duminică, aprilie 21, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Uniswap (UNI) Criptomonedă În Timp Real

Curs Uniswap (UNI) Criptomonedă În Timp Real

Uniswap este una dintre aplicațiile emergente ale DeFi. Atrage din ce în ce mai mulți utilizatori și  amatori ai criptomonedelor. Cunoașterea cursului său ar fi foarte util pentru persoanele care doresc să se lanseze în această criptomonedă.

Curs Uniswap Cripta Valută în Timp Real UNI / USDCapitalizare UNI / USD Crypto

Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Curs Uniswap

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Curs Uniswap Criptomonedă în Timp Real UNI / EUR


Capitalizare UNI / EUR Crypto

Curs Uniswap vs Bitcoin Criptomonedă în Timp Real UNI / BTC 


 

Capitalizare UNI / BTC Crypto

Curs Uniswap vs Ethereum Criptomonede în Timp Real UNI / ETH 


Ce Este Uniswap? Definiție

Uniswap este o aplicație complet descentralizată (protocol de schimb) construită pe baza unui software open source precum Ethereum. Este o parte integrantă a Defi și folosește un sistem descentralizat de lichiditate care pune în mișcare „furnizorii de lichidități”. Cu alte cuvinte, nu există un producător de piață care să controleze un carnet de comenzi, dar utilizatorii sunt cei care asigură lichiditatea. Uniswap permite utilizatorilor să tranzacționeze fără intermedierea unei platforme, cu un grad ridicat de descentralizare și rezistență la cenzură.

 

Folosind UNI

Uniswap  este un protocol financiar descentralizat care este utilizat pentru tranzacționarea criptomonedelor.  În timpul utilizării „ contractelor inteligente ”, această aplicație facilitează tranzacțiile automatizate între jetoanele criptomonedelor de pe blockchain-ul  Ethereum .
Utilizarea Uniswap le  permite utilizatorilor să facă două lucruri principale:

  •  Swap : care este schimbul unei  cripto-monedă  pe alta fără a intermediul unei platforme centralizate ca  coinbase , Kraken, etc.  Acest lucru ar face posibilă evitarea tuturor problemelor asociate centralizării și trecerea directă de la o criptomonedă la alta.
  • Fondul de lichidități :  puteți integra furnizorii de lichidități în schimbul unui comision pentru fiecare tranzacție. Comisioanele sunt proporționale cu procentul pe care îl dețineți în pool.

Alec_Stocks_RO

Ce Face Ca Uniswap Să Fie Unic? 

„Fondul de lichidități ” de Uniswap a rezolvat problema lichidității la nivelul platformei de schimb și a condus DeFi la un alt nivel.

Utilizatorilor li se garantează tranzacționarea criptomonedelor instantaneu, fără să se îngrijoreze de disponibilitatea jetoanelor pe piață.

UniSwap este astăzi, fără îndoială, cea mai utilizată platformă de schimb descentralizat (DEX) de pe piață. Spre deosebire de piețele centralizate, care oferă un număr limitat de jetoane, Uniswap permite aproape oricui să-și creeze monedă și să o tranzacționeze instantaneu. Acesta este motivul pentru care cei mai serioși comercianți de monede altcoin și monede clasice își acuncă privirea pe această aplicație de schimb.

Uniswap este, de asemenea, open source , care permite oricărui utilizator să își creeze propriul protocol  de schimb  descentralizat prin copierea codurilor de  la Uniswap .  Acest avantaj îi atrage pe amatorii cripto  să se lanseze pe Uniswap .

De Ce Să Investim în Cursul Uniswap?

Investiția în Uniswap ar fi o idee excelentă, deoarece: 

  • Uniswap este una dintre aplicațiile care vor juca un rol pilon în apariția DeFi.
  • Un protocol de schimb descentralizat bazat pe securitatea blockchain-ului Ethereum. Acest lucru asigură tranzacții sigure pentru utilizatorii săi cu taxe relativ mici.
  • Uniswap asigură tranzacții foarte rapide pentru utilizatorii săi. 

Dacă ați decis să investiți în Uniswap, faceți acest lucru cu platforme de încredere precum eToro pentru a profita din plin de acest lucru.

📈 Aveți întrebări despre cursurile Uniswap? Nu ezitați să ne lăsați un comentariu ✔️

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!