duminică, mai 26, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Chainlink (LINK) în Timp Real

Curs Chainlink (LINK) în Timp Real

Chainlink Crypto Moneda în Timp Real LINK / USD Preț


 

Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Cursul Chainlink

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Chainlink Crypto Preț în Timp Real LINK / EUR


Chainlink vs Prețul Bitcoin în Timp Real LINK / BTC Crypto Currency


 

Chainlink vs Ethereum Price în Timp Real LINK / ETH Crypto Currency


 

Ce Este Chainlink? Definiție

Chainlink este o rețea de criptocurrency bazată pe blockchain, care oferă o legătură între datele din lumea reală și contractele inteligente. Este condus de o mare comunitate de furnizori de date, operatori de rețea, dezvoltatori de contracte inteligente, cercetători și auditori de securitate. Pentru a fi precis, Chainlink este o rețea descentralizată de oracol.

Pentru ce se utilizează Chainlink?

Rețeaua Chainlink oferă intrări și ieșiri fiabile și sigure pentru contracte inteligente complexe pe orice blockchain. De asemenea, permite oracolelor sau surselor de date externe să facă legătura între acestea și blockchain.

Ce Diferențiază Chainlink de Alte Criptomonede?

Chainlink folosește diferite coduri pentru a obține datele solicitate. Ei formează un consens înainte de a trimite datele înapoi la contractul inteligent. În acest fel, contractul inteligent nu depinde de un singur oracol. În plus, rețelele Chainlink pot efectua sarcini de recuperare a datelor atât o dată, cât și de mai multe ori.

Mai mult, este diferit de altele datorită utilizării datelor de înaltă calitate cu API-uri premium. Rețeaua Chainlink are capacități de gestionare a acreditării, ceea ce înseamnă că poate prelua și livra date către contracte inteligente din surse de date premium, protejate prin parolă.

De Ce Să Investim în Chainlink?

Chainlink este privit ca o investiție solidă, cu așteptări în creștere a prețurilor pentru anii următori.

Previziunea prețului Chainlink: Digitalcoin prezice că Chainlink (LINK) ar putea tranzacționa la 56,36 USD la sfârșitul anului 2021. Investitorul de portofel este foarte optimist față de prețul viitor al Chainlink.

Prin urmare, dacă doriți să investiți în această cripto revoluționară, nu ezitați să faceți acest lucru pe o platformă reglementată precum eToro pentru a profita bine.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!