marți, aprilie 23, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Binance USD (BUSD) în Timp Real

Curs Binance USD (BUSD) în Timp Real

Binance USD Crypto Preț în Timp Real BUSD / USD


Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Curs Binance USD

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Binance USD Crypto Preț în Timp Real BUSD / USDT


Binance USD vs Prețul Bitcoin în Timp Real Cripto BUSD / BTCBinance USD Față de Prețul Ethereum în Timp Real BUSD / ETH Crypto Currency


Ce Este Binance USD? Definiție

Binance USD (BUSD) este o nouă stablecoin denominată în USD, aprobată de Departamentul Serviciilor Financiare de Stat din New York (NYDFS), care este lansată în parteneriat cu Paxos și Binance.

Este o criptomonedă foarte reglementată, stabilă, susținută de dolarul SUA. Acestea sunt dolari SUA digitalizați, care sunt întotdeauna cumpărați și tranzacționați la 1 BUSD pentru 1 USD.

De Ce Să Folosiți Binance USD?

BUSD este utilizat deoarece oferă mijloace mai rapide de finanțare a tranzacțiilor dvs. și este acceptabil ca mijloc de schimb, stocare de valoare și metodă de plată în ecosistemul criptografic global.

Ce Face Binance USD Diferit de Tether (USDT)?

BUSD sunt reglementate și auditate. Se asigură că fiecare BUSD este susținut 1: 1 de un dolar fizic stocat în băncile asigurate de FDIC din SUA. USDT nu este auditat și a cunoscut în trecut încălcări de securitate și procese. Acestea nu garantează că un dolar fizic sprijină fiecare USDT și banii care îl susțin sunt depozitați în bănci offshore.

În plus, BUSD a fost stablecoin-ul ales pentru mulți operatori de piață, deoarece este foarte rapid și convenabil de utilizat .

De Ce Să Investiți în Binance USD?

Dacă sunteți în căutarea unor monede virtuale cu randament ridicat, BUSD poate fi o opțiune de investiții profitabilă. Cu o investiție de 5 ani, venitul ar trebui să fie de aproximativ + 0,5%. Investiția dvs. actuală de 100 USD poate ajunge la 100,5 USD în 2026.

Prognoză preț Binance USD: Conform celei mai recente prognoze pe termen lung, prețul monedei Binance va ajunge la 300 USD la mijlocul anului 2021, apoi la 500 USD la mijlocul anului 2022. Binance Coin va atinge 1.000 USD în 2023.

Prin urmare , nu ezitați să investiți în această cripto revoluționară și faceți-o pe o platformă de încredere precum eToro.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!