luni, mai 27, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Binance Coin Criptomonedă în Timp Real (BNB)

Curs Binance Coin Criptomonedă în Timp Real (BNB)

Curs Binance Coin Istoric


Curs Binance Coin Criptomonedă în Timp Real BNB / USD 


Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Prețul Binance Coin

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Curs Binance Coin Criptomonedă în Timp Real BNB / EUR 


Curs Binance Coin vs Bitcoin în Timp Real BNB / BTC Criptomonedă


Curs Binance Coin vs Ethereum în Timp Real BNB / ETH Criptomonedă


Alec_Stocks_RO

Curs Binance Coin Ruble rusești


 

Curs Jeton Binance USD


Ce Este Binance Coin? Definiție

Moneda Binance este criptomoneda emisă de platforma de schimb Binance și tranzacționează sub simbolul BNB. Această monedă funcționează pe blockchain-ul Ethereum cu standardul ERC 20 și este limitată la maximum 200 de milioane de jetoane BNB. Acest lucru se datorează faptului că operează cel mai mare schimb de bitcoin și altcoin din lume în termeni de volum.

De Ce Să Folosiți BNB?

Moneda Binance este utilizată pentru tranzacționarea criptomonedelor și plata taxelor pe platforma de schimb Binance. Jetoanele BNB pot fi folosite și pentru plata taxelor pe platformă, ideea fiind că Binance oferă o reducere ca stimulent pentru până la cinci ani de membru.

Ce Face Ca Binance Coin Să Fie Unic?

Binance diferă de alte schimburi de criptomonede prin faptul că tranzacționează pur în criptomonede, spre deosebire de schimburile care se ocupă în monede fiat.

În plus, are cea mai diversă selecție de monede de cumpărat sau de vândut și cel mai mare număr de perechi cripto-fiat. În 2021, volumul tranzacțiilor criptografice a crescut la nivel global datorită exploziei actuale, iar Binance a reușit să câștige bani – mulți bani – din această acțiune.

De Ce Să Investiți în Cursul Binance Coin?

Cu o capitalizare de piață de 85.729.828.324 dolari, Binance Coin este a treia dintre cele mai mari criptomonede, potrivit CoinMarketCap.

Datorită utilizării grele a băncii Binance, cererea pentru BNB crește și prețul său este în creștere. Binance Coin are un potențial imens și crește datorită lanțului inteligent al lui Binance. Creșterea prețului își arată potențialul de la lansare, iar posibilitatea înlocuirii finanțelor tradiționale de către DeFi va fi și mai benefică. Prin urmare, va fi foarte interesant să investești în această criptă.

Previziunea prețului Binance Coin: conform celei mai recente prognoze de termen lung, prețul Binance Coin va ajunge la 300 $ la mijlocul anului 2021, apoi la 500 $ la mijlocul anului 2022. Binance Coin va atinge 1.000 $ în 2023.

Binance Coin, o criptomonedă revoluționară, nu ezitați de a vă face cumpărătura pe o platformă reglementată precum eToro pentru a putea beneficia de aceasta.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!