marți, iunie 18, 2024

Curs Shiba inu

Shiba Inu Criptomonedă Preț SHIB / USD în Timp Real


 

1 .  XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

2. Vantage FX - Cea mai bună platformă criptografică cu pârghie 1:20

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Shiba Inu Crypto Moneda în Timp Real SHIB / EUR Preț


Shiba Inu vs Tether Price în Timp Real SHIB / USDT Criptomonedă


 

Shiba Inu vs Prețul Lirei Turcești în Timp Real SHIB / TRYCrypto Currency


 

 

 

 

Ce Este Cripto Shiba Inu? Definiție

Moneda Shiba Inu, creată în august 2020 de o persoană anonimă care se numește Ryoshi, este promovată ca o alternativă la Dogecoin, care a fost creată ca o opțiune ușoară pentru Bitcoin. Shiba Inu se simte de parcă a fost creat din voința creatorului său și este acum listat pe schimburile majore de criptomonede datorită puterii memelor, a mafiotilor, a persistenței și a unui câine drăguț.

Este ca Dogecoin pe steroizi inversi (fiecare Dogecoin valorează 30 de cenți, ceea ce pare foarte scump în comparație). Cu cât moneda este mai ieftină, cu atât este mai mare comunitatea potențială. Capitalizarea de piață a monedei Shiba este în prezent de aproximativ 3 miliarde de dolari, dar a depășit 10 miliarde de dolari luna trecută. Este a 32-a cea mai valoroasă criptomonedă, conform coinmarket.com.

Cum Funcționează Shiba Inu?

Shiba Inu este un proiect lansat în rețeaua Ethereum. Acesta este motivul pentru care mecanismul de consens al lui Shiba Inu este același cu cel al Ethereum: Dovada muncii (PoW), în tranziție la Dovada mizei (PoS).

Ce Face Shiba Inu Diferit de Celelalte Criptomonede?

Shiba Inu lucrează acum la propriul său schimb descentralizat (DEX)

Decentralized Exchange (DEX) este o platformă de schimb de criptomonede care se bazează pe tehnologia blockchain și neagă necesitatea. Programat pentru lansare în iunie 2021, DEX-ul ShibaSwap va fi utilizat pentru tranzacționarea diferitelor criptomonede cu jetoane SHIB . ShibaSwap susține că va fi unul dintre cele mai sigure și descentralizate schimburi de pe piață. 

Ca și în cazul altor fonduri de lichiditate, utilizatorii pot depune jetoane în fondul SHIB al ShibaSwap pentru a câștiga dobânzi. ShibaSwap va folosi termeni precum DIG, BURY, FETCH, TREAT și BONEFOLIO. „Săpând” jetoane SHIB, aduceți lichidități în fondul SHIB și câștigați jetoane BONE (în curând).

De Ce Să Investim în Shiba Inu?

Într-un alt sens, Shiba Inu este destul de mic. Fiecare jeton valorează doar 0,000009677 USD. Acest lucru îl face atractiv pentru noii investitori în criptomonede, mai ales atunci când opțiunile stabilite precum bitcoin costă peste 38.000 USD pentru un singur token.

 

Pentru aceasta, dacă doriți să investiți în această monedă criptografică, faceți-o pe o platformă de încredere precum Libertex pentru a profita din plin de ea.

Aflați mai multe

  • De unde să cumpărați Shiba Inu
  • Avis Shiba Inu
Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!