luni, mai 27, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Stellar (XLM) în Timp Real

Curs Stellar (XLM) în Timp Real

Stellar Crypto Preț în Timp Real XLM / USD


Cel Mai Bun Broker pentru a Cumpăra Cursul Lumens Stellar

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Stellar Lumens Crypto Preț în Timp Real XLM / EUR


Stellar vs Bitcoin Price în Timp Real XLM / BTC Crypto Currency


 


Ce Este Stellar? Definiție

Stellar este un protocol descentralizat bazat pe cod open-source pentru transferul de monede digitale în monede fiat la nivel național și internațional.

În plus, Stellar este un protocol de plată bazat pe tehnologia de registre distribuite sau DLT (Distributed Ledger Technology). Permite tranzacții rapide și transfrontaliere între orice pereche valutară. În multe privințe, este similar cu alte criptomonede bazate pe blockchain.

Ce Diferențiază Stellar de Alte Criptomonede?

Platforma Stellar Lumens ar trebui să agite nu doar transferurile de bani, ci și întreaga industrie financiară. Într-adevăr, viteza tranzacțiilor și costurile reduse sunt principalele avantaje ale Stellar în comparație cu Bitcoin sau Ethereum.

Acest lucru se datorează faptului că Stellar folosește propria sa metodă unică pentru a obține consensul tranzacției rapid și precis. Stellar prezintă un aspect cheie atunci când vine vorba de adăugarea de tranzacții la registrul mare sau blockchain: libertatea de participare, unde toată lumea poate participa la procesul de consens și nimeni nu are toată sau cea mai mare parte a puterii.

De Ce Să Investim în Stellar?

Stellar Lumens se află în top 10 criptomonede în funcție de capitalizarea pieței și în raport cu rata de creștere de la începuturile sale, a demonstrat recent o mare creștere. În plus, potrivit analiștilor de piață, XLM este într-adevăr o investiție bună.

Prognozele prețurilor Stellar: Walletinvestor face prognozele cele mai optimiste dintre toate prognozele Stellar luate în considerare. Pentru anul 2021, analiștii se așteaptă ca prețul să atingă 0,69 dolari. Din 2022, valoarea de 1 dolar SUA va fi trecută. Viitorul pentru Stellar în 2025, prețul acțiunilor va fi ajuns la 1,88 dolari SUA. Ar experimenta astfel o creștere convingătoare a prețului de peste 300%.

 

Pentru aceasta, nu ezitați să investiți în această monedă criptografică cu o platformă de încredere și reglementată precum eToro.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!