luni, iulie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Polygon (MATIC) în Timp Real

Curs Polygon (MATIC) în Timp Real

Poligon Cripto Monedă Preț MATIC / USD în Timp Real


Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Cursul Polygon

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Poligon Cripto Valută Preț în Timp Real MATIC / EUR


Poligon vs Preț Bitcoin în Timp Real MATIC / BTC Crypto Currency


Poligon vs. Preț Ethereum în Timp Real Criptă MATIC / ETH


Poligon în Timp Real vs Preț Tether – MATIC / USDT


Polygon este o platformă indiană de scalabilitate a blockchain-ului, cunoscută sub numele de „Internet of Ethereum Blockchains”. Acesta abordează unele dintre provocările cu care se confruntă astăzi Ethereum, cum ar fi taxele mari, deteriorarea experienței utilizatorului și numărul redus de tranzacții pe secundă.

Pentru Ce Se Folosește Poligon?

Polygon oferă o mare varietate de module pe care dezvoltatorii le pot utiliza pentru a implementa și configura cu ușurință propriul lor blockchain personalizat. Acestea includ module de consens și guvernare, precum și o varietate de medii de rulare și implementări de mașini virtuale. Încearcă să abordeze negativele asociate cu blockchain-urile, cum ar fi costurile ridicate ale gazului și viteza mică, fără a sacrifica siguranța.

Ce Face Polygon Unic?

Poligonul este unic pe piață, deoarece este singura soluție de scalabilitate care acceptă mașina virtuală Ethereum (EVM) și permite lanțurilor conectate să mențină securitatea autonomă, asigurând în același timp interoperabilitatea între ele și cu lanțul principal Ethereum.

În plus, cu cripto-ul Polygon , utilizatorii pot depune jetoane Ethereum într-o punte de contract inteligentă Polygon , interacționează cu aceștia în lanțul lateral Polygon și apoi le retrag înapoi în coloana vertebrală Ethereum, dacă este necesar.

De Ce Să Investim în Poligon?

Poligonul prezintă o investiție foarte interesantă. Blockchain-ul Polygon a fost numit inițial Matic, de unde simbolul simbolului MATIC și este una dintre cele mai populare criptomonede de pe piață astăzi. Începând cu această scriere, prețurile Poligonului au crescut cu peste 100% în ziua respectivă, astfel încât piața vede clar valoarea enormă a acestui simbol.

Predicția prețului poligonului : conform DigitalCoinPrice, se așteaptă ca Matic să aibă o valoare medie de 0,6537 USD la sfârșitul anului 2021 și ar putea tranzacționa la 1,24 USD la sfârșitul anului 2025.

Pentru aceasta, dacă doriți să investiți în această cripto revoluționară, nu ezitați să faceți acest lucru pe o platformă de încredere precum eToro pentru a profita bine.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!