marți, iunie 18, 2024
Trading.roTradingPreț ICP în Timp Real - ICP Crypto

Preț ICP în Timp Real – ICP Crypto

Noua criptomonedă, ICP sau Internet Computer a intrat pe piață în luna mai. Crypto își dovedește rapid valoarea, plasându-se printre primele 10 cele mai importante monede virtuale prin capitalizarea pieței. Succesul său este perfect legitim, având în vedere că PKI a fost lansat pe toate schimburile majore, cum ar fi Binance, eToro sau Coinbase. Pentru a afla mai multe despre această criptomonedă tânără, descoperiți aici prețul ICP în timp real, graficele reprezentative și, bineînțeles, evoluția sa.

Preț ICP / USD în Timp Real


Capitalizare de Piață ICP vs USD

ICP Cripto – Definiție

Dezvăluit publicului larg pe 10 mai, Internet Computer este o inițiativă a Dfinity. Este o criptomonedă de utilitate care permite utilizatorilor săi să participe la rețeaua blockchain The Internet Computer. În ciuda faptului că cripto-ul a fost introdus pe piață abia foarte recent, simbolul icp este printre cele mai interesante. Într-adevăr, a reușit să-și ia locul foarte repede. Cu toate acestea, îndoiala se bazează încă pe proiectul de criptare icp. Prognoza și predicția criptomonedei icp rămân incerte datorită volatilității pieței și vârstei tinere a cripto-ului.

Curs ICP / EUR


Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra ICP Crypto

1.   eToro  Cea mai bună platformă criptografică în copiere

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Capitalizare ICP vs Euro

Curs ICP / Bitcoin


Capitalizare de piață ICP vs BTC

Curs ICP / Tetherus


Capitalizare ICP vs Tetherus

Cours ICP / Binance Coin


Capitalizare ICP vs BNB

Curs ICP / BUSD


Capitalizare ICP vs BUSD

Curs ICP / GPB


Capitalizare ICP vs GPB

De Ce Să Investiți în ICP Crypto?

Printre cele mai recente monede criptografice de pe piață, ICP Crypto a realizat un IPO impresionant. Chiar dacă a început destul de instabil, cu o creștere și o scădere meteorică imediat după aceea, ICP este încă printre primele 10 criptomonede cu capacitatea sa de piață. Deci, atâta timp cât marja de progres pe piața bursieră a ICP este mare, criptomoneda rămâne o investiție foarte bună de neratat.

În plus, criptomoneda este acum disponibilă de pe mari platforme de piață fiabile și sigure, cum ar fi eToro, Binance sau Coinbase. Cu toate acestea, înainte de a începe, verificați întotdeauna dacă acum este momentul potrivit pentru a cumpăra și a investi în această tânără criptomonedă. Pentru aceasta, prețurile în timp real vă vor fi foarte utile. Într-adevăr, este foarte important să cunoaștem evoluția cripto-ului pentru a evita căderea dintr-o cădere bruscă.

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!