inclusiv grupuri mari precum Microsoft.

Faptul că și guvernele au făcut Bitcoin legal, precum Japonia, de exemplu, este, de asemenea, o garanție a acestei valori.

Desigur, Bitcoin atrage și investitori datorită profiturilor incredibile pe care le-a oferit unor traderi acum renumiți în ultimii ani.

În cele din urmă, Bitcoin este, de asemenea, considerat un refugiu sigur care nu este afectat de inflație.

 

Investiți în Ethereum

Ethereum este în prezent a doua cea mai populară criptomonedă de pe piață după Bitcoin. Rețeaua sa este descentralizată, ceea ce înseamnă că platforma sa nu este controlată de nicio entitate sau persoană fizică. Este într-adevăr o platformă open source care poate fi utilizată de dezvoltatori pentru a crea criptomonede, precum și aplicații descentralizate.

Dar Ethereum se află și la originea mai multor inovații în criptos, cum ar fi contractele inteligente, jetoanele nefungibile sau finanțele descentralizate. Această platformă a fost astfel o sursă de inspirație pentru multe proiecte care apoi și-au dovedit valoarea, inclusiv unii concurenți direcți.

De Ce Să Investim în Ethereum?

Deși numărul concurenților Ethereum este în creștere, acest sistem beneficiază de anumite avantaje incontestabile care ar trebui să îi permită să continue să progreseze pozitiv.

Ethereum beneficiază în special, la fel ca Bitcoin, de un puternic efect de rețea. Este, de asemenea, piața numărul doi chiar în spatele acesteia.

În cele din urmă, a existat un interes puternic al investitorilor în această criptă de la începutul crizei sănătății, adică de la începutul anului 2020.

Avantajele și Dezavantajele Ethereum


Beneficii

Dezavantaje

 • ICO și platformă de finanțare descentralizată

 • Mai multe parteneriate strategice cu companii mari

 • Jetoane nefungibile

 • Dezvoltatori renumiți

 • Creșterea semnificativă a comunității duce la limite

 • Taxele sunt încă mari pentru această criptă

 • Scalabilitatea este slab optimizată

 

Investiți în Ripple

În opinia noastră, Ripple este o criptomonedă populară, deoarece a fost prima susținută de autoritățile financiare. Jetonul său numit XRP este asociat cu o platformă concepută pentru a facilita plățile transfrontaliere și transferurile de fonduri, iar marile bănci globale s-au interesat de aceasta.

Prin urmare, Ripple are un mare potențial de a îmbunătăți eficiența sistemului financiar internațional, dar unii subliniază că Ripple nu este într-adevăr o criptă descentralizată, deoarece este administrată de Ripple Labs.

De Ce Să Investești în Ripple

După cum tocmai am văzut, este mai presus de toate popularitatea Ripple care o face o monedă virtuală interesantă de tranzacționat. Într-adevăr, acest proiect este considerat un proiect solid care este utilizat de mai multe instituții financiare de renume mondial precum UBS sau Santander.

Avantajele și Dezavantajele Ripple


Beneficii

Dezavantaje

 • Un cripto folosit de instituțiile financiare

 • Parteneriate cu instituții majore

 • Un cripto încă accesibil și ieftin

 • Ripple Labs este o organizație stabilă

 • Un cripto care nu este descentralizat

 • O mare parte din jetoanele deținute de creatori

 • Toate jetoanele sunt deja în circulație

 

Investiți în Tron

Cripta Tron a fost făcută de rețeaua Ethereum ca simbol ERC-20 pentru finanțarea acestui proiect. Astfel, investitorii care au obținut jetoane le pot schimba apoi cu un jeton care funcționează în rețeaua Tron. Acum toate aceste jetoane funcționează în această rețea.

Cu jetonul TRX, Tron intenționează să dezvolte o piață centralizată de divertisment cu social media, jocuri și cazinou online.

Tron este o rețea care constă din trei elemente cu sistemul central format dintr-o mașină virtuală și computere care trimit instrucțiuni în Java sau Solidity către mașină și care sunt apoi transformate în bytecode. Al doilea element este stratul Dapp în care aplicațiile și contractele inteligente interacționează cu blockchain-ul și care pot fi utilizate de dezvoltatori și companii pentru crearea de noi servicii. În cele din urmă, stratul de stocare face posibilă salvarea datelor înregistrate în blockchain de către utilizatori și contracte inteligente.

Astfel, îl putem considera pe Tron ca un concurent al Ethereum care permite dezvoltarea de contracte inteligente și aplicații descentralizate.

De Ce Să Investim în Tron?

Observăm că de când Tron a intrat pe piața criptografică, a avut un succes semnificativ cu investitorii. A fost printre primele 10 monede criptografice de la scurt timp după înființare în ceea ce privește capitalizarea pieței în doar doi ani.

În plus, proiectul Tron este încă în curs de dezvoltare și vor fi adăugate noi caracteristici acestei platforme, care poate atrage astfel noi investitori.

Avantajele și Dezavantajele Tron


Beneficii

Dezavantaje

 • O rețea rapidă care poate gestiona 2.000 de tranzacții pe secundă

 • O echipă de experți, inclusiv experți din rețeaua Ripple

 • O platformă de divertisment descentralizată cu remunerație ridicată

 • O mică parte din jetoanele disponibile pentru investiții

 • Centralizarea a aproape jumătate din TRX-uri în 10 adrese

 

Investiți în Dogecoin

Criptomoneda Dogecoin este reprezentată de un câine de vânătoare japonez, Shiba Inu și a venit inițial dintr-o furcă a blockchain-ului Litecoin și a fost lansată ca o glumă și nu ca un proiect serios, cu scopul de a democratiza sectorul criptomonedelor.

Rapid, Dogecoin a reușit să reunească o comunitate numeroasă, dar prețul său a cunoscut câțiva ani de stagnare înainte de a decola.

Într-adevăr, va trebui până în 2021 ca Dogecoin să fie considerată o criptomonedă promițătoare. A început anul la 0,005 dolari și a atins vârful în aprilie la 0,1445 dolari. Prin urmare, aceasta reprezintă o creștere de peste 3.000%. Dogecoin va ajunge apoi la 0,26 USD și s-a poziționat astfel printre primele 10 criptos de pe piață.

De ce să investim în Dogecoin?

După cum am văzut în ultimele luni, Dogecoin este adoptat din ce în ce mai mult de comunitatea criptografică. Într-adevăr, prețul său a crescut brusc cu creșteri regulate de la începutul anului și această tendință ascendentă ar trebui, potrivit analiștilor, să continue în lunile următoare, chiar dacă există riscul unei inversări.

Cu toate acestea, riscul semnificativ asociat cu Dogecoin face ca această criptă să fie și ea interesantă, deoarece denotă un potențial de creștere la fel de ridicat.

Avantajele și Dezavantajele Dogecoin


Beneficii

Dezavantaje

 • O criptomonedă din ce în ce mai populară

 • Popularitate puternică la investitori cunoscuți precum Elon Musk

 • O comunitate puternică și stabilită

 • Exploatarea profitabilă a acestei cripte

 • Așteptări interesante din partea analiștilor

 • Dogecoin nu este o metodă de plată

 • Riscul unei inversări bearish este foarte important

 • Un cripto volatil puternic influențat de știri

Investiți în Litecoin

Litecoin este adesea comparat cu Bitcoin prin faptul că reprezintă o nouă versiune a acestui criptografic istoric cu unele îmbunătățiri. Codul său nu este altul decât codul Bitcoin original care a fost modificat.

Astfel, punctele comune între Litecoin și Bitcoin sunt numeroase, deși s-au făcut multe modificări codului și algoritmului care conferă Litecoin o viteză de executare a tranzacțiilor.

Litecoin este astfel o criptomonedă special concepută pentru a efectua tranzacții mici. Poate fi folosit pentru plata bunurilor și serviciilor sau ca investiție.

De Ce Să Investim în Litecoin?

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la Bitcoin, Litecoin este, fără îndoială, o valoare investițională bună. Într-adevăr și potrivit analiștilor, atunci când rețeaua Bitcoin este saturată și taxele de tranzacție sunt mai mari, este probabil ca investitorii să apeleze în mod logic la această criptă similară cu Bitcoin.

Pro și Contra ale Litecoin


Beneficii


Dezavantaje

 • Taxe de tranzacție reduse

 • Viteza de tranzacție mult mai mare decât Bitcoin

 • Jetoane limitate la 84 de milioane

 • Un cripto care este întotdeauna îmbunătățit

 • O criptare încă prea des asimilată Bitcoin

 • O corelație puternică cu Bitcoin

 • Revânzare a tuturor jetoanelor deținute de creatorul său în 2017

 

Investiți pe Uniswap

Criptarea Uniswap constă dintr-un protocol de schimburi descentralizate care se bazează pe Ethereum și care este un protocol automat de lichiditate.

Uniswap nu necesită centralizare sau carte de comenzi și permite utilizatorilor să negocieze fără intermediar. Sistemul se bazează pe furnizorii de lichidități care sunt responsabili pentru crearea de fonduri de lichidități pentru platforma Uniswap. Utilizatorii își pot schimba astfel criptomonedele fără probleme între aproape toate jetoanele ERC-20.

De Ce Să Investiți pe Uniswap?

Uniswap se remarcă de majoritatea concurenților săi prin descentralizarea puternică, care este una dintre cele mai importante cerințe din acest sector. Amintiți-vă că unele platforme precum Binance și Coinbase sunt schimburi descentralizate care dețin cryptos și, prin urmare, beneficiază de o formă de control asupra acestor fonduri. Cu toate acestea, industria criptomonedelor se bazează pe necesitatea descentralizării totale.

În plus, prețul UNI a continuat să crească, deoarece această platformă a câștigat interesul investitorilor și acum face parte din primele 10 din acest sector în ceea ce privește capitalizarea.

Avantajele și Dezavantajele Uniswap


Beneficii


Dezavantaje

 • Taxe de tranzacție reduse

 • O alternativă la platformele centralizate

 • Un cripto fără verificare a identității și controlat în mod liber

 • Răspunde la problemele de lichiditate ale platformelor centralizate

 • Acceptă doar jetoane ERC-20

 • Teama de a fi listată ca falsă criptomonedă de către furnizorii de lichidități

 

Investiți în Stellar

Proiectul Stellar a fost creat cu scopul de a simplifica transferurile și schimburile de active clasice cu blockchain-ul. Prin urmare, este blockchain-ul tokenizării și acțiuni precum monedele fiduciare și alte instrumente pot fi tokenizate acolo și trimise sub forma Lumens, care este criptomoneda sa nativă.

Deși Stellar este adesea confundat cu platforma descentralizată a DApp, acesta este un alt sistem.

De Ce Să Investim în Stellar?

Stellar și cripta Lumen pot fi comparate cu Ripple pentru persoane fizice și IMM-uri. Aceste două cryptos au fost într-adevăr dezvoltate cu scopul utilizărilor reale specifice și au ca scop simplificarea plăților transfrontaliere.

Astfel, Stellar este considerat de analiști ca fiind unul dintre cele mai puternice proiecte din lumea cripto.

Avantajele și Dezavantajele Stellar


Beneficii


Dezavantaje

 • O alternativă bună la Ripple pentru persoane fizice și IMM-uri

 • Oferă o platformă de schimb integrată

 • Un cripto adoptat de unele grupuri mari precum IBM

 • Posibilități de adoptare de către instituții

 • Această criptă încă se confruntă cu o concurență puternică din partea Ripple

 • Mediatizarea despre el rămâne redusă

 

Sfaturi Pentru Alegerea Criptomonedei Corecte

Dacă criptovalutele pe care tocmai vi le-am prezentat vă oferă o alegere de investiție interesantă, înainte de a începe să tranzacționați aceste valori, este recomandabil să știți cum să detectați pentru dvs. cea mai bună monedă criptografică pe baza opiniilor. La fel cum v-am ajutat să știți în ce criptomonedă să investiți în 2020, iată câteva sfaturi pentru găsirea criptomonedelor de urmat în 2021.

Obțineți Cât Mai Multe Informații despre Criptomonedă

În primul rând este important să strângeți cât mai multe informații, precum și opiniile altor investitori cu privire la o criptomonedă înainte de a investi. În special, nu uitați să înțelegeți contextul în care este înființat proiectul criptografic și să evitați să vă lăsați seduși de promisiunile de returnări foarte semnificative prin intermediul publicității sau al rețelelor sociale.

Aveți mai multă încredere în opiniile analiștilor specializați în acest sector al criptomonedei și verificați sistematic gradul de încredere al fondatorilor și al proiectelor.

Deschideți un Cont pe Platforma Potrivită

Desigur, platforma pe care urmează să tranzacționați criptomoneda este, în opinia noastră, o alegere la fel de importantă. Desigur, va fi preferat un broker de încredere și reglementat, deoarece acest lucru vă va garanta mai multă siguranță pe platforma sa, precum și costuri atractive. Printre activele pe care trebuie să le aibă un broker serios de criptomonede, asigurați-vă că verificați recenziile despre serviciul pentru clienți și accesibilitatea acestuia.

Știm în special că brokerul Libertex are mai multe avantaje pentru a vă ajuta să găsiți criptocurrency cu o gamă largă de active și reglementări de către mai multe organizații europene și internaționale.

 

Luați în Considerare Importanța Comunității în Jurul unei Criptomonede

Așa cum am menționat mai sus în recenziile noastre despre fiecare criptomonedă care trebuie urmată chiar acum, succesul unei astfel de valori va depinde în mare măsură de comunitatea sa. Într-adevăr, cu o comunitate mare, suntem siguri că cripto interesează mulți oameni și că proiectul este promițător.

Nu ezitați să vizitați forumurile entuziaștilor unde veți găsi cu ușurință păreri despre o anumită monedă criptografică și unde puteți evalua puterea popularității sale.

Țineți Cont de Inițiatorii Proiectului

În cele din urmă, poate fi interesant să vă oferim o opinie precisă cu privire la o criptomonedă, să vă interesați de echipa care a stat la originea acesteia. Într-adevăr, faptul că o criptă este lansată de unul sau mai mulți dezvoltatori care au participat deja la un alt proiect de succes va fi un plus și va face acest nou proiect mai fiabil și mai promițător în ochii investitorilor.

 

Criptomonedă: o Investiție Bună?

În opinia noastră, criptomoneda rămâne o investiție bună atâta timp cât controlăm mai mult sau mai puțin problemele legate de această gamă de active. Într-adevăr, criptos sunt în prezent printre cele mai profitabile active cu creșteri uneori spectaculoase și care, prin urmare, permit câștiguri semnificative.

Cât Puteți Câștiga cu o Criptomonedă?

Pentru că, desigur, câștigurile vă vor încuraja să investiți în aceste acțiuni, mai degrabă decât pe alte piețe. Posibilitățile de profit cu o criptomonedă sunt, în opinia noastră, nelimitate. Industria cripto fiind relativ nouă, totuși, rămâne complicat să știm cum va evolua pe termen lung.

Rețineți, însă, că mulți investitori au câștigat deja mulți bani investind în criptomonede. Este suficient să ne uităm la curba pe care Bitcoin a urmat-o în ultimii ani pentru a realiza potențialul incredibil al acestor active.

Să ne imaginăm că ați investit 1.000 de euro în Bitcoin și ne bazăm pe o rentabilitate anuală de aproximativ 20%. Datorită acestei investiții, profiturile dvs. se ridică la 200 EUR pe parcursul unui an, 1.488 EUR pe 5 ani și chiar la 5.191 EUR pe 10 ani. Prin urmare, este dificil să te descurci mai bine cu un alt tip de investiție sau tranzacționare.

Ar Trebui Să Investim în Criptomonede în 2021?

Dacă criptomonedele au permis multor investitori să genereze venituri confortabile în ultimii ani, ne putem întreba acum despre durabilitatea acestei investiții. Cu toate acestea, conform opiniilor specialiștilor, tranzacționarea unei criptomonede rămâne o investiție înțeleaptă în 2021 din mai multe motive.

În primul rând, mulți investitori cunoscuți au opinii mai mult decât favorabile cu privire la o criptomonedă sau criptomonede multiple, ceea ce în sine este liniștitor.

În plus, să nu uităm că suntem în plină digitalizare și că plățile online dematerializate vor continua să crească în anii următori. Prin urmare, aceasta reprezintă oportunități excelente pentru sector.

În cele din urmă, investiția într-o criptomonedă rămâne, în opinia noastră, o strategie excelentă de acoperire pentru celelalte investiții, datorită descentralizării și statutului de refugiu sigur al acestor active.

 

Cât De Mult Să Investești într-o Criptomonedă?

Acum că v-ați hotărât cu privire la valoarea tranzacționării criptomonedelor, probabil că doriți să știți câți bani trebuie să investiți pentru ca această operațiune să fie profitabilă. În realitate, suma de investit în criptos va depinde de mai mulți factori și elemente diferite. În opinia noastră, nivelul dvs. de experiență în criptomonedă este cel mai important criteriu.

Astfel, dacă nu știți nimic despre lumea criptomonedelor sau a investițiilor online, este mai sigur să investiți doar o mică parte din economiile dvs. în această investiție, cu o medie de cel mult 5-10%. Acest lucru vă va împiedica să pierdeți prea mult prin simpla lipsă de experiență. Rapid și odată ce ați învățat să stăpâniți tehnicile de analiză și tranzacționare criptografice, puteți crește această investiție la 10-20% din economiile dvs.

Comercianții de criptomonedă de nivel mediu care au un anumit background în analiza pieței își pot permite să participe între 20% și 25% din capitalul lor de economii.

În cele din urmă, cei mai experimentați investitori vor putea investi până la 50% din economiile lor în criptos cu o bună cunoaștere a acestor piețe specifice.

În orice caz, nu este recomandabil să pariați întregul capital pe o singură criptomonedă, cu riscul de a pierde totul dintr-o lovitură de ghinion.

 

Lasă-ne mesajele și opiniile tale în secțiunea de comentarii a acestei pagini pentru a crea un forum de criptomonede!

💰 Care este cea mai profitabilă monedă criptografică?

În prezent, din punct de vedere istoric, Bitcoin rămâne cea mai profitabilă monedă criptografică. De fapt, prețul său a continuat să crească și această monedă digitală reprezintă, prin urmare, o investiție la alegere pentru persoane fizice, precum și pentru anumite companii, cum ar fi Tesla. Deși mineritul său reprezintă un cost semnificativ, Bitcoin este și cel mai popular cripto de pe piață.

❓ Ce criptomonedă să investească în 2021?

Dacă doriți să cunoașteți criptomoneda în care să investiți în 2021, puteți alege destul de mult o valoare de încredere, cum ar fi Bitcoin, care rămâne o criptomonedă interesantă, în ciuda creșterii sale puternice din ultimii ani. Potrivit analiștilor, Bitcoin poate bate cu adevărat noi recorduri alcista și domină în continuare piața cu mai mult de jumătate din acțiunile din acest sector.

📈 Ce cripto va exploda în 2021?

În afară de Bitcoin, care este în prezent liderul pieței în criptomonede, alte criptos oferă un potențial interesant de creștere. Acestea sunt jetoane mai speculative, inovatoare și moderne, care încep să se impună în tranzacționare. Opinia noastră cu privire la investițiile într-o criptomonedă neo rămâne, așadar, favorabilă dacă căutați cea mai promițătoare criptomonedă. Cunoscut și sub numele de Altcoin, acest tip de criptografie face posibil să beneficieze de entuziasmul legat de procesele de inovare ale acestor noi sisteme.

👛 Ce criptomonedă să cumperi?

Pentru a ști ce criptomonedă să cumpărați, trebuie mai întâi de toate să puteți detecta valorile cu cel mai mare potențial de creștere. Pentru aceasta, trebuie să luați în considerare amândoi seriozitatea fiecărei platforme sau a comunității din jurul fiecărei cripte sau chiar opiniile investitorilor și analiștilor despre aceasta.

🧾 Ce este un Crypto CFD?

Cripto CFD este un contract pentru diferență sau contract pentru diferență. Este un produs derivat care reproduce performanța unui activ, aici o criptomonedă. Investiția cu un CFD constă, prin urmare, în parierea pe direcția pe care o va lua tendința criptografică fără a o cumpăra sau a o menține. Schimbarea diferenței dintre valoarea de deschidere și de închidere a poziției se face cu brokerul. Astfel, un CFD cripto constă în anticiparea unei creșteri sau scăderi a prețului acestei cripte valutare fără a fi nevoie să o achiziționeze.

👮‍♂️ Sunt valute Crypto sigure?

Monedele cripto atrag în prezent mulți utilizatori pentru schimburi și finanțare tocmai din cauza securității lor. Amintiți-vă că fiecare dintre unitățile de bază ale unui cripto sau jeton este alcătuită dintr-un lanț de cod de computer. Astfel, emitentul cripto-ului va cripta codul unității pentru a-i asigura integritatea și a preveni orice contrafacere. În ceea ce privește emitentul, acesta încorporează codul unei unități în mai multe copii ale unui software sau blockchain care funcționează folosind sute sau mii de computere distribuite.

☪️ Care este opinia Islamului asupra criptomonedei?

În lumina articolelor academice, recenziilor sau opiniilor emise de experți, criptomonedele nu sunt incompatibile cu Islamul, care este liber de riba și încorporează principiile maslaha. Cu toate acestea, unii experți sunt reticenți în legătură cu aceste noi valute și avertizează cu privire la riscurile asociate achizițiilor și investițiilor efectuate în criptovalute și în afara oricărei piețe reglementate.

Ați experimentat tranzacționarea cu criptomonede și doriți să vă împărtășiți experiența? Lasă-ne un comentariu mai jos!

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!